HPK - Playoffs 2010

  • 42 240
  • 111

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kauden huipennus kolkuttaa ovella ja taas ollaan mukana, vaikka jossakin vaiheessa kautta liigakarsinnatkin näyttivät todennäköisemmältä vaihtoehdolta, kuin suora playoffpaikka.

Kerho on ottanut voittoja uskomattoman kovalla tahdilla kevätkaudella, vaikka otteista on loisto puuttunutkin. Tasaisen varmaan työskentelyä, mutta tuntuisi hiukan siltä, että kaikkea potentiaalia ei olla vielä edes ulosmitattu.

Puolivälierävastustajaksi tulee 99,9%:n varmuudella HIFK. Tuossa sarjassa on vain yksi ennakkosuosikki, eikä se ole HPK. Omissa imaginäärisissä papereissani HIFK on suurimpia mestarisuosikkeja.

Millä aseilla HIFK voidaan kaataa?
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
HIFK siis tulee vastaan suurimmalla mahdollisella todennäköisyydellä, ja tätä myös toivoin. HPK on selvä altavastaaja tässä sarjassa, eli menestyspaineet on HIFK:lla. Käytännössä kerholla ei ole siis mitään hävittävää, vaikka toisaalta joukkueen menestys play-offeissa heijastuu satavarmasti ensi kauden joukkueen pelaajamateriaaliin. Ja onhan kerho pudottanut IFK:n aikaisemminkin. Sarjasta mielenkiintoisen tekee se, että kerhossa on pitkä liuta IFK-kasvatteja ja näin ollen, uskonkin että he haluavat varmasti näyttää, että osataan sitä täällä landellakin. Uskonkin, että HPK voittaa psyykkauskisan näiden kahden välillä. Ja se on myös melko varmaa, että tässä sarjassa ei ylilyönneiltä/nujakoilta vältytä!
 

M10

Jäsen
Siis tä? Kerholla ei mitään hävittävää? HIFK selkeä ennakkosuosikki?

Omasta mielestä Kerho on ihan yhtä kova jengi kuin HIFK ja mahdollisuudet ottelusarjan voittoon ovat hyvät. Tuolle vikalle matsille DDR:llä ei kannata antaa turhan paljon painoarvoa.

Kerholla on terve joukkue ja kenties liigan paras maalivahti. Kuntopuntarikin on liigan kovimpia. Jos nyt tulee turpaan tässä ottelusarjassa niin se on kova pettymys. Eikä vaan siksi, että kyseessä on toinen first round exit peräkkäin.

Luotto Rautakorven jengiin on kova.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tässä alkaa jo pallihiki nousemaan pintaan, kun miettii tulevia koitoksia. Nyt pitää olla hereillä heti ensimmäisestä pelistä asti. Mestaruuskaudella mentiin sillä tutulla sapluunalla, eli puolivälieristä leikitellen jatkoon ja sitten tuli ensimmäisessä pelissä tyrmäys, kun IFK pelasikin aivan erilaisella intensiteetillä. Yksi ratkaiseva tekijä on varmasti maalivahtien taisto. Itselläni oli luotto mennyt jo Noroseen, mutta hyvinhän kaveri on kasannut paketin loppukauden aikana. Luotetaan silti Lundellin kiroukseen, eli sarjan lopussa IFK:n ykkönen on vaihtunut. Molemmilta löytyy hyvä materiaali aina neloskenttään asti, tämähän on usein ollut IFK:n heikkous ja johtanut epätasaiseen kuormitukseen, mutta nyt tätä etua ei ole.

Toivotaan kovaa rytinää myös kerhon puolelta, ja Granlundiakin saa ajaa, sillä pleijareissa ei kuittivihkoa ihan hevillä kaiveta ja tuo varmasti kuumentaa vastustajaa. Viimeinen kohtaaminen Helsingissä oli pettymys, pareja ei oikein vielä haettu, joten tuokin on vasta edessä. Kolehmainen, Tuukka, Nieminen, ajakaa!

Ai niin, Hirso floppaa...
 

Bouwmeester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Siis tä? Kerholla ei mitään hävittävää? HIFK selkeä ennakkosuosikki?

Omasta mielestä Kerho on ihan yhtä kova jengi kuin HIFK ja mahdollisuudet ottelusarjan voittoon ovat hyvät. Tuolle vikalle matsille DDR:llä ei kannata antaa turhan paljon painoarvoa.

Kerholla on terve joukkue ja kenties liigan paras maalivahti. Kuntopuntarikin on liigan kovimpia. Jos nyt tulee turpaan tässä ottelusarjassa niin se on kova pettymys. Eikä vaan siksi, että kyseessä on toinen first round exit peräkkäin.

Luotto Rautakorven jengiin on kova.

Allekirjoitan joka sanan. HIFK ei ole perinteisesti rinkulalla juhlinut ja voisin melkein todeta, että todennäköisempää on että ritarit hakevat nordikselta kerran voiton pitkässä sarjassa verrattuna IFK:n voittoon hämeenlinnassa. Kuitenkin meillä on selkeä voittava maalivahti, kun taas Noronen on vielä osittain kirjoittamaton kortti kovissa peleissä. Myös neljä tasavahvaa ketjua ja monipuolinen puolustus on vahvuus.

Runkosarja kohtaamiset menivät ihan tasaväkisesti, luotto kerhoon on täälläkin kova. Tosin kyllä sieltä Lukkokin voi edelleen tulla vastaan.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Eiköhän se ole Noronenkin pelannut ihan tarpeeksi kovissa paikoissa aikanaan, eli tuskin puntti tutisee sm-liigan playoffien puolivälierissä.

HIFK:iä vastaan pitää lähteä osin samoin eväin liikkeelle, fyysisyydessä ei saa jäädä kakkoseksi ja pikkusikaa pitää antaa aina vihellyksen jälkeen. Tilanteet pitää ajaa loppuun asti ja oman maalin edusta pitää puhtaana poikkeuksetta. Jos HIFKin pelaajille aletaan antamaan puolustuspäässä liikaa tilaa ja vapauksia, ollaan nopeasti pulassa ja peruuttelusta tulee "maan tapa".

Lassilaa pitää suojella ja pakkien pitää tehdä vastustajan pelaajille selväksi ettei maalivahdin koskemattomuutta tulla meidän maalille loukkaamaan. Ettei sitten Lassilan tarvitse tätä hommaa tehdä itse, ts. ottaa turhia väkivaltaisuusjäähyjä kun vituttaa ettei pakit auta.

Hieno homma olisi jos HIFK tulisi vastaan heti puolivälierissä, aina on kohtaamiset olleet hyvälaatuista hokia ja latausta on molemmilla puolilla riittävästi. Lyhyet välimatkat pitävät fanitkin liikkeellä kiitettävästi.

Kukas tuomareista ei ole tänä vuonna tervetullut Hämeenlinnaan?
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Näitähän täällä odotetaan jo kuin hullu puuroaan. Hienosti ollaan kyllä pelin tasoa nostettu synkkien aikojen jälkeen ja sijoitus lopulta tuon tuskan huomioon ottaen, komea viides. Meillä on varmasti mahdollisuutemme tuli sieltä vastaan Hifk tai Lukko. Eniten pelottava asia on se, miten meidän avainpelaajien käy playoffseissa. Hyydytäänkö vai jatketaanko samalla tasolla kuin runkosarjassakin. Peliesityksetkin ovat tässä viime aikoina huolestuttavasti ailahdelleet, mutta syy voi olla motivaation laskussakin. Tiedostettiin kuitenkin, että viides sija on lähes varma. Usko on joka tapauksessa luja. Huomenna olisi vielä yksi varsin panokseton runkosarjapelikin jäljellä. Se ei itseäni ainakaan kiinnosta edes sen vertaa että jaksaisin maksaa sitä. Muualla kuitenkin pelataan mielenkiintoisempia pelejä joita on tässä tilanteessa jopa jännempi seurata radion ja tv:n välityksellä. Ainoa jännityksen aihe huomisessa pelissä on ettei kukaan avainpelaaja enää tässä vaiheessa loukkaantuisi. Peluutetaanko edes niitä vai kannattaisiko säästellä? No anyway... Puolivälierät, alkaisivat jo!
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
HIFK:n kaatoon...

Sytyttävä vastus saatiin puolivälieriin. Näiden joukkueiden ottelut on ollut erittäin mielenkiintoisia kautta aikain. Historia asettuu HPK:n puolelle, mutta historialla ei niitä pelejä loppuviimein voiteta. HIFK ei ole oikein ikinä menestynyt Hämeenlinnassa ja näenkin asian siinä valossa, että suuremmalla todennäköisyydellä HPK ottaa pakollisen voiton Nordikselta, kuin HIFK kävisi ryöstöllä Hämeenlinnassa. HPK ei ole hetkeen katkaissut sarjojaan kotiotteluissa, nyt siihen tarjotaan mahdollisuutta stadilaisten kustannuksella. Tiukat väännöt luvassa ja tunnetta ei tule puuttumaan.

Pelit:

1.pve, Tappio (vieras)
2.pve, Voitto
3.pve, Tappio (vieras)
4.pve, Voitto
5.pve, Voitto (vieras)
6.pve, Voitto

HPK jatkoon 4-2 voitoin.
 

Host

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Heimon Breams ja Suomenniemen Urheilijat
Mä luulen ettei HPK kyllä kaadu ainakaan pelaajiin, vaan enempi nyt varmaan on kysymys siitä miten Rautakorpi laittaa porukan pelaamaan, toivottavasti on opittu historiasta ainakin se, että peruuttelemalla ei näitä pelejä voiteta.
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Onko hpk:n pelit kuunneltavissa nettiradiosta? Intissä ollaan ja pleijjareita olisi mukava seurata.

Ei varsinaisesti. Iskelmä Janne* kyllä lähettää netissä lähetystä matsien ajan, mutta selostus...tai "selostus" kertoo kentän tapahtumista hieman vaihtelevasti. Älä siis tule meille itkemään jos laatu ei miellytä. Kyllä me tiedämme mitä sieltä tulee.

*) iTunes:ssa (tai muissa vastaavissa) osoitteeksi: http://netti.radiojanne.fi:10169
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13

Host

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Heimon Breams ja Suomenniemen Urheilijat
Täh? Nyt kun pari päivää olen seuraillut tätä keskustelua, ja huomannut että eihän täällä tapahdu mitään, niin ihmettelen??? Eikös nyt pelata Hämeenlinnassakin playoffeja, ja eikös keskustelun pitäisi olla kiivaimmillaan tähän aikaan vuodesta? Kirjoitelkaas nyt hyvät ihmiset tänne jotakin, mä en ole mikään paras mahdollinen ukko tekemään keskustelun avauksia, joten tehköön joku taitavampi kaveri sen! Mua ainakin kiinnostaisi kuulla mielipiteitä vastustajasta nimeltä Hifk, kun itselle ei juurikaan muuta tuosta kirjainhirviöstä tule mieleen kuin Billys-pakastepizzat :) Jotakin kysyisenlaista jäynää olis kivaa kehitellä tänäkin vuonna, viimeistään siihen Kerhon kotipeliin kun Hifk lähtee lomille!
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kirjoitelkaas nyt hyvät ihmiset tänne jotakin, mä en ole mikään paras mahdollinen ukko tekemään keskustelun avauksia, joten tehköön joku taitavampi kaveri sen! Mua ainakin kiinnostaisi kuulla mielipiteitä vastustajasta nimeltä Hifk, kun itselle ei juurikaan muuta tuosta kirjainhirviöstä tule mieleen kuin Billys-pakastepizzat :)

Kyllähän tästä otteluparista on jo keskustelu tuolla sm-liiga osiossa ja ottelukohtainen keskustelu vielä otteluketjufoorumissa, joten siksi varmaankaan ei monella ole enää halua keskustella kolmannessa tai jopa neljännessä(IFK-osio) ketjussa peleistä.
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Perskules! Todella komeasti onnistuitte palikat kasaamaan eilisen jälkeen. Syvä kumarrus Hämeenlinnan suuntaan.

Tukka hoitaa homman himaan. Sellainen on kutina munaskuissa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Pakko nyt sanoa ihan näin Kerhon sympatiakannattajana, että alan olla hämmästyksestä lähes tyrmistynyt: tässä nimittäin hiukan faktoja meneillään olevasta puolivälieräsarjasta otettuna toisesta kerjusta johon joku niitä oli kirjannut. HIFK on tehnyt tähän mennessä 18 maalia, Kerho 12; Kerho hävisi yhden pelin 7-0! Kerho on ollut tappiolla jokaikisessä pelissä, ja kun viidessä ottelussa on pelattu jatkoaikoineen yhteensä 314min 56s, niin se aika tästä jonka Kerho on johtanut otteluita yhteensä on vain 9 min 20sek!!

On siis täysin järjen vastaista että Kerho johtaa tätä sarjaa, ja mielestäni kertoo ainoastaan siitä miten hirvittävä henkinen kuristusote Kerholla on HIFK:iin. On sen luokan suoritus ettei voi kuin kunnioittaen katsella.. ja nyt sopisi kruunuksi parhaiten se, että ei muuta kuin Stadin kingit lomille sitten keskiviikkona.. prkl, tulisin itsekin hallille katsomaan peliä, mutta taitaa olla iltavuoro tuolloin..
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Huhhuh, aika huikea olo puolivälierien jälkeen. En oikeastaan muista hetkeen jännittäneeni yhtä erää lätkämatsissa noin paljon kuin kolmatta ratkaisevassa HIFK-pelissä. Enkä todellakan osannut odottaa Kerhon menevän noinkin selkeästi HIFK:lta karkuun tässä sarjassa. Tämä asenne ei ollut pelkästään paikan päällä todistetun 7–0 -teurastuksen, vaan myös lähemmäs kolmen viime vuoden esitysten sekä tämän kauden puolivälinkin peruja. Kerhollahan oli siinä yhdessä vaiheessa putki, jossa noin 20 pelistä voitettiin ehkä 5 peliä, ja taulukossakin oltiin jossain vaiheessa sääleistä ulkona. En tähän hätään muista viiltelinkö monen lailla itse täällä ranteitani sydäntalvella, mutta jos en, se johtui vain syvästä henkisestä lamaannustilastani. Ilmeisesti kuitenkin helvetinmoinen treenaaminen yhdessä joukkueeseen tehtyjen oikeansuuntaitaisten muutosten sekä ilmastonmuutoksen kanssa sitten toivat nostettavaksi ennennäkemättömän kypsää, makeaa ja kaunista uutta pernaa jo ennen pajunkissojen orastusta.

Kerhon peli puolivälierissä oli sitä yhtä matsia lukuun ottamatta kaiken kaikkiaan hienoa. Uhrautuminen sekä ratkaisujen älykkyys ja laatu tärkeissä paikoissa oli niin hyvällä tasolla – ja niin erilaista aiempaan nähden – että tässähän tekisi mieli alkaa odottaa välieriä ihan uusin odotuksin. Ja silti parannettavaa on paljon. Muun muassa itse Jäämise otti parissa pelissä jonkun helpon jäähyn ja maalin.

Jos tulevia välieriä katsotaan, niin kyllähän Rautakorven kiekolla näemmä voidaan kun voidaankin voittaa kovia pelejä keväällä 2010. Kerhon pakistossa on tällä hetkellä näemmä 5 pelaajaa, joista on pelaamaan varsin laadukasta pleijarikiekkoa, ja siltä kuudenneltakin nähtiin ajoittain viitteitä paljon paremmasta. Haluan nostaa esiin etenkin Astashenkon, ei kun Jani Honkasen, joka on saapumisestaan asti pelanut rooliinsa ja odotuksiinsa nähden liki täydellistä peliä. Se on kyllä sanottava, että yhtään loukkaantumista tuo ryhmä ei kestä.

Hyökkäyksessä on – näemmä sittenkin – hieno sekoitus aavistuksen erilaisia pelaajatyyppejä, mutta sellaisia, jotka lähes poikkeuksetta nostavat tasoaan pudotuspeleissä. Ratkaisevan pelin jälkeen en enää keksi, kuka hyökkääjistä olisi pelannut miinusmerkkiset puolivälierät. Ville Viitaluomalle kuuluu parista tyhmästä jäähystä huolimatta iso erikoisplussa. Vilho osoitti IFK-sarjassa kykenevänsä johtamaan voittavaa joukkuetta ykkösketjussa ja etenkin pleijareissa.

Hassu juttu muuten miten yksi sarja voi muuttaa ihmisen näkemyksiä: aiemmin jopa hieman inhosin hieman värittömänä ja jopa turhana pitämääni Viitaluomaa, mutta kauden ja varsinkin tämän sarjan edetessä aloin yhä enemmän nauttimaan tämän jannun pelin seuraamisesta. On ollut ilo huomata, että jos katsoo oikealla hetkellä, Viitaluoman pelityyli tuo mieleen ajoittain erään numero 89:n. Hassu juttu mitä viski tekee ihmiselle.

Tästä pitäisi vissiin kiskoa itsensä maahan, mutta onhan tästä suorastaan herkullista jatkaa. Kerho on jo tähän mennessä ylittänyt siihen ladatut odotukset ja noussut monta kertaa sillasta ennakkoon taitavampaa vastustajaa vastaan. Joukkueessa on kuitenkin liian paljon kokeneita pelaajia, joilla on todistettavaa sekä itselleen että muille, että se tyytyisi tähän. Rules.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
rapster kirjoitti:
Uhrautuminen sekä ratkaisujen älykkyys ja laatu tärkeissä paikoissa oli niin hyvällä tasolla – ja niin erilaista aiempaan nähden – että tässähän tekisi mieli alkaa odottaa välieriä ihan uusin odotuksin. Ja silti parannettavaa on paljon.

Tuohon viimeiseen lauseeseen kiteytyy omat päällimäiset tuntemukseni tulevasta (ihan sama kuka on vastassa).

Kerholla on paljon käyttämätöntä reserviä; Vihkon, Männikön, Mäenpään ja Laamasen maalit. Kemppaiselta ja Sailioltakin voisi odottaa jo pikkuhiljaa tehoja.

Laakkosen nouseminen jostain hämärän rajamailta otteluiden ratkaisijaksi viimeisissä kahdessa ottelussa on ollut täydellinen shokki meikäläiselle. Tuo on helvetin iso juttu myös #39:lle ja #40:lle. Tuleva sarja, oli vastassa sitten KalPa tai TPS, on Lakulle helpompi, kuin sarja jollakin tapaa pelottavaa HIFK:ta vastaan. Ihan varmasti. Oli hieno tänäänkin katsoa, kuinka laku uskalsi pitää kiekkoa ja ottaa kontaktia. Olla rohkea.

Näin viisi ottelua livenä ja pisti silmään Kerhon blokkauspeli omalla alueella. Jumalauta ne äijät menee polvi maassa blokkaamaan metrin päästä lämäreitä. Aika pelotonta jengiä, sanon minä. Ja joukkue on täynnä näitä sotureita (Nieminen, Muhonen, Kolehmainen jne.). Sanoisin, että aika Rautakorven näköinen jengi.

Kauhean moni ei muuten varmaan muista, että nyt on Juhlakausi!

Onko Turengissa jo sauna lämpimänä?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onko Turengissa jo sauna lämpimänä?
En tiedä Turengista, mutta kyllä kun tuota joukkuetta ja taistelua katsoo,
niin enemmän ja enemmän vain kasvaa usko omiin. On ne äijiä!! Louhi on edelleen mun sankari. Jätkä ratkoo niin talvella kuin kevät liukkailla, ja samalla hämmentää ja rikko kaverin peliä, ottakoot mitä tyhmiä jäähyjä ottaa. Tässä erässä ei tullut edes vielä "palohälyytys" yms. kortteja käännettyä, joten Tukalla on varmasti homma hallussa.

Kaiken tämän kauden aikana sanomani jälkeen voin vihdoin sanoa, että tämä on se "mun" Kerho!! Siellä raastetaan, väännetään ja taistellaan. Hittooks siitä jos vieraissa vähän peruutellaan välilä, mutta kyllä tää joukkue on sekä valmennukseltaan, että myös pelaajistoltaan valovuoden edellä edelliskautta. Nyt siellä oikeasti pelataan kovaa, karvataan, taistellaan maalien edessä, luodaan painetta, sekä annetaan vastuuta, toisin kuin viimevuonna jolloin ottelut loppuivat lyhyeen.

Tänä vuonna olen ylpeä kantaessani oranssia ylläni, meni miten meni.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
En tiedä Turengista, mutta kyllä kun tuota joukkuetta ja taistelua katsoo,
niin enemmän ja enemmän vain kasvaa usko omiin. On ne äijiä!! Louhi on edelleen mun sankari. Jätkä ratkoo niin talvella kuin kevät liukkailla, ja samalla hämmentää ja rikko kaverin peliä, ottakoot mitä tyhmiä jäähyjä ottaa. Tässä erässä ei tullut edes vielä "palohälyytys" yms. kortteja käännettyä, joten Tukalla on varmasti homma hallussa.

Kaiken tämän kauden aikana sanomani jälkeen voin vihdoin sanoa, että tämä on se "mun" Kerho!! Siellä raastetaan, väännetään ja taistellaan. Hittooks siitä jos vieraissa vähän peruutellaan välilä, mutta kyllä tää joukkue on sekä valmennukseltaan, että myös pelaajistoltaan valovuoden edellä edelliskautta. Nyt siellä oikeasti pelataan kovaa, karvataan, taistellaan maalien edessä, luodaan painetta, sekä annetaan vastuuta, toisin kuin viimevuonna jolloin ottelut loppuivat lyhyeen.

Tänä vuonna olen ylpeä kantaessani oranssia ylläni, meni miten meni.

Veit sanat suustani. TODELLA äijämäistä touhua puolivälieräsarjassa.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Koko HIFK-sarjan ajan peli kasvoi parempaan suuntaan, lukuunottamatta 7-0 tappiota. Mutta alan vähitellen uskoa että siinäkin pelissä tosiaan ensimmäisen erän jälkeen päätettiin jo kääntää loppuosa ottelusta täysin seuraavien pelien hyödyksi.

Rautakorpi on osoittanut lopullisesti ainakin allekirjoittaneelle oman neroutensa ja Nokka jäi jalkoihin tylysti. Joukkue pelaa sitä todellista voimakasta playoff-hokia enkä pysty näkemään yhtäkään jäljellä olevista joukkueista voittamattomana tämän näköistä peliesitysten jälkeen. Tilanteet pelataan loppuun omalla tyylillä, maalivahtia suojellaan, puolustus pelaa äärimmäisen uhrautuvasti, jokainen vaihto pelataan tappiin asti. Tätä ei aina näkynyt runkosarjassa, eikä tarvitsekaan. Mutta nyt kun 110% tarvitaan, se on myös annettu. HIENOA!

Missä muuten surullisenkuuluisa elton on?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Venailee Turengissa saunan lauteilla...
Nostan hattua. Ensin Ricky Martin astuu ylpeästi kaapista, heti perään sinä teet saman.

Nyt voi vielä pari päivää leijua tämän tunteen mukana, mutta kohta pitää taas kohdata arki. Kunhan saadaan ensin se vastus selville. Tepsi olisi mieluisampi monesta syystä, mutta käy KalPakin. Jos ei muuta niin ihan revanssimielessä. Helppoa ei tule kumpaakaan vastaan, se on varma. Mutta nyt ollaan niin hyvällä tiellä, että kaikki on vielä mahdollista.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Missä muuten surullisenkuuluisa elton on?

Suora lainaus viereisestä ketjusta itseltäni:
Tämä on niin surkuhupaisaa!
Jaa niin mikä? No se, että olin viime yön töissä, ja siinä työn lomassa minullakin tuli mieleen ajatusten vaelleltua, että missä luuraa "meidän kaikkien kaveri"-Elton? Ei ole Eltonia näkynyt, onkohan hän suuttunut jostain, vai vaan perinteisellä sydäntalven Hietsun avaamis-lomalla...taas? =)

Olihan se joka kerta, kun ajettiin Ilmalan hallin ohi kotiinpäin puolivälieristä, surullista huomata miten autio ja kolkko rakennus Ilmalan halli oli tyhjänä parhaaseen kiekkoaikaan! Sanoinkin, että surullista, ettei lyhyellä varoitusajalla saa konsertteja järjestymään, kun on pitänyt naurettavasti varautua sielläkin mahdollisiin kiekkopeleihin play-off's pelipäivinä. ei ole kuulkaa helppoa Hjalliksellakaan. Onkohan siellä Jokereitten edustuksella pelien aikaan käynnissä seuraleikki: "Etsi aitio-saunaillan jälkeen pimeästä hallista tai sen lähiympäristöstä valmentaja Jortikan kengät!"

Älä Elton jätä, me kaivataan sinua varsinkin nyt! =)

Kumpaa porukka toivoo tänään torstaina voittajaksi Kärppiä vai Jyppiä?
Itselle ihan sama, mutta enemmän varmaan Turkuun saataisiin porukkaa mukaan matkoille?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kumpaa porukka toivoo tänään torstaina voittajaksi Kärppiä vai Jyppiä?
Itselle ihan sama, mutta enemmän varmaan Turkuun saataisiin porukkaa mukaan matkoille?
Mieluummin TPS:än ottas ja sit Kalpan vasta finaaleissa. Toisessa tapauksessa tosin TPS-HPK finaali olisi varsin mielenkiintoinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös