HPK-Pelicans ti 14.03.2006

  • 4 354
  • 28

Kgz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia
Morrow10 kirjoitti:
Miltä näytti muuten Joona Karevaaran pelaaminen ja mikä oli hänen numero?

Karevaaralta yksi hieno jalkakynä ja yksi hyvä pommi paikkakin mutta Pikkarainen jätti kiekon lipuun keskialueelle ja otti samalla takapakkia kun "pelkäsi" Karea(ainakin näin näytti katsomoon). Karella taisi olla jännitystä mukana pelissä mikä myös näkyi otteisessa. Ei uskaltanut pitää kiekko tarpeeksi mikä on miehen vahvin osa alue.
 

laura-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HCT
Morrow10 kirjoitti:
Kerro toki lisää.

Kerho antoi meille luvan tanssia uusilla paikoilla, eli kaikki muut tasanteet paitsi sikakatsomon edusta ovat nyt sallittuja, joka luo sitten mahdollisuuden stuntteihin myös pelikatkoilla. Niitä kokeiltiin eilen viiden hengen porukalla ja saatiin ihan jees hommaa, eka heitto hallissa on siis nähty :)

Lisäksi jäälle menoa uudistettiin, osittain hyvällä menestyksellä osittain huonolla. Sitä pitänee korjata ennen seuraavaa peliä, mutta tiedetään ainakin mitä tehdä.

Lisäksi yritettiin saada halliin eloa ja kannustaa omiamme samalla mentaliteetilla kuin Tappara-HPK -pelissä. Yleisöstä mukaan huutoon lähti ihan muutamia ihmisiä, sikakatsomo ei tainnut koko pelin aikana huudella muuta kuin omia kommenttejaan. Sitä nyt sitten pitää katsoa että kannattaako jatkaa..
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
flyingpelicans kirjoitti:
Mutta missä oli s-katsomo ja se kuuluisa tunnelma?
Te nyt vaan yksinkertaisesti olette niin paljon parempia kannattajia. Teill on aivot, meill on Kerho. Teill on hyppyrimäki, meill on Pullerinmäki.
--
Aravirralle voisi muuten niistä kesken kauden menossa olevista sopimusneuvotteluista todeta että welcome to the real world. Sinänsä ihan hyvä pointti ottaa esille, mutta aikamoinen tuulimylly vastaantaisteltavaksi.

Parasta kuluvassa kaudessa oli se että Pelicans-pelejä ei ollut kahdeksaa. Viimekaudella tosin niistä tuli juuri se 8 voitttoa, mutta kuitenkin... Varmasti sama tunne Lahdessa, eli HPK:sta saa tarpeekseen tällä normimäärälläkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös