HPK-Pelicans, Rinkelinmäki la 28.12.

  • 21 088
  • 218
Erkki#11:lle tiedoksi, että kun tekstit on kirjoitettu kunnon suomella, on niitä muitten mukavampi lukea.
Joten keskity jatkossa tekstin kirjoittamisen lisäksi myös sen ulkoasuun.

Terv.
Moderaattori-tiimi
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli aika vaikea arvata että nyt saapuessani baarista kotiin täällä on käynnissä kauhea supina tästä jututusta. Eniten huvittaa HPK-fanien pahoittelut voitosta. Voisiko enää tekopyhempää olla? Kyllä ainakin minulle voitto kelpaa, vaikka se tuli näin. Säännöt on kirjassa ja kuten JJ sanoi, Latvalaa oli varoitettu asiasta jo aiemmmin. Kaikkein huvittavinta on se että nyt näyttää olevan muotia arvostella oman joukkueen peliä ja voitonkin jälkeen sanoa että pelattiin huonosti, sori että voitettiin....

Toinen asia oli Jääskeläisen "kuolema". Nythän on niin, että joka kerta kun iso mies taklaa tulee jäähy. Ainakin jos vastustaja kaatuu. Ja varsinkin jos kaatuu näyttävästi ja jää jäähän makaamaan. Miten hemmetissä juuri sillä hetkellä kun paarit saapuvat paikalle mies "herää" ja luistelee itse aitioon. Ihmettelen vaan.

Kannattakaa vaan pojat omianne, myötä- ja vastamäessä. Ja kaikki wannabeoikeatfanit muista joukkueista voi minun puolestani lähteä moralisoimaan omiin ketjuihinsa. Miettikää näitä kirjoituksianne sillä hetkellä kun oman suosikkijoukkueenne pelaajan maila osuu kaverin päähän, eikä siitä tule jäähyä... Ihmetyttää, ettei aikuiset miehet (tai henkilöt, naiset) pysty katsomaan itseään ulkopuolelta edes millin vertaa.

edit: huonoa suomen kieltä... ;)
 
Viimeksi muokattu:

V8350

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuomio Jalosen tempulle tulee täältäkin suunnasta. Olen ollut siinä uskossa, että tietyt herrasmiessopimukset pätee ainakin runkosarjan ajan.

Koko mailan käyryyssääntö tuntuu kyllä aika teennäiseltä. Omalla vähäisellä pelikokemuksella tuntui kyllä siltä, että mitä käyrempi maila, niin sitä vaikeampi oli pelata rystyltä. Eli voisiko joku pelimies valaista, mitä etua näillä ylikäyrillä mailoilla sitten tosiaan saavutetaan?
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
zättiä zättiä

Kilpailu: se kuka ekana bongaa kaikkien muiden kuin HPK:n joukkuiden fanien tuomiot Jalosen toimista huutaa HEP!

Aina vaan tuomitaan ja tuomitaan. Säännöt on kirjassa ja niiden mukaan pelataan. Herrasmiessopimukset voidaan ihan hyvällä syyllä unohtaa niin kauan, kun liigassa valmentaa mm. Raimo "raimo" Summanen.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin, Jokerit voisi ostaa joukkueen täyteen ulkolaisia, unohdetaan vain herramissopimukset, kuinkakohan kova se itku olisi sitten Hämeenlinnassa?
 

WickedClown

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti eagle
Niin, Jokerit voisi ostaa joukkueen täyteen ulkolaisia, unohdetaan vain herramissopimukset, kuinkakohan kova se itku olisi sitten Hämeenlinnassa?

Enpä usko että Jokereilla olisi varaa ostaa kovin kummosia ulkomaalaisia joukkuettaan täyteen ja miten he muka olisivat parempia kuin Suomalaiset huiput? Eihän Jokerit ole pitkään aikaan edes pelannut viidellä ulkomaalaisella(?). Eikä minua ainakaan haittaisi vaikka jokereissa pelaisi Sakic,Lemiux,Jagr,Fedorov ja kumppanit näkis edes Jokereilta joskus kunnon hyökkäyspeliä...(tai no Ramin Jokerit lähtis sillonkin kaikki-puollustaa-eikä-ota-riskejä-tai-ei-pelaa mentaliteetillä)
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luulen että monille muillekkin kuin minulle on aivan sama, on sitten vastassa bussillinen hampaattomia kanadalaisia, vanhoja mummoja tai aitoja Hjalliksen poikia? Muistaakseni Kerho tuossa muutama vuosi sitten pelasi mm. norjalaisia ja englantilaisia joukkueita vastaan ja nautin tästä kiekosta aivan yhtä paljon kuin SM-liiga kiekosta (ainakin melkein). Mitä hemmetin väliä sillä on, minkä maalaisia ne vastapuolen joukkueen pelaajat ovat?

Mutta ei jaksa jauhaa tästä enempää. Hauskaa peliä ja hyvää viihdettä. Sarjataulukko kertonee loput...

Ai niin. Toinen kilpailu. Laske sanan "itku" ilmentymien määrä tästä ketjusta.
 

Cooley

Jäsen
Minun puolestani oikea linja. Jos tuollaisia sääntöjä on olemassa, niin miksi niitä ei pitäisi noudattaa? Tottakai herrasmiessopimus on herrasmiessopimus, mutta miksi sitten samaan syssyyn ei voida tehdä herrasmiessopimusta, ettei kukaan pelaisi ylikäyrällä mailalla?

Vähän kaksipiippuinen juttu tuo mailan mittautus. Moni on varmasti sitä mieltä, että Jalonen on pelle, mutta yhtä hyvin moni voi olla sitä mieltä, että aika paska jääkiekkoilija, jos ei mailaan riitä sallittu käyristys? Eikö Latvalakaan osaa kohottaa muka muuten?
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No pojat. Tuutteko ensi pelissä ottamaan painit tuolla montun pohjalla. Haukun teitä HAMElinna päiväkerhoksi. Tuutteko? Osuiskohan peli viikonlopulle (kun muuten en pääse itse paikalle), voisin tarjota oluen/siiderin leikkimielisen painin vastaanottajalle. Mieluiten tämä herra iso herra, kun on muutaman kerran ollut jotkut "väännön" tapaiset tuolla ircin suunnalla.

Noh? :)
 

Kelpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, D Team, Diskos, JJK, JYP
Minun mielestäni on reipasta ylilyöntiä lähteä vertailemaan mailan mittaamista ulkomaalaispelaajien määrään. Kysymyksessä on kuitenkin hieman eri kokoluokan asiat. Ulkomaalaisten määrässä on kyseessä pitkällä tähtäimellä koko liigan ja suomalaisen kiekkoilun tulevaisuus, mailan mittaamisessa puhutaan suhtautumisesta lähes mitättömään ottelunaikaiseen sääntöpykälään.

Vaikka tuo käyryyspykälä on kansainvälisissä säännöissäkin niin mikä estää liigaa poistamasta sitä omista säännöistään. Ei siihen herrasmiessopimuksia tarvittaisi. Onhan liiga ennenkin tehnyt omia sääntövirityksiä vuosien varrella (tosin joitakin on sittemmin jopa kesken kauden poistettu).

Sääntö vain romukoppaan niin päästään tästäkin ikuisuusaiheesta. Jotenkin on hieman nurinkurisen tuntuista että säännöissä on pykälä jonka rikkominen näkyy päivänselvästi jopa katsomoon asti saatikka sitten tuomareille. Tuomareiden kun olisi tarkoitus varmistaa että ottelu käydään sääntökirjan mukaisesti ja silti vain katselevat vierestä pelaajien räikeästi sääntöjen vastaisia mailoja.

Itse Jalosen tempaukseen en halua ottaa sen kummemmin kantaa puolesta tai vastaan.
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ehkä vähän pelistäkin

Jos nyt sitten yrittäisin tämä "hame" päällä kirjoittaa jotain asiaakin pelistä - aivan kuten nuo monet ,ei paikalla olleet, espoo-tampere akselin kommentaattorit.

Ensimmäisen erän aikana oli huomattavissa selkeää "kinkkunsulatuskiekkoa" HPK:n taholta - sen sijaan kaanit olivat saaneet IFK - pelin ansiosta jo virvelinsä toimimaan. Aivan kohtuutonta roikkumista kolmen kentän voimalla; ainoa positiivinen asia oli Kauppilan kenttä, joka yritti pelata ihan kaunista ja toimivaa jääkiekkoa. HPK nukkui tasavasti n. 19 min erästä kunnes A. Miettinen päätti, että kinkku on sulanut ja teki seuraavan johtopäätöksen: " ... ja minähän en seiso paikallani vaikka koko kaanien kenttä niin tekisikin ..." - tyylipuhdas sisäänajo kolmen pelaajan välistä ja todellakin tehty maali. Saariselle voisi joku muistuttaa, että omastakin silmästä meinasi mennä näkö ja vielä vahingossa nousseen mailan takia - miksi sitten äijän pitää jatkuvasti huitoa mailalla ja vielä niin, että kypärät vain kolisee. Tästä vilpittömät pisteet ottelun päätuomari Ringblomille, joka jaksaa jäähyjä kaikesta ihmeellisestä muttei mistään sellaisesta, josta pitäisi - hupi ukuli tuomariksi.

Toisessa erässä mentiin aika pitkälle HPK:n viedessä ja kaanien roikkuessa jo kolmen kentällisen sijasta koko arsenaalin voimalla. Erityisesti kiekottoman pelaajan estäminen oli kaaneille päivän "teesi". Näistä jopa pari jäähyä - myöskin tämä lasketaan sitten jäähyn arvoiseksi teoksi nykyisin: tunge maila kaverin hihasta sisään ja halaa samalla oikein kunnolla samaista pelajaa - on täysin varmaa, että Ringbom viheltää jäähyn mailasta kiinnipitämisestä kaverille.

Sitten itse hauskaan erään ... kun alkoi näyttämään siltä, että HPK alkaa menemään menojaan niin tuomarimme alkoi tasoittamaan peliä. Tästä kärsi Tuulola yrittäessään taklata Mäkiahoa pystyyn siniviivalle - Mäkiaho ehti väistää puoliksi taklauksen, heitti pienen piruetin (ei edes kaatunut) ja Tuulola sai 2 min kampituksesta. Tässä vaiheessa meni lopullisesti usko tuomaritoimintaan - jos Tuulola olisi edes yrittänyt kaataa mailalla tai levittänyt jarkkoruutumaisesti jalkansa taklauksen myöhästyessä, olisin voinut ymmärtää jäähyn, nyt en millään. Sitten se Mäkelän "taklaus", joka ei ollut taklaus vaan normaalin pelitilanteen mukainen tapahtuma; Mäkelä yritti vain antaa lisää vauhtia Joonas "kiviä taskuun" Jääskeläiselle; tarkoituksellista vahingoittamista asiassa ei todellakaan ollut - ihan tarkennukseksi ensin; en hyväksy missään muodossa kanssapelaajan vahingoittamista - mutta en myöskään pidä jäähyjen kalastamisesta makaamalla jäässä anttiaaltomaisesti. Edelleen olen sitä mieltä, että liigan pitäisi ottaa systeemiksi tämä - pelikieltoa yhtäpaljon (tämä ei taatusti sovi Hannu Kapaselle tai Raimo Summaselle) kuin kaveri joutuu olemaan sairaslomalla sekä selkeistä filmaamisista myöskin muutama ottelu lepoa niin ei tarvitse siellä jäässä maata. Kaikki, jotka olivat paikalla, tietävät mistä puhun - tuomari tarjoaa 2min - Jääskelainen makaa on kuin kuollut - tuomari määrä 5 min - makaa edelleen - tulee paarit ja samalla kuulutus isosta jäähystä - kuin taikaiskusta, Jääskeläinen nousee ja luistelee vaihtoon. Onneksi kenelläkään ei ole vielä "munaa" tulla pelaamaan jo seuraavaan vaihtoon paitsi eräällä alahuuli-veijarilla pääkaupunkiseudulla.

Jatkoaika - JJ osoitti mielestäni mainiota taktikointia tilanteessa. Ringbom oli päättänyt, että jatketaan neljällä kolmea vastaan ja kaanien Hirvonen oli taatusti ajatellut ottaa Rämön pois maalista ja täten hankkinut 5-3 ylivoiman. Luulen vahvasti ettei mailaa olisi mitattu, jos olisi jatkettu peliä viidellä neljää vastaan.

Ottelun plussat:
+ 2 pistettä HPK:lle
+ Rämön vartioman maalin yläputkelle
+ Kauppilan kentälliselle
+ Taktiselle pelaamiselle (mailan mittaaminen - säännöt on
sääntojä, jollei pelaa niiden mukaan niin kärsiköön sitten
seuraukset)

ja ne miinukset:
- Ringbom
- HPK:n maalivahtiosasto (Heinosta odotellaan takaisin)
- Joukkueen käyttäytyminen maalia tarkistettaessa videoilta
(pisteet tässä kaaneille 10-0)
- Kauppilan jatkuva valittaminen tuomareille
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo samaa mieltä cooleyn ja kelpan kanssa osittain. Joku järki näihin asioihin. Mitään järkeä pitää mitään herrasmiessopimuksia, jos niistä ei kaikki pidä kiinni. Eli nämä käyristys säännöt kokonaan huitsin kikkeliin tai sitten mittaillaan jatkuvasti. Itse tämän ensin mainitun kannalla. Siinä ei kukaan menettäisi mitääs. Jos taas lavat laitetaan järjestykseen, niin liigan taso voi vaikka laskea jopa nykyisestään.

Mitenhän onnistuisi, että kaikki mailat mitattaisiin ennen peliä ja laittomat pistettäisiin hallin pihaan palamaan sitten. Tästä ei ainakaan jäisi nokan koputtamista kenellekkään.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Niin, ihan vain pikku vinkkinä; olisikohan tuo Jalosen mailan mittaaminen ollut kuitti siitä Jääskeläisen ihmeparantumisesta vai ei? Jos kaveri nousee kuolleista noin 5 s ottelurangaistuksen kuuluttamisen jälkeen, niin enpä lähtisi kovin aiheelliseksi lähteä itkemään yhtä mailan mittaamista, kun kyseessä on kuitenkin jokkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella.... Että mahdollisuuksia mailan suoristamiseenkin on ollut - valitettavasti Pelicaanien kannalta.
 

jerry

Jäsen
Viestin lähetti Master God
Niin, ihan vain pikku vinkkinä; olisikohan tuo Jalosen mailan mittaaminen ollut kuitti siitä Jääskeläisen ihmeparantumisesta vai ei?

En osaa sanoa oliko kuitti vai ei, mutta äsken luin paikallisesta sanomalehdestä Jääskeläisen saaneen aivotärähdyksen ko. tilanteessa.

Että semmoinen ihmeparantuminen tällä kertaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti jerry
En osaa sanoa oliko kuitti vai ei, mutta äsken luin paikallisesta sanomalehdestä Jääskeläisen saaneen aivotärähdyksen ko. tilanteessa.
Tämähän tietää siis viiden ottelun huilia Mäkelälle liigan linjan mukaisesti.
 

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vihamielinen lähestyminen

Käsittääkseni liigaseuroilla oli aikaisemmin herrasmiessääntö myös sellaisesta asiasta, ettei toisen joukkueen pelaajia lähestytä sopimustarjousten kanssa, kun vanhalla joukkueella on pelit vielä kesken.

Tuota sääntöä rikkoivat varmasti KAIKKI SM-liigaseurat. Ihmettelenpä vain kovasti, jos joku väittää ettei näin ei ollut. Muutama vuosi sitten asiaan yritettiin saada rotia asettamalla tälle tempulle kova uhkasakko (oliko se nyt 500000 vanhaa markkaa).

Tosiasiassa tuollaista juttua ei pysty millään tavalla todistamaan, joten sakkojakaan ei ole annettu. Ja mitä tulee eiliseen mailanmittaukseen, on minulla sen suhteen hieman kaksijakoiset tunnelmat. Omilleni en kuitenkaan takkia käännä ja olen edelleen erittäin tyytyväinen Jaloseen HPK:n päävalmentajana; puolitoista kautta ja liigan paras joukkue.

-pikkunoita-
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Mailanmitalla ohi...

On aika hauskaa, että tällaiset tempaukset kuohuttavat aina kaikkia, mutta jos sen tekee ns."oma" joukkue, niin sille löytyy aina pikkiriikkisen sympatiaa. Ja nyt on ihan turha kenenkään kommentoida, että "kyllä jos mun joukkue olisi tuon tehnyt, olisin myynyt kausikortin"!

Niin se vaan on, oiva taktinen veto, olisi vaan saanut sattua playoffseissa niin oltaisiin saatu tästä vielä pitempi ketju.

Ja noista herrasmiessopimuksista. Olen antanut itselleni kertoa, että pelaajat ovat joskus sopineet, että vastustajaa kunnioitetaan ja maalivahtiin ei kosketa! Tästäkö ei olla ikinä poikettu!?

Yhteenvetona, en tuomitse, en juhli! Putki jatkuu...
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

Voi olla että muistan väärin mutta Pari valjakko Westerlund/Summanen on mittauttanut aikoinaan silloin Jypin maalilla pelanneen Tommi Satosaaren patjat.Lähes joka joukkueessa on pelaajia jotka käyttävät niin sanotusti laitonta mailaa.Ja jokaisella on mahdollisuus lähteä mittaamaan.Missään ei sitä kielletä,mutta itse henk koht en lähtisi mittaamaan ,mutta se olikin Jukka Jalosen päätös.Eikä siinä ole mitä väärää ja varmasti jokaisella on tästäkin asiasta oma mielipiteensä.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti Kelpa
Minun mielestäni on reipasta ylilyöntiä lähteä vertailemaan mailan mittaamista ulkomaalaispelaajien määrään. Kysymyksessä on kuitenkin hieman eri kokoluokan asiat. Ulkomaalaisten määrässä on kyseessä pitkällä tähtäimellä koko liigan ja suomalaisen kiekkoilun tulevaisuus, mailan mittaamisessa puhutaan suhtautumisesta lähes mitättömään ottelunaikaiseen sääntöpykälään.
Mutta Jalonenhan julisti kovaan ääneen, että kaikki keinot ovat sallittuja ja että voitosta pelataan. Tuskimpa siinä paljoa kiinnostaa mikä on suomalaisen kiekkoilun tulevaisuus kun pelataan arvokkaista sarjapisteistä, kun tälle linjalle lähdetään. Odotan itse innolla koska liigassa on Saksan tapaan suomalaiskiintiöt, jossa pakotetaan, että joukkueessa on oltava vähintään kolme suomalaista.

Ei se ole ylireagointia verrata tätä mailanmittaukseen. Sen sijaan on helvetillistä jeesustelua puhua suomalaisen kiekoilun tulevaisuudesta kun itse ollaan rikottu yhdessä sovittuja sääntöjä ja avattu pandoran lipas.

Kuten sanottu - kaikki keinot on sallittuja ja voitosta pelataan. Koskakohan liigassa on ensimmäisen saksankielinen joukkue? Das Pelicans? Die Kuhe?

EDT: Prujita, tuon uhkasakon funktio ei ole oikeasti kieltää noita kesken kauden tehtyjä sopimuksia vaan piilottaa ne maton alle. Oliko se Turun Sanomissa vai missä, kun joku silloinen Tepsiin kaapatun Jokeripelaajan kämpän etsimisestä Turusta tehtiin iso juttu lehteen kun pelaatiin finaaleita JOK-TPS. Se oli liigan mielestä huonoa mainosta, joten ongelma lakaistiin täten maton alle. Liigan mielestä esimerkiksi Bednarin ja Lehdon sopimukset tehtiin vasta runkosarjan jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"# 303 Maalivahdin varusteet

Luistimia ja mailaa lukuunottamatta maalivahdin kaikki varusteet on suunniteltava pelkästään pään ja vartalon suojelemiseksi ja ne eivät saa sisältää mitään vaatekappaleita tai laitteita, jotka antaisivat maalivahdille asiatonta hyötyä maalivahtityöskentelyssä.

Pussit maalivahdin kiinniottokäsineessä on kielletty. Maalivahdin kiinniottokäsineen pussilla tarkoitetaan nauhoin, verkolla tai muulla materiaalilla valmistettua peukalon ja etusormen yhdistävän lisäkkeen ylijäävää osaa, joka vähimmillään tarvitaan täyttämään peukalon ja etusormen välinen aukko, kun käsine on avattu ja levitetty."

Ylläolevat lainaukset ovat suoraan sm.liiga.fi sivuilta ja sieltä kohdasta pelisäännöt ja maalivahdin varusteet. Kun näitä sääntöjä lukee niin ymmärtää miksi on olemassa ns. herrasmies -sopimus siitä ettei varusteita mittailla, jäähyjä tulisi joka pelissä ja maalivahdit joutuisivat pelaamaan juniorivarusteilla.
Valmentajat ja tuomarit ovat sopineet ettei varusteita mittailla kunhan ne ovat turvallisia ( ei teräviä mailankärkiä jne. ) ja tätä sopimusta vastaan Jalonen eilen rikkoi. Tälläinen sopimus on ollut voimassa koko liigan olemassa olonajan ja aina joskus joku innokas on sitä vastaan rikkonut.
Joku täällä väitti, että HPK pelaa sääntöjen mukaisilla mailoilla, en usko, sillä esim. lavan korkeus 7, 5 cm ja pituus 32 cm ylittyy usein pakkien mailoissa, lisäksi maalivahdin mailan leveämpi lavasta ylös jatkuva osa ei saa olla 71 cm pidempi ja esim. Toivonen nykytyylin pitkänä maalivahtina käyttää varsin korkeaa otekorkeutta.
Jalosen toiminta eilen oli varsin ajattelematonta ja yhdyn Hirvosen mielipiteeseen Jalosesta. Mutta mitä Jalonen saavutti HPK:lle ?? Yhden pisteen ja halveksunnan jääkiekkoa seuraavalta yleisöltä. HPK on tähän asti ollut se pieniä ja "puhtaan" jääkiekon edustaja ja eilen Jalonen kertoi totuuden: "Me taistelemme runkosarjan voitosta ja nyt tarvittiin tällaisia keinoja. Olemme puolentoista vuoden ajalta runkosarjan paras joukkue, emmekä ole vielä mailoja mittailleet."
Kuka muu on mittaillut ?? Miksi HPK ei voittanut viime kaudella runkosarjaa, mittasiko Tappara HPK:n mailat ??
Jalonen teki erittäin tyhmän teon, joka auttoi saavuttamaan pisteen, mutta mitä jos pistettä ei olisi tullut ?? Peliä pitää kunnioittaa, samoin vastustajaa, sitä Jalonen ei tehnyt.

PS. NHL:ssä pelaaja joutuu maksamaan sakkoa omalle joukkueelle, jos menee sääntöjen vastaisella mailalla harjoituksiin. Siellä huoltaja vastaa mittauksesta, eikä NHL:ssä ole herrasmies -sopimusta mailojen suhteen, mutta maalivahdin varusteet jätetään rauhaan.
 

I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
Kuten Jalonen lehdistötilaisuudessa totesi, eikö pelaaja todellakin ole vähän tyhmä jos useista huomautuksista huolimatta yhä pelaa selvästi ylikäyrällä mailalla ja vielä aivan ottelun ratkaisuhetkillä. Lähinnä naurettavia tällaiset herrasmiessopimukset joilla sallitaan räikeä sääntöjen rikkominen. Ja eikö Latvala osaa pelata sääntöjen mukaisilla välineillä? Jos joku syö taas kerran ryvettyneen liigamme uskottavuutta, niin se on kyllä Latvala mailoineen sekä pelicaans-pelaajien ja heidän valmentajiensa lapsellinen vaahtoaminen ottelun jälkeen. Sitä paitsi, Kerhon ratkaisumaali syntyi tasakentällisin lahtelaispelaajan virheen seurauksena, ei suinkaan Latvalan jäähyn.

Itse ottelussa Kerho oli mielestäni selvästi parempi, Lahtea piti mukana vain jälleen kerran haparoinut maalivahtimme Toivonen. Lopukaneettina totean, että pelataan sääntöjen mukaan. Ihan oikein että Latvalan maila mitattiin, mitäs on niin hölmö, että pelaa laittomilla varusteilla. Toivottavasti edes oppi meni nyt perille ettei tarvitse toistamiseen itkeä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Et ilmeisesti ole ymmärtänyt pointtia ?? Sääntöjen vastaisia varusteita on kaikilla joukkueilla, myös HPK:lla ja on sovittu yhdessä ettei niihin puututa, koska silloin peli kärsii.
Miltä tuntuisi jos Rautakorpi seuraavassa ottelussa mittauttaa ekalla erätauolla Toivosen mailahanskan, 2 min ja hanska vaihtoon. Toisessa erässä mitataan Toivosen otekorkeus, 2 min ja maila vaihtoon ja toisella erätauolla mitataan vipparin pussi ja 2 min ja F -juniorin hanska käteen ??
Jos Rautakorpi haluaa tehdä tämän niin nämä jäähyt ovat selviöt, mutta tämä on loppumaton suo, koska Kuivalaisen varusteet ovat yhtä väärät ja siksi valmentajan ovat tehneet ns. herrasmies -sopimuksen ennen kautta.
 

Cooley

Jäsen
Ei tuollaista mailan käyryysssäntöä voida poistaa säännöistä. Täydellinen poistaminenhan tarkoittaisi sitä, että lavan voi vääntää vaikka ympyräksi ja kuskata kiekkoa siellä. Ei voida poistaa tuota sääntöä, joten poistetaan herrasmiessopimus tuosta asiasta, ja tehdään J. Jalosesta jääkiekkovaikuttaja.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viestin lähetti TosiFani
Jalosen toiminta eilen oli varsin ajattelematonta ja yhdyn Hirvosen mielipiteeseen Jalosesta. Mutta mitä Jalonen saavutti HPK:lle?? Yhden pisteen ja halveksunnan jääkiekkoa seuraavalta yleisöltä... Peliä pitää kunnioittaa, samoin vastustajaa, sitä Jalonen ei tehnyt.
Niinpä. Ymmärrän sen, että valmentaja saattaa noin tehdä pelin kiihkeinä hetkinä. Ylilyöntejä sattuu pelaajillekin.

'Vuoden Seija' -tittelin Jalonen ansaitsikin vasta pelin jälkeen puolustelemalla temppuaan ja syyttämällä vastustajaa omasta harkitsemattomuudestaan. Herrasmiehestäkin löytyy jesuiitta, kun vähän pintaa raaputtaa.

Moni on tähän asti arvostanut Jukka Jalosta valmentajana. Nyt hänen täytyy uudelleen ansaita arvostus, joka meni eilisen hölmöilyn myötä. Imagokampanjalla se ei tapahdu, vaan ainoastaan ajan kanssa.

Häpeäisi, jos osaisi. Ei osannut.

Ike
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös