Tähän liittyen siellä on myös ilmeisesti panostettu huipputekijään ruuanlaittopuolella, eli ainakaan laadusta ei pitäisi jäädä kiinni. Markkinoinnissa en muista tällaista kauheasti mainostetun. Eikä käytännön kokemuksistaan ole, kun omissa hommissa tuo paikka on kuitenkin ns. hevonperseessä arkilounasta ajatellen.Eversti on ollut ihan hyvin voitollinen yritys ainakin edellisen omistajan aikana. Joka vuosi plussalla vuodesta 2015 saakka, tiettyinä vuosina jopa todella hyvinkin. Viimeinen tilikausi liikevaihto 312k€ ja tilikauden voitto 24k€.
Toki nyt on tietty kysymys, miten ravintola pärjää HPK:n alaisuudessa ja paljonko Kerho tuohon rahaa laittoi? Koitan tuon haarukoida taseen luvuista, kunhan tilinpäätös tulee. Joka tapauksessa aikaisemman omistajan luvut kertoo, että mahdollisuuksia kannattavaan liiketoimintaan on.
Tapahtumia on ilmeisesti saatu myytyä kesäksi ihan ok, toivottavasti niistä saadaan hyvää liiketoimintaa.