HPK - Lukko, 1.2.2003, Rinkelinmäki

  • 7 158
  • 76

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Siirappi
Toivottavasti Jyrki Santala ymmärtää, että Lukossa tarvitaan vahvistamista valmentaja osastolle. Ismo Lehkonen on käsittämättömän paska valmentaja. Toivottavasti Santala tietää mitä pitää tehdä vaikka Ika olisi kuinka hyvä kaveri niin valmentajaksi siitä ei ole.

Toivottavasti sinä ymmärrät miten tyhmältä tuo ainainen Ismo itkemisesi näyttää,ei joka häviö pelin jälkeen/aikana tarvitse kirjoittaa tuota samaa sontaa,ei oikein jaksaisi...
 

apostoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JALKAPALLO, NJ Devils
Loistava tulos! Hyvä että Balastik sai onnistumisia ja Terzi alkaa vertyä yhä paremmin kun kevät lähenee..
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
fakin kreit, lukko otti sitte kunnolla pataansa ja päästi vielä tps:nki taisteluun viimeisestä paikasta. Lukko ei sitä tämänhetkisellä pelintasolla ota, kuvaavaa on että hpk ei edes pelannut mitenkään loistavasti vaan ihan normaali suoritus. Ulkomaalaiset ei oo minkään asteisia vahvistuksia, mielummin kattosin tehokkaita ulkomaalaisia kun semmosia jotka pelaa kyllä nätisti mutta maalia ei tehdä. tekstiviestiketju ei onnistunut vieläkään lukkoavastaan, mutta eipä sillä niin väliä kun muut ampuu lukon paskan puolustuksen reikäjuustoksi. Vehanen oli ylivoimasesti paras lukkolainen tänään ja heikoin lukkolainen seisoi taas penkintakana. Puurula pelasi toisen nollapelinsä lukkoavastaan tälläkaudella vaikka tälläkertaa ei juuri joutunut töitätekemään nollansa eteen.

Syytän sua ismo lehkonen... miten olis panderolli "Ismo sinä olet heikoin lenkki, hyvästi!"
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Aiai! 6-0! Puhtaat lukemat. Kyllä HPK on kova. Balastik teki sitten 1+1 ja muutenkin näyttää peli toimivan tsekkislovaki kentällä. Tänään saldona 3 maalia. Puurula piti taas nollan. 6 pelissä päästänyt kaksi maalia ja 4 nolla peliä. On se huikea jamppa. Ainut on et SMS ketju on hyppinyt varjojen mailla. Kun sen saa kuntoon niin avot...

Squit kiittää ja kuittaa...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sen mitä radiosta kuulin, eli avauserän, niin sen perusteella olisin odottanut kamalampiakin lukemia. Eli aika vähällä päästiin tänään, sikses.

Ei hyvältä näytä. Nyt Lukko putosi yhdeksänneksi ja Tepsikin on kuvioissa mukana, voipi tulla tauon jälkeen 13.2. tiukka taistelu Turussa.

Olen kyllä hiukan sitä mieltä, että joku muu valmentaja kuin Lehkonen saisi tuosta Lukon porukasta enemmän irti. Mutta kuten todettua, maailman hauskin valmentajahan Lehkonen on joten jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä hauskaa hän nyt on pelin jälkeen suustaan päästellyt.

Ihan jo naurattaa etukäteen.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
6-0 tappion tunnelmissa

Paikanpäältä palanneelta muutamia huomioita. Kovin paljon kerrottavaa tästä pelistä ei jäänyt. Lukko tuntuu aina kadottavan koko peliajatuksensa Rinkelinmäellä ja se rutiini mille sitten tiputaan on hirvittävän alhaisella tasolla.

Vehanen oli huono. Ensimmäisen erän alku meni vielä hyvin, mutta ensimmäisen maalin jälkeen miehen itseluottamus romahti täysin. Tämän jälkeen kaikki kiekot pomppivat eteen. HPK taisi tehdä viisi ensimmäistä maaliaan tällaisista maalinedustahässäköistä. Mitään kauniita sommitelmia ne eivät olleet. Kolmannessa erässä Pete kasasi itsensä hienosti, mutta sitten tuli se kuudes maali jota edelsi Vehasen sekoilu. Kukaan ei uskonut hänen yllättävän kiekkoon, ei edes mies itse.

Lukon puolustus oli täysin tuuliajolla. Hämäläinen ja Porkka -parivaljakosta Hämäläinen oli vähemmän pihalla, mutta maalinedustalla Eepistäkään ei ollut apuja. Karmeita koukkuja hän esitti, mutta minkäs teet kun homma ei luistanut ja jalat painavat.

Porkka oli varmastikin kentän heikoin pelaaja. Käsittämättömiä ratkaisuja ylivoimalla ja ihmeellisiä syöttöhasseja. Oman maalin edessä miestä ei näkynyt lainkaan. Saapa nähdä millaisia otteita Tonto esittää maajoukkueessa?

Piekkola ja Lehtonen oli laitettu yhteen ja heitä peluutettiin eka erässä Santalan kenttää vastaan. Enempää ei tarvinne sanoakaan. Toki he ovat Lukon pakeista ne liikkuvimmat, mutta papu ei riittänyt. Toisessa erässä Lehtonen syötti kauniisti oman maalin takaa Kerhon neljännen maalin. Janne Niskalakaan ei tainnut saada kiekkoa omilleen kuin kerran. Ainakin Niskala lienee vasta toipunut mahataudistaan, joten synninpäästö sinne.

Harikkala ja Kesä olivat parhaat puolustajamme. Kesä intoutui jopa hyökkäämään vaikka ei kovin tuloksellisesti. Tässä parissa oli sentään paljon positiivisia elementtäjä. Hyviä puhtaita vartalotaklauksia löytyi valikoimasta.

Hyökkääjät olivat suurinpiirtein omalla tasollaan. Tehotonta surffausta keskialueella ja omalla alueella. Vastustajan päädyssä mentiin totutusti nurkkiin. Lukko sai aikaan kolme hyvää maalipaikkaa. Kron tykitti Puurulan olkapäähän, Viinanen puolestaan päähän ja Cisar ei läpiajostaan saanut kiekkoa yli Puurulaa.

Toivoa sopii, että tämän esityksen syy oli vatsataudissa joka joukkuetta kiertää. Niin pahoja ongelmia oli puolustuspäässä, että niitä ei ihan äkkiä korjatakaan. Onneksi Purontakanen sentään on vielä käytettävissä. Mikko, Jaakko ja Teemu sentään hoitavat oman maalinedustaa varsin mukavalla prosentilla. Schneiderista ei ole puhuttu mitään. Mitä hänelle on tapahtunut.

Ylivoimalla ei taidettu saadaan yhtään maalipaikkaa luotua, mutta se on jo tuttua. HPK teki yhden alivoimamaalin. Porkan ratkaisut ylivoimalla ihmetyttivät: kova laukaus noin kolme metriä maalista ohi josta sitten kiekko palaa omaan päähän. Sama ihmetytti jo HIFK-pelissä, tällä tavalla sitä ylivoimakuviota ei päälle saada.

Pisteitä tästä ottelusta en odottanutkaan eikä tällä tappiolla ole Lukolle mitään merkitystä. En usko että kilpakumppanimmekaan HPKlta pisteitä ottavat. Mutta tekemisen taso huolestuttaa mikäli tosiaan jotain tautiepidemiaa ei ole otteita selittämässä.

Lätin kohtalo jaksaa myös kummastuttaa. Mies taisi pelata kaksi vaihtoa ensimmäisessä erässä ja sitten vilttiin. Lädä polki pirteästi molemmat vaihtonsa, mutta minkäs teet kun pelaajalta numero 34 odotetaan ilmeisestikin maalia joka vaihdossa. Mitään järjellistä selitystä tähän viltittämiseen ei tuntuisi olevan.

Tauko tulee hyvään paikkaan. Toivottavasti kaikki saadaan terveeksi ja hiukan niitä onnistumisia alle. Tämä peli on syytä unohtaa mahdollisimman äkkiä.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mokaillaan oikein kunnolla

Näppäinmoka, anteeksi vaan. Tarkoitus oli korjailla muutamia kirjoitusvirheitä mutta näin tällä kertaa. Syntyikin uusi tyhjänpäiväinen viesti kun tuli klikattua tuota quote-nappulaa.

Taitaa olla vielä silmät sekaisin..
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Paluu ylivertaiseen kiekkoiluun

Muutaman heikkotasoisemman ottelun jälkeen HPK siis taas näytti oman tasonsa. Kettupaidat saivat tuta Ritarien vihaisuuden alusta alkaen ja numerot 6-0 jopa mairittelevat Lukkoa.

Liian kriittisiksi ei Lukkofanien kuitenkaan kannata mielestäni alkaa, sillä HPK pelasi tänään yhden kauden parhaista peleistään. Tänään HPK yksinkertaisesti oli liian kova Lukolle ja luulenpa että olisi ollut kaikille muillekin.

Tuntui että HPK:n kaikki kentälliset toimivat todella hienosti ja uusi vahvistus Jaroslav Balastikin näytti olevansa vahvistus isolla veellä. Ja vaarallisuutta tuntuu tulleen lisää myös kolmanteen ketjuun. Nelosketjukin piti peliä raumalaisten päädyssä lähes joka vaihdossa.

Turhaahan tässä on vielä liikaa on ylisanoja heitellä, mutta olihan tuo matsi taas upea näytös HPK:lta!

Vesi kielellä jäämme odottelemaan SITÄ voittoa 14.2.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Noin.

Saunassa on käyty ja makkarat popsittu. Pelin kertaamiseen:

Kerho oli jäätävä. Tosin ykkösvitja neppaili ja koitti tehdä samanlaista maalia mitä joskus pikkupoikana nähtiin Sergei-Igor-Vladimir kolmikolta. Santala painoi plekseihin tyhjistä vissiin pari kertaa. Ei osunut tänään, mutta sitten kun osuu niin on pojat vuosikymmenen osuma.

6-0 mairittelee Kerhoa. 6-1 olisi mielestäni totuus. Tämä kertoo ottelun voimasuhteista, oikeasti.

Laakkonen "ajeli" ts. osui Vehaseen. Kaipainen kävi seuraavalla katkolla kysymässä selkeästi "kuka se oli?". Vehanen osoitti Kerhon aition suuntaan. Meni muutama minuutti ja Matti veti aloituksen jälkeen Yli-Junnilaa (meniköhän nimi oikein) mailalla ranteille. Meni väärään osoitteeseen. Odottelin Porkan osuvan Laakkosen tielle... Kaipainen on kapteeni, tosin rotta-sellainen.

Vehasella ei ollut sanaa Kerhon maaleihin. Kiekot tosin pomppivat eteen, mutta mahtui sinne pari koppiakin.

Dumari Repo oli mielestäni asiallinen.

Lauantaina kannattaa Rinkelinmäellä mennä ennemmin alakapakkaan kuin ylös pakkaseen.

Puurula esitteli pari kertaa tuomareille rintakarvojaan ;)

Ja loppuun: TEROTEROTEROTERO!!!!
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Ja tähän väliin katsaus SM-liigan pistepörssiin

1.Tomas Kucharci, HPK..........41 20+21=41
2.Antti Miettinen, HPK.............42 20+21=41
3.Eric Perrin, JYP....................44 16+25=41
4.Tommi Santala, HPK............40 11+30=41
5.Jan Caloun, Blues................35 18+21=39
6.Marko Tuulola, HPK.............45 9+29=38
7.Eero Somervuori, HPK.........45 18+19=37

Eikö tässä liigassa ollut 13 joukkuetta?!
 
F

Flonaldo

Hajanaisia huomioita

Tsekkoslovakialaiset olivat nyt hyvässä iskussa. Oli hauska katsella yv-maalin juhlimista, kun kentällä oli yhtä aikaa viisi ulkkaria ja pojat ottivat maalin kunniaksi snapsit :-)

Joni oli tutun huikea jamppa. Kuusi viimeistä ottelua, kaksi päästettyä maalia. Nappasi vähät tilanteet varmasti ja vaikeissa paikoissa (Cisar-Porkka kahdella nollaa vastaan) suorastaan kylmäverinen.

Vehasella ei ollut paras päivä, mutta eipä mennyt tappio veskarin piikkiin. Kakkostakaan ei oikein iljennyt heittää kehiin, kun sille tontille oli merkattu pöytäkirjaan Mikko Purontakanen.

Lukon puolustus ei hyvä, ei riittänyt Eepin, Porkan ja varsinkaan Kesän liike. Mailalla huiskittiin sitten sitäkin enemmän kuten edellisessäkin HPK-Lukko-ottelussa.

Repo oli perseestä. Kaiken maailman lillukanvarret puhallettiin, jokaiseen filmiin mentiin ja huippuna Laakkosen kakkonen taklaamisesta. Niistä huitomisista niitä jäähyjä, joita oli ottelussa pelottavan paljon (Kerholtakin).

Yllin ketjua peluutettiin Kroneja vastaan, ja aivan pimennossa. Ei lupaa hyvää, jos kolmikko Ylli-Sillanpää-Suutarinen pimittää Lukon nk. starat täysin.

HPK:n asenne rok rok. 30 minuuttia huimaa hokia. Näissä tunnelmissa on hyvä lähteä tauolle.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Öö olenko mä sokea?

Tämä kysymys liittyy siihen että miksi en nähny Lukolla kakkos veskaa ollenkaa??
Lukko oli kyllä yllättävän huono ja kerho yllättävä hyvä =)
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
"Uusi alokas ilmoittautuu palvelukseen". Eli tervehdys kaikille tasapuolisesti keskustelupalstan uudelta käyttäjältä.

QUOTE]Öö olenko mä sokea?

Tämä kysymys liittyy siihen että miksi en nähny Lukolla kakkos veskaa ollenkaa??[[/QUOTE]


Et ole sokea, etkä edes likinäköinen. Lukolla ei kakkosveskaa ollut aitiossa, johtunee joukkueessa riehuvasta vatsataudista.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuusnolla..

HPK esitti kotiyleisölleen vaihteeksi kunnon viihdettä. Jukka Jalonenkin intoutui jopa kehaisemaan joukkueen otteita pelin jälkeen. Kieltämättä joukkueen esitys oli todella tasapainoinen. Kiekkoa kontrolloitiin ympäri kenttää ja syöttötarkkuuskin oli hyvää luokkaa. Kehujen arvoinen esitys.

Ketjuista ykkönen oli neljä maalia viimeistellyt tshekko-slovakilainen yhdistelmä Kucharcik johtotähtenä. Jaroslav Balastik näytti myös osaamistaan kentän molemmissa päissä sekä kiekollisena että kiekottomana. Ehdottomasti joukkueensa paras laituri ottelussa. Lehterä johti tyylikkäästi ja varmasti omaa ketjuaan sekä nelonen hoiti oman ruutunsa myös kiitettävästi.

SMS pyöritti peliä näyttävästi, mutta sortui taas kerran näpertelyyn sekä järkyttävään tuhlailuun. Mistään ei saatu maalia. Pelihuumori tuntui kuitenkin säilyvän, vaikka sitten hieman itseironisesti. Kolmannessa erässä Somervuori oli katketa nauruun, kun Santala sihtaili kaikessa rauhassa parista metristä TÄYSIN TYHJÄN maalin yli. Miettinenkin taisi katkolla yhtyä ilkkujiin, Santalaa nolotti. Viihdettähän sekin.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Teretulemast Edit tänne harmaaseen joukkoon =))

aattelin kanssa että se poissa olo johtuu vatsataudista mutta eikös kolmos veskan kuulus olla mukana ja pukea tälläsessä tilanteessa kamat päälle??
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Viestin lähetti 51
Teretulemast Edit tänne harmaaseen joukkoon =))

aattelin kanssa että se poissa olo johtuu vatsataudista mutta eikös kolmos veskan kuulus olla mukana ja pukea tälläsessä tilanteessa kamat päälle??

Edit kiittää tervetuliais-toivotuksista :D

Luulisin, että Lukko lähti Rinkulalle kahden veskan voimin ja vatsatauti vei kakkosveskan mennessään vasta juuri ennen pelin alkua. Mikään muu ei tätä voisi selittää (kai?)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Harvemmin kai mikään joukkue kolme maalivahtia reissupeleissä kuskaa. Sitapaitsi A-junnuilla oli tänään peli, joten Iiro Tarkki oli siellä. Vuorio varmaan tosiaan rupesi tekemään tyhjennysharjoituksia vasta juuri ennen peliä. Hankalia nuo virukset, Lukko tuntuu niistä aina kärsivän koko joukkueen voimin.

Onneksi nyt alkoi tauko, joten tauti saadaan rauhassa tappaa.
 

sambaJaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
Peli oli hyvää. Vai oliko vastustaja taas kerraan niin heikko, ettei kannata juhlia. Peli ei ollut sen parempaa kuin Pelicansia vastaan. Lukko oli täyttä paskaa. Uskomatonta kusiluistelua!
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rauma on huvittava kaupunki: henkirikoksiin ei löydy syyllisiä, mutta Lukon häviöt ovat eri juttu, syyllinen on nopeasti selvillä: Ismo Lehkonen!

Raumalla ja Porissa asuvien sukulaisteni perheissä on jyllännyt aika paha vatsatauti. Isosalo oli jo poissa Kärppä-pelistä taudin takia, mutta kun kävi ilmi, että Tähtinenkin on kuumeessa, alkoivat hälytyskellot soida: pitkävetorahat menevät hyväntekeväisyyteen. Olettamukseni vahvistui, kun tilanne oli pikavauhtia 3-0: tauti on iskenyt joukkueeseen.

Osa pelaajista siis pelasi orastavien oireiden kanssa (Lehkonen: "paskat housuissa") ja niin kuin joku totesi, Vuoriota ei näkynyt aitiossa, koska hän oli "tyhjennysharjoituksissa" kopissa. Kommentti "Lukon peli oli täyttä paskaa" pitää siis kirjaimellisesti kutinsa.

Se siitä. Lukon onni tuntuu kääntyneen. Jos tällaisen flunssaepidemian pitää iskeä joukkueeseen, mikä olisi sille parempi ajankohta ja paikka kuin vierasottelu kärkijoukkuetta vastaan ennen sarjataukoa!

On typerää valittaa sitä, että nyt Lukko päästi Saipankin ohitseen. Herää pahvi! Saipa pelasi ILVESTÄ vastaan! Jos näkee nenäänsä pitemmälle, tajuaa aika helposti, että ennen sarjan loppua Saipa pelaa vielä HPK:ta vastaan ja Lukko Ilvestä vastaan.

Play-off-viivan tuntumassa olevien joukkueiden keskinäiset ottelut tulevat ratkaisemaan kolmen viimeisen play-off-paikan kohtalon.

Ai niin. Onnittelut HPK:lle. Lupaan tuulettaa rajusti SMS-ketjun maaleille maaottelupeleissä. Ja minusta tuo kenttä ansaitsee kokonaisuutena paikan kotikisoihin, niin etteivät jotkut änärin farmisarjojen ylijäämämiehet syrjäytä heitä.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli meikäläisen arviot etukäteen pelin kulusta täysin metsässä. Olin odottanut vähämaalista taistoa, vaan toisin kävi.
Tyytyväinen olen muun muassa siihen, että Lukko pelasi loppuun saakka, eikä alentunut turhautuneena sikailemaan.
Peli oli mielestäni noin 64 kertaa enemmän jääkiekkoa kuin Kerhon viimeiset neljä ottelua yhteensä. Jopa ykköskentällisellä oli hieman ajatusta toimissaan; jospa SMS herää henkiin jälleen!
Olen myös erittäin tyytyväinen, että Balastik näytti epäilijöille olevansa laatumies! Oli typerää kenenkään arvioida Jaroslavin panosta ensimmäisen pelin jälkeen. Nyt sai mies laakista hermoilujänniteen listityksi. Kakkoskenttä tulee olemaan pelottavan tehokas.
Puurula on siisti äijä. Vähätöinen oli ilta, mutta #34 pysyi hereillä.
Hyvin tienasivat pojat rillumareinsä Hämeenlinnan yössä!!
 

ifota

Jäsen
Semmonen kyssäri, että miten Porkka sai jäähyn kiekon heittämisestä, kun kiekko ei mennyt katsomoon? Aika oudolta vihellykseltä vaikutti.

Muita irrallisia havintoja:
Balaika oli hyvä, parkkeerasi pari kertaa maalin eteen witch was nice.
Yli-Jumala on helmi.
Johnny"'lännenmies" Heino veti yläputkeen.
Janne Korpela on ihan Ervatsalon näköinen.
Mies joka on seissyt kausikorttipaikkani takana huutelemassa jo varmaan 6 vuotta on edelleen idiootti.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti ifota
Semmonen kyssäri, että miten Porkka sai jäähyn kiekon heittämisestä, kun kiekko ei mennyt katsomoon? Aika oudolta vihellykseltä vaikutti.

Kiekon sulkeminen, pelin viivyttäminen.

Että silleen...
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti ifota
Semmonen kyssäri, että miten Porkka sai jäähyn kiekon heittämisestä, kun kiekko ei mennyt katsomoon? Aika oudolta vihellykseltä vaikutti.
No, Porkkahan sulki kiekon ensin varusteisiinsa tahallaan, koska kiekko olisi muuten pudonnut maalin eteen nälkäisten HPK-hyökkääjien leikkikaluksi. Sen jälkeen Porkka otti kiekon käteensä ja heitti sen selvemmille vesille. Kenttäpelaajahan ei saa sulkea kiekkoa käteensä, vaan kädellä pelaaminen pitäisi tapahtua kosketuksella.
 

MrDo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No perskeles, hieno voittohan sieltä tuli. Vakaa aikomukseni mennä katsomaan matsia peruuntui sosiaalisten velvollisuuksien takia, mutta ehkä hyvä niin... Yleensä kun menen peliin, niin pelistä tulee ainakin tiukka ja melko vähämaalinen. Eli jos olisin ollut pelissä, niin se olisi päättynyt varmaan tasapeliin 3-3... Pitää nyt yrittää täältä Tampereelta tulla playoffseihin katsomaan, jos vaikka kurssi kääntyisi :)

Kerhon kakkonen näyttäisi olevan kuosissaan. Melko jäätävää toimintaa, ei voi muuta sanoa. Ykkösen olisi kyllä syytä herätä, vaikka ei toisaalta omassa päässäkään ole vielä soinut. Erityisen otettu olen taas Lehterän suorituksesta. Lisää vaan virtaa koneeseen! Aina kun Terzi tekee maalin, niin lupaan ottaa baarissa ainakin kaksi paukkua normaalin satsin päälle!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aijai, hienoa kiekkoa!

Dodii, eilen tuli sitten Mustan_Kyynkin nähtyä työkiireiltä nämä HPK:n "vääryyksillä" hankkimat uudet vahvistukset. Ja vakuuttavia olivat! Balastik oli toisessa pelissään jo melko epeli, tuli luistelua ja taklauksia siihen malliin ja ensimmäinen maalikin. Tsekkos-Slovakialainen ketju oli jo kuin monta vuotta yhdessä pelannut trio. Strbakkin täytti odotukset, hieman oli kuulemma kuitenkin huonompi kuin aiemmissa peleissä.

Ja sitten itse pelistä. Lukko karvasi ensimmäiset 10 minuuttia vahvasti ja luistin kulki kuin Kerholla, sitten tuli noutaja ja taidot eivät yksinkertaisesti riittäneet. Peli olisi saattanut olla hiukan tasaisempi, jos Lukko olisi ollut terveellä miehistöllä mukana, mutta tuskin noin selvää tasoeroa olisi paljoakaan muokannut. HPK:lta jäätävä esitys, maaleja olisi voitu tehdä enemmänkin, mutta miksi nolata hyvä ja rehti vastustaja turhaan liiaiksi? Lukon maalipaikatkin jäivät ensimmäisellä 55 minuutilla melko vähäisiksi, lopussa toki hieman annettiin jännitystä saataisiinko nollapeli.

Jos eräät tahot olisivat olleet paikanpäällä ja nähneet HPK:n pelin tason, saattaisi täällä olla enemmänkin HPK:ta mustamaalaavia tekstejä tietyiltä tahoilta. Näitä tekstejä joita systemaattisesti (isommilla tai pienemmillä älynlahjoilla tai taustatiedoilla)kateelliset oman joukkueen ylivertaisiin puitteisiin luottavat tahot eivät voisi sulattaa pettymystään hiljakseen nielemättä jonkun muun menestystä. Harmi, ettei näiden jatkoajassa toimivien pellejen toimet riitä, vaan samoja tai samantyyppisiä kavereita löytynee jossain vaiheessa kevättä mitä suuremmalla todennäköisyydellä myös arvostetuimmilta mediakanavilta.

Itseni piti hehkuttaa HPK:n eilistä peliä jo illalla, mutta saavuttuani jatkoaikaan totesin surukseni, että kirjoitusten pääpaino on jossain muualla, kuin itse peliin liittyvissä seikoissa ja lähinnä keksittyjen ja "tutuilta" kuultujen "faktojen" toisteluissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös