HPK kaudella 2015–2016

  • 297 960
  • 1 268

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kerhosta tulee mieleen Nokia. Mennyt pitkään hyvin niin jätetty tulevaisuus miettimättä ym. Onko kerhon tulevaisuus sulauttaminen johonkin muuhun?

Ei kyllä pysty ymmärtämään että osakkeita ja kausikortteja pitäis myydä mutta ei mitenkään houkutella ostamaan vaan oikeastaan työnnetään asiakkaat pois. Ei ymmärrä.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Sakari Manniselle pitää antaa mahdollisuus. Voi olla potentiaalinen 25-30 pisteen mies.
Sinänsä hauskaa tai surkuhupaisaa, että Kerho on ulosmitannut ja säästänyt noin kahden vuoden sisällä markkinointijohtajan, apuvalmentajan ja nyt siis pelaajakoordinaattorin. Kyllähän tuon luulisi jossain näkyvän. Mikä rooli poistetaan organisaatiosta seuraavaksi?
Ja siltikin organisaatiolla on varaa pitää muutama maskotti mukana palkkalistoilla.

Ensimmäinen askel ongelman ratkaisemisessa on sen tunnistaminen. Tähän ei nyky HPK pysty. Kerho säästää itsensä hengiltä, vastoin Korpelan lupausta keväällä 2012.

Pasi Arvonen toimii edustusjoukkueen päävalmentajana, juniorijääkiekon hallituksessa, on juniorijääkiekon pelitapavastaava ja nyt toimii myös edustusjoukkueen pelaajakoordinaattorina. Siis Pasi Arvonen.

Enää ei edes vituta, olo on muuttunut tosi surulliseksi rakastamani seuran puolesta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Okei aluksi olin myös ihmeessäni mutta en enää. Lukekaa toi uutinen uudestaan. Siis pelaajakoordinaattorin pestiä ei täytetä tässä vaiheessa. Ihan varmasti se tulee vielä, mutta ei nyt löydy tuosta noin vain sellaista. Luultavasti tämä tilane tuli nyt yllättäen, niin ei sellaista äijää jostain hyllyltä oteta. Joukkue pitäisi olla kaiken mukaan lähes valmis, niin ei tuohon uutta miestä heti nyt tarvita. Itse asiassa uuden miehen etsiminen kaiken muun touhun keskellä veisi keskittynistä ensi kauden joukkueen rakentamisessa. Pelaajakoordinaattorin tarvii tulla johtoporukan kanssa toimeen jne jne. Ei sellaisen rekrytoiminen helppoa ole. Lisäksi yleensä pelaajakoordinaattorit ovat aina muissa hommissa ja sieltä irrottautuminen vie aikaa. Kaippa sielläkin irtisanomisaika on kuin muissa oikeissa hommissa. Voi olla että mies on palkattukin jo, mutta ei tämän syystä Voida julkasta.

Itse näkisin että kerho siirtyisi GM aikakauteen, eli oma mies joka vastaa kaikesta urheilulisuudesta. Kirjoitan myöhemin lisää.

Haluan vielä sanoa: jäitä hattuun ja luetaan ne uutiset. Sama mullekin. :)
 

TJ MACKEY

Jäsen
Joukkue pitäisi olla kaiken mukaan lähes valmis, niin ei tuohon uutta miestä heti nyt tarvita. Itse asiassa uuden miehen etsiminen kaiken muun touhun keskellä veisi keskittynistä ensi kauden joukkueen rakentamisessa.
Siis onko se joukkue melkein valmis, vai vieläkö se pitää rakentaa? Ulospäin näyttää siltä, että ihan pari hyökkääjää puuttuisi.

Ihailen nimimerkki Squitin positiivista asennetta. Voihan se olla, että Kerhon touhussa on jonkinlainen hopeareunus olemassa, itsellä alkaa vaan lapsenomainen usko ja itsepetos loppumaan.

Sanon se uudestaan, Pasi Arvonen.
 

Sabre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
-Saadaan lupaava pelaaja kolmen vuoden pahvilla
-Huomenna julkastaan NHL-kokemuksella varustettu pelaaja
-Laukkanen, joka hoiti tehtävänsä nyt miten hoiti, lähti meneen.

Ja silti täällä on pelkkää vinkumista ja poraamista paria nimimerkkiä lukuunottamatta. Vain Jatkoajassa. Ite oon helvetin tyytyväinen näihin kolmeen yllämainittuun kohtaan. Jatkakaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
-Huomenna julkastaan NHL-kokemuksella varustettu pelaaja
Jatkakaa.
Jos näin on, niin miksi tätä ei kerrota ja hehkuteta etukäteen, että saadaan NHL-statuksen omaava pelaaja? Näin saataisiin muutakin kuin suurimpia faneja innostumaan ja odottamaan sitä huomista vahvistusta.

Markkinointi Kerhossa on tällä hetkellä todella huonolla tolalla.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pelaaja per päivä vaikkapa viidenkin päivän ajan ja Kerho on lehtien sivuilla päivittäin. Nerokasta!
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
No niin, sieltähän se laamanni-kortti vedettiin esiin. HäSan mukaan Lintumäki kuuluu tuohon asiantuntija-apuun. Tietoa muista mahdollisista tahoista ei lehdessä annettu.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
On se kyllä näinkin, että tuollaista pelaajakoordinaattoria ei tosiaan ihan pystymetsästä nykyäistä, jos ei nyt haluta jotain Virmasen tyyppistä jantteria. Laukkanen käsitykseni mukaan teki resursseihin nähden hyvää duunia, mutta vaikea tähänkään nyt liikaa romahtaa kun ei tiedetä kaikkea mitä taustalla on. Tuo GM-ajatus voisi olla ihan hyvä ratkaisu. Eikös Toivola Porissa vähän tämän kaltaista kokonaisuutta hoida?

Miettisen paluuta olen odottanut jo niin kauan, että jos se tulee, ostan kyllä osakkeen, jonka ostaisin kyllä muutenkin, mutta vaikka mukin syksyllä. Ei varmasti pörssikärki mutta kyllä siellä on odotettavissa se 30-45 pinnaa hyvinkin.

Samoin jo hankittu Manninen edustaa nyt juuri sitä pelaajapolitiikkaa mikä aikoinaan teki Kerhosta niin hyvän. Kehityskäyrässä on tilaa painaa ylöspäin, nopea ja kiekollinen sentteri/laituri. Toiveissa olisi nyt hyökkäykseen sitä lihaa joka ajaa vastustajan päädystä läpi tarvittaessa. Aarniota kritisoitiin aikoinaan, mutta kyllä siitä tykkään kun mennään välillä se hullun kiilto silmissä ja oikeasti halutaan taklata ja kun taklataan, se tuntuu.

Joku aika sitten tuli muuten se pelaajien treeneistä joku video vai mikä olikaan. Paajasen Otto on ainakin viihtynyt puntilla, ei mikään rääpäleen näköinen kaveri.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuo GM-ajatus voisi olla ihan hyvä ratkaisu. Eikös Toivola Porissa vähän tämän kaltaista kokonaisuutta hoida?

Kylla. Itseasiassa lahes kaikilla on toimitusjohtaja ja urheilujohtaja/GM erikseen. Taitaa vain Kerholla, JYPilla (Holtari on siella koordinaattorina) ja Lukolla olla niin, etta tallaista tittelia ei ole. Tosin monilla seuroilla vaihtelee nuo urheilujohtajan hommat. Monet on pelkkia pelaajakoordinaattoreita lahestulkoon ja sitten on esim. Toivola ja Nybondas jotka hoitaa koko urheilupuolta joukkueen rakennuksesta valmentajien palkkaamiseen. Monilla on pelaajakoordinaattoreita, joiden paatyo on amerikassa skouttauksen parissa, mutta samalla etsivat pelaajia Liigaseuroille. Jukka Holtarikin oli Bostonin palkkalistoilla, mutta sai kenkaa sielta, joten olisi periaatteessa vapaana isompaankin titteliin. Siita 200k€ kateen ja GM titteli kouraan ja sanotaan, etta saa paattaa kaiken urheilupuolelta, tuossa on budjetti ja sen mukaan elat. Holtari olisi kylla mallia marka paivauni, mutta tietenkin joku kunnianhimoinen latkamies voisi jopa tuohon tarttuakin, jos saa vapaat kadet. Mutta tuskin HPK:n johto antaa kenenkaan paattaa valmennuksista sun muista asioista, kun eivat uskalla paastaa Oy:n johdostakaan irti. Uskon etta siella on suljettujen ovien takana mm. Lintumaki sun muut kaikki vuodet ollut mukana paattamassa valementajista sun muista.

Otin GM tittelin esille, koska en tieda kuka olisi niin hullu Lelun burnoutin jalkeen, kuka tarttuu tuohon hommaan. Etsia nyt pelaajia seuralle jolla ei ole rahaa. Siksi joku voisi tarttua GM titteliin, jossa isomman palkan lisaksi saisi myos paattaa enemman. Tallaisia mahdollisuuksia kun ei montaa ole suomen maalla. Kasittaakseni ruotsissa on aikapaivia sitten kaikki hommat eriytetty. Etta bisnesmiehet hoitaa bisneksen ja urheilumiehet urheilun. Lisaksi muistaakseni urheilupuolen officessa ruotsinmaalla on tunkua. Siella on junnuetsijat ja talenttietsijat GM:n alla. Sponsorien ja taloushallinnon hoitaminen on niin erilaista kuin pelaajienetsiminen ja joukkueenrakentaminen, etta olisi hyva jos nama eriytetaan, kuten nykyammattiurheiluun kuuluukin.

Joku aika sitten tuli muuten se pelaajien treeneistä joku video vai mikä olikaan. Paajasen Otto on ainakin viihtynyt puntilla, ei mikään rääpäleen näköinen kaveri.

Tahan kiinnitin myos huomion. Tosin ei se yllatys ollut. Otto voittaa 190 senttisia jatkia kulmissa tuon tuosta, joten on siella oltava jerkkua takana. Ei se koko ole kaikki kaikessa, voi olla alle 180cm, mutta jos jerkkua loytyy tuon verta, niin ei koko haittaa patkaakaan. (pun intended)
 

M10

Jäsen
Ihon ryppyisyyden perusteella ei ole mikään parikymppinen junnu. Käsien patinan ja kasvojen ilmeen perusteella 29-vuotias hyökkääjä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Antti Miettinen on right ja kuvia olen katsonut, niin ei ole kertaakaan kayttanyt valkoista erkkaa. Tosin poskipaa on hyvin Miettismainen. Jos siella on vaan haluttu sekottaa pakkaa ja lyoty Miettinen teippaa jonku stagaa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottavasti on hyökkääjä. Taitaa olla vasta seitsemän hyökkääjää sopimuksen alla ja näistä ainoastaan Manninen on lähtökohtaisesti kahden ekan ketjun miehiä. Hankintoja vielä tulee sehän on selvää, mutta laatuakin on pakko tulla mukana, muuten painitaan taas maalinteon vaikeuden kanssa.

Tai sitten rakennetaan, kuten aiemmin jo ehdotin, periksiantamaton, vastustajille ärsyttävä ja fyysinen joukkue joka ei pyytele mitään anteeksi ja järjestää peleissä nähtävää kentällä. Tällaista joukkuetta yleisökin tulisi katsomaan. Turha yrittää olla jotain muuta(taitojoukkue) jos resurssit eivät anna siihen mahdollisuutta.

Mannisen tapaiset hankinnat ovat juurikin sellaisia, joita Kerhon täytyy tehdäkin. Hänestä voi hyvässä lykyssä kasvaa oikeinkin hyvä pelaaja Liigaan. Tällaisia muutama lisää, pari kokeneempaa kaveria ja oikeanlainen pelityyli niin joukkue on yllätysvalmis.

Toivottavasti saataisiin Miettinen. Hän toisi kokemusta ja ennenkaikkea uskottavuutta joukkueeseen ja tietysti koko seuraan. Toki kaikki käy, kunhan osaa pelata ja tehdä maaleja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös