HPK - Kärpät Ti 16.11.2004

  • 9 973
  • 63

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Enää ei puutu kuin Noroselta joku hupaisa lempinimi ja se on valmis haparoimaan maalin suulla. Veikkaan 6-2, Hassinen tekee kaksi maalia läpiajosta joista toinen johtuu siitä, että muua Bumerangi liukastuu alimpana pelaajana ja palikoista kilahtaa. Hilirimpsis ja muut maalit tekee eri pelaajat 3 ja 4 kentistä. Sillä sipuli.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
HPK:lta esittäytynee Noronen ja Kärpiltä Boumedienne, joten matsinhan pitäisi olla suht kiinnostava. Muistaakseni kärpät on viihtynyt ihan hyvin rinkulalla ja viihtyy nytkin. Noronen haparoi ekka pelinsä maalissa ja antaa kärpille pari helppoa. Vaikka HPK on kotonaan hiukan hallitsevampi korjaa kärpät lopulta helpon 2-5 voiton. Boumedienne pääsee heti maalin makuun YV:llä. Myös Viktor kaunistelee pistepörssisaldojaan 2 pisteellä. Kärpillä on myös kalavelkoja maksettavanaan. Olihan Kärpät - HPK peli ja on vieläkin yksi kauden pahimmista sukelluksista kärpiltä.

Minkähänlaisilla kentillä kärpät lähtee, kun tuo jokinen näytti maajoukkueessa, että olisi myös eliitti sentteri. Oli Viuhkolaakin parempi. Toki Jokiselle löytyi sopivampi kenttä, kuin pikulle.
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti puuha-pete
Veikkaan 6-2, Hassinen tekee kaksi maalia läpiajosta

Hassinen ei ole mukana, jonkinlainen reisivamma estää pelaamisen ainakin tänään ja veikkaisin, että myös huomenna Raumallakin.

Ottelusta tulee toivottavasti tiukka ja taitaa tulla taas se normaali rankkarikilpailu, jonka tervehtynyt Vode hoitaa rutiinilla ja peli päättyy meitin äijille 3-2. Maalintekijöiksi toivon Immosta, Jaskaa ja Vode rankuista.

Yleisötavoite voisi olla vaihteeksi näinkin loistavassa kamppailussa 5000, siis tupa täyteen.
 

Käkätin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeen Parasta Kiekkoa
HPK vs Kärpät

Tänä iltana tulee oleen tiukka peli. Kaks vahvaa joukkuetta vastakkain ja enkä usko että tulisi monimaalinen ilta.

Nortti debytoi tänä iltana maalilla.
Kerho ei taaskaan osaa ratkasta normaalilla ajalla peliä joten mennää rankkuihin asti ja Vode palaa saikulta ratkaisemaan 2-1 pelin meille.

Ekan maalin tekee Sicak.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Runsasmaalinen tasuri

Kuten toimituksen ennakosta saimme lukea, on ry. onnistunut viemään 11/20 ottelua jatkoajalle. Nyt vastakkain ovat tosi tasaiset (keskenään) joukkueet. No, Kärpillä on hivenen "parempi" rosteri, mutta Rinkelimäen kotietu kompensoinee tämän seikan. Kumoan edellisen väitteeni samantien sillä, että Kärpät on hakenut vieraskaukalosta 24/27 pistettä. Viimeksi tuli kyllä kirvelevä jatkoaikatappio Lappeenrannasta mikä taas heikentää edellisen väitteeni painoarvoa. Kaikki nämä kompensaatiot viittaavat kuitenkin sellaiseen 4-4-tulokseen varsinaisella ja viime aikojen perusteella Kurpit hankkivat tappion jatkoajalla tahi "rankkarikisassa". Toivon tietysti Kärppien voittoa.

Kärppien puolelta toivon Jokisen hyvän tuurin ja tulessa olemisen jatkumista. Boumedienne pelatkoon ensimmäisen ottelunsa siististi, virheittä. En usko että hän säväyttää erityisemmin vielä ensimmäisessä pelissään. Mitä tekee Somppa-Eero? Onko jäässä entisessä kotihallissaan? Vaikuttaako sikakatsomon kuittailu hieman hissukan oloiseen Somervuoreen? Joko Tenkrat rupeaa osumaan kunnolla?

ry.:n maalissa on NHL-Noronen. Ensimmäinen peli. Tuskin loistaa vielä.
puuha-pete: Enää ei puutu kuin Noroselta joku hupaisa lempinimi

Plörönen, Lirunen, Imuroinen, Norppa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
HPK:n hyökkäysketjut illan ottelussa:

Louhi-Voutilainen-Hahl
Laakkonen-Holden-Rita
Väisänen-Loikas-Lahti
Lappalainen-Keinänen-Mäkiaho

Hassinen on pois jo aikaisemminkin mainitun reisivamman takia. Setzinger toiminee penkinlämmittäjänä. Ei ole Oliver-pojalla helppoa.

Puolustus taitaa esiintyä samassa koostumuksessa, kuin taukoa edeltävissäkin peleissä. Maalissa nähdään Noronen.

Kärpät on paha vastustaja, eli HPK-puolustuksen tulee olla hereillä. Jokinen on nyt sellaisessa vireessä, ettei hänelle saa antaa turhan paljon aikaa tai tilaa.

Holdenin ketjulta odotan jälleen paljon. Laakkosella ja Cousin It:llä on ainakin ollut aikaa harjoitella yhdessä. Ehkä niistä hienoista kuvioista syntyy tulostakin.

Peli päättyy 4-2. HPKn maalintekijöinä kunnostautuvat Laakkonen, Immonen, Hahl ja Lahti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Runsasmaalinen tasuri

Viestin lähetti Uleåborgir
Plörönen, Lirunen, Imuroinen, Norppa.
Meillä käytetään vain konsonaateista (A ja E eivät ole konsonantteja, jos ei ole ollut aikaa opetella vokaaleja, Ring-a-ling) koostuvia lyhenteitä eikä tuollaisia lasten keksimiä.

Vielä on hiukan auki, tuleeko tänään lähdettyä matsiin. Tänään olisi kyllä luvassa varmasti hyvä peli kahden liikkuvan joukkueen välillä. Ja kun Noronen mitä ilmeisimmin pelaa ensimmäisen pelinsä tänään, nousee ottelun kiinnostusarvo vielä entisestään.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Oottako nää iha pölöjiä?

Oulun Kärppäin valmentelijana toimii käsittääkseni mies jonka nenän profiili on toiminut Planican lentomäen esikuvana. On kuulemma sama kaveri saanut pärstänsä myös Pöljäpoika -nimisen herkkunektaripullon kylkeen.

Muuten Oulun Kärpät on käsittääkseni varsin turha porukka ja ansaitseekin olla siellä jossain perämeren pohjukan viimassa.

Vieraat on haukuttu, on siis aika siirtyillä kotijoikkueen kehuskelemiseen ranskalaisilla viiruilla tietty:

- Ovat niin hyviä että! Tuukkakin, aina se jaksaa heiluskella yhden plus yhden arvoisesti. Näin Joulun allakin! Annetaanpa siihen lahjaksi vielä 2+5+20 ja pelirangaistus kaljuuntuvan ruotsalaisen mukiloinnista.

- Mika Noronen on.

- Jaahans ja jens, se on poijjaat tuttu juttu, naminami ja halihali. Seitsemää nollaahan se pukkaileepi. Taas. Ja hyvämpi niin.

- Liekö edes tuomari.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Norosen lempinimi

Viestin lähetti Ossi
Meillä käytetään vain konsonaateista (A ja E eivät ole konsonantteja, jos ei ole ollut aikaa opetella vokaaleja, Ring-a-ling) koostuvia lyhenteitä eikä tuollaisia lasten keksimiä.

Mietin tuossa, että kun Noronen ei kuitenkaan ole kuin NHL-versio Jonista, ja nämä änärimiehet kun ovat täällä vain rajoitetun ajan... Miten olisi HJLE(Huikea Jamppa Limited Edition). Myönnettäköön että siinä on tuo aina niin vaikea vokaali(siis E-kirjain), mutta tarkoitus pyhittää keinot. Ja sitäpaitsi, jos Porin Ässät saa hankkia Aki Heinon, niin saan minäkin käyttää vokaaleja.


EDIT: viilailuja
 
Muahahah

Kyllähän nyt tulee isomaalinen peli kö 2 imuria on vastakkain. Bäckström ei ole (jatkoajan palstasta huolimatta) parhaassa iskussa. Noronen ei ole myöskään loistanut (minun silmiin koko urallaan). Mutta toivottavasti molemmat maalivahdit päästää maaleja ja että niitä tosiaan nähtäisiin vaikkapa kymmenkunta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kahvat ja koukut svidduun (molemmilla joukkueilla on omat pelaajansa, jotka sitä vieläkin tekee). Tuomarille työrauha ja pelaajille huumoria niin eiköhän siitä tule sm-liigan huippukamppailu.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti Pula-ajan Tretjak
Noronen ei ole myöskään loistanut (minun silmiin koko urallaan).

Tarkat silmät sulla. Taisi olla änärin ykköskierroksen varaus, joten joihinkin silmiin on vissiin loistanutkin... Toki vain pelaajascouttien, mutta eihän ne mitään mistään ymmärrä.
 
Jep.. se että änäriin pääsee on meriitti jo sinänsä.. mutta itse vain jostain syystä tuppaa muistamaan heikot hetket parhaiten.. johtuu varmaan siitä, että itekin tahkoan maalissa (hyvinkin harraste pohjalla vain) ja muistan imaisut huomattavasti pitempään kuin torjunnat. Vaan onhan se huippumokke, kuten Bäckström, mutta silti en vertaisi näitä kahta vaikkapa huippuvireiseen Thomasiin. Mutta sen verran pitää perua, että onhan se toki hyvä maalivahti ja toivottavasti HPK:ta auttaa pitkälle tänä keväänä. Vaan oma mielipiteeni on kuin per.. reikä.. minullakin on sellainen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Harmi, etten pääse katsomaan tätä peliä. Kärppien pelityyli on aina miellyttänyt, ja nyt siellä onkin todella tasokas ja kovakuntoinen nippu koossa. Olisi kyllä hienoa voittaa tuo joukkue. Samoin Norosen ensiesiintyminen Kerhon paidassa olisi hienoa nähdä, vaikka sateentekoa ei ensi alkuun kannatakaan odottaa.

Toisaalta, tarjolla on kuitenkin sitä samaa kuin niin monta kertaa ennenkin. Lyhyesti sanottuna: rankkareihin menee.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
HJDC (Directors Cut) tulee, oletko valmis?
No en ole, mutta toivottavasti eivät ole Kärpätkään. Vieläkin olen shokissa Puurulan muiluttamisesta rajan taakse. Kenet ne meiltä seuraavaksi vievät, Tuukka Mäkelän?

No, päästäänpä näkemään miten Noroselta sujuu rankkujen torjuminen. Tai siis te jotkut pääsette.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
32 Niklas Bäckström, Maalivahti AK

33 Pekka Rinne, Maalivahti


1. kenttä

3 Lasse Kukkonen, Vasen puolustaja AK
4 Antti Ylönen, Oikea puolustaja AK
62 Petr Tenkrat, Vasen laitahyökkääjä AK
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä AK
11 Viktor Ujcik, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

6 Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja
29 Kimmo Lotvonen, Oikea puolustaja
8 Jussi Jokinen, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
20 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

78 Josef Boumedienne, Vasen puolustaja
5 Ari Vallin, Oikea puolustaja
17 Mika Pyörälä, Vasen laitahyökkääjä
92 Michael Nylander, Keskushyökkääjä
75 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

82 Mikko Palomäki, Vasen puolustaja
43 Antti Aarnio, Hyökkääjä
37 Henrik Juntunen, Vasen laitahyökkääjä
21 Tommi Paakkolanvaara, Keskushyökkääjä
27 Juha-Pekka Haataja, Oikea laitahyökkääjä

Minun näkökulmasta Ujcik ja Pyörälä voisivat vaihtaa paikkaa, vaikka ovatkin erilaidan laitureita. No jospa se nuin on paras. Myös Aarnion näkisin mielummin suht vaisun Juntusen tilalla. Ylönen ykkösen takana on yllätys..

Saapa nähdä(siis kuulla) tekeekö nokka erkat eli vaihtaa Jokisen Viuhkolan tilalle, jos näyttää pahalta vielä 2. erän jälkeen. Milloin viimeksi on muuten Bäckström päästänyt vähemmän kuin 2 maalia?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mutta missä on Palsola?

Erikoista sinänsä, että Ylönen nostettu Kukkosen pariksi. Liekö Boumedienne tai Palomäki parempi stuntti? Entäpäs, milloin Ujcik:n ja Pyörälän saisi päittäin vaihdettua kentjuissa?

Jokseenkin tänään ei jaksa syttyä pelitunnelmaan, liekö krapulan vika, tai jokin muu mikä:[ ]
HPK vie 2-1rl, todella nihkeän pelin päätteeksi.
 

Fridayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Mutta missä on Palsola?
...

Vastataanpa tännekin: Sakella on nivusvamma, lähde alla.

http://www.oulunkarpat.fi/ottelut.php?seuraava=1&id=132

Kärpillä onneksi senttereitä riittää. Jos peli ei lähde luistamaan niin näemmeköhän vastaavan vaihdon kuin maajoukkueessa..? Eli Jokinen Pikun paikalle ykköseen, Viuhkola vaikka Nyllen ja Speden rinnalle veivaamaan ritareita umpisolmuun.

FM
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Paha peli tänään tulossa. Poissaoloja siis enemmän kuin tarpeeksi. Sihvosen ja Palsolan poissaolot ei tosin juurikaan tule näkymään, mutta puolustuskaluston kylläkin. Lehtonen on yksi liigan aliarvostetuimmista pelaajista ja on Kärppien yksi tärkeimmistä pelaajista. Jaakola puolestaan on tällä kaudella alkanut näyttämään sitä kiekollista osaamistaan. Kun vielä poissa on perusvarma Korpikari, niin kovin näyttää puolustukalusto köykäiseltä, varsinkin kun beukebuumilta ei voi vielä mitään odottaa ensimmäisessä pelissä. Kaikesta huolimatta odotetaan parasta ja pelätään pahinta. Pelin suurin jännitysmomentti lienee kuitenkin se kumpi tekee näyttävämmän maalin rankkarista, Nylander vai Voutilainen?
 
Viestin lähetti Miksu00
Tietoa kauanko Lehtonen on poissa peleistä?
Nilkkamurtumasta kärsii ja poissa ilmeisesti ainakin molemmat tämän viikon pelit.

Ja lisää huonoja uutisia. Viuhkola loukkaantui ensimmäisessä erässä ja ei ole palannut kentälle. Onko tietoa minkälainen tilanne? Olisikohan vanha tuttu nivusvamma uusiutunut.

EDIT: Rannemurtumaa epäilevät ....
 
Viimeksi muokattu:

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sellattiis peli. Tuli niin mieleen parin-kolmen vuoden takaiset Hämeenlinnan-pelit, kun Kerho pyöritti ja Kärppä vikisi. Siis ensimmäisessä erässä noin. Klassisesti sanottuna tais HPK tulla valmiimpana peliin.

Olis voinu tulla rumatki lukemat, mutta onneksi tehtiin sentään peli tästä. Noronen oli ilmeisen hyvä, tais muutaman hyvän kopin ottaa.

Kylmä faktahan on, että Kärpät on ollut alakynnessä muita kärkijoukkueita vastaan tällä kaudella, kärkijoukkueiksi lasken tässä vaiheessa kautta Jokerit ja Kerhon.

Ei olla ykkösporukka tässä sarjassa juuri tällä hetkellä. Sarjakärjessä kyllä, mutta parasta peliä ei juuri nyt esitetä. Suvantovaihetta elellään ja voittoja ei tule lokakuun malliin.

Kerholle ja faneille onnittelut! Varmasti oli hieno ensimmäinen erä ja viihdyttävä, kun maalejakin noin tuli. Maalihanat tyrehty hyvän alun jälkeen, mutta radion mukaan tilanteita riitti.

Nyt nieleskellään tätä ja annetaan parempien nauttia voitosta. Kiukkua ja latausta seuraavaan peliin. Sen itsekin näen paikan päällä ja taatusti kannustan, minkä kykenen.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Että sellainen peli. Erien alut olivat kummaltakin joukkueelta aikamoista seisoskelua ja pelailua mutta erän edetessä alkoi pelikin sujua. Louhen Jykä ja koko ykköskenttä oli helvetin hyvässä vedossa ja Holdenkin näytti taas sitä parempaa puolta osaamisestaan eli hienoja syöttöjä. Kuitenkin tänään HPK:n suurin sankari seisoi tolppien välissä. Norosen pelissä ei ollut tietoakaan pelaamattomuudesta vaan mies pelasi jokaisen tilanteen loistavasti ja maaleille mies ei oikeastaan voinut mitään. Ei kyllä tule Puurulaa ikävä, kun katsoi Nortin mailatyöskentelyä ja yleistä varmuutta. Tässä on meille voittava maalivahti!
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Mitäs siellä oikein on tapahtunut? Juttujen mukaan Viuhkolalla ranne murtunut ja Pyöräläkin olisi loukkaantunut? Minkälaiset tilanteet johti noihin loukkaantumisiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös