HPK - Ilves to 23.3.2006

  • 11 783
  • 84

laura-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HCT
Meinasi jopa välillä jännittääkin.. Onneksi tuli hieno voitto ja voidaan tyytyväisenä odottaa seuraavia pelejä. Lauantaille ei saatu jengiä kasaan peliä katsomaan, mutta tiistaina voisi lähteä katsomaan peliä vaikka yksin.

Ilveksen faneille: vaikka ette kuinka tykkäisi kerhosta tai meidän cheerleadereista, ei silti tarvitse huudella pyamideja tehdessä että kaatuu kaatuu tai tippuu..
 

Repe #51

Jäsen
Suosikkijoukkue
zlatan ibrahimovic, eric fehr
ranskalaiset.
-Astashenko aika huikeaa peliä, vei pelaajaa jos toista kahville aina kiekon saatuaan, vois nostaa Jalonen Kasparsin hyökkäämään. Kerhon ratkaisupelaaja jatkopeleissä?
-Wiikman pomputteli, otti kuitenkin sit kiekot kiinni tärkeissä paikoissa.
-Eikö Eloranta oikeasti tiennyt että jäälle ei saa mennä? Veikkaisin että yritti lähinnä herättää joukkuetta tempauksellaan.
-Favorin oli yllättävän hyvä.
-Rask esitti pari aika maagista koppia ensimmäisessä erässä.
-Louhen parasta peliä tällä kaudella. Repi, taisteli, roikku jokaisesta kiekosta.

-Aika odotettu tulos, tästä on hyvä jatkaa.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Ei kahta sanaa

Peli muistutti huolestuttavalla tavalla juuri sellaista keskimääräistä HPK-Ilves-ottelua, joita olemme saaneet katsella paria kautta lukuun ottamatta viimeiset noin 15 vuotta, siis Ilvestä mairitelleita loppunumeroita lukuun ottamatta. HPK:n huikea kotipelaaminen oli Ilvekselle täydellistä myrkkyä, ja aloituksissa tuli turpiin katastrofaalisella tavalla. Ei voi kuin onnitella selvästi parempaa.

Vähän toivoa herättää sentään se, että puntteja voi kaikesta huolimatta tasoittaa Ilveksen potentiaalisimmasta ketjusta muidenkin kuin sentterin nouseminen edes lähestulkoon tasolleen. Koivisto ja Pesonen olivat ala-arvoisia Lindgrenin tehdessä sen, mikä tehtävissä oli. Samoin maalivahtipeli oli Ilveksellä loistavaa ja Raipe selkeä vahvistus, vaikka häntäkin satanolla aloituksissa välillä vietiin. Tätä menoa sarja on joka tapauksessa oleva lyhyt.


Elorannan tilanne oli todella kummallinen. Canalplus-kuvan perusteella hän ei vaikuttanut käyvän millään lailla kuumana, mutta täytyihän hänen toisaalta tietää, että jäälle menemisestä seuraa ulosajo. Nähtäväksi jääpi.


tuuski:

Et tainnut nähdä tilannetta: Lumme oli voittomaalissa kenttämestarin suosiollisella avustuksella mahdollisimman epäonninen.


Master God:

Osaatko perustella, mikä tekee Ilveksen avausosumasta jotain muuta kuin upean saati vahinkosellaisen? Kai tuota nyt ihan tehdyksi uskaltaa sanoa, vaikka se Ilveksen avauserän harvoista paikoista syntyikin.



Ranger
 
Viimeksi muokattu:

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Parasta Kerhoa vähään aikaan minunkin mielestäni. Oikeastaan kaikki ketjut toimivat hyvin. Aloituksia vietiin ja niistä kaksi maalia. Lamppu taitaa pitää Ilveksestä, taas pari Ipan häkkiin.

Pari kosmetiikkavirhettä hyökkäyspäässä ja näistä Ilves sitten rankaisi. Jatkossa siihen vielä huomiota. Ei muuta kun lauantaita odotellessa.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Noniin, sarjan ensimmäinen osaottelu takana, jonka HPK kuittasi odotetusti nimiinsä. Raskilta muutama todella loistava pelastus, lukemat olisi ollut tyyliin 6-2 tai 7-2 ilman tämän miehen pelastuksia. 4-2 osuman jälkeen sitten Ipan valmennukselta meni kuppi nurin -> valmentaja pihalle. Oli muuten huvittava tilanne. Sprukts oli vielä tunnustelijana, mutta eiköhän se siitä, kunhan ehjänä pysyy.

Ottelun maaleja olisi tyrkyllä...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
ranger kirjoitti:
tuuski:

Et tainnut nähdä tilannetta: Lumme oli voittomaalissa kenttämestarin suosiollisella avustuksella mahdollisimman epäonninen.
Joo voi olla hyvin mahdollista, katselin toisesta päädystä, vähän turhan halvalta se näyttikin. Olikohan siellä jotain jäässä kun ekalla erätauolla zambooni veti vain yhden rinksan ja heti varikolle. Hallipäällikkö itse kävi tepastelemassa jäällä ennen kuin jäädytys alkoi uudestaan.
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vaikka pessimistinä en mitään odottanutkaan, niin olipa hyvä peli Kerholta. Vaikka Jalonen valittelikin passiivisuudesta, niin omasta mielestäni kolmannessa erässä ei Ilves päässyt edes yrittämään takaa-ajoa. Hyvä tästä sarjasta tulee. Pelkästään aloitusvoitoilla saadaan melkoinen etu jokaiseen peliin. Parempi hyökkäyskalusto ja riittävä maalivahtipeli pitänevät Ilveksen kurissa. Ja lisää tällaista Lummetta, kiitos. Tyhmä jäähy ja avuton ohilyönti.

Sprukts oli vaisu. Muut sairaslomalta palanneet pelasivat hyvin.
 

DaHolla

Jäsen
Kyllä oli kerholta huikea tasonnosto runkosarjan lopusta joka pelailtiin puolivaloilla. Nyt joka äijä taisteli ja eikä oikeestaan yhtään heikkoa lenkkiä löydy. Ainoastaaan Wiikmanin muutamat pomputtelut iski silmään mutta joka tapauksessa hyvä peli Miikalta ja varmaan myös jatkaa lauantainakin maalissa. Sprukts ei ymmärrettävistä syistä ollut vielä omalla tasollaan mutta sarjan edetessä myös hän nostaa tasoaan ja nähdään taas kunnon taistelua äijältä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Siitähän ne koneet pikkuhiljaa saadaan käyntiin. Tänään homman nimi oli HPK vastaan Tuukka Rask, eikä Rask nyt ihan yksinään pystynyt peliä Ipalle kääntämään. Piti kuitenkin mukana aikansa.

Leinon pelaamista on upea katsella. Tilaa ja aikaa tuntuu riittävän vähän kuin joskus 80-luvulla. Janis liikkuu jo ihan kivasti ja nyt kun sai pelituntumaa, niin jatkossa tehoja tulee satavarmasti. Astashenko heitti parit nätit kikat ja oli tuikata maalinkin.

Wiikman pomputteli jonkun verran, mutta otti lätyt kiinni kuitenkin ja se on pääasia. Kolmannen alkuun yksi tärkeä haamupelastus.

Lindgren oli juuri niin hyvä kuin vain osasi pelätä, mutta onneksi ei saanut apuja mistään. Lisäksi Ipasta voisi mainita Raimon veteraanisarjaluokan "liikkeen" ja Sonja Lumpeen kolmannen erän idioottimaisen ja todella raukkamaisen kirvesiskun kerholaisen pohkeille. Kokenut pelaaja näytti joukkueelle pelaamisen mallia.

Peli meni siis HPK:n kannalta oikeastaan ihan niin kuin pitikin ja tästä on hyvä jatkaa.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
viirut

- viihdyttävä ottelu, yksi viihdyttävimmistä näkemistäni tällä kaudella

- Kerho oli kaksi ensimmäistä erää tosi hyvä, niin oli Rask'kin, vaikka edelleen olen sitä mieltä, että ensimmäinen oli imuroitu. Jää pitää olla kiinni tuossa vaiheessa.

- Lappalainen kertsiläisten parhaimmistoa, aina ajoi tilanteet loppuun asti. Varmasti reilu puoli tusinaa taklausta.

- Louhikin pelasi erittäin hyvin. Tosin kiekkoon osuminen olisi enemmän kuin suotavaa. Ensi pelissä sitten.

- kaikki kentät toimi ihan mukavasti, jopa Hannu Väisänen sopi hyvin ykköseen. Vähän käy Nielikäistä sääliksi, kun pelaavaan kokoonpanoon ei näillä esityksillä ainakaan vielä lauantaiksi paikka aukea. Voittavaa joukkuetta tuskin lähdetään vaihtamaan. Mitä nyt Wiikman saisi vaihtua Rämöön, sen verran epävarmaa toimintaa oli, vaikka viimeisessä erässä ottikin tärkeitä koppeja.

- Ilveksestä jäi mieleen Raskin lisäksi Lumme, joka varmasti tulee tutuksi tuomariparille Favorin & Partanen. Toivottavasti vain tuohon huitomiseen ei hajoa kenenkään paikat.

- Favorinilta muuten erittäin tyylikkäästä hoidettu torikokous kolmannessa erässä. Ei mitään arpomista vaan linjureilta kyselemistä, vaan kylmästi muistiinpanovälineet esiin ja antaa poikien vääntää ja nimiä paperiin sitä mukaan kuin konnia näkyy. Noin muuten Favorinilta muutama erikoinen vihellys, mutta ihan ookoo -arvosanan voinee silti antaa.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Noni, ihan kiva ja jännittävä peli loppujen lopuksi. Onneksi Kerho sen voitti, vaikka ennen peliä tuntuikin siltä että tulee häviö.

No se siitä, Rask pelasi hyvin, ei mahtanut maaleille mitään? Tai ainakin otti kiinni pari maagista ja varmaa maalia. Siitä kiitos nuorelle maalivahdille. Toisessa päässä Wiikman nappasi yhden hemmetin hienon torjunnan! Muuten pomputteli aika paljon.

Tarvii kyllä hattua nostaa Perttu Lindgrenille. Omasta mielestä hän pelasi todella paljon? Ja jaksoi sentään yrittää tuoda sitä kiekko yksin alueelle kun muualta ei apua tullut. Pari todella näyttävää harhaututusta ensimmäisessä erässä. Upeaa.
Ja tämä Juntusen maali, oli kyllä yksi upeimmista, kaksi syöttöä omalta alueelta ja jo oltiin HPK:n alueella. Ja komea syöttö maalin eteen, lapa jäähän ja nimi lehteen! Ei muuta!

Aloitukset meni HPK:lle ainakin 85%-15% jos ei enemmänkin.

Noh, tästä on hyvä jatkaa. Itse odotan Pasia kentälle lauantaina! Viimestään sitten maanantaina. Ilves tutiskaa! :P~
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
ranger kirjoitti:
Master God:

Osaatko perustella, mikä tekee Ilveksen avausosumasta jotain muuta kuin upean saati vahinkosellaisen? Kai tuota nyt ihan tehdyksi uskaltaa sanoa, vaikka se Ilveksen avauserän harvoista paikoista syntyikin.
No tuollainen rystylätty kulmasta menee maalille saakka ehkä kerran sadasta. Tosin se, että Juntunen sai mailansa väliin, oli Kerhon puolustuksen huonoutta.

Sovitaan nyt sitten vaikka, että olihan se tekemällä tehty.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ransut

- Ilves-fanit pitivät ihan ok meteliä (jätetään rumpumielipide tosin tähän väliin kertomatta)
- Jännitti aluksi niin pirusti että kädet tärisi
- HPK oli tässä ottelussa niin paljon parempi että leikkisä ennakkolällättely oli oikeastaan vähättelyä
- Favorin oli uskomattoman hyvä
- Olisi saanut olla enemmän katsojia ja meteliä. Sikakatsomo yritti, muuten oli hiljaista (paitsi siis ne Ilves-kannattajat)
- Tykkäsin Raskin lisäksi siitä Guerrerosta, häipyi tosin näkyvistä loppua kohden
- Leino oli kuningas, käsittämättömästi palkintoraadit olivat muuta mieltä
 
F

Flonaldo

- Latvian spin-o-rama!!! Mitäköhän itseluottamuspillereitä Kaspars oli tänään nauttinut?

- Wiikman pompotteli oikein olan takaa, mutta otti ne kopit mitä pitikin.

- Lahti, Loikas, Väisänen ym. ym. ym. Aivan loistavaa pelaamista näiltä "kakkoskategorian" kavereilta. Joka ikinen jannu teki niitä pieniä asioita täydellä panoksella, vaikka sillä ei otsikoihin pääsekään.

- Sairastupalaiset Spruktsia lukuunottamatta näyttivät olevan täydessä kunnossa.

- Favorin oli helvetin hyvä. 1. erässä hetken näytti lähtevän hanskasta, mutta oli rauhallisen asiallisen tiukka. Lisää tätä.

- Leinon vitivalkoiset Grafit, ooh, muotimaailma kohisee.

- Lumme sikaili jopa totuttua enemmän. Kirvesisku Leinon käsille oli hurjan näköinen. Jos sama linja jatkuu, ei oikein jää muuta saumaa kuin käyttää Pasia ruuvailuhommissa.

- Helminen vei kaikki aloitukset Ilvekselle, kukaan muu manselainen ei tainnut niitä sitten voittaakaan.

Laamanen: "Uhrattiin viisi runkosarjan viimeistä viikkoa tähän treenamiseen."

Ja siihenhän tämä sarja kääntyy luvuin 4-1 tai 4-0. Ilves repi kaiken irti ryhmästä tuon viiden viikon aikana, HPK harjoitteli, latautui ja lepuutti joukkuetta.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Hiphop ja vihdoinkin ne pelit alkoivat. Jotenkin vaisun oloinen oli katsomo koko ensimmäisen erän mutta kyllä se ääni siitä pikkuhiljaa alkoi nousemaan jahka toisessa erässä alkoi tapahtua. Favorin vihelsi ihan ok, virheitä (pieniä) sattuu kaikille. Sarja vaikuttaa tosi hyvältä etukäteen vaikka tunnetta olisikin kaivannut vähän lisää. Hienoja maalipaikkoja riitti runsain mitoin molemmilla joukkueilla mutta numerot silti nykyiset.

HPK:
-Nielikäisellä oli kovasti asiaa, varsinkin kun kentällä oli jotain pientä hässäkkää päällä, hyvä että sai pidettyä itsensä laidan sisäpuolella :)
-Wiikman oli hermostuneen oloinen mutta otteet paranivat huomattavasti toiseen erään tullessa
-Hyvä homma että sairasrosterista saatiin jengiä jäälle vihdoinkin, toivottavasti ei tule heti uusia potilaita.
-Astashenko ja Louhi väänsivät kyllä kovasti paikka paikoin, oli iloista katseltavaa
-Muukin joukkue pelasi yksilötasolla kovalla tsempillä mutta syöttelyt eivät sitten menneet perille samalla tavalla

ILVES:
-Elorannan hölmöily nauratti, ei VOI olla noin pihalla, onneksi Favorin tiesi mitä pitää tehdä. Joukkueen peli sekoittui tempauksen jälkeen melkoisesti
-Rask teki sen mitä pystyi, torjui todella hyvin ne mitä sai ja välillä tuuriakin oli touhussa mukana
-Lumme oli näätä, typerää huitomista.

Lauantaina sitten tampereeseen kannustamaan töppöskissat nurin.
 

laKu_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näyttipäs ihan hyvältä taas pitkästä aikaa. Jos runkosarjan lopun perseily oli tosiaan vaan valmistautumista ja lepuuttelua näitä pelejä varten, niin ihan fiksusti tehty, kiitos siitä valmennukselle...

Ilves oli pieni pettymys, odottelin tästä sarjasta mega-tasaista, kummaltakin samantyyppistä kiekollista peliä ja paljon tunnetta, mutta aika vaisun oloista porukkaa oli Tampereelta tullut... No, onhan tässä vielä reilusti pelejä, toivotaan että Ilveksenkin peli paranee niin saadaan halliinkin toivottavasti vähän enemmän fiilistä.

Jeejee:

Tuukka Rask
Perttu Lindgren (!)
Ville Leino
Janne Lahti
Timo Favorin

EiEi:

Jyrki Lumme
Vaisu kotikatsomo

Ei muuta kun lauantaina sama meininki, yksi voitto nyt ei vielä merkkaa mitään...
 

Pasanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Voitosta huolimatta tästä on hyvä jatkaa.

Ennakkoon ei oikein luottanut siihen että kerho on tosiaan keskittyny viime pelit pleijareihin, mutta eilisen perusteella näin saattaa olla... Ottelusta on varmaan muut faktat sanottu, paitsi että hauskinta oli kun Guerreiro (os. hobit) riepoteli Laitista 100-0 :) Ei se koko vaan asenne...

ps. Mitäs se Lamppu oikeen haastattelussa sano kun ilves vanit ylimieliseksi moittivat?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Pasanen kirjoitti:
ps. Mitäs se Lamppu oikeen haastattelussa sano kun ilves vanit ylimieliseksi moittivat?
Lampulla oli perinteinen savolainen asenne. Ei siinä mitään ihmeitä, rentoa läppää hiukan omintakeisella huumorilla. Ja pelihuumorin kannalta aika hyvä juttu, että hanat aukesivat heti ensimmäisessä pelissä. Lampusta kun on juuri eniten hyötyä hyökkäyspäässä.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Ei se kerho nyt niin ylivoimainet ollut, kun täällä on esitetty.

Peli ratkesi Ilveksen tyhmiin jäähyihin ja ennen kaikkea käsittämättömän surkeaan aloitustyöskentelyyn. Jos 90% aloituksista hävitään 100-0, niin tulos on juuri sellainen, kun eilen nähtiin. Kerholle yksi ylivoimamaali ja kaksi maalia suoraan 100-0 voitetun aloituksen jälkeen. Jos noille osa-alueille saadaan parannusta, niin sota jatkuu tiukoissa merkeissä. Toki myös Pesosen ja Koiviston on herättävä pelaamaan.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Jos Kerho tekee yhden ylivoimamaalin ja sekin tulee paremminkin Ipa-puolustajan sutimisen kuin Kerhon yv-pelin ansiosta, niin ei ne jäähyt nyt niin ratkaisevassa asemassa olleet. Varsinkin, kun niitä tuli kummallekin lähes yhtä paljon.

Aloituksista olen kylläkin samaa mieltä ipa rules:in kanssa. Lisäksi peli ratkesi siihen, ettei Ipa saanut kiekkokontrollia oikein missään vaiheessa, maalineduspeli ei toiminut, se jäi liikkeessä Kerholle 100-0, eikä pystynyt luomaan maalipaikkoja. Lisäksi se antoi Kerholle varmaan parisenkymmentä maalipaikkaa. Eli oli siis toisin sanoin purjeessa ja pahasti.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Master God kirjoitti:
Jos Kerho tekee yhden ylivoimamaalin ja sekin tulee paremminkin Ipa-puolustajan sutimisen kuin Kerhon yv-pelin ansiosta, niin ei ne jäähyt nyt niin ratkaisevassa asemassa olleet. Varsinkin, kun niitä tuli kummallekin lähes yhtä paljon.

Aloituksista olen kylläkin samaa mieltä ipa rules:in kanssa. Lisäksi peli ratkesi siihen, ettei Ipa saanut kiekkokontrollia oikein missään vaiheessa, maalineduspeli ei toiminut, se jäi liikkeessä Kerholle 100-0, eikä pystynyt luomaan maalipaikkoja. Lisäksi se antoi Kerholle varmaan parisenkymmentä maalipaikkaa. Eli oli siis toisin sanoin purjeessa ja pahasti.

Mun mielestä Ilveksen pelin kaatui rytmitykseen, juuri noihin ensimmäisen erän lopun kolmeen peräkkäiseen jäähyyn sekä Snellmanin vahinkoon, aloitusvoittoihin sekä Wiikmanin suorittamaan pelin ratkaisseeseen koppiin kolmannessa erässä. Toki pitää huomoida Kerhon erittäin kypsä pelaaminen kahden maalin johtoasemassa. Totuuden nimissä Ilves ei keksinyt keinoa päästä millään sektoriin osin ihan omasta mielikuvituksettomasta pelaamisesta.

Jollei toisessa ottelussa saada aloituksia kääntymään vähintään tasureiksi omassa päässä niin liian paljon annetaan tasoitusta Kerhon tasoiselle porukalle.

Lisäksi eilisessä pelissä silmiin pisti Lumpeen turha höntyily (ja tietenkin lopun tyhmääkin tyhmempi jäähy) katkomaan rännikiekkoja liian kovalla riskillä. Esimerkiksi kerhon tasoitusmaali lähti tällaisesta tilanteesta. Lumpeen pitää pystyä parantamaan peliään huomattavasti eilisestä, sillä hänen varaansa on laskettava paljon oikeita ratakaisuja sisältävää pelaamista.

Ylivoima lähdöt on monesti aivan liian hitaita, varsinkin silloin kun Koistinen lähtee tuomaan kiekkoa ylös ja laiturit ovat karanneet jo liian pitkälle.

Saa nähdä mitä Wilson pystyy panoksellaan tuomaan Ilveksen peliin - toivoakseni rauhoittaa alivoimia sekä oman pään pelaamista muutenkin.

edit: vähän selkeämmäksi yritin
 

Prosessori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Flonaldo kirjoitti:
- Helminen vei kaikki aloitukset Ilvekselle, kukaan muu manselainen ei tainnut niitä sitten voittaakaan.

Ennen HPK:n ekaa maalia Raipe hävisi kaksi kertaa 100-0 aloituksen Voutilaiselle. Ja kyllä Raipe vielä ainakin kerran hävisi omassa päässä 100-0 sen jälkeenkin aloituksen. Raipe onneksi osaa aloittaa, joten liekö pelituntuman puutetta. Parantanee kyllä tässä asiassa, mutta luistelu oli kyllä kovin tahmaista.

Lumme kyllä pelasi surkeasti. Yhessä vaiheessa peliä tuntui, että aina, kun Kerholla oli ylivoimahyökkäys, oli se Lumpeen hölmön nousun vika. Siinä Väisäsen maalia ennekin Lumme tuli jopa neljäntejä(!) ilvesläisenä omalle kenttäpuoliskolle. En muista, että ehtikö ennen maalin syntymistä siniviivaa edes ylittää. Oli kolmen HPK:n ekan maalin aikana kentällä, joten synkkä ilta Jyrkille. Ammattilaiseksi lisäksi turhautuu aivan liian helposti. Toivottavasti parantaa sille tasolle, mitä oli viime vuoden puolella.

Perttu oli yksin, valitettavasti.

Mutta tästä on hyvä lähtee. Nää on pitkiä sarjoja.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Muutama tiivistetty ja muita komppaava ajatus täältäkin.

- Aloituksia ei ole useampaan kauteen voitettu, ja nyt yhtäkkiä viedään ne kaikki molemmissa päissä, ja vieläpä Raipelta. Jep. Kelpaa.
- Laamasesta on omalla kenttäpuoliskolla, tai siis vihollisen sinisen alapuolella pelkkää haittaa. Uskomattoman huono puolustaja, mutta onneksi korvaa aina höntyilyt heittämällä muutaman häkin.
- Immonen on jo osoittaunut, ettei kuulu liigakarkeloihin tällä kaudella. Punttikuurille ja katsellaan sitten ensi kaudella uudestaan, jossain muualla kuin Hämeenlinnassa.
- Rask ja Lindgren ovat uskomattoman hienoja nuorukaisia, joita on hieno katsella. Toivottavasti malttavat liigassa vielä muutaman kauden.
- Sonja Lumme?! Huh huh, totaalisen pihalla ja hermot kireellä. Sössii sen mitä huitomiseltaan ehtii. Paskoja syöttöjä, pelottavaa huitomista jo avauserässä.
- Kaiken kaikkiaan Ilveksen kokenut kalusto todellakin erottui, tosin ei millään tapaa positiivisesti. Elorannan vammailu, Lumpeen perseily ja Viitakosken kiinnipitäminen hyökkäysmaalin takana... Jep jep. Lupailee kyllä hyvää!!
- Sailio oli hiukan totuttua vaisumpi, mutta esim. Lappis oli huikea! Juuri näin. Ja Lahden diesel alkaa (TAAS) saada kierroksia juuri oikeaan aikaan tosipelien alkaessa.

Tästä on loistava jatkaa!
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Höh.. kirjoittelin sanomiseni tästä ottelusta jo tuonne varsinaiseen ottelusarjaketjuun, joten todettakoon tähän väliin, että Rinkelinmäeltä ei muuten saa ostoksistaan kuittia. Ja jos pitkin hampain ja vittuilun jälkeen sellainen annetaan (mitä ei siis edes jokaisessa yhteydessä annettu), niin ei ole arvonlisäveroerittelyä.

Ja kaljaa ostaessa kuitti pitäisi muutenkin automaattisesti antaa. Ja siinä pitäisi lukea "olut" (tai Koff III tsjp, kuitenkin niin, että siitä ilmenee mitä on ostettu) ja määrä, eikä "tarjoilua" ja loppusumma, ilman mitään veroerittelyjä.

"Kyllä me nää kirjanpitoon merkataan sitten jälkeenpäin, pistetään ensin vain tähän muovilaatikkoon."

Todisteet on. Verovirastossa tavataan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös