HPK - HIFK Pe 7.4.2006

  • 30 358
  • 208

vellulaitinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kohtalon peli, niin kuin kaikki tietävät. Joko huomenna sarja kääntyy lopullisesti hifkin nimiin tai kaikki pysyy yhä täysin auki. Näkisin, että ottelulla on kolme selkeää osa-aluetta, jotka kääntävät pelin jommankumman hyväksi


Maalivahtipeli
Kovasti täälläkin päässä heitettiin paskaa Lundellin niskaan. Keskiviikkona Lundell näytti epäilijöille, että ei se mestaruus maalivahdista jäisi kiinni. Varmaa peliä eikä turhia pompotteluja, sekä lisäksi muutama todella tärkeä pelastus. Nyt kysymys maalivahdeista onkin yllättäen kääntynyt päälaelleen: kaatuuko Kerho huomenna maalivahtiin? Mitä tekee Kaarela? Jos Wiikman jatkaa, ja jos jatkaa siitä mihin eilen jäätiin niin pronssipeli kutsuu. Näin tärkeässä matsissa ei ole pienimpäänkään haparointiin varaa, vaan nyt tarvitaan voittavaa maalivahtia. KARRI!!

Erikoistilanteet
Mikäli seeprana jatkaa Favorin, niin varmaan tulossa paljon kyseenalaisia jäähyjä. Ehdottomasti ylivoimassa kerhon ase Schneider-Laamanen. Pitäisi vain muidenkin herätä maalintekoon kuin lampun. Mutta ylivoima toimii kummallakin joukkueella hyvin, joten Herra Tuomarilla, kuka sitten lieneekään huomenna arpomassa, on iso osa huomisen pelin kulkuun.

Fyysisyys
Ifk valovuoden edellä. Mielestäni koko viime peli ratkesi Ifk:n fyysisyyteen. Kerho-pelaajat pelkäsi ottaa taklauksia ja hifk:n kaverit myös huomasi sen.
Se mitään bluffikiekkoa ole, se on vaan ifk. Ja hyvin tuntuu toimivan. Osa-alue, johon kertsi ei voi tällä hetkellä mitenkään vastata muuta kuin liikkeellä. Ja turha väittää, että oli sattumaa että asta haettiin kentältä pois!

Vaikeaa, ellei lähes mahdotonta veikkailla huomista tulosta. Veikataan nyt kuitenkin peliajalla 3-3. Jatkoeristä voi käydä aivan kuinka tahansa.

Näillä mietteillä huomiseen peliin. Nyt tämän ketjuissa provosoinnin sijasta tarvitaan sitä latausta myös pelaajiin, joten toivottavasti huomenna saadaan hallille kunnon kannustusta. Nyt sitä tarvitaan, jotta meilläkin on kotietu!!
 

Devin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Armonaika ei ole vielä käsillä, perkele!

En ollut paikan päällä keskiviikon pelissä, mutta.. jotenkin olen saanut sellaisen kuvan, että se muistutti jollakin tavoin Kerhon ekaa vieraspeliä (jonka näin) ifk:ta vastaan tällä kaudella.. Tuolloinkin hifki "hallitsi" fyysistä peliä ja yksi episodi oli, kun Lostedt tappeli Schneiderin pois pelistä ( vrt. Sprukts ja kara jeren pommit keskiviikon pelissä).

Silloin puhuttiin, että vierasjoukkueen pelaajat pelkäsivät isoa pahaa punakonetta. Nyt IS:en mukaan "huikean pelottava karalahti" olisi kaatanut HPK:n lähes yksin.. Ei näin!! En suostu uskomaan, että Kerho on lammaslauma. Katsotaan huomisen pelin jälkeen, uskon että tätä sarjaa jatketaan tasatilanteesta.

Nyt on turha muistella menneitä -nyt pelataan pleijareita. Kerhon pitää tehdä samoin ja näyttää kaapin paikka stadin spedeille!
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kuten tuolla ottelusarjaketjussa mainitsinkin, Kerho on tavallaan samassa tilanteessa kuin HIFK oli keskiviikkona. Eli pakko olisi voittaa, mutta voitto ei vielä takaa mitään.

Mitään ihmeitä ei IFK esittänyt Nordiksella, joten pieni tasonnosto ja tarkkuus riittää voittoon. Toivon sydämeni pohjasta, että se voitto tulee vilungilla, ämmäilyllä ja etenkin että Jalonen pyyhkii "Jääkiekon kirjoittamattomat säännöt" -kirjan jokaisella sivulla persettään. Lisäksi "Jääkiekon herrasmiessopimukset" -lehdykkä pitää Jalosen toimesta heittää roskikseen. Muut saa sitten hoitaa ne roskiksen heittämiset.

Maaliin toivon minäkin Rämöä. Muita muutoksia en toivo.

Numerot ovat näissä peleissä edelleenkin pelkkiä numeroita, joten en viitsi niitä veikata.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
"Ville Leino. Suurempi kuin Jeesus."

Siinäpä etukäteen lauantaille otsikkoa lehtineekereiden käyttöön.

Juttuhan on nimittäin niin, että keskiviikon (ja osittaisen Ipa-sarjan) laamailun jälkeen Rinkelinmäellä nähdään huomenna pitkästä aikaa liiga-atmosfäärin todellinen Punaisen meren divideeraaja sekä mannanjakaja. Tarkoitan siis yllämainitulla Kerhoa.

Se Punainen meri, jota siis käydään ylittämään halki-poikki&pinoon metodilla lienee sitten IFK. Tai joku muu ynnämuu. Aivan sama.

Jos on Kerholla ollut tapana koomailla Helsingin jäähallissa, on IFK:lla vastaavasti ollut taipumusta lämmetä Hämeenlinnassa. En näe mitään syytä miksi näin ei jatkettaisi perjantainakin. Milloin ajetaan itseään pää edellä seinään, kovimpaa, ikinä, missään. Milloin tyhjennellään roskiksia. Joskus ollaan vaan some fucking class. Lopputulos on kuitenkin aina sama.

Ja sitten: Fyysisyys. Hohhoijaa. No. Vihulaisen maalille kerholaisten hyökkijöiden toki täytyy pyrkiä taajempaan kuin keskiviikkona. Siellä ne olivat fyysisiä. Laitojen lähellä ne lähinnä roikkuivat kuteissa. Eli huomenna IFK sitten istuu hurmahenkisen yleisön avustamana jäähyllä pakkien liikkeen riittämättömyyttään. Huutojäähyjä, huutojäähyjä...

Loppusanoja: Länget. Nouto. Kuittivihko. Redneck. 6-0.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huomisen ottelun panosta lienee mahdoton liioitella. Mielenkiintoinen pointti muuten sarjan kannalta, että kolmas peli alkaa vain noin kahdenkymmenen tunnin kuluttua huomisen koitoksen päätöksestä. Huomisen pelin voittajalla kantanee momentum tuohon kolmanteenkin matsiin.

6-2 Kerholle, ja lauantaina apinanraivolla Nordikselle. Hifkin voittaessa meikäläinen alkaa valmistautumaan ensi kauteen.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
vellulaitinen kirjoitti:
toivottavasti huomenna saadaan hallille kunnon kannustusta. Nyt sitä tarvitaan, jotta meilläkin on kotietu!!

Joo, hallille ollaan huomenna tulossa. Kannustusta on tarjolla, en vaan siitä kotiedusta tiedä...

IFK:lle kaikkien mahdollisuuksien peli. Kerho tulee varmasti alussa kovaa, mutta Lundell kestää sen. Avausmaali IFK:lle, niin kerho saattaa hyvinkin kipsata.

Petrell ? Häppölä ? Lennun ilmeisesti pitäisi pelata, Luigista ei mitään huhuja, suuntaan eikä toiseen. Toivottavasti pelaa. Lostedt jatkanee kokoonpanossa, jos Häppölä on pois, niin Salonen noussee pelaavaan kokoonpanoon.

Toivottavasti Henriksson ei vihellä. Jännä matsi tulossa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Master God kirjoitti:
Toivon sydämeni pohjasta, että se voitto tulee vilungilla, ämmäilyllä ja etenkin että Jalonen pyyhkii "Jääkiekon kirjoittamattomat säännöt" -kirjan jokaisella sivulla persettään. Lisäksi "Jääkiekon herrasmiessopimukset" -lehdykkä pitää Jalosen toimesta heittää roskikseen.

Ihanko oikeasti toivot mailan mittaamisia, veskarin varusteiden tarkistamista ym. paskaa ? Erikoista. Ymmärrän kyllä, että voitto keinolla millä hyvänsä on parempi kuin tappio, mutta eikö se voitto ilman sen kummempia perseilyjä maistuisi kuitenkin parhaimmalta ?

Edit. Otteluennakosta hyppäsi heti silmille sama virhe, jota joku käyttäjä viljeli jo tänään sarja-ketjussa: "Ottelupallo" joukkueella tarkoittaa sitä, että ottelu, siis tässä tapauksessa sarja, on katkolla ko. joukkueelle. Huomenna ei siis ole kummallakaan joukkueella ottelupalloa.
 
Viimeksi muokattu:

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toimitus kirjoitti:
On aika aloittaa joukkueiden toisesta kohtaamisesta keskusteleminen.

Otteluennakon löydät täältä.

Mukavia lukuhetkiä,

Miika Peltonen
Jatkoaika.com

Noh! Olipa ainakin HPK-värittynyt ennakko...:o)
Luulin joskus aikoinaan, että nämä ennakot piti olla edes jotenkin tasapuolisia ja analyyttisiä.

Varmasti kuuma ottelu. Ja jos Japa vielä dumailee, syntyy tusinan verran paikkoja joissa pinna voi jollakin kiristyä reilustikin. Pate tullee mukaan reissuun. Jalonen voi sitten miettiä kuka HPK:sta käy noutamassa Paten.

HIFK:lle avausosuma ja sitten voi jo peli mennä vaikeaksi HPK:lle. Ja jos HIFK ei pääse johtoon alussa mutta pystyy pitämään ottelun tasaisena loppuun asti, voi olla mukavat tunnelmat perunankuorioiden vaihtoaitiossa.

Mikäli HPK.n ritarit kaatuvat turengin perunaviljelmille huomenna, on noutaja kyllä jo lähtenyt liikkeelle. Sarja voi olla katki jo lauantaina, ehkäpä loppuunmyydyssä Nordiksessa.

Mutta voitto HPK:lle (todennäköisempi malli) tarkoittaa, että kaikki on auki taas kun lauantai koittaa.
 
F

Flonaldo

kaizu kirjoitti:
Ihanko oikeasti toivot mailan mittaamisia, veskarin varusteiden tarkistamista ym. paskaa ? Erikoista. Ymmärrän kyllä, että voitto keinolla millä hyvänsä on parempi kuin tappio, mutta eikö se voitto ilman sen kummempia perseilyjä maistuisi kuitenkin parhaimmalta ?
No eipä se mailanmittailu mitenkään eroa "lostedteista". Toinen on ämmäilyä, toinen punaniskailua, kumpikaan ei kuulu jääkiekkoon. Vilunki- ja ämmäilyvoitto toki kasvattaisi HPK:n voiton todennäköisyyttä Helsingin pelissä verrattuna ilman perseilyjä -voittoon.
 

Mr.Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Flonaldo kirjoitti:
No eipä se mailanmittailu mitenkään eroa "lostedteista". Toinen on ämmäilyä, toinen punaniskailua, kumpikaan ei kuulu jääkiekkoon. Vilunki- ja ämmäilyvoitto toki kasvattaisi HPK:n voiton todennäköisyyttä Helsingin pelissä verrattuna ilman perseilyjä -voittoon.

Edelleen haluan nostaa sen esiin että kukaan ei pakottanut Astashenkoa keskiviikkona tai Schneideriä alukaudesta tappelemaan. Aivan turha itkeminen alkaa taas ko. asiasta.

Itse pelin uskon kääntyvän IFK:n hyvällä fyysisellä linjalla. En usko että Japa Levonen menee kotiyleisön vipuun. IFK:n faneja paikalle saapuu n.400 , mielenkiintoista nähdä saako kotiyleisö kannatettua omiin vai keskitytäänkö vastustajan tai vastustajien fanien päälle räkimiseen. Järkkäreistä en ala edes keskustelemaan, toivon että ovat "tilanteen tasalla".

Kiihkeää jääkiekko-iltaa kaikkille!
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Hokia, hokia. Viekö Hämeen perunanviljelijät vaiko Itä-Helsingin työttömät?
Toivottavasti pelissä on vauhtia huomattavasti enemmän kuin keskiviikkona, vaikka ei silloinkaan vauhtia pelistä puuttunut, vierasjoukkueella ei vain ollut halua vastata kotijoukkueen törmäilyyn. Fyysisyyttä lisää siis, ei koskettelua vaan taklauksia :)

Helsingistä saapuu kunnioitettavan kokoinen fanijoukko, toivottavasti saataisiin lauantaina samankokoinen ryhmä vanhaan jäähalliin. Samalla toivottakoon molemmille ryhmille kannustusrauha ja järkeä käyttäytymiseen, järjestysmiesten varaan hommaa ei kannata jättää..

Paras voittakoon.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
kuka nyt itkee?

Mr.Hockey kirjoitti:
Edelleen haluan nostaa sen esiin että kukaan ei pakottanut Astashenkoa keskiviikkona tai Schneideriä alukaudesta tappelemaan. Aivan turha itkeminen alkaa taas ko. asiasta.

IFK:n faneja paikalle saapuu n.400 , mielenkiintoista nähdä saako kotiyleisö kannatettua omiin vai keskitytäänkö vastustajan tai vastustajien fanien päälle räkimiseen. Järkkäreistä en ala edes keskustelemaan, toivon että ovat "tilanteen tasalla".

Kukas rullakiekkoilija siellä nyt poraa?
Ensin valitetaan itkemisestä ja omat kommentit on tota lainatun luokkaa.

Hifk kaatuu perjantaina ja heti perään lauantaina. Katsotaan sitten "Shit-denin" ja Patrick pojan avut, Jerehän ei jaksa koko sarjaa.
Vanhempi Salmelainen (Lassila-Tikanojan extra-apulajittelija) menettää hermonsa taas.

Toivottavasti Japa ei lankea Shitdenin ansoihin ja anna viedä kuin Favorin antoi itseään pompotella keskiviikkona.

Noihin "omien aivojen käyttö kielletty" kommentteihin räkimisistä en viitsi vastata mitään tämän parempaa. No, ehkä virtuaaliperseenvilautus sulle!
Ai niin, mutta sähän olet "bättre talande folk"-hurri, siis en taidakaan uskaltaa näyttää... =)
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
C5-Jarppa kirjoitti:
Katsotaan sitten "Shit-denin" ja Patrick pojan avut, Jerehän ei jaksa koko sarjaa.

Erittäin kypsä ja asiallinen kirjoitus joten vastataan. Kerhon onni todella on ettei Jere jaksa koko sarjaa, kuten ei jaksanut runkosarjaa tai Saipa-sarjaa joissa molemmissa oli IFK:n tärkein yksittäinen pelaaja Lundellin rinnalla. Kiloja Jerellä on reippaasti liikaa, mutta se vaikuttaa vain liikkeeseen ei jaksamiseen. Jere vetää koko sarjan pelaten joka toista vaihtoa jos tarve vaatii.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Mr.Hockey kirjoitti:
Edelleen haluan nostaa sen esiin että kukaan ei pakottanut Astashenkoa keskiviikkona tai Schneideriä alukaudesta tappelemaan. Aivan turha itkeminen alkaa taas ko. asiasta.

Eikä Jan Latvalaa pakotettu pelaamaan liian käyrällä lavalla. Pidän molempia (noutamista, mailan mittausta) jääkiekkoon kuuluvana, joten älkööt siten tulkittako tätä itkuksi, vaikka se Kertsi-näppikseltä tuleekin. Josta luonnollisesti kaikki on itkua ihan defaulttina :)

Itse pelistä sitten huomenna. Mutta nyt ainakin se, että Rämö maaliin!
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
lintu kirjoitti:
Erittäin kypsä ja asiallinen kirjoitus joten vastataan. Kerhon onni todella on ettei Jere jaksa koko sarjaa, kuten ei jaksanut runkosarjaa tai Saipa-sarjaa joissa molemmissa oli IFK:n tärkein yksittäinen pelaaja Lundellin rinnalla. Kiloja Jerellä on reippaasti liikaa, mutta se vaikuttaa vain liikkeeseen ei jaksamiseen. Jere vetää koko sarjan pelaten joka toista vaihtoa jos tarve vaatii.

Sanotaan sillälailla kuten tapana on, että tähän on pakko tarttua.

Vain pari-kolme Jeren peliä nähneenä olisin väittänyt hänen pelanneen kohtalaisen hyvää peliä. Mutta kai sitten pakko uskoa kaikkia muita kirjoittajia, että Jere on hidas paska.

Noh, yhtä kaikki. Jopa keskiviikon pelissä Jere tällä hitaudella, tai sitten varmaan sen ansiosta, pelasi hyvin ja rauhoittaen HIFKn oman pään peliä. Vaikkakin ratkaisut hyvin usein ovat ns. yksinkertaisia ja helppoja, on se vain tuntunut rauhoittavan tuota oman pään kiekollista peliä tuo Jere.

Noh, pistetäänpä sitten vielä vakioheitot, että onkos se huumeitten veto saanut sittenkin Jerestä rauhallisen vai annetaanko sille pullo Koskenkorvaa ennen peliä, ettei polje liian lujaa? Ja eihän se jaksanut runkosarjaa, kun piti olla petipotilaana muutama peli.

Ja vaikkakin Jere on (taas) hitaalla tuulella, tulee HPK viemään noin 4-2 +-2.

Että silleen...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Vituttaa kyllä suunnattomasti että näin tärkeään peliin otetaan yksi kauden paskimmista tuomareista. En todellakaan tiedä mikä Levoselle on tullut, mutta mies ei ole nykyään mistään kotoisin. Kahvata ja estää saa ihan niin paljon kun diggaa jos toinen ei kaadu. En ymmärrä miksei Favorin voinut jatkaa, vihelsi pääosin ihan hyvin, vaikka perinteisen jäähyjentasoitus-jäähyn arpoikin Kerholle viimeisessä erässä. Veikkaisin että tässä pelissä nähdään muiltakin kuin Tonyltä hyppyjä, kun pelaajat taas huomaavat Japan tappara-linjan.
---
Rämö maaliin ja muuten ketjut ennallaan. Selvää seiskanollaa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Häppäveikot Rinkelillä

Niin, en malta olla mainitsematta, että illan pelistä tulee ensinnä mieleen se, että illan teemana lienee Kuningas Alkoholi ja hänen armoitetut lakeijansa.

Korkein totuus nimittäin on, että tänään molempien joukkueiden katsomo-orkesterit ovat pierussa ja viipottaapa tatamillakin pari alkoholin lämmintä ystävää.

Asiain tässä valossa en maltakaan olla sanomatta, että puitteet tuntuvat olevan kohdallaan ajatellen itseni kaltaista vanhanliiton taljaveikkoa ja Kuningas Alkoholin kummipoikaa.

Itse pelistä päädyn toteamaan, että IFK:lla ei yleensä kasetti ole kestänyt Hämeenlinnassa, vaan homma menee aina enemmän tahi vähemmän penkkiurheiluksi. Tästä syystä päädynkin esittämään kainon toiveen monen muun asiantuntijan tavoin, että toivottavasti Kerho harrastaa taas jotain vilunkia, niin saadaan viihdettä koko eu-maataloustukirahalla, jota muuten meillä kaikilla hämeenlinnalaisilla on kuin rakennusmestareilla.

Kun tähän vielä yhdistetään se, että Kerho on ikimuistoisesti aina piessyt IFK:n Rinkelinmäellä, en näkisi mitään järkevää syytä, etteikö Kerho ottaisi täyttä kolmea (3) pistettä ja siirtyisi veljelliseen 1-1 tilanteeseen ajatellen koko sarjaa.

Loppukaneetiksi päädyn vielä vinkkaamaan, että ollaan sitten ihmisiksi puolin ynnä toisin, ja jos jollakulla on kaksi kaljaa, niin antakoon toisen kaljan sille, jolla ei ole yhtään kaljaa. Vaikka tämä toinen olisikin vähän vaatimattomamman näköinen kuin mitä itse on.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Kyy kirjoitti:
Helsingistä saapuu kunnioitettavan kokoinen fanijoukko, toivottavasti saataisiin lauantaina samankokoinen ryhmä vanhaan jäähalliin. Samalla toivottakoon molemmille ryhmille kannustusrauha ja järkeä käyttäytymiseen, järjestysmiesten varaan hommaa ei kannata jättää..
.

Kyllä se kannustrusrauha Helsingissä on taattu, mutta Hämeenlinnassa juttu onkin aivan toinen. Siellähän ei tunnetusti suvaita ulkopaikkakuntalaisia ollenkaan, varsinkaan pääkaupungista tulevia. Tästä aivan liikaa eläviä esimerkkejä, joten sitä on kenenkään ihan turha kiistää.

Kerholaiset vähättelevät selkeästi IFK:ta ja sen ensimmäistä voittoa. No, toivottavasti homma kostautuu...

IFKn pitää saada jalat toimimaan ja muutama pommi kohdilleen. Nivalan isopääkin oli sen verran yössä, ettei miestä edes huomannut keskiviikkona, pari hienoa kaatumista lukuunottamatta. Q-teatterin puoliamatöörit vieressäni olivan vihreänä kateudesta Kerholaisten spontaanin viheliäisestä teatraalisuudesta. Kärsimysten Elämä saanee muutaman lisäpestin tämän sarjan jälkeen.

PS. Janis on tytön nimi...me and my bobby mcgee...fuck him.
 

Pasanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
leivoja kirjoitti:
Kyllä se kannustrusrauha Helsingissä on taattu, mutta Hämeenlinnassa juttu onkin aivan toinen. Siellähän ei tunnetusti suvaita ulkopaikkakuntalaisia ollenkaan, varsinkaan pääkaupungista tulevia. Tästä aivan liikaa eläviä esimerkkejä, joten sitä on kenenkään ihan turha kiistää.

Kerholaiset vähättelevät selkeästi IFK:ta ja sen ensimmäistä voittoa. No, toivottavasti homma kostautuu...

IFKn pitää saada jalat toimimaan ja muutama pommi kohdilleen. Nivalan isopääkin oli sen verran yössä, ettei miestä edes huomannut keskiviikkona, pari hienoa kaatumista lukuunottamatta. Q-teatterin puoliamatöörit vieressäni olivan vihreänä kateudesta Kerholaisten spontaanin viheliäisestä teatraalisuudesta. Kärsimysten Elämä saanee muutaman lisäpestin tämän sarjan jälkeen.
Suosittelen päälle sadetakkia, ja tietysti korvatulppia. Jos muuten olette ostaneet istumapaikat, niin niissä tietysti....istutaan? Ja tunnetusti Keravalaiset tms. junantuomat on mulukkuja, mitä niitä nurkissa katselemaan.

IFKlaiset selvästi hehkuttavat ensimmäistä voittoa. Jos yhtään mistään mitään tietää niin ko pelin toinen erä oli HPK:n osalta ensimmäinen jossa pelattiin pleioff-hokia. Ei ihme että oltiin vähän jyrän alla. Kolmanessa oltiin sitten vähän jo mukanakin.

Ja noista filmeistä, niin kannattaa katsoa se edellinen peli, eikä sillä pers'silmällä. AINOA josta ei pidetty kiinni, mailalla sohaistu jalkoihin tms, kaatuja oli Hauhtonen. Älkää "kahvatko" jos ette halua poksiin. Tosin tänään kun on Japa tuomarina niin on aivan sama mitä tekee, se antaa poikien pelata. Jäähyt tulee sit kun tulee, teosta riippumatta. Viime pelin toiseksi parhaan pommin antoi gooni-Leino, loppusummerin jälkeen kädet ylhäällä hypäten. Pahaksi onnekseen Shedden oli laittanut taitopelaajansa jäälle niin Ballerina ei saanut tuosta mitään kuittia. No, josko Doug olisi tänään hereillä.
 

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Tänään sitä on tiedossa eli toinen näytös. Toivoa sopii ettei mene ihan teatteriksi koko homma, vaan keskityttäisiin olennaiseen. Vitutusta on kerätty sen verran molemmissa kannattajaleireissä, että toivoa sopii kasetin kestävyyttä puolin ja toisin.

Illan pelin ratkaisee hermokontrolli ja sitä kautta erikoistilanne pelin onnistuminen. Maalivahtiosastolla odotetaan kerhon vahvistusta siitä kumpi pelaa, mutta on siellä kuka tahansa, niin koppeja on otettava. Lundel pelasi omalla hyvällä tasollaan ja tulee jälleen pelastamaan Ifk:n, kun voittajaa ratkaistaan.

H:linna on ollut helvetin paha paikka punaisille pelata, mutta nyt näkisin voiton vihdoin rinkulanmäeltä irtoavan ja päästään, jopa ratkaisevan makuiseen johtoon. Teesit on entiset ja kumpi ne oikein käyttää voittakoon.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ervatsalo kirjoitti:
...niin saadaan viihdettä koko eu-maataloustukirahalla, jota muuten meillä kaikilla hämeenlinnalaisilla on kuin rakennusmestareilla.

Toivoisin todella, että tähän rahan syytämiseen ties minne perunapelloillo puututtaisiin isommalla kädellä.Noh ,joka tapauksessa tänään Helsingin herrat näyttää kunnon porvarillista mässäilyä koko tukiaisporukalle. Saatana. Sm-liigan loiset.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Pasanen kirjoitti:
Suosittelen päälle sadetakkia, ja tietysti korvatulppia. .

Eikös tämä ajattelumalli kerro selkeästi siitä mistä hämeenlinnalaisessa käyttäytimismetodissa on pohjimmiltaan kyse? Ulkopaikkakuntalaisia syljetään päälle ja vaimon puutteessa turvaudutaan sadetakki päällä kotisikaan.

No, onneksi kyseiseen paloturvallisuuden ja poistumistien kehtoon E-katsomoon ei tarvitse tällä kertaa tulla. Viime kerralla nautittu lihapiirakka oli kylmä, joten pitäkää tunkkinne ja tukiaisenne.

En ymmärrä sitä väitettä, että rinkelinmäki olisi paha paikka pelata. Itselle tulee kyseisessä paikassa sellaiset alkukantaiset angstit päälle (Areenan lisäksi ainoa paikka), joilla tekisi mielei tappaa joka ikinen talikonheiluttaja ja Leijona-korua kantava hyypiö siltä istumalta, tai seisomalta, ihan sama.

Luulisi tollasten ylensyöneiden tyhjänröhkijöiden filmaattisuuksien huutelun vain lisäävän draivia ja halua näyttää kuka määrää ja kukaa nuolee kengät pölystä...
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
kaizu kirjoitti:
Ihanko oikeasti toivot mailan mittaamisia, veskarin varusteiden tarkistamista ym. paskaa ? Erikoista. Ymmärrän kyllä, että voitto keinolla millä hyvänsä on parempi kuin tappio, mutta eikö se voitto ilman sen kummempia perseilyjä maistuisi kuitenkin parhaimmalta ?
Ei tietenkään. Voitto ilman itkeviä helsinkiläisiä ei ole voitto eikä mikään. Minulle joukkueen eteen uhrautuminen on sitä, että otetaan säännöistäkin irti kaikki mikä lähtee...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös