HPK - HIFK 18.2.2003

  • 15 999
  • 157

Carlos

Jäsen
Olen nyt kyllä optimisti

Mutta jos turpiin tulee alle viidellä maalilla, saamme olla lopputulokseen tyytyväisiä. Jos taas HPK voittaa alle viidellä maalilla, he voivat unohtaa haaveet mestaruudesta. Eipä sillä, ne mestaruushaaveet kyllä haudattiin jo Ilmalaan tuossa perjantailla...

Eli toivotetaan meidän nuorille pojille paljon tsemppiä, uskomme teihin luonnollisesti kuin... jätetään sanomatta.


Lopputulos: 9-2.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti ifota
No johan tämä on huomattu muuallakin kuin meillä.. Samaa on jauhettu jo kolme vuotta, viime kauden jälkeen miehen olisi voinut hoitaa johonkin joukkueeseen joka hoitaa scouttauksensa statsien perusteella, mutta nyt sekin on myöhäistä. Samaan hengenvetoon: Johnny Heinoa en suostu haukkumaan.
Ihan omana mielipiteenäni sanon, että kyllähän Heino on n kertaa suurempi ongelma kerhon puolustuksessa kuin Aalto. Jokainen kerta, kun Heino saa omassa päädyssä kiekon, laitan nitron jo valmiiksi kielen alle. Aallolla sentään pysyy edes kiekko lavassa, eikä Teemua nyt sentään niin helposti kierretä kuin Heinoa.

Kuka TIETÄÄ joko Santala on kehissä? Sunnuntaina telkkarista saatiin seurata, että josko SMS-ketjun rikkominen sittenkin olisi järkevää. Miettinen oli liekeissä ja viihtyi keskellä vallan mainiosti.
Aamun Hämeen Sanomien mukaan Kerho pelaa seuraavassa koostumuksessa:

SMS, Balasnik-Kuha-Laakkonen, Jykä-Tero-Kaspu, Eki-Ylli-Sillanpää, Suutarinen. Pakkiparit pysyy oletettavasti ennallaan ja maalissa pelaa Puurula.

Ja jos jollekin asia on epäselvä, niin pelihän päättyy sen enempiä tarinoimatta 6-2.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Näen punaista!

Kovinkaan moni HIFK-fani ei varmasti ihan tosissaan jaksa uskoa voittoon Rinkelinmäellä. Pahasti siipirikkoinen punakone joutunee karmaisevan pyörremyrskyn keskelle ja saanee tosiaan olla tyytyväinen pieninumeroiseen tappioonkin.

Hauskasti otteluennakossa ja sen 'seuraa heitä'-osiossa, mainitaan pakkipari Hedberg-Saarinen vähemmän mairittelevalla lauseella: "Lähes koko kauden yhdessä pelannut pakkipari jatkaa samalla linjalla. Miinuksia kertyy papereihin varmalla tahdilla ja vastustajat rankaisevat." Minä aion ainakin seurata jos noin asiat kerran ovat...

Olisi myös hauska nähdä livenä tuo Ranskan lahja HIFK:lle, Yorick Treille. Mies kun on vaikuttanut melkoiselta puuhevoselta niissä välähdyksissä mitä minä olen nähnyt. Olisiko HIFK:n kannatanut kokeilla myös Yannick Noahia tämän kauden joukkueessaan? No, sattuuhan näitä virhearviointeja joskus kaikille.

HIFK on Rinkelinmäellä aina yleensä järjestänyt värikkäitä kiekkoiltoja ja tuskin tämäkään ilta poikkeusta tekee. Löytyyhän sieltä loistavaa taitoakin a'la Zidlicky, Pärssinen ja vaikkapa Kauppila.

En ihan heti suostuisi lyömään Teemu Aaltoa tai Aki Heinoa ihan jäänrakoon. Molempien tehotilastot ovat ihan kelpo luettavaa ja kestävät vertailun aika monen liigapakin kanssa. Esimerkiksi Sicak on ollut jäällä useamman takaiskumaalin aikana kuin kumpikaan näistä ensinmainituista herroista. Toki Heino on saanut pelata runsaasti ykkösketjun takana ja se on tuonut lisää plussia, mutta samalla Heino on kyllä mielestäni kehittynytkin.

Tänään sitten palaa kehiin Erkki Rajamäki, ja se ei voi olla mukava uutinen HIFK:n puolustajille. Eki tulee varmasti iskemään kiinni HIFK:n pakkeihin kovaa alusta loppuun. Onpa hauska nähdä kuinka esimerkiksi The Z sietää Ekin niittejä...

Myös Santala sitten ilmeisesti palaa ketjuunsa yhden ottelun huilin jälkeen, ja toivottavasti ykkönen saa tosi iskun päälle sekä lopettaa turhat neppailut. Miettinen antoi jo hyviä viitteitä Tappara-ottelussa röyhkeydestään.

Etukäteen homma näyttää aika hyvältä, mutta mistä näistä ikinä tietää...

Matsi päättyy taas kerran, se on sametti.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Näen punaista!

Viestin lähetti Rontti
Esimerkiksi Sicak on ollut jäällä useamman takaiskumaalin aikana kuin kumpikaan näistä ensinmainituista herroista.

Noh, vertaillaanpa sitten ihan huvikseen näitä sankareita. Lisäksi otin vertailuun joukkueen selkeän ykköspakin, eli Tuulolan:


  • Aalto Teemu 46 8 12 20 30 -23 +7 32
    Sicak Vladimir 48 7 8 15 35 -27 +8 18
    Heino Aki 48 1 11 12 35 -24 +11 14

    Tuulola Marko 48 9 31 40 61 -29 +32 58

Lihavoituna takaiskumaalit. Kovin suuria heittoja ei ole, mutta Rontti oli kuitenkin oikeassa.

Tuulolalle on kuitenkin tehty nelikosta eniten maaleja. Tämä johtuu vastuusta. Myös Sicak saa vastuuta huomattavasti Johnnya tai Teemua enemmän, joten miinusmaalit selittynevät tällä?
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Jeps, tämä ennakon lause veti kyllä tiiviisti yhteen kaiken:

Hedberg - Saarinen, HIFK
Lähes koko kauden yhdessä pelannut pakkipari jatkaa samalla linjalla. Miinuksia kertyy papereihin varmalla tahdilla ja vastustajat rankaisevat.

Pojat on poikia, ja pojat on paskoja. Turpaan tulee ainakin kiekkosaralla sekä henkisesti, mutta toivottavasti se jää siihen.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirvittää jo etukäteen. Edellinen TPS-ottelu taisi haudata play off-toiveet ja tänään HPK vie IFK:ta kuin litran mittaa (huom. latteus).

Meitin sairaslista on liian pitkä ja HPK:n aivan eri sarjassa painivat pelaajat pääsevät lihottamaan pistesaldojaan. SMS-ketju (jos on kasassa) pyörittää peliä vastustajan päädyssä pahemman kerran, eikä sille voi IFK-pakit, etunenässä potilas ja nikke, yhtään mitään.

60 min. pelataan ja lopuksi taululla ovat lukemat 5-0.

ps. Katson tuloksen vasta huomisesta Hesarista, ettei mene vitutuksen johdosta yöunet.
 

Pasi77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Pasi rulettaa, tänään 4 syöttöpistettä HPK:n maaleihin. Pelaako Timo jo, Timo rulettaa kans. Peli päättyy 9-2, IFK maalit Nikke ja Sakke.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näillä...

Stathos (Laaksoharju)

1: Zidlicky-Lamberg; Pärssinen-Kauppila-Vihko
2: Lehtonen-Kantor; Vopat-Viitaluoma-Mrazek
3: Hedberg-Saarinen; Hirschovits-Häppölä-Järvinen
4: Salminen-Luttinen-Laine + Purola ja Holma

Dave on parantunut flunssastaan. Pois ovat Söderholm, Kurvinen, Ruutu, Kuhta, Pikkarainen ja Grunn. Treille jatkaa katsomon puolella kuudentena ulkolaisena.

Kovaa taistelua ja taklauksia alusta saakka, niin saadaan tasainen peli aikaiseksi. Helppo peli ifk:lle, koska kukaan ei odota meiltä mitään. Otetaan yllätyspiste, 3-3.
 
Viimeksi muokattu:

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse kanssa odotan innolla Erkin näkemistä jälleen tositoimissa. Täytyy vain toivoa, että Erkki nyt ei aivan löisi itseää läpi - päätypleksistä. Saattaa meinaan sen verran miehellä virtaa olla akuissa. Mutta ihmettelyn aihetta nostaa Kasperin pelaaminen. Itseäni zik-zik miehen esitykset eivät ole vakuuttaneet tämän kauden SM-liigan peleissä.

Pelit HIFK:ta vastaan ovat aina kaikkea muuta kuin etukäteen selviä. Kuten aikaisemmissakin kohtaamisissa, niin odotettavissa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Saattaapi joukkoon mahtua muutama kuumentuminenkin kentällä. Katsomossakin pitäisi olla yli 4000 silmäparia, joten näiden asioiden valossa tuskin tarvitsee odottaa tylsää kiekkoiltaa. Niin ja veikataan lopputulokseksi tasan 6-3.

Pidetään järki jäässä ja jää kylmänä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mukavaa nähdä Laine avauskokoonpanossa. Alkukaudesta sai mielestäni minimaalisesta peliajasta huolimatta jotain aikaankin. Tarjoaisin jatkopaperia ns. projektiosaston miehenä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Re: Näillä...

Viestin lähetti Johannes
Stathos (Laaksoharju)

1: Zidlicky-Lamberg; Pärssinen-Kauppila-Vihko
2: Lehtonen-Kantor; Vopat-Viitaluoma-Mrazek
3: Hedberg-Saarinen; Hirschovits-Häppölä-Järvinen
4: Salminen-Luttinen-Laine + Purola ja Holma

Dave on parantunut flunssastaan. Pois ovat Söderholm, Kurvinen, Ruutu, Kuhta, Pikkarainen ja Grunn.
- - -

Niin, I.Pikkarainen + H.Pikkarainen.

Mukava nähdä kakkoskentän koostumus. Tuskin rytinää puuttuu.

Nyt kun "näillä-mennään"- miehet saisivat Söderimaisen hajatelman päähänsä, eli että ne jotka pelaavat kantavat vastuun, niin tiukkakin vastus olisi mahdollista. Muussa tapauksessa joku 9-3 Kerholle on ihan mahdollinen.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK tänään

33 Hannu Toivonen, Maalivahti
34 Joni Puurula, Maalivahti AK

1. kenttä

36 Marko Tuulola, Vasen puolustaja AK
12 Aki Heino, Oikea puolustaja AK

20 Antti Miettinen, Vasen laitahyökkääjä AK
22 Tommi Santala, Keskushyökkääjä AK
8 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

7 Martin Strbak, Vasen puolustaja
38 Teemu Aalto, Oikea puolustaja

26 Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä
23 Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä
28 Jaroslav Balastik, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

3 Vladimir Sicak, Vasen puolustaja
43 Tuukka Mäkelä, Oikea puolustaja

15 Kasper Kenig, Vasen laitahyökkääjä
72 Tero Lehterä, Keskushyökkääjä
9 Jyrki Louhi, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

31 Olli Korkeavuori, Oikea puolustaja
25 Harri Suutarinen, Hyökkääjä

11 Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkääjä
41 Juhamatti Yli-Junnila, Keskushyökkääjä
16 Olli Sillanpää, Oikea laitahyökkääjä


Santala siis takaisin, Pardavy edelleen pihalla. Muutama omituisuus kokoonpanoissa, mutta laitetaan kokeilujen piikkiin. Mutta kun kerran kokeillaan niin voisi kokeilla Korkeavuortakin Zonin paikalla. Tosin eiköhän 7 pakilla mennä tänään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Noniin, ajan kuluksi tulosveikkausta.

Kerho vie totuttuun tyyliinsä Hifkiä perunamaan ali, yli ja ympäri ja iskee toisen erän loppuun mennessä taululle 6-0 -lukemat. Kolmannessa erässä alkaa kuitenkin huikea takaa-ajo, mutta ajan loppuessa kesken pisteet jäävät Tampereelle johtavan tien varella sijaitsevaan pikkukylään lukemin 7-3.

Nicce tekee maalin, ehkä kaksikin.
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No niin, oli pakko tulla tähän ketjuun toivottamaan HPK:lle tsemppiä illan peliin. Niin upeata peliä ollaan saatu nähdä Kerhon osalta tällä kaudella että uskon HIFK:n olevan täysin aseeton teitä vastaan... Ennen kaikkea mielenkiinnolla odotan Alpon itkua ottelun jälkeen.. Tsemppiä Kerho!
Tulosveikkaus : 5-1 HPK:lle
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pelaan valtavirtaa vastaan ja monivetoon hpk 2/3/4/ - ifk 1/2/3/4/5, joten haetaan pientä yllätystä. IFK yllättää tänään iloisesti, tuloksena tasuri tai niukka voitto. Maalit HPK: Santala, Balastik, Kenig IFK: Vihko 2, Hirso ja Marsu, tulosvetoon laittaisin 3-4.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti Razzle
Ennen kaikkea mielenkiinnolla odotan Alpon itkua ottelun jälkeen..

Eikös Suhonen sanonut HPK:n siirryttyä sarjajohtoon, että vihdoin kärjessä on joukkue, joka pelaa oikeaa jääkiekkoa? Tämän lausunnon valossa Suhonen varmaan tulee pitämään näkemästään, mutta ei lopputuloksesta. HPK johtaa kahden erän jälkeen 4-1, pelailee kolmannen pois ja voittaa 5-2.
 

Jindebyne

Jäsen
Pienen tauon jälkeen taas peli mitä on odotettu. Uskon, että HIFK voittaa 3-4.
Kerho johtaa 1.erän jälkeen 3-1, mutta sitten Vihko huomaa jonkun lapun putoavan Alpon taskusta kun HIFK tulee jäälle toiseen erään. Lapussa on Alpon Tulosveto HPK:lle ja siitäkös Vihko ehättää kertoa kaikille pelaajille ja ottelun viimeisellä minuutilla Vopat tekee 3-4 maalin, samalla Alpo repii pelihuosunsa ja peruu tekstiviestillä grappalähetyksen Napolista.
Glory HIFK is BACK! ;)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Ryhdistäytykää tzzadilaiset

Niin, seurattuani tätäkin ketjua, en malta olla kysymättä, että mihin te tzzadilaiset olette kadottaneet munanne?

Suurin osa tarjoaa suorilla Kerholle voittoa, mille se tosin kuuluukin, mutta voisitte edes vähän hypettää omianne. Teillehän pitää kohta ostaa tekarit ja rollaattori, koska olette vaipumassa auringonlaskun-vanhainkodin porukan tasolle.

Ryhdistäytykää, en jaksa katsella moista alennustilaa.

Täältä tähän
 

Digwiid

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Re: Ryhdistäytykää tzzadilaiset

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, seurattuani tätäkin ketjua, en malta olla kysymättä, että mihin te tzzadilaiset olette kadottaneet munanne?

Ne katos sillion kun muuan Alpo tunki itsessä tzzadiin.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ervatsalo
Tekisi mieli tulla sikakatsomon keskelle IFK-paita päällä ja huutamaan hävyttömyyksiä teidän SMS-mikkihiiriketjulle. Mutta kesken työviikon ei voi kauas kotoa lähteä. Mutta näin kirjallisesti: Miettinen on sika-kyynärpäätaklaaja, Eero 'who' Somervuori on pieni sintti, joka ei kestä taklauksia. Santala on hitaampi kuin Raipe. Ei muuta, täältä tähän.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Nyt olisi suotavaa, että IFK ryhdistäytyisi ja ottaisi voiton HPK:sta, mutta enpä usko näin käyvän. (tuntuu punainen joukkue olevan taas melkoisessa käymistilassa).
Zoomin puolueeton ja vilpitön arvaus pelin lopputuloksesta on HPK-IFK: 4-2

IFK:sta onnistuu Hedberg tehoin 1+1, Treille heittää myös ensimmäisensä.

HPK:sta.... no ne samat vanhat tutut...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ryhdistäytykää tzzadilaiset

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, seurattuani tätäkin ketjua, en malta olla kysymättä, että mihin te tzzadilaiset olette kadottaneet munanne?

Ei oo mihinkään kadonnu, talle(i)ssa on,mutta päällä on lappu jossa lukee "Älä kosketa sähkölaitetta kun olet märkä" eli ei käyttöä.

Itse pelin vie Kerho 5-2, matsin jälkeen Matikainen ilmoittaa tehneensä itsensä kanssa jatkosopimuksen kevääseen 2005.
Pentti ottaa etätyöskentelymetodit käyttöön ja ilmoittaa muuttavansa Liperi-Joensuu tien varressa sijaitsevaan sikalaan.
 

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin,aina helppo rinkelinmäen reissu esissä.Porukkaa lasaretissä riittää,mut eiköhän jätkät taistele yllätysvoiton Daven johdolla 2-4!Ykkönen ratkasee,nöyryyttää kerhon vastaavaa.
 

Stara69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, SaiPa
HIFK nousee hyvään taisteluun tänään ja vie pelin jatkoajalla lukemin 3-4.
Maalit: HIFK: Mrazek, Pärssinen(2), Kauppila
HPK: Laakkonen, Strbak, Miettinen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös