HPK - Blues Ti 30.11.2004

  • 7 636
  • 67

Naama-Mikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Jaahas, nimimerkki Toimitus jatkaa chattaustaan, mutta viikon penalttia ei kyseiselle nimimerkille taida tipahtaa sitten millään.

Sitten itse asiaan jotta ei omalta kohdaltaan mene täysin chattailyksi. Bluesin kokoonpano huomisessa ottelussa:

MacLean-Kolanos-Wilson
TElomo-Ahonen-Kohn
Töykkälä-Hurme-Tukonen
Pihlström-Immonen-Nieminen
Näätänen

Niskanen-Lehtinen
Haakana-Laatikainen
Alanko-Määttä
Jalasvaara

Oksa (Myllyniemi)

Tukonen saadaan siis todennäköisesti kokoonpanoon mukaan, joten näillä mennään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Naama-Mikko
Jaahas, nimimerkki Toimitus jatkaa chattaustaan, mutta viikon penalttia ei kyseiselle nimimerkille taida tipahtaa sitten millään.


Helmi! :D

Tasapelikin olisi kuin voitto tästä matsista, joten hankalaa tulee. Jos Donitsi ja muut huippupelaajat, etunenässä joukkueen ykköspyssy Tero Määttä, ovat iskussa, voi tasapelikin olla mahdollinen. Peli päättyy meikäläisen tulosveikkauksessa silti 4-3, maalintekijöinä Maclean, Kohn ja Määttä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
"Tasapelikin olisi kuin voitto tästä matsista, joten hankalaa tulee. Jos Donitsi ja muut huippupelaajat, etunenässä joukkueen ykköspyssy Tero Määttä, ovat iskussa, voi tasapelikin olla mahdollinen. Peli päättyy meikäläisen tulosveikkauksessa silti 4-3, maalintekijöinä Maclean, Kohn ja Määttä". [/B][/QUOTE]

Hyvä lähteä peliin kun vihut on tällä mielellä. Yrittäkää edes hitusen sitten selittää, tämä on muuten aivan tylsää.

Itse peli päättyy vaatimattomaan 5-1 voittoon. Kaalintekijöinä voimme havaita muun muassa Loikaksen sekä Eskelisen Tuomaksen höystettynä Alangon omalla kaalilla sekä HPK:n kaalinvartijan lätyllä joka laskeutuu sievästi läpipyrähtävän Oliveriin lapaan, joka veivaa kuin Velho muinoin ja nostaa vielä kattoon kumin. Mäkelä nahistelee suihkuun 5 minuutilla Haatipun kanssa. Itse peli on aivan naurettavan helppo. Oikein harmittaa tällaíset ottelut..
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Kerho sm-liiga.fi:n mukaan:

Noronen maalissa, kentät:

Louhi-Hahl-Rita
Eskelinen-Laamanen

Laakkonen-Holden-Väisänen
Jokela-Immonen

Setzinger-Keinänen-Mäkiaho
Sicak-Mäkelä

Lappalainen-Loikas-Lahti
Laitinen+Lindlöf

Päätuomarina Ringbom.

Peli Kerholle 4-1, vika tyhjiin. Bluesin maali tietysti Määtän soolon seurauksena.
 

E-lomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES, Carolina Hurricanes, SF 49ers
Blues tänään:

1 Jere Myllyniemi, Maalivahti
39 Mika Oksa, Maalivahti AK

1. kenttä
24 Mika Niskanen, Vasen puolustaja AK
44 Mika Lehtinen, Oikea puolustaja AK

10 Donald MacLean, Vasen laitahyökkääjä AK
11 Krystofer Kolanos, Keskushyökkääjä AK
9 Landon Wilson, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
32 Kari Haakana, Vasen puolustaja
42 Arto Laatikainen, Oikea puolustaja

49 Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä
16 Olli Ahonen, Keskushyökkääjä
17 Ladislav Kohn, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
21 Tero Määttä, Vasen puolustaja
22 Rami Alanko, Oikea puolustaja

12 Joni Töykkälä, Vasen laitahyökkääjä
13 Markku Hurme, Keskushyökkääjä
85 Niko Nieminen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
4 Janne Jalasvaara, Oikea puolustaja

19 Antti Pihlström, Vasen laitahyökkääjä
23 Jarkko A. Immonen, Keskushyökkääjä
82 Matti Näätänen, Oikea laitahyökkääjä

lähde: sm-liiga.fi
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Naama-Mikon ennakoimaan kokoonpanoon muutos: Tukonen ei pelaa, vaan Nieminen jatkaa kolmosketjussa. (Mikähän Tukosella muuten on?)

Oksan jatkaminen maalilla onkin ihan mielenkiintoista. Tulisikohan useampi hyvä peli putkeen?

Nyt on pari peliä mennyt aika vaisusti ykköskentältä, alkaisikohan taas peli toimimaan paremmin.

Tuo "pistekin olisi hyvä" on kai jonkinlainen vitsi, sillä piste ei ole mahdollista. Voutilaisen poissaollessa tasapelistä korjaa pisteet Blues. Kunhan nyt ensin pääsisi sinne asti.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaahans poijjaat se on taas se aika päivästä kun voi tulla tänne leikkiin että tietäisin muka jotain jostain...

Tänään kohtaa siis HPK ja Ted Satorin luotsaama Esboon €kumeeninen pallo tuolla jääkiekon mekassa Hämeenlinnan Ritarihallissa.

Ottelusta tulee harvinaisen mielenkiintonen: montako kertaa Heinonen vaihdetaan pois blues maalilta.
Montako maalia Holden ja Setzinger tekee.
Meneekö kymppi rikki?
Tuukka 2+2 ja EI jäähyjä

Tulosvetoon siis tullaan laittaan lukemat 7-2
Maalintekijöinä:
HPK: Holden, Olli, Rita, Tuukkax2, Immonenx2

Blues:
MacLean
Sulku(1+1) Äänestetään myös ottelun vakuuttajaksi.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Naama-Mikko
Jaahas, nimimerkki Toimitus jatkaa chattaustaan, mutta viikon penalttia ei kyseiselle nimimerkille taida tipahtaa sitten millään.

Tää oli oikeesti hyvä! Yksi parhaista letkautuksista mitä olen vähään aikaa nähnyt.

HPK lähtee RYkisten selkeänä ennakkosuosikkina otteluun jossa kuitenkin se RYsähtää maan pinnalle RYssimällä pelin ennakkoon helpoksi vastustajaksi kuviteltua Bluesia vastaan, ottelun aikana pääRYnän muotoinen ja RYhävalaan kokoinen sikakatsomon pääurpo repii pelihousunsa ja naapurin täRYkalvot Bluessin yllättäessä RYhdittömän Päiväkerhon selkeästi numeroin 3-2.

Ottelussa nähdään kunnon RYminää Bluesin isojen ja vihaisten pelaajien RYnnätessä pienten ja heiveröisen HPK:n pelaajien yli niin että RYske käy. HPK:n RYvetessä häviön tuskassa ja nöyRYytyksessä, Blues juhlii ansaittua vierasvoittoa matkalla takaisin sivistyksen pariin. Ottelussa saatetaan nähdä myös muutama RYstysten paukuttelu Mäkivasaran erehtyessä kyselemään väärän miehen eli Kassu Haakanan kuulumisia, tässä ei sinänsä mitään vääRYyttä tapahdu vaikka Kassu tyrmääkin Mäkkärin oikealla suoralla joka iskee RYpälepommin lailla Mäkkäriä naamariin.

Eli Blues RYöstää pisteet RYnkelinmäeltä ja nappiverkkariterroristit RYysyissään joutuvat jälleen kerran RYyppäämään tappiolle ja RYömimään kotiin RYppyisissä Marko Palo -fanipaidoissan aamuhämärässä.

Niih.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Laddyt tulee kylään

Niin, tänään olisi sitten niitä päiviä, jolloin Hämeenlinnan ylivertaisen jäähallin vieläkin ylivertaisemmalla jäätiköllä pelataan jääkääkkämatsi mallia HPK-Bluessi.

Itseäni ainakin arveluttaa ko. vierailu enemmän kuin vuosiin. Iltapäivälehdistä ja maikkarin kiekkoohjelmista saatujen tietojen mukaan Bluessi on alkanut pelaamaan vuosien tauon jälkeen kuin kunnon jääkääkkäjoukkueen kuuluukin.

Tai lähinnä, että muutkin kuin Laddy Kohn em. joukkueesta, ovat alkaneet pelata kuin aikamiehet.

Huomautettakoon tähän väliin, että kotijoukkue sen sijaan on pelannut koko kauden ja oikeastaan koko tämän vuosituhannen kuin aikamies, joten tiedän kyllä erinomaisen hyvin, miten kiekkoa pelataan kuin aikamies, koska olen varsin tiiviisti seurannut liigamme kestomenestyjän toimintaa.

Bluessin uskomaton herääminen valmentajasekoiluiden ja ynnämuiden jälkeen onkin mielestäni hieno juttu. Kukapa olisi uskonut vielä heinäkuussa, että Bluessi voittaa sarjassa näinkin monta peliä ja hivuttaa itseään keskikastiin? Niinpä, ei juuri kukaan.

Hienoksi ko. asian tekee sekin, että tänäänkin on odotettavissa Rinkulalla vahemmän ennalta-arvattava peli. Pisteiden (2..3 Kertsille) kohtalo on toki päivänselvä, koska ainahan Kerho nyt Bluessin voittaa, viimeistään rankkareilla.

En malta kuitenkaan olla huomauttamatta, että tänään em. 2..3 pisteen saavuttamiseen jouduttaneen vuodattamaan hikeä joltinenkin määrä.

Uskoisin, että peli päättyy ohjesäännönmukaiseen 5-3 lopputulentoon, tahi huonon / känkkäränkkäpäivän sattuessa jopa 5-4 voittoon.

Ylilyöntejäkin nähdään, koska Bluessin jenkit eivät ole koskaan onnistuneet Rinkulalla, joka aiheuttaa ilman muuta kuumenemisen ja sanktioita.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Team Espoon Hupailu & Kumikorjaamo

Illan ottelu lienee samanlainen läpihuutojuttu kuin mitä nämä Blues -ottelut yleensäkin.

Ameriikkalaisista, turkulaisista ym. humpuukijannuista koottu huvittava sikermä epämääräisiä pelailijoita herättää kyllä aina hilpeyttä myös Rinkelinmäellä ja siksipä se onkin aina oikein miellyttävä ja suorastaan haluttu vierastelija.

Espoon Bluesia ei kuitenkaan sovi aliarvioda ihan yli äyräiden, sillä parhaimmillaan se kykenee kyllä laittamaan sen kanssa samoista sijoista sarjataulukossa kamppailevat Pelicansin ja SaiPan oikein tiukoille.

Ja jos Laddy Kohn vielä on sattunut nousemaan aamulla kullatusta hetekastaan oikella kohtaa, on vaikeuksia Ritaripaidoille tiedossa.

Mutta jos kuitenkin ollaan ihan järkeviä ja mietitään asiaa vielä uudemman kerran, niin eihän nillä paroilla ole mitään saumoja. Ja sehän on niille raukoille toisaalta ihan oikein, mitäs läksivät.

Asiaatuntemattomampi voisi luulla että tänään 7-0 ei olisi kotijoukkueelle riittävästi, eikä se sitä tietenkään olekaan, mutta niin siinä vaan tuppaa käymään. Kiva niin.

Jos Tuukka Mäkelä sattuu paikanpäälle tähän hupailujouikkueen niistämishappeningiin, niin sanokaa nyt sille että 1+1 olisi kiva jutska. Ja enpä panisi pahakseni mikäli ko. jannu iskisi vielä kaupanpäällitteeksi nyrkin jonkun turkulaisen nenään - siitä luonnollisesti 2+5+pelirangaisteleminen turkulaisen mukileeraamisesta.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Etelä-Suomen läänin dynaaminen, alati kasvava ja kehittyvä pääkäupunki ja sen urheiluelämän lippulaiva HPK saa vieraita Helsingistä - tai oikeastaan sen vieressä sijaitsevasta "kaupungista" jolla ei ole omaa keskustaa eikä mitään muutakaan omaa. "Kaupungin" päättäjät ovat lisäksi riittävän tyhmiä torpedoimaan "kaupungin" kehittymismahdollisuuksia hitaalla päätöksentekotoiminnalla koskien Helsingin kaupungin joukkoliikenteen kehittämistä lännen suuntaan (koskien Tapiolaa ja muuta etelä-Espoota). Omapahan on ongelmansa, ajelkoon vaan Volvoillaan aamuruuhkassa länäriä pitkin Helsinkiin - vähemmän aikaa muuten kestäisi työmatka täältä Hämeenlinnasta Helsingin keskustaan pendolinolla.

Itse matsista sen verran, että ihan sama, kunhan Blues lähtee takaisin Espooseen ilman pisteitä. Muuten peli ei hirveästi kiinnosta, koska Blues on varsin HMV vastustaja.

Veikataan nyt kuitenkin tulosta: 3-1

Kotijoukkueen maalit: Hahl, Setzinger 2 (ketsuppipullo auki)

Vieraat: niinkuin sillä olisi jotain väliä...


Viestin lähetti Daespoo
...RYminää...

Tässä HPK:lle voiton avaimet. Ryminässä ei Blues Kerholle pärjää. Jos nyt yleensäkin jossakin pärjää.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Pelottaa kyllä lähteä illan otteluun, toivottavasti yli 190 cm ja 90-100 kiloiset tähtipelaajamme tulevat ehjänä kotiin kun vastustajalla on mm. seuraavia pommikoneita: Oliver Setzinger, Jukka-Pekka Laamanen, Toni Mäkiaho ja Janne Laakkonen.

Toivotaan että kaikki selviävät ehjänä kotiin.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Viestin lähetti Tommy
Oliver Setzinger, Jukka-Pekka Laamanen, Toni Mäkiaho ja Janne Laakkonen.

Heh, jotainhan se kertoo, että Blues-leirissä lasketaan Kerhon "kevyeeseen kastiin" höyhenen kevyt, 93 kiloinen Itävallan Olli.

Toista se on Bluesin kokoonpanossa, jossa suurinta pelkoa aiheuttavat 80 kilon hujakoilla pommittavat Teemu Elomo, Kari Kalto, Joni Töykkälä, Mika Lehtinen, Olli Ahonen, Markku Hurme, Antti Pihlström, Matti Näätänen...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tarkkailkaa Pihlströmin Anttia, oma veikkaukseni on että ajaa tänään kylmäksi vähintään 3 Päiväkerhon pimeillä perunoilla hankkimaa pelaajaa.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti Tribal
Toista se on Bluesin kokoonpanossa, jossa suurinta pelkoa aiheuttavat 80 kilon hujakoilla pommittavat Teemu Elomo, Kari Kalto, Joni Töykkälä, Mika Lehtinen, Olli Ahonen, Markku Hurme, Antti Pihlström, Matti Näätänen...

Jep, espoolaiset ovat jostain keksineet, että liigassa ainoastaan heidän rosterinsa on fyysisyydessä ja kovuudessa IFK-tasoa. Hervoton läppä.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti BitterX
HPK saa vieraita Helsingistä - tai oikeastaan sen vieressä sijaitsevasta "kaupungista" jolla ei ole omaa keskustaa eikä mitään muutakaan omaa.

Tämä on pitkästä aikaa kuvaavin tulkinta Espoo-nimisestä asuinalueesta. Tämän asuinalueen joukkueeseen pätee samat seikat.

Tsaddilaisista, turkulaisista sun muista vähempiosaisista koottuun joukkueeseen on saatu vielä houkuteltua maailman ylimielisin porilainen. Nimi on lainattu P-Amerikan puolelta, samoin joku pelaajakin, tosin paluupostissa lähetetty priimat takaisin parempaan käyttöön. Pelaakauppoihin ym. rahapolitiikkaan malli on saatu niinkin läheltä kuin Soneran umts-kaupoista.

Itse pelistä nyt sen verran, että tänään poikettaneen tutusta tiistai-illan Kerhoilusta. Viimeksi höykytettiin liigan herjajengi nro ykköstä kahdellatoista, hj kakkoselle riittänee seiska. Toinen ero, Ollille tuskin löytyy tästä hj:stä tanssikaveria, joten maalinteko-jutuiksi mennee. Kolmaskin ero löytyy maalin suulta, eli liigan ykköskassariksi noussut Nortti nollannee bluussin.

Kaikkea ei kuitenkaan kannata muuttaa, eli Tuukan Tuttu Tiistainen, 1+1 nähdään again.

7-0.

btw. Hauska nähdä, että esboossakin vielä huumorinkukka kukkii. "Bluesin tähtipelaajat" on melkein yhtä huono vitsi kuin "V-P Laitinen kokoonpanossa".
 

blues75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo United
Päivää!

...arvon Volvo- ja nappisverkkari-ihmiset.
Bluesin fyysisyys ei ole ainoastaan espoolaisten keksintö,
kuten sinäkin aivan hyvin tiedät.

Kerho ase on taidossa ja vauhdissa, Bluesin taas jossain muussa. Onko sitä niin vaikea myöntää?

Peli menee fyysisemmille 1-4.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti tuuski
Tämä on pitkästä aikaa kuvaavin tulkinta Espoo-nimisestä asuinalueesta.

Lisäksi:

- Espoon "kaupunki" on kiinteä rypäs kalastajakyliä ja nukkumalähiöitä. Melkein yhtä kiinteä kuin Martti Ahtisaari.

- Espoon iltaelämä on vilkas. Melkein yhtä vilkas kuin Hämeenlinnassa.

- Ja Bluesin fyysisyys pelottaa. Kova-Miikka ja kaikki.
 

blues75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo United
Jep!

Illan pelipaikkana siis EU:n luokituksen mukaan korkeintaan
kylä tai taajama. Hämeessähän ei kyseisen instanssin mukaan
ole kaupunkeja ollenkaan, koska Tamperekaan ei sellainen ole.

Vaan Espoon kaupungissapa, siinä Suomen toiseksi suurimmassa, mutta parhaiten menestyvässä, majailee tulevaisuuden ja tämän illan mahti: Blues.

"Luistaako HPK Bluesin jyrän alta" - otteluennakko kertoo mielestäni olleellisen.

P.S Siellä on kylmä. Mamikset alle ettei paikat palelle tappiokotimatkalla kylillä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Päivää!

Viestin lähetti blues75
Kerho ase on taidossa ja vauhdissa, Bluesin taas jossain muussa. Onko sitä niin vaikea myöntää?

Peli menee fyysisemmille 1-4.
Koska tämä ketju on mennyt jo hyvän aikaa kivien heittelyksi, nakkaan yhden pienen lisää.

Vaikka sinä sitä tuskin tiedostat, saati sitten myönnät, Kerho pelaa erittäin fyysistä peliä. Se ei siis ole ainakaan Kerhon tapauksessa mikään poissulkeva juttu taito- ja vauhtikiekon ohella. Ja tämä ei ole pelkästään minun mielipiteeni. Tulkitsen sen siis faktaksi.

Koska en tiedä Bluesin aseista mitään, veikkaan lopputulokseksi Kerhon reilua voittoa, laitetaan vaikka 6-2.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Begbie
Jep, espoolaiset ovat jostain keksineet, että liigassa ainoastaan heidän rosterinsa on fyysisyydessä ja kovuudessa IFK-tasoa. Hervoton läppä.
Itse edelleenkin kummastelen, että kenen keksintö oli nimetä jääkiekkojoukkue pallokerhoksi?

Illan suurin mielenkiinto kohdistuu Pallokerhon uusimpaan lockout-vahvistukseen, NHL-maalivahti Mika Noroseen. Rinkelinmäen eskonikkarimaiset järjestysmiehet jo takapihan tupakkapaikalla paukkupakkasessa vitsailevatkin hersyvän leikkisästi; palaako Nortti?

Eikä ottelussa unohtaa sovi myöskään yhdistyksen juniorimyllyn kirkkainta tähteä, Joni Lappalaista.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Täällähän huumori sukkii!

Ja hyvä niin, sillä pitäähän tuossa Tampereenväylän pientareelle perustetussa tuppukylässä asumaan joutuville jotain henkireikää pahanolon purkamiseen tarjota. Itsekin ikäväkseni Hämeenlinnassa valtion palveluksessa epämääräisen ajan "asuneena" en voi kuin kyynel silmäkulmassa ajatella tuossa monella tapaa surkuhupaisassa pitäjässä majaansa pitäviä vähempiosaisia aina ko. paikan tullessa puheeksi. On kuitenkin hienoa, että tuossa tienpiennarkylässä pelataan jääkiekkoa, sillä ei tämän maan itsemurhatilastoja enää kauhiasti tarvitse parannella. Liekö huoli noista tilastoista myös syynä siihen, että tätä jääkiekkoa pelaavan paikallisen puulaakipoppoon on annettu rikkoa yhteisesti sovittuja pelisääntöjä jo pidemmän aikaa tahraamalla hilpeyttä aiheuttavan nimilyhenteensä eräällä epämääräisellä kirjainyhdistelmällä, joista toinen on R ja toinen Y?
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti Shayne
Itse edelleenkin kummastelen, että kenen keksintö oli nimetä jääkiekkojoukkue pallokerhoksi?


Samalla etsit tätä tietoa, kannattaa hakea sanakirjasta seuraavat käsitteet "historia", "perinteet" ja "pallopelit".

Itse olen sitä mieltä, että nimi pitäisi vaihtaa SFCK:ksi.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti Shayne
Itse edelleenkin kummastelen, että kenen keksintö oli nimetä jääkiekkojoukkue pallokerhoksi?

Niin. Tuo nimihän juontaa juurensa aikaan, jolloin Espoota/espoolaisia ei tainnut vielä olla edes olemassa. Siinä lisää kummasteltavaa.

Nimim. Kaupunki jo vuodesta 1972
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös