HPK-Blues 25.2.2003

  • 6 394
  • 72

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Epsoolaisten uunotus

Rinkelinmäelle saapuu nälkäinen ja itseensä uskova espoolaisryhmä. Takanaan koko Espoon hienon kansan tuki, he tulevat taistelemaan viimeiseen hikipisaraan asti. Maamme hienoimman kaupungin fantastiset kiekkolähettiläät ovat pelanneet itsensä koko kansan sydämiin.

Ja vielä mitä! Espoon Blues on täynnä kitiseviä turkulaisia, tsekkoslovakialaisia ja helsinkiläisiä. Taistella he osaavat ja haluavat ainoastaan jokasyksyisissä palkkaneuvotteluissa eikä kukaan heistä oikeasti edes usko menestykseen urheilupuolella. Mutta miksi pitäisikään? Asiat on aina hoidettu hienosti Espoossa ja myös palkka tulee aina ajallaan tilille. Mitä muuta espoolainen kiekkoilija voi haluta? Ei mitään ja hyvä niin.

Illan ottelusta odotan HPK:lta taas palaamista vanhohin tuttuihin ketjuihin, sekä sitä röyhkeyttä. Mitään 'kylmiä' en usko Bluesin Kerholle tänäänkään järjestävän, vaikka ainahan sellainenkin mahdollisuus tietysti on olemassa.

Ennemmin veikkaisin kuitenkin vaikkapa Ari Palolahdelle maailmanmestaruutta Val di Fiemmen viidelläkympillä, kuin Bluesille voittoa tänä iltana...
 

I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
Niin, kyllähän Espoo on epäilemättä luokkaa huonompi joukkue kuin meidän Kerhomme ja muu kuin kotivoitto olisikin aikamoinen yllätys. Bluesissa on ilmeisesti vähän samaa vikaa kuin tuossa Helsingin Jokereissa, että kovista satsauksista ja komeasta hallistaan huolimatta ei kuitenkaan koskaan ylletä aivan kärkijoukkueiden kastiin. Jan Caloun on toki pelimies, mutta Rajamäen hiillostuksessa ja Korkeavuoren lämpimässä syleilyssä uskoisin tsekin talttuvan tälläkin kertaa.

Kuumeeni takia en valitettavasti pääse Rinkelille, joten joudun tyytymään Jouko Jaakkolan asiantuntevaan ja aina puolueettoman objektiiviseen näkemykseen pelaajien ja tuomareiden onnistumisista.

Veikkaisin Kerhon löytävän taas pelivireensä ja ottelu päättynee lukemiin 5-1. Tehomiehenä häärii tietysti kevättä kohti vetristyvä entinen espoolainen ja maailmanmestari Tero "Tertzi" Lehterä tehoillaan 1+2.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: Epsoolaisten uunotus

Viestin lähetti Rontti
Ennemmin veikkaisin kuitenkin vaikkapa Ari Palolahdelle maailmanmestaruutta Val di Fiemmen viidelläkympillä, kuin Bluesille voittoa tänä iltana...

Itse uskaltaisin taas veikata, että Palolahden sijoitusta kyseisellä matkalla ilmaiseva luku olisi suurempi kuin Bluesin maalimäärä tänään. Tuskin Kerhokaan suurempaan pääsee.

Vai onkohan tässä sittenkin takana joku "sisäpiirin tieto" Palolahden talonmieheltä... Jospa Ari onkin "huippukunnossa"... Hmm...

Vähän turha vastaus provoon, mutta meni nyt kuitenkin =)
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Blues tänään

35
Jarmo Myllys, Maalivahti AK

46
Sami Heinonen, Maalivahti


1. kenttä

21
Tero Määttä, Vasen puolustaja AK

51
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja AK

49
Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä AK

13
Markku Hurme, Keskushyökkääjä AK

11
Jan Caloun, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

22
Rami Alanko, Vasen puolustaja

10
Sebastian Sulku, Oikea puolustaja

78
Kari Kalto, Vasen laitahyökkääjä

14
Mike Stapleton, Keskushyökkääjä

36
Juha Ylönen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

24
Cory Murphy, Vasen puolustaja

42
Arto Laatikainen, Oikea puolustaja

12
Marko Tuomainen, Vasen laitahyökkääjä

18
Peter Sarno, Keskushyökkääjä

85
Niko Nieminen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

2
Juha Gustafsson, Oikea puolustaja

77
Mikael Jämsänen, Hyökkääjä

20
Miika Elomo, Vasen laitahyökkääjä

16
Olli Ahonen, Keskushyökkääjä

33
Timo Hirvonen, Oikea laitahyökkääjä
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Vihdoinkin!

Matti Näätänen ei ole mukana kokoonpanossa!
Loistavaa! Mahtavaa! Upeeta! Hyvä Hannes, hyvä Tedi!

Kakkos- ja kolmosketjut näyttävät vähintäänkin mielenkiintoisila. Hyvä että joukkuetta herätellään.

Pitäisköhän suunnata nokka kohti rautatieasemaa? Meinaan että matsi vaikuttaa sittenkin aika mielenkiintoiselta.
 

Remu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Näyttäisi Sarno sittenkin olevan kokoonpanossa. Mieli muuttunut valmennusjohdolla sitten eilisen, jolloin Sarnolle oltiin todellakin tarjoamassa tälle päivälle lentoa Atlantin yli Hämeenlinnan bussimatkan sijaan.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti I Saunamäki

Kuumeeni takia en valitettavasti pääse Rinkelille
Mittaavatko ne Rinkelinmäen portsarit nykyään kuumeen halliinpyrkijöiltä?

Jos Blues yhdenkin pisteen tuo tullessaan, niin meikäläinen ainakin on jo siitä enemmän kuin tyytyväinen.

Ketjut vaikuttavat mielenkiintoisilta, saas nähdä piristyvätkö tietyt henkilöt tästä.
 

vili19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit lavan alla
Samaa mieltä Blågulan kanssa Näsästä; poika kasvattamaan habaa ja muutakin ainakin ensi kauden alkuun asti tai vaikka pitempäänkin. Hire messissä ja muutenkin ketjut vaikuttavat nelonenkin mukaanlukien tasapainoisimmilta kuin vähään aikaan.

Odotukset etenkin kakkosta kohtaan ovat kovat. Spaddukin kun on pelannut aikaisemmin tällä kaudella muistaakseni laidassa ihan pirteästi. Nyt lisäksi Alanko varmistelemassa Sebaa aiheuttaa täällä päässä monta luokkaa vähemmän vetelän tunnetta housuissa ja muuallakin kuin Smurphyn palloilu Kerhon vietävänä.

Nikon - Veken-akseli toimi hyvin Tepsi-ottelussa, joten siitä olisi hyvä jatkaa. Sarno saisi paikkailla viime lauantain hanskanhakuaan ja muutakin viime aikojen velttoiluaan. Luulisi valmennusportaan kommenttien vaikuttaneen mieheen, ja mikäs sen mukavampaa.

Kerhossakin on varmaan tapahtunut pientä ryhtiliikkettä, viitaten Jalosen antamiin kommentteihin Ässät-matsin jälkeen. Tiedossa onkin Kerhon selvänumeroinen voitto jos Blues jatkaa viime aikoina pelottavan tutuksi tulleella linjalla ja Jalonen on saanut Kerhon koneet kunnolla käyntiin, tosin Jamon maagiset otteet voivat pitää maalieron pienenä. Jos taas jostain ihmeen syystä Hämeenlinnaan olisikin matkannut viime marras-joulukuusta tuttu Blues Jamolla höystettynä, niin enpä ihmettelisi vaikka viime vierailun niukka tappio saataisiin maksettua. Todennäköisyydet äskeisille skenaarioille 70/30.
 

Veivi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Remu
Näyttäisi Sarno sittenkin olevan kokoonpanossa. Mieli muuttunut valmennusjohdolla sitten eilisen, jolloin Sarnolle oltiin todellakin tarjoamassa tälle päivälle lentoa Atlantin yli Hämeenlinnan bussimatkan sijaan.

Sarno olisi saanut lentää helvettiin jengistä jo tammikuussa, jotta olisi keretty saada joku motivoituneempi pelaaja tilalle.

Itse pelistä, veikataan Bluesin voittoa 3-1, viimeinen tyhjiin.
 

Bandana

Jäsen
Kaveri soitti hallilta. Tässä muutama hänen huomio pelistä:

- Vauhdikas ja hyvätasoinen peli.

- Jamo oli erittäin kovassa vireessä, ja HPK:n 2-1 maalissa hän otti kaksi haamutorjuntaa maattuaan jäässä, mutta kolmannella kerralla kiekko verkkoon.

- Sulku palasi talviuniltaan, ja oli iskussa. Monta hyvää lämäriä, ja yksi johti Hurmeen ohjaamaan maaliin.

- Bluesilla ei yhtään täysikokoista ylivoimaa. Ensimmäinen ylivoima päättyi jäähyyn, ja toinen maaliin.

- Laakkosen voittomaali oli läpiajo. Vykoukal ja Määttä tunaroivat.

- Sarno pelasi heikosti. Nieminen vauhdissa.


Tulos oli paljon parempi mitä odotin. Yhden maalin tappio sarjakärjen ja liigan kovimman kotijoukkueen kotona on ihan hyvä suoritus. Tietenkin jäi harmittamaan kahden tasoitusmaalin jälkeen tappio pahasta virheestä. Noh, pääasia on se että saadaan JYP playoffseissa vastaan, ja mieluiten kotiedulla.

Eniten tämän päivän liigakierroksella harmitti kuitenkin Saipan tappio. Jälleen kerran johtivat ottelua, mutta se ei riittänyt. Taas vaihteeksi niukkaakin niukempi tappio. Playoffsit taisivat mennä siinä, mutta TAISTELKAA vielä. Mitä tahansa voi vielä tapahtua.
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Pudotuspelejä odotellessa...

Blues taisteli kuin taistelikin, vaikka en sitä ennen ottelua uskonutkaan. Kaikesta näki kuitenkin, että ottelu ei kummallekaan joukkueelle ollut elintärkeä. Ihan mukavaa taistelua ja yritystä molemmilta joukkueilta löytyi kuitenkin ihan kivasti.

Muutamia ikävän näköisiä mailalla lyöntejä olin puolin ja toisin havaitsevinani. Oli hienoa että pelaajat eivät jääneet niitä kuitenkaan itkemään, eikä onneksi mitään pahempaa käynyt.

Bluesin kaikki kaikessa oli taas Jan Caloun, joka oli aina kiekon saadessaan liukas kuin ankerias. Tosin Caloun sai vastaanottaa muutaman ihan hyvän niitinkin, kestäen ne yllättävän hyvin ilman turhia kuumenemisia. Ehkä juuri kuitenkin nuo niitit veivät suurimmat tehot Janin otteista.

Jamo Myllys oli maalissa hyvä, mutta ne läpiajot tuntuvat olevan myrkkyä aina vaan(myrkkyä ne ovat tietysti kaikille...). Jalkojen väliin vetoa ja Jamo kyllä peruuttaa maalin sisään tuloksena lähes aina maali. Buren vanhempi painoshan sen suomalaisille opetti jo muutama vuosi sitten.

Mukavaksi on kiekkoliiga mennyt, kun vastustajan fanit ovat tyytyväisiä pieneen tappioonkin Rinkelinmäellä. No, onnittelut Espooseen sitten pienestä tappiosta.

Kerhosta näkyvimpiä olivat aina liukas Laakkonen sekä tsekkoslovakit, jotka pelasivat myös tosi pirteästi. Pardavy näytti osaavansa taklata kovaa ja puhtaastikin. Kuha oli oma hyvä itsensä.

Hallissa oli aika tyyni fiilis. Kaikki taitavat säästellä äänijänteitään ja odotella jo niitä tärkeämpiä otteluja.

Tyyntä myrskyn edellähän tämä oli...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuohon tappion niukkuuteen täytyy olla tyytyväinen ihan siitä syystä, että Kerho on kuitenkin tämän hetken paras joukkue liigassa. Etenkin pleijareita ajatellen tulos oli ihan hyvä, vieläpä Hämeenlinnasta tulleena.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Hajanaisia huomioita:

  • Pardavy syttyi pelaamaan hurjasti sen 3. erän jäähyn jälkeen, taklasi, karvasi, laukoi ja taklasikin vielä vähän... lisää tälläistä
  • Myllys oli suht hyvä, varsinkin juuri ne torjunnat ennen sitä 2-1 -maalia oli hienoja
  • Caloun ei ollut mikään huippu, vaikkakin hyvä, mutta kerholaiset ei edes menneet kiinni, ennen kuin Pubi oli b-pisteellä
  • 21.27 HPK Jan Pardavy Polvitaklaus 2min, gimme a break! olisi edes ollut estäminen tai jotain.. vai näinkö tosiaan ihan väärin?
  • Meinaa mennä hermo linjureitten pilkkimiseen aloituksissa. Santala ja/tai Sarno vaihdettiin ihan järjestään pois. Pelin viivyttämistä..

vaikka mitäs mä ny jääkiakosta tiätäsin...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Oli muuten hauska kuunnella Radio Jannesta tota matsia, välillä joutu tippumaan kun nää kaks alko arpomaan tilanteita tyyliin "ollaanks me ihan huurussa vai oliks se maali". Virkistävä poikkeus esim. Lindegrenin elämää surkeampiin SportFM selostuksiin. Näiden kahden kommentaattorin mukaan tämän kauden viihdyttävin matsi rinkulalla, mene ja tiedä.
 

stones

Jäsen
Viestin lähetti Daespoo
Oli muuten hauska kuunnella Radio Jannesta tota matsia, välillä joutu tippumaan kun nää kaks alko arpomaan tilanteita tyyliin "ollaanks me ihan huurussa vai oliks se maali". Virkistävä poikkeus esim. Lindegrenin elämää surkeampiin SportFM selostuksiin. Näiden kahden kommentaattorin mukaan tämän kauden viihdyttävin matsi rinkulalla, mene ja tiedä.

Joo mäkin kuuntelin Radio Jannesta matsin, ihan hyvät selostajat eikä vetäneet liikaa kotiinpäin, niinkuin yleensä näissä paikallisradioissa. Hyvää läppää heittivät tuli ihan Tampereen kiäliset uutiset mieleen :-)

Tuossa HN:n maalikoosteesta katsottuna Sarno seisoskeli taas maalin edustalla tumput suorina, kun Heino teki 3-2 maalin. Aika helpon näkösiä oli Bluesin maalit. Hurme teki taas ihmeellisen ohjausmaalin oli varmaan kuudes tai seitsemäs tuollainen samanlainen ohjaus tälläkaudella, josta kiekko menee liruen maaliin. Make on tärkee jätkä, joka tekee noita "paskamaaleja" tuosta maalinedestä.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Daespoo
Oli muuten hauska kuunnella Radio Jannesta tota matsia, välillä joutu tippumaan kun nää kaks alko arpomaan tilanteita tyyliin "ollaanks me ihan huurussa vai oliks se maali".

Mua ihmetytti Henrikssonin puusilmäisyys siinä Bluesin kolmannessa maalissa. Kaveri seisoi melkein maalin kulmalla josta olisi pitänyt nähdä tilanne varsin selvästi. Kiekkohan pomppasi takaisin kentälle siitä ylhäällä olevasta takaraudasta. Ensin Henriksson näyttikin maalia, mutta jostain kumman syystä menikin soittelemaan yläkertaan.

Muuten Henriksson vihelsi pelin kyllä ihan hyvin. Ainoa tilanne joka jäi minua kaivelemaan oli se Elomon ensimmäisen erän koukku. Elomo kyllä kahvasi vastustajalta vauhdin pois, mutta vähän aikaisemmin Elomolta oli kahvattu vauhti täysin samanlaisessa tilanteessa aivan samalla tavalla pois.

Kerho oli itse pelissä juuri tuon yhden maalin verran parempi. Tai oikeastaan Blues oli yhden maalin verran huonompi. Bluesille sattui nimittäin paljon enemmän merkkausvirheitä ratkaisevissa paikoissa. Varsinkin HPK:n ensimmäinen ja viimeinen maali olivat aikamoisia mokia puolustukselta. Kerhon kolmas maali taas oli todella hieno kuvio, jossa kiekko syötettiin maalin takaa Heinolle. Tässä tilanteessa olisi tietysti pakin pitänyt pelata Heinon maila pois. Peli oli kuitenkin hyvätasoinen ja Bluesillakin oli mahdollisuutensa. Siihen pitää olla tyytyväinen, ettei meitä viety kun pässiä narussa, mutta tulokseen ei voi olla tyytyväinen jos ei pisteitä tule.

Tunnelma hallissa oli kieltämättä todella aneeminen. Noin hiljaisessa hallissa en ole tällä kaudella ollut.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Illan lievästä ohrapitoisuudesta johtuen hajanaisia huomioita:

- Voittoon olisi tosiaan tarvittu se Jamon unelmapeli. Jamo suoriutui ihan hyvin, mutta Kerhon ensimmäinen ja viimeinen olisivat olleet otettavissa ja ottaa ne pitäisikin kun tosissaan taistellaan voitosta sarjan parasta joukkuetta vastaan. Maalivahdit voittavat pelejä paikkaamalla puolustuksen virheitä.

- Ne puolustuksen virheet. Perisynti, merkkauspeli. Kaikki kerhon maalit tehtiin vapaasti alle viidestä metristä. Missä pakit?

- Kokonaisuudessaan Blues pelasi kuitenkin ehjän pelin. Kotikaukalossa tällaista ei ole nähty miesmuistiin ja väittäisin että eilisen kaltaisella pelillä pisteitä olisi napsittu ns. heikommilta joukkueilta viime aikoina tuplaten. Asenteessa ei ollut vikaa.

- Uudet ketjut vaikuttivat hyviltä. Mikään ketju ei varsinaisesti erottunut hyvässä eikä pahassa, joten aika tasapainoista oli. Kolmannessa erässä oltiin palattu jo kuitenkin vanhaan kakkoseen Sarno - Stapleton - Tuomainen. Pienessä ohraspäissä ja seuranpidon keskellä jäi huomaamatta oliko se koko erän ajaksi, mutta ainakin loppupuolella näin mentiin.

- Kohtalaisen liikkuvasta ja aktiivisesta pelistään huolimatta Blues ei kyennyt luomaan kunnon pyöritystä tai kunnon maalipaikkoja kovinkaan montaa. Kerho liikkui kyllä erittäin hyvin ja tässä varmaan suurin syy.

- Jamppaa otettiin aika kovaa, kuten on tapana. Kovaa ottamisessa ei ole mitään vikaa, mutta se tökkiminen ja roikkuminen. Tätähän tapahtuu varmasti kaikille tähtipelaajille, mutta tuomarit eivät sitä noteeraa ja kun jäähyn paikka tulee, niin se jätetään viheltämättä "koska se näyttelee kuitenkin". Maineensa vanki, sanoisin. Esimerkiksi Kalto hankkii vastustajalle jäähyjä huomattavasti enemmän kuin JC (vahva mielikuva viime peleistä), koska mies ei koskaan filmaa. Silti väittäisin, että Calounia rikotaan enemmän.

- Peter Sarno puolusti. Kyllä kyllä. Näin Peterin tekevän aktiivisia luisteluliikkeitä *oman* maalin takana samalla häiriten vastustajan hyökkääjää voimakkaasti. Olin pudota penkiltä ja putosinkin.

- Sanotaan Elomon veljeksistä mitä tahansa, niin yritystä ainakin on. Ja mikä tärkeintä, he taklaavat. Eilenkin molemmilta hieno niitti ensimmäisen viiden minuutin sisään. Vain Alanko ja Kalto ylsivät samaan fyysisyydessä. Aktiivinen ja hyvä peli kaikilta neljältä, joskin Miika hyytyi loppua kohden eikä nelonen tainnut saada enää paljon peliaikaakaan lopussa. Hieno maali Mololta, sihti alkaa löytyä?

- Rinkelinmäen tunnelma oli pettymys. Paljon olen kuullut puhetta liigan parhaasta tunnelmasta, mutta eilen siitä ei ollut jälkeäkään. Yleisön ainoat reaktiot tuntuivat olevan "eeih", "ooih" ja "heii" (aina kun kiekko ohitti Bluesin maalin kahden metrin säteeltä, aina kuin Jamo torjui ja aina kun kerhon pelaaja kaatui, respectively).

- Rinkelinmäen halli oli mukava kokemus, paluu todelliseen liigatunnelmaan vuosien taakse. Pidän autotallista kovasti, mutta taas vaihteeksi tuntui kotoisalta, kun hallissa myydään rehdisti lihapiirakkaa ja makkaraa, olutta saa vain muutamasta(?) pisteestä koko kerroksen kattavien ravintoloiden sijaan ja katsomossa istutaan näpit jäässä. Kiekkokin oli kivaa seurattavaa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kaamee taisto?

Niin, vaikka täällä on peliä paljon kehuttu, niin itse sanoisin, että en viihtynyt. Porukka oli ilmeisesti henkisesti jo odottamassa pleijareita ja siksi hissuksiin. Toisaalta kenttätapahtumatkaan eivät mielestäni antaneet aihetta mihinkään riemunkiljuntaan.

Kauheaa mälväämistä, kiekko pomppi ja karkaili miten sattui. Linjamiehet pilkkivät kiekkojaan ja koittivat päteä vaihtamalla aloittajia. Perkele, jos ei ukko saa kerralla pudotettua kiekkoa jäähän, niin vaihdettakoon linjamiestä. Tuollaista nyhjäämistä ei jaksaisi tämän tasoisessa sarjassa katsoa.

Muutamia iloisia hetkiäkin mahtui tähän b-luokan iltaan. Big-Dady Pardavy pelasi kuin aikamies, oli suorastaan vääryys että äijä ei heittänyt börsää. Myös Heinon maali aiheutti ihastusta katsomossamme, jossa muutamat tahot ovat jo pitempään parjanneet ko. herran "Akivakioita". Myös Laakkosen maali aiheutti sellaisen tunteen, että täällähan alkaa kohta viihtymään.

Bluessista jäi mieleen tietysti tämä Calounin Jankka, jota ei valitettavasti saatu kuumenemaan kunnolla. Pikkaisen lämpö nousi pelin lopussa, mutta ei tarpeeksi kunnon övekilahdukseen. Myllyskin oli yllättävän rauhallinen, pieni käry nousi kupolista, mutta kunnon mellakkaa ei eilen nähty, valitettavasti.

Täältä tähän
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Jomppa
Kolmosesta voisi myös pudottaa pois Zik Zik Kenigin ja laittaa tilalle Yli-Junnila/Lehterä. Tuppaa tuon Kenigin vääntö loppumaan omassa päässä.

Jaahans, kenethän sitä sitten haluaisi siirtää syrjään. Vaikka tuo Miettinen vilttiin. Eikös Maxukka paukuttanut heti tehot 1+1 kun ollaan sivuun siirtämässä. Olen koko aamun pyörinyt täällä työhuoneessa ja etsinyt kameraa ja mikkiä. CSI:n jätkät on jo tilattu paikalle. Kyllähän tuolla Maxilla aika paljon vaikeuksia oli omassa päässä, mutta muuten hyvä peli meidän omalta pikku taskulelulta.

Kerholla tuntuu olevan edelleen itseluottamus välillä vähän liiankin korkealla, koska on omassa päässä varaa heittää pakki-pakki lättyjä alaspäin. Yllättävän paljon tulee myös harhasyöttöjä omalla kenttäpuoliskolla, jotka pitäisi saada karsittua pois ennen play-offeja. Liekö osalla pelaajilla lieviä keskittymisvaikeuksia.

Itse peli ei mitään suurempia tunteita herättänyt. Tasaista vääntämistä puolin ja toisin. Voisi sanoa, että kaikin puolin mukiin menevä peli. Jamo ja Caloun pitivät hermonsa kurissa vaikka sikakatsomo heitä välillä yrittikin hiillostaa.

p.s. Kyllä se vaan siltä näyttää, että päästään 8.3. etuajassa nostamaan runkosarjanvoittajan maljaa Visamäessä.
 
F

Flonaldo

Hep hep. Melkis kauden parasta kiekkoa. Ja suuri syypää on Blues, joka oli tullut Rinkulalle tosissaan haastamaan Kerhoa. Liikkuvaa ja taitavaa hokia molemmilta joukkueilta ja HPK oli juuri sen yhden maalin verran edellä koko ajan pelitapahtumissa.

- Balastikin maalissa Myllys otti ensin aivan unelmapatjatorjunnan. Tämän jälkeen ketään Blues-pakkeja ei kiinnostanut kerholaiset, joten B pääsi iskemään tyhjiin. Jamo ei suinkaan kommentoinut omilleen "otetaan ensi kerralla vähän tarkemmin" vaan palaute oli huomattavasti suorempaa... :-)

- Max oli... suorastaan paska. Sama juttu kuin taannoin Jaffa-ladossa. Ei riitä voima, ei sitten millään. Sattui nyt heittämään 1+1, mutta ilman niitä olisikin ollut suurin syyllinen mahdolliseen tappioon. Pörrää ja roikkuu, luultavimmin loppukauden viltin puolella.

- Janina oli paha, ei saa antaa senttiäkään tilaa. Pari kertaa annettiin ja molemmilla kerroilla kiekkoa kaivettiin Hanskin selän takaa.

- Heino paikkasi mokansa tyylikkäästi iskemällä toisessa päädyssä heti perään. Kokonaisuuten Johnnylta hyvä peli. Paljon enemmän kauhun hetkiä aiheutti TAalto, joka on _todella_ hidas. Lähtönopeus kuin talviuniltaan pikkuhiljaa kömpivällä mammutilla.

- Kolme pistettä vielä ja rs-voitto on varma. Kaksi tulee torstaina, hyvältä näyttää, viimosessa kotipelissä lauantaina otetaan lautanen meille.

- Laakkonen on tulessa. Nyt ei haitannut edes alennus kolmosketjuun, tekee maalit paikoista takuuvarmasti.

- Jos Suvi-Urpo-liiga ei olisi juuri sitä, niin Tuomainen saisi pataansa lähes joka ottelussa. Pelityyli on... mielenkiintoinen.

- Pardavy räväytti melkoisen viisiminuuttisen kolmannessa erässä. Ensin todella typerä jäähy (koukku jalkoväliin tilanteen ulkopuolella Nikin nenän edessä), josta Bleg teki maalin. Suoraan maalin jälkeen jäälle ja kaksi _kovaa_ pommia. Seuraava vaihto ja Barbaba heittää Jämsäsen tieltään kuin märän rätin. Kiekko päätyyn, kiekko takaisin ja sellainen one-timer että Myllyksen rintapanssarissa taitaa olla reikä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Muuten, onko Hämeenlinnassa yleensä tapana buuata jos vastustajan pelaaja saa expert-tähtiä? Ihmettelin vähän kun pelin lopussa RadioJanne otti 'hallin äänet' lähetykseen eli väänsivät mikin voluumia kovemmalle ja olivat hiljaa jotta tähtien saajat kuuluisivat ja olin aika yllättynyt kun Markku Hurmeen nimen jälkeen alkoi buuaus...Nojoo, ei mikään iso diili mutta en ole muissa halleissa moiseen törmännyt.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Daespoo
Muuten, onko Hämeenlinnassa yleensä tapana buuata jos vastustajan pelaaja saa expert-tähtiä? Ihmettelin vähän kun pelin lopussa RadioJanne otti 'hallin äänet' lähetykseen eli väänsivät mikin voluumia kovemmalle ja olivat hiljaa jotta tähtien saajat kuuluisivat ja olin aika yllättynyt kun Markku Hurmeen nimen jälkeen alkoi buuaus...Nojoo, ei mikään iso diili mutta en ole muissa halleissa moiseen törmännyt.
Lähes kaikissa otteluissa kaikki HPK:n pelaajat ovat niin paljon parempia kuin yksikään vastustajan pelaajista, että mikä tahansa vierasjoukkueelle annettu tunnustus on suuri vääryys... :-)
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Daespoo
Muuten, onko Hämeenlinnassa yleensä tapana buuata jos vastustajan pelaaja saa expert-tähtiä? Nojoo, ei mikään iso diili mutta en ole muissa halleissa moiseen törmännyt.

Oli kuitenkin niin iso 'diili', että vaivauduit asiaa kysymään. No, minä vastaan: Kyllä. Se kuuluu yhtenä olennaisena osana Hämeenlinnalaiseen kiekkokulttuuriin. Missään muualla en minäkään vastaavaan ole törmännyt... Onkohan kukaan muu? Koskaan?
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Viestin lähetti Daespoo
Muuten, onko Hämeenlinnassa yleensä tapana buuata jos vastustajan pelaaja saa expert-tähtiä?

Kyllä on, ikävä kyllä. Mutta on siellä meitäkin, jotka taputtavat vastustajan maaleille sekä jättävät tuon buuaamisen väliin. Ikävä vaan, että vähemmistönä ollaan.
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Niinpä-niin...

Viestin lähetti Shayne
Mittaavatko ne Rinkelinmäen portsarit nykyään kuumeen halliinpyrkijöiltä?

Jos Blues yhdenkin pisteen tuo tullessaan, niin meikäläinen ainakin on jo siitä enemmän kuin tyytyväinen.

Ketjut vaikuttavat mielenkiintoisilta, saas nähdä piristyvätkö tietyt henkilöt tästä.


Ei, kuumetta eivät mittaa Rinkelinmäen portsarit, vaan Sikakatsomon maankuulut karpaasit - eivätkä suinkaan kainalosta, vaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös