HPK-Blues 25.2.2003

  • 6 395
  • 72

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Turpaan tulee, Blues lähtee kotiinpäin 5-2 numerot kärsineenä.
 

tutri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK!
Jos Kerhon peli on yhtä 'laadukasta' kuin lauantaina Ässiä vastaan, numerot ovat kyllä toisin päin. Toivottavasti Hämeenlinnassa ollaan taas omalla tasolla, muuten tulee noutaja. Bluesilla ei pitäisi olla ainakaan motivaatio-ongelmia, kotietu kiinnostanee heitäkin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Sekavia

ajatuksia herättää muutama asia. Ensinnäkin: Ketjumuutoksia tehtiin Ässät-peliin. ja tulos oli mitä oli. Alkaa mietityttämään jo edessä olevat Turun reissut... lauantaina nähdyillä otteilla SMS+Tuulola pääsevät varhaisessa vaiheessa maajoukkueleiritykseen mukaan. Onneksi kaikki tietävät Kerholla olevan sen toisenkin puolensa.

Toinen juttu: HPK- Blöös -pelit. Miksi tätä espoolaisryhmää, jossa on kuitenkin verrattain kohtalaisia pelimiehiä, ei voi ottaa "vakavasti" sen saapuessa Rinkelinmäelle?Ja vastaus kuuluu: En ole nähnyt yhtäkään näinpäin pelattua ottelua, joka olisi oikeasti ollut tiukka/viihdyttävä. Jostain syystä JC ja muut ovat olleet aikas saamattomia täällä rintamailla vieraillessaan, ja toivottavasti näin on huomennakin.

Notta tervetuloa hömlinnaan Espoon pullasuttupojat ja -tytöt. Runkosarjan voitto ratkeaa silmienne edessä, ja jos viivytte kaupungissa hiemankin pidempään, saatatte huomata että elämänlaatu ei ole kiinni siitä, löytyykö lähi K-kaupasta tempuraa. (edit: välttäkää "Bronxia" ja "Mogadishua", luulette pian tulleenne kotiin. Enkä tarkoita todellakaan nyt sitä tempuraa.)

Ja editiä tästä eteenpäin, piti käydä töissäkin:

Mielenkiinnolla odotan Jamon esitystä. Kuten muistamme, oli tässä vähän aikaa sitten spekulointia kaiken maailman jutuista. Erilaisista urheilemisruuduista olen sittemmin havainnut Jamon ottaneen muutamia hienojakin koppeja. Mutta ankkojahan ne huhut silloin olivat ?

"Alustavia välieriä" sanovat jotkut tästä pelistä. Tulemme näkemään hampaattoman Bluesin, joka lähtee kolmanteen erään 5-2 tappioasemasta. Muita ennustuksia:

- JC palaa lestiinsä ja turhautuu vihdoinkin kympin edestä.

- Puurulalle menee helppo, taas.

- Somervuori surffaa, taas taas taas taas...

- Oma koira puree tertiäärikautisella raivolla: Tero I Armoton: 1+1.

Tulipas taas viesti laitettua...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Edellinen ottelu oli ainakin varsin tiukka. HPK voitti sen 4-2, kun Miettinen teki viimeisen tyhjiin.

HPK on joutunut jatkoajalle kahdessa edellisessä kotipelissään, joten ei heilläkään paras vire ole päällä, kuten ei ole Bluesillakaan.

Pistekin olisi loistosaavutus, mutta en silti toivo jatkoaikatappiota. Olisi mukavampi, että Blues ei ole sen tilaston ykkösenä. Tällä hetkellä jaettu ykköstila.

Pistepörssin kärkiviisikko siis tositoimissa ottelussa. Toivottavasti Caloun siirtyisi kärkeen. Veikkaan kuitenkin, että kärjessä tilanne on edelleen tasan. Calounilla lienee kuitenkin vähemmän maaleja.

Otteluveikkaus on seuraava:

HPK - Blues 3-3 (1-2,1-0,1-1)
1.52 0-1 Nieminen (Ylönen)
5.31 1-1 Tuulola (Strbak, Miettinen) yv
11.09 1-2 Caloun (Hurme, Sulku)
28.13 2-2 Somervuori (Santala, Aalto)
45.19 3-2 Kucharcik (Balastik)
52.50 3-3 Sarno (Stapleton) yv

Torjunnat:
Puurula 5 (vaihto 11.09), Toivonen 3+7+9+4=23
Myllys 8+12+5+3=28

Jäähyt: HPK 4x2, Blues 6x2+Alanko 10 (väärä varuste)
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jahas, HPK vastassa, suvereeni sarjakärki. Junteilla on kova uho, onhan oman kylän pikkuseura ponnistanut sarjakärkeen ja oikein yhdistyspohjalta. Talkoohengellä kohti mestaruutta tai jotain sinnepäin.

En oikein usko että Blues mitään ihmeitä esittää. Lähtevät varmaan pelaamaan ihan tosissaan, mutta HPK on kova kotonaan ja Blues on aina ollut vähän hätää kärsimässä rinkulalla. Noh, toivottavasti maalaisten ketjut olisivat vielä sekaisin ja Blues pääsisi rankaisemaan.

Jos vetoa löisin, ykkönen olisi merkkini. Tosin jos Caloun syttyy, niin mikä tahansa on mahdollista...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tää on nyt tätä pelailua runkosarjan voittoa odotellessa. Ei jaksa oikein innostua täällä kotikatsomossa. Eipä ole kyllä joukkuekaan innostunut kentällä aikoihin. Lukko-matsi taisi olla poikkeus. Toivottavasti Jalonen keksii edes jotain kivaa, kun Blueskin on vaipunut sinne harmaaseen massaan muiden joukossa. Herättäkää mut sitten kun pleijarit alkaa.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Gagne


- Oma koira puree tertiäärikautisella raivolla: Tero I Armoton: 1+1.

Tulipas taas viesti laitettua...

Etpä voisi paljon oikeammin veikata, Tero tekee myös toisen, jos paikka siunaantuu.

Eki taas pelissä, saako JC:n kuumenemaan? Jan on ollut kyllä liian viileä tällä kaudella, jäähyjä 6 (?) min.

Peli päätyy, tuloksesta ei mitää hajua. Toivon kuitenkin selvää ryhdistäytymistä Kerholta, sillä kohta pitäisi alkaa pelata tosissaan, tai pelit loppuu liian aikaisin jälleen tänäkin keväänä.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Bluesin toiseksi viimeinen runkosarjan vieraspeli pelataan siis huomenna Hämeenlinnassa. HPK lähtee peliin selvänä suosikkina sillä Blues ei ole todellakaan parastaan esittänyt viimeaikoina. Etenkin Bluesin puolustuksen pitää olla erittäin valppaana HPK:n hyökkääjiä vastaan, mikäli halutaan edes piste tuoda tuliaisina Espooseen. Palaako Laatikainen kehiin huomenna? Jos palaa, niin ei taida olla enää ketään loukkaantuneena.

HPK-Blues 4-2 (2-0, 2-1, 0-1)

15.42 1-0 Tuulola (Aalto) YV
19.44 2-0 Santala (Miettinen-Somervuori)
26.50 3-0 Balastik (Strbak)
33.04 4-0 Balastik
39.54 4-1 Hurme (Caloun-Sulku) YV
55.17 4-2 Vykoukal (Caloun) YV

Puurula 3+4+9=15
Myllys 13+13+5=31
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Gagne sen sanoi. Blues on tosiaan ollut melkoisen saamaton Rinkelillä ja viime aikaisten esitysten valossa en millään jaksa uskoa, että Blues veisi pinnat. Toisaalta, Kerhon kotiesitykset eivät nekään ole varsinaisesti huikaisevia viime aikoina olleet, mutta jotenkin Kerholla on vaan tapana kääntää huonommatkin pelit voitoksi, viimeistään jatkoajalla. Hyvän joukkueen merkki.

Bluesin mahdollisuudet ovat Jamon unelmapelissä. Erittäin vähämaalinen ottelu ja Blues voi pienellä tuurilla viedä pisteet kahdella tai kolmella tehdyllä maalilla. Maalintekokilpailussa tulee turpaan varmasti.

Itse en ole koskaan Rinkelillä käynyt, mutta nyt käyn kun pääsen reissuun todellisen die hard -kerhofanin kanssa. Toiselle meistä siis tiedossa ratkiriemukas kotimatka.

Ottelu päättyy varsinaisella peliajalla joko 1-1 tai 4-2. Bluesin maalin/maalit tekee taas Melomo.

edit: rakenteellinen muutos
 
Viimeksi muokattu:

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Re: Sekavia

Viestin lähetti Gagne

Toinen juttu: HPK- Blöös -pelit. Miksi tätä espoolaisryhmää, jossa on kuitenkin verrattain kohtalaisia pelimiehiä, ei voi ottaa "vakavasti" sen saapuessa Rinkelinmäelle?Ja vastaus kuuluu: En ole nähnyt yhtäkään näinpäin pelattua ottelua, joka olisi oikeasti ollut tiukka/viihdyttävä.
Tästä minä olen hieman erimieltä. Viimeksi kun pelattiin Hämeenlinnassa Blues pisti Kerhon ahtaalle. Tämän pelin nähtyäni kirjoitin muitaakseni myös näille sivuille Bluessin olevan keväällä selkeä mestariehdokas. Sen verran hyvin heidän pakettinsa oli kasassa ja silloin maalissa oli heidän kolmosveskarinsa.

Joten ottakaapa vain poijjaat ja tytöt vakavasti tuo Espoon ryhmä. Veikaukseni on että Blues pelaa finaaleissa. Kunhan vain vanha vertyy maalilla.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Taas peli sarjassamme "piste olis kiva, kaksi vielä kivempi". Kerhossa ollut havaittavissa keskisuuria motivoitumisongelmia viime aikoina, johtuneeko sitten tuosta pienestä kaulasta sarjakakkoseen. Aika ikävää, jos sama touhu jatkuu loppuun asti. Se yksi jengi voi vielä nimittäin hujahtaa ohi, ja sitten ei olekaan enää ihan niin kivaa.

Blues ei tosiaan ole loistanut Rinkulalla, ja JC on muistaakseni pysynyt aika pimennossa. Miten mahtaa olla huomenna? Tsekkaan lopputuloksen sitten teksti-tv:stä vähän yhdeksän jälkeen illalla.

Oli miten oli, toivottavasti jälkipelit sujuvat vähän mukavammissa merkeissä kuin Blues-TPS -ketjussa.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti Designer

Oli miten oli, toivottavasti jälkipelit sujuvat vähän mukavammissa merkeissä kuin Blues-TPS -ketjussa.
En usko että hätää tulee olemaan sen suhteen. Itse olen aina digannut HPK-faneista siinä suhteessa, että matsiketjuissa lentää hyvä herja, ja ei turhaan kiskota niitä kuuluisia herneitä nenään. Itse asiassa tämän kauden Blues-HPK -ketjujen taso on ollut hyvä, läppä on lentänyt ja riitely on jäänyt väliin. Näin ainakin itse muistelisin. Yleisesti ottaen kuitenkin teidänkin leiristä tuntuu huumoritajuista porukkaa löytyvän.

Toivotaan hyvää peliä, toivottavasti Blues lähtee taaskin pelaamaan hyvää lätkää ja katsojat viihtyvät.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Designer

Oli miten oli, toivottavasti jälkipelit sujuvat vähän mukavammissa merkeissä kuin Blues-TPS -ketjussa.
Mitä, ovatko TPS-fanit tulossa tähänkin ketjuun syyttämään espoolaisia näkemänsä ymmärtämättömyydestä ja heittelemään perättömiä kommentteja?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
En myöskään usko että homma lähtee käsistä, on vaikea kuvitella että joku Blues-fani joka ei ole kahteen vuoteen vieraillut Rinkulalla alkaa mussuttamaan istumapaikkojen ja ravintolojen sijainnista ja niiden tarjoamista näkymistä, pelissä tapahtuvista filmauksista, jäähyistä ja epäselvistä maalitilanteista kovalla auktoriteetilla vaikka ei ole ollut lähelläkään hallia ja peliä.
 

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
tiukka peli tulossa, Blues voittaa syystä, että he ehkä tarvitsevat sitä enemmän, HPK:lla selvä kaula narreihin ja ketjukokeilutkin ehkä Kerholla jatkuvat. Jamo loistaa maalilla ja Kerhon veskari ei ole ihan parhaimmillaan. Blues pelaa paremmin kuin pitkään aikaan ja antaa myrskyvaroituksen pleijareita ajatellen. Peli päättyy 2-4 ja ottelun tehomies Stapleton 1+2
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tiukka tiistaiturnajainen, jossa Espoolaisilla on mielestäni vähintäänkin kohtuulliset mahdollisuudet viedä molemmat pisteet pikkulähiöönsä. Ennakkoasetelmissa veikkaisin ennemmin pisteitä tästä kohtaamisesta, kuin viikolla myöhemmin pelattavista kotikamppailuista Kärppiä tai Jokereita vastaan. Edellytyksenä tietenkin on viisikkopuolustuksen eheytyminen ja vastustajan lakaiseminen oman maalin edustalta. Pariin edellispeliin vedoton, tehtävä ei tule olemaan helppo, koska pakka on tällä hetkellä selvästi vähintäänkin sekavassa tilassa. Toisaalta pienenä etuna espoolaisten kannalta voidaan pitää sitä, ettei ritaripaidoilla taida olla sellainen aivan hirvittävä verenmaku suussa, kun runkosarja näyttää hoituvan ihan pelkkään narrilauman kompurointiin.

Blues voittaa illan koitoksen Miken nostaessa päätään pitkän hiljaiselon jälkeen lukemin 4-6.

Laakkonen
Pardavy 2
Kucharcik 0+3
Miettinen

Stapleton 2+3
Tuomainen
Murphy
Vykoukal 1+2
Hurme
Caloun 0+2

Puurula 21 torjuntaa
Heinonen 30 torjuntaa
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kolhoosifoobikot kylässä

Niin, tänään on taas niitä päiviä, jolloin Vantaan pikkuveljestä, kolhoosifobiaisesta Espoosta lähetetään bussilastillinen kiekkoilijoita saaman oppia jääkiekon mekkaan, Hämeenlinnaan.

Kerhon Kauno Saarioismaiset kannattajat odottelevat jo kurkut innosta lutkahdellen nähdäkseen viime pelit kovassa tikissä olleen Calounin Jankan kuumenemisen ja sitä kautta penkin alle pelaamisen. Itse näkisin näin, että hupia on tulossa.

Calouniin vielä palatakseni, on todettava, että mies on ollut jo niin kauan rauhallinen, että pakkohan paineiden on joskus tulla pintaan.

Tänään siihen on hyvä päivä. Vastaan asettuu tuttuja miehiä Tsekin maajoukkueen ryhmäkuvasta. Calouniahan siinä kuvassa ei näy, mutta Jankalla on ko. kuva jääkaappinsa ovessa, joten tästä johtuen illan pelissä esiintyy tuttuja naamoja.

Tämän lisäksi näkisin, että pelistä tulee muutenkin ihan näppärä seurattava. Molemmat pelaavat ihan kivaa hokia, toinen tosin paremmin kuin toinen.
Koska Caloun kuumenee, Blegin toivo lepääkin mm. Sarnon, Kuumakalle-Stapletonin sekä tämän erään ex-turkulaisen harteilla. Myös Blegin maalivahdin on syytä onnistua tällä kertaa pelin pitämiseksi siedettävissä lukemissa.

Kerho tulee ja syöttää Bluessille suut silmät täyteen pullaa ja vie pinnat 5-3 lukemin. Maalintekijöitä en lähde erittelemään, mutta sanoisin, että kakkonen on tänään ykkönen.

Myös historian tutkailu tukee tätä väitettä. Vastaavia otteluita on pelattu 28 kappaletta, joista HPK on voittanut 21, viidesti (5) on pelattu tasan. Bluessi on hävinnyt vastaavissa otteluissa siis peräti 21 kertaa.

Loppukaneettina voisin pistää myös sellaisen toiveen, että myös Hannu Kapasen todennäköinen kuumeneminen nostaa tunnelmaa.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
HPK näyttää Bluesille tänään, kuinka paikoista tehdään maalit ja vie pelin näytöstyyliin numeroin 5-1...
Blues on tällä hetkellä (ja oikeastaan kaikilla muillakin hetkillä) vain ja ainoastaan Calounin varassa, joten ottamalla Honzalta tilan pois HPK voi tehdä pelissä mitä tahtoo.
Bluesin puolustuspelaaminen on myös ollut viimeaikoina sen verran surkeata, että Kerhon liukkaita laitureita vastaan tulee tänään melkoinen kiire.

HPK:lta ratkoo SMS+Kuha

Bluesin ainokaisen heittää Sulku...

Ja pelin jälkeen ZOOMia taas vituttaa...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hämeenlinnan PK on kyllä tällä hetkellä niin ylivertainen jääkiekkojoukkue, että vain ihme voi pelastaa Bluesin tänään tappiolta. Piste olisi tästä matsista kuin voitto sarjakakkosena olevasta Jokereista, eli todellinen huippusuoritus. Parolan kasarmien tankkien möyhentämien perunapeltojen anneilla on kasattu jälleen täksi kaudeksi sellainen joukkue, että jos Kerho ei tälläkään kaudella voita mestaruutta, saa koko joukkue katsoa peiliin pitkään ja hartaasti.

Veikkaan siis Höpöttimen vievän ottelun tehden n. 5-7 maalia. Vierailija Blues jää 2-3:een maaliin, joista jokaisessa on osallisena tavalla tai toisella Jan Caloun.

Mikäli kävisi niin epätodennäköinen sattuma, ettei PK ottelua voittaisi, olisi sekä joukkueella että faneilla vakavan itsetutkiskelun paikka, itsesyytöksiä unohtamatta.


Edit: taipou
 
Viimeksi muokattu:

Remu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Veikkaanpa että Peter Sarnoa ei tulla näkemään illalla kokoonpanossa, jos enää ikinä Bluesin paidassa. Sen verran oli lauantain pelissä sattunut sokkailu nimittäin nostattanut tunteita valmennusjohdossa että ainakin Sarnolle kenkää antaminen on ollut tapetilla.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Remu
Veikkaanpa että Peter Sarnoa ei tulla näkemään illalla kokoonpanossa, jos enää ikinä Bluesin paidassa. Sen verran oli lauantain pelissä sattunut sokkailu nimittäin nostattanut tunteita valmennusjohdossa että ainakin Sarnolle kenkää antaminen on ollut tapetilla.

Jahas... Mitäs siellä oli sitten käynyt?
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ilmeisesti tämä Sarnon saama kritiikki tulee tuosta Koivun Mikon maalista. Mikko vähän kopautti Sarnoa poikittaisella ranteille ja Sarnolta putosi hanska. No Peterhän lähti hakemaan hanskaa maalin taakse ja jätti Mikon aivan yksin maalin eteen, mistä sitten maalin tekikin muutama sekunti myöhemmin.

Itse en kuitenkaan usko Sarnon potkuihin yhtään, eiköhän tässä ole vähän kovistelua kovia pelejä ajatellen. Sarno pelaa tällä hetkellä niin täysin itselleen, että pahaa tekee. Potentiaalia riittäisi kyllä, jos vain saisi vähän miestä koulutettua pelaamaan enemmän joukkueelle.

Muuten illan pelistä en sano yhtään mitään. Aika paljon on kiinni siitä, miten peli lähtee käyntiin. SaiPalle ja Ilvekselle oli varaa antaa muutama maali eteen, Kerholle tuskin. Jos peli on tasan kahden erän jälkeen, kaikki on mahdollista. Toivottavasti tässä pedataan jo henkimaailman asioita ja yliotteita mahdollisia värieriä ajatellen... Voisi tulla kovakin taisto. Pelkään kuitenkin, että taululla on selkeä kotivoitto - tuskin kuitenkaan ihan "hämäläislukemat" - summerin soidessa.
 

PIHLIS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo BLUES, Kärpät
Viestin lähetti E
Ilmeisesti tämä Sarnon saama kritiikki tulee tuosta Koivun Mikon maalista. Mikko vähän kopautti Sarnoa poikittaisella ranteille ja Sarnolta putosi hanska. No Peterhän lähti hakemaan hanskaa maalin taakse ja jätti Mikon aivan yksin maalin eteen, mistä sitten maalin tekikin muutama sekunti myöhemmin.


Niin, Peter on oppinut, ettei SM-liigassa voi pelata ilman hanskaa, muuten on edessä loppukauden huili murtuneen käden merkeissä.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ykköskenttä palautettu yhden pelin kokeilun jälkeen takaisin omaan koostumukseensa. Toivotaan jälleen kerran, että pojat jättäisivät sen neppailun hyökkäyspäässä pois ja tekisivät suoraviivaisempia ratkaisuja.

Itse olisin mielelläni nähnyt kakkoskentän koostumuksessa Laakkonen-Kucharcik-Pardavy ja kokeillut Balastikia kolmosen laidassa. Kolmosesta voisi myös pudottaa pois Zik Zik Kenigin ja laittaa tilalle Yli-Junnila/Lehterä. Tuppaa tuon Kenigin vääntö loppumaan väännöissä.

Mutta lähinnä illan ottelulta odotan vähemmän neppailua ja harhasyöttöjä kuin aikaisemmassa Ässät pelissä. Muuten saattaa olla kyyti kylmää. Ja kuten Jalonenkin aamun Hämärissä mainitsi, niin Caloun on saatava pois pelistä (Ei, en tarkoita polvitaklauksia tai vastaavaa.).

Peli päättyy kuumissa tunnelmissa 6-2 lukemiin.

p.s. Kumpi pelaa maalissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös