HPK 2012–2013

  • 818 364
  • 2 694

Ralph

Jäsen
Tämä mukikolehtihan olisi pitänyt aloittaa jo tammikuun puolessavälissä, niin oltas vielä joku nhl kaveri saatu lisäks.. No ens vuonna sitten

Eric Fehr mainittu? Ja minä ostan kanssa mukin huomenna, jos vain joku tulee.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Kyllähän minäkin nyt mukin ostan jos se siitä on kiinni. Tää on kyllä yksi hienoimmista päivistä mitä kiekkokannattajan vuodessa löytyy.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Hankin Mukin, kun seuraavan kerran pääsen paikanpäälle. Toki vain jos joku tulee.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
BTW, meillä on metsäkone pihassa. Ohjeistanko kuskin huomenna koivikon suuntaan, ihan siltä varalta että keväällä tulee kaikki kuivat puut poltettua?

En tiedä missä ja millaisessa miljöössä asut, mutta kuulostaa suhteellisen huolestuttavalta jopa näin maalaisen silmin katsottuna.

Ja noin muuten tähän aiheeseen liittyen, visakoivut kuivaa edelleen liiterissä. Se on kaunis se kuvio mikä siinä on, tulee sitä tuijoteltua silloin tällöin, että joskus sinäkin perkele olet pelkkää tuhkaa.
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Mukilista: Oranssia 2, puuha-pete 1, Kennedy 2, Jääkaappi 1, Sean Connery 1, Anthero 1, TJ MACKEY 1, M10 1(2), Ritarisydän 1, Päärynä 1, Ukkomauseri 1, Ikävänkantaja 1, Läskisalo 1, Hereworth 1, d2uce 1(2), Croupier 1, Ralph 1, Santsu 2, Jindrix 1, Keikka 1
 
Viimeksi muokattu:

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Mukilista: Oranssia 2, puuha-pete 1, Kennedy 2, Jääkaappi 1, Sean Connery 1, Anthero 1, TJ MACKEY 1, M10 1(2), Ritarisydän 1, Päärynä 1, Ukkomauseri 1, Ikävänkantaja 1, Läskisalo 1, Hereworth 1, d2uce 1(2)

Minäkin voin ostaa vaikka 2 mukia jos joku oikeasti tulee vielä
 

Päärynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En mene nukkumaan ennenku sieltä tulee joku. Vaikka toi kolmensadan puulaituri. Kuljen sitten ihan Rautakorpimaisissa silmäpuseissa hallilla mukia hakemassa.
 

Jindrix

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Koko ilta tullut seurattua ja nyt yötä myöten tätä huikeeta settiä täällä. Piti ihan kaivaa vanha nimimerkkikin esiin, että pääsee mukaan mukitalkoisiin.
Kennedy, merkkaa ylös, että mukana mukilla, jos sieltä joku saapuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös