Holy tights! Keskustelua DC-universumin elokuvista ja tv-sarjoista

  • 133 632
  • 758

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Helppo olla samaa mieltä. Arrown ärsyttävät sivuhahmot vrt Flashin vastaavat esim. Mutta muutenkin Flash on mielestäni paremmin koostettu ja siinä missä Arrow yrittää olla cool, Flash osaa tehdä pilaa omasta vakavuudestaan kun on sen aika.

Arrown jatkuvat flashbackit(heh) on myös jo ärsyttäviä.
Wait, whaa...? Omalla kohdalla Flash ei ole tähän päiväänkään mennessä täysin uponnut, koska valtaosa sarjassa pyörivistä hahmoista on niin julmetun ärsyttäviä eikä Grant Gustin ole Stephen Amell. Eihän Gustin ole huono roolissaan, mutta silti selkeästi Amellia perässä. Tämä näkyy varsinkin noissa jaksoissa, joissa molemmat ovat paikalla. Kuluvan kauden flashbackit ovat kieltämättä olleet melko tylsiä Constantinen vierailua lukuunottamatta, mutta nuokin toimivat pääasiassa ihan kohtalaisesti jaksojen rytmittäjinä.

Ja tästä negailusta huolimatta olen katsonut myös Flashia tämän vuoden joulutauolle saakka ja kyllä sitä on tarkoitus yhä seurata. Itse vaan katson tälläkin hetkellä mielummin Oliver Queenin ympärillä pyörivää tarinaa kuin Barry Allenin. Flashille kuitenkin pisteet siitä, että tällä kaudella siellä kävi pahistelemassa muuan Adam Copeland

E.
Onko kellään muuten tietoa, että millä aikataululla Gotham jatkuu? Ainakaan Wikipedia ei osannut kertoa.
Wikipedia kirjoitti:
The second season is scheduled to resume on February 29, 2016
Wikipediaan tieto poimittu täältä: Fox Announces Gotham Winter Hiatus, Return Date | Comicbook.com
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minuun tuo legends of Tomorrowin huumori puree. Hyvä kun on tuollainen isompi tiimi, niin siihen mahtuu monenlaista vipeltäjää. Kauden toinen jakso tuntui hiukan eheämmältä ja pariin kohtaan sai naurahtaa ääneen. Toki olisi toivottavataa, että mukaan tulisi hiukan vakavempia ja synkempiä sävyjä, mutta eipä nuo Arrow ja The Flash ole kumpikaan mitään yltiösynkkiä, vaikka ovatkin hiukan vakavoituneet. Tai toisaalta Arrow tuntui, että oli hiukan tummanpuhuvampi jossain kohtaa ja nyt ei ihan niinkään.

P.S. Caity Lotz on kyllä upea. Ilo silmälle katsella kun liikkuu ja pistää tyyppejä pataan. Käsitin, että näyttelijällä on oikeastikin taustaa itsepuolustuslajeissa, joten on uskottava, toisin kuin siskoaan esittävä Katie Cassidy, josta ei badassia saa itkemälläkään.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, kyllähä tuo näyttää kovalta setiltä. Affleck tuntuisi tosiaan olevan loistava castaus Batmaniksi. Saa ehkä turhaankin paskaa niskaan usein. Toki uralle on mahtunut näitä hutikuteja joista muistetaan ja supersankaripuolellakin kokeili saappaitaan jo Daredevilissä ja olihan se aika irvokas elokuva kaiken kaikkiaan. Siinäkin ongelma oli enemmän surkean käsiksen ja ohjaustyön kuin näyttelijöiden.

Varsin synkeältä tyypiltä Teris vaikuttaa tässä, mutta ei se nyt ihan niin puhtoinen ollut Man of Steelissäkään, vaikka nyt selkeä sankari olikin.

Teatterissahan tämä on nähtävä kyllä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Joo, kyllähä tuo näyttää kovalta setiltä. Affleck tuntuisi tosiaan olevan loistava castaus Batmaniksi.
Kyllä vaikuttas että Gadot on kanssa hyvä castaus Wonder Womaniksi. Ainakin mä olen jo ihan myyty. Leffalla kuitenkin sen verran suuri budjetti että varmaan noita valinotoja on hetki mietitty kun kuitenkin suht. oleellinen asia leffan menestymisen suhteen. Ja kun kattelin IMDB:stä mitä leffoja noi casting tyypit on tehnyt niin laatufilmejä CV:stä löyty.

Itselle tuli kyllä sellainen fiilis että DC tulee nyt kunnolla haastamaan Marvelin sarjakuvaleffa genressä. Se on myös Marvel-faneille hyvä juttu sillä kyllä kunnon kilpailu pistää sitten tekemään Marvelinkin entistä parempia leffoja.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kertokaahan tällaiselle pimennossa eläneelle, että miksi Batman ja Superman taistelevat toisiaan vastaan? Onko näistä jompikumpi selkeästi "pahisten" puolella ja miksi? Kannattaako "Man Of Steel" katsoa ennenkuin katoaa tähän uuteen tekeleeseen?
Kyllä näkisin, että kannattaa katsoa se Man of Steel. Se ei mielestäni ollut yhtään hullumpi. Etukäteen en niin odottanut siltä mitään, kun Teris ei hahmona oikein värisytä, mutta oli ihan mukavan poikkeavahko näkökulma hahmoon ja sen syntymään. Toki perusteet on samalla lailla ja alkuperä, mutta kehittyy hiukan vaihtelevammalla tavalla, muutenkin tarinankerronnallisesti vähän erilainen. Kyllä tuossa osaltaan pedataan tätä tulevaa leffaa, niin sikälikin ja muutenkin on ensimmäinen DCCU:n elokuva.

Sitä miksi Batman ja Superman kilvoittelee toisiaan vastaan, sitä en osaa ihan sanoa. Voi vaan arvailla. Jotain kaunaa Bruce Wayne kantaa trailerien perusteella Teristä kohtaan ja kokee tämän syyllisenä johonkin keissiin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mites tuo Netflixistä löytyvä DC Legends, voiko hypätä sellaisenaan mukaan vai vaatisiko jotain pohjille aiemmista sarjoista?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mites tuo Netflixistä löytyvä DC Legends, voiko hypätä sellaisenaan mukaan vai vaatisiko jotain pohjille aiemmista sarjoista?
DC's Legends of Tomorrowia meinaat?

Mielestäni sarja ei aukene kovinkaan hyvin henkilöhahmojen ja niiden taustojen osalta jos ei ole seurannut tiiviisti Arrow'ta ja The Flashia. Kaipa sitä nyt voi kasuaalimpi katsella, koska siinä on oma tarinansa ja se nyt tietyssä määrin selitetään, mutta huomattavasti enemmän useimmista hahmoista ja niiden motiiveista ymmärtää jos on nuo kaksi em. sarjaa tuttuja.

Arrow'ta nyt ainakin voi seurata Netflixistä useamman kauden voimin. The Flashia ei harmi kyllä tuolta löydy ja hiukan kummaakin, kun ei. Kun kerran nämä kaksi muuta sarjaa siellä on.

Lisäksi jos ensiksi katsoo Legends of Tomorrowia ja sitten vasta näitä muita, niin niiden tietyt tarinanlangat ja käänteet spoilaantuu tässä jokseenkin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kertokaahan tällaiselle pimennossa eläneelle, että miksi Batman ja Superman taistelevat toisiaan vastaan?
Tässä trailerissä on varmaan joitain vihjeitä tohon myllyyn. Linkki Youtubeen.
Supermania siis kyrsii se että Batman kuvittelee olevansa lain yläpuolella. Kun taas Batmania se että Supermän on niin ylivoimainen joka voi halutessaan alistaa maapallon oman tahtonsa alaisuuteen. Ilmeisesti Bruce Wayne myös kyrsii se että Superman on myös tuhonnut Waynen omistaman talon (youtube videossa kohta 1:42) kun on myllytänyt.

Mutta eiköhän ne sitten about leffan puolessavälissä päätä olla kamuja ja tappelevat yhteistä vihollista vastaan. Siis kyseessä on tyypillinen ensiksi oltiin napit vastakkain ja sitten kamuja leffa. Leffa päätyy siihen että loppumyllyn jälkeen Superman sanoo Batmanille: "You can be my wingman any time." johon Batman tietenkin vastaa: "Bullshit, you can be mine." ;)
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kertokaahan tällaiselle pimennossa eläneelle, että miksi Batman ja Superman taistelevat toisiaan vastaan? Onko näistä jompikumpi selkeästi "pahisten" puolella ja miksi? Kannattaako "Man Of Steel" katsoa ennenkuin katoaa tähän uuteen tekeleeseen?

Mä olen käsittänyt tän niin, että Batman pitää Teräsmiestä uhkana. Man of Steelissä, kun meni aika paljon tuota infraa nurin Teräsmiehen ottaessa matsia ja tuo "avasi" Batmanin silmiä kuinka iso vaara Teräsmies on ihmiskunnalle.
Man of Steel oli ihan kelvollinen elokuva, vaikkakin Teräsmies on edelleen ehkä yksi tylsimmistä supersankareista ikinä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kattelin IMDB:stä "The Justice League Part One" castingiä ja huomasin että Green Lanterniä ei ole valittu. Deadpoolista huolimatta toi Ryan Reynolds voisi olla siihen ihan hyvä valinta. Siis jos siihen rooliin enää suostuisi. Vaikka se Green Lantern leffa oli aika huono niin siinä nyt kuitenkin on Ryan Reynolds ajettu rooliin sisään ja myös Sinestroa/Mark Strongia voisi käyttää tulevissa leffoissa. Mutta varmaan jotkut sopimukset estää nyt Ryan Reynoldsisa leikkimästä DC:n hiekkalaatikolla kun on Marvelin leirissä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kattelin IMDB:stä "The Justice League Part One" castingiä ja huomasin että Green Lanterniä ei ole valittu. Deadpoolista huolimatta toi Ryan Reynolds voisi olla siihen ihan hyvä valinta. Siis jos siihen rooliin enää suostuisi.
En jaksa uskoa, että Reynoldsia enää tuossa roolissa tullaan näkemään ja syy voi olla osittain, kuten sanoitkin: sopimustekninen. Deadpool on saamassa jatko-osankin, niin sikälikin eiköhän tuo Green Lantern juna ole mennyt jo.

Toisakseen se Green Lantern oli floppi (ihan syystäkin) ja eiköhän se haluta pyyhkäistä kokonaan mielistä. Oma vahva veikkaus on, että Green Lantern tulee olemaan tummaihoinen, koska tummaihoiset sankarit puuttuu nyt tuosta DC:n leffauniversumista kokonaan ja niitä kyllä tasa-arvon vuoksi halutaan mukaan ennemmin tai myöhemmin. Näin ollen pidän mahdollisena, että Green Lanternina ei ole Hal Jordan, vaan: John Stewart (Url vie Wikipedian artikkeliin)

Tämä siis ihan omaa spekulointia, ei perustu mihinkään varmaan tietoon, mutta ei siis yllättäisi lainkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Oma vahva veikkaus on, että Green Lantern tulee olemaan tummaihoinen, koska tummaihoiset sankarit puuttuu nyt tuosta DC:n leffauniversumista kokonaan ja niitä kyllä tasa-arvon vuoksi halutaan mukaan ennemmin tai myöhemmin.
IMDB:n mukaan Cyborg on tossa leffassa mukana joten toi afro-amerikkalainen aspekti on jo leffassa mukana. Jos ei olisi niin olisin samaa mieltä tosta että Green Lanterninsta ois varmasti otettu toi John Stewart versio. Mutta nyt kun toi pakollinen hyvä musta mies leffasta löytyy niin ehkä ne menee tolla legendaarisemalla Hal Jordan versiolla.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
IMDB:n mukaan Cyborg on tossa leffassa mukana joten toi afro-amerikkalainen aspekti on jo leffassa mukana. Jos ei olisi niin olisin samaa mieltä tosta että Green Lanterninsta ois varmasti otettu toi John Stewart versio. Mutta nyt kun toi pakollinen hyvä musta mies leffasta löytyy niin ehkä ne menee tolla legendaarisemalla Hal Jordan versiolla.
Ok, no sitten voi olla mahdollista, että se on Hal Jordan. Aika näyttää.... tai no on se nyt muutenkin mahdollista ja jopa hyvin todennäköistä.

Toki ei nuo hahmojen muutokset ihonvärin suhteenkaan ole mahdottomia, joten tummaihoinen Hal Jordan tahi Hal Jordanin ja John Stewartin hybridi on myös mahdollista. Tuota on jo tv-puolella käytetty The Flashissa, missä Wally West on tummahipiäinen kaveri.

***

The Flashista puheenollen varsinkin viimeisin jakso oli todella kova ja paikoin kuumottavakin. Muutenkin kyllä taso ollut jatkuvasti hyvä omaan makuun ja mukavan mysteerinenkin, eritoten kuka on Zoom (pakko olla joku tuttu tyyppi Earth 1:n puolelta) ja myös uusi salaperäinen hahmo putkahti mukaan parin edellisen jakson myötä jonka henkilöllisyydestä ei ole tietoa.
 

Baldrick

Jäsen
Itse uskon siihen, että John Stewart on tuleva Green Lantern, Cyborgista huolimatta. Eikä siinä, itse pidän enemmän Stewartista GL-hahmona. Yksi asia, joka varmasti vaikuttaa kumpi tulee valituksi, on muiden hahmojen piirteet. Nimittäin jos Flashista tehdään viäräleuka, niin en usko, että kahta vitsinikkaria jengiin lyödään, vaan silloin valitaan vakavampi Stewart. Mikäli Flash taas ei ole vitsimaakari tyyliltään, niin sitten luultavasti Green Lanterniksi laitetaan itseluottamusta yliampuvasti pursuava ja vitsejä vääntävä Hal Jordan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Reynolds ei tule olemaan enää Green Lantern ja tämä on 100% faktaa. Mies itse sanoi ettei enää halua näytellä muita supersankareita kuin Deadpoolia.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jotain uutisia on nyt näkynyt siitä että tosta Batman vs Superman leffasta on näköjään tulossa myös Directors Cut joka on saanut R-luokituksen. Tosin sen näkee sitten vain Blu-Raynä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Jotain uutisia on nyt näkynyt siitä että tosta Batman vs Superman leffasta on näköjään tulossa myös Directors Cut joka on saanut R-luokituksen. Tosin sen näkee sitten vain Blu-Raynä.

Eipähän siis tarvitse mennä leffateatteriin katsomaan tätä rainaa, jos tuo väite pitää paikkansa.
 
Batman v Superman katsottu. Lähdin neutraalin mielin, vaikka trailerit olivatkin pieniä pettymyksiä. En laita tähän viestiin spoilereita.

Hyviä puolia etsiessä täytyy sanoa, että Affleck on uskottava Batman. Se oli varmaan suurin asia, mitä monet epäilivät kun hänet nimitettiin rooliin. En ole Teräsmiehen seikkailua liiemmin katsellut, mutta Man of Steel oli ihan ok elokuva odotuksiini nähden. Siitä puheen ollen, kyseinen elokuva olisi hyvä katsoa ennen tätä elokuvaa jotta pysyy joissakin asioissa kärryllä. Hyvää olivat myös elokuvan toimintakohtaukset, mutta toisaalta eivät tarjonneet mitään "wau"-tuntemuksia missään vaiheessa. Mikään näyttelijäsuoritus ei ollut ylitse muiden, eikä elokuvan pahiksena häärivä Lex Luthor oikein antanut mitään. Jäi vähän laihaksi minun mielestäni.

Elokuvana ei säväyttänyt. Juoni oli, noh, kökkö. Ennalta-arvattavaa mättöä alusta loppuun. Tuntui, että tässä elokuvassa vain esiteltiin uusi Batman ja muutama muukin hahmo, jotta seuraavassa elokuvassa päästään tositoimiin.

IMDB:ssä jotkut jo hehkuttivat elokuvaa paremmaksi kuin Nolanin Batman-elokuvat ja että Dark Knight jäisi kakkoseksi elokuvana tälle. Näin ei ollut, vaikka vertauskohta on sinänsä väärä kun tämä ei ole "Batman" elokuva, vaan Batmanin ja Teräsmiehen elokuva. Mutta jos vertaa elokuvatasolla, niin kauaksi jäädään kaikista Nolanin elokuvista. Mielestäni myös Man Of Steel on parempi raina kuin tämä.

Jos joku arvosana täytyisi antaa, niin lähtisin antamaan 1-10 väliltä numeron 6
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
IMDB:ssä jotkut jo hehkuttivat elokuvaa paremmaksi kuin Nolanin Batman-elokuvat ja että Dark Knight jäisi kakkoseksi elokuvana tälle.

Kun suomessa on "rasistit" vastaan "suvakit", niin sarjakuvafilmien maailmassa tuntuu olevan vastassa Marvelin ja DC:n fanipojat. Kuitenkin kun tunnettujen kriitikkojen arvioita lukee, niin filmi saa aika paljo sapiskaa. Harmi homma, silla olin todella innoissani tasta. Kaikki kehuu kauneutta, mutta sitten taas tarina on sekava. Olen lukenut jostain etta Man of Steelille piti tehda jatko-osa, sitten piti saada Batman mukaan DC:n uuteen universumiin ja tottakai polkaista kayntiin Justice League ja BOOM kaikki kolme eri leffaa ollaa kiirella lyoty yhteen leffaan. Ihan mielenkiinnolla seurataan kuinka parjaa lippuluukuilla, luulisi etta ainakin aluksi ihmisia olisi. Toivottavasti kavisivatkin, silla joidenkin lahteiden mukaan leffa on maksanut markkinointikuluineen n. 500 miljoonaa dollaria.
 

Buster

Jäsen
Affleck oli kyllä ihan jees Batman, ehkäpä vain noissa seurapiirikohtauksissa playboy Bruce Waynena jäi vähän tönköksi. Jeremy Irons näytti kanssa kuin vanhemmalta Robert Downey juniorilta, mitä vaikutelmaa vain ehosti että tuo Alfred oli hieman kuin Alfredin ja Lucius Foxin hybridi. Se vaikutelma nyt ei ole kovin edullinen kun muutenkin Marvelin matkiminen ja rahastuskelkkaan hyppääminen hieman tuoksahti. Toki Batmanille on Nolan tehnyt pitkälti kaiken mahdollisen, joten sen puoleen ymmärtää että jotain uutta oli keksittävä, eikä Batmania voinut tai kannattanut jättää tyhjänpantiksi.

Ilmeisesti omat johtopäätökset osuivat oikeaan kuten työssä ylempänä jo kirjoitettiin. Eli leffa vaikutti hyvässä ja pahassa kuin Man Of Steelilta, josta en liiemmin pitänyt. Ja aineksiensa puolesta elokuva vaikutti nimenomaan tuon leffan jatko-osalta, johon oli päätetty puolihätäisesti kirjoittaa sisään Batmania ja muuta. Mistä syystä taas mielestäni nuo motiivit siellä kankaalla vaikuttivat kovin köykäisiltä ja Batmanin, sekä Teräsmiehen napit menivät mielestäni turhan herkästi vastakkain. Ja kun kyse on vähän niinku koko leffan avainasiasta, niin se vetää kivasti mattoa alta. Toki että asiat olisi saatu kunnolla alustettua, niin olisi vaadittu yksi elokuva tätä ennen vielä. Inhimillisyyttä kovasti olisin kaivannut, enkä mitään special effect juhlaa.

Samaten Jesse Eisenberg yritti/oli laitettu vetämään Jokeria. Ihan kohtalaisen viihdyttävää, mutta tossakin lähinnä tuli mieleen että miksi ja miten tuo Lex vajosi yhtäkkiä äkkinäiseen hulluuteen. Siinäkään ei päästy mielestäni kovinkaan intiimisti käsiin itse siihen hahmoon, vaan jäi pintaliidoksi.
Ja mitä järkeä sen oli saattaa koko maapallo vaaraan. Miksi se periaatteessa halusi Batmanista eroon kun se kiristi Teräsmiehen tämän kimppuun, vai koittiko vaan jos Battis onnistuisi voittamaan.

Oli tosiaan järjenvastaisesti yhdeksikkö IMDB:n keskiarvosanana eilen kun lisäsin sinne oman seiskani joukon jatkoksi. Itse haarukoisin sen jonnekin 6.7 - 7,2. Varmaan vielä toisenkin kerran katsoa kun on se mahdollisuus, oli kuitenkin sen verta tuhti paketti. Ja toisaalta leffa teki ainakin jotain oikeinkin kun siitä oli pakko kirjoittaa jonnekin jotain lähes välittömästi. Ei ainakaan ollut hajuton, väritön ja mauton. Olkoonkin että kaikki nää on taas negatiivista. Noh, tää naikkonen tuotiin kiinnostavasti sisään. Siitä posia ja Zimmer kuulosti erittäin hyvältä.

Niin ja 3D oli muuten välillä vähemmän yllättäen liian tummaa. Se joku mökkikohtaus missä Bruce Wayne ja Alfred olivat, sekä näkyi tietokoneen ruutu, niin eihän siitä ruudulta meinannut erottaa mitään. Siinä kohtauksessa oikein pääsi häiritsemään, vaikken muuten hirveästi kiinnitä huomiota.
 
Viimeksi muokattu:

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Huom! Saattaa sisältää spoilereita, lukeminen omalla vastuulla tästä eteepäin jos et ole elokuvaa nähnyt!

Heti kun tieto tästä elokuvasta aikoinaan tuli, olen odottanut siitä lähtien kuin kuuta nousevaa todella suurin odotuksin. Eilen tuo odotetu päivä vihdoin koitti. Aamusta luin parit murska-arvostelut leffasta ja tämän Batman fanboyn sydän oli särkyä, ei vaan voi olla mitenkään totta. No, toisaalta nuo arvostelut nyki meikäläisen odotuksia reilusti alaspäin. Selasin epäuskoisena arvosteluja lisää kunnes päätin lopettaa ettei pää hajoa.

Lopputekstien alkaessa pystyin onneksi toteamaan että pääasiassa arvostelut oli väärässä. Leffassa oli kyllä ongelmansa, mm BvS kohtaaminen tai oikeastaan siihen liittyvä tarina oli mielestäni hieman kömpelö ja hutiloiden tehty. Leffa tuntui myös välillä poukkoilevan paikasta toiseen hirveällä vauhdilla, ja esimerkiksi kaikkia unia/painajaisia tai niiden funktioita en ihan käsittänyt.

Affleck oli aivan loistava, varmasti yksi parhaista Batman tulkinnoista. Tykkäsin tälläisestä viime-aikaisten videopelien tyyppisestä pumpatusta ja vihaisesta Batmanista joka ei epäröi pannuttaa kovilla otteilla keinoja kaihtamatta huoneellista roistoja. Balen Batman oli toisinaan vaivaannuttava mörinöineen, mitään tälläistä en kokenut tässä tulkinnassa. Vaikka olenkin Burtonin Batman ajan kasvatteja, tällä otannalla nostan Affleckin sinne Keatonin kanssa samalle ykköspallille, en malta odottaa Batmanin soolo filmejä tulevaisuudessa.

Pelkäsin, että ns lopputaistelu tulee olemaan ylipitkää puuroa, puuroa se himan oli mutta ei onneksi ylipitkä. Myös tuo klassikkokohtaus Thomas ja Martha Waynen taposta oli yksi parhaimmista ja hienoimmista toteutuksista, etenkin visuaalisesti.

Kuten monessa paikassa on jo todettu, Man Of Steel kannattaa katsoa koska tämä leffa alkaa todellakin suoraan ko leffan lopusta, ja jos ei tiedä mitä Man Of Steelissä on tapahtunut, voi olla vaikea käsittää mistä tämän leffan alussa on kyse.

Vaikka leffa on jäätävän pitkä, ja jostain on pitänyt karsia, jäi minua harmittamaan, ettei leffassa näytetty kohtausta missä hän kävi varastamassa Luthorilta Kryptoniitin. Ehkä tämä kohtaus on mukana pidennetyllä bluray versiolla..

Tiedän ettei pitäisi aloittaa mitään väsynyttä DC vs Marvel vääntöä, mutta kyllä mä ihmettelen hieman noita arvosteluja jos tätä leffaa vertaa vaikka edeilliseen Avenger Age of Ultroniin, minun mielestäni ei häpeä lainkaan tämän rinnalla, päin vastoin.

Vaffoilla fanilaseilla 9/10
 
en malta odottaa Batmanin soolo filmejä tulevaisuudessa.
Itsellä sama fiilis. Vaikka tämä elokuvana olikin mielestäni vaisu, niin odotan Batmanin sooloseikkailuja. Täytyy myös muistaa, että Ben Affleck ohjaa ilmeisesti itse nuo sooloelokuvat, ja mieshän on melko kettu siinäkin hommassa. Tarina toki ratkaisee, mutta kun voi keskittyä vain yhteen supersankariin kerralla, niin voidaan kirjoittaa hieman syvällisempää tarinaa.
 
Hyvä flikka genren ystäville. Affleck loistava, Gadot hyvä, Cavill tönkkö itsensä (ok, roolihahmo ei ole kovinkaan karismaattinen)

Aika paljonhan tämä haisi esiosalta ja elokuva heittää jatkuvasti ruutuun maistiaisia tulevasta, kuten Suicide Squad ja Justice Leaguen hahmotkin käydään läpi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös