Hokki-TuTo ottelusarja alkaen 12.3.2005

  • 10 469
  • 92

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Tässä pleijariparissa muhii todellinen yllätys.. Itse henk.koht olen Hokin puolella. Kajaaniin olisi mukavampi lähteä vieraspelireissulle (mikäli Jukurit klaaraa oman leiviskänsä) ja jos TuTo puolestaan voittaisi otteluparin saisi Jukurit vastaansa todennäköisesti Sportin....
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Hieno voitto ja hyvä peli Tutolta. Aika hermoja raastava maalivahtien kamppailuhan se oli; Hovi oli hyvä, Heinonen ihan päällikkö.

TuTon taktiikka ja puolustuskin toimivat hienosti, vaikkei Hokkikaan pelannut ollenkaan huonosti. Lopun Hokki-sekoilusta jäi hiukan ihmeellinen maku. Ymmärettävästi 2-0 maalin jälkeen oltiin kajaanilaisleirissä pettyneitä, mutta valmennusjohdolta oli suorastaan epäammattimaista käskeä pelaajat maalia seuraavasta aloituksesta takaisin vaihtoon. Kyllä hermon pitäisi paremmin kestää. Raportti varmaan aikanaan paljastaa, mistä tässä oli oikein kyse.

Torstaina sitten sarja on katkolla, ja varmaan aika monen yllätykseksi TuTolle. Hyvä poijjaat, toivottavasti perjantaina ei tarvitse enää pelata.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Taitaa Heinonen kuopata Kajaanilaisten toiveet pitkälle etenemisestä heti alkuunsa. TuTo on osoittamassa, että runkosarja oli runkosarja ja playoff-pelit on playoff-pelejä.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Sama tahti jatkui myös Turussa,.
Alkaa olla tämä pari selvä ,en kyllä oikein enää usko Hokin nousuun,kyllä sen verran syvällä porukka taitaa nyt olla.Jääkiekko on maalinteko peli ja siitä Hokilla ei viimeiseen kuukauteen ollut mitään hajua.
(19.2 alkaen)jengi pelannut 8 matsia vain kahdessa niistä tehty yli 2.maalia 4 matsissa tehty 1.maali ja kahdessa jääty ilman osumia.
Hapon poissaolosta ei ollut raportissa mitään selitystä.
Se on kyllä kaiken huippu että Valmennusjohdoltakin hermokontrolli pettää.
Ei hyvältä näytä. Toivottavasti edes torstaina vimpelissä olisi taisteleva Hokki ja kauden viimeinen?? kotimatsi päättyis kotivoittoon.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Voi olla, että olen näkemykseni kanssa yksin, mutta mielestäni eilen nähtiin Kupittaalla kauden paras peli. Eka erä oli vähän hakemista, mutta toinen ja kolmas erä olivat kunnon jääkiekkoa.

Kumpikin maalivahti torjui hemmetin hyvin, tilanteita oli runsaasti kummassakin päässä ja puhtaita taklauksia nähtiin melkein joka vaihdossa. Kaikki tutolaiset ovat nostaneet tasoaan runkosarjan jälkeen huomattavasti. Puolustuskaan ei eilen sekoillut runkosarjan malliin, vaikka yhä ajoittain oli suuria vaikeuksia saada kiekko pois omalta alueelta. Ratkaisevilla hetkillä, eli 3. erän alivoimissa, kiekko vaikka työnnettiin pois alueelta ja hyvä niin. Kuvaavin esimerkki oli Piekkolan äijämäinen heittäytyminen Hokki-pakin jalkoihin.

Hokin valmennusjohdon hermoilu ottelun lopussa oli ihan oma lukunsa, mutta muutenkin hokkilaisilla tuntui olevan joka tilanteen jälkeen asiaa tuomareille. Harvoin ne tuomiot jääkiekossa puhumalla muuttuvat...

Kaukaa katsoen näytti siltä kuin Rudi Völler olisi seissyt Hokin vaihtoaition päässä. Kyseessä taisi olla Hokin huoltaja, sillä ei kai Rudi sentään jääkiekkoon ole vaihtanut.

Hyvältä näyttää nyt, mutta mitään ei ole vielä ratkaistu. Yksi voitto tarvitaan, ja toivottavasti se otetaan jo torstaina.
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulihan sitten käytyä Kupittaalla, ja se oli siis elämäni ensimmäinen selvin päin näkemäni Mestis-kamppailu. Siinä mielessä minulla ei ole vertauskuvaa, minkätasoinen tämä peli oli, mutta jos kauden parasta niin sitten valitsin hyvän ottelun.

Hajahuomioita ranskalaisin viiruin:
- Mukava vanhan ajan jäähalli: kylmä ja lattioilla tuhansia käytettyjä purukumeja. Ei tätä saa purkaa. Hassua ajatella, että TPS on pelannut tässä vielä 15 vuotta sitten. Sijainti myös paljon parempi kuin toisella puolen kaupunkia oleva Elysee.
- Ei tosiaankaan täyttä hallillista ihmisiä, eikä mitään tunnelmaakaan, mutta josko sitten finaaleissa Sportia vastaan.
- Maalivahdit erinomaisia.
- Tuto hallitsi toista erää, muuten melko tasaista. Oikea joukkue voitti.
- Hokilta aivan käsittämättömiä jäähyjä loppuvaiheessa. Pilasi niihin tasoitus/kavennusmahdollisuutensa.
- Jouni Vento oli varma pakki, kuten arvelinkin. Muita ei oikein jäänyt mieleen maalivahtien lisäksi.
- Tuton maalilaulu on ihan hirveä. Muuten soittivat ihan hyvää musiikkia, eivätkä liian lujaa.

Ihan mukava kokemus ja muutama valokuva tuli otettua muistoksi. Jos Tuto on finaaleissa, niin saatanpa kunnioittaa hallia uudestaan läsnäolollani.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Shane Falco
Hieno voitto ja hyvä peli Tutolta. Aika hermoja raastava maalivahtien kamppailuhan se oli; Hovi oli hyvä, Heinonen ihan päällikkö.

Hovi oli kentän kingi minun mielestäni? Huomionarvoista matsissa oli myös se että TuTo:n kuntovalmennus näyttää sittenkin osuneen häränsilmään kauden tärkeimmissä peleissä. Runkosarjan loppu oli aivan kauheaa painajaismaista taapertamista mutta nyt putki kulkee upeasti. Eilenkin Toverimme työssä ja taistelussa ohjasivat peliä paremmalla liikkeellään mielin määrin. Se että Turun veskarilla oli iso määrä torjuntoja on tilastoharhaa, Hokki paini pääosin laidassa ja lähetteli sieltä toivotaan toivotaan -kiekkoja maalinedustalle. Lehkoselle pisteet venäläisestä ruletista, joka näyttää sittenkin onnistuvan!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Viestin lähetti Pressiboxi
H Se että Turun veskarilla oli iso määrä torjuntoja on tilastoharhaa, Hokki paini pääosin laidassa ja lähetteli sieltä toivotaan toivotaan -kiekkoja maalinedustalle.

Just näin Myös edellissä matsissa TuTo
miehitti parhaan laukaisu sektorin, eikä Hokkilaiset jostain syystä kunnolla edes hastaneet pakkeja.Menivät helposti kulmiin ja myös pysyivät siellä kiltisti.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eksyin itsekin eilen Kupittaalle ja sain rahoilleni vastinetta. Hieno ottelu ja hieno voitto Tutolle. Ottelu oli tasainen, mutta Tuto oli silti hienokseltaan niskan päällä koko pelin ajan ja sai luotua enemmän maalipaikkoja, varsinkin toisessa erässä.

Aika tyypillistä play off -kiekkoahan tuo oli. Vauhtia riitti joka vaihtoon ja peliä oli mukava seurata. Hokin pelaajien viimeinen terävyys taisi vaan jäädä tällä kertaa Kajaaniin. Kumpikin maalivahti pelasi hyvin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä oli hieno ottelu. Maaleilla ei mässäilty, mutta tilanteita kyllä oli. Jännitys säilyi loppuun asti ja tunnelmakin oli runkosarjaan verrattuna hyvä.

TuTo pelasi tasapainoisen pelin ja Heinonen oli todellakin päällikkö. Maalipaikkoihin kaivattaisiin lisää tervyyttä, mutta toisaalta materiaali on sen verran laaja, että Hokin kaltaista vastustajaa vastaan se tuntuu riittävän.

Mutta sarja on edelleen kesken. Suuri pettymys, että Urheilukanava ei näytä sitä ottelua, joka minusta on selkeästi tasaisin ja siten mielenkiintoisin.

Toivottavasti ei tavata perjantaina Kupittalla, vaan vasta kiirastorstaina.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti swingwood
Menivät helposti kulmiin ja myös pysyivät siellä kiltisti.

Jep jep, TuTo jäi hiukan jopa testaamatta fyysisyytensä kanssa sillä Hokki alistui 1-1 vääntötilanteissa kummallisen helposti. Liekö takki tyhjä vai mistä lienee kyse. Päät ainakin paukkui lopussa melkoisesti.

Iso peli tulossa torstaiksi. Jos matsireissu olisi edes vähän lyhyempi, lähtisin ilimammuuta paikanpäälle nälkämaahan katsomaan peliä, vaikea uskoa että Hokki vielä luovuttaa ottelusarjaa? Perjantaina Kupittaalla jatketaan?!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Viestin lähetti Pressiboxi
[B
Iso peli tulossa torstaiksi. Jos matsireissu olisi edes vähän lyhyempi, lähtisin ilimammuuta paikanpäälle nälkämaahan katsomaan peliä, vaikea uskoa että Hokki vielä luovuttaa ottelusarjaa? Perjantaina Kupittaalla jatketaan?! [/B]

Ei luulis että Hokilla on mitään syytä luovuttaa,on nimittäin koko mestishistorian ensimmäinen kotivoitto vielä ottamatta. Voitto torstaina ja
tilanne olisi aikalailla uusi ,perjantai tulisi molemmille aika äkkiä ja homma menisi mielenkiintoiseksi. Mutta katellaan ja ootellaan.... antaa himon yltyä,sitä makeammalta se maistuis jos Hokki tuosta vielä nousee.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Viestin lähetti Jugorov
jos TuTo puolestaan voittaisi otteluparin saisi Jukurit vastaansa todennäköisesti Sportin....

...jonka vuoksi täten toivomme kovasti TuTon voittoa. Ei sitä etteikö Jukureiden kohtaaminen hermostuttaisi, mutta olisi KalPa-Sport olisi parempi finaalina kuin välieränä =)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvää hokia pelattiin eilen, ei missään nimessä ollut pettymys tämä matsi. Tuto oli parempi ja voitti oikeutetusti pelin ei kahta sanaa. Hokki oli varsin vaisu ja näytti välillä varsin tahdottomaltakin. Ikan Tuto taas pelasi miellyttävää aktiivista kiekkoa, varmasti eksyn Kupittaalle kevään aikana uudestaankin.

Vanha porilainen Patrik Forsbacka oli kyllä ihan päällikkö kenttäpelaajista. Haki usein pommeja ja pääsi ainakin kerran tiputtamaan hyvin keskialueella Tuton Tammelinin(?). Taisi Patrik koko ajan hakea kontaktia nimenomaan Tammelinin suuntaan. Yllättävän taitava ja dominoiva pelaaja Forsbacka oli muistaen sen, että vielä vähän aikaa sitten mies pelasi Suomi-sarjassa. Pistää miettimään, että oliskohan kaverista ollut kunnon liigapelaajaksikin kärsivällisellä työllä? Oli muuten Hokin paras maalintekopaikkakin Patrikilla, mutta ei saanut LÄTTYÄ PUSSIIN kun Heinosen hanska ilmestyi tyhjästä eteen.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Forsbacka on ollut Hokin parhaimmistoa lähes koko visiittinsä ajan. Olisipa joku taikakeino, millä tuon asenteen saisi tartutettua muuhunkin joukkueeseen... Mielelläni näkisin PF:n ensi vuonnakin täällä pelaamassa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin Hokilla on nyt sitten kohtalon ottelu. Vielä on pieni mahdollisuus siirtää kauden päättymistä ainakin päivällä ja säilyttää mahdollisuus jatkaa kautta.
Mutta jos kausi tänään tai perjantaina sitten päättyy
on se kyllä mielestäni aikamoinen pettymys,ellei peräti pieni katastrofi hyvin sujuneen runkosarjan jälkeen .
Se että pelit ovat olleet noin vaisuja kauden ratkaisuhetkillä on käsittämätöntä. Toivottavasti ryhtiliike alkaa tänään ja porukka pelaa sillä tasolla johon taidotkin edellyttää. Tuto on päässyt aivan liian helpolla tähän asti.
Toivottavasti myös katsojia eksyy vimpeliin edes tuon runkosarjan keskiarvon verran .
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Tänään joutuu taas jännittämään oikein tosissaan. Melkoinen pommihan se olisi jos Tuto ottaisi kolmannen voittonsa putkeen. Hokki tulee peliin varmasti ennennäkemättömällä vimmalla, tai ainakin sen pitäisi tulla jos mielii sarjaa vielä pitkittää. Miten Tuto sitten pystyy tähän rynnistykseen vastaamaan ja kumpi tekee avausmaalin? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, johon vastaus saadaan illalla. Kovinkaan paljon maaleja ei varmasti taaskaan nähdä ja taistelu Hovin ja Heinosen välillä onkin ehkä se kaikkein ratkaisevin.

Veikataan varsinaisella peliajalla tulosta 1-1 ja ratkaisua jatkoajalla...suuntaan tai toiseen, toivottavasti Turun suuntaan. Jos käy niin onnettomasti että Hokki pelin voittaa, palaamme asiaan huomenna Kupittaalla.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Shane Falco
Miten Tuto sitten pystyy tähän rynnistykseen vastaamaan ja kumpi tekee avausmaalin? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, johon vastaus saadaan illalla. Kovinkaan paljon maaleja ei varmasti taaskaan nähdä ja taistelu Hovin ja Heinosen välillä onkin ehkä se kaikkein ratkaisevin.

Heinonen on runkosarjaan verrattuna tikissä mutta kyllä ratkaisu silti on Hokin omissa käsissä. Missä esim. Appel on nyt kun häntä tarvitaan? Onko liigasoppari jo perstaskussa vai mistä homma kiikastaa?
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Hokin tilanne on mielenkiintoinen, takana pirteä runkosarja, mutta pleikkareissa meno tuntuu hyytyneen, jos Hokki tänään häviää, niin siinäpä sitä on miettimistä, mikä meni vikaan tällä kertaa.

Hokille avausmaali lienee elinehto, mutta saadakseen sen, töitä on tehtävä rajusti ja peli saatava kulmista myös maalille.

Veikataan, että Hokki saa tänään hanat auki ja voittaa 4-1
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Viestin lähetti Mielikuvitushahmo

Hokille avausmaali lienee elinehto, mutta saadakseen sen, töitä on tehtävä rajusti ja peli saatava kulmista myös maalille.

Liikettä pitää pitää ja sillä tavalla repiä Tuton puolustus auki .Maltia kuitenkin tarvitaan ja kovaa työn tekoa. Ei Tuton puolustus systeemi mikään mullistava uusi keksintö ole jota ei ennen olis käytetty,
eikä ennen myöskään murrettu.Mutta ei se velttoilulla aukea,Apell, Tuppurainen, Räikkönen,Suutarinen siinä tähän asti pahimmat alisuorittajat joiden pitää ottaa Johtajanroolia :Tähän asti se Päällikkö on tosiaan ollut suomisarjasta tullut viimehetken vahvistus Forsbacka. Eikä suinkaan nämä Liigasta haaveilevat tyypit.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vuosituhannen alussa listoilla ollutta kohtalaisen huonoa helsinkiläis-turkulaista rap-metal-yhtyettä KMA:ta mukaillen: TuTon on tänään aika pudottaa pommeja. Myönnetään, että olin helmikuun lopussa jo täysin valmis laittamaan TuTon kauden pakettiin. Se TuTo, jonka tiistaina Kupittaalla näin oli kuitenkin täysin eri joukkue kuin runkosarjassa. Hokki taatusti parantaa peliään tiistaista, mutta onhan TuTokin luvannut vielä parantaa edellisestä ottelusta.

Ratkaisevassa roolissa ovat jälleen kerran ne veskarit. TuTo on viime otteluissa tehnyt pelottavan vähän maaleja, mutta vastaavasti omiin on mennyt vieläkin vähemmän. Heinonen on taistelevan maalivahdin maineessa ja tänään sitä taistelua taas tarvitaan. Luotan siihen, että Forsell & co pystyy sen 1-2 tarvittavaa maalia tekemään, jos Heinonen vaan hoitaa oman osuutensa.

Ainakin tiistaina joukkueilla oli suuri ero hermojen hallinnassa. Pysyvätkö Forsbackan ja kumppaneiden hermot tänään kurissa, jos kesäloma uhkaa 3. erässä?
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Jännittävä ilta edessä. TuTolla mahdollisuus lähettää Hokki rantalomalle, mikä kyllä olisi jonkin sortin yllätys, varsinkin jos Hokki ei onnistu yhtään peliä voittamaan.

TuTon viimeiset kuusi peliä ovat todellakin erikoiset maalimääriltään. Luulisi lajin olevan jalkapallo, sen verran pieniä lukemia ottelusta toiseen. Mutta TuTo on voittanut niistä jokaisen, mikä on kaikkein tärkein asia.

TuTon ottelua siivittää 2 hyvin tärkeää jatkosopimusta. Tähtisalo on pakiston aatelia ja Laurila on todellinen jääkiekkosoturi - kunhan pysyy ehjänä.

Toivottavasti tänään tulee vierasvoittoja. Ja mikäli Hokki onnistuu tänään voittamaan, hoidetaan homma kotiin huomenna Kupittalla.

Lopputulos? 2-3, ilman jatkoaikaa. Ettei menisi liian jännäksi....
 

TuTolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mukavat uutiset tähän tärkeään ja jännittävään päivään nuo pari sopimusta TuTon osalta. Tärkeitä pelaajia jo muiden allekirjoittaneiden lisäksi.

Tämän päivän peliin TuTo lähtee varmasti kovalla asenteella. Kunhan jalat vain pysyvät maan pinnalla ja isku on vähintään yhtä kova kuin edellisessä parissa pelissä niin voitto tulee taas vieraissa.

Joten usko on täysi siihen, että huomenna ei enää Kupittaalla pelata vaan seuraavaksi siellä nähdään play off -vastustajana joku muu kuin Hokki.

TuTo on varmasti kahdessa aikaisemmassa pelissä horjuttanut Hokkia kovalla asenteellaan ja saanut Hokin pakkaa jonkin verran sekaisin. Niin kuin monet ovat jo todenneetkin - Hokin pakka sekosi jäähyjen veroisesti tiistaina Kupittaalla viimeisessä erässä. Mukava nähdä, mitä tänään luvassa tuolla rintamalla.

Joten lopputulosveikkausta... 1-3. Jatkoajalle ei voida mennä, sydän jo nyt koetuksella liiaksi. Alkaa tulemaan fiiliksestä mieleen ne pelit, kun TuTo viimeksi nousi liigaan. Vielä kun Kupittaalle saataisiin edes vähäsen kannustusta yleisön taholta.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hokki lähtee peliin kolmella kentällä TuTon neljää vastaan. TuTo on tänäänkin vahvoilla, jos Tuppuraisen ja Junnilan kentät jatkaa lamassa. Siinä on TuTon välieräpaikka aika lähellä silloin.
Voimme luottaa siihen, että Forsellin kenttä järjestää pari buuria ja se voi jälleen riittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös