Hokki - Sport ti 22.11.2005

  • 6 504
  • 33

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ensimmäinen kolmesta Kajaanin reissusta on edessä Sportilla. Kaksi kertaa on kohdattu Vaasassa, molemmista peleistä pisteet jäi Vaasaan.

Hokilla on kolme voittoa alla, viimeisimpänä vierasvoitto Mikkelistä.

Sport voitti neljä kotiottelua putkeen ja sitten Forssassa tapahtui palautus maan pinnalle.

Pelonsekaisin tuntein odotellaan tätä peliä. Jatkuuko Sportin huonot vieraspelit vai joko onnistuisi ja vierasvoitto tulisi?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Odotukset on aika sekavat, Hokilla on mennyt hyvin viime peleissä. Tulosta on tullut ja pelikin on parantunut koko ajan. Liigalainaa vaan ei enää maalin suulla ole, joten nyt Myllykoski pääsee taas tolppien väliin. Jotenkin en usko, että Lohtander pelaisi? Sportilta on tullut kahdesti pataan Vaasassa, mutta se on eri maailma, Vaasalaiset ovat olleet aika kehnoja vieraspeleissä. Ja esitys on ailahdellut aika paljon illasta toiseen.

Hienoisesti kotivoiton puoleen tuntuisi kääntyvän, kovin suurta panosta en kuitenkaan pitkään vetoon laittaisi, sen verran odottamaton peli etukäteen. Hokki vie maalein 4-3.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Sarjasijoituksen ja materiaalin perusteeella vierasjoukkue on suosikki ,ei siitä pääse mihinkään.
Onneksi Kajaanista ei niin hirveän helppo ole pinnoja mukaansa ottaa.
Pelon aiheita aiheuttaa Hokin maalivahti osasto (Myllykoski?), on taas pitkä tauko peleistä, tosin on saanut harjoitella ja levätä rauhassa , toivottavasti kaveri onnistuu.
Hokin puolustuspeli ja viimeistely on ollut viimeaikoina ihan huippuluokkaa jos sama meno jatkuu ei Tammisen porukka helpolla pääse.
Appel poissa edelleen, Silvanderilla ja Oikarisella vaivoja Vimparia odotetaan takaisin ,mutta jo tiistainna ? Junno tietää mutta ei kerro .
Varmasti kova ja tasainen ottelu tulossa, josta ei puutu jännitteitä niin fyysisesti kuin henkisestikin
Toivottavasti huomenna nähdään kauden ensimmäinen todellinen huippuottelu Kajaanissa .
Lopputuloksen veikkaaminen vaikeaa, lähes mahdotonta .
4-3
 

Cena_boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, HIFK, Real Madrid
Melkeen kaikki hokki pelit nähneenä voisin veikata että nyt kun liigalaina on loppu niin ei hyvältä näytä. Veikkaan että sport tulee niin kovalla vauhdilla ekaan erään että ainaki 0-5 on lähellä. Lopputulos 2-9 sportille. Ensimmäinen erä on täysin sportin. Toinen myös, kolmannessa saa heinonen jo muutaman kopin mutta imee niistäkin puolet. Toisaalta Jukurit joutu todella koville täällä ja on mielestäni vähintään Sportin tasoinen joukkue joten ei sitä koskaan tiedä. Huomenna tiedetään sekin.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Tätä peliä on odotettu

Sekavat on fiilikset ennen peliä, turhan paljon on Hokkipakassa kysymysmerkkejä taas tällaiseen peliin. Vimpari olisi todella tarpeeseen, Appelista puhumattakaan. Myllykoski pelasi ihan mukavasti ennen Jokelan tuloa, nyt olisi hyvä paikka näyttää mikä hän on oikeasti miehiään. Ilman loistavaa maalivahtipeliä voi olla pisteet aika tiukassa. Virtala ja Happo ovat pelailleet viime peleissä lupaavasti ja Haverinen on napsinut lähes joka pelissä yhden pinnan. Toivottavasti sama suuntaus jatkuu.

Sport sytyttää aina... harmi, että kestosuosikkimme Mattila ei pelaa. Noo onhan siellä Westerback... ;) Pelistä tulee kunnon vääntöä varmasti, joukkueiden välillä on sopivasti kipinää. Veikkaan, että huomenna nähdään kauden ensimmäiset kunnolliset avojään pommit. Happo ja Westerback muuten ovat turpakäräjillä ekan viiden minuutin jälkeen!

Mitenhän sitä malttanee olla töissä huomenna?!!
 

Klinga

Jäsen
Kuuma peli tiedossa.
Westerback ja Happo varmasti jatkavat samanlaista nahistelua, kuten ennenkin ja muutama muukin Hokin pelaaja kävi Patea härnäämässä ainakin vaasassa.
Toivotaan, ettei suurempia ylilyöntejä satu, ja että tänään nähtäisiin parempi Sport jäällä kuin Forsassa.
Hokilla on taas muutama hyvä voitto takana ja Jukureiden kaato oli erittäin kova suoritus.

Hokki tosiaan tarvitsisi Appelin kaltaisen ratkaisijan ja Vimparin pelaamisesta ei taida vielä olla tietoa. Sport pääsee lähes parhaalla miehistöllä liikkeelle. Blinov onnistui hyvin centerinä kolmosessa Hermes-pelissä, mutta saisi väläytellä pisteiden tehtailussa useammin.
Ajatukset on harmittavasti monesti jäänyt vaasaan koko joukkueella, kun ollaan lähetty vieraskentille pelaamaan. Lopputulosta on lähteä paha veikkaamaan, mutta uskon, että ylivoimat ovat tänään ratkaisevassa osassa.
 

ViVa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jollei Hokki onnistu pelissään täydellisesti, en ole tyytyväinen mihinkään muuhun kuin Sportin voittoon.

Hokki on kova joukkue, jolla on vahva kausi meneillään, mutta mielestäni Sportin pitäisi pystyä voittamaan mikä tahansa vastaan tuleva joukkue (Jukureita vastaan voin tyytyä tasapeliin).

Pikkuhiljaa olisi pelaajilla aika ottaa itseään niskasta kiinni ja unohtaa tuo vieraskammo. Muuten aletaan mennä siihen, että itketään aina ennen vierasmatkoja, kuinka peli ei vieraissa kulje, eikä se sitten kuljekaan.

Sportin huonolle vierasmenestykselle ei ole olemassa yhtä konkreettista syytä. Se ei johdu erikokoisista kaukaloista tai kotiyleisön puutteesta tai "kert muualla on huonommat tuomarit". Se on vain mieleen iskostunut ajatus siitä, kuinka "haetaan piste vieraista".

Kajaanista haetaan kaksi pistettä ja sillä selvä. Mestiksen mestaruuteen tähtäävällä joukkueella ei ole varaa selitellä huonoa menestystä sillä, että vieraissa ei kulje.

Mielenkiinnolla odotan Heinosen esitystä. Ylivoimaisesti voitetussa Hermes-ottelussa oli Heinosen otteissa epävarmuutta, kun taas Forssassa kun oltiin hätää kärsimässä ja Heinonen piti joukkuetta ottelussa mukana.

Sport vie tyynellä pelillä 1-4.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Sportin Kokoonpano Finhockeyn sivuilta:
1 46 MV HEINONEN Sami
2 35 MV PULKKINEN Matti

1 20 VP LAINE Markus
1 36 OP HEIKKINEN Jussi
1 9 VH JÄMSÄ Markus
1 8 KH SUONPÄÄ Pete
1 37 OH SIIVONEN Janne

2 6 VP HALLBÄCK Mikael
2 53 OP ALLEN Chris
2 11 VH POLOZOV Alexandr
2 40 KH DHADPHALE Aniket
2 19 OH MYLLYAHO Vesa

3 44 OP KOSONEN Jarno
3 2 VP KUUSISTO Pasi
3 34 VH SUORANIEMI Mika
3 7 KH BLINOV Viktor
3 15 OH SAINOMAA Teemu

4 66 VP HAAPANEN Mikko
4 4 H KIVINIEMI Jani
4 29 VH HJERPE Kristian
4 41 KH PAJULUOMA Ari-pekka
4 71 OH NABB Kim


Blinov ja Pajuluoma vaihtavat laitureita päikseen.
Westerback jostain syystä poissa, Super-Nik paikkaa keskellä.

edit. onkos tuo Jani Kiviniemi Jarin poikia tai sukulainen?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Hartiapankki kirjoitti:
Westerback jostain syystä poissa, Super-Nik paikkaa keskellä.

edit. onkos tuo Jani Kiviniemi Jarin poikia tai sukulainen?

Toivotaan ettei olis loukkantunut. Vain olisko niin, että Kajaanissa jatketaan siitä mihin Vaasassa jäätiín (Hokki-pelissä). Eli Pate antoi paikkansa Polozoville. Hokkihan on niin kova hiillostamaan Patea, että voihan kyse olla turvatoimistakin, joka äkkiä ajatellen tuntuu kyllä liioittelulta. Eli pelkään jotain vamma tai sitten flunssa-aalto iskee tähän väliin.

Jani on kyllä Jarin poikia. (melko varma tieto)
 

Rocco

Jäsen
Blinoville tekee ihan hyvää saada kaksi möyrijää siihen rinnalle. Kompensoivat paremmin Blinovin kiekkotaitoja.

Toivottavasti Patella ei ole mitään vakavaa. Yhdessä tilanteessa Forssassa nousi vähän hitaasti ylös ja aika hitaasti meni myös vaihtoon. No mutta nyt on Polozovilla elämänsä tilaisuus kakkosketjussa!
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Rocco kirjoitti:
No mutta nyt on Polozovilla elämänsä tilaisuus kakkosketjussa!
Toivottavasti käyttää paikkansa ja antaa jatkoa varten muille laitureille painetta. Mies (tai miehen alku) on pelannut saamissaan jämävaihdoissa aina pirteästi, vaikka vartta ei vielä ole oikein vääntää fyysisellä osastolla. Taitoa kuitenkin on, eli toivottavasti syntyy sitä kautta myös tulosta.

Aika mielenkiintoista, että eilen ei ollut vielä mitään tietoa Paten poisjäännistä. Iso menetys ja asettaa entistä enemmän tehopaineita ykkösketjulle.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Rocco kirjoitti:
Toivottavasti Patella ei ole mitään vakavaa. Yhdessä tilanteessa Forssassa nousi vähän hitaasti ylös ja aika hitaasti meni myös vaihtoon. No mutta nyt on Polozovilla elämänsä tilaisuus kakkosketjussa!

Se tästä vielä puuttuiskin, että hävityssä FPS-pelissä vielä menisi paras pelaaja sairastuvalle. No, tuskinpa se mitään vakavaa on kun ei ole mitään tietoja tihkunut. Onko kukaan nähnyt harjoituksissa? Entä jatkoiko Pate peliä Forssassa mainitun tilanteen jälkeen?
 

Klinga

Jäsen
Ei kyllä ole tullut tietoon, että Westerback olisi loukkaantunut. Toivotaan nyt vain, että mieheen on iskenyt flunssa. Muuten ei kyllä Sportilta löydy pelintekijää tuleviin otteluihin. Paha paha...

Yllättävä nosto junioreista. Kiviniemi jr. on kyllä hyvä pelaamaan, mutta ylilyöntejä tulee lähes jokaisessa junnupelissä. Tuskin kuitenkaan edustuksen kanssa harjoittaa samanlaisia koiruuksia. Polozovilla on nyt näytön paikka, jos kentälliset todellakin ovat pitävät. Myllyaho ei kyllä alkukaudessa ole kovinkaan mainittavia otteita esitellyt, mutta Nik on. Paha sanoa, kuinka tämä kentällinen onnistuu.

Suoraniemi ja Blinov samassa kentässä, taitaa jäädä Sainomaa ilman kiekkoja, kun nämä kaksi kiekko rakastavat pelaajat pörräävät samassa kentässä. Mutta toisaalta, Saino ja Suoraniemi ovat hyviä duunareita ja toivottavasti saavat tehtyä Blinoville tilaa kentällä.

Vieraspelejä tulisi jo ruveta voittamaan, jos halutaan taistella Mestiksen voitosta.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Ne suurimmat vierasotteluvaikeuudet ovat jostain syystä eteläsuomessa. Turhaa kai sanoa että tämä ottelu on tosi tärkeä Sportille, sillä niinhän kaikki ottelut ovat olleet tähän asti. Positiivinen juttu Paten poissaolosta: pääseehän nämä nuoremmat kokeilemaan vähän peliä nyt taas. Mielestäni tärkeää että ne saa pelituntumaa aina välillä, veikkaan että niitä tarvitaan ainakin playoffseissa kun pelaajat joutuu sairastupaan.

Minkähänlainen tämä Hokin uusi lainapelaaja on?

edt kijoitusvirheet
 

Ihmemies

Jäsen
Klinga kirjoitti:
Yllättävä nosto junioreista. Kiviniemi jr. on kyllä hyvä pelaamaan, mutta ylilyöntejä tulee lähes jokaisessa junnupelissä. Tuskin kuitenkaan edustuksen kanssa harjoittaa samanlaisia koiruuksia.

Todellakin yllättävän positiivinen nosto. Toivottavasti pääsee pelaamaan edes vähän ja lämmittämään pikkusen Hokin pelaajia. Kiviniemi tekee paljon duunia; taklaa, tekee maskia, tappelee, lämmittää vastustajia ja ampuu maaleja. Mun silmissä kaikkea siis mitä tarviikin. Saisi tulla kaverille vähän lisää massaa niin tässä on meille uusi Viemerö käsillä ja hyökkäyspäässä vielä taklaamassa!!
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen Pirkka Katajala siirtyi Hokkiin, mutta ei ilmeisesti pelaa vielä tässä ottelussa, vai olenko väärässä?
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Sillälailla! Taas vieraissa turpaan. Numeroiden valossa on kuitenkin yritetty olla mukana pelissä. En kuunnellut selostusta kuin pätkittäin, niin voisiko joku kuunnelleista/paikalla olleista kommentoida Heinosen ottelita maalilla. Olisko ollu otettavissa, vai kuinka?

Positiivista on 2 tehtyä vierasmaalia.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Anadigi kirjoitti:
Sillälailla! Taas vieraissa turpaan. Numeroiden valossa on kuitenkin yritetty olla mukana pelissä. En kuunnellut selostusta kuin pätkittäin, niin voisiko joku kuunnelleista/paikalla olleista kommentoida Heinosen ottelita maalilla. Olisko ollu otettavissa, vai kuinka?

Positiivista on 2 tehtyä vierasmaalia.


Torjuntaprosentit 93.75% - 88.24%. Tuosta voisi päätellä, että tolppien välissä on yksi heikko lenkki.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
everon kirjoitti:
Torjuntaprosentit 93.75% - 88.24%. Tuosta voisi päätellä, että tolppien välissä on yksi heikko lenkki.
Tuo Heinosen prosentti on kyllä väärin, sillä Happo iski viimeisen tyhjiin. Oikea on siis 90,91%. Liiton sivuille ilmestykin vasta jälkikäteen tieto, että se oli tyhjiin. Prosentti oli siis laskettu alkuperäisen tiedon mukaan..
 

Milou45

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
everon kirjoitti:
Torjuntaprosentit 93.75% - 88.24%. Tuosta voisi päätellä, että tolppien välissä on yksi heikko lenkki.

Radioselostuksesta päätellen Hokin maalit oli kyllä melko pahoja molarille.

Taisi olla eka maali, joka Simon selostuksen mukaan meni jotenkin ihme reboundin jälkeen sisään.

Toinen alivoimalla kaksykkösen jälkeen.

Kolmas 5-3 YV:llä, jonkun hämärän käsisyötön jälkeen.

Tämä siis vain radiosta kuultuna. Paikallaolijat kertokoon paremmin.

Onnittelut Hokille voitosta. Onneksi edes pari saatiin tehtyä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
En nyt sanoisi Heinosen esitystä kovin heikoksi. Tehtyjä maaleja kaikki kolme ja viimeinen tyhjiin. Hokin kohdalla voidaan unohtaa puheet maalivahtiongelmasta, Myllykoski oli taas oikein hyvä.Lohtander on nyt selvä luukkuvahti ( taas... ) ja OP:tä pitää onnitella huippuluokan hankinnasta. Tuskin on ollut kovin kallis maalivahti ja peli eikun paranee koko ajan. Pysyvästi kokoonpanossa olleista maalivahdeista Häkkisen jälkeen tähän mennessä paras. Sasuhan ei pelannut koko kautta Hokissa.

Tuomariin oli vaikuttanut Tamin avautuminen edellisen pelin jälkeen. Jäähyt olisivat voineet oikein hyvin mennä tasan tai jopa vähän toisinkin päin, mutta nyt Hokille tuli enemmän. Tosin hyvä näin, muutenhan olisi voinut jäädä pari AV-maalia tekemättä...

Hieno peli, taistelua molemmilta joukkueilta, yllättävän paljon taklauksia Hokin peliksi, mukavaa kiekkoa. Erityisesti mieltä lämmitti se, että Vaasan suosikkipoika Happo teki yhtä monta maalia kuin Sportin koko joukkue yhteensä ;) Tamilta tuli elekieltä reilusti domaren suuntaan, ehkä vaikutti pillin soimisiin, ehkä ei.

Sportilla oli omat painostuksen aikansa, mutta aika hyvin Hokki sai ohjattua tuon pelin kulmiin muutamia paikkoja lukuunottamatta. Tehokkuus tekopaikoissa oli taas kohdallaan, tosin pari unelmapaikkaa hukattiin kolmannessa erässä, mutta ei se mitään.

Jänsä nro 9 taitaa muuten olla aito pelimies, ainakin aitoon tullessaan heitti katsomoon hymy huulilla herjaa takaisin. Näin sitä pitää!

Edit: Ai niin, aika outoa oli katsoa kun valkopaitainen Sport pelasi punapaitaista Hokkia vastaan...
 
Viimeksi muokattu:

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei tämä nyt mikään hirveän huono tulos ole. Tilastojen perusteella matsi oli todella tasainen. Torjunnatkin 30-30.

Hokki on kuitenkin tällä hetkellä yksi kovakuntoisimmista jengeistä sarjassa. Tietenkään tyytyväinen ei voi olla kun hävittiin mutta toisaalta ennen kauden alkua en missään nimessä odottanutkaan että Kajaanista haettaisiin kuutta pistettä runkosarjassa.

Toivotaan että lauantaiksi saadaan sairastuvalta senttereitä (Pate, Laitinen) ja pystytään jatkamaan tuota komeaa kotisaldoa.

Vieraspelaamisen kanssa on kuitenkin tekemistä mutta parempaan suuntaan ollaan ilmeisesti menossa. Olisi Hokki voinut Vaasassakin voittaa jos oltaisiin oltu näillä senttereillä matkassa.
 
Kumikiekko, veit sanat suusta!

Juur oli kirjoittamassa, että oikein uskomattoman upealta tuntui, kun nimenomaan Kuningas Happo oli voiton puuhamiehenä. Hänhän on vaasalaisten suosiossa...ainakin, mitä Vaassassa oli nähtävissä. Ukko on muutenkin pelannut tällä kaudella aivan upeasti. Ihmettelen hiukan muutaman muun alkukauden Hokkimiehen viimeaikaista taantumaa, mut kai se on anteeksannettavaa pitkässä kaudessa.

Kiitos viel Hokille....kerrassaan aivan upea voitto!

Ei sitten muuta, kuin Tammisen tämän kertaisia runoja kuuntelee. Mitähän se nyt keksii, kun ei ollut jäälläkään tällä kertaa liikaa vettä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös