Hokki - Sport la 14.1.2006

  • 11 120
  • 74
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Missä viipyy Hokin sivuilla videokooste maaleista? Ainakin joskus niitä oli, onko vielä? Vai ovatko kenties jossain toisella www-sivulla?
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Spofani kirjoitti:
Missä viipyy Hokin sivuilla videokooste maaleista? Ainakin joskus niitä oli, onko vielä? Vai ovatko kenties jossain toisella www-sivulla?

Itse itselleni (ja muillekin) vastaan, että ovat Kuvaaja Kettusen sivuilla:
http://kotisivu.dnainternet.net/dnamaali/

jonka mukaan maalikooste on tulossa.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
kumikiekko kirjoitti:
Peli oli vähintään yhtä epätasainen kuin mitä numerot näyttävät. Hokilta oli liike ja pelihalut muutamia parin minuutin jaksoja vaille täysin hukassa. Oman pään idioottineppailut ne vaan jatkuvat..... Ainoa tosissaan koko pelin pelannut punapaita oli Myllykoski, jonka piikkiin ei yhtään takaiskua voi laittaa. Aika harvinaista jos pelissä tulee 8 omiin. Jotenkin näytti, että kotijoukkue puristi mailaa ihan helvetisti alussa ja lopussa ei enää napannut kun kaverille oli annettu liian monta eteen.

Sport vei Hokkia niin pahasti, että ei ole ennen Kajaanissa nähty. Helvetin hyvännäköistä peliä, ei voi kiistää. Aivan kuin joukkueet olisivat pelanneet eri sarjatasoilla. Jos peli säilyy tuollaisena, niin huh-huh! Osa oli toki Hokin huonoutta, mutta ainakin minun mielestäni suvereenein turpaananto Hokin Mestis-taipaleen aikana...

Samaa mieltä, Hokki oli todella heikko ja Sport pelasi hyvää iloista kiekkoa. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Joukkueiden tasoero oli eilen niin käsittämättömän suuri, että ihan pahaa tekee. Hokki ei pystynyt antamaan koko pelissä montaakaan peräkkäistä syöttöä omille... ihan kuin kiekko olisi ollut tulessa!

kumikiekko kirjoitti:
Kolekin kommentti oli että ei tämä mitään, vain yksi peli pitkässä juoksussa. Tietysti on hyvä, että osataan nollata tappio nopeasti, mutta kyllä 0-8 pataan kotona ainakin mulla pistää paniikkinappulaa hakemaan jos kerran yritetään kärkijoukkueisiin kuulua???

Tämäkin oli arvattavissa jo etukäteen, juuri Kolekmaista toimintaa. Muutenkin tuo Kolekin homma välillä ihmetyttää (elekää ymmärtäkö väärin, Kolek on tehnyt paljon hyvää ja nostanut tasoa Kajaanissa), että mitä se mies oikein ajattelee. En tiedä peliaikoja Hokin osalta, mutta minusta tuntui, että Valli-Kortelainen oli kokoajan kentällä... ei jumalauta... molemmat jätkät ovat olleet jo pitkään niin pihalla, että pahaa tekee. Ja jätkät pelaa vielä jatkuvasti ylivoimaa (Kortelainen 3 maalia ja Valli 0 maalia tällä kaudella). Sitten Veli-Antti Leinonen istuu villassa ja on ollut Törnvallin jälkeen Hokin toiseksi paras puolustaja kaudella!!! En kertakaikkiaan voi ymmärtää Kolekin peluutusta välillä.

Ja sitten nämä ulkomaan avut... niitä on aivan turha kuletella mukana, elleivät ole selkeitä vahvistuksia joukkueelle (esim. Jokela). Esim. Tiihonen on ollut aivan pihalla kuvioista koko ajan. Ei Keränenkään onnistunut ja muitakin vastaavuuksia riittää tältäkin kaudelta vaikka millä mitalla.

ASF kirjoitti:
Kyllähän Sporttikin otti selkään Jukureilta 7-2 ja Tutolta 9-1, mutta ei nyt sentään kotona. No, nämä tappiot luotsannut kaveri ei ole enää maisemissa. Kolekin olisi ennemminkin pitänyt pyytää anteeksi kotiyleisöltä tuota esitystä kuin vähätellä tappiota.
Naula kantaan. Ei hissuttelu ja hyssyttely mitään auta. Välillä pitäisi kenties hieman raivotakin, ehkä porukka hieman heräisi... Kirkkonummella ja Järvenpäässä peli oli jo ollut aivan samanlaista! Pari kaveria olivat tälle kaudelle ekaa kertaa kattomassa peliä... Koetin vakuutella, että kyllä tää oli vaan satunnaista, mutta eivät aikoneet enää tälle kaudelle tullakaan, ku noin syvältä oli peli... kuinkahan moni muu satunnainen katsoja ajatteli samoin?!

Pelin taso on ottanut takapakkia ja kun muistelee viime kautta, niin aika pahalta näyttää. Silloinkin pelattiin syyskaudella parasta kiekkoa Kajaanissa ikinä. Joulutauon jälkeen peli ei enää kulkenutkaan, Kolek vakuutti, että syy on kovassa harjoittelussa kevättä varten... kuinkas kävikään? Peli ei auennutkaan koko keväänä. Pataan tuli TuTo:lta 3-0 ja sillä selvä! Ettei taas mopo olisi karkaamassa käsistä?

Perhana, nyt jätkät ryhtiä ja sama ilme käsille, kuin joulukuussa! Potentiaalia löytyy, mutta nyt se pitää kaivaa käsille tavalla tai toisella.

Edit: Mika Suoraniemen 0-2 maali oli muuten aivan käsittämättömän komea. Lämäri läpiajosta viidestä metristä aivan oikeaan yläpesään. Rohkea ratkaisu!
 

ortninxvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP, Hokki
Castillo kirjoitti:
Todella hieno kommentti. Onnittelen. Ei muualla kuin Mikkelissä.

Ketään ei viety putkaan eikä sakkoja tilanteesta tullut. Lähdettiin bussilla suoraan kohti Vaasaa. Ei kannata uskoa kaikkia, mitä lehdestä lukee. Karkin heittäminen jäälle oli todella typerä temppu, eikä mitenkään hyväksyttävissä. Järkkäreillä tuntui olevan asiaa vähän joka kohdassa, eikä tiedä mitenpäin olisi pitänyt olla siellä katsomossa. Ei siellä kuitenkaan mitään kummallista missään kohdassa tapahtunut.

Pakko antaa kommenttia poliisien kutsumiselle. Tämä vastauksena siis kaikille Vaasalaisille. Järjestyksenvalvojaliivien päällepukeminen muutoin kuin järjestyksenvalvojan tehtävissä on rike, josta lain mukaan on tehtävä ilmoitus poliisille. Kyse ei ollut "vittuilusta", vaan siitä että Hokille olisi tullut ongelmia, ellei lakia rikottaessa noudatettaisi lakia, eli ellemme olisi kutsuneet poliisia, olisimme itse rikkoneet lakia, eikä mikään ryhmä ole niin rakas että itse sen toilailusta ongelmiin haluaisimme.

On hyvä ettei kaverille tullut mitään pahempaa tilanteesta, mukava kaveri, kuten 95 prosenttia RA:n kavereista onkin.

Banderolleja ei edelleenkään saa ripustaa, koska se on järjestäjien puolelta kielletty. Kaikki paikat on myyty yrityksille ja niiden banderollien peittäminen on kiellettyä. Hokin järkkareillä (joilla muuten kaikilla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti) ei ole mitään RA:ta vastaan. Kyllä Kajaanin halliin meteliä mahtuu. Nämä pienet asiat eli räkimiset, karkkien ja leipäpalojen heittelyt sekä mainosten peittämiset kun saatte pois, ei järkkärit tule väliinne. Teille on annettu nyt hyväksi koettu kulmaus katsomosta, jossa saatte olla rauhassa muilta katsojilta. Samaa katsomonosaa käytätte jatkossa edelleenkin. Tervetuloa taas.
 

Klinga

Jäsen
Zor kirjoitti:
Edit: Mika Suoraniemen 0-2 maali oli muuten aivan käsittämättömän komea. Lämäri läpiajosta viidestä metristä aivan oikeaan yläpesään. Rohkea ratkaisu!

Monesti olen jo ehtinyt kritisoimaan Suoraniemen laukausta, tai sen huonoutta. Mies pääsee usein hyvää maalintekopaikaan, mutta veto vaan ei lähde niin kuin pitäisi. Mielessä on käynyt sen jälkeen, että maali olisi ollut varma, jos vetäjä olisi ollut toinen.
Mutta viime aikoina on vedotkin onnistuneet ja muutaman maalinkin saanut aikaan. Erittäin hyvä jatkoa ajatellen, että maalinteossa onnistuvia löytyy jokaisesta kentällisestä.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
ortninxvahti kirjoitti:
Banderolleja ei edelleenkään saa ripustaa, koska se on järjestäjien puolelta kielletty. Kaikki paikat on myyty yrityksille ja niiden banderollien peittäminen on kiellettyä.

Satuin kuulemaan, kun keskustelitte tästä asiasta matkanjohtajamme kanssa ja kuten hän kuullakseni sanoi, se ettei niitä saa ripustaa ei ole se ongelma. Red Armyn ja Ultrasin jäsenet tietävät, että eivät edes tuo banderolleja mukaan Kajaaniin. Nyt mukana oli tämä uusi ryhmä "Rödvitt", jolle tieto tästä banderollien levittämiskiellosta ei mennyt kaiketi sitten perille.

Kuten matkanjohtaja ymmärtääkseni sanoi, niin ongelma onkin siinä, että miten asiat ilmaistaan. Kajaanilaisten järjestysmiesten ilmaisu menee luokkaan ärsyttäminen muutamia järjestysmiehiä lukuunottamatta. Se, miten meille tultiin asioista sanomaan oli todella töykeää, eikä Hokin järjestysmiesten kanssa voi käydä asiallista keskustelua. Itse seurasin näitä selkkauksia kauempaa ja ei voi muuta kuin ihmetellä sitä tapaa, jolla asiat eilen hoidettiin.



Hokin järkkareillä (joilla muuten kaikilla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti) ei ole mitään RA:ta vastaan.
Tämä tapahtuikin viime vuonna ja nyt tämä katsomovalvoja ei enää liivit päällä Hokin otteluissa ole. Tosin töissä edelleen. Satuin kiinnittämään huomiota siihen.

Nämä pienet asiat eli räkimiset, karkkien ja leipäpalojen heittelyt sekä mainosten peittämiset kun saatte pois, ei järkkärit tule väliinne.
Nämä ovat pieniä asioita, eikä niihin teidän kannattaisi tarttua. Mutta tottakai tartutte, kun kokemusta siitä ei ole, millaista on oikeasti toimia sellaisen faniporukan kanssa, joka alkaa riehumaan. Karkkien heittelystä ei minun mielestäni tarvitse tämän enempää puhua. Se oli yksittäistapaus, jonka minä ja kaikki muutkin Red Armyn jäsenet tuomitsemme jyrkästi. Kun karkki lensi kentälle, oli paikalla ensimmäisenä Patrik Westerback. Matkanjohtajamme myös ilmoitti aika selkeästi bussiin päästyämme, että tällainen ei ole hyväksyttävää.

Teille on annettu nyt hyväksi koettu kulmaus katsomosta, jossa saatte olla rauhassa muilta katsojilta. Samaa katsomonosaa käytätte jatkossa edelleenkin. Tervetuloa taas.

Katsomonosa oli loistava. Kiitos siitä. Siellä ei jatkossa vain saisi olla ulkopuolisia, joita siellä eilenkin pitkin peliä seilasi. Toisessa erässä siellä istui joku paikallinen järjestysmiehen vieressä katsomassa peliä ja kun kannattajamme menivät tuulettamaan 0-4-maalia, niin heidät komennettiin sivuun tämän paikallisen tieltä. Totaalisen typerää. Jos meille on annettu oma alue, niin silloin se on meidän alue, eikä sinne ole yhdelläkään paikallisella asiaa.

Tämä järjestysmiehen paidan pukeminen nyt oli aivan harmiton pila, eikä siitä olisi mielestäni pitänyt sen suurempaa mekkalaa saada tehtyä. Ei vaikka miten te sitä yritättekin kriminalisoida. Tämä mies oli ymmärtääkseni selvinpäin ja ymmärsi heti mistä on kyse. Puhutteluhan siinä olisi riittänyt. Eilinen oli vain turhaa poliisien niukkojen resurssien kuormittamista.

Luulimme kyllä, että siellä alettiin kuvaamaan jotain Kummelin sketsiä, kun se Reinikainen käveli 70-luvun karvalakissaan ovesta sisään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasa
Olihan reissu. Sirkushuveja ja leipääkin taas että jaksaa kokonaisen viikon ennen Kouvolan haltuunottoa.

Eivät järkkäripiruparat muuta keksineet, niin piti tarttua mokomaan liiviasiaan. Liivi btw lojui siellä hallissa kenen tahansa poimittavana! Mites tällaisia virkavallan symboleja ei säilytetä asianmukaisesti. Toisaalta jos eivät soittaneet poliiseja, olisi tämä kuuluisien Rummukaisten poliisiveli jäänyt näkemättä.

Loistava humppamesta tämä Kajaanin halli; kysykää vaikka niiltä 8 kaverilta, jotka veti letkajenkkaa 0-6 tilanteessa. Ja leipätifo suoraan klassikkojen joukkoon.

Propsit ja ranskanleipä sille Red Army Southernin kundille, joka oli ajanut naisystävineen Helsingistä about 750 km varta vasten peliin! Tätä mä kutsun asenteeksi.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
sika säkissä kirjoitti:
Loistava humppamesta tämä Kajaanin halli; kysykää vaikka niiltä 8 kaverilta, jotka veti letkajenkkaa 0-6 tilanteessa. Ja leipätifo suoraan klassikkojen joukkoon.
Kun tilanne on 0-6 ja ei tiedä mitä enää tekisi tai laulaisi, niin parempi laittaa jenkaksi. Sai taas kajaanilaiset nähtävää :D

Patrik Westerback oli eilen aivan liekeissä, eikä kertaakaan lyönyt Kimmo "Rakastan ruokaa" Happoa käsille. Ihan maagista sekin. 0+3.
 

ortninxvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP, Hokki
Castillo kirjoitti:
Se, miten meille tultiin asioista sanomaan oli todella töykeää, eikä Hokin järjestysmiesten kanssa voi käydä asiallista keskustelua. Itse seurasin näitä selkkauksia kauempaa ja ei voi muuta kuin ihmetellä sitä tapaa, jolla asiat eilen hoidettiin.

Asiasta keskustellaan myös täällä. Kun (toivottavasti jo ensi kerralla) pääsemme yhteisymmärrykseen toimintatavoista, voi meillä kaikilla olla kivaa.

Nämä ovat pieniä asioita, eikä niihin teidän kannattaisi tarttua. Mutta tottakai tartutte, kun kokemusta siitä ei ole, millaista on oikeasti toimia sellaisen faniporukan kanssa, joka alkaa riehumaan.

Meille on annettu "pelisäännöt" miten toimitaan, ja niin me toimimme. Porukasta lähes kaikki riehui, mikä oli OK. Muutamat SIKAILIVAT, mikä ei ollut OK. Uskon kyllä RA:n antavan kylliksi opastusta kyseisille ensi kertaa varten.

Siellä ei jatkossa vain saisi olla ulkopuolisia, joita siellä eilenkin pitkin peliä seilasi. Toisessa erässä siellä istui joku paikallinen järjestysmiehen vieressä katsomassa peliä ja kun kannattajamme menivät tuulettamaan 0-4-maalia, niin heidät komennettiin sivuun tämän paikallisen tieltä. Totaalisen typerää. Jos meille on annettu oma alue, niin silloin se on meidän alue, eikä sinne ole yhdelläkään paikallisella asiaa.

Olet oikeassa. Puhe oli, että kulma on teidän, järkkäri molemmissa päissä ja muut katsojat (paitsi joku, kenet hyväksytte sinne) pysyvät järkkärien toisella puolella. Tähänkin palaamme.

Tämä järjestysmiehen paidan pukeminen nyt oli aivan harmiton pila, eikä siitä olisi mielestäni pitänyt sen suurempaa mekkalaa saada tehtyä. Ei vaikka miten te sitä yritättekin kriminalisoida. Tämä mies oli ymmärtääkseni selvinpäin ja ymmärsi heti mistä on kyse. Puhutteluhan siinä olisi riittänyt. Eilinen oli vain turhaa poliisien niukkojen resurssien kuormittamista.

Paidan pukeminen oli pilaa, tiedän sen. Laki on laki, jota meidän kaikkien tulee noudattaa (toivottavasti olet lakien noudattamisesta samaa mieltä). Teimme mitä laki määrää ja vain siksi että laki sen määrää.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
fastasashark kirjoitti:
Anteeksi tyhmä kysymys, onko tämä faktaa? Ainakaan minä en ole nähnyt vahvistuksia asiasta?

Itse poimin tuon uutisen Sportin sivuille ja lähteenä siis tuo SHT:n asioihin pitkälle keskittynyt sivusto. Mielestäni asia ei ole 100% faktaa vielä, mutta omituisen varmoin sanoin asia on mainitun uutisen tekstissä mainittu.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
ortninxvahti kirjoitti:
Meille on annettu "pelisäännöt" miten toimitaan, ja niin me toimimme. Porukasta lähes kaikki riehui, mikä oli OK. Muutamat SIKAILIVAT, mikä ei ollut OK. Uskon kyllä RA:n antavan kylliksi opastusta kyseisille ensi kertaa varten.

Valitettavasti olet mielestäni väärässä. Olen nähnyt myös todellista, aivan päätöntä riehumista. Paikkoja on pistetty remonttiin ja kaikkien tielle tulevien kimppuun on käyty surutta. Se on riehumista.
 

ortninxvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP, Hokki
Castillo kirjoitti:
Valitettavasti olet mielestäni väärässä. Olen nähnyt myös todellista, aivan päätöntä riehumista. Paikkoja on pistetty remonttiin ja kaikkien tielle tulevien kimppuun on käyty surutta. Se on riehumista.

En todellakaan tarkoittanut sellaista riehumista mainitsemallani riehumisella, vaan hurjaa kannustamista. Riehuminen on aika laaja käsite loppujen lopuksi. Sanaa käytetään myös lievemmissäkin "pöljyilyissä". Tosin, olen ollut mukana taltuttamassa mainitsemasi kaltaisia riehujia.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuolta Hokin videosivulta imaisin tuon 1. erän koosteen ja olipa taas Patelta kohtalainen lätty tuohon kolmanteen maaliin. Mestiksen taitavin pelaaja, kyllä.

Mitä tulee tähän kannattajakeskusteluun, oma mielipiteeni on se, että kaikki ne jotka romua jäälle heittävät pitäisi ilmiantaa ja heille tulisi antaa porttikielto jäähalliin. Tämähän on ihan selvä homma ja siitä on turha valittaa. Joudutaan muuten jäädyttää lisää paitoja sinne päätyseinälle kun joku kompuroi pari metriä ennen laitaa johonkin perkeleen kolikkoon.

Muuten Red Army on kannattajaryhmänä huippuluokkaa, pelaajien ja valmentajienkin mielestä.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Spofani kirjoitti:
Tiedoksi: eka erä jo valmiina!
Toinen erä myös nyt ladattavissa.

ortninxvahti: Tämä selvitti sitten tuon. Ei siinä mitään.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Castillo kirjoitti:
Toinen erä myös nyt ladattavissa.


Kolmas erä ladattavissa. Kuvissa mm. letkajenkkaa ja eräs kannattaja, jolla keltainen hihaton villapaita? päällä. Samoissa kuvissa kävelee perässä järkkkäreitä....

EDIT: en ymmärrä mitä videokoosteen tekijä oikein pyrkii esittämään koosteellaan (siis maalit ja letkajenkan ymmärtää kyllä, mutta muuta...)

Moderaattorit poistaneet linkin videoon, jossa tunnistettavissa henkilöitä jotka eivät esiinny videossa omassa halustaan.
 
Viimeksi muokattu:

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Spofani kirjoitti:
EDIT: en ymmärrä mitä videokoosteen tekijä oikein pyrkii esittämään koosteellaan (siis maalit ja letkajenkan ymmärtää kyllä, mutta muuta...)

Pitäisikö kaikki maalit näkyä noissa koosteissa? Esim. tuossa ensimmäisessä pätkässä filmi katkeaa juuri Westerbackin syötön jälkeen (kolmannessa maalissa).

edit. No näkyyhän se nyt kun katsoi uudemman kerran. Sport-katsomossa näyttää olevan hyvä meininki..
 
Viimeksi muokattu:

Urheiluhullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, HIFK ja HPK.
Katsomonosa oli loistava. Kiitos siitä. Siellä ei jatkossa vain saisi olla ulkopuolisia, joita siellä eilenkin pitkin peliä seilasi. Toisessa erässä siellä istui joku paikallinen järjestysmiehen vieressä katsomassa peliä ja kun kannattajamme menivät tuulettamaan 0-4-maalia, niin heidät komennettiin sivuun tämän paikallisen tieltä. Totaalisen typerää. Jos meille on annettu oma alue, niin silloin se on meidän alue, eikä sinne ole yhdelläkään paikallisella asiaa.

Tähän haluaisin vain sanoa samat sanat Vaasaan päin. Hermes Fan Clubilla on myös oma katsomoosa Vaasassa ja sinne Vaasalaisilla ei ole mitään asia, mutta aina tulee joku Vaasalainen (varsinkin pikkupoikia) härnämään. Ja vaikka sanotaan järkkäreille siitä niin ei mitään tapahdu...Joten sitä voisitte parantaa seuraavan peliin missä Sport ja Hermes kohtaavat. Tämä ei ole provoa! Sanon vain miten asia on.
 

Number81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pojat on poikia....

Urheiluhullu kirjoitti:
Tähän haluaisin vain sanoa samat sanat Vaasaan päin. Hermes Fan Clubilla on myös oma katsomoosa Vaasassa ja sinne Vaasalaisilla ei ole mitään asia, mutta aina tulee joku Vaasalainen (varsinkin pikkupoikia) härnämään. Ja vaikka sanotaan järkkäreille siitä niin ei mitään tapahdu...Joten sitä voisitte parantaa seuraavan peliin missä Sport ja Hermes kohtaavat. Tämä ei ole provoa! Sanon vain miten asia on.

Ei kai aikuinen ihminen nyt voi hermostua pikkupoikien pienestä härnäämisestä.
Me ollaan täälä Sportin Etelä-Suomen peleissä saatu aina ne pikkupojat viereen huutamaan ja kannustamaan omiaan. Kyllähän se aikuista risoo ku ipanat ilkkuu ja oma joukkue ottaa pataan(varsinkin Sport vieraissa syksyn aikana), mutta pojat on poikia.

Asiallisimmat pikkupojat muuten edelleen Kouvolassa, jotka loppujen lopuks innostui kannustamaan Sporttia, kun omasta hallista ei lähtenyt heidän mielestää tarpeeksi ääntä.

Nyt ei muutaku Khöyvölää vallottamaan ja toivotaan, että kouvolalaiset ilmaantuvat hallille sankoin joukoin KANNUSTAMAAN omiaan...
 

Erkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
Onko jollakulla muulla mahdollisesti ongelmaa 3.erän maalikosteen lataamisessa??Väittää, että sivua ei voi näyttää!
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Erkkari kirjoitti:
Onko jollakulla muulla mahdollisesti ongelmaa 3.erän maalikosteen lataamisessa??Väittää, että sivua ei voi näyttää!

Ainakin mulla toimi hyvin. Vähän liian iso lähettääkseen maililla, mutta kokeile uudestaan, Ehkä siinä oli ruuhkaa =)
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Se on jostain syystä bännätty. Ihan turhaan mun mielestä.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Castillo kirjoitti:
Se on jostain syystä bännätty. Ihan turhaan mun mielestä.

Oli siinä kyllä hyvin henkilökohtaisuuksiin menevää materiaalia. Ihmettelin jo aiemmin, miksi kyseinen kuvaaja kuvasi enimmäkseen hihattomassa keltaisessa villapaidassa liikuskelevaa henkilöä (kasvojakin) ihan lähietäisyydeltä.
 

Imhotep

Jäsen
Erkkari kirjoitti:
Onko jollakulla muulla mahdollisesti ongelmaa 3.erän maalikosteen lataamisessa??Väittää, että sivua ei voi näyttää!

Nyt onnistuu lataaminen ihan hyvin. Videota on editoitu poistaen turha episodi. Maalit näkyvät, ja jopa letkajenkka... 'Oi jospa oisin ollut mukana...'
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös