Hockey GM – rahakimppa

  • 10 582
  • 58

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
No, niin.

Playoffeihin voi laittaa ilmoittautumisia tulemaan YV:llä. Kiirus tuli hiukan, mutta hyvin kerkeää. Nyt vaan ripeästi viestejä tulemaan!!

Playoff-jakso alkaa jo 16.4, eli ke-to yönä. Panos entisellään 10€ ja ei lisävaihtoja.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieman yleistä turinaa hockey GM:stä, ei liity sinänsä tähän rahakimppaan:
Huikea peli kyseessä, suosittelen kaikille. Pelistä tekee mielenkiintoisen tuo otteluiden ja ennenkaikkea jaksottaisten pelipäivien määrä. Vaihtoja on onneksi 16 käytössä supertunnuksella, joka hieman tasoittaa tuota eroa esim. liigapörssiin. Tämän lisäksi pelissä saa pisteitä laukausten blokkaamisesta ja taklauksista, mikä tuo lisää variaatiota pelaajavalintoihin etc.

Uusi kausi tosiaan avattu ja pelaajistosta löytyy kyllä hyviä halpoja "hakuja" joka pelipaikalle... Kavereiden kanssa avattiin kimppa, mutta jospa sitä tulisi tännekin mukaan toisella joukkueella, kunhan vaan kimppa saadaan pystyyn!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kuis on Roo? Pistäthän meille kimpan pystyyn?

Itse pyrin olemaan myös tässäkin mukana niin monessa jaksossa kuin mahdollista.
 

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
Jees, voisin pistää pystyyn rahakimpan. Jahka kerkeän, availen uuden ketjun niin saa avausviestiin kätevästi kaikki tärkeät jutut.
 

Nonhero

Jäsen
Minkämoisia kimppoja täällä olisi tarjolla? Olisin kiinnostunut.
Itsellä max 50€/jaksopanos & vaatimuksena kaikki 25 vaihtoa, että voi kilpailla oikeasti valtakunnan kärjessäkin palkinnoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös