Hockey Arena – Online Hockey Manager

  • 422 078
  • 4 678

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Saasta HC:nkin kalenteri näyttää sen verran tyhjältä viikonloppuisin että laittakaahan tähänkin osoitteeseen haastetta tulemaan jos on vapaata.

Asiasta kolmanteen: On todella mielenkiintoinen tuo HA:an tullut drafti. Tässä siis pitäisi käyttää noista 15:stä viikoittaisesta scouttauksesta osa noiden draftattavien scouttailuun. Jännä nähdä mitä sieltä tulee. Toivottavasti nyt ei ihan jokaisessa liigassa tuonne ensimmäisenä varaaville tule joka kerta jotain 100/MAX ukkoja. Tuo junnuhomma on muutenkin riistäytynyt täysin käsistä. Yhdelläkään alle 90 lahjaisella ei tee enää yhtään mitään. Ja niilläkin pitää olla se MAX-MAX-2 potentiaali.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Asiasta kolmanteen: On todella mielenkiintoinen tuo HA:an tullut drafti. Tässä siis pitäisi käyttää noista 15:stä viikoittaisesta scouttauksesta osa noiden draftattavien scouttailuun. Jännä nähdä mitä sieltä tulee. Toivottavasti nyt ei ihan jokaisessa liigassa tuonne ensimmäisenä varaaville tule joka kerta jotain 100/MAX ukkoja.
On juu mielenkiintoinen. Itselläni on tällä hetkellä 12 scouttausta käytettävissä viikossa ja ainakin alkukaudesta käytän noista jokaisen draftijunnuihin koska aion panostaa ainakin tähän ekaan draftiin, oli se varausjärjestys sitten mikä tahansa.

Tuo junnuhomma on muutenkin riistäytynyt täysin käsistä. Yhdelläkään alle 90 lahjaisella ei tee enää yhtään mitään. Ja niilläkin pitää olla se MAX-MAX-2 potentiaali.
Niinpä. 7 junnua viikossa maksimitiloilla on paljon. Itse olen sillä kannalla, että täysillä junnutiloilla pitäisi pystyä nostamaan junnuja vaan 5 kpl viikossa, varsinkin kun nyt draftin myötä joka kaudella saa sen ekstrajunnun.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Viimeksi muokattu:

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Jos huusit automaattia vastaan niin se oli meikän :D

Joo huusin.
Keskustelua käytiin jo tuolla HA:n "hyvät kaupat ketjussa". En tosin tiedä oliko se mikään loistokauppa mutta mielestäni omaan joukkueeseen sopiva pelaja tolla hinnalla.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
No nyt ois tosiaan myynnissä se 18-vuotias 98/max-1 molari, TI:ltään varmaankin yks ikäluokkansa kovimpia molareita sekä kokemustakin kertyny jo 15 pinnaa.

E: eipä menny 400 millillä kaupaks joten alku viikosta uus yritys 300 millillä.
 
Viimeksi muokattu:

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä jollekin AI 409 pot 0 pelaaja. Lähtöhinta 10k.

Erhard Luborský

Uskollisuus -3, mutta nythän sille saa uusien sääntöjen mukaisesti 70 päivän sopimuksen.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uusi kausi on lähtenyt kohtalaisen hyvin käyntiin. 4 liigaottelusta tuli otettua 3 voittoa, mm. voitto joukkueesta, jolle hävisin viime kaudella kaksi liigaottelua sekä harjoitusmatsin kaudenvaihteessa. Junnuturnaus tuli niinikään avattua voitolla, vastustaja kaatui numeroin 7-2. Ykkösketjun laitahyökkääjälläni on 21-vuotiaana TI 199 ja 200 pitäisi mennä rikki huomenna tai ylihuomenna. Hänestä tuleekin ensimmäinen oma kasvatti joka on saavuttanut TI:ssä 200:n rajan.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Ostakaahan hyvä 18-vuotias molari 98/max-1/-3, TI 100 ja kokemustakin jo sen 15 pinnaa. On aivan ikäluokan parhaiden molarien rinnalla.

Kaudesta sen verran, että eihän se ihan niin hyvin oo menny kuin toivoin. Pistemenetyksiä on jo kolmessa pelissä, kakkosmokke menetettiin suojaamattomien markkinoille ja yhtään hyvää junnua ei oo noussu et sais lisää massii. Kakkosmoken tilalle tuli tosin ostettua huomattava parannus vain 60 millin lisähinnalla.

U20 kisat lähti hyvin käyntiin, kun jenkit kaatu tyylikkäästi 6-1. Melko luottavainen oon siihen, että jo tuo voitto riittää viemään joukkueen jatkopeleihin.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Nyt saa heittää ehdotuksia. Junnukouluun nousi 100-lahjainen jantteri, potentiaalikin vähintään max-3. Pitkästä aikaa huippujunnu, joten innoissani heitin tietenkin molemmat piikit kankkuun ja nostin ylös. No päätaitona oli nopeus, eikä vaihto ollut mahdollista, enkä miettinyt loppuun asti. Nyt mulla on käsissä 18-v veskarinalku, mv23 nop86. Mitä vittua mä tolla muka teen?? Tuskin markkinoilta hirmusummia junnuveskareista saa, ja en varmaan itse siitä saa kaikkea irti. Ykkösveskarikin vasta 24-v 98/max-1 TI280, joten sillä pitäis mennä hamaan tulevaisuuteen. Perkele.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kävi todella hyvä mäihä sikäli että junnuista nousi peluri jolla on lahjakkuus 99 ja potentiaali 82 (MAX-1) Uskollisuuskin on +1. Hän on 18-vuotias ja TI on 99. Laitoin myyntiin ja lähtöhinnaksi 200 miljoonaa. Se vaan askarruttaa että julkiseksi arvoksi lahjakkuus näyttää vain 78:a ja kun TI on tosiaan alle 100, niin meneeköhän tuo kuinka hyvin kaupaksi ja millä hinnalla..

Yksi vaihtoehto olisi tietysti istuttaa tuo ykkösketjuuni. Halli- ja lepotilani ovat tasolla 130. Kärsisiköhän joukkueeni peliesitykset paljonkin jos ykkösketjusta tiputtaisi kakkoseen 21-v TI 173-pelurin jolla on kokemusta 59 ja laittaisi tilalle tuon yllämainitun junnun. Tietysti, voihan tuo kaupaksikin mennä 200 millillä.
 

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
+3 loy 20y 95/max-1 AI 176 exp 71

Karsea tilanne, olen käyttänyt pari kautta sitten tähän pelaajaan uskollisuusbonuksen nostaen uskollisuuden +3:een. Nyt samainen kaveri estää kahdeksan +2-uskollisen pelaajan uskollisuusbonuksen antamisen ja tätä on jatkunut jo sen kaksi kautta. Ei auta kuin laittaa myyntiin.

Ostin hänet mielestäni kohtuuhintaisena 300 miljoonalla ja laitoin reilun 200 miljoonan uskollisuusbonuksen, joten hinta ei ole paha tai ehkä jopa alakanttiin. Ostamisen jälkeen olen peluuttanut häntä kakkosketjussa ja kakkoserikoistilannekentissä. Harvassa on +3-uskolliset nuoret ja kovatasoiset pelaajat nykypäivänä.

Kyseessä siis 20-vuotias 95-lahjainen ja maksimi-1 potentiaalinen puolustaja, jolla on kokemusta 71 ja AI on 176. Ostakaa pois!
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
25 ottelun jälkeen on tilanne se, ettei joukkueellani ole enää edes teoreettista mahdollisuutta tippua pudotuspeliviivan alapuolelle. Sarjataulukossa ollaan neljäntenä eli taistellaan jopa kotiedusta playoffeihin. Junnuturnauksessa ollaan edelleen mukana, viime kaudella taidettiin tippua juuri samalla kierroksella, mikä on seuraavaksi edessä, eli päästiin 16 parhaan joukkoon.

Joukkueen paras maalintekijä on tehnyt peräti 41 häkkiä, hän on koko liigan maalipörssissä toisena. Joukkueen paras pistemies on tehnyt 16+42=58 mikä riittää liigan pistepörssin toiseen tilaan. Ei hassummin, sillä molemmat heistä ovat vielä 21-vuotiaita.

Vaikka tällä kaudella ei sarjanousua tulisikaan, niin kyllä tuohon playoff-paikkaan voi olla melko tyytyväinen, sillä esim. viime kaudella jäätiin samassa liigassa runkosarjassa sijalle 11 ja kuitenkin nyt on nuorennoksen jälkeen ensimmäinen kausi jolloin ollaan playoff-joukkue. Eli kehitystä on tapahtunut ja tästä on hyvä jatkaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myös täällä kausi mennyt ihan hyvin, tosin tällä materiaalilla pitäisikin olla kärkiporukassa kun kuitenkin 1-2 ketjun pelaajat on jo 20v pelaajia ja kolmosessa on pari ihan tekijämiestä pelaamassa jämäminuutit. Vitoseen pitäisi ensikaudella helposti nousta, eri asia onnistuuko.

Runkosarjan kärjessä oltaisiin pisteellä, mutta kohdataan vielä 2 ja 3 sijoilla olevat ja kun kakkonen vain pisteen päässä ja kolmonen 4 pisteen niin joutuu kyllä täysillä vetämään loppukauden matsit että edes runkosarjan voitto tulisi. Myös pikkuhahanossa ollaan 4 joukossa ja junnuturnauksessa vielä mukana, tosin joukkueen pelaajat tosiaan suurimmaksi osaksi 20v joten jos ensikaudella junnuturnaus järjestyy niin siinä vasta tavoitteet, mutta koitetaan tässäkin jo pärjätä, lian aikaisin hanor lopettaa turneet :(

Muutenkin kausi mennyt ihan hyvin, U-20 junnu Pörhönen on iskenyt 29 maalia ja on maalipörssin kärjessä. Hyvää taustatukea antaa sitten Kanadan U-20 sentteri joka johtaa pistepörssiä 46 pisteellä.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Kokenut sotaratsu lähtökuopissa:

D Ronnie Sheerin TI 275, Pot 6 ja uskollisuus +3, joten kaksi kautta ihan pätevä stay-at-home. Kanukkikin vielä :)

http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=29019508

Runkosarjan loputtua lähtee vielä 2 pelaajaa, sitten pitäisi olla rebuild valmis. Valmis tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että vaihtuvuus on 1 tai 2 pelaajaa kaudessa. Pitkään on jauhettu vitosessa, eikä ensi kaudellakaan tarvitse haaveilla noususta, mutta sitten pitäisi olla kasassa riittävä runko nelosessa pysymiseen ilman rental-pelaajiakin.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL

Afinogenov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sabres
Tähän väliin kyssäri --> Taktiikoissa on sellainen kohta kuin "kopioi vastustajan peluutus". Onko jollain tietoa koskeeko tuo pelkästään jääikojen kopioimisen vai kattaako muutakin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös