Hockey Arena – Online Hockey Manager

  • 422 225
  • 4 678

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
:D Voisitteko vähän valottaa, onko näillä hurjilla miinuspottu-jätkillä ja melkeen 1000 kokemuksella olevia pelaajilla mitään merkitystä? Tälläkin pottu vielä -41, mutta kokemusta 800 http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=14176848

Taitaa olla hyvin lähellä tuo 800 pelin parhaita kokemuksia pelaajilla. Ei noilla mitään tee. Kaikki joiden pelaajien kokemus ylittää 500 niin pottu on kuitenkin sen verran jo miinuksella, että voi hetken olla loistava pelaaja, mutta nopeasti ne taidotkin laskee ettei siitä kokemuksesta sitten enää hirveästi hyötyä ole.

Ehkä alemmilla sarjatasoilla tuo 800 kok ukkokin iskisi vielä kovat tehot, mutta nuo on melkein koristeita vain ja kallispalkkaisia semmoisia...
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pistetääs tännekin puolelle mainostusta eli hockeyarenassa olisi tarkoitus miittailla 22.2 - 24.2 . Lisätietoa foorumilta ( pari viimeisimmän viestiä kun lukaisee) miittikeskustelu topickissa.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
VIII-tasolle jäätiin viime kauden päätteeksi, koska semifinaalivastustajaksi tuli joukkue, joka tuli kesken kyseisen kauden bottijoukkueen tilalle, ja uuden joukkueen manageri sitten vahvisti joukkuettaan aivan helvetisti. Hävisimme semifinaalit sitten kyseiselle joukkueelle.

Nyt kuitenkin on sujunut pelit tällä kaudella hyvin. 9 ottelusta 9 voittoa maalierolla 84-3. Joukkueeni on siis täysin ylivoimainen liigan tasoon nähden, tämä näkyy myös siinä että liigassamme on 15 pelaajaa joiden TI on yli 150, niin näistä 14 kpl pelaa minun joukkueessani.

Harjoittelu- ja lepotiloja kehitän jatkuvasti sitä mukaan kun talousasiat sen sallivat. 100 % -tilat ovat tavoitteena.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
TI 201 voimasentteri 73?/12 ( linkki johtaa hockeyarenan pelaajalinkkiin)

Tuossa pienenä vinkkinä aloittelijoille, käväisi mulla NC matsin pelaamassa ja lähtee korkeiman tehneelle UFA pelaajista kun potkin pois kun ei viitsi 10 viikon palkkoja maksella ennenkuin voi uudestaan myydä. Aloittelijalle tuolla 0 hinnalla tai hieman yli voisi alivoiman voimasentteriksi olla ihan ok hankinta, 12 pottua ja kokemusta 83, voimaa toki ehkä turhan paljon, mutta tosiaan tuolla "ilmaisella" summalla voisi aloittelijoille hyvin sopia. Kunhan halusin ilmoittaa jos joku etsii pelaajia tai varamiestä vailla loukkaantumisien takia.

Muutenkin tuntui aika helposti noita TI 200 yli meneviä pelaajia löytyvän UFA pelaajista, jotka sitten on joko -3 uskollisuudella tai muuten vain niin aloittelijan käsissä, että pelaajan saa itselle. Toki sitten kun mennään TI 250 yläpuolella hankiminen on vaikeampaa ja toki pitää muistaa että vaikka pelaajan saa ilmaiseksi niin usein palkkakin kova. Eli vähän palkkojenkin mukaan tarjoukset. Toisaalta tähdistä voi saada edes vähän takaisin.

Eli kannattaa noita pelaajia tosiaan "punaisella" siirtolistalta katsella, siirtohistoriasta katsoo onko pelaajaa myyty paljon tai korvauksia saanut eli aikaisemmin jo lähtenyt UFA pelaaja toiseen joukkueseen, toinen oljenkorsi on sitten myös tuo että manageri ei ole pitkään aikaan kirjautunut. Yleensä jo tietää siitä jos pelajaa ei ole pitkään ollut joukkueessa, että silloin on mahdollista se saada ja kannattaa siirtohistoria katsoa silloin.

Varsinkin 7-8 divariin tuolta saa siis käytännössä palkan kustannuksella pelaajia. Kannattaa tosin tuo pelaajan potenttiaali katsoa, että jos se on vaikka -12 tai alle niin taidot laskee nopeaa tahtia, tuommoisen pelaajan käytettävyys ei ehkä ole kun muutama viikko kun taidot menee jo sen alle mitä palkkaa kannattaa maksaa, uutta siis vaihtoon sopivan ajanjakson jälkeen aina. Eikä välttämättä kannata kun 1-2 ketjua kovempia pelaajia haalia ja loput nuorempaa pelaajaa. Palkat nousee muuten ehkä turhan kovaksi ja tulevaisuuttakin hyvä rakentaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viimeistä miestä viedään joukkueesta eli Artūrs Cimermanis TI 257 kok 211, voimalaituri/sentteri, 10k lähtöhinta ja tänään 19:32:29 dedlaine.

Sitten ei olisikaan enää vanhuksia tiimissä. Tuossa hyvä täytepelaaja jollekin halvalla tai aloittelijoille ihan hyvä kohde kärkiketjuihin, ainakin hetkeksi.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Jos teiltä löytyy hyvä junnu jonka haluatte myydä ja haluatte rahaa niin ilmotelkaa niin ostan. toki hintalaatu suhde pitää kohdata.

max 400 miljoonaa saa olla hinta ja potentiaali minimissään max -3. lahjat väh 89. ikähaitari 17-20.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos teiltä löytyy hyvä junnu jonka haluatte myydä ja haluatte rahaa niin ilmotelkaa niin ostan. toki hintalaatu suhde pitää kohdata.

max 400 miljoonaa saa olla hinta ja potentiaali minimissään max -3. lahjat väh 89. ikähaitari 17-20.

No mulla olisi, jos ulkkari käy, sellainen nuori pelimies kuin:

DIOGENES STAŃCZYK, ID 31639962 91/max-3 TI 149 20v. kok. 25 pinnaa ja pelipaikkana hyökkääjä. Uskollisuus toki -3
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Olen pelannut Hockey Arenaa vuodesta 2009 lähtien, mutta edelleenkin moni asia pelissä on minulle täysin arvoitus.

Pelaan tällä hetkellä melko matalalla sarjatasolla, mutta joukkueeni on materiaaliltaan sarjan kovin. Siitä huolimatta joukkue on kärsinyt tehottomuudesta koko kauden ajan ja muutama materiaaliltaan kevyempi joukkue on pystynyt voittamaan joukkueeni. Monesti tuntuu pelituloksia seuratessa siltä, että koko peli on täyttä arpomista.

Mistä eväät tuohon tehottomuuteen? Minulla on muutama hyökkääjä, jonka laukaus on arvoltaan yli 100 ja lukuisia pelaajia, joiden arvo on yli 200 TSI. Silti tuntuu siltä, ettei tuollakaan materiaalilla pärjätä, mikä on täysin älytöntä. Vinkkejä otetaan mielellään vastaan, millä tuon tehottomuuden pystyy kääntämään tehokkuudeksi.

Toinen asia on ylivoima. Millaisia pelaajia ylivoimaan kannattaa laittaa. Peluutan koko yv-viisikkona hyökkääjiä tällä hetkellä, mutta yv on ollut joukkueellani aina surkeaa.

Joukkueen id: http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_team_info_basic.php&team_id=6843
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)

Ainakin huomionarvoista oli heti ketjujesi heikot taklausarvot sekä aggressiivisuus, joka oli kolmella ketjulla vain "vähäinen". Nuo kaksi asiaa vaikuttavat otteluiden hallintaan, joten tuossa saattaisi olla ainakin osa syytä. Esim. omalla kohdalla vielä alemmissa divareissa onnistuin kääntämään tiukat pelit melko usein voitoksi juuri kohtuullisen voimakkaan joukkueen avulla, joten ehkä lähtisin liikkeelle siitä, että voimakkuuden merkitystä ei kannata aliarvioida.

Muuten on vaikea sanoa paljon mitään, kun ei tiedä tarkemmin, millaisia taitojakaumia pelaajillasi on ja miten olet koonnut kentällisesi, mutta ainakin yksi asia jonka itse muuttaisin, on kentällisiesi aggressiivisuus, jota hilaisin hiukan ylöspäin, mutta tietty tuonkin kanssa pitää olla varovainen, jos pelaajillasi ei ole riittävästi itsehillintää.

Yv:ssä en ainakaan itse peluuttaisi kolmea hyökkääjää enempää. Kokeiltu on eikä verkko heilunut hyökkäyspäässä käytännössä yhtään useammin. Sen sijaan omassa päässä tuntui olevan tilanteita aikaisempaa useammin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pari kärkipään kaveria myös lähtisin itse uusimaan, TI 150 kaveri miinus potulla alkaa vain olemaan rahan heittämistä roskiin ja kun taidot laskee vain kokoajan niin nopeasti uusimaan noita alle TI 200 ukkoja joilla potenttiaali on miinuksella. Noita kun jaksaa varsinkin suojaamattomien markkinoilta kytätä niin helposti saa vahvistettua joukkueetta. Semmoisia pelaajia yrittää varastella joiden managerit ei ole pitkään aikaan kirjautunut tai pelaajan sirtohistoria on erityisen värikäs ja lähtenyt aikaisemmin jo UFA:n toiselle. -3 pelaajia siis kannattaa yrittää etsiä myös. Jos sokkona pistää tarjouksia niin vaikeampi saada. Noita kun yrittää katsoa niin helpommin saa. Toki se sitoo rahat aina tietyksi ajaksi jos omistaja ei uusi heti sopimusta, mutta tuolta tuolle tasolle ja joukkueen tasoon nähden saa hyviä pelaajia kyllä käytännössä ilmaiseksi.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Sanokaas, kuinka paljon olisitte valmis maksamaan enintään pelaajasta jonka TI on 132, puhdas laituri(ei hukkapinnoja), kokemus 57, 89/max potentiaali ja uskollisuus -1?

E: hehkutetaanpa täälläkin vielä omaa junnuostostani

95/82+? http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=32893928 ja vain 150 miljoonaa. Olin kaiken lisäksi ainut tarjoaja. TI oli ostovaiheessa 81.. Kyseessä 17 v pelaaja ja linkki vie pelaajakorttiin.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Jos teiltä löytyy hyvä junnu jonka haluatte myydä ja haluatte rahaa niin ilmotelkaa niin ostan. toki hintalaatu suhde pitää kohdata.

Vladimirs Veide 94/max-3, 18 vuotta, TI 116

Maalivahti 0 (0%) Nopeus 8 (4%)
Puolustus 53 (80%) Voima 20 (13%)
Hyökkäys 10 (0%) Itsehillintä 12 (43%)
Laukaisutaito 2 (50%) Päivän kunto 55 (0)
Syöttäminen 11 (0%) Kokemus 11 (10%)

Voidaan neuvotella hinnasta, jos kiinnostaa :).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös