Hockey Arena – Online Hockey Manager

  • 422 272
  • 4 678

Molkke

Jäsen
Maalinteko tökkii. Toinen sarjamatsi putkeen, vastustajan veskarille yli 45 torjuntaa ja vain yksi päästetty maali. Omissa tietysti kolisee se tarvittava kaksi että tukkaan tulee. Mitä ihmettä voi tehdä maalinteon parantamiseksi? Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Arvon herrat olisiko tästä junnusta yhtään mihinkään?
ikä16 lahj88 pot59 ti11
Eli onko tuo mahdollisesti lähelläkään 88 lahjakkuudeltaan kun ti on vain 11?
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Arvon herrat olisiko tästä junnusta yhtään mihinkään?
ikä16 lahj88 pot59 ti11
Eli onko tuo mahdollisesti lähelläkään 88 lahjakkuudeltaan kun ti on vain 11?

Sun tilat on niin luultavasti alhaiset, että mitään huippu TI lukemia ei tule missään tapauksessa. Ensi kaudella, kun näkee tuon päivitetyt arvot, niin tietää paremmin. Junnukouluun kannattaa nyt panostaa, niin tuo kaveri kehittyy huimasti :).
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Ikävä kyllä, kyseinen "lahjakkuus" on roskakoritavaraa.

En nyt ihan noin jyrkkä olisi, kyllähän tuo hyvinkin voi olla yli sen noin 75, jopa hieman yli. Tiloista kun en tiedä, niin voi olla enemmänkin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli millaisia statseja uusilla hankinnoilla pitäis olla jos ajatellaan aloittelevan joukkueen hyökkääjiä, puolustajia, sekä maalivahtia?
Saa toki laittaa linkkiä pelaajakortteihin, niin pääsee vähän perille.

Taidot nyt on vähän omaa tulkintaa, tuossa kun on tärkeysjärjestyksiä listattu niin niistä sitten itse päättelee nuo luvut.

Alussa lähtisin siitä liikkeelle että yritä päästä alkuperäisistä pelaajista eroon ja hankkia halvalla parempia pelaajia. Max 1 miljoonan pelaajia ostaisin ekan kauden aikana ja sen jälkeenkin todella varovaisesti ennenkuin on ihan varma pelaajien markkina-arvosta ja koska alimmissa sarjoissa pärjää jo melkein jos kokoonpanot pistää kuntoon ja hankkii pari vahvistusta. Nuo suojaamattomat pelaajat eli UFA pelaajat semmoisia joita kannattaa hankkia. Tosin kaikissa pelaajista lähtisin siitä liikkeelle että pelaajien potenttiaali on vähintään 0, jos on miinuksella taidot alkaa laskea ja mitä enemmän miinuksella sitä kovempaa. -6 ei ehkä vielä paha, mutta siitä alaspäin taitojen lasku alkaa olemaan niin kovaa, että helposti jää sitten turhan kallispalkkainen peluri joukkueseen melkein nollataidoilla, ehkä kokemuksella jyrää hyviä tehoja, mutta sitten turhaa palkkaa vie. Sen takia lähtisin liikkeelle siitä että ei ihan miinuspot pelaajaa.

1-2 ketjuun noita papparaisia suojaamattomista halvalla, 3-4 ketjuun sitten nuorempaa kaveria myös edullisesi, turha ottaa ihan koko joukkuetta papparaisia ehkä täyteen kun palkat vie rahaa ja alussa todennäköisesti yksi kärkiketju jo riittää aika pitkälle ja tulevaisuutta kannattaa aina miettiä, vaikka treenitilat on heikot kyllä se nuori usein kannattaa vaikka ei paljoa treenaa, varsinkin kun treenitiloja alkaa saamaan yli 50 niin kannattaa miettiä pistäisikö junnua isompaan rooliinkin sillä usein vetää sitten myöhemmin taidoissa ohi, toki alle 80 lahjaista ja huonolla potulla varustettua ei kannata turhaan peluttaa..
 

Kyösti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Tosiaan nyt panostetaan vain tuohon joukkueen kehittämiseen ja menestystä haetaan vasta myöhemmin.
Kuitenkin voittaminen on motivaation kannalta pakollista, joten joskus niitäkin on saatava.
Tavotteita asetetaan kuitenkin pikkuhiljaa ja niitä lähdetään tavoittelemaan.

Tällä hetkellä on notkuttu markkinoilla ja oon tuohon hakuun laittanut aina potentiaalin lähdöksi 6, max hinnaksi 1 500 000.
Kuitenkin keskittynyt löytämään niitä halpoja jätkiä, mutta sitä ei tiedä, vaikka joku kunnon pelimies löytyisi vähän kalliimmalla.
Ostettujen pelaajien min TI on ollut 130.

Kahdessa liigaottelussa ollaan saatu aikaiseksi vasta 1 maali ja omissa on soinut 6 maalin verran. Kuitenkin tavoitteeksi asetettu maalihanojen aukaisu tapahtui edellisessä pelissä, joten siitä on hyvä lähteä eteenpäin.

Virheitä tulee varmasti tehtyä, mutta niistähän sitä parhainten oppii.
Yhden miinus potentiaalisen ostin ja se tiputti samantien vielä lisää potentiaalia. Turha ostos ja tästä oppineena en noihin rahojani enään tuhlaa.
Alussa ei kuitenkaan olla isoissa rahoissa.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
veteraanipelaaja myynnissä:

Bor Ajster 95/-12 TI 277

On tehnyt tälläkin kaudella jo erittäin hyvät tehot (6+1) n. 12 minuutin peliajalla ilman yv-aikaa nelosdivarissa, joten tekisi varmasti tuhoisaa jälkeä hyökkäävämmässäkin roolissa eikä ole hinnallakaan pilattu. Takaraja jo vajaan tunnin päästä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä noita ukkoja halvalla saa.
tästä maksoin 10 tonnin http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=28328593
Linkki HA:n pelaaja profiiliin

Tuo on aika hyvä esimerkkki "kannattavista" pelaajista millä alkuun pärjää aika hyvin, taitoja sen verran että ei ihan turha kentällä ja aika halpa palkkainenkin varmaan. Toki veikkaus ettei kokemusta paljon, mutta tuohon hintaan kun ostelee täytepelaajia joukkueseen ei sillä ole väliä, tuon voi sitten tarvittaessa potkiakin sitten kun ei mahdu kentälle enää. Ei treenaa tuolla lahjakkuudella ja potulla kovaa, mutta jotan edes joten hieman kehittyy siitä pikkuhiljaa.

Jotain tuon tyylistä varsinkin alempiin ketjuihin suosittelen. Vanhempia syömähampaita sitten kärkiketjuihin.

Mitä ylhäällä puhuttiin ettei alussa pysty menestymään ja tiloihin keskittyä niin kyllähän alussa juurikin pystyy pärjämään, toki riippuu vähän sarjassa johon joutuu, jos lian ylhäällä niin ehkä yksi kausi "tahallaan" kannattaa hävitä ja pari kautta jyrätä pohjalla niin saa boonuksia ja fanijoukko kasvaa. Sitten kun tarpeeksi joukkue vahvistunut nousee.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alkuvuodesta 2007 tuli HA:ta pelattua pitkään ja päivittäin ja jäin siihen koukkuun. Sitten into lopahti ja tunnukseni poistettiin koska olin liian pitkään kirjautumatta sisään. Sen jälkeen olen vuosien saatossa tehnyt sinne uuden tunnuksen n. 2-3 kertaa, mutta aina alkuinnostuksen jälkeen HA:n pelaaminen aina vain unohtui.

Vajaa kuukausi sitten tein sinne taas uuden tunnuksen ja nyt olen jälleen koukussa peliin. Silloin kuin loin tunnuksen, oli joukkueeni VII-liigassa toiseksi viimeisenä. Tällä hetkellä se on VIII-liigassa, kolmantena. Nykyisen HA-urani aikana ostin joukkueeseen muutaman hyökkääjään jotka ovat joukkueessani 1-2 ketjun tasoisia miehiä. Kehitän joukkuettani sen verran kuin tarvii, että olisin tarpeeksi tasokas nousemaan takaisin VII-liigaan, toki katson aina välillä että joukkueen talous antaa periksi.
 

Kyösti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Joukkue alkaa pikkuhiljaa vahvistumaan uusilla jätkillä ja vanhoista voimattomista on päästy eroon. Muutama täysin turha jätkä tullut ostettua, mutta väliäkös tuolla. Ei tässä ainakaan rahat kovin helposti pääse loppumaan näillä leveleillä.

Noista taktiikoista lienee oikeestikin jotain hyötyä ja niiden kemioista?
Oon nyt yrittäny saada max kemioita mahdollisimman ylös ja tonne reiluun 80% on päästy.
Kuinka tärkeeksi näiden maksimointi on todellisuudessa katsottu?
Sivut kertoo tietysti parantavan suoritusta, mutta kokemukset on minulle myyntipuheita tärkeempiä.

Ja sitten kiinnostaa myös tuo "tehokas vastaan x-taktiikkaa", eli onko näiden katsottu olevan oikeesti merkittävästi tehokkaampia, vai onko ihan sama vetää 3-4 kentällä samalla taktiikalla?

Olen rakentanut kenttiä kuitenkin siten, että pystyn käyttämään samalla kentällä kolmeakin eri taktiikkaa max. kemian ollessa ~70-80.
Tämä vaikuttaa suhteellisen järkevältä, mutta onko kokeneemmat samaa mieltä?

edit.
Joitakin vastauksia löytyikin sivulta 155, mutta tietysti päivitettyä tietoa saa jakaa.

Managerina ollaan oltu 4 liigaottelun verran. 1 voitto, 3 tappiota.
Tavoitteeksi on asetettu, että päästäisiin liigan keskitasolle.
Voittaminen ei ole tällä hetkellä tärkeintä, mutta kyllä jokaisessa pelissä pitäisi maaleja saada aikaiseksi, eikä oma puolustus saa vuotaa näin pahasti.
Nyt kun ongelmat tiedostettu, niin niitä lähdetään korjaamaan.

"Tämä pelaaja jää uskollisuuttaan vapaaehtoisesti joukkueeseesi siihen asti, kunnes päätät myydä tai erottaa hänet!"
Muutamalta jätkältä on sopparit loppumassa 2 viikon sisällä, mutta kaikkien uskollisuus +3, joten onko nyt niin että niitä ei muut voi ostaa?

Mitä ylhäällä puhuttiin ettei alussa pysty menestymään ja tiloihin keskittyä niin kyllähän alussa juurikin pystyy pärjämään
Toki "pystyy", mutta siinä on mielestäni iso ero, jos muut jyrää 250TI jätkillä ja on varaa tuhlata pelaajiin älyttömät rahasummat, kun omalla tilillä on se 5 000 000. :)
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toki "pystyy", mutta siinä on mielestäni iso ero, jos muut jyrää 250TI jätkillä ja on varaa tuhlata pelaajiin älyttömät rahasummat, kun omalla tilillä on se 5 000 000. :)

Tainut sitten hieman epäonnea arpaonnen kanssakin olla. Kannattanee suosiolla tiputtautua ehkä sarjatasoa alaspäin, riipuen toki missä nyt pelaa. Nopealla vilkaisulla en löytänyt mikä on joukkueen nimi tai sarjataso niin vaikea mennä arviomaan voiko tuolla rahamäärällä pärjätä vai ei.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Pistin tarjouksen kun "varapakkeja" aina tarvitaan vaikka tapana ei ole ostella pelaajia joiden energiat tahallaan lasketaan alaspäin.

Laitettu kaveri nyt vapaalle niin ei pasin tarvitse kiukutella, on siis 100:ssa huomenna ;).

Ps, en ole tahallaan laskenut alaspäin, harkka/lepotilat ilmeisesti itsellä ei niin kohtaa ja kun rahat on vähissä, ei pysty vielä kunnolla sitäkään rakentamaan :D.
 

Kyösti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Juniorikoulutus tarjoaa pelaajaa Kuisma Pyörre.

-Ikä 17v
-Lahjakkuus ?83
-Potentiaali ?94
-TI ?20
-Maalivahti

Mitäs tämän kanssa kannattaa tehdä?
Lähetetäänkö leirille, vai nostetaanko joukkueeseen?
Ilmeisesti ainakaan lahjakkuus, tai TI ei ole kummoinen?
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Juniorikoulutus tarjoaa pelaajaa Kuisma Pyörre.

-Ikä 17v
-Lahjakkuus ?83
-Potentiaali ?94
-TI ?20
-Maalivahti

Mitäs tämän kanssa kannattaa tehdä?
Lähetetäänkö leirille, vai nostetaanko joukkueeseen?
Ilmeisesti ainakaan lahjakkuus, tai TI ei ole kummoinen?
Minkä tasoiset junnutilat sulla on? Tuo TI 17-vuotiaalle ei ainakaan satasen tiloilla olisi merkki kuin jostain ~30 lahjakkuudesta =P

Mutta jos heikot tilat, ei muuta kuin leirille ja saman tien ylös reenaamaan lisää, todennäköisesti parempaa ei tämän kauden aikana nouse.
 

Kyösti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Minkä tasoiset junnutilat sulla on? Tuo TI 17-vuotiaalle ei ainakaan satasen tiloilla olisi merkki kuin jostain ~30 lahjakkuudesta =P

Mutta jos heikot tilat, ei muuta kuin leirille ja saman tien ylös reenaamaan lisää, todennäköisesti parempaa ei tämän kauden aikana nouse.

No vastahan peli aloitettu, joten tilat on sen mukaiset.
Lähetetään jätkä leirille ja katsotaan mitä käy.
Voiko tuon käyttää tuolla leirillä 2 kertaa?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
No vastahan peli aloitettu, joten tilat on sen mukaiset.
Lähetetään jätkä leirille ja katsotaan mitä käy.
Voiko tuon käyttää tuolla leirillä 2 kertaa?
Juu, pitäisi pystyä jos niitä on kaksi kertaa jäljellä. Itse buustaisin TI:t ja pistäisin heti myyntiin niin saat rahaa firmaan...
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Saako täällaisesta junnusta yhtään mitään markkinoilta?
17v lah88/pot73 ti30
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Pari pelaajaa myynnissä:

Bartoloměj Lakatoš laituri 90/12, usk -1, sopimusta jäljellä 207 päivää. Kokemusta 170 ja TI pönöttää sarakkeessa 293.

Theodor Svanberg laituri, 86/-6, usk +3. Kokemus 213 ja TI 301

Karol Molnár pakki, 91/0, usk +3. Kokemus 260 ja TI 270

Lähtöhinta kaikilla 10 000 ja linkit suoraan pelaajakorttiin HA:n sivustolle.

edit. Ahto Kärhä laituri, 24v, 75/53 (max) ja usk +3 TI 194. Tässä lähtöhinta 17,5M
 
Viimeksi muokattu:

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
10 ottelua kaudesta pelattu ja joukkue on sijalla viisi 22 pisteellä. Maaliero on kohtuullinen 35-15 ja pelaajista pitää mainita maalivahti,joka on tällä hetkellä liigan toiseksi paras maalivahti(94,59%).
harjoittelu-ja lepotilat ovat tasolla 32 ja ne ovat rakentumassa tasolle 37,joten pientä parannusta silläkin osastolla.
 

Molkke

Jäsen
Kertokaas viisaammat. Minulla on tallissa kolme maalivahtia ja tarvitsisin hieman apua miten heitä kannattaisi peluuttaa.

Veskari 1: Ti 170, MV 66, nopeus 63, syöttö 12 itsehillintä 29 lah/pot 80/18
Veskari 2: Ti 227 MV 107 nopeus 102 syöttö 10 itsehillintä 0 lah/pot 87/-6
Veskari 3: Ti 211 MV 137 nopeus 8 syöttö 16 voima 8 itsehillintä 42 85/35

Eli kinkkistä. Kenet laittaa maaliin mihinkäkin matsiin? Pientä vinkkiä jatkoajan asiantuntijoilta kiitos!

edit. Kokemukset ensimmäisellä 27, toisella 42 ja kolmannella 23
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös