Hockey Arena – Online Hockey Manager

  • 422 776
  • 4 678

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään tulee Jatkoaika Cupin lohkot tänne. 16 joukkuetta, neljä lohkoa. Jokaisen lohkon voittaja menee suoraan puolivälieriin, lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaa ristiin pudotuspelien ensimmäisen kierroksen. Pääsääntöisesti pelipäivä on sunnuntai, jos on Junnuturnauksen pelejä niin pelipäivänä toimii lauantai. Itse kun en osallistu, toimin vaan järjestäjänä niin valittaa voi suoraan mulle mutta siitä ei oo mitään hyötyä :) Nää on säännöt ja niillä mennään.

Lohkossa ensin ratkasee pisteet, sitten maaliero. Jos nekin tasan niin keskinäinen ottelu ja sitten arpaonni.

Mikäs tämä tämmöinen? Prkl, kun vasta eilen bongasin kyseisen Hockey Arena -ketjun, vaikka sen 5 vuotta jatkoajassa olen rekisteröityneenä ollutkin. Itse on tullut useampi vuosi HA:ta tahkottua ja täytyykin alkaa seurata tarkemmin ja kertoa omiakin tapahtumia tänne.

EDIT: ps. Ilmottaudun varalle!
 
Viimeksi muokattu:

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Tänään tulee Jatkoaika Cupin lohkot tänne.

Kusetin :D Ei ehtiny tekeen, oli muka niin hieno ilma ettei ehtiny istua sisällä excelien parissa. Tänään uus yritys ja viikonlopun aikana varmuudella kun on vapaa viikonloppu.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kakkosdivariin vie Särkien tie! Vihdoinkin!

Sopivasti ensi kaudella pari pakkia dingaa 300 pisteen tienoille, samoin kuin yksi sentteri. Luukkonen noussee 250 paikkeille ja Tillikainenkin hätyyttelee 300 pisteen rajaa jos ei ensi kaudella, seuraavalla.
 

Zigismund

Jäsen
Onko se nyt niin, että meikäläinen nousee sarjaporrasta ylemmäs, kun selvitin tieni oman liigan finaaliin? Jos näin on, niin ensi kaudella pelataan jo 7.divaria!!
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Lohko A:

Kaljakylä Rangers orjy IV.2
Punakeltaiset Babu VII.1
The Plastered Penguins Baloun V.4
Thug Angelz Thug VI.6

Lohko B:

Särjet Vilpertti III.4
Karhun Tarmo _eikka_ VII.30
Manchester Boneheads Fiiu V.8
Team Testament Sorza VI.15

Lohko C:

Ilves Pave III.3
Bambinos Bambino VII.29
Made44 Made44 IV.8
TuTo Hockey Flyingbird VI.10

Lohko D:

Espoon Kiekkoseura m1987 IV.3
HC RuosteRanteet Lind27 VII.1
HC Jykke Jykke1978 VI.26
HC Gonapapat Porsas VII.14

Ottelut laitan seuraavassa viestissä vähän myöhemmin kun saan muksut ruokittua tässä välissä.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
No niin, nyt on sarjaohjelma tehty ja julkasu on tässä. Ensin pari asiaa mitkä tein ohjelmaan. Teillä on siis neljä (A,B,C ja D) lohkoa ja kaikissa neljä joukkuetta. Alkuun pelataan ihan normaalisti oman lohkon sisällä kaikki kaikkia vastaan (kaikille 3 ottelua).

Tämän jälkeen sekotetaan vähän pakkaa. Mun päätöksellä A ja C lohko pelaa yhdet pelit vastakkain, kuten myös B ja D. Näissä katoin ensin joukkueet niin että ne kenellä oli oman lohkon sisällä kaksi kotiottelua siirtyy vierasjoukkueeksi, näin saadaan kaikille näissä kaksi koti-, ja kaksi vieraspeliä. Otteluparit vedin arvalla, niistä ei voi valittaa. Pisteet lasketaan näistä omiin lohkoihin.

Tän jälkeen mä kasaan kaikki joukkueet yhdeksi sarjataulukoksi. SM-liigasta tutulla meinigillä jatketaan yksi kierros, taulukon viimeinen saa valita ketä vastaan haluaa pelata. Valitsija saa myös valita pelaako kotona vai vieraissa. Tässäkin pisteet lasketaan siihen omaan lohkoon joten on mahdollisuus taktikoida ja saatte itekin vaikuttaa.

Lohkon sisällä siis kaikille tulee viisi ottelua, lohkojen voittajat huilaa seuraavan viikon pelit. Jatkopelit menee seuraavasti: A2-D3(B1), B2-C3(A1), C2-B3(D1), D2-A3(C1). Suluissa olevat tarkoittavat joukkuetta joka tulee vastaan ottelun voittajalle. Teen kuitenkin sitten pudotuspeleistä oman kaavion kun ne alkaa, keskittykää nyt alkuun noihin alkulohkoihin :)

22.7.
Kaljakylä Rangers-Punakeltaiset
The Plastered Penguins-Thug Angelz

Särjet-Karhun Tarmo
Manchester Boneheads-Team Testament

Ilves-Bambinos
Made44-TuTo Hockey

Espoon Kiekkoseura-HC RuosteRanteet
HC Jykke-HC Gonapapat

29.7.
Punakeltaiset-The Plastered Penguins
Thug Angelz-Kaljakylä Rangers

Karhun Tarmo-Manchester Boneheads
Team Testament-Särjet

Bambinos-Made44
TuTo Hockey-Ilves

HC RuosteRanteet-HC Jykke
HC Gonapapat-Espoon Kiekkoseura

5.8.
Thug Angelz-Punakeltaiset
The Plastered Penguins-Kaljakylä Rangers

Team Testament-Karhun Tarmo
Manchester Boneheads-Särjet

TuTo Hockey-Bambinos
Made44-Ilves

HC Gonapapat-HC RuosteRanteet
HC Jykke-Espoon Kiekkoseura

12.8.
Kaljakylä Rangers-Made44
Punakeltaiset-TuTo Hockey

Särjet-HC Jykke
Karhun Tarmo-HC Gonapapat

Ilves-The Plastered Penguins
Bambinos-Thug Angelz

Espoon Kiekkoseura-Manchester Boneheads
HC RuosteRanteet-Team Testament

HUOM! Jos tarvii tehdä pvämääriin muutoksia niin sopikaa ensin keskenänne ja sitten ilmotus mulle kotijoukkueelta. Kyseisen viikon keskiviikkoja ja lauantaita voi mun puolestani käyttää. Alkulohkojen ottelut pelataan NORMAALEINA harjoitusotteluina.
 
Viimeksi muokattu:

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovaan lohkoon jouduin :D JOS tuosta jatkoon selvitään, niin luultavasti olen kolmas ja sitten pitäisi hieman helpottaa puolivälierissä. Mutta sen jälkeen kyyti lienee todella kylmää. No kattellaan. Kaikki omat pelit sovittu/haasteet heitetty, paitsi Punakeltaiset joukkuetta vastaan, sillä on sovittu peli sille päivälle. No aikaahan tuokin peli on sopia kun vasta 05.08 olisi matsi.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Muuten ihan oikeesti arvoin noi lohkot, huomasin äsken että näköjään kaikki HC-joukkueet meni sattumalta samaan lohkoon.

Muistakaa sit jos joku haaste jää "roikkuun" (ei ole hyväksytty), kausi kun vaihtuu niin ne lähetetyt haasteet häviää ja pitää laittaa uus.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Haasteet laitettu menemään.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Mikähän mahtaa olla jatkoaikojen ennätys HA:ssa, itse pelasin juuri playout matsissa 5 jatkoerää. Ja miksi ihmeessä playout peleissäkin pelataan jatkoaikoja, kun joukkueet keräävät peleistä vain pisteitä sarjataulukkoon eivätkä pelkkiä voittoja.

5. jatkoaika:
Vastahyökkäykset paluukiekko maali nätin syötön jälkeen - Armands Riekstiņš - 6:5
(Guillaume Tran) 103:17
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikähän mahtaa olla jatkoaikojen ennätys HA:ssa, itse pelasin juuri playout matsissa 5 jatkoerää...
...
103:17
Ei aavistustakaan, mutta itse saalistin HA-urani ensimmäisen voiton tuossa viikko sitten jatkoaikamaalilla aikaan 109:07, joten pieni nokitus. Kai täällä joltain kokeneemmalta jotain kunnon maratonotteluita löytyy?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuleekohan meikäläisestä pelin herra kun finaaliin edettiin. Toki pitäisi ensin nyt finaali viedä ja ehkä sen jälkeen vielä maailma valloittaa, sitten voidaan jäädä vaikka eläkkeelle :) Elokuussa tulee 8 vuotta täyteen peliä. Mikä parempi juhlan kunniaksi kun se mestaruus ottaa :) se puuttuu palkintokaapissa( toki moni muukin palkinto)
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Kanadalainen laitahyökkääjä myynnissä:

Viateur Jansen 21v, TI 147, 73/65 ja +3.
http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=29521674

Hintapyyntö taas sangen kohtuullinen, etenkin uskollisuuden huomioonottaen.

Vähän tekisi toisaalta mieli hakea vauhtia alempaa, mutta kyllähän tämä näinkin etenee. Tähtiä ei vaan oikein synny kun ei pääse dominoimaan rupusakkeja vastaan. Seuraavan kausi mennään ainakin puoliväliin ilman yhtään veteraanivahvistusta, että nuoret saa kokemusta.
 
Viimeksi muokattu:

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Myynnissä kolme pelaajaa, linkit vie HA:n pelaajakortteihin:

VLADIMÍR KAĽAVSKÝ 21v. TI 159 90/41

ROLF WAHL 21v. TI 176 87/41

DIDZIS GEIBOVIČS 20v. TI 146 89/41

Itsellä eivät mahdu pelaamaan joten lihoiksi vain. Sulkeutuvat muuten 10.07 aikavälillä 18:26 - 19:10 HA-aikaa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Runkosarja yhtä peliä vaille paketissa ja katseet kohti pudotuspelejä.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan sitä on oikein odottanut poffien alkua. Nousua kutoseen saalistetaan sarjan nuorimmalla joukkueella ja kunhan tuossa runkosarjan viimeisessä pelissä ei jäädytä 43 pistettä vähemmän kerännyttä jengiä vastaan, niin poffeihin päästään starttaamaan piikkipaikalta.

Se tekee kuitenkin poffeista jännittävät että mukana on ainakin 3-4 joukkuetta, jotka voi sinne finaaliin päästä. Näiden joukossa pari nopean menestyksen taktiikalla etenevää pappakerholaista, jotka ovat varmasti todellinen haaste nuorelle jengille. Ennakkoon puolivälierä pitäisi vielä olla välipala, mutta välieriin saa satsata kyllä tosissaan. Toivottavasti ei tule eteen runkosarjassa nähtyjä pitkiä avainpelaajien loukkaantumisia, ne sotkee tällaisen suht kapean materiaalin ja kolmen kentän taktiikan omaavan joukkueen suunnitelmat.

Fiilis on sellainen että nyt on sarjanousu otettava, keinolla millä hyvänsä. :)


Näin kirjoittelin ennen pudotuspelejä. Nyt on sarjanousu taskussa ja finaalit alkavat tänään. Vaikka toisaalta tavoite on jo täyttynyt eikä sarjan voitto ole pakollinen, niin mielummin sitä kuitenkin kiistattomana voittajana nousee kuin "hyvänä kakkosena".

Puolivälierien piti olla meikäläiselle suupala, mutta voitot menivätkin hieman yllättäen Punakeltaisille 2-1. Vieraspeli otettiin turpaan hallinnasta huolimatta, sillä vähäisellä mentiin ja kotipeliin panostettiin. Molemmista kotipeleistä lopulta helpot voitot. Oliko vastassa muuten jatkoaikalainen kun samanniminen jengi (HC RuosteRanteet) osallistuu ensi kaudella HA Cupiin?

Välieristä povasin itselleni hankalaa taivalta, sillä vastaan asettui pappoihin nojaava kokemus-hirmu, joka oli runkosarjan loppupuolella napsinut hyviä päänahkoja ja noussut 8. sijalta aina neljänneksi. Lopulta kuitenkin yllättävän helpot 7-2 ja 0-5 voitot meikäläiselle ja sarjanousu oli taskussa. Nice!

Tuli tehtyä vaikea päätös kesken pudotuspelien sillä rahatilanteen pyöriessä nollan molemmin puolin, päätin laittaa oman kasvatin myyntiin joka nyt 20-vuotiaana kolkutteli jo TI:200 rajaa. Tänään illalla menee kaupaksi, tarjousta jo tullut. Linkki tuossa alempana.

Joni Kollin 20v, 93/65, -1, TI:190, pelipaikkana sentteri.

Tuleva kausi siis vietetään VI.1 divarissa ja tavoitteena on pitää sarjapaikka ja jos kaikki menee nappiin, niin olisihan se kiva päästä pudotuspeleihin isompia kiusaamaan, mutta sen näkee sitten miten menee. Vielä kun ei olla tulevia sarjavastuksiakaan scouttailtu.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Mikäli joku pohtii Jatkoajan Cuppiin omia voittomahdollisuuksiaan ja tarvii siihen vahvistusta niin nyt on hyvä hetki laittaa raha haiseen. Muutama veteraani hakee jäähdyttelypaikkaa:

Martin Chvátal, tää on ihan paska Tsekki. Potentiaalikin -18, ostin paniikissa välierään ylivoimapyssyn. laukaus 115 ja kokemus kevyt 442. Kyllähän se tolla kokemuksella kihauttelee vaikka ykskätisenä (vrt. Zaborsky)

Marlon Haiduk, tässä on jo astetta parempi vahvistus. Laukaus 114 ja kokemus 287. Potentiaali pakkasella ainoostaan kuuden pykälän verran. Taitoindeksi 305.

Dobroslav Přikryl, laukaus 126 ja kokemus 292. Potentiaali -6. Taitoindeksi 310. Ei paskempi toikaan.

Miloš Jančiar, pakki joka jakaa makuupaikat maalin edessä. On meinaan niin paska itsehillintä (4) ettei toista. TI 266 ja kokemus 230. Potentiaali myös tässä -6.

Ostakee, ostakee. Linkit vie suoraan pelaajakortteihin.
 

RaZzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Los Angeles Kings, KelA
Mikähän on vikana kun en saa tehtävää tehtyä? "Lauo enemmän kuin vastustajasi yhdessä liigaottelun erässä. Käytä taktiikkapistejakaumaa viisaasti saavuuttaaksesi tämän."

Kun painan manageri-valikossa kohdassa tehtävät painikketa "Loppu" tulee vastaukseksi: "Sinun on suoritettava kaikki osatehtävät ennenkuin tehtävä on suoritettu!"

Minulla oli tämä tehtävä ennen viimeisintä liigaottelua ja voitin tuossa ottelussa jokaisen erän laukaukset ja sen myötä myös koko ottelun laukaukset. Missä vika?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
EI sitten mestaruutta tullut ja Jyväskylän torin varaus juhlia varten pitänee perua sillä hopeaa ei juhlita vaikka onkin mun HA:uran ehdottomasti paras saavutus ottaa ykkösessä hopeaa.
 

tolppa83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikähän on vikana kun en saa tehtävää tehtyä? "Lauo enemmän kuin vastustajasi yhdessä liigaottelun erässä. Käytä taktiikkapistejakaumaa viisaasti saavuuttaaksesi tämän."

Kun painan manageri-valikossa kohdassa tehtävät painikketa "Loppu" tulee vastaukseksi: "Sinun on suoritettava kaikki osatehtävät ennenkuin tehtävä on suoritettu!"

Minulla oli tämä tehtävä ennen viimeisintä liigaottelua ja voitin tuossa ottelussa jokaisen erän laukaukset ja sen myötä myös koko ottelun laukaukset. Missä vika?

Nuo tehtävät pitää tehdä siinä järjestyksessä, miten ne ovat siinä tehtävälistalla. Eihän sulla ole aikaisempia jäänyt tekemättä?
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun painan manageri-valikossa kohdassa tehtävät painikketa "Loppu" tulee vastaukseksi: "Sinun on suoritettava kaikki osatehtävät ennenkuin tehtävä on suoritettu!"

Minulla taas on käynnissä tehtävä:

"Ota selvää, mikä on tämänhetkinen arvio lipun hinnalle kotiottelussamme (maksimi katsojamäärä). Aseta löytämäsi lipun hinnan arvo tämän päivän otteluun.
Mene valikkoon Joukkue, Kalenteri!"

Aiemmassa piti kertoa arvio lipun hinnalle, jos haluaa maksimitulon (ja syötin siin sen hinnan oikein ja sain tehtävän tehdyksi), mutta tähän ei tule lainkaan sitä tekstikenttää mihin voisi syöttää tuloksen. Yritin peruuttaa tehtävää ja tehdä sen jälkeen uudestaan, mutta ei auttanut. Valittaa mukamas, että pitäisi tehdä aiempia tehtäviä ensiksi, mutta tuo on juurikin se mikä pitäisi tehdä.

Apua.

EDIT: Siis ei valitakkaan, että pitäisi aiempia tehdä vaan minun olisi suoritettava kaikki osatehtävät (jos painan Loppu), eli taitaa tarkoittaa, että pitäisi siihen tekstikenttään syöttää se lipun hinnan määrä, mutta pahahan se on syöttää, kun ei kenttää ole. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös