Hockey Arena – Online Hockey Manager

  • 422 282
  • 4 678

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Itsekin viimeisellä kierroksella runkosarjan voittoon, hikinen 1-0 kotivoitto tulevasta ensimmäisen kierroksen vastustajasta. Näyttää vahvalle. Maalipörssin ykkössija meni sitten kahdella viimeisellä kierroksella ja muutenkin noiden osalta tuli takapakkia, mutta ihan suht tyytyväinen olen runkosarja suoritukseen.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Ei näin. Viime kauden (V) kolmannelta sijalta kymmenenneksi.. Poffipaikka tosin vain yhden voiton ja kahden pisteen päässä. Periaatteessa jos olisi ollut hieman enemmän "hereillä" olisi tuo ollut tietenkin hoidettavissa. Lisäksi ensi kaudella pitää tarkkailla paremmin pelaajatilannetta. Puolen kauden säästöt hupenivat pakkivajauksen tilkitsemiseen. Seuraavan kauden miinus/nollasedät* ovat onneksi helpommin paikattavia tapauksia.

*Jesh, kaikki menivät kaupaksi! Osa jopa kelpo hintaan.
 
Viimeksi muokattu:

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Ja molareista yksinkertaisen tilaston perusteella top-10 saa bonarit.

Muuten oikein, mutta maalivahdeista vain viisi saa bonuksia ja pitää olla pelannut vähintään 15*60=900minuuttia. Sieltä bonus-välilehdeltä voi tämänkin asian tarkistaa :)
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Muuten oikein, mutta maalivahdeista vain viisi saa bonuksia ja pitää olla pelannut vähintään 15*60=900minuuttia. Sieltä bonus-välilehdeltä voi tämänkin asian tarkistaa :)
Voi prkeleen prkele. Peluutin junnuja ja ykkösveska sai vain 861 minuuttia, kakkonen jotain 600 ja kolmonen 300...

No, onneksi tuota rahaa on tulossa aika hyvin muualta. Pistepörssin top10:stä kun 9 on mun kavereita =P
 

Fiiu

Jäsen
Nyt saa laittaa haasteita ropisemaan, HC Takakahva ja VII.31. Yritän täyttää kalenterini aina ensi kauden alkuun asti kun ei ollut toivoakaan poffeista. Nyt on siis mahdollisuus kerätä junnuillesi kokemusta harjoitusotteluilla! Tarjous voimassa vain tänään, huomenna, ylihuomenna ja yliylihuomenna... ja sen jälkeenkin. :)
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Seuraava kausi?

Hölömö kysymys noviisilta. Koska seuraava kausi alkaa HA:ssa? Pleijarit ensin alta pois ja sitten taukoa, kauanko?
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Hölömö kysymys noviisilta. Koska seuraava kausi alkaa HA:ssa? Pleijarit ensin alta pois ja sitten taukoa, kauanko?
Kausi alkaa heti kun playoffit on ohi. Finaalit, pronssimatsit pelataan vajaan parin viikon päästä ma-ti ja tarvittaessa to. Joka joukkueella on perjantai harkkamatseille ja sitten la on kausipäivitys, missä iät, potentiaalit ja otteluohjelmat päivitetään alkavaksi kaudeksi. Siitä sitten heti seuraavana maanantaina on kierros 1 seuraavaa kautta.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Putoaminen sieltä lopulta tuli. Viimeisellä kierroksella oli vielä saumat säilyä, kun oli vastassa eka viivan yläpuolella oleva joukkue ja eroa 3 pistettä, mutta matsi päättyi tasuriin joten vauhtia lähdetään hakemaan toisena kautena peräkkäin alemmalta tasolta, jos nyt vaikka säilyis.

Haasteita saa laittaa HC Jykkelle tulemaan.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Pudotuspelien ensimmäinen kierros ei odotetusti tuottanut kovin suurta tuskaa. Kaksi voittoa numeroin 6-0 ja 8-0. Keskittyminen seuraavalle kierrokselle on aloitettu. Nousu 7 divariin edelleen tavoitteena.

Bonuksena sain kaksi -12 potentiaalista myytyä pois :). Hoitivat hommansa kaudella hienosti, nyt on nuorempien aika ottaa nuo roolit.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Heh, joo itellä meni ensimmäinen kierros 10-0 ja 7-0 eli ihan ok. Tuli tuossa mietittyä, että ajoinko itseni taloudellisesti liian syvään ahdinkoon kun joka viikko oli yhtä nyhjäämistä rahojen kanssa. Nyt ei sitten ole enää rahasta pulaa, kun palkintorahaa tuli aika mukavasti. Parhaimmillaan tilillä oli siellä 47M tienoilla. Veteraanipelaajilla kimaltelee tähtistatukset, ykkösketjussa kaikilla vähintään yksi, joten vähän kiinnostaisi ensi kausi peluuttaa kolmos-nelosketjuissa, että fanituotemyynti käy kunnolla.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ajattelinpa purkaa ajatuksiani loppukaudesta tänne Jatkoajan ketjuun mieluummin kuin tuonne HA:n koska tiedän tulevan vastustajani lukevan silmä kovana VI-divarin tapahtumista sieltä ;)

Eli siis playoffit alkoivat made44 joukkueen osalta, kuten ounastelinkin, suvereeneilla voitoilla. Nyt tuleva vastus on asteen kovempi kuin aiempi, mutta silti kaiken järjen mukaan minun tulisi klaarata ottelusarja, jopa suht helposti. Itse olen panostanut nykyiseen joukkueeseeni n. 4 kauden ajan kehittämällä junioreista todellisia pelimiehiä ja nyt on aika saada tulosta.

Taktikoin itselleni korkeimman joukkuehengen(taivaallinen) juuri oikea aikaisesti. Ounastelemaani kompastuskiveä en tohdi spekuloida tässä ihan siltä varalta jos sittenkin vastustajani tuppaisi tätä palstaa lukemaan ;)

Jees, eli tästä lähdetään tuleviin koitoksiin sarjanousu mielessä!
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Pudotuspelit on joukkueellani (God of Rinks) edenneet semifinaaleihin saakka. Ensimmäisellä kierroksella vastus oli heikko, mutta ykkösmaalivahdin loukkaannuttua ensimmäisen pelin jälkeen, vieraspeli päättyi voittooni 9-6, kun kakkosveskari ei tapansa mukaan saanut mitään kiinni. Mutta jatkoon kuitenkin voitoin 2-0.

Semifinaaleista pelattiin jo ensimmäinen ottelu kotonani, ja vastustaja pisti kyllä joukkueen niin tiukille, kun vain voi. Kotivotto tuli maalein 5-4. Runkosarjassa voitin kuitenkin saimaisen vastustajan 6-0 kotona, ja vieraissakin 4-3. Selvästi näkee, että konkarini eivät tunnu jaksavan kautta loppuun saakka, ja näinköhän käy, että runkosarjan ylivoimaisesti voittanut joukkueeni hyytyykin pudotuspelien edetessä.

Vieraspeliin yritetään nyt panostaa, jotta saataisiin sarja poikki jo toisessa pelissä. Muistutetaan vielä, että joukkueeni ei hävinnyt peliäkään koko kauden ajan. Nyt se ensimmäinen tappio on lähempänä kuin koskaan. Mutta toisaalta tätä olen odottanut koko ajan, että pelejä saa jännittää "liveseurannasta", eikä voi olla varma, kuka voittaa.

Mestaruus siintää silmissä, mutta helpolla se ei tule.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Finaaleissa ollaan. Toisella kierroksella oli selvästi tiukempaa, kuten oli odotettavaakin, mutta otteluvoitoin 2-0 (6-1 ja 3-2) mentiin jatkoon. Eikös tämä tarkoita sitten myös nousua 7 divariin ensi kaudeksi? Finaalivastustaja ei ole vielä tiedossa, mutta ilmeisesti lähdemme tuohonkin sarjaan pienenä ennakkosuosikkina tuli sieltä sitten kumpi tahansa. Ensi kaudelle tarvitaan yksi tai kaksi todellista vahvistusta, jotta sarjassa voitaisiin säilyä, riippuen tietysti hieman millaiseen lohkoon joudutaan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Itse olen kyllä aika varma mestaruudesta, vaikka finaalivastustajaksi tuleekin liigan toisiksi paras joukkue. 30-0-0 sarja runkosarjasta, pankki räjäytettynä palkintojenjakotilaisuudessa ja voitot pudotuspeleissä tähän asti olleet vähintään kuuden maalin voittoja. Viime yönä 10-0 vieraissa. Olen myös alkanut hallitusti muokata ketjukokoonpanoja niin, että veteraanit valuvat pikkuhiljaa pienempiin rooleihin mistä onkin pirteästi seurannut se, että ratkaisijoita löytyy koko joukkueen leveydeltä. Jopa nelosketju on onnistunut viime aikoina hienosti.

Ykkösmaalivahti on päästänyt koko kauden aikana neljä maalia, torjuntaprosentti on kuitenkin "vain" 97,8 sillä ei niitä laukauksiakaan kovin paljoa ole tullut. 179 laukausta 24 ottelussa, iso osa näistä otteluista tosin meni 50/50 junnujen Kai Pitko (http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.php&id=16295814) ja jenkkilästä Suomeen jääkiekkoa oppimaan lähteneen Art Pierren (http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.php&id=19802839) kanssa.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Finaaleissa ollaan. Ensi kaudelle tarvitaan yksi tai kaksi todellista vahvistusta, jotta sarjassa voitaisiin säilyä, riippuen tietysti hieman millaiseen lohkoon joudutaan.

Nähdäkseni HA:ssa nousut ja putoamiset menevät suoraan kaavion mukaan eli: lohkoista 1 ja 2 joukkueet nousevat lohkoon 1, 3:sta ja 4:sta lohkoon 2 jne. Itse pelaan VII.18:sta ja kaikki lohkossani aikaisemmin pelanneet joukkueet, jotka ovat nousseet kutoseen pelaavat nykyään VI.9:ssa ja putoamiset puolestaan ovat tapahtuneet, joko lohkoon VIII.35 tai VIII.36. Joten siitä se tuleva lohko pitäisi pystyä päättelemään ja sen perusteella miettiä sitä omaa tarvettaan vahvistuksille jo etukäteen.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Nähdäkseni HA:ssa nousut ja putoamiset menevät suoraan kaavion mukaan eli: lohkoista 1 ja 2 joukkueet nousevat lohkoon 1, 3:sta ja 4:sta lohkoon 2 jne.

Joo, näin tosiaan näyttäisi olevan. Kumpikin viime kaudella noussut jengi on tuolla VII.5 lohkossa. Nopealla vilkaisulla ollaan kohtuu lähellä noiden sijoilla 7-12 olevien joukkueiden kanssa. Pari täsmävahvistusta (laituri ja pakki) ja sarjassa säilyminen pitäisi olla ihan realismia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Milloin alkaa seuraava kausi? Nämä harkkamatsit ovat ihan syvältä, kun matseissa ei käy porukkaa ja tätä kautta kulupuoli menee miinukselle joka päivä... Nyt olisi sentään joukkue valmiina heti kauden alettua.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
About viikon päästä käsittääkseni.
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
Ma 9.11. pitäisi alkaa seuraava kausi. Kausi kestää aina 10 viikkoa, kuten varmaan jo tiesitkin.

Harjoituspelejä tosiaan joutuu tahkoamaan vähintäänkin tarpeeksi, kun meni play off-paikka kolmella pisteellä sivu suun. Lohko oli niillä main tosi tasainen, sijoitus oli 12.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Täystyrmäys ensimmäiselle kaudelle

Niin siinä sitten kävi, että tappioitta runkosarjan operoinut God of Rinks kompastui semifinaaleissa runkosarjan 5:lle voitoin 2-1. Oli täysi tyrmäys kyllä, etten tuolla joukkueella sitten selvinnyt loppuotteluihin. Ilmeisesti konkarit väsähtivät täysin kauden loppupuolella. Viimeiseen peliin otin "tärkein ottelu" ja jopa 100 000:n bonukset pelaajille, ja silti mokomat paskiaiset hävisivät 1-0 - JA VIELÄ KOTONA!

Olin kyllä täysin tyrmistynyt. Nyt kun savu on hälvennyt, niin mahdollisesti oli virhe rikkoa tutut ketjut (kemiat kärsivät), koska moni runkopelaaja oli huonossa kunnossa (tyyliin 40). Lähdin peliin myös kolmella ketjulla.

Nyt on aika tyhjä olo, kun kausi päättyi kuin pannukakku. No, jos haluaa positiivisesti miettiä, niin tilillä on enemmän rahaa kuin koskaan (25 000 000), halli vetää 5000 katsojaa, ja hallia on muutenkin kehitetty. Itse joukkue kokee kyllä täysiremontin. Nyt kun yli 30 v. pelaajia on joukkueessa kolme kentällistä, jätetään joukkueeseen vanhuksia vain yhden ketjun verran ensi kauteen.

Vituttaa, mutta kyllä tää ohi menee.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kauppasin tuossa yhden ** kaverin -12 potentiaaleilla ja 76TI:llä onnistuneesti pois 50k rahan hintaan, heh. 30+ kavereita on ykkösketjussa kaksi ja kolmosessa yksi, lisäksi pari pakkia. Kolmosenkin kaveria katson, jos joku haluaisi ostaa pois, todennäköisesti erotan sitten kauden päätteeksi kun TI on valahtanut sinne johonkin 80 tienoille ja potentiaalia on se -12. Ykkösessä pelaavat kaverit ovat vielä ensi kaudellakin päteviä vaikka taidoista miinustaisi 20-30 pistettä poiskin. Se, missä ketjussa he pelaavat on sitten toinen asia.

Pistin hieman rahaa palamaan ja ostin uransa huipulla vielä kolmen kauden verran pelaavan huippuhyökkääjän 6,7 miljoonalla. Hitto, halvempaahan tämä on näin päin kuin ostaa joku juniori jolla kestää vuosia nousta tuolle tasolle. Hinnatkin junnuilla on kymmenkertaisia... Nyt vain jännityksellä odotetaan mätsääkö edellinen omistaja, mutta luulisi jo toimineen kolmen päivän aikana kun perjantaina vai torstainako tuon diilin tein.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hitto, halvempaahan tämä on näin päin kuin ostaa joku juniori jolla kestää vuosia nousta tuolle tasolle. Hinnatkin junnuilla on kymmenkertaisia...

En sanoisi todellakaan, että sotaratsujen osto olisi isossa kuvassa halvempaa, mutta aivan helvetisti helpompaa ;) Pelin alkutaipaleellahan on pakko käyttää fyrkat vanhoihin sotaratsuihin, mutta muutaman kauden jälkeen usealla pelaajalla kassatilanne näyttää, jopa miinusta ja taas toisaalta kiitos uudistuneiden liigabonusten myötä rahavirrat ovat kasvaneet. Nyt uusien pelaajien on siis helpompi tienata rahaa ja säilyttää vakaa talous...

Muistan, kun itseltäni muutaman kauden jälkeen rahat olivat aivan lopussa, niin päätin aloittaa oman kasvatusprosessin ja kehittää organisaationi huipuksi. Myin lähes kaikki vanhat ja monen aiemman kauden tukipilarit toisiin seuroihin ja keskityin junioreiden koulutukseen. Aluksi räpiköitiin junioripitoisella kokoonpanolla n. 2 kautta, joista seurauksena oli sarjatiputus ja seuraavalla kaudella sarjanousu. Tämän jälkeen olen tahkonut 2 kautta VI.29 divarissa ja nyt 3. kaudellani nousu vihdoin onnistui 5 divariin! Pelaajieni keski-ikä on noussut parilla vuodella ja AI sen myötä huimasti. Semmoista ;)
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Riippuu kai siitä, mikä on "sotaratsun" määrite... jos kaveri pelaa vielä useita kausia ilman pisteiden tippumista, ostos on mielestäni varsin hyvä jos sille on joukkueessa tilausta.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Riippuu kai siitä, mikä on "sotaratsun" määrite... jos kaveri pelaa vielä useita kausia ilman pisteiden tippumista, ostos on mielestäni varsin hyvä jos sille on joukkueessa tilausta.

En siis sanonut, että sotaratsujen osto olisi huono asia, päinvastoin, kunhan totesin vain, että ei se välttämättä halvempaa ole kuin junioreiden kasvatus ;) Mikäli oikein käsitin niin et ole montaa kautta vielä HA:n parissa ehtinyt viettää ja näin ollen ''sotaratsujen'' osto on ennemminkin välttämättömyys alussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös