Hockey Arena – Online Hockey Manager

  • 422 717
  • 4 678

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omia kasvatteja pyrkinyt käyttämään, vaikka ei aina lahjaikkaimmasta päästä olisikiaan.

Julius Rantasalmi pelaa ykkösketjun sentterinä tällä hetkellä.

Frans Mela pelaa ykkösen laidassa. Lahjakkuutta 84, joten ei kaikkien tulevien huippujen tarvi olla tyyliin 95.

Jonne Vahe ja Jouni Tanskanen Muodastavat ykköspakkiparin. Molemmat omia kasvatteja.

Joukkueen ykköskassari on oma kasvatti Urho Ylimäki

Joukkueessa pelaa neljä pelaajaa jotka eivät ole omia kasvatteja.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Hitto soikoon, en kerennyt turnaukseen mukaan. Saako seuraavaan varata jo paikkoja..?

Mutta asiaan, itse pelaan VII.1 -divisioonassa nykyään, joukkueena HC Tuomioistuin. Uutta nousua rakenneltu nyt pari kautta nuorennusleikkauksilla. Vitosen kärkipäästä tulin muistaakseni kolmessa kaudessa seiskaan ja jostain syystä ei vain ole nousu onnistunut vielä, vaikka joukkue alkaa olla ihan hyvässä kuosissa. Tällä hetkellä mukana ei ole yhtään valmiina hankittua pelaajaa, vaan kaikki olen itse treenauttanut. Toki se on ollut myös taloudellinen pakko, mutta on se mielenkiintoisempaakin.

Kahdeksan pelaajaa tällä hetkellä yli 90 lahjakkuudella, joista seitsemän omia junnuja ja viisi niistä tullut kahden viime kauden aikana. Eli kyllä niitä omia junnuja tulee. Ykkösveskarini Pekka Tistelgren on ollut kovin oma junnu, TI 212, kaksi tähteä ja potentiaaliakin vielä jäljellä. Semihyviä, sellaisia 75-85 jannuja löytyy käytännössä ilmaiseksi markkinoilta ja sieltä voi löytää ihan kunnon helmiä. Oma ykköskentän laiturini Robert Zeman maksoi 20 000 aikanaan. Jos potentiaali on 90, niin lahjakkuus voi olla 75 ja treenit on silti aika korkealla. Ainakin siltä näyttää.

Sponsoripakettia olen miettinyt, eihän se paljon maksa ja saa siitä pieniä kivoja lisukkeita. Vielä en ole vaan saanut aikaan, vasta kolme ja puoli vuotta ja 16 kautta tätä on tullut pelattua...


EDIT: Mikä perkele siinä on, että maaleja ei tule? Pari kautta jo ollut sama ongelma. Kaikki pelit on hallussa, laukauksia tuplasti enemmän kuin vihulaisella ja itsellä liigan paras maalivahti. Silti pelit saattaa kääntyä ihan miten päin vaan ja yli neljää maalia ei tule kuin ihan rupusakkeja vastaan. Toisaalta päästetäänkin reilusti alle 2 per peli, mutta hankalaa on silti.
 
Viimeksi muokattu:

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Katsoinpa hyvikseni joukkuevertailulla:

Lohko A

Lohko B

Kaikki

Taitaa olla liikaa aikaa ja liian vähän tekemistä..
 

Domi666

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja kaikki muutkin Jyväskyläläiset + Calgary
Yllätyksekseni täällähän tuli eloa. Kerrassaan hienoa. Ikävä kyllä turnee meni näemmä ohi. "Nopeat syövät hitaat" Ehkä minun olisi pitänyt luottaa foorumiin aktiivisuuteen enemmän.

Missä vitosen lohkossa olet? Mun mielestä ei tämäkään nyt vielä mahdottoman kova sarja ole, vaikka ensimmäisellä kaudellani (viime kausi) jäin pudotuspelien ulkopuolelle. Tällä kaudella on tarkoitus ainakin sen verran parantaa ettei kausi nyt ihan lopu 30n matsin jälkeen.
V.8 on sarjani. Kovuus riippuu ihan siitä, että minkä joukkuen kannalta sitä katsoo. Minulla on vielä aikalailla kesken joukkueen rakennus, että ihan liian aikaisin tuli noustua näinkin ylös. No aika näyttää ollaanko jumboja vai ei.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Ruoholahden parhaat omat kasvatit:

Tapani Laaksonen Taisi olla aika lähelle ekoja nostojani, ja on tällä hetkellä joukkueen paras pelaaja. Oikeassa ympäristössä miehestä olisi varmasti kehittinyt huomattavasti nykyistä kovempi pelimies.

Viktor Maksimainen Viktorin noston aikoihin treenitilat eivät olleet ihan valmiit, joten täyttä treeniä hänkään ei ole koko uraansa saanut. Seuran kannalta Viktor olisi kannattanut myydä heti noston jälkeen, sillä lahjakkuus ja potenttiaali oli lähelle 100/100, ja taitoindeksikin oli muistaakseni yli 40. Mutta enpä tuolloin tiennyt, että vastaavista kavereista maksetaan ihan kivoja hintoja, joten jäi myymättä.


Noiden lisäksi nousi viime viikolla seuraavat kaverit:
Leevi Lankinen
Markku Pernula

Eivät ole niitä valtakunnan lahjakkaimpia tapauksia, ja ikääkin on vähän liikaa, mutta eiköhän noista kasva ihan hyviä runkomiehiä joukkueeseen. Etenkin Lankisesta odotellaan 1.sentteriä tulevaisuudessa.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laittaisikohan Ruoholahti minulle haastetta 22.2 sunnuntain matsiin:P

Ja tosiaan mukava huomata, että muitakin Jatkoajan käyttäjiä viettää aikaa HA:n parissa.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ja tosiaan mukava huomata, että muitakin Jatkoajan käyttäjiä viettää aikaa HA:n parissa.

Kyllä varmasti viettää, vaan tähän ketjuun ei tunnu tarinoita riittävän kuten Hattrick-ketjussa. Tänne vain jakamaan HA-managerin arjen ilot ja surut :)

Ensi yönä sitten joukkue kokee historiallisen hetken. Joukkueen tuleva tähtimaalivahti, nykyinen luukkumolari Boris Vaverka saa pelata uransa ensimmäisen liigapelin. Pitäisi tuotakin alkaa pikkuhiljaa sisäänajamaan jengiin. Alkaa kuitenkin olla jo samaa tasoa nykyisen ykkösen František Klimov:n kanssa. Toivotaan että Boris onnistuu ja pisteet kotio.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Olisiko Lankinen kaupan? ;)

Periaatteessahan kaikki on kaupan. En kuitenkaan ole ajatellut myydä Lankista, sillä miehelle on tosiaan kaavailtua isoa roolia tulevaisuudessa. Scouttaus muuten kertoo potenttiaalin olevan 76, joten kyllä tuosta ihan pelimies tulee.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Voi hemmetin hemmetti, ei tullut huomattua tätä turnausta ajoissa, mukana olisin ollut varmasti, jos vain olisin huomannut. No seuraavaan cupiin sitten.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä repe_joke saa pitää junnunsa, vaikka tulevalta pelimieheltä vaikuttaa. Ei taida meikäläisen rahat riittää hankintaan kuitenkaan. :)

Oma joukkue Mäkikadun Masennus on aloittanut IV.7. lohkossa kautensa voitolla ja tappiolla. Kausi on joukkueelle ensimmäinen nelosessa, kun kaksi edellistä kautta on päättynyt sarjanousuun ja näitä ennen päästiin parhaimmillaan vitoseen ja jatkoaikamaalin päähän noususta.

Edellisiä sarjanousuja varten tehtiin aika iso työ, kun joukkue nuorennusleikattiin oikeastaan ykkösketjua lukuun ottamatta kokonaan ja jalkeille saatiin melko kehityskykyinen tiimi. Pari kautta joukkue konttasi ja haki vauhtia aina kutosdivarista asti, mutta nyt tuntuu olevan pullat kohtuullisen hyvin uunissa ja kaiken järjen mukaan kolmosdivari ei ole ihan mahdottomuus parin-kolmen kauden sisään.

Ensimmäinen nuorennusleikkaus jäi sen verran puolittaiseksi, että päätin pistää sen porukan lihoiksi ja nuorentaa joukkuetta kunnolla lisää. Heti ensimmäisellä kaudella nuorennusleikkauksen jälkeen miehistö eli vielä todella paljon ja jo suuriin tulevaisuuden rooleihin kaavaillut miehet saivat väistyä lupaavampien tieltä. Projektissa tuli tehtyä jonkun verran typeryyksiä, mutta pääosin homman etenemiseen ollaan tyytyväisiä.

Joukkueeseen on saatu koottua 13 kappaletta 90 tai paremmalla lahjakkuudella varustettua ukkoa ja 80-89 lahjakkaitakin on 12, joten ei joukkue ainakaan lahjattomuuteen pitäisi kaatua. Lisäksi potentiaalia riittää jokaisella pidettäväksi kaavaillulla ukolla vähintään 30-vuotiaaksi. Omista junnuista näitä ukkoja ei juuri ole siunaantunut, mutta ahkeralla pelaalajamarkkinoiden seuraamisella on tullut tuloksia. Valitettavasti köyhällä seuralla ei ole ollut varaa kilpailla kaikkein parhaimmista junnuista, joten tilanne ei ole kuitenkaan ruusuinen, mitä edelliset rivit antamat ymmärtää. Näillä kuitenkin mennään ja katsotaan, että riittääkö se.

Jatkossa on tarkoitus säilyttää sarjapaikka nelosessa, kerätä kokemusta ja hakea nousua kenties uusien vahvistuksien myötä ensi tai sitä seuraavalla kaudella. Ykkösketjussa on pari vanhempaa herraa, jotka ovat tulossa käyttöikänsä päähän ja kaipaavat korvaajia. Näiden tilalle tulee joko huippukokeneita vahvistuksia pelaajamarkkinoilta tai oman junnutuotannon ehdottomia helmiä... ja Mäkikadun junnutuotannon tuntien, suuntaamme katseet pelaajamarkkinoille. Muutenkin suunnitelma voi kariutua siihen, että jengin taso ei kertakaikkiaan riitä neloseen ja suunta onkin alaspäin. Tällä hetkellä suurin huolenaihe on joukkueen ykkösmaalivahti, joka on vasta 22 vuotias ja lienee todella kaukana sarjatason vaatimista kokemus- ja taitotasoista.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Voi hemmetin hemmetti, ei tullut huomattua tätä turnausta ajoissa, mukana olisin ollut varmasti, jos vain olisin huomannut. No seuraavaan cupiin sitten.

Ehkä ihan hyvä vaan :) Sunkaan porukkas ei taida olla heikoimmasta päästä...?
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Hitsin pitsi. Ensimmäinen ystävyyspeli tällä kaudella ja sain huomata, ettei enää toiminut automaattisesti kalenterisivulle merkityt hinnat, vaan vedettiin liigahinnoilla ystävyysottelu. No, tärkeintä oli, että voitto tuli.

KK Rangers - HC Takakahva 4-2. Merkitään tähän ottelun tähdet varmuudeksi, jos ei niitä muuten helpolla saa:

KKR Reima Keminen 7.2
KKR Ilmari Uutela 7.0
KKR Kuisma Jääskeläinen 7.0

Edit. Pakko saada parempi maalivahti. Viimekaudella nousin tuon molari avulla liigaa ylemmäksi, mutta nyt tuntuu, että kaikki uppoaa.
 

J.Shelley#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Toronto Maple Leafs.
Noniinhän siinä kävi, että nassuun otettiin. Hieman tuo nyt jäi harmittamaan, mutta kyllä se siitä :).
Jyväskylä Rangers - Ruoholahti 0-4

Ottelun tähdet:
Niko Höyhtyä MV 6.8 Ruoholahti
Ismo Lagerlund 6.5 Ruoholahti
Johannes Natunen 6.2 Ruoholahti
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Tiukaks meni mutta menköön...

Hämeenpuisto Hurricanes - Karbaasit 4-3

Alexis Prevot HH 7.2
Libor Hruby Kar 7.0
Einari Rajakallio HH 6.1
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Tiukaks meni mutta menköön...

Hämeenpuisto Hurricanes - Karbaasit 4-3

Alexis Prevot HH 7.2
Libor Hruby Kar 7.0
Einari Rajakallio HH 6.1
Vielä noustiin 4-1 tilanteesta 4-3:een, mutta eipä riittänyt loppukiri. Ei auta, jatkossa voittojen tielle.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Rutiinivoitto: Lieksan Hurtat - made44 5-1

Ottelun tähdet:
Kaarlo Sarja LH 6.6
Tuukka Kaijalainen LH 6.5
Tomáš Kutlák made44 5.8

Helpoiten tämä homma All-Star-kentällisen laskeminen hoituisi jos jokainen laskee oman joukkueensa ***,**,* tähdet yhteen ja ilmoittaa ne sitten turnauksen jälkeen tähän ketjuun. Yhdelle siinä olisi kova homma. Onnistuuko?
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Helpoiten tämä homma All-Star-kentällisen laskeminen hoituisi jos jokainen laskee oman joukkueensa ***,**,* tähdet yhteen ja ilmoittaa ne sitten turnauksen jälkeen tähän ketjuun. Yhdelle siinä olisi kova homma. Onnistuuko?

Meinaakkos, että 6 tähteä per ottelu. Mielestäni parempi on tuo minun aloittama systeemi. Eli koko ottelun 3 parasta ja pisteet perään. Pisteet siksi, jos menee tähtien perusteella tasan. Ja jos ne kirjoitetaan tänne otteluiden jälkeen, niin on ainakin luettavaa tässä ketjussa. Ja kauden jälkeen kukin laskekoot niistä omat tähtöset ja pisteet. Vaan sinänsä minulle ihan sama.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
A-Lohko tilastoja

MAALIVAHDIT:

Niko Höyhtyä, Ruoholahti 100%
Jari Harma, Karbaasit 100%
Fridrihs Samovics, HC Takakahva 100%
Chad Benedict, Lieksan Hurtat 100%
Boris Vaverka, Lieksan Hurtat 93,8%
Tomas Kutlak, made44 86,5%
Bo Rouhola, Karbaasit 85,7%
Chris Barrett, Hämeenpuisto Hurricanes 85%
Altti Rantanen, HC Takakahva 84,6%
Frantisek Sadilek, Jyväskylä Rangers 84%
Vilmos Hasz, Kaljakylä Rangers 77,8%

TÄHDET:

Reima Keminen, Kaljakylä Rangers 3
Alexis Prevot, Hämeenpuisto Hurricanes 3
Niko Höyhtyä, Ruoholahti 3
Kaarlo Sarja, Lieksan Hurtat 3
Ismo Lagerlund, Ruoholahti 2
Tuukka Kaijalainen, Lieksan Hurtat 2
Ilmari Uutela, Kaljakylä Rangers 2
Libor Hruby, Karbaasit 2
4 pelaajaa, yksi tähti


PISTEET:

Tuukka Kaijalainen, Lieksan Hurtat 2+0=2
Ismo Lagerlund, Ruoholahti 2+0=2
Johannes Natunen, Ruoholahti 2+0=2
Alexis Prevot, Hämeenpuisto Hurricanes 2+0=2
Reima Keminen, Kaljakylä Rangers 1+1=2
Ilmari Uutela, Kaljakylä Rangers 1+1=2
Libor Hruby, Karbaasit 1+1=2
Kuisma Jääskeläinen, Kaljakylä Rangers 0+2=2
Kaarlo Sarja, Lieksan Hurtat 0+2=2
12 pelaajaa 1+0=1
21 pelaajaa 0+1=1
 
Viimeksi muokattu:

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Päätin kokeilla nuorta 2. veskariani eilisessä matsissa Lieksan Hurttia vastaan ja virhehän se oli. Harmikseni vielä 1. ketjun laituri loukkaantui, mutta onneksi vain yhdeksi päiväksi.

Tänään taas uusiksi:)
 

Fiiu

Jäsen
Tuohon Samovics:n tilastoon toteaisin että Altti Rantanen vaihdettiin pois luukulta neljännen maalin jälkeen ja vain osa pelistä pelattu. Jos jatkossa satun pärjäämään eikä mv-vaihtoja tule (kesken pelin siis) niin en voi millään hyväksyä kakkosveskaa tuollaisella menolla turnauksen parhaaksi tms. :)

Sama näköjään kävi Karbaaseilla, kakkosmiehet tilastojen kärkeen!
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Tuohon Samovics:n tilastoon toteaisin että Altti Rantanen vaihdettiin pois luukulta neljännen maalin jälkeen ja vain osa pelistä pelattu. Jos jatkossa satun pärjäämään eikä mv-vaihtoja tule (kesken pelin siis) niin en voi millään hyväksyä kakkosveskaa tuollaisella menolla turnauksen parhaaksi tms. :)

Sama näköjään kävi Karbaaseilla, kakkosmiehet tilastojen kärkeen!

Mun mielestä prosentti on prosentti ja katotaan tähdistöön miehet tähtien kautta? Tää sun Samovics ei kuitenkaan saa sillä 15 minuutin peliajalla tähden tähtee :)

edit. Ja tilastoistahan puuttuu kokonaan B-lohko kun en jaksanu vääntää, toisaalta tässä Suomen pelin aikana voisin nekin katella läpi.
 

J.Shelley#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Toronto Maple Leafs.
MAALIVAHDIT:

Altti Rantanen, HC Takakahva 84,6%

Hehheh, vai sinne se Altti oli joutunut :). Ihmettelinkin että onpas tuttu nimi, noh, pienen tutkimuksen jälkeen selvisikin, että sehän on minun kasvatti. Muista pitää Altista hjuvaa huolta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös