Hjalliksen Diili

  • 644 488
  • 2 034

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
se yksi miesten ryhmän tyyppi oli tänään taas ihan pelkkä statisti, en edes nimeä muista.
Tämä on kyllä hyvä. Miehestä ei kuulu mitään ja näkyy ainoastaan sellainen Heikki Silvennoisen näköinen hahmo jonkun muun haastattelun taustalla kiitämässä puhelin korvalla, kuin parhaimmassakin sketsissä.
 

Oiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, HIFK
Ohjelmaan haki 500 henkilöä ja en ymmärrä miten Hjallis on onnistunut kaapimaan tällaisen poppoon kasaan, enkä pysty uskomaan, etteikö siellä olisi ollut parempiakin ehdokkaita tähän työhön. Niin onnettomia suurin osa näistä kilpailijoista on!

Tässä nyt kuitenkin tehdään televisio-ohjelmaa. Noihin tyyppeihin on varmasti ujutettu mukaan henkilöitä, jotka ovat siellä vain draaman takia, ei sen takia että heitä hetkeäkään ajateltaisiiin valittavan tuohon tehtävään.

Ohjelman leikkauksella on myös paljon osuutta siihen, minkälaisen kuvan katsojat henkilöistä saavat. Voi itse asiassa olla aika kaukana todellisuudesta.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Toi "Heikki Silvennoinen" on kyllä hauska hahmo, kun sitä ei ole kukaan huomannut. Ohjelman alussa bongasin myös pari jäsentä naisten joukkueesta, joita muista edes nähneeni vaikka kaikki jaksot on katottu...

Sitten itse tehtävään. Johrtaminen oli molemmissa leireissä aika hakusessa eilen. Mutta varsinkin miesten puolella tämä vapaa johtaminen tai tarkkaileva johtaminen ei ollut johtamista lainkaan. Onneksi tehtävä oli sellainen ettei juuri johtamista vaatinutkaan.

Mikä se Jethron säätö taas oli? Tuskin ohjelman ideana on kuitenkaan ainoastaan etsiä porsaanreikiä ja koittaa voittaa sitä kautta. Hjalliskin painotti ekassa jaksossa, että tykkää tehdä kaiken varman päälle (parempi maksaa vähän sitten vaikka enemmän veroja). Eihän tollanen kusettaja voi tätä kisaa voittaa. Ja jos toi sääntöjenkierto-idea oli niin loistava, niin miksei sitä käytetty jokaiseen tuotteeseen VHS:stä polkupyörään?

Paras kohta tossa ohjelmassa oli kyllä "Ei tää oo Lenin, Tää on Marx!!!". Ja sit tietenki se ku Minna ei tienny miltä Lenin näyttää.

Jakson loppu oli kyllä pannukakku. Kukaan ei ollut varsinaisesti munannut, niin peruste oli että "ei tämä mikään harjoittelupaikka ole, sä saat potkut". Tän ois pitäny mennä mieluummin näin "Miehet voitti kisan. Jethro, sä saat potkut".
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jethro on kyllä kaikkien käytettyjen autojen myyjien stereotypia, vittu mikä kaveri. On varmasti hyvä myymään asuntoja mutta tuollaiselta tyypiltä en ostaisi mitään enkä usko että Hjallis haluaa tuota helppoheikkiä johtamaan myyntiä.

Ohjelman formaattiin kuuluu, että saa todella kovanluokan duunipaikan jos voittaa. Taitaa kuitenkin tässä tapauksessa olla niin, että puolet asunnoista on jo myyty paperilla ja toisen puolen myy Hjalliksen markkinointikoneisto, jossa näennäisesti Diilin voittaja on mukana. Kärjistettynä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Irina kenkäistiin koska se oli liian junnu. Samasta syystä Antilla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa koko systeemiä. Ikärasisti-Hjallis muutenkin tuntuu naljailevan meidän Antille ihan liikaa, jamppa elää elkeesti tunteella ja on täysillä mukana, tarvii rupee siitä vittuilee.

Olipa tosiaan kuvottava hahmo tämä miesten päällikkö, ihan samaa kastia vittumaisuudessa näiden naisten voimakaksikko Heidin ja Minnan kanssa. Kuka tollasten ihmisten kanssa haluaa tehdä mitään työtä? Heti jos joku menee vähän vituiksi niin tulee puukkoa selkään, tai tän hirviö-Minnan tapauksessa oikeestaan suoraan naamaan. Betonimyllyyn koko kolmikko.

Jethro on täysi vitsi. Hauska koheltaja mutta en ikinä luottaisi miehen sanaan missään asiassa. Toivottavasti silti pysyy ohjelmassa kohkaamassa, ihan humoristinen ilmestys.

Antti ja Jarno oli eilisessä tehtävässä eniten messissä. Jarno tosin vaikuttaa sellaiselta tyypiltä että sen kanssa palaisi ennen pitkää käpy. Toki tuossa ryhmässä näyttää eniten järjelliseltä hahmolta, tai sellainen kuva hänestä nyt on annettu. Antti on sellanen Ville Nieminen Coloradossa-tyyppinen hahmo, hyvä ja käyttökelponen tiimin jäsen mutta ei kuitenkaan liideri-ainesta. Paitsi Tapparassa.

Naisista Minna oli tumpelo ja huikea kusipää, Minna siskoili ryssän kanssa ja nämä tädit onnistuivatkin ihan OK, siksi ei sieltä päin lennellyt puukkoja ja skalpelleja. Muut oli massaa, Irina yritti alussa tsempata mutta Minna lannisti innon jostain helvetin syystä, jäi sitten antikvariaatit kiertelemättä ja VHS löytymättä. Minna olisi ehdottomasti pitänyt heivata paperisilppuriin Irinan sijasta, mutta Hjallis nyt näköjään ei nuorista tykkää. Toivottavasti Irina tekee Jori Lehterät.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joku porukasta tekee hyvän diilin, vai miten se mainos menikään? Ainakin on selvinnyt, että Hjallis se ei ole. Tosin leikkauksella on saatu paljon aikaan, eli näytetään mokia yms ja hyvät päätökset tai hetket unohtuvat. Jos päivän verran painaa myymässä tai ostamassa rojua, tulee hetkiä, jolloin ei jaksa olla skarppina. Aristakin tehtiin pahin rikollinen ja idiootti ikinä, mutta ainakaan Radio Rockin haastattelun mukaan kaikki kommentit eivät ihan niin menneet, kuin lehdissä kirjoitetaan. Vähän kun tulkitaan tahallaan väärin, niin saadaan isoja lööppejä, kuinka oma bisnes on isompi kuin Hjalliksen, vaikka oikeasti tarkoitettiin vain työn mielekkyyttä.

Ensimmäisen jakson jälkeen sarja on ollut vähän vaisu, mutta ehkä loppua kohden tulee parannusta. Naisissa on pari ärsyttävää kanaa, samoin miehissä Timo, jolta odotin vähän enemmän. Onneksi naiset jakkupuvuissa ovat sentään ihan nätin näköisiä.
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan mielenkiintoinen tämä Suomen Diili on, mutta välillä tuntuu että sinne ei ole mitään hyviä HC-bisnesmiehiä/naisia saatu. Pari lupaavaa miesten puolella, Antti ja tämä Jarno. Asiallisia tyyppejä ja tulostakin näyttää hieman tulevan.

Mutta kyllä naurattaa tämä Jethron toiminta. Menee säätämään sen valokynän kanssa, muttei muiden kalliimpien tuotteiden? Ei näytä kaveri oikein ajattelevan, sillä tälläiset pikkusiat käsitellään aina johtoryhmässä. Sitten tämä Timo. Mitäköhän hänellä on Jarnoa vastaan? Kaikenlisäksi kaveri oli projektipäällikkö, mutta tuntui pysyvän taka-alalla ja antaa muiden hoitaa asiat haluamallaan tavalla. Ei tuntunut hirveästi organisointia olevan. Mielestäni projektipäällikön pitää ottaa mojova palliote ja päättää mitä, miten asia tehdään. Tietysti niin, että samalla kuuntelee muiden joukkuetovereiden mielipiteitä. Siihen ei tällä Timolla ollut. Munaton tyyppi ja kaikenlisäksi puukottaa selkään.

Ja naiset... tarviiko niistä erikseen mainita. Semmoisia munahaukkoja joukkue täynnä että huh huh. Heidi tuntuu olevan todella ylimielinen ja itserakas. Kyllä sitä pientä itsekehua pitää olla mutta Heidi vetää sen totisesti yli. Minä minä jee jee jee. Pelkästään se hymy saa karkaamaan kauas. Minna: Puukottaa itse ensimmäisenä selkään ja sitten tulee itku kun muut puukottavat selkään? Vittu mikä lehmä. Hymystä myös erikoismaininta. En näiden kanssa ihan ensimmäisenä tekisi kauppaa.

Antille pisteet kaapista tulemisesta.
 

Krimi

Jäsen
Jethro on semmoinen moottori, joka varmasti puskee tiimiä energisyydellään eteenpäin. Tarvitaan vain selkeää johtajuutta ohjaamaan tyypin työntövoima oikeaan suuntaan. Etenkin toisessa tehtävässä miehet meni pelkällä kouhottamisella selvästi ohi tehtävänannosta. Uusimmassa jaksossakin olisi johtajuutta tarvittu tuon Jethron turhan veivin stoppaamiseen ajoissa.

Jenkkidiilissäkin on usein tullut näitä tilanteita, missä on projektin vetäjiltä kaivattu nimenomaan johtajuutta vaikeasti johdettavia tyyppejä kohtaan. Tämä on johtanut usein vaikeasti johdettavan tai puutteellisesti johtaneen projektipäällikön ulostamiseen. Veikkaan, että sama toistuu vielä tässäkin versiossa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jethro on semmoinen moottori, joka varmasti puskee tiimiä energisyydellään eteenpäin.

Jethro nosti Turun vanhimman ja arvostetuimman kiinteistönvälitystoimiston pohjamudista erääksi parhaiten menestyvämmäksi alan firmaksi jo vuosia sitten kaupungissa. Nousukiito jatkuu edelleen eikä tuo ole ainoastaan hyvää tuuria. Mies on jopa laajentanut toimintaansa. Itse olin kilpaileva yrittäjä aivan naapurissa eli osaan arvostaa kaverin työtä.

Jethron yritys vielä on tänä päivänä mukana Tepsin toiminnassa hyvinkin kohtalaisella panoksella...joka antaa plussaa ainakin meikäläisen silmissä:)

Tietynlainen kohkaaja tuo on mutta jotenkin positiivisella tavalla. Välitystoiminta itsessään on kuitenkin itsenäistä työstä, jossa johtajuutta ei niinkään kykene tuomaan esille. Toki rekrytointi on avainasemassa näistä skilleistä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Mutta kyllä naurattaa tämä Jethron toiminta. Menee säätämään sen valokynän kanssa, muttei muiden kalliimpien tuotteiden? Ei näytä kaveri oikein ajattelevan, sillä tälläiset pikkusiat käsitellään aina johtoryhmässä.

Vielä kun itse ymmärsin ainakin sen niin että voittaja on se joka kokonaisuudessaan on käyttänyt vähiten rahaa niihin hankintoihin. Eli Jethrohan vain lisäsi tuolla pelleilyllään hankintoihin menevää rahamäärää? Eli teki loppuen lopuksi vain hallaa joukkueelleen?
 

julle-jr

Jäsen
Jethron vippaskonstihan olisi kannattanut muotoilla jotenkin niin, että hankkii tuoteen halvalla, tyyliin muutamalla sentillä, mutta sen jälkeen lahjoittaa tuotteen myyneelle henkilölle summan, joka vastaa tuotteen käypää hintaa. Näin toimien olisi tuotteen hankintaan käytetty hyvin vähän rahaa, mutta tuotteen myyjä ei olisi kärsinyt omassa selkänahassaan, koska olisi kuitenkin saanut lahjoituksen muodossa omansa pois. Tämä toimisi siis silloin, jos tuotteiden hankintaan käytetyn yhteisrahamäärän suuruus oli sääntöjen mukaan se mitattava tekijä. Tilanne olisi tietysti sitten eri, jos ratkaisevaa oli kassassa lopuksi oleva rahamäärä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jethron vippaskonstihan olisi kannattanut muotoilla jotenkin niin, että hankkii tuoteen halvalla, tyyliin muutamalla sentillä, mutta sen jälkeen lahjoittaa tuotteen myyneelle henkilölle summan, joka vastaa tuotteen käypää hintaa.

Mä luulen, että tuo älytön Jethron tempaus oli sarjassa "katsotaan miten Hjallis reagoi kun kerran sääntöjen mukaan mennään". Pöljä idea mutta jotenkin anarkistinen.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Mä luulen, että tuo älytön Jethron tempaus oli sarjassa "katsotaan miten Hjallis reagoi kun kerran sääntöjen mukaan mennään". Pöljä idea mutta jotenkin anarkistinen.

Voin kuvitella, että mies käyttää tätä samaa anarkiaa ihan reaalielämässäkin. Ihmettelen todellakin, että joku täysijärkinen kävisi minkäänlaista kauppaa tuollaisen viiden sentin helppoheikin kanssa.

Tietysti jos paskanpuhumista ja huijaamista pitää jonkinlaisena taitona myyjällä, niin Jetro on on ykkösluokkaa. Liialliset lupaukset ja valehtelu ei todellakaan kanna pikälle. Olen tuon havainnut ihan todellisissa tilanteissa, kun on pitänyt myyjän lupauksia alkaa toteuttamaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tästä on kyllä tulossa hyvää viihdettä, sen verran sekopäistä sakkia tuolla näyttää mukana olevan. Tässä vaiheessa turvallisin veikkaus lienee, että voittaja on joku naisista. Antti selvästi Hjalliksen lempilapsi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Voin kuvitella, että mies käyttää tätä samaa anarkiaa ihan reaalielämässäkin.

No siinäpä kuvittelet. Kuten tuolla aikaisemmin kirjoitin niin mies on pätevä siinä työssä, jota tällä hetkellä tekee.

Kiinteistökaupoissa ei muuten paskaa puhumalla pitkään selviä. Jo yhdestä kämmistä juttu leviää ja kuten tiedetään...piirit ovat paikallisella tasolla pienet.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Kiinteistökaupoissa ei muuten paskaa puhumalla pitkään selviä. Jo yhdestä kämmistä juttu leviää ja kuten tiedetään...piirit ovat paikallisella tasolla pienet.

Olen kyllä törmännyt moneenkin välittäjään jotka puhuvat paskaa kun eivät tiedä asioista riittävästi/kaunistelevat asioita ja edelleen ovat alalla, kun asiakkaatkaan eivät ole niitä terävimpiä kyniä penaalissa.

Jetro on kuitenkin Diilissä munannut itsensä melko totaalisesti, joten pudotusta odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:

julle-jr

Jäsen
Tietysti jos paskanpuhumista ja huijaamista pitää jonkinlaisena taitona myyjällä, niin Jetro on on ykkösluokkaa. Liialliset lupaukset ja valehtelu ei todellakaan kanna pikälle.
No mielestäni tosielämästä on ihan hyvä erottaa johonkin tv-sarjaan liittyvä kilpailu, jossa ei kannata tavoitella mitään muuta kuin voittoa. Jos joku vetää siitä johtopäätöksiä ihmisten toimintatavoista kaikissa muissakin tilanteissa, niin sille ei kai oikein voi mitään. Kilpailussa pitää yrittää voittaa. Kilpailun keksijän/organisoijan/valvojan kehittelemiä sääntöjä kannattaa noudattaa niin kauan kuin se on voittamisen kannalta tärkeää. Eivät esimerkiksi jääkiekko-ottelun säännöt ole mitään yleispätevää moraalilakia, samoin kuin ei tuon diilijakson kilpailunkaan säännöt.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Olen kyllä törmännyt moneenkin välittäjään jotka puhuvat paskaa kun eivät tiedä asioista riittävästi/kaunistelevat asioita ja edelleen ovat alalla, kun asiakkaatkin eivät ole niitä terävimpiä kyniä penaalissa.

Alalla olemisella ja alalla menetymisellä ei ole mitään tekemistä keskenään. Luulisi sinunkin tämän tietävän kun näitä asiakkaita mollaat ja alennat samalla oman tasosi alle.

EDIT. Ja jos kerran Jethro on Diilissä munannut jo itsensä totaalisesti niin miksei ole jo lentänyt veks? Entä erottiko Hjallis eilen mielestäsi oikean ihmisen? Kuka on mielestäsi voittaja?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Alalla olemisella ja alalla menetymisellä ei ole mitään tekemistä keskenään. Luulisi sinunkin tämän tietävän kun näitä asiakkaita mollaat ja alennat samalla oman tasosi alle.

EDIT. Ja jos kerran Jethro on Diilissä munannut jo itsensä totaalisesti niin miksei ole jo lentänyt veks? Entä erottiko Hjallis eilen mielestäsi oikean ihmisen? Kuka on mielestäsi voittaja?

Oma tasoni on se, että olen myynyt pari osakekämppää ihan itse maksamatta välittäjille senttiäkään. Pidän tosiaan kiinteistövälittäjän käyttöä asunto-osakekaupassa hieman yksinkertaisten ja laiskojen ihmisten hommana. Tietysti jos haluaa maksa tuhansia euroja siitä, että välittäjä esittelee asuntoa, josta ei tiedä juuri mitään ja tekee pari sopimusta, niin oma on valinta.

Olen omista asunnoistani saanut molemmilla kerroilla paremman hinnan kuin mitä välittäjä on arvioinut niistä saatavan. En voi kuvitella, että tuollainen helppoheikki markkinoisi asuntoani. Hävettäisi maksaa tonneja tuollaiselle pellelle, jonka tietäisin vaikuttavan asunnosta saatavaan hintaan.

Jos miehet olisivat hävinneet eilisen tehtävän, olisi Jetro lähtenyt. Tuollaisessa idioottimaisessa kikkailussa ei vain ole mitään järkeä. Mies ei tajunnut edes yksinkertaisia sääntöjä, vaan oli ihan kujalla. Ei jatkoon.

Toki jos haluat Jetroa fanittaa niin mikäpä siinä. Makuasioita
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tässä nyt kuitenkin tehdään televisio-ohjelmaa. Noihin tyyppeihin on varmasti ujutettu mukaan henkilöitä, jotka ovat siellä vain draaman takia, ei sen takia että heitä hetkeäkään ajateltaisiiin valittavan tuohon tehtävään.

Voi tietysti olla näinkin, mutta en kyllä itse valitsisi yhtään henkilöä, jolla ei olisi todellisia ominaisuuksia tuohon tehtävään jos olisi Hjalliksen housuissa (onneksi en ole). Sitäpaitsi jos esittämälläsi kaavalla mennään, niin ennemminkin sinne on valittu pelkästään näitä pellejä, joilla kyllä katsojia saadaan, mutta monellakaan heistä ei kyllä ole mitään ominaisuuksia toimia noin vastuullisessa työssä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Oma tasoni on se, että olen myynyt pari osakekämppää ihan itse maksamatta välittäjille senttiäkään. Pidän tosiaan kiinteistövälittäjän käyttöä asunto-osakekaupassa hieman yksinkertaisten ja laiskojen ihmisten hommana.

Miksi asunto annetaan välittäjälle myyntiin...?

Vastaus: Koska näin varmistetaan laillinen asuntokauppa, jossa vastuu on välittäjällä. Niinsanotut itsemyyjät huiputtavat huomattavasti enemmän koska eivät todellakaan ole niitä lailistettuja kiinteistönvälittäjiä. Uskon, että sulla ei ole LKV-pätevyyttä eli et tunne esim. osakehuoneiston kaupan lainsäädännöstä niin paljon kuin pitäisi.

Tuo välityspalkkio on sitten kiva juttu. Okei...saat kämppäsi myytyä hintaan X. Välittäjä ottaa palkkion välistä esim. 3000 euroa ja hoitaa homman niin kuin pitää (vastuu on välittäjällä). Usein ammattimaisella markkioinnilla saadaan parempi hinta asunnosta ja usko tai älä...välittäjän kautta halutaan ostaa asunto ennemmin kuin yksityiseltä koska silloin...yllätys yllätys...kauppa on ammattilaisen käsissä. Lopullin kauppahinta on usein se paras mahdollinen ja vaikka maksat palkkion niin silti jäät voitolle.

Ostaisitko itse esim. omakotitalon omistajalta itseltään vai laillistetun kiinteistönvälittäjän kautta? Mikä antaa takuun siitä, ettei itsemyyjä vedätä hinnassa tai mahdollisissa vioissa? Välittäjä perustelee hintapyynnön aina alueella toteutuneisiin hintoihin koska on tästäkin vastuussa.

Huonotkin välittäjät ovat vastuussa toimistaan. Reklamoinneilla saadaan nämäkin ruotuun. Oman järjen käyttö on sallittu vaikka myynnissä mukana olisikin välittäjä. Mätiä omenoita on jokaisen ammattiryhmän edustajissa. On naurettavaa nämä stereotypiat autokauppiaista tai kiinteistönvälittäjistä. Ammattiaan kaikki pyrkivät harjoittamaan parhaansa mukaan ja virheitä tehdään jokainen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kaikki 3 Diili -jaksoa on tullut katsottua ja mielestäni tämä oli mielenkiintoisin. Ehkä siksi, että tässä tehtävässä joukkueet joutuivat "tekemään" enemän työtä kuin mm. ruusujen myynnissä. Tehtävä ei ollut mitenkään rakettitiedettä vaativaa työtä ja ostettavat asiat olivat loppujen lopuksi aika helppoja, tai ainakin suurin osa niistä.

En muista kuinka paljon joukkueilla oli aikaa suorittaa tehtävä, mutta useampi tunti kuitenkin, joten aikaa tavaroiden hankkimiseen oli.

Mielestäni naiset tekivät fiksusti ja suuntasivat sinne Vallilan ? kirpparille. Ko. paikasta taisikin löytyä aika hyvin tavaraa. Ohjelmassa ei vaan näytetty kunnolla miten naiset olivat hajaantuneet sinne kirpparille. Naisten joukkue kuitenkin muodostui vielä tässä tehtävässä 7 kilpailijasta joista 5 oli ko. kirpparilla. Projektipäällikkö olisi selkeästi voinut jakaa tehtävän kirpparilla siten että jakaannutaan yhteen 2 hengen ja yhteen 3 hengen ryhmään ja haravoidaan koko kirppari. Heidi ja Katariina ? hoitivat oman hommansa hyvin ja klaarasivat hienosti ainakin sen fillarin, kyprokkilevyn ja amerikkalaisen parranajon. Rupesi vaan ketuttamaan se v*tun tinkaaminen....

Miehiltä jälleen ihan älytöntä säätämistä ja keplottelua. Projektipäälikkö ei ollut tilanteen tasalla. Jarmoa jälleen kerran syrjittiin ja Jethro veti omaa showtansa. Kuten tässä ketjussa on jo monasti todettu, oli Jarno ja Antti selkeästi paras setti miehistä. Toivottavasti pari vetää jatkossakin yhtä köyttä ja puhaltavat yhteen hiileen. Muu kolmikko on selkeästi Jarnoa vastaan. Saapi nähä saako Jarno mahdollisuuden toimia projektipäällikkönä ja todellakin toivon että jos niin käy, hän näyttäisi mihin oikeasti pystyy.

Olikohan muuten kässärissä kirjoitettu, että ero ilman top gear vhs:ää oli noinkin pieni. Ei hemmetti, tehtävänä on kerätä 10 tavaraa ja kun molemmilla on kasassa 9 tavaraa on ero vain euron pari ! Ei voi olla todellista muuten että joukkueet saavat hilut hankittua noin läheisillä summilla...

Selkään puukoittaminen ja paskan puhuminen tulee vielä kostautumaan naisilla niin kauan kunnes tulee seka joukkueet
 

Oiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, HIFK
Sitäpaitsi jos esittämälläsi kaavalla mennään, niin ennemminkin sinne on valittu pelkästään näitä pellejä, joilla kyllä katsojia saadaan, mutta monellakaan heistä ei kyllä ole mitään ominaisuuksia toimia noin vastuullisessa työssä.

Itse taas uskon, että porukassa on noin viisi tyyppiä, jotka kilpailtavana olevan homman tyylikkäästi klaaraisivat. Voi olla vielä muutama enemmänkin. Loput ovat sitten hämmentämässä soppaa. Mikäli ohjelmaan valittaisiin vain ne 14 parasta ja sopivinta ehdokasta niin siinä voisi televisio-ohjelman vaatima draama jäädä vähiin tai ainakin käydä tylsäksi.

Tälläisessä ohjelmaformaatissa kuitenkin voidaan myös leikkauksella häivyttää tai korostaa esiintyvien henkilöiden luonteenpiirteitä ja toimintaa. Lisäksi tämän kilpailun voittaminen ja sitten itse työssä menestyminen vaativat kuitenkin profiililtaan jonkinverran erilaisia asioita. Fiksuimmat tämän tajuavat ja toimivat sen mukaisesti.

Ja jos moka Hjallikselle tapahtuu ja jostain syystä joutuu pudottamaan sen oman suosikin pois niin mikäänhän ei estä palaamasta asiaan ohjelmanteon jälkeen.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Jethro on kyllä kaikkien käytettyjen autojen myyjien stereotypia, vittu mikä kaveri. On varmasti hyvä myymään asuntoja mutta tuollaiselta tyypiltä en ostaisi mitään enkä usko että Hjallis haluaa tuota helppoheikkiä johtamaan myyntiä.

Miksei palkkaisi? Onhan kaikkien aikojen automyyjäkin Matti Virmanen Jokerien urheilutoimenjohtaja.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Miksei palkkaisi? Onhan kaikkien aikojen automyyjäkin Matti Virmanen Jokerien urheilutoimenjohtaja.

Virmasella oli sentään vankka Jokeri-tausta eli ns. omasta porukasta poimittiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös