Hirvien taskuttomuus maailmanlaajuinen ongelma

  • 16 976
  • 40

ditrim

Jäsen

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jutussa ei mainita ollenkaan paljonko hirville annettiin sakkoja. Mitä siitäkin seuraisi jos kaikki muutkin eläimet alkaisivat narkkaamaan? Kuka on vastuussa jos tulevaisuudessa eläimet tappavat itsensä huumeiden takia moottoriteillä?

Tässä onkin varsin oleellinen kysymys niin Suomessa kuin Ruotsissa. Ruotsissahan hirvet ovat paneutuneet kännäämiseen käyneillä omenilla. Eräskin hirvi oli kiivennyt puuhun ja vetänyt niin vahvaseittiset iltakännit että sammui puuhun. Onneksi suomalaiset hirvet pistivät kuitenkin paremmaksi.

Tässä Iltasanomien uutisia noista Ruotsin tapauksista:

Uskomaton tapaus Ruotsissa: Humalainen hirvi roikkui pihapuussa - kuva! - Ilta-Sanomat
Humalainen hirvi ylllleen Ruotsissa - Nyt katosi keinu - Ilta-Sanomat
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Jutussa ei mainita ollenkaan paljonko hirville annettiin sakkoja. Mitä siitäkin seuraisi jos kaikki muutkin eläimet alkaisivat narkkaamaan? Kuka on vastuussa jos tulevaisuudessa eläimet tappavat itsensä huumeiden takia moottoriteillä?
Porttiteoria pätee myös hirviin. Nuokin siirtyvät asteittain kovempiin aineisiin. Paikallisen riistanhoitoyhdistyksen metsään kuskaamat lehtikerput tuskin enää maittavat, eikä ennen pitkää hippiheikkien kylvämä höpöruohokaan. Opettavat saatanat vielä vasat syömään kärpässieniä. Aikuinen hirvi taas on kuulkaa vahva ja vaarallinen otus, jos sellainen hyökkää pöllyssä marjastajan päälle. Eikä noin eläimelliseen Woodstockiin tohdi ihan puolukoiden takia uskaltautuakaan.

Ehdotukseni on että lisää kaatolupia metsästysseuroille, niin saadaan huumehirvet kuriin heti alkuunsa. Nuoria hirviä maanittelevat välittäjät on samalla hätisteltävä pois vesakoista norkoilemasta. Koukkuun jääneille hirville pitää perustaa korpeen jointti- ja ruiskuasemia. Riistanhoitajien asentamiin nuolukiviin on sekoitettava Subutexia sekaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä se on parempi että hirvillä ei ole taskuja, siitä seuraisi vain itsemurhatilastojen synkkeneminen.

Nimittäin kun muutenkin Suomessa eniten ongelmia aiheuttaa seksuaalinen jännite, turhautuminen, tuskastuminen, epätoivo, eli suoraan sanottuna fjoosan puute, niin mitä nämä taskut ihmisten asiaa helpottaisivat?

Mielestäni kaikenlaiset vihapuheet on tuomittavia, vaikka ne tapahtuisi kauan ennen Jokelaa, Kauhajokea tai Norjan tapahtumia.

Raastuvassa tavataan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Voi hirveä! Mitä tuosta seuraakaan? Hirveä on hirveä miettiä hain roolissa, ei ihan mitä hain hain korvikkeeksi.

Ei ole hyvä tämä nykymaailma. Mun nuoruudessa hirvet olivat hirviä ja kivet kiviä. Ketjun avaushetkellä ei hirvillä ollut taskuja ja se oli suuri murhe. Puljujärven nuoruudessa hirvet narkkasivat ja vetelivät höpöheinää, mutta olivat silti hirviä. Nyt joku ihme kulttiohjaaja aikoo vääntää ilmeisesti nimimerkistä @Jaws kanadalaisen kaupungin... Mihin on maailma tullut kysymmä!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Suomen työväestö on vuonna 2016 jo melko pahasti eläköitynyttä, joten ovatko hirvet pelastaneet isänmaani työvoimapulalta?
Koen aiheelliseksi lainata reilun 10 vuoden takaista viestiä (lähinnä koska tiedän viestin kirjoittaneen palstalaisen olevan yhä palstalainen ja näin ollen vastineen mahdollisuus on olemassa) ja todeta ikäväkseni että kyllä ei ole pelastusta näkyvissä, tulevaisuudennäkymät työmarkkinoilla ilman hirveä ovat hirveät. On työvoimasta pulaa mutta samoin työpaikoista, vatulointi valtaa alaa ja päällimmäisinä tuntoina voidaan todeta että lunta sataa ja kaikkia vituttaa. Joulukuusikin on kerennyt tässä välillä pettämään mutta olihan sentään 2011 nevöfoget ja tänään potentiaalisesti uusia huikeita urheilujuhlamuistoja.

Ja näin.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Hirvet oli Suomessa metsästetty sukupuuton partaalle eikä myöskään taskuvarkauksia juurikaan tapahtunut.
Toisin on nykypäivänä, hirvikanta voi hyvin ja taskuvarkauksia tapahtuu enemmän kuin koskaan. Näillä on ilmiselvä tilastokorrelaatio.
Silti hirvillä ei vieläkään tavata taskujen hallussapitoa. Merkillistä, eiks je? Jonkinlaisen salaliiton ylläpitoa haistelen tässä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuollainen savupalvattu hirvi on kyllä maultaan ihan järjettömän hyvää.

Mutta aattelepa millaista herkkua hirven tasku voisi sitten olla.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005675195.html

Näille huligaaneille vielä taskuja annettaisiin?

Joka laittaa vastaavantyyppisesti vaijerin roikkumaan hyppyrimäkeen tai suksiladulle, tuomitaan hirvittävistä rikoksista kiinni jäädessään.

Mutta asetapa matalalla roikkuvista korkeajännitejohdoista kyhätty ansa hirville niin Vääryyslaitos ei liikuta eväänsäkään!

***

Taskut voisivat tuoda tähänkin pulmakohtaan parannusta. Hirvet voisivat kuljettaa ajokorttia tai muuta henkilöllisyystodistusta mukanaan ja pääsisivät näin asioimaan viranomaisten kanssa uskottavina toimijoina. Myös älypuhelinta nämä veitikat voisivat kanniskella ympäriinsä ja nostattaa somekohuja ihmisten ja muiden hirvien tekemisistä. Ties vaikka saataisiin ensimmäinen tubettava hirvikin linjoille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös