Hiihdon MM-kisojen liveseuranta 2017

  • 232 566
  • 3 516

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mitä taas tapahtui. Polski hyppää metritolkulla pidemmälle ja silti häviää reilusti.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ainoa mahdollisuus saada mitali on se, että Suomi on perinteisten osuuksien jälkeen reilussa karussa yhden tai kahden muun joukkueen kanssa. Sitten Larin pitäisi pystyä peesaamaan ja samoin Matin. Vaikka Heikkisellä olisi pöljä päivä, on nuo lopun laskuosuudet liian pitkiä pitämään teoreettista pöljän päivän turvin hankittua eroa vikoissa nousuissa.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Musti tuo Suomen vaihtoon parin sekunnin johdossa. Iivo otetaan alussa kiinni, mutta viiden kilometrin hiihtämisen jälkeen Iivo repii Lehtoselle 20 sekunnin johdon. Lehtonen pitää Suomen eron taaksepäin vielä yli kymmenessä sekunnissa. Heikkinen otetaan kiinni, mutta pitkä kiri ja takaa-ajajien kova matkavauhti koituu kohtaloksi, kun Heikkinen tuo Suomen voittoon.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Pertsan helppo rata ei takaa Suomelle tarvittavaa etumatkaa ja vapaan menijät Suomella ei ole kovimpien joukkueiden joukossa. Lehtosen tuloksellisesti hienon Skiathlonin aikaan sää oli täysin toisenlainen ja Larin sukset olivat poikkeuksellisen hyvät muihin verrattuna. Tänään tämän varaan ei voi laskea. Lehtosen taktinen silmä ei ole myöskään vakuuttanut, joten ei yllättäisi, mikäli hän yrittää riskillä roikkua Sundbyn peesissä turhan pitkään ja lopulta sippaa täysin. Veikkaan katkeraa nelossijaa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Iivo tuo Suomen vaihtoon selvässä johdossa, Lehtonen tippuu takana tulevien joukkoon ja Heikkisellä ei mitään saumaa kirikamppailussa. Suomi tänään neljäs tai viides.
 

Tertsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilinen pronssi tuntui kolmannen osuuden ja hävityn kirikamppailun vuoksi vähän laimealta. Pronssi tänään olisi kovempi juttu luulemma.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Viestin avausosuudet pitäisi lyhentää 5 kilometriin, kun ei tuo kävelyä viitsisi katsoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös