HIFK-TPS 22.2.2004 klo 15

  • 98 729
  • 856

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kaiser Soze
Näin minäkin asian näen. Lyönti oli todella törkeä ja mielestäni suuremman kohun arvoinen kuin tuo eloranta-case.
K

Samaa mieltä. En käsitä tätä epäsuhtaa lainkaan. Elorannan polvitaklauksen voi jotenkin käsittää jonkinlaiseksi vahingoksi tai pikemminkin nopean tilanteen aiheuttamaksi refleksiksi, vaikkakin videokelaus kyllä kertoo, toisin kuin turkulaiset väittävät, Elorannan vasemman luistimen selvästi kääntyvän ulospäin törmäyksen loppuvaiheessa. Ja kuten Muksu totesi luistimen kärki nousee selvästi irti jäästä. Sensijaan Schneiderin kirvesisku oli täysin tahallinen ja harkittu ja helvetin kova. Vain onni pelasti Järvisen rannemurtumalta.
Tuomio oli täysin oikea, ei kahta sanaa. Minä pistäisin Schneiderille paljon pidemmän jatkokakun kuin Elorannalle, vaikkakaan en puolustele Elorantaa lainkaan. Molemmat tapaukset olivat malliesimerkkejä siitä turkulaisesta kiekosta, mitä olen 30 vuoden aikana oppinut vihaamaan.
Munattomia pellejä, joille törkeydet ovat arkipäivää ja vielä nauravat päälle. Pitäisi irrottaa koko kaupunki mantereesta ja pistää seilaamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Cracker
Tämän kirjoittajalla lienee todella "Turkulaiset lasit", minkähänlaista soopaa sivulta löytyy kun kysessä ei ole TV matsi :)

Tepsin virallisten sivujen matsiraportit ovat mitä ovat, en ole lukenut varmaan vuoteen yhtäkään kokonaan.
 

Kadlec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK,
Oulunkylän Gnistan
Vittu että henkilökohtaisesti vituttaa että IFK ei tappele enää ollenkaan. Siinä polvitaklauksessa Jere seisoi n. 1 metrin päässä Elorannasta & jäässä makaavasta kapteenistaan: Ei mitään! Turpaan samantien, meni yv:t tai ei, ihan sama. Suorastaan turkulaista toimintaa. Vopatin rynniessä kentälle alkoi toivonkipinä palaa, että ei nöyryytetäkään itseämme viimekauden malliin. Väärin meni taas. Ihan naurettavaa huutelua (tai huutelu oli ihan asiaa, mutta ne teot..), saatana, hanskat jäähän!

Olen kyllä osittain samaa mieltä, kyllä siinä oli sellanen fiilis hallissa että kaikki halusivat nähädä sen tappelun.

Mutta tämän kauden sm-liigassa on tullut uusi sääntö:
jos nimesi on Karalahti niin lennät pihalle taklauksista ja pienistä ylilyönneistä.
Jos selässä taas lukee Vopat niin lennät pihalle tuomarin kättelemisestä, tai siitä että tulet kentälle ja huudat fuck pari kertaa, Vopat on varmaan eka pelaaja pitkään aikaan joka on saanut väärästä vaihdosta ottelurangaistuksen...
Eli nyt jälkeenpäin kun tilannetta katsoo niin oon ihan ilonen että Jere ei sitten lähtenyt leikkiin mukaan, koska nyt on tärkeimmät pelit edessä ja ifk ei kestä sitä että avainpelaajat puuttuvat.
Joten nostan tässä tilanteessa hattua Jerelle.

Olisivat ottaneet herra Kaikkosen kolleista ylimääräiseksi hyökkääjäksi ja hän olisi voinut kouluttaa vähän Mikko "ei ollut eka sikailu tällä kaudella" Elorantaa.
Sanon vaan että mies joka on nhl:ssä pelannut tietää että tollasen "taklauksen" jälkeen tulee turpaan, ihan turha lähteä karkuun ois pysähtynyt ja ottanut vastaan kun mies....
Ihmetyttää vähän koko TPS, onko tuo heidän kuvansa fyysisestä pelistä???
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Fyysisyyttä ja ylilyöntejä - mother fuckers!

Tässä tapauksessa on ilmeisesti kerrankin kisulaumanfanit saaneet sitä mitä tilasivat, ylilyöntien ja fyysisyyden kohteet eivät varmasti miellyttäneet, mutta hei ketä kiinnostaa?!

Tästä on helvetin hieno jatkaa pudotuspeleihin. Tepsi on fyysisempi kuin yksikään SM-liigan joukkue ja sairastuvan tyhjennyttyä materiaali on parempi kuin yhdessäkään muussa joukkueessa. Kaiva Marco tuuba esiin....
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Muksu
Jälleen kerran, Ruutu ei ajanut kertaakaan Kiprusoffin yli.

1/3 Ruutu on kärkikarvaajana, TPS:n pelaajan pitäessä kiekkoa maalin takana. Ruutu valuu Kiprusoffin maalivahdin alueelle, jolloin tämä ryntää Ruudun kimppuun. Ruutu peruuttaa kumartuneena, peruuttaa, peruuttaa Kiprusoffin hakatessa tätä kilvellä niskaan. Aloitusympyröiden välissä Ruutu pääsee irti ja tuuppaa itsensä kauemmaksi Kiprusoffista. Alkuperäisessä Hockey Night lähetyksessä kamera näyttää tilanteen (aivan hillittömän hehkutuksen keralla) vasta siitä vaiheesta, kun Ruutu on irrottautumassa Kiprusoffista. Lindegren oli n. 3 minuuttia aiemmin spekuloinut sillä, että pyrkiikö HIFK kuumentamaan huikeassa vireessä olevan Kiprusoffin, ja tarttui tilanteeseen tehden siitä huikean skuupin. Illan Urheiluruudussa juttu sitten näytettiin kokonaan.

2/3 Ruutu luistelee TPS:n pakin ja Kiprusoffin välistä Kiprusoffista katsoen oikealta vasemmalle. Tila on ahdas, mutta Ruutu ei näe mitenkään kohtuuttomasti vaivaa maaliltaan ulos tulleen Kiprusoffin väistämiseksi ja hän osuu mennessään Kiprusoffia kasvosuojaan/kypärään. Tämä tilanne oli ihan selkeä estäminen/kyynärpäätaklaus ja lähimpänä törkeää näistä kolmesta. Ihan selvä jäähy, mutta ilman 1/3 ja Lindegrenin/ Järvelän ja Jortikan hehkutusta aivan mitäänsanomaton juttu. 2+2 minuuttia korkeintaan.

3/3 Ruutu on pelin jäljessä TPS:n maalin takana. Lähtiessään kohti omaa päätä hän vetää Kiprusoffilta jalat alta. 2 minuuttia / kampitus. Äärimmäisen typerä teko Ruudulta.

No näistä ensin:

1/3 Juuri näin ja sen jälkeen Kiprusoff tuli ns. "merkatuksi" pelaajaksi HIFKin valmennukselle. Syy: Kipruhan on joukkueen avainpelaaja, jolla on huono pinna. Lisäksi kaveri on kaikkien kunnon maalivahtien malliin kääpiö = helposti häirittävä. Kääpiöveskareista Jamo Myllys on kehittänyt ns. kuumenemisestaan melkein taiteenlajin, mutta näin Ruotsissa kerran tilanteen, jossa vastustajan ystävällisenä tunettu pakki nimeltä Bautin vilkaisi kerran häntä käsille huitonutta Jamoa ja taputti sitten hänen päälakeaan naureskellen ja Jamokin oli "sori vaan, en mä nähnyt että se olit sinä" - myytti hajosi, mutta who cares? Se toimii, jos sen haluaa toimivan. Kipru siis oli tuolloin Tepsissä pelatessaan klassinen kääpiöveskari ilman suuria tunteita. Helppo kohde.

2/3 Näin suoraan 3. riviltä Tepsin maalin takaa, oli mielestäni hieman enemmän Ruudulla hakua kuin se, ettei viitsinyt väistää. Mielestäni haki aktiivisesti tilanteen ja nosti vielä kyynärpäänsä. 2+2 - tai jopa 2+10. Tosin Kipru oli pois alueeltaan.

3/3 Hyvää viihdettä mielestäni :)

Kaikkiaanhan Ruutu oli valmennuksen asialla ja joukkueessa oli tuolloin paljon muitakin, jotka olisivat voineet tämän tehdä. Mutta kipparin toimesta suoritettuna hommalla oli vielä syvemmät juonteet ja merkitykset. Jos valmennus olisi pistänyt asialle Tuomaisen tai Mäkiahon, olisivat jäähyseuraumukset ja yleinen kalabaliikki olleet paljon suuremmat ja haettu vaikutus paljon pienempi. No, HIFK hävisi koko ottelusarjan, eikä suinkaan tämän insidentin vuoksi, vaan muihin törsimisiin. Jos voitto olisi tullut HIFKille, puitaisiin Ruutu / Kipru -tapauksia uuvuksiin asti. Minusta HIFKin valmennus pelasi uhkapeliä ja käytti Ruutua aseenaan. Olisin itse voittoa hakiessani tehnyt luultavasti samoin. Jos haluat ystäviä, mene Videotreffeihin. Jos haluat kultaa, käytä kaikki keinot.

Polvitaklaus on mielestäni aina perseestä, samat paminat menevät myös omalle joukkueelle tällaisista tilanteista. Kentällä olivat taklauksen sattuessa Söden lisäksi Karalahti, Kuhta ja Harkins ainakin, Pärssinenkin taisi olla omalla paikallaan. Yksikään näistä pelaajista ei kuulu kategoriaan "vitut pelikielloista" ja lisäksi tilanne ei ollut ilmiselvän kuuma kontakti. Se vaikuttaa ensireaktioihin. Samoinhan Tuomon ja Sihvosen törmäys selvisi koko kaameudessaan vasta jokusen sekunnin kuluttua. Siinä menee samalla se toleranssiaika, minkä Muukkonenkin varmasti hyväksyy välittömään koulutukseen. Vaikea tilanne, ensin pelitilanteelta näyttävä törmäys, sitten peli jatkuu, sitten huomataan, että kaveri ei nouse. Jos tilanne olisi ollut mailalla niskaan -tyyppinen, luulen, että palaute olisi ollut välitöntä.

Ja voitte uskoa, että Vopatkin, Ruudun tapaan, tekee mitä valmennus pyytää; sanakin siihen suuntaan, että "mene ja hoida", niin näin olisi tapahtunut. Nyt ei tullut käskyä. Siltikin on ihan naurettavaa verrata tätä menoa Alpon HIFKiin, joka ei edes yrittänyt ottaa Tepsistä fyysistä yliotetta taklausten muodossa, kuten Aravirran HIFK teki 1. erässä.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
TPS:n peli ei ole mielestäni kauhean fyysisesti poikkeavaa. Taklauksia jaellaan ym. Ainoa mikä minua harmittaa TPS:n pelissä on väkivaltaisuus. Siis väkivaltaisuudella ja fyysisyydellä on iso ero. Väkivaltaisuutta on esim. Schneiderin kirvesisku, Elorannan polvitaklaus (tahaton tai tahallinen), tilanteen jälkeen hakkaamiset jne. Noiden takia näitä pelejä hävitään aina välillä. Loppupeleissä nämä koiruudet ja sikamaisuudet voivat viedä meidät voittoon asti.
Kuten ylläolevassa viestissä hyvin oli sanottu: "Jos haluat ystäviä, mene Videotreffeihin. Jos haluat kultaa, käytä kaikki keinot."
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Fyysisyyttä ja ylilyöntejä - mother fuckers!

Viestin lähetti Ohmi
Tästä on helvetin hieno jatkaa pudotuspeleihin. Tepsi on fyysisempi kuin yksikään SM-liigan joukkue ja...

Siis mitä helvettiä!!?? Fyysisempi? Jos haluaa olla Tepsin tavalla fyysinen, niin miksei liimailla vielä mailanlapoihin vaikka partateriä, tulee bonuksena kivoja viiltohaavoja. Tai käydä varmistamassa jo ennen peliä, että vastustajalta loukkaantuu muutama pelaaja vaikka hakkaamalla vasaralla parit lumpiot muusiks (Tätähän on ennenkin taitoluistelupiireissä tapahtunut).
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Fyysisyyttä ja ylilyöntejä - mother fuckers!

Viestin lähetti Ohmi
Tepsi on fyysisempi kuin yksikään SM-liigan joukkue ja sairastuvan tyhjennyttyä materiaali on parempi kuin yhdessäkään muussa joukkueessa. Kaiva Marco tuuba esiin....

:) Huumorimiehiä kaivataan aina. Kun fyysisen jengin sairastupa tyhjenee, niin Marco saattaakin kaivata tuubaansa. Se on nimittäin ainoa metalli, jonka Marco näkee tänä keväänä. Lisäksi tuuba on ainoa isompi esine, jota Marco hallitsee, muutenhan tilanne on päinvastainen.

(oli ihan pakko, kun tuli niin sopivan saumaan...)
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Turpeinen
Loppupeleissä nämä koiruudet ja sikamaisuudet voivat viedä meidät voittoon asti.

Voi hyvää päivää mikä kommentti, et kai ollut tosissasi? Kyllä TPS on ilman polvitaklauksia ja kirvesiskujakin voittanut tällä kaudella 28 peliä.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Fyysisyyttä ja ylilyöntejä - mother fuckers!

Viestin lähetti Ohmi
Tässä tapauksessa on ilmeisesti kerrankin kisulaumanfanit saaneet sitä mitä tilasivat, ylilyöntien ja fyysisyyden kohteet eivät varmasti miellyttäneet, mutta hei ketä kiinnostaa?!

Samaa mieltä. Silloin kun Tepsi pelaa kovaa/sikailee ollaan neitejä, jos sen taas tekee IFK ollaan niin saatanan kovia jätkiä .
Jokunen vuosi sitten kun IFK voitti mestaruuden nähtiin tv-ottelu Ilves-HIFK jossa vierasjoukkue esitti "kovaa peliä"/sikaili minkä ehti. Tällöin olivat tulevat finaalivastustajat vastakkain ja toisella oli vetelät housuissa finaaleihin lähdettäessä.

Toivoisin todella, että TPS ja HIFK kohtaavat vielä tällä kaudella niin näemme onko herroista Vopat / Karalahti siihen mitä uhoavat. Otteluissa varmasti tulisi tilanteita joissa eivät voi piiloutua sen taakse että tuomarit tulivat väliin.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Viestin lähetti Juha Salminen
Voi hyvää päivää mikä kommentti, et kai ollut tosissasi? Kyllä TPS on ilman polvitaklauksia ja kirvesiskujakin voittanut tällä kaudella 28 peliä.

Vaikuttiko siltä? Täällä immeisillä tuntuu olevan Tepsistä vähän vääristynyt kuva. Nyt menee kyllä aika off-topiciksi. D
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti JHag
Vaikea tilanne, ensin pelitilanteelta näyttävä törmäys, sitten peli jatkuu, sitten huomataan, että kaveri ei nouse. Jos tilanne olisi ollut mailalla niskaan -tyyppinen, luulen, että palaute olisi ollut välitöntä.

Kaikella kunnioituksella JHag, mutta tuon selvempää polvitaklausta ei juuri ole. Kyllä pelaajat sen myös huomasivat, se näkyy hyvin nauhalta. Kuitin paikka ja täysin selvä sellainen.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Viestin lähetti Dirk
Sääli sinällään ettei neiti Eloranta saanut kakkosta. Olisi sitten taas päässyt kentälle jos olisi uskaltanut. Sen jälkeen olisi varmaan jonkun toimesta saanut kerätä leegojaan jäältä ja huomenna omasta ulosteestaan.

Kylläpä IFK:n fanit ovat nyt niin neidittelemässä Elorantaa. Todellisuudessa jokainen teistä kelpuuttaisi kiljuen Elorannan joukkueeseensa.
Kuli nimittäin yrittää joka tilantessa loppuun asti ja muutenkin mielestäni pelaa ns. HIFK näköistä kiekkoa. Enkä tarkoita tällä HIFK näköisellä kiekolla tätä ikävää polvitaklausta joka tänään Elorannalle sattui.
 

DefJam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hata hata HIFK!
Viestin lähetti Kadlec


Olisivat ottaneet herra Kaikkosen kolleista ylimääräiseksi hyökkääjäksi ja hän olisi voinut kouluttaa vähän Mikko "ei ollut eka sikailu tällä kaudella" Elorantaa.


Tää Kaikkonen on kanssa yks valttikortti näissä keskusteluissa, vaikka todennäköisesti ei koskaan mahdu pelaamaan liigaan ja Käpylän tekäjääradalta löytyy sunnuntaisin parempia pelaajia.

Ja en olisi yhtään vakuuttunut noista Kaikkosen iskujen voimasta liigassa. Miehet on miehiä ja pojat poikia. Jossain A-junnuissa saattaa monet kundit vielä olla aika kukkakeppejä ja kiva niille on antaa kyytiä. Liigassa tilanne kuitenkin on toisin. Uskaltaisinpa sanoa, että liigassa on vähintään 150 kaveria, joilta Kaikkonen ottaisi nokkaan......

Ja turha se on mussuttaa, että toinen lähti "karkuun". Siinä vaihtoaition edessä Kuli itse luisteli siihen HIFK:n vaihtopenkin suuntaan (en tarkoita, että olisi itse missään nimessä halunnut flaidata). Siinä olis ollut Vopatin helppo halutessaan ladata pari pommia naamaan... mutta... EI NIIN EI!!!! Ehkä jo vuonna 2009?

ps. ja jos tarkoititte sitä tilannetta heti sen episodin jälkeen, niin kyllä sitä meistä jokainen lähtisi 3 vs. 1 tilanteessa pikkaisen sivummalle...

No... kuten sanoin! Toivottavasti C ei loukkaantunut ja toivottavasti mahdollisten pelikieltojen pituus on max. 1 ottelu. Tällaista tarvitaan liigaan lisää!
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Polvitaklauksilla ei ole mitään tekemistä kovaa pelaamisen kanssa, kuten herrat tietävätkin. Harmillista, jos ketju lähtee noin halvoilla provoilla raiteiltaan, rauhoituttuaan aika kiitettävän nopeasti itse tilanteen jälkeen.

Ylilyöntejä, kovaa peliä, tunnetta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Mutta sillä lailla, etteivät pelaajien urat ole vaarassa katketa siihen peliin, koska kaudessa on kuitenkin sen verran matseja, että loppukaudesta pelattaisiin C-junnuilla.

Kovaa pelaamista ja fyysisyyttä olisi ollut se, että Eloranta olisi taklauksensa jälkeen katsonut ilman hanskoja, että mistä tullaan ja vastannut mokastaan kuin oikea jääkiekkoilija. Sen sijaan, että levitteli käsiään tuomareille ja paineli pitkin kaukaloa pakoon.

Kovaa pelaamista ja hienoa fyysisyyttä esitti Hulkkonen, muutenkin kuin Saariseen nasahtaneen pommin muodossa. Hulkkonen olikin matsin kovin jätkä. Ja kas kummaa - missäs me kisumirrifanit olemmekaan valittaneet vaikka Potilas Saarista osuikin taas leukaan? Aivan niin. Ottakaas poijaat päät pois perseestä ja huomatkaa miten me emme inise siitä, että kaveri pelaa kovaa, vaikka omiin joskus sattuukin. Kunhan homma pysyy jossain rajoissa - ja ne rajat ei välttämättä löydy pilkulleen sääntökirjasta. Polvitaklaukset ei niihin rajoihin mahdu, eikä kahden käden kirvesiskut, sen enempää. Itse en nähnyt tuota huitomista niin pahana, mutta ne kisummirrifanit, jotka siitä valittavat näkivät. Eivätkä siis hekään valita kovasta pelistä, tai fyysisyydestä, vaan perseilystä.

Kysykää joiltain vähän pidemmän linjan TPS-faneilta, niin he osannevat kertoa teille, että TPS on joskus ollut ihan oikeasti ja oikealla tavalla kova joukkue. Ei sellainen rottalauma, jollaiseksi Jursinov ja varsinkin Jortikka sen muutti, ja jota perinnettä Koivu nyt ansiokkaasti jatkaa/likaa - riippuen siitä miten pitkälle muistellaan. Menestystähän Tepsiltä ei ole näinä rottakiekkoaikoina puuttunut.
 

Ride

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Arto92
Viestin lähetti Isaksson
Molemmat tapaukset olivat malliesimerkkejä siitä turkulaisesta kiekosta, mitä olen 30 vuoden aikana oppinut vihaamaan.
Munattomia pellejä, joille törkeydet ovat arkipäivää ja vielä nauravat päälle. Pitäisi irrottaa koko kaupunki mantereesta ja pistää seilaamaan.

Good for you Iisakin poika. Helpottiko?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä rakastan näitä matsiketjuja...buhuu!!!

Joko jengi on vähän cooled off?

Vopat oli ihan oikeella asialla, olis todella saanut mätkiä sen hihittävän Elorannan naaman ruhjeille. Ja porukka kutsuu Vopia täällä nyhveröksi? Jep, se on sattumalta NHL:n tappeluvideolla...ja joku "kirjoittaja" täällä kertoi TPS:n pelaajan viime kaudella haastaneen Vopia muttei tämä lähtenyt..? Älä nyt paskaa puhu kuka ikinä oletkin?! Maailmassa on paljon ihmeellisiä juttuja mutta Tepsin pelaaja haastamassa...varmasti...!!

Mainiota lätkäviihdettä ja kunnon actionia = urputusta riittää sivutolkulla...vittu...


MACK
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Viestin lähetti Centre Bell
Kylläpä IFK:n fanit ovat nyt niin neidittelemässä Elorantaa. Todellisuudessa jokainen teistä kelpuuttaisi kiljuen Elorannan joukkueeseensa.
Kuli nimittäin yrittää joka tilantessa loppuun asti ja muutenkin mielestäni pelaa ns. HIFK näköistä kiekkoa. Enkä tarkoita tällä HIFK näköisellä kiekolla tätä ikävää polvitaklausta joka tänään Elorannalle sattui.

Itse en ainakaan kelpuuttaisi Elorantaa kiljuen joukkueeseeni.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Olipas siinä matsi, ei ollut ainakaan tapahtuma köyhä matsi.

Tepsi oli ottelun ekat 15 minsaa aivan pyörityksessä ja kolme kertaa omissa ehtikin soida tänä aikana. Ekan erän lopussa Tepsi saikin juonesta kiinni ja peli näytti hyvältä. Toisessa erässä Tepsi painoikin päälle todella hyvin ja iski 3 häkkiä. Eloranta sai polvitaklauksesta 5+20 ja se on juuri mitä kyseisestä taklauksesta kuuluu saada, mutta väitän ettei teko ollut tahallinen vaan, että Eloranta yritti taklata HIFKin pelaajaa, joka yritti väistää taklauksen, muttei onnistunut tässä kunnolla eikä Elorantakaan ehtinyt väistää enään vaan Elorannan jalka osui HIFKiläistä polveen. Vopatilla paloi tässä tilanteessa kiinni ja hän hankki itselleen myös ulosajon.

Kolmannessa erässä sattui ja tapahtui kanssa. Peli oli kuumentunut toisessa erässä ja kolmannessa ei ollut tunteiden viilentymisestä merkkejä vaan taisto pysyi kuumana. HIFKi pääsi heti erän alussa iskemään YV:llä johtomaalin ja kun Schneider huitoi itsensä suihkuun ja samalla HIFKille rankkarin, jonka Kuhta laittoi varmasti sisään johti HIFKi jo kahdella maalilla. Tepsi yritti lopussa kavennusta ja tasoitusta ilman maalivahtia ja onnistuikin kavennuksessa, mutta kun peliaikaa oli jäljellä enää 3 sekunttia ei kiri riittänyt.

Elorannalle ja Schneiderille varmaankin tulee lisä sanktioita ja kun vielä Vahalahti loukkasi nilkkansa niin ei hyvältä näytä Tepsin kannalta.

Henriksonilta hyviä tuomioita, mutta vastapainoksi aivan ihme vihellyksiä tyyliin hipasit vastustajaa annan sulle siitä kakkosen ja pari laitataklausta meni läpi sormien.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Muksu
Kysykää joiltain vähän pidemmän linjan TPS-faneilta, niin he osannevat kertoa teille, että TPS on joskus ollut ihan oikeasti ja oikealla tavalla kova joukkue. Ei sellainen rottalauma, jollaiseksi Jursinov ja varsinkin Jortikka sen muutti, ja jota perinnettä Koivu nyt ansiokkaasti jatkaa/likaa - riippuen siitä miten pitkälle muistellaan. Menestystähän Tepsiltä ei ole näinä rottakiekkoaikoina puuttunut.

Onneksi meillä on perinteinen HIFK joka pelaa rehdisti mutta kovaa ottelusta toiseen. HIFK jonka kovanaamat pitävät omiensa puolta tilanteessa kuin tilanteessa ja repivät vastustajilta päät pois. HIFK jonka pelaajat eivät koskaan syyllisty törkeisiin taklauksiin. HIFK jonka pelaajat eivät koskaan filmaa.

Jos jätetään tämän päivän ottelusta pois Elorannan ja Schneiderin teot, kumpi pelasi kovempaa? Väittäisin ettei vierasjoukkue hirveästi fyysisyydessä kotijoukkueelle hävinnyt, jos lainkaan.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Foobar, osaatko ymmärtää viestistä olennaisen? Jos osaat, niin mikset vastaisi siihen, vaan viet asiaa sivuraiteelle.

TPS pelasi tänään Hulkkosen johdolla erittäin kovan pelin. Itse olen sitä mieltä, että ilman tuomarin paria ratkaisua TPS olisi voittanut. Pallo, jonka hukkasit oli, että tästä kovasta pelistä ei kukaan ole valittanut. Kykenetkö ymmärtämään? Kovaa saa pelata, ja jos luet ylöspäin huomaat, että Hulkkosta on kehuttu kovuudestaan.

Kykenetkö ymmärtämään, että Elorannan ja joidenkin mielestä Schneiderin tekoa voi arvostella ja pitää raukkamaisena / ämmämäisenä, ilman että tuomitsee koko TPS:n pelin tänään? Kykenetkö sen ymmärrettyäsi tajuamaan sen miksi yllä olevat harvan TPS-kannattajan provokaatiot ovat perseestä, eivätkä vastaa sitä mitä tässä ketjussa HIFK-fanit ovat kirjoittaneet?
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti foobar
Onneksi meillä on perinteinen HIFK joka pelaa rehdisti mutta kovaa ottelusta toiseen. HIFK jonka kovanaamat pitävät omiensa puolta tilanteessa kuin tilanteessa ja repivät vastustajilta päät pois. HIFK jonka pelaajat eivät koskaan syyllisty törkeisiin taklauksiin. HIFK jonka pelaajat eivät koskaan filmaa.

Höpöhöpö. Noinko koville Sulle ottaa tappio? Onko se noin vaikeaa ajatella, että kullakin joukkueella on omia, toisistaan poikkeavia vahvuuksia, joita käyttää. Ja jos oma uskottavuuteni mielipiteeseen ei riitä, lainaan Jukka Koivun Jatkoajan raportista poimittua:

''- Täytyy muistaa totuus. Jos me ajatellaan vastustajan joukkueesta, ainakin kymmenen jollei reilu kymmenen pelaa jolla on pitkä NHL-ura, kokemusta löytyy tiukoissakin paikoissa. Niiden tämmöinen pieni ärsytys ja meidän herrojen siihen miinaan meneminen, joka oli hyvä muistutus siitä, mitä IFK parhaimmillaan on, Jukka Koivu luki lausuntoaan.

- Se on selvä että tällaisilla jäähymäärillä joita meillä oli tänään me ei voida voittaa tässä liigassa yhtään ottelua. Pitää pystyä hallitsemaan tunnetaso sillä tavalla että pysytään viisikkona. Muuten me hävitään nämä pelit.

- Sen verran lähettäisin IFK:n vanhoille mestareille terveisiä, että varmana jonkun verran tunteet tuli pintaan ja ajatukset siitä mitä se heillä on joskus parhaimmillaan ollut, Koivu muisti IFK:n illan otteluun kutsumiaan menneiden vuosien mestarijoukkueita.''

Eli Tepsi on vahva, kun keskittyy omaan tekemiseensä ja omiin vahvuuksiinsa, ei kannata mennä mukaan toisten kujeisiin.

Jäähyboksista ei otteluita voiteta. Tämän Tepsi tietää, IFK huomattavasti harvemmin.

Huomaa viimeisen kohdan ''parhaimmillaan'' jopa Koivun sanomana. Ihastuttava ja vihastuttava. Mutta puhuttu. IFK. Eläköön erilaisuus.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Viestin lähetti Muksu
TPS pelasi tänään Hulkkosen johdolla erittäin kovan pelin. Itse olen sitä mieltä, että ilman tuomarin paria ratkaisua TPS olisi voittanut. Pallo, jonka hukkasit oli, että tästä kovasta pelistä ei kukaan ole valittanut. Kykenetkö ymmärtämään? Kovaa saa pelata, ja jos luet ylöspäin huomaat, että Hulkkosta on kehuttu kovuudestaan.

Kykenetkö ymmärtämään, että Elorannan ja joidenkin mielestä Schneiderin tekoa voi arvostella ja pitää raukkamaisena / ämmämäisenä, ilman että tuomitsee koko TPS:n pelin tänään? Kykenetkö sen ymmärrettyäsi tajuamaan sen miksi yllä olevat harvan TPS-kannattajan provokaatiot ovat perseestä, eivätkä vastaa sitä mitä tässä ketjussa HIFK-fanit ovat kirjoittaneet?

Hyvää tekstiä. Anteeksi chat, mutta oli vaan pakko sanoa. *tap tap tap*
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Viestin lähetti Boyko10
Minun paikaltani "C1" näkyi hyvin kun Hulkkonen ajoi kovaa ja näyttävästi , mutta valitettavasti käsi oli korkealla ja osui suoraan päähän.. Mutta joka tapauksessa oli hieno pommi eikä jäähyä minun mielestä olisi pitänyt tulla mutta yleensä Hulkkonen taklaa puhtaasti..
Käsi oli kyllä kropassa kiinni ihan normaalilla korkeudella ja pommi oli muutenkin teknisesti lähes täydellinen. Käsi osui ehkä päähän, mutta syystä että Saarinen (177cm) on Hulkkosta lyhyempi (184cm). Ei missään tapauksessa päähän kohdistunut taklaus. Saarinenkin nousi kyllä pystyyn eikä jäänyt "näyttelemään" vaikka ehkä loukkaantuikin. Muutenkin hyvä jätkä tämä Hulkkonen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös