HIFK-TPS 22.2.2004 klo 15

  • 98 733
  • 856

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa jännä ja tapahtumarikas ottelu. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Ehkä vähän liiankin vaarallisia.

Vähän ihmetytti tuo Elorannan törkeä taklaus, ja varsinkin se kun mies levitteli käsiään sen jälkeen ihan kuin ettei olisi tehnyt mitään väärää. Ja kaiken lisäksi lähti karkuun Roman Vopattia. No, onneksi näyttää nyt siltä ettei Söderholm loukkaantunut pahasti. Taisi olla törkein taklaus minkä minä olen tällä kaudella nähnyt.

Monet täällä ihmettelee miksi siitä yksinläpi tilanteesta tuli 5+20 + rankkari. Rankkarihan yleensä tulee jos pelaaja on yksin läpi ja hänet kaadetaan, lisäksi tilanteessa oli törkeä mailalla käsille lyöminen. Mielestäni tuomarit hoitivat hommansa hyvin, tosi vaikea työpäivä heille tosin.

Ottelun lopuksi molemmilla joukkueilta puuttui monta pelaajaa. IFK.kin pelasin ottelun lopun vajaalla kolmella ketjulla kun viisi pelaajaa jätti ottelun kesken, Söderholm, Viitaluoma, Vopat, Saarinen ja Turunen.
 
Viimeksi muokattu:

DefJam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hata hata HIFK!
Viestin lähetti E3

Tilannehan löytyy täältä (6MB, Kiitos Sundance) ja Windows Codec täältä (Kiitos Tinke-80)

Edit: typoi

Kiitos clipeistä! Kerrankin noi pätkät on resoluutioltaan katsottavia. Joskus kun netistä lataa jotain NHL-mäiskimis videoita, niin niistä ei erota muuta kuin värit! Hyvä duuni! Näin laajakaistojen aikakautena ihan sama, vaikka toi clippi olisi vienyt 100 megaa.

Tällaisia juttuja (=videopätkiä) kuin saisi vaikkapa noihin Jatkoajan otteluraportteihin parhaista tilanteista...
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Näin ulkopuolisen mielipiteenä voisin todeta, että on turhaa väittää, ettei Elorannan tilanteessa ollut mitään rumaa tai Schneiderin esittämän viikateiskun kaltaisia huitomisia tai KOUKKUJA tulee joka pelissä.

Hidastuksesta näkee, että Eloranta venyttää jalkansa Söderhomin luistelureitille, vaikka olisi voinut törmäyksen välttääkin. Täysin selvä ottelurangaistus ja oikeudenmukaista olisi saada vielä kolmisen peliä lisäpannaakin. Todella törkeä temppu.

Vopatin avautuminen oli myöskin todella idioottimaista ja se aiheutti vain harmia omalle joukkueelle. Mitä ideaa on rynnätä vaihtoaitiosta avautumaan vastustajalle, jos ei uskalla mitään tehdä? Miinus menee Aravirrankin piikkiin, kun ei saanut pidettyä vaihtopenkkiä kurissa.

Schneiderin viikateiskukin oli todella ruma ja tuollaisesta voi helposti seurata pitkäkin sairasloma. Osoittaa todellista epäkunnioitusta vastustajaa kohtaan ja suihkukomennus oli vähintä, mitä Henriksson pystyi tilanteesta tuomitsemaan.

Lopuksi täytyy toki se myöntää, että peli oli ylivoimaisesti värikkäin TV-ottelu tällä kaudella. Tällaisissa kuumissa peleissä sattuu monesti ylilyöntejä, mutta se ei ole tietystikään mikään selitys sille, että vastustajaa lähdetään edes puolitietoisesti vahingoittamaan. Peli oli myöskin varsinkin molempien hyökkäyspään esitysten perusteella kovatasoista ja näitä porukoita on varmasti vaikea kaataa play offeissa.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Tulihan se voitto sieltä! =))
Tapahtumia riitti koko rahan edestä.

Omia huomioita pelistä:
Ensimmäinen erä oli täysin Ifk:n hallinnassa ja siitä palkinnoksi kolme maalia, joista kaksi tosi tarkoilla ja nopeilla laukauksilla.
Paikkoja oli ainakin kahteen lisämaalin, mutta ei...
Stathos hoiti muutaman pahan tilanteen mallikkaasti toisessa päädyssä.

Ja sitten taas...
Toisessa erässä lopetettiin pelaaminen täysin ja alettiin peruuttamaan omalle maalille.
Jopa naapurin Erkki olisi saanut luotua tilanteita solkenaan...
Ei ole tarkoitus väheksyä Tps:n pelaamista, mutta JOS Ifk olisi jatkanut siitä, mihin ensimmäisessä erässä jäi, niin matsi olisi ollut aivan selvää pässinlihaa.
Ja ihan riippumatta joukkueiden koostumuksista.
Aivan varmasti.
Mutta tätähän emme koskaan saa tietää...

Kolmannessa erässä saatiin onneksi ne pari tarvittavaa maalia ja se oli sitten siinä.
Kiitos Pärä ja Kille!
Hyvä hermokontrolli on kyllä Kuhdalla!
Yleisö taputtaa (fanikatsomo seisaaltaan) ja odottaa maalia.
Kuljetus ja rangaistuslaukaus varmasti sisään.
On se ässä näissä rankkareissakin!

Nämä isommat rangaistukset meni kyllä ihan oikein mielestäni.
Elorannalta selkeä polvitaklaus (tuskin kuitenkaan tahallinen) - ottelurangaistus
Vopat ylimääräisenä kentälle - pelirangaistus
Schneider kirvesiskulla takaapäin Turren käsille + koukku - 5 min, rangaistuslaukaus.
2+2 olisi ollut myös ok...
Saa nähdä tuleeko lisäsanktioita...

SITTEN...
Ei voi kun ihmetellä, miten peli EDELLEEN hajoaa kesken ottelun!
Ero oli tänään(kin) järkyttävä erien välillä!
Ei näytä hyvältä tämä ei...
Pisteet sentään jäi nordikselle ja se on tietysti pääasia.

Tiistaina on taas edessä uusi matsi, joten asennetta jätkät ASENNETTA!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Ei pöllömpi esileikki

Viestin lähetti Senior
Niin saattoi hyvin olla. Saipahan edes siltä osin Elorantakin, mitä tilasi. Enkä väitä ollenkaan, jos tilanne olisi ollut käänteinen, IFKn peli olisi seonnut täysin. Siinä IFKillä on musta vyö.

Törmänneet? Minä kutsun sitä polvitaklaukseksi, jollaisten tekijöitä en pidä seurasta riippumatta minään. Tosin lupaan hyväksyä Muukkosen tuomion nurkumatta. Hän on ollut tällä kaudella erinomainen kurinpitäjä.

Yhdistän nämä kaksi niin ei tarvitse lainailla niin montaa kertaa.

Eli jakautuu selkeästi kahtia leirit tämän osalta. Osa sanoo että oli selkeästi tahallinen, osa taas että oli tahaton. Omasta mielestäni Eloranta hakee puhdasta taklausta, Söderholm taas yrittää taklausta väistää. Nopeutta on kuitenkin niin paljon ja tilanne tulee niin nopeasti, että toinen ei ehdi väistämään eikä toinen "pysäyttämään" aloitettua taklausta. Tämän takia itse sanon tuota tilannetta törmäykseksi.

Rangaistus oli kuitenkin täysin oikea, olisi vallan tyhmää jos sääntökirjassa olisi pykälä "jos pelaaja tekee tämän vahingossa..". Eli sitä en kyseenalaista ollenkaan. Oli se sitten vahinko tai tahallinen.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Juha Salminen
Eipä sinun lääkärisi kovin erikoinen sitten ollut.

Ei, ei todellakaan ollut. Eikä ollut se teurastajakaan tyksissä, joka sitä yritti korjata, huonommaksi vain meni.. Saatanan puoskarit...

Södeä tutkii ihan eri tason miehet kuin minua silloin, joten vika kyllä löydetään.
Tarkoitinkin lähinnä sitä, että mies kyllä pystyy kävelemään jos side on poikki. Minä ainakin pystyin ja pystyn vieläkin.. prkl..

K
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kaiser Soze
Näin minäkin asian näen. Lyönti oli todella törkeä ja mielestäni suuremman kohun arvoinen kuin tuo eloranta-case.
Se että TPS on mielestäsi neitijoukue perustuu siihen että Eloranta ei vastannut haasteeseen vai? Elorannasta siihen ei yksinkertaiseti ole. Mies on palkattu ihan muihin hommiin kuin pieksemään pienempiään.
Sori vain, mutta en oikeasti pysty ymmärtämmään Vopatin ympärillä leijuva glooria. Ihan yhtä saamatonhan tuo on ollut kuin Helenius. Suuri uho, mutta tulos nolla. IFK:ssa on monta huomattavan paljon kiintoisampaakin kiekkoilijaa kuin Vopi.

Sillä, että TPS on mielestäni neitijoukkue (hyvin liikkuva sellainen), ei ole mitään tekemistä tämän pelin kanssa. Siihen vaikuttaa huomattavasti pidempi aikaväli. Kukapa olisi voinut unohtaa mm. R-P Lehtosen taklaamista ja pelaajina ärsyttävät Kiviharju etc..., jotka eivät varmasti vastaisi mistään tekemisistään.

Vopatia ei tarvitse muiden arvostaa, mutta me IFK:n kannattajat arvostamme. Jos Vopat on pelkkä tiskirätti, niin siitä vaan haastamaan. Saadaan liigaan lisää väriä.

Vopat on se pelaaja, jolle minä mestaruuden IFK:ssa mieluimmin soisin. Siihen vaikuttavat nämä aivotärähdykset ja tämä surullinen perhetapahtuma.
 

DefJam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hata hata HIFK!
Viestin lähetti Pete2004

Vähän ihmetytti tuo Elorannan torkeä taklaus, ja varsinkin se kun mies levitteli käsiään sen jälkeen ihan kuin ettei olisi tehnyt mitään väärää. Ja kaiken lisäksi lähti karkuun Roman Vopattia. No, onneksi näyttää nyt siltä ettei Söderholm loukkaantunut pahasti. Taisi olla törkein taklaus minkä minä olen tällä kaudella nähnyt.


Niin, nää on just näitä juttuja, joihin ei ikinä löydy yksimielisyyttä. Jos sitä tilannetta katsoo videolta, niin ensin näyttää, että Kuli lähtee polvella ajamaan, mutta vähän ennen osumaa sitä kontaktia haetaan SELVÄÄKIN SELVEMMIN olkapäällä.

No, onneksi ei käynyt pahemmin.

ps. edelleen ihmetyttää se, että Karalahti kurvaili siellä ja täällä, mutta mitään hän ei tehnyt. Vopi nyt tuli taas soittamaan poskea, mutta tälläkään kertaa ei tapahtunut yhtään mitään...
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti E3
Kelailkaahan nyt arvon keskustelukumppanit kaikista leireistä tuota Elorannan taklausta. Siinä Eloranta yrittää antaa puhdasta pommia vastapalloon, mutta Söderholm heittää yläkroppansa pois edestä jättäen vain kinttunsa törmäyslinjalle.
Kelailtu on ja puhut sitä itseään. Kun seuraat klipistä Elorannan vasemman polven, luistimen ja olkapään asemaa toisiinsa huomaat seuraavaa:

Söderholmin harhauttaessa Elorannan vartalollaan 1,5-2 m ennen kontaktia, tämä kurottaa vasemmalla jalallaan saadakseen polvensa Söderholmin eteen. Kaksiulotteisesta kuvasta kurotuksen näkee kohtuudella, mutta erityisen hyvin näkee sen, että kurotus on niin reilu, että Elorannan vasemman luistimen terä irtoaa kärjestä alkaen jäästä. Tässä vaiheessa luistin ja polvi ovat myös aivan eri paikassa Elorannan vasempaan olkapäähän nähden kuin vielä silloin kun hän "yritti ajaa puhtaasti vastapalloon".

Söderholm harhautti Elorannan vartalollaan, kuten sanoit - erehdyt vain siinä, ettet ota huomioon sitä, että ilman tuota kurotusta Söderholm oli jo käytännössä ohi Elorannasta, joka oli pihalla tilanteesta. Eloranta ojensi sitten polvensa Söderholmin eteen, liike jota kutsutaankin polvitaklaukseksi, ja niillä mentiin.

Kuten moni muukin, minäkin uskon Muukkoseen. Jos hän sanoo, että olin väärässä, niin myönnän sen sitten.
 
Viimeksi muokattu:

DefJam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hata hata HIFK!
... vielä pari kommenttia pelistä:

- Halli näytti olleen aika täynnä tv-pelistä huolimatta. Se on vain tyhmää maksaa liikaa :=)

- Jarno Kultanen on kyllä aika turisti. Kiekko poltti koko ajan. Yksi kauden floppeja.

- Karalahti pelasi mielestäni hienon pelin. Pari hienoa pusua, mutta ei mitään ylilyöntejä

- Stathos loisti lopussa
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Muksu
Söderholmin harhauttaessa Elorannan vartalollaan 1,5-2 m ennen kontaktia, tämä kurottaa vasemmalla jalallaan saadakseen polvensa Söderholmin eteen. Kaksiulotteisesta kuvast kurotuksen näkee kohtuudella, mutta erityisen hyvin näkee sen, että kurotus on niin reilu, että Elorannan vasemman luistimen terä irtoaa kärjestä alkaen jäästä. Tässä vaiheessa luistin ja polvi ovat myös aivan eri paikassa Elorannan vasempaan olkapäähän nähden kuin vielä silloin kun hän "yritti ajaa puhtaasti vastapalloon".

Täsmälleen samoin näkyy videolta tälläkin ruudulla. Eloranta päätti ilmeisen vaistoimaisesti, että kaverihan ei tästä ohi mene.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Juha Salminen
Mitä ihmettä sinä oikein ajat takaa?

Sitä, että monet turkulaiset etsivät nyt suurennuslasin kanssa hidastuskuvia käyttäen jotain merkkiä siitä, jonka avulla voisivat kertoa kuinka (kärjistettynä) kyseessä olikin oikeastaan Söderholmin vika. Mutta jos homma käännettäisiin toisin päin ja vielä vaihdettaisiin vaikkapa juuri turkulaisten pahiten vihaama Nielikäinen taklaajaksi, ei näiden samojen ihmisten mielestä olisi mitään muuta vaihtoehtoa, kuin polvitaklaajan sulkeminen sarjasta lopullisesti.

Rautalankaa: Teko ei tässä kiinnosta ketään vaan tekijä ja se, minkä väristä paitaa hän kantaa.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Re: Ei pöllömpi esileikki

Viestin lähetti timppa
Söderholm taas yrittää taklausta väistää.

Edelleen mielestäni, Söde toimii oikeaoppisesti. Syöttää kiekon vasemmalle laitaan ja lähtee itse kohti maalia hakemaan mahdollista läpiajoon johtavaa syöttöä tai muuten aiheuttamaan sekaannusta. Ei siinä mitään taklausta väistelty.

Viestin lähetti Kaizer Soze
Södeä tutkii ihan eri tason miehet kuin minua silloin, joten vika kyllä löydetään.
Tarkoitinkin lähinnä sitä, että mies kyllä pystyy kävelemään jos side on poikki. Minä ainakin pystyin ja pystyn vieläkin.. prkl..

Minäkin pystyin hieman ontuen ja punkteerauksen jälkeen en tuntenut mitään eroa. Joten kyllä tuohon mahdollisuus on, mutta toisaalta siihen ei tarvita kuin hyvä lääkäri, jotta voidaan todeta, onko tuollaisen vamman mahdollisuutta. IFK:n lääkäri testasi telkkariruudussakin polven mahdollisen löysyyden heti tapahtuman jälkeen. Siitä selviää heti ainakin se, onko siteille tapahtunut jotain.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pysähtyykö tuossa videopätkässä Söderholmin vasen luistin (tai jalka, miten vaan..) Elorannan luistimeen vai miksi se jää juuri ennen polvien kopsahtamista "paikoilleen"?

Eloranta kyllä koittaa mielestäni olkapäällä taklata, tapauksen jälkeen kun näkyy tuo kohta jossa Elorannan käsi tuuppautuu eteenpäin kuten yleensä taklauksissa taitaa käydä heti kontaktin jälkeen.

Noh, onneksi en ole Muukkonen tai hänen paikallaan. Polvethan siinä kopsahtaa ja siitä varmasti penalttia tulee mutta se että pitää päättää onko tapaus tahallinen vai täysin vahingossa aiheutettu.
 
Älkää käsittäkö väärin, mutta on todella hauskaa lueskella kannattajien erilaisia näkemyksiä ja jopa pitkiä kertomuksia vastustajan neideistä tai sekopäistä, halonhakkuusta ja yksittäistapauksellisista virheistä: niin sitä ihmiset näkee ja kokee samat tilanteet ihan eri tavalla. Todellista ruohonjuuri tason jääkiekkokulttuuria. Kun vaan itsekin jaksaisi innostua noinkin paljon tällaisesta ottelusta. Monesti jälkipuinnit ovat itse ottelua parempia/viihdyttävimpiä. Vauhdikasta viihdettä, pari ylilyöntiä ja paljon pitkästyttävääkin. Ihan ok kiekkoilta, mutta ei mikään ikimustoinen.

Mutta sellaista kysyisin, että miksi jotkut odotti/odottaa niin kovasti sitä turpaan vetoa esim. polvitaklauksen jälkeen – eikö olisi parempi ottaa pitkä ylivoima ja ratkaista peli heittämällä maali tai pari ylivoimalla? Eikö se ole parempi kosto kuin vittua huutamalla vesitetty ylivoima? Toki ymmärrän pienen tappelun merkityksen pelotteena ja sen, että tietyissä tilanteissa tulee nujakointia yms., mutta joukkueen menestyksen kannalta tehokas ylivoimamahdollisuuksien hyväksikäyttäminen lienee kuitenkin nykypäivänä tehokkaampi ase kuin turhat jäähyt joilla oma ylivoima vesittyy? Eli tässä ei nyt ole kyse mistään fyysisen pelin ja pienen tappelunkin kieltämisen ja moittimisen halusta vaan siitä, että ehkä joskus pieni itsehillintä on paras ase tiukoissa peleissä. Fyysistä ja viisasta peliä on hauska seurata; toki vitun huutamisellakin on ajoittain viihdearvoa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Olipas loistavaa peliä kummaltakin joukkueelta ja upeita kasseja. Rikoksia tapahtui ja rangaistukset niistä eli en spekuloi näitä sen enempää. Kunnioitusta pitää antaa palloseuralle loistavasta pelistä vaikka pelasivat torsojoukkueena. Meillä ei ole mitään hätää pleijareissa, jos tämä meno jatkuu. Vain maalin tappio tästä pelistä ei ole huono.

Lius ja alatalo parantavat peliään koko ajan ja äijät ovat pudotuspeleissä, kuin kotonaan. Kokemusta kyllä löytyy näiltä kundeilta. Hulkkonen on muodostumassa myös tärkeäksi pelaajaksi palloseuralle. Runkosarjan voitto on käsillä ja neljä hyvää kenttää jauhaa. Näin sen olla pitääkin. Toivottavasti vaha ei loukannut pahemmin...eikä kukaan muukaan pelissä ollut.

Oli myös outoa aistia se, että tepsi oli kissojen hallissa tällä kertaa se "pahisjoukkue". Erittäin kyseenalainen saavutus kuitenkin. Onnittelut vielä hifkille voitosta.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti timppa
Pysähtyykö tuossa videopätkässä Söderholmin vasen luistin (tai jalka, miten vaan..) Elorannan luistimeen vai miksi se jää juuri ennen polvien kopsahtamista "paikoilleen"?

Nähdäkseni Söde kaartaa tuossa kohtaa parin potkun jälkeen liukuen keskemmälle päin ja sitten paukahtaa.

Viestin lähetti Katselija vain
Mutta sellaista kysyisin, että miksi jotkut odotti/odottaa niin kovasti sitä turpaan vetoa esim. polvitaklauksen jälkeen – eikö olisi parempi ottaa pitkä ylivoima ja ratkaista peli heittämällä maali tai pari ylivoimalla?

Niin, mutta kun se ylivoima vesittyy jo siinä kun sinne kentälle lähtee aitiosta haastamaan riitaa, niin miksi sitten ei näytä fysiikalla samantien että "tuollaista ei tarvitse tehdä" vaan tyytyy valittamaan vastapuolen englanninkielentaidoista?
 

breakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
Minä näin Vopatin tilanteen niin, että Hifkille sattui vaihtovirhe: Hifkillä 6 pelaajaa jäällä= 2 min. joukkuerangaistus. Näitä vaihtovirheitähän sattuu lähes joka pelissä.
Vopathan ei tilanteessa mitään muuta tehnyt, kuin vittuili turkulaisille, joten mistä prk.?
Olen kyllä tietoinen, että vaihtoaitiosta tappeluun lähtevä saa pelirangaistuksen, mutta Vopatin tilanne ei sellaiselta näyttänyt, koska Vopat ei tapellut. Voisiko joku sääntöexpertti pistää tänne syyn, miksi Vopat sai pelirangaistuksen. Pään aikominen vastustajalle ei varmaan voi olla syynä, eikä vastustajaan koskeminen, joten mikä? Tilannehan näytti vain siltä, että Hifkillä tapahtui vaihtovirhe ;)
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Vittu että henkilökohtaisesti vituttaa että IFK ei tappele enää ollenkaan. Siinä polvitaklauksessa Jere seisoi n. 1 metrin päässä Elorannasta & jäässä makaavasta kapteenistaan: Ei mitään! Turpaan samantien, meni yv:t tai ei, ihan sama. Suorastaan turkulaista toimintaa. Vopatin rynniessä kentälle alkoi toivonkipinä palaa, että ei nöyryytetäkään itseämme viimekauden malliin. Väärin meni taas. Ihan naurettavaa huutelua (tai huutelu oli ihan asiaa, mutta ne teot..), saatana, hanskat jäähän! Ihan sama meneekö kaveri karkuun, mm. Hannes Hyvönen onnistui Myllykosken kurittamisessa lähes vastaavassa tilanteessa (Hyvönen taisi tosin itse olla polvitaklauksen kohde). Vittu! Hametta päälle! Voisi jopa sanoa että voitto ei tyydytä yhtään.

Pelistä:
Hulkkonen veti ihan mielettömän pommin Saariseen! Täältä tuli ainakin standing oeissönit. Vähän vituttaa kun Vopat saanee 3-5 matsia, samat kuin Eloranta.
 

Boyko10

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk,Detroit red wings,hjk
Viestin lähetti Pihvi

Pelistä:
Hulkkonen veti ihan mielettömän pommin Saariseen! Täältä tuli ainakin standing oeissönit. [/B]
Minun paikaltani "C1" näkyi hyvin kun Hulkkonen ajoi kovaa ja näyttävästi , mutta valitettavasti käsi oli korkealla ja osui suoraan päähän.. Mutta joka tapauksessa oli hieno pommi eikä jäähyä minun mielestä olisi pitänyt tulla mutta yleensä Hulkkonen taklaa puhtaasti..
 
Niin, mutta kun se ylivoima vesittyy jo siinä kun sinne kentälle lähtee aitiosta haastamaan riitaa, niin miksi sitten ei näytä fysiikalla samantien että "tuollaista ei tarvitse tehdä" vaan tyytyy valittamaan vastapuolen englanninkielentaidoista?

Tätä periaatteessa tarkoitan (ulosanti voi olla huonoa) eli miksi vesittää oma ylivoima hyppäämäällä jäälle/huutamalla rumia sanoja/vetämällä turpaan? Eri asia sitten, että jos on jo "pilannut" ylivoimaan niin pitäisikö homma viedä ns. loppuun asti. Kuten sanoin niin joskus voi olla tarpeen kovemmatkin otteet, mutta tiukoissa ja tärkeissä peleissä itse miettisin pitkään kuinka paljon opetusta vastustaja oikeasti tarvitsee ja millaista opetusta.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Viestin lähetti Boyko10
Minun paikaltani "C1" näkyi hyvin kun Hulkkonen ajoi kovaa ja näyttävästi , mutta valitettavasti käsi oli korkealla ja osui suoraan päähän.. Mutta joka tapauksessa oli hieno pommi eikä jäähyä minun mielestä olisi pitänyt tulla mutta yleensä Hulkkonen taklaa puhtaasti..

Saarinen oli kuulemma loukkaantunut tilanteessa?
 

Darius

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas värikäs ottelu! Ja koko Suomikin näki vielä matsin. Tällaisia lisää! Kirjoitettavaa olisi paljon, joten käytetään tällä kertaa ranskalaisia viivoja:

- eka erä IFK:n myllytystä, mestaruus tulee tuollaisella koko matsin kestävällä pelillä
- toka erä selvästi Tepsin, alun jälkeen pääsi IFK:kin mukaan peliin, mutta tepsukat tuli väkisin tasoihin
- pelin ratkaisu: Elorannan polvitaklaus ja ottelurangaistus (aivan aiheesta)
- samaisen rangaistuksen arpominen kesti yllättävän kauan, taisi mennä silmät tasan 3-3 ja rangaistus sovittiin kolikonheitolla;)
- Jere olis voinut vähän kouluttaa ja Vopat jättää kentälle menemättä
- kolmannen erän alun maali takuuvarmaa ykköskenttää
- Schneiderin ulosajokin aivan oikein, tahallinen vahingoittamisyritys
- loppu IFK:lta pomminvarmaa pelailua, kiekko vaan keskialueelle ilman pitkiä kiekkoja
- hyvää peliin valmistautumista kun tajuttiin ampua Lassilalle matalia vetoja, ei osannut molari edes ohjata niitä kulmiin
- TPS pahin kanto mestaruuskaskessa
- toivottavasti ei pahoja loukkaantumisia kummallekaan joukkueelle

Tässähän sitä taas oli. Ja nykykiekko muka kahvanysväämistä, kattia kanssa!

PS. Iceman81 - hakeudu hoitoon jos se enää mitään auttaa...

EDIT. Siis aceman81 - ei jää edes nimi mieleen...
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En tiedä menikö Scheiderin huitaisun tuomio sääntökirjojen mukaan, mutta ainakin minusta se tuntui oikealta tuomiolta. Oli helvetin törkeä mailanisku ja osuikin vielä aivan selvästi vastustajaa käsille, ei mailaan. Tuollaisia kirvesiskuja näkee tämänpäivän liigassa aivan liikaa ja tuollaisten vastaavien iskujen vuoksi mm. J.Ojanen pelaa rannetuilla/-suojuksilla. Häneltähän on moneen otteseen hakattu kädet rikki.

N. 90% ilvesfaneista pitäisi pitää Hulkkosen taklausta sääntöjenvastaisena, sillä päähänhän Saarista napsahti. Nuo ovat kuitenkin meikäläisen mielestä tilanteita, joille ei voida mitään. Jos taklattava on huomattavasti pienempi osuu aina jokin osa taklaajasta taklattavaa päähän. Mutta Hulkkosen luistimet pysyivät jäässä ja kädet kiinni vartalossa, joten minun tuomioni tilanteesta oli sama kuin H.Henrikssonilla.

Ja ihan koko ketjua en siten jaksanut lukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös