HIFK-TPS 22.2.2004 klo 15

  • 98 735
  • 856
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti GippoZ
Kysyjille miksi IFK:n kentällä olleet pelaajat eivät puuttuneet tapaus Elorantaan; Vastaus esim. Karalahti on samanlaisia polvitaklauksia jakanut ainakin 5 kpl tällä kaudella, osan niistä jopa maajoukkue peleissä...

Se on selvää, että Jere on tällä kaudella suorittanut useita typeriä, törkeitäkin taklauksia. Mutta jos Jere on "jakanut ainakin 5 kpl samanlaisia" polvitaklauksia kuin Eloranta tänään, niin montakos ottelurangaistusta tms. Karalahti on noista "samanlaisista" tempuistaan sitten saanut? Vai eikö tuomarit vaan ole huomanneet näitä törkeyksiä?

EDIT:

Viestin lähetti Turpeinen
TPS:ltä kova peli. Pitää muistaa, että oli 5parasta pistemiestä sivussa. Normaalilla joukkueella TPS olisi jyrännyt Helsingin Tytöt jäänrakoon.

Turustahan ei siis tule koskaan mitään normaalia, joten siihen nähden ihan sama montako äijää Tepsiltä on sivussa. Turpeisen anti tälle palstalle on kovin lyhytsanaista uhoilua, todellinen "turun tsättääjä". Toi Helsingin Tytöt oli mahottoman makoisasti keksitty juttu... Lisää näitä tyhjän kirjoittajia.
 
Viimeksi muokattu:

breakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
En oikein ymmärrä niitä Hifk kannattajia, jotka sanovat että hyvä että Vopat selvisi pelkällä pelirangaistuksella. Miksi? Mitä pelirangaistukseen oikeuttavaa Vopat teki? Vopat meni kentälle kuudentena miehenä= liian monta pelaajaa kentällä, mutta mitään muuta Vopat ei kentällä ollessaan tehnyt, paitsi piti turkulaisille puhuttelua.
Ymmärrän kyllä jos Vopat olisi mennyt ylimääräisenä pelaajana tappelemaan, olisi pelirangaistus ollut oikeutettu. Mutta nyt Vopat ei tehnyt jäällä mitään, joten mistä hän sai pelirangaistuksen? Ei kai ennenkään liian monta kenttäpelaajaa ollessa jäällä ole pelirangaistuksia jaettu, vaan kaksiminuuttinen joukkuerangaistus. Vopathan ei jäällä koskenut yhteenkään pelaajaan, joten voiko pelkästä turkulaisille tapahtuneesta suunsoitosta saada pelirangaistuksen? Näin ollen fuck-sanan käytöstä Vopat saisi pelirangaistuksia jokaisessa matsissa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Ei pöllömpi esileikki

Viestin lähetti Senior
Yllätyin siitä, että IFK vei pelin Tepsin jo tultua rinnalle. Nämä voivat olla vielä runkosarjapisteitä laskettaessa tärkeät kaksi pojoa. Pääasia oli, että tänään oli tunnetta ja tahtoa mukana. Pelattiin toista erää lukuunottamatta tunteella, jopa heittäydyttiin kiekkojen eteen.

Johtui siitä toisen erän lopusta ja kolmannen erän alusta. Ei olisi peli päättynyt varmasti noin jos Eloranta ja Söderholm eivät olisi törmänneet ja tuomarina olisi ollut joku muu kuin Henriksson (viitaten Schneiderin koukkuun ja huitomiseen joita tulee jokaisessa pelissä ihan kiitettävä määrä MYÖS muilta kuin TPS:ltä). TPS:ltä loppui materiaali, ja aika.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse odotin Vopatin käyvän Elorannan päälle jo pelkästään viihteellisistä syistä. Tyhmähän se Vopatin kentälle tulo oli siinä mielessä, että a) kuittia ei tapahtunut b) siitä tuli aika kova rangaistus. Turha täällä on kuitenkaan Vopatin touhua jeesustella. Väriähän se tähän touhuun tuo. Sitähän tässä on koko ajan kaivattu. Onneksi ei tullut loukkaantumisia.

Elorantaa en ole varsinaisesti sika- ja raukkamaisena pelaajana pitänyt, enkä pidä tämänkään jälkeen, koska se oli osaksi varmasti vahinko. Se käsille lyönti oli paljon törkeämpi, eikä sitä voida pitää vahinkona millään lailla. Sitä tämä peli ei muuta, että kyllä TPS on neitijoukkue. Hulkkonen pelaa vaan väärässä joukkueessa.

Sitten itse peliin. IFK:n pelasti nämä erikoistilanteet. Pataan olisi tullut muuten aivan varmasti. Ottaen huomioon, ketä Tepsiltä puuttui, niin aika huikea suoritus. IFK olisi vastaavassa tilanteessa ollut aika heikoilla. Sitähän TPS:kin oli alussa, mutta sitten toisessa erässä tapahtui taas jotain, mitä IFK:lta on totuttu näkemään. Eikä varmasti ollut mitään sellaista, että IFK luuli pelin olevan ohi. Luistin ei kertakaikkiaan vaan kulkenut. Eikä se kulkenut kolmannessakaan erässä, vaikka peli siinä käännettiinkin. Sehän tässä hieman huolestuttaa, että aletaan olemaan siinä vaiheessa kautta, että putken pitäisi kulkea.

Voitto tuli. Normaalisti tapa (TPS vajaamiehisenä, sössitään 3 maalin johto) millä ne tuli ei olisi varmasti mieltä ylentänyt, mutta ne tulivat todellakin IFK:lle tarpeeseen. Ollaan kiinno kolmannessa sijassa. Rintaa tässä ei ole syytä lähteä röyhistelemään, sillä näillä esityksillä tulee kesäloma aika aikaisessa vaiheessa. Viimeistään pronssipelin jälkeen, mutta tässähän on vielä muutama viikko aikaa tehdä jotain tolle viisikkopuolustamiselle. Lisäksi meidän puolustajien liike on kyllä aika onnetonta Söderholmia ja Turusta lukuunottamatta.

Tiistaina lyödään niitti Narrien arkkuun ja pistetään ne karsimaan itse pleijareihin pääsystä ja sitten IFK2 (Blues) saa passittaa pojat kesälomille. Kuulostaako hyvältä. Make a deal...?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sen verran aktiivinen tämä viestiketju, että en ole kaikkia viestejä kerennyt lukemaan. Jos siis tulee toistoa, pahoittelut siitä.

Kauden viihdyttävin Hockey Night -peli. Matsi jossa sattui ja tapahtui, maalejakin tehtiin. Päällimmäisenä jäi mieleen Hifk:n uskomaton alku ja vastaavasti jälleen kerran totaalinen romahdus toisessa erässä. Hienostihan Hifk kuitenkin lopulta pisteet klaarasi, joten oikeutetut pisteet Hifk:lle.

Tähän Eloranta episodiin, täysin selvä polvitaklaus. Ilman tuota (polvi)taklausta Eloranta olisi ajanut itsensä ulos ja siitä syystä laittoi polven eteen. Jätetään Muukkosen harkittavaksi, eiköhän sieltä oikea tuomio tule.

Mielenkiintoisempi case on tämä rankkari+20prt+5 min. En ainakaan itse muista koskaan nähneeni vastaavaa. Menikö tämä siis niin, että iso (20min) rangaistus törkeydestä, siihen päälle "automaatti vitonen" ja sitten vielä rankkari, koska rankkarin edellytykset täyttyivät. En ole vielä kerennyt sääntötulkintoihin perehtymään, mutta jo näppituntumalta voi sanoa, että tuon julmempaa rangaistusta ei normaalisti saa edes murhasta.

Ja loppuun, Vopat hoiti hommansa ihan asiallisesti. Ainoa kysymys on se, olisko asiaan tullut jonkun jäällä olevan puuttua ?
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Ottelu oli kerrassaan loistavaa jääkiekkoa. Samanlaista hokia pitäs saada joskus Ilmalaanki, vauhtia ja vaarallisia tilanteita (en tarkoita sikailuja). Ekassa erässä HIFK oli loistava ja tokassa TPS teki kaiken niinku pitikin, kunnes Eloranta ajaa polvella puolivahingossa Söden ja alkaa Vopatin suu käymään.

Se Vopat on aika naurettava. Teki muuten ihan oikein paitsi sitte, et hankkii pelirangaistuksen tekemättä oikeestaan mitään vaikka oli paikka käydä kiinni Elorantaan vaihtoaition edessä. Aikaa oli miehillä jutustella puolisen minuuttia, kunnes linjatuomari ja myöhemmin Harkins tuli väliin. Eloranta sivuun ainakin playoffeihin asti.

Mielestäni Schneiderin pelirangaistus oli turha. Oikee ratkasu ois ollu varmaanki 2min huitominen + se rankkari. Eikö Järvinen pelannu pelin loppuun??

Kaiken kaikkiaan ottelun kuluessa miehiä lähti sivuun noin 7. Se on paljon. Tätä tahtia nää jengit ei pitkälle pääse playoffseis. Siis jos loukkaantumiset on vakavempia.

Toivotaan että Söde pelaa jo tiistaina Jokereita vastaan.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Viestin lähetti Juha Salminen
Ja kun tuota nyt on tullut pyöritettyä, niin törkeästihän Eloranta tuon hoiti. Söde toi kiekkoa ylös ja syötti sen vasemmalle laidan puolelle, ja lähti sen jälkeen itse etenemään suoraan maalia kohti. Tässä kohtaa tuli Eloranta ja ojensi jalkansa.

Jaa...

Minun mielestäni (livenä ja useaan kertaan tronilta kelattuna) Eloranta ei näyttänyt ojentavan tai koukistavan kummemmin jalkaansa. Päinvastoin hän tuli melko oikeaoppisesti taklaustilanteeseen kylki edellä.

Henriksson ei reagoinut tilanteeseen kuin vasta sitten kun näki Söden jäävän makaamaan. Sen jälkeen alkoi hänen taholtaan jäähyjen arpominen ja tronin tiiraaminen.

Pelihän alkoi lopullisesti luisumaan päädumarin otteesta siinä vaiheessa kun Pärssinen sai koukkausjäähyn tilanteesta joka oli noin viisitoista kertaa pienempi kahva kuin noin sata pelissä aiemmin nähtyä koukkua ja kiekottoman miehen estämistä, joita harrastivat molemmat joukkueet suht' tasapuolisesti.

Pärän jäähyn jälkeen alkoivat tasoitteluhjäähyt ja kundit kentällä turhautuivat lopullisesti.

Pisimmän pelikiellon kentällä tänään olleista ansaitsisikin herra päätuomari-herra.

Toivottavasti Söderholm toipuu ja vikkelään. Ainakin hän luisteli ja käveli omatoimisesti pois matsista, joten mitään hirvittävän vakavaa ei todennäköisesti ole odotettavissa.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti breakin
Mitä pelirangaistukseen oikeuttavaa Vopat teki?

Säännöissä sanotaan seuraavaa:

"Ensimmäiselle kiistan aikana pelaaja- tai rangaistuspenkiltä lähtevälle pelaajalle tuomitaan kaksinkertainen pieni rangaistus ja pelirangaistus käytöksestä. Jos kummankin joukkueen pelaajia lähtee penkeiltään samanaikaisesti, kummankin joukkueen ensimmäistä, tunnistettavissa olevaa pelaajaa rangaistaan säännön mukaisesti. "
 

DefJam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hata hata HIFK!
Re: 3-0, 0-3, 2-1

Viestin lähetti JHag

Kaikki kentällä olleet 3 veskaria olivat huonoja, mutta niinhän se menee nykyliigassa.

Kyllä Stathos pelasi varsinkin kolmannessa erässä aivan loistavasti. Ilman paria haamua peli olisi ollut jatkoajalla.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Lapanen
Minun mielestäni (livenä ja useaan kertaan tronilta kelattuna) Eloranta ei näyttänyt ojentavan tai koukistavan kummemmin jalkaansa. Päinvastoin hän tuli melko oikeaoppisesti taklaustilanteeseen kylki edellä.

Itse kelasin moneen kertaan tässä ketjussa aiemmin ollutta linkkiä. Loppuvaiheessa tapahtuu tuo ojennus, joka ei ollut tarpeellinen.
 

StadinÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnittelut Hifk:lle maukkaasta voitosta ja molemmille joukkueille viihdyttävästä pelistä!! Yhdyn aiempaan kommenttiin rankkariin johtavasta tilanteesta. 5+20+rankkari oli aika kova tuomio, rankkari mielestäni oikein, muttä jäähyt vähän liioiteltuja.

En tosin ymmärrä mihin ihmeeseen perustuu Eurooppalainen käytäntö siitä, että rankkarin saa laukaista kuka tahansa joukkueista?? Mitenkään väheksymättä Turo Järvistä, mielestäni ei ole mitenkään kohtuullista että Järvisen laittomasti estetyn läpiajon korvaa yksi liigan parhaista rankkarin vetäjistä kuten Kimmo Kuhta?? Eihän se vastaa mitenkään syntymässä ollutta tilannetta. NHL:ssä rankun ampuu rikottu pelaaja ja se on aivan oikein.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Nyt olen kelaillut tuota kohutaklausta muutamia kymmeniä kertoja ja annan Elorannalle täydellisen synninpäästön. Kelailkaahan nyt arvon keskustelukumppanit kaikista leireistä tuota Elorannan taklausta. Siinä Eloranta yrittää antaa puhdasta pommia vastapalloon, mutta Söderholm heittää yläkroppansa pois edestä jättäen vain kinttunsa törmäyslinjalle. Eloranta yrittää viimeiseen saakka osua yläkropallaan, mutta Söderholm jätti vain koipensa eteen taklausta väistäessään. Lopputuloksena komea loikka. Eloranta on oikeuden toteutuessa mukana jo torstaina. Asia vilpitön.

Tilannehan löytyy täältä (6MB, Kiitos Sundance) ja Windows Codec täältä (Kiitos Tinke-80)

Edit: typoi
 
Viimeksi muokattu:

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Ei pöllömpi esileikki

Viestin lähetti timppa
Johtui siitä toisen erän lopusta ja kolmannen erän alusta.

Niin saattoi hyvin olla. Saipahan edes siltä osin Elorantakin, mitä tilasi. Enkä väitä ollenkaan, jos tilanne olisi ollut käänteinen, IFKn peli olisi seonnut täysin. Siinä IFKillä on musta vyö.

Viestin lähetti timppa

Ei olisi peli päättynyt varmasti noin jos Eloranta ja Söderholm eivät olisi törmänneet ja

Törmänneet? Minä kutsun sitä polvitaklaukseksi, jollaisten tekijöitä en pidä seurasta riippumatta minään. Tosin lupaan hyväksyä Muukkosen tuomion nurkumatta. Hän on ollut tällä kaudella erinomainen kurinpitäjä.

Viestin lähetti timppa

tuomarina olisi ollut joku muu kuin Henriksson (viitaten Schneiderin koukkuun ja huitomiseen joita tulee jokaisessa pelissä ihan kiitettävä määrä MYÖS muilta kuin TPS:ltä).

Sori. Mä olen väsynyt siihen, että ''puolet'' otteluketjujen viesteistä käsittelee sitä, miten paska ja puolueellinen tuomari taas oli.

Viestin lähetti timppa

TPS:ltä loppui materiaali, ja aika.

Tepsi on pelinsä kasassapitämisen mestari, jopa käytettävissä olevastaan materiaalistaan huolimatta. Tänään se ei sitä tehnyt ja matkasi kotiin ilman pisteitä. Keväällä TPS on tähänastisine esityksineen mun mestarisuosikki numero yksi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti gege dA mAn
Se Vopat on aika naurettava. Teki muuten ihan oikein paitsi sitte, et hankkii pelirangaistuksen tekemättä oikeestaan mitään vaikka oli paikka käydä kiinni Elorantaan vaihtoaition edessä. Aikaa oli miehillä jutustella puolisen minuuttia, kunnes linjatuomari ja myöhemmin Harkins tuli väliin. Eloranta sivuun ainakin playoffeihin asti.

Se on kyllä kumma juttu, että Vopat on tässä nyt se pelle. Se on totta, että jos Vopat olis pätkiny Elorantaa näköön, niin ottelun viihdearvo olisi noussut entisestään ja lisäksi Vopi olisi saanut ainoastaan minuutin suuremman jäähyn. Tätähän Vopat ei varmaan kerennyt "kiireessä" laskemaan.

Vopat on SM-liigassa aika kova luu. Sen on Ilmalan jumala Heleniuskin saanut tällä kaudella todeta. Se että Vopat ei ole tällä kaudella enemmän hanskannut johtuu varmaan siitä, että ei löydy tarpeeksi haastajia. Lisäksi on otettava huomioon se, että Vopat on tällä hetkellä IFK:n kuuden parhaan hyökkääjän joukossa PELILLISESTI. Se varmaan hieman hillitsee noutohaluja.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti E3
Siinä Eloranta yrittää antaa puhdasta pommia vastapalloon, mutta Söderholm heittää yläkroppansa pois edestä jättäen vain kinttunsa törmäyslinjalle.

Annettuaan ensin syötön laitaan. Tilanteessa Söde lähtee painamaan kohti maalia tämän jälkeen. Niin minäkin tekisin. Tietenkin marginaalit ovat pienet ja tilanteet nopeat, ja tässä tapauksessa on mahdotonta sanoa, onko tilanne tahallinen vai ei.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Henriksson... Elorannalle sitä mitä ansaitsi. Onhan noita polvitaklauksia TPS-peleissä ennenkin nähty... ;) Schneiderille samaten. Aika raju tuomio kuitenkin, mutta jos takaapäin vedetään kahdella kädellä ranteille, on "vahingoittamisyritys" mielestäni täyttynyt. Jukka Koivun näköistä kiekkoa... Läpiajohan oli mitä selkein, eli rankkari oli oikea tuomio. Siinä vaan ihmetytti se, että Hannu näytti ensin huitomista ja arpoi kiekon keskelle vasta puheiden jälkeen. Olisihan tuon nyt pitänyt olla alusta asti selvä juttu.

Hyvä peli.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Kyllä tuo Elorannan polvari oli varmasti vahinko, mutta olisihan sen jalan voinut sieltä poiskin ottaa. Mitä tulee Vopatiin, tuon klipin perusteella hän on omalla kielellään "pussy". Soitti suutaan, ei tehnyt mitään. Oli siinä vaihtoaitioiden edessä tarpeeksi aikaa myllyn käynnistämiseen. Onko Vopat teidän top 6 pistemiehissä? Kertoo HIFK:in materiaalin leveydestä aika paljon. Olisiko kenelläkään Hulkin taklauksesta jotain klippiä? Tai siitä, kun se HIFK:in junnu loukkaantuu Mikkolan heittäessä sen seinälle?
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Apassi
Elorantaa en ole varsinaisesti sika- ja raukkamaisena pelaajana pitänyt, enkä pidä tämänkään jälkeen, koska se oli osaksi varmasti vahinko. Se käsille lyönti oli paljon törkeämpi, eikä sitä voida pitää vahinkona millään lailla

Näin minäkin asian näen. Lyönti oli todella törkeä ja mielestäni suuremman kohun arvoinen kuin tuo eloranta-case.
Se että TPS on mielestäsi neitijoukue perustuu siihen että Eloranta ei vastannut haasteeseen vai? Elorannasta siihen ei yksinkertaiseti ole. Mies on palkattu ihan muihin hommiin kuin pieksemään pienempiään.
Sori vain, mutta en oikeasti pysty ymmärtämmään Vopatin ympärillä leijuva glooria. Ihan yhtä saamatonhan tuo on ollut kuin Helenius. Suuri uho, mutta tulos nolla. IFK:ssa on monta huomattavan paljon kiintoisampaakin kiekkoilijaa kuin Vopi.

Viestin lähetti Lapanen
Toivottavasti Söderholm toipuu ja vikkelään. Ainakin hän luisteli ja käveli omatoimisesti pois matsista, joten mitään hirvittävän vakavaa ei todennäköisesti ole odotettavissa.


Toivotaan, tosin kaikki ei aina näytä siltä mitä totuus on. Itseltäni meni polvesta eturistiside liukutaklaustilanteessa poikki. Saatanallinen pamaus kuului polvesta, mutta ei arvauskeskus mitään vikaa löytänyt ja koipi oli kunnossa parin päivän päästä. Vika löytyi sitten 5 vuotta myöhemmin kuin polvi alkoi kummasti väljistymään..

Toivotaan että mies on kunnossa. Söde on yksi niitä IFK pelaajia, joita erittäin suurella mielenkiinnolla seuraan.

K
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Gagne
Jukka Koivun näköistä kiekkoa...

Kyllä minäkin olisin vaikka kahvannut kaverin kumoon siinä tilanteessa, vaikka olen suuri kahvakiekon vastustaja. Ja niin olisi varmaan minkä tahansa joukkueen pelaaja tehnyt. Tosin kirvesiskut voi jättää omaan arvoonsa, mutta silti liian kova tuomio.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Apassi
Se on kyllä kumma juttu, että Vopat on tässä nyt se pelle. Se on totta, että jos Vopat olis pätkiny Elorantaa näköön, niin ottelun viihdearvo olisi noussut entisestään ja lisäksi Vopi olisi saanut ainoastaan minuutin suuremman jäähyn. Tätähän Vopat ei varmaan kerennyt "kiireessä" laskemaan..

Juuri näin. Vopat olisi luultavasti saanut suviurpoliigassa 20 ottelun pelikiellon mätkittyään Elorantaa tultuaan vaihtoaitiosta kentälle. Vopat toimi täysin oikein.Elorannalle tulossa ottelurangaistus ja kyseisessä tilanteessa oikea ratkaisu oli tehdä se minkä pystyy eli kertoa numeron olevan muistissa tulevaisuutta varten. Vitun helkovaarat (=urpot), älkää nyt jaksako jauhaa Vopatin olevan pelle.

edit. Vopat luultavasti pelkäsi Elorantaa, koska ei vastaavaa luuta ole koskaan kohdannut. Voi vittu...
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti kohdataan play-offeissa niin voivat sekä Vopat että Karalahti käydä vaikka alkulämmittelyssä repimässä jokaiselta TPS-pelaajalta (ja turussa jokaiselta turkulaiskatsojalta) päät irti. Ei pitäisi olla tuomareita häiritsemässä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Apassi
Se että Vopat ei ole tällä kaudella enemmän hanskannut johtuu varmaan siitä, että ei löydy tarpeeksi haastajia.

Höpö-höpö. Vopat nyt ei ole hanskannut lainkaan - ja haastajia on kyllä ollut aina Oskuja myöten.

Mutta Vopatia tässä on aivan turha syyttää. Hän ei ollut kentällä. Karalahden olisi pitänyt hoitaa homma. Jos olisi hoitanut - antamansa lupauksen mukaisesti - Vopat tuskin olisi edes kentälle tullut.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Murmeli
Anteeksi, että kuokin tässä ketjussa mutta haluan aihetta sivuten hieman laajentaa turkulaisten näkökantoja.

Mitä jos Nielikäisen polvi olisi osunut vaikkapa Nurmiseen samalla tavalla kuin nyt Elorannan osui Söderholmiin. Tuskin täällä kovinkaan moni turkulainen olisi muuta mieltä, kuin että Nielikäinen pitää julkisesti ruoskia turun kauppatorilla ja lähettää sen jälkeen leijonanruuaksi etelä-afrikkaan.

Mitä ihmettä sinä oikein ajat takaa?

Viestin lähetti Kaizer Soze
Toivotaan, tosin kaikki ei aina näytä siltä mitä totuus on. Itseltäni meni polvesta eturistiside liukutaklaustilanteessa poikki. Saatanallinen pamaus kuului polvesta, mutta ei arvauskeskus mitään vikaa löytänyt ja koipi oli kunnossa parin päivän päästä. Vika löytyi sitten 5 vuotta myöhemmin kuin polvi alkoi kummasti väljistymään..

Eipä sinun lääkärisi kovin erikoinen sitten ollut. Minulta lähtee saman vamman jäljiltä liikuntarajoitus 10 päivän päästä. Itselläni lääkäri epäili heti ko. vammaa ja pari kertaa kun tämän jälkeen kävin, niin vähän pyöriteltiin. Vaan lopulta pisti leikkaukseen ilman magneettikuvaakin, ja yhteensä ehkä tunti meni tämän selville saamiseen.
Ja Söde varmasti saa kovan tason lääkärin, joka osannee katsoa tuon samantien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös