HIFK-TPS 22.2.2004 klo 15

  • 98 736
  • 856

Sundance

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Juha Salminen
Hyvin siinä joutilasaikana olisi matsin aloittanut eikä varmasti olisi linjamies yrittänyt Vopia estää sen jälkeen, jos itsesuojeluvaisto oli mukana.

Jees, kyllä varmaan näin on.

Lähinnä vain sitä kommentoin, että kyllä ne tuomarit mielestäni (ellen nyt aivan väärin nähnyt) aluksi esti Vopatin pääsyn Elorannan luo eikä tilanne ollut sen kaltainen että Vopat olisi halutessaan heti päässyt Elorantaan käsiksi. Ja vaikka olisi päässytkin niin eipä välttämättä silti olisi sen kummemmin kimppuun käynyt.

Ja tuossa loppuvaiheessa vaihtoaitioiden luona niin voihan olla, että tilanne oli jo sen verran rauhoittunut, että vaikka molemmilta taisi vielä huutoa tulla (etenkin Vopatilta), niin silti ei enää tappeluhalua löytynyt (jos oli koskaan löytynytkään). Meinaan vain, että kyllä se Vopat ihan hyvin saattoi lähteä vaihtoaitiosta ulos se mielessä, että nyt tulee turpaan ja kunnolla (miksi kukaan lähtisi vaihtoaitiosta kentälle toivoen pääsevänsä huutamaan parit kirosanat rikkeen tehneelle pelaajalle :) ), mutta kun ei heti päässyt mitään tekemään niin rauhoittui sitten sen verran, että tappeluhalut häipyi. Ehkä. Ehkä ei.

Tosin kuten edellisessä viestissä myös sanoin, en ihan aivan tapauksen alkua nähnyt, vain sen kun tuomarit esti Vopatia pääsemästä Elorannan luo... en tiedä oliko Vopat siinä vaiheessa jo päässyt vierelle asti ennen tuomareiden väliintuloa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Turpeinen
Teitä taitaa harmittaa vaan se tosiasia, että te ette olekkaan niin kova jengi, kun uhoatte olevanne. Vai missä oli Vopatin turpaanvedot taklausten jälkeen, Karalahden ylilyönnit? Missä edes ajeltiin miestä seinälle?

Meinaat siis ihan kollektiivisesti, että me IFK-fanit kauttaaltaan uhoamme suosikkijengimme ylivertaisella kovuudella, niinkö? Vai yleistätkö ihan vaan huviksesi? Enpä itse ole ainakaan julistanut IFK:n olevan sen kovempi kuin muutkaan joukkueet. Fyysisyyttä, taklauksia ja ylilyöntejä saisi tulla huomattavasti nykyistä enemmän.

Itseäni harmittaa se, että IFK:n paketti ei taaskaan pysynyt kasassa kuin sen yhden erän ajan, loppupeli oli enemmän tai vähemmän Tepsin hallintaa (tasaviisikoin pelatessa). Kuvaavaa oli se, että IFK joutui(?) kovin usein hyökkäykseen lähtiessään heittämään kiekon vain päätyyn ja yritti sitä kautta saada painetta Tepsin maalille, kun taas Tepsillä oli lukuisia hyviä hyökkäyksiä, joissa kiekko vietiin tyylikkäästi hyökkäyssinisen yli ja rakennettiin hyvällä syötöllä/jätöllä/laukauksella vaarallisia tilanteita IFK:n maalille. IFK ei kyennyt samalla tavalla puhkomaan Tepsin puolustusryhmitystä, johtuen toki osittain siitä, että Tepsi oli yleisesti ottaen se liikkuvampi joukkue.
 

samppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Montreal Canadiens
ManU
Re: VÄISTI ??!!

Viestin lähetti L.I.N.K.K.U.
Väisti?! Mitäs Söden olis pitänyt tilanteessa tehdä kun näki Elorannan tulevan kohti...jatkaa suoraan ja ajaa päin...tottakai se yritti väistää ja kiertää. Taklaus suoritetaan lonkalla ja siitä ylöspäin, eikä jalat harallaan, niinkuin Eloranta, jolloin käy niinkuin nyt. Pelaaja on vastuussa omista polvistaan ja niiden sijainnista. Elorannan olisi pitänyt kurkottaa tilanteessa yläkroppaansa, eikä polveensa huomatessaan olevansa tilanteesta myöhässä. Ja kaiken lisäks äijä pyörittelee päätään ja vähättelee tilannetta.....ai niin 4-3 !!

Tähän on jo pakko kommentoida, olen nauranut viimeisen vartin tälle idiootille.. "pelaaja on vastuussa omista polvistaan ja niiden sijainnista.." eiköhän ne polvet sijaitse kaikilla suht samassa paikassa, ja ikäväkseni täytyy kertoa sinulle arvon "polviasiantuntija" että polvet tulee kropan mukana taklauksessa halusit tai et.. siin ei ole paljon aikaa miettiä, et missäköhän mun polvet on??
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Miten voi pelata toisen erän niin paskasti? Käsittämätöntä kämmennystä, ei tarvinnut olla kummoinenkaan meedio, että pystyi päättelemään turkulaisten pääsevän tappituntumalle, ellei jopa tasoihin 2. erässä.
Tämän kauden saldo 2. erässä turkulaisia vastaan on nyt sitten 2-13... tarttis tehdä jotain.

Vituttaa, ettei Vopat mennyt väkisin lyömään päätä vittuun sieltä ämmä-Elorannan hartioiden välistä...
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Taas se vanha asia tuli todettua; syyt miksi rakastan HIFK:ta ja miksi vihaan ämmä-TPS:ää.

Elorannan taklaus oli todella törkeä eikä mitenkään puolusteltava. Todella raukkamaista. Vopat näemmä herättää tunteita sekä puolesta että vastaan (eikö sekin jo todista, että kyseessä on värikäs pelaaja). Mielestäni tähän sarjaan tuollaisetkin "pienet suunsoitot" tuovat tietynlaista väriä ja varmaan huomenna Suvi Linden jo kritisoi, että miksi TV:stä näytetään parhaaseen katseluaikaan niinkin rumaa kieltä. HIFK on värikäs joukkue ja puhuttaa aina.
Oli Vopat hermostuksissaan selvästikin tappelunhaluinen (koska ylipäätänsä lähti kentälle), mutta Eloranta TPS:n rotta-imagoa noudattaen lähti luistelemaan pois tuomareiden suojaan. Eli ei siis osoittanut minkäänlaista elettä halustaan/uskaltamisestaan tappeluun. Kyllä siinä vaihtoaition edessä tuomarit tulivat väliin suhteellisen nopeasti ja kaiken lisäksi vielä Harkins alkoi rauhottelemaan Vopia, jolloin Vopi varmaankin tajusi, että jos siinä vaiheessa alkaa enää väkisin mättämään turpaan, niin sanktiot olisivat jo entistäkin suuremmat. Suht. fiksu päätös niin Elorannan terveyden kannalta kuin jatkopelienkin kannalta.
Kaikenkaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen tähän mitä asian eteen tehtiin jos vaikkapa vertaa tilannetta kertaan, jolloin Ruutu telottiin. Silloin taisi Vopatkin olla vain rauhallisena kentällä nenäänsä kaivamassa.

Toinen keskustelua herättänyt tilanne oli ilmeisesti Schneiderin huitominen. Yleisen mielipiteen mukaan (ainakin TPS-kannattajien osalta) tuomio oli liian suuri. Kuvitelkaapa kuitenkin asia siten, että jos läpiajossa olisi ollut Pärssinen ja häneltä olisi murtunut käsi. Silloin tuomiota pidettäisiin vähintäänkin kohtuullisena ja Schneiderille vaadittaisiin pitkää pelikieltoa. Tämä siis vaikka tilanne olisi ollut tismalleen samanlainen. Mielestäni näistä ämmämäisistä huitomisista pitääkin rangaista kunnolla (huom.taas yksi syy TPS-inhoon), jotta ne loppuisivat. Tuollaisista viikatteesta voi tulla pahimmassa tapauksessa yhtä pitkä sairasloma kuin pahasta polvitaklauksesta. Fiksumpana Schneider olisi vetänyt vaikka vain jalat alta.

Jos jollakin olisi klippiä tuosta Vopatin suunsoitosta, niin olisin kiitollinen. Siitä voidaan ainakin sitten katsoa, että oliko tuomareita välissä ja kuinka hyvät "tsäänssit" oli mättää turpaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Muksu
Vopatin sijasta siirtäisin kritiikkiä paljon niille HIFK:n pelaajille, jotka olivat Söderholmin kanssa kentällä polvitaklauksen tullessa - Karalahdelle nyt ensimmäiseksi. Mitä ihmeen tumput suorina menoa tuo sitten oli? Ei SM-liigassa ole poliiseja, ja hyvä niin.

Juuri näin. Lapsellista syyttää Vopatia, koska kyllähän varsinkin tv-kuvasta näkyi selvästi, että siinä olisi ollut ensin tönittävä linjuri väkivalloin hihasta roikkumasta. Ja jos sen olisi tehnyt, tuskin olisi pelannut vaihtoakaan enää tällä kaudella. Jos olisi pelannut ensi kaudellakaan SM-liigaa.

HIFK:n kentällä olleiden pelaajien olisi pitänyt hoitaa asia.
 

kultaranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Suomi, Edmonton
Ruma jalkakamppi oli tahallinen tai ei.
Eloranta ei koko shown aikana tehnyt muuta kuin liukui pakoon Vopattia ja sitten kun tuomari tuli väliin huuteli raitapaidan seläntakaa ja virnuili naurettavasti. Aika pelle. Kyllä osoitti ettei mies pystynyt ottaa vastuuta teostaan. Raukkamaista!!
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eloranta tuskin ensin edes huomasi Vopatin seuraavan häntä, koska molemmat linjatuomarit luistelivat miesten välissä. Tilanteen rauhoituttua Eloranta itse luisteli monta metriä aivan lähietäisyydelle Vopatista keskustelemaan tilanteesta ilman, että yhtään tuomaria olisi ollut välissä. Ei näyttänyt Mikko pelkäävän yhtään - häntä nauratti vaan Vopatin uhoaminen. Sen jälkeen linjatuomari ja Harkins tulivat tilanteeseen väliin. Tämän lisäksi Eloranta ei välttämättä odottanut ottelurangaistusta ja ulosajoa, joten olisi aivan turhaa hankkia varmaa ulosajoa, kun sellainen ei aivan samantasoiselle pelimiehelle, Vopatille, kuitenkin oli jo tulossa. TPS:n hyökkäyskalusto oli jo melko ohut. Tämän lisäksi SM-Liigassa tuomarit jakavat oikeutta. Eloranta on jääkiekkoilija - ei nyrkkeilijä. Vopatista en ole niin varma.

Millä taklauksen jatkotilanteen perusteella Eloranta siis oli ämmä?

Erikoista tilanteessa oli se, että tuomarit antoivat rangaistuksen videokuvan perusteella, josta ei kunnolla nähnyt osumakohtaa. Oletan, että hallissa näytettiin samaa kuvaa kuin televisiosta. Melkoisen kauan arpomiseen joka tapauksessa meni.

Odotan mielenkiinnolla Muukkosen tulkintaa, koska hän on osoittanut olevansa mies paikallaan jatkorangaistuksia jaettaessa. Lupaan olla valittamatta tuomiosta, vaikka tulisi koko ensi kausikin pelikieltoa. Luottamukseni häneen on horjumaton. Voiko joku vastapuolelta luvata samaa, vai onko salaliittoteoria jo taas kaivettu esiin?

Järvisen "loukkaantuminen" aiheutti ulosajon jälkimmäisessä tilanteessa. En väitä, että filmiä oli mukana, koska isku oli melko kova, mutta olen varma, että keskustelu olisi melko virkeää, jos kyseessä olisikin ollut Rautee. Tämän voitte ehkä myöntääkin - edes hiljaa itseksenne.

Mitäköhän huoltaja? sanoi Söderholmille ennen koppiin menoa. Tähän sama mietintä, kuin Järvisen tilanteessa. Mitä mieltä olisitte, jos saman olisi tehnyt Rautee? Oletan tässä, että Söderholm on täysin pelikuntoinen tiistaina. Voiko joku ottaa selvää, koska Toni on seuraavan kerran harjoituksissa mukana. Tässä ei siis kuitenkaan ole pienintäkään syytöstä Tonia kohtaan, vaan pelkästään ajatusleikki: Mitä jos...

Kuka niitä ylilyöntejä kaipasikaan?

Mitä muuten Muksu aikoinaan kirjoitti, kun Mäkiaho koulutti Varista? En muista tarkkaa sanamuotoa, enkä löytänyt viestiä. Olisiko ollut Kiekkopesän puolella...

Maailmassa kaikki on taas paikallansa. Paha on taas paha. Vikiskää nyt, ja niin te vikisettekin.

Se oli kyllä paljon nasevammin ilmaista alkuperäisenä versiona.

L

edit kirjoitusvirheitä
 
Viimeksi muokattu:

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Andy_McCoy
Olisi vetänyt kunnolla lättyyn, ei se visiiri leukaa suojaa ja saa sen kypärän helposti pois kaverin päästäkin.
Kannattaisi opetella edes perusteet asiasta, josta alkaa luennoida. Ihan oikeasti, kilpikonna-asento on ihan niitä aapistason juttuja tässä yhteydessä, jotta ihan sieltä alusta vaan alat opetella, niin kyllä nämä asiat aukeavat.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Mutta Arttu Virtanen pelasi todella hyvin. Isokokoiseksi kaveriksi liikkuu hyvin, eikä pelkää mennä tilanteisiin ja antaa niittejä.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Aksu
Vopatin tilanne on todella mielenkiintoinen. Vaikka homma meni pelkäksi poskensoitoksi, vaihtopenkin "jättäminen" on kova virhe. Rapakon takana mm. se mainittu 10 peliä, joten... Muukkonen tekee siis "ennakkopäätöksen" vai onko vastaavaa viime vuosilta? Minä en muista.

Enpä usko, että tilanteesta tulee Vopatille pitkää pelikieltoa, max muutama ottelu. Samalla mielenkiinnolla odotan Elorannan pelikiellon mittaa. Merkitseekö seuraamus vai teko enemmän, onko tällä kaudella muuten ollut vastaavia tilanteita, eli ns. ennakkopäätöstä?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hifk esitti ensimmäiset 10 minuuttia parasta kiekkoa mitä sm-liigassa on tällä kaudella pelattu.
Sitten peli perinteiseen tyyliin hajosi,hyökkääjien ja pakki väli jäi liian suureksi ja peli meni totaalisesti sekaisin.

Mistä ihmeestä Tps löytää joka kausi näitä aivokääpiöitä joiden kovuus on polvitaklauksia ja kirveslyöntejä vastustaja ranteille.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Viestin lähetti Aksu
Vopatin tilanne on todella mielenkiintoinen. Vaikka homma meni pelkäksi poskensoitoksi, vaihtopenkin "jättäminen" on kova virhe. Rapakon takana mm. se mainittu 10 peliä, joten... Muukkonen tekee siis "ennakkopäätöksen" vai onko vastaavaa viime vuosilta? Minä en muista.

Eikös Nielikäinen ainakin joskus lähtenyt suoraan vaihtoaitiosta tappelemaan jättäen oikein hanskat ja kypäränkin valmiiksi aitioon. Sanktioita en muista.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti L-Mies
Mitä muuten Muksu aikoinaan kirjoitti, kun Mäkiaho koulutti Varista? En muista tarkkaa sanamuotoa, enkä löytänyt viestiä. Olisiko ollut Kiekkopesän puolella...
Että Varis sai mitä tilasi. Tosin muistat tilanteen väärin, sillä itseasiassahan siinä kävi niin, että Mäkiaho taklasi kolmatta osapuolta selästä ja Varis tuli kouluttamaan Mäkiahoa, eikä päinvastoin. Miehekäs teko Varikselta, eikä Mäkiahoakaan toisaalta voi moittia siitä, ettei tahallaan hävinnyt tappelua.

Muistelet kenties jotain muuta tilannetta, koska tuo ei oikein ainakaan minun mielestäni sovi rinnastettavaksi tämänpäiväiseen? Ellet oleta, että Eloranta olisi pyyhkinyt Vopatilla jään, kuten Varis/Mäkiaho -tapauksessa kävi.

EDIT: Haa! Nyt muuten muistankin! Taisin sanoa Mäkiahon vääntäneen Varista osoittimesta tai jotain sellaista.

EDIT2: Mitä muuten itse sanoit Gagnon/Kallio -insidentistä, L?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotamme IFK:n väkivaltajaoksen (hah) kannanottoja Hannu Aravirrasta koskien Söderholm-episodia. Vuosi takaperin Alpo ”dogfood” Suhonenhan lytättiin alimpaan helvettiin kun Sihvosta ei käynyt kukaan kouluttamassa vastaavassa tilanteessa…..eipä käynyt Elorantaakaan. Hyssyteltiin vain muutaman kirosanan voimin. Karalahtikin kaarteli mukavasti siinä vieressä.

Niin Vopat….on se perkele niin että jos hyppää ylimääräisenä kaukaloon tuollaisen polvitaklauksen jälkeen niin sitten vaan turpaan vetämään eikä mitään fakkia huutamaan kuin joku alamittainen torontolainen nikkari. Jos olet kerran joku pelote niin käyttäydy sen mukaisesti kun sait siihen parhaan mahdollisen fooruminkin kansallisessa televisiossa. (Ei ole kivaa haukkua suosikkiaan).

Aravirtakin on pelkkä hyssyttelevä palleihinsa puhaltelija joka ei tajua mitään pelin luvusta: siinä vaiheessa kun IFK:lla oli kahdeksan pakkia kehissä niin jostain kumman syystä Mr Sosiaalikiekon on väenväkisin peluutettava herroja Pikkarainen & Kurvinen (3-2), kun penkillä olisi pelimiehiä kolmeen pakkipariin. Toinen älynväläys on laittaa Kaljulääke-Häppölä ottamaan lopun aloituksia häviämään. Luulisi että aloittajaa olisi voinut vaihtaa ensimmäisen hävityn jälkeen, mutta ei: 5-4. Onneksi kello teki työtä puolestamme.

Alkukauden voittoputket ovat sumentaneet monen silmät IFK:sta. Keväällä 2004 HIFK on Aravirran valmentamana keskinkertainen reilusti potentiaalinsa alapuolella pelaava remppa joka voittaa parhaalla kokoonpanollaan ramman TPS:n vaivoin ja onnella.

HIFK menee vain niin pitkälle kuin herrat Harkins-Pärssinen-Kuhta sen vievät. Aravirralla siihen ei ole osuutta viime näyttöjen perusteella.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti L-Mies
Kuka niitä ylilyöntejä kaipasikaan?

Muiden muassa minä. Mutta en tiedä turkulaisten käsitystä ylilyönneistä, itse en kaipaa mitään vitun polvitaklauksia tms. vaan esimerkiksi tappeluita. Kyllä verenpaine tänäänkin nousi sen Elorannan polvitaklauksen jälkeen sen verran, että toivoin Vopatin käyvän käsiksi moiseen mulkeroon (vaikkei se nyt tahallinen temppu todennäköisesti ollutkaan). Joku mainitsi jotain sen suuntaista, että "Elorannalla ei ole tapana sikailla" tms., mutta mitäs helvetin merkitystä sillä on? Eihän Toni Sihvosellakaan ole koskaan ollut tapana sikailla, mutta niin vaan lähetti Tuomo Ruudun törkeällä tempulla pitkälle sairaslomalle.
 

DefJam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hata hata HIFK!
Viestin lähetti -Kantor-

Kaikenkaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen tähän mitä asian eteen tehtiin jos vaikkapa vertaa tilannetta kertaan, jolloin Ruutu telottiin. Silloin taisi Vopatkin olla vain rauhallisena kentällä nenäänsä kaivamassa.

Jos jollakin olisi klippiä tuosta Vopatin suunsoitosta, niin olisin kiitollinen. Siitä voidaan ainakin sitten katsoa, että oliko tuomareita välissä ja kuinka hyvät "tsäänssit" oli mättää turpaan.

Joo, pitkästä aikaa hyvä Kiekko-Ilta. Siis loistava peli. Tollaista sen lätkän pitäisi olla. Ja sitten vielä kun sattui napsahtamaan muutama sata euroa "helppoa" rahaa Paffilta, niin hyvä fiilis päällä... siinä 3-3 tilanteessa olin ihan varma, että sinne meni nekin massit! Ja harvoin olen HIFK:n voittoa juhlinut ääneen kotona. Ja se rankkari tuli kyllä tosi helpolla... kerrankin kävi zäkä!

Oli tosiaan vauhtia, jopa taklauksia. Tappelua ei tälläkään kertaa nähty HIFK:n pelissä. Ehkäpä jo tiistaina, jos niihin haasteisiin vastataan tällä kertaa uskottavuuden säilyttämiseksi?

Vopatilla olisi halutessaan ollut aihetta antaa kunnon selkäsauna, mutta taas se jäi siihen posken mussuttamiseksi... you...*ucking...*astard... *ucking... ugh... *ucking.... :=)

No, pääasia, että nähtiin hyvä peli...!!!

D
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti cobol
Juuri näin. Lapsellista syyttää Vopatia, koska kyllähän varsinkin tv-kuvasta näkyi selvästi, että siinä olisi ollut ensin tönittävä linjuri väkivalloin hihasta roikkumasta.

Ei tasan edelleenkään olisi ollut jos olisi suorittanut toimenpiteen siellä vaihtoaitioilla.

Ja kun tuota nyt on tullut pyöritettyä, niin törkeästihän Eloranta tuon hoiti. Söde toi kiekkoa ylös ja syötti sen vasemmalle laidan puolelle, ja lähti sen jälkeen itse etenemään suoraan maalia kohti. Tässä kohtaa tuli Eloranta ja ojensi jalkansa.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuosta Elorannan/Söderholmin tilanteesta... eikös siellä ollut 4 Hifkin miestä ennen Vopatia, miksi kukaan näistä ei tehnyt mitään ? Ketkä he muuten olivat Kuhta, Pärssinen ? Karalahti ?

Pääasia kuitenkin että naapurin kippari on kunnossa. Elorannalle ainakin pari-kolme matsia pelikieltoa. (tai vähän enemmän jos Sihvosen tapaukseen verrataan)
 
Viestin lähetti Flonaldo

Toivonen vs. Stapleton

Karalahti veti kerran tiskirätti-Venäläistä turpaan

Ei perskeles, nyt on jäänyt pelitapahtumia rekisteröimättä. Kyseessähän ovat HPK-Tappara tässä taannoin ja Tappara-IFK joskus syksyllä? Molemmissa peleissä olin paikalla, mutta tuollaisia tappeluita en kyllä nähnyt. Muistaakseni Jere ajoi Venäläistä selkään ja Toivonen ja Stapleton juttelivat. Vai katselinkohan sittenkin ziirliidereitten tissejä?

Telkkarista tuli muuten tänään hyvä kiekkopeli. Ja hyvältä vaikuttaa JA:n keskustelukin...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti -Kantor-
Taas se vanha asia tuli todettua; syyt miksi rakastan HIFK:ta ja miksi vihaan ämmä-TPS:ää.

Uskomatonta settiä. :-D Kun IFK:n joukkueesta joku säheltää ja koheltaa ja tulee ylilyöntejä, on se helvetin mahtavaa ja upeata ja todellista hokia johon ketään muu ei pysty!! Kovaa ja lujaa. IFK! (Vastustaja tietenkin filmaa jos sattuu jotain.)

Mutta sitten kun sama kohdistuu omaan joukkueeseen, onkin se ämmäilyä ja neiteilyä jollaista ei koskaan pitäisi olla.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti timppa
Ämmä tuo Vopatti onkin. Vaikka olisikin sitten huutelemassa ja leikkimässä paikallista poliisia. Ei ainakaan mua pelottaisi tilanteessa jossa mies huutelee vaan "fucking fuck, fuck you fuck fuck! I'll rip your fucking head off fucker!!".

Jotenkin rohkenen epäillä, että asia ihan noin olisi. No, helppohan se on netissä nimimerkkien takaa huudella ohikulkijoille ja pullistella omaa kovuuttaan...
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Viestin lähetti leivoja
Jotenkin rohkenen epäillä, että asia ihan noin olisi. No, helppohan se on netissä nimimerkkien takaa huudella ohikulkijoille ja pullistella omaa kovuuttaan...

Me tapellaan täällä turussa päivittäin. Meitä ei noi ulkomaalaiset pelota. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös