HIFK-SaiPa 30.3.06 klo 18.30

  • 28 856
  • 168

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hajahavaintoja:

- Salmelainen on aivan yössä, koukkii kaatuilee sählää eikä saa mitään aikaan
- On tainnut Hauhtonen käydä Whiten neppauskoulussa sen verran hyvin neppaukset (tilanteiden rakentamisen sijasta) vastustajan päätyyn onnistuivat
-Ei ollu Laakkosen paras päivä
-Hävettää kun Piitteri ei oo ees huonoin pelaaja jäällä
-Parsons on kevyt kaksinkamppailuissa vaikka yritystä löytyy

-Vihko on nopeempi ku Salmelainen
-Onneksi Viitaluoma ei saa mitään sisään


Kohta koittaa kesäloma. Noh ennen sitä minä pakenen Teneriffalle
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
aHab kirjoitti:
Peliaikaahan Viitaluomalle on tullut tällä kaudella enemmän kuin koskaan aikaisemmin, liekkö se väsy nyt sitten iskenyt tosissaan?
Suorituspaineitakin varmasti. Joukkueen kultakypärä ja pistepörssin kärkinimiä ja odotukset on kovat, niin joukkueen kuin oman itsensäkin taholta varmasti. Ajatelkaa nyt vaikka tuon kilpailijajoukkueen kultapottaa, eli Salmelaista. Onko hänkään ollut kovin suvereeni? Nämä on tälläisiä... mutta kuten totesit, hyvä, että rimannostajia on löytynyt, joten hätää ei ole. Kai.
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
AIVAN MAHTAVA FIILIS tällä hetkellä!!! Tahtoo lisää tälläistä! Meinas jo ääni kolmannen erän aikana pettää! Kiitos SaiPa! Kisapuisto kutsuu lauantaina!

Oli se vaan uskomatonta miten isoja pahoja punaisia kissoja nöyryytettiin kotiluolassa! Faniporukka jaksoi huutaa ja kannustaa läpi ottelun melkeinpä paremmin kuin ekassa kotipelissä kisapuistossa. Fanien riemua lisäsi vielä SaiPan maalien lisäksi se, kun kotiyleisö alkoi poistua jo pari-kolme minuuttia ennen loppusummeria. SaiPan jokainen pelaaja pisti itsensä likoon ja jokainen pelasi tilanteet loppuun asti. Ensimmäinen meni tosi helposti Lundellille. Muista maaleista ei oikeastaan sitten muistakaan juuri mitään, paitsi sen Vihkon yv-maalin joka oli melkein kuin toisinto edellisen pelin voittomaalista. Viitaluoma kunnostautui tuhlaripoikana, huonoja laukauksia ja syöttöjä, mutta ehkä herra vielä säästelee niitä maaleja sarjan viimeisiin peleihin, ainakin toivoa sopii! Nyt on tunnelma katossa ja toivo jatkopaikasta elää vahvana ainakin lauantaihin asti! Niin ja SaiPa todellakin ansaitsi voittonsa pelaamalla ja ei peli tuomariin ratkennut.
 
Onneksi olkoon SaiPa. HIFK oli tänään huonompi, kuin koko kaudella. Kolme pientä asiaa ratkaisi pelin: 1. HIFK ei halunnut edes voittaa, 2. HIFK:ta ei kiinnostanut pelaaminen, 3. HIFK haluaa kesälomalle.

Jokainen, joka väittää Henrikssonin ratkaisseen pelin, pitää päässään värilaseja. Jos HIFK pelasi kaksi ylivoimaa ensimmäisessä erässä ja laukaukset näiden jäähyjen aikana meni tasan + SaiPalla paremmat maalipaikat, kuinka joku voi olettaa, että HIFK olisi tehnyt enemmän maaleja, kuin SaiPa. Henriksson ei helpottanut HIFK:n peliä, mutta Hannuun tämä peli ei ratkennut.

Tässä pelissä sitten seurailin vähän Salmelaista: Kyllä jätkä ihan oikeasti kaatuu todella helposti. Sitä en tiedä, mistä johtuu, mutta tavallinen pelaaja ei kaatuisi niin paljoa. Malmivaaran estämisjäähy ei kyllä ollut jäähyn arvoinen, mutta ei Tony siinä filmannutkaan. Olli liukui ja Salmelainen luisteli kiekon perässä, pieni hipaisu ja Hannu-boy halusi antaa jäähyn. Salmelaisen koukkujäähyt olivat kaikki ansaittuja.

Mitä tapahtui Lennulle? Vai oliko vaan näkymätön?

Jos HIFK:ssa pelaa ensi kaudella herra "Nivalan idiootti" Nielikäinen, mutta Häppölä, Salonen, Järvinen ei, niin Pentti voi suksia hevonvittuun.

Viitaluoma oli läpiajoissaan tasan yhtä jäätävä, kuin aina punaisessa paidassa.

Hyvän pelin pelanneet kaverit HIFK:sta

- Häppölä

Mukiinmenevän pelin:

- Salonen
- Järvinen
- Fagerstedt
- Turunen
- Luttinen
- Porthen

Heikon pelin pelanneet:

- Laakso
- Zion
- Kurvinen
- White

Huonon pelin pelanneet:

- Laakkonen
- Karalahti
- Hirschovits

HÄVETKÄÄ:

- Salmelainen: Hävittiin tänään sun toilailuihin. Keskity vittu siihen pelaamiseen äläkä kostamiseen ja mussuttamiseen.
- Parsons: Voi vittu mä hetken jo luulin, että kaveri on jääkiekkoilija.
- Hauhtonen: Nyt sä oot juuri sellainen pelaaja, mitä JYP:in kolmossentteristä voi odottaa
- Pikkarainen: Vittu sä olet ylimielinen pelaaja, ei tule ens kaudella ikävä.
- Doug Shedden: Koko kausi on menty lähes samoilla ketjuilla, nyt sitten päätät ruveta niitä muuttamaan. Et peluuttanut kuumia pelaajia, ennen kuin peli oli jo ratkennut. Ei tuu ikävä
 

Nesmonder

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No onkos se yllätys ettei Viitaluoma saa mistään sisään, kun taskussa on sopimus HIFKiin ensi kaudeksi...? Ei mies uskalla tulevaa työnantajaansa rankaista, mutta onneksi SaiPasta löytyy muitakin ratkaisijoita. Ihme hommaa muutenkin tuo sopimusten teko sm-liigassa kesken pleijareitten, mutta se onkin jo toisen ketjun tarinaa..

Niin ja SaiPalle iso kiitos voitosta ja lauantaina kunnon höyry päälle.
 
Viimeksi muokattu:

fani#x

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
vallu#24 kirjoitti:
Kisapuisto kutsuu lauantaina!

Tosiaankin kutsuu lauantaina, joten milloin lippuja aletaan lauantaille myymään? Huomen aamuna kai..

En olisi kyllä kolmannen pelin jälkeen uskonut, että lappeenrannassa pelataan vielä lauantaina. Noh pari voittoa vielä, Saipalle niin taitaa Shedenin palkkapyynnöstä pudota ainakin yksi nolla pois ellei H.H ole jo sopimusta ennen tätä sarjaa väsännyt.
 

zei

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sarja uusiksi!

No, tosiasiahan on, että kumpikaan joukkue ei vielä ole voittanut tai hävinnyt mitään. Itse vannoutuneena SaiPan kannattajana toivoin aluksi vain hyvää puolivälieräsarjaa. Kolmen ensimmäisen matsin jälkeen meinasi epätoivo iskeä, sillä olisihan se ollut täysin epäreilua, mikäli HIFK olisi mennyt puhtaalla pelillä jatkoon. Tänään sitten tulikin riehuttua oikein kunnolla *analin CMore Online-ottelun parissa, kun SaiPa vei ja "brändi" vikisi.

Kävi tässä sarjassa lopulta miten tahansa, niin SaiPa on ainakin minulle osoittanut pärjäävänsä playoffseissa. Hyvä niin! Aivan upeeta taistelua. Nyt vaan lauantaina rähinä päälle ja palautetaan "brändi" pelaamaan perusteesiensä mukaisesti... Jos joku tulkitsee tuon teesin sikailuksi, niin enpä pistä vastaan :-) Sarja on kuitenkin yhä auki ja Hifk tulee varmana kovaa ja sisuuntuneena. Eli eipä kannata vannoutuneiden fanienkaan joukkueelle selkäänsä kääntää. Tämä on hokia ja siihen kuuluu juuri nämä pettymykset ja suuret tunteet.

Ja sitten pelistä:
- Väsymys näkyy molemmista joukkueista, jolloin vikkelät vihkot ja koskenkorvat nousevat esiin.
- SaiPan kokemattomista miehistä näyttää kasvaneen playoffs-pelaajia.
- Salmelaiselta odotin huomattavasti enemmän viime maanantain perusteella. Silloin mies oli lähes pitelemätön ja hankki useita jäähyjä. No, niinpä hankki tänäänkin, mutta eri joukkueelle. Kai se jännitys sitäkin painaa.
- Lundellille näyttää menevän väh. yksi helppo per ottelu.
- Miksi Jere pelaa noin kovia minuutteja? Loukkaantuminen näkyy yhä ja Jere on välillä vähän liikaakin kahvilla (jopa näin vierasjoukkueen kannalta tarkkailtuna). Väsy painaa.
- Pelin ratkaissut jäähy näytti tulleen hieman heppoisesti, mutta oli siten täysin Henrikssonin linjassa. No, maanantaina jäi yksi vitonen viheltämättä, joten pidetään tätä sitten oikeuden voittona. Aivan samoin kuin maanantaista Vihkon vitosta.
- Kerrankin SaiPa käytti ratkaisunavaimet hyväkseen, ja millä tavalla! Upeita, tekemällä tehtyjä häkkejä.
- Missä Viitaluoma? Pari loistopaikkaa eikä taaskaan mene.

Todetaan vielä, että lauantain matsin voittaja menee jatkoon. Ja tämähän on totuus :-)

P.S. Ihan kelpo ajatus nuo CMore Online-lähetykset, mutta toteutus lapsenkengissä. Muuten vaatisin Canalilta rahat takaisin nettilähetyksen pätkäistyä toisen erän ajaksi, mutta voittohuumassa ei siihen viitsi ryhtyä.
 

Nipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, Canadiens
zei kirjoitti:
- Miksi Jere pelaa noin kovia minuutteja? Loukkaantuminen näkyy yhä ja Jere on välillä vähän liikaakin kahvilla (jopa näin vierasjoukkueen kannalta tarkkailtuna). Väsy painaa.
Ikävä todeta, mutta tämä on täysin totta. Ei ole Jere nyt omalla tasollaan pelannut mikä ei ole kyllä loukkaantumisen jälkeen mikään ihme, mutta tänään hän kyllä pelasi heikosti.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pientä kritiikkiä sopii tämän matsin perusteella antaa Henriksonille. Mm. Malmivaaran jäähy estämisestä oli todellinen kuittaus Salmelaisen edellisestä jäähystä. Ja mitä on tapahtunut "lähesnollatoleranssille" joka oli olympialaisten jälkeisissä matseissa linjana? Kiekottoman estämisestä ei tainut tulla jäähyä muulle kuin Luttiselle. Aihetta olisi ollut enempäänkin.

Saipa puolustaa hyvin eikä IFK pääse hyville maalintekosektoreile. Ainut keino päästä hyökkäysalueelle on pistää kiekko ränniin ja mennä ekana perään. Runkosarjasta tutut nopeat lyhyet keskialueen syötöt on jätetty pois. Luovuus puuttuu hyökkäyksestä. Pakko todeta ettei kovin hyvältä näytä. Ehkä tsägällä ja oikeusmurhalla IFK menee jatkoon tästä sarjasta.

Saipalla paketti on hyvin kasassa eikä lappeenrantalaisilla ole suurempaa hätää IFK:n kanssa. Ei todellakaan ole pelillinen vääryys jos Saipa nousee tästä sarjasta jatkoon, koska IFK ei ainakaan tällä hetkellä ole se parempi joukkue.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK:n paskuus on tullut edellisissä teksteissä ilmi. Halutonta paskaa. Tony, mitä sä teet? Ykkönen aivan paska, ylivoima aivan paska, pelinrakennus kuin säälipleijari jengillä. Onnittelut SaiPa, parempi voitti! Yv ratkaisi, turha jossitella, se olisi ratkennut jo kakkoseen, vitonen vain nopeutti kuolemaa. Järvinen ja Häppölä ovat meidän ratkaisijat, he jaksavat taistella ja menevät vaikka tiilimuurin läpi. SaiPalta vastaavia herroja vain löytyy kolme kenttää.

Kolehmainen, Ask, Nylander, Tikkanen! Hienoa venymistä! Lähestulkoon jokaista olen ainakin mielessäni inhonnut, hattua nostan! Kole on ratkaisupeleissä parempi kuin Paku. Röyhkeä ja kova itseluottamus. Nousemassa mun suosikeiksi.

SaiPa saa lauantaina Kudin takaisin, tuonee enemmän kuin Schnabi meille vaikka tärkeä onkin. Tiukkaa on. IFK tämän halutessaan vie. Haluan nähdä lauantaina selvän voiton, ettei hävetä. Itse en ensimmäistä kertaa tule katsomaan tuota ähellystä.
 

Idänihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saipa oli kaikinpuolin parempi, Hifk:n "fyysinen ja vauhdikas" peli oli todella järkyttävää seurata.. Alkaa pikkuhiljaa muistua viime kauden painajainen mieleen..
No, vielä on kaksi- tai toivottavasti yksi peli jäljellä ja toivottavasti iso paha punainen kissapeto näyttää lauantaina mistä reiästä sitä rikkihappoa pissitään..

Pitkin kautta Hifk on pelannut muutaman pelin jaksoja huonosti, mutta sitten on kelkka kääntynyt ja pitkiä voittoputkia on tullut hyvällä ja välillä jopa loisteliaalla pelillä..
Jokohan lauantaina alkaisi taas hyviä pelejä tulemaan, sillä vielä niitä ei olla muutamasta voitosta huolimatta nähty tämänvuoden pleijareissa.
 

atsku

Jäsen
pXi kirjoitti:
Heikki "meidän pelaajat eivät ikinä näyttele" Mälkiä. Sinä kaksinaamainen karjalainen vaivaismummo ja vittunaama. Mitä mieltä olet Nylanderin loukkaantumisesta?
Mitä... stadin kingi itkee kuin pieni neiti. Nylander ei pelannut koko loppumatsissa, toisin kuin eräs herra hirso vastaavassa tilanteessa. Elä itke, eihä inkkaritkaa itke.
 

RcT

Jäsen
Taistelu jatkuu

Ottelu meni ainakin aluksi vanhan kaavan mukaisesti, SaiPa teki avausmaalin (Nylander laukoi kauhean vedon, Lundel tilanteessa täysin voimaton), ja sitten IFK kiri taas tasoihin.
Tällä kertaa ei toinen erä ollu niin IFK:n vaan sekin oli tasaista vääntöä.
Kolmannessa sitten Luttinen sikaili itsensä suihkuun ja SaiPa ratkaisi hyvällä prosentilla.

Nyt on tämä ottelusarja vielä täysin auki, tilanne 3-2 ja seuraava peli kisapuistossa. Ei paljoakaan parempaa voi edes toivoa.

Oli muuten kummallinen jäähy se Malmivaaran estäminen. Salmelainen kaatuu ja liukuu Ollin jalkoihin. Selvä estäminen!
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Saipalle

voittonne oli ansaittu täysin. Ei se mitään hupi jatkuu. Sheddenin pitää nopsaan hankkia uusi pelikirja sillä tuo peli mitä tänään HIFK esitti oli aivan samanlaista kuin runkosarjan alussa - mikä vitun back to the past meno nyt on päällä? Pelattiin viides ottelu samaa vastustajaa vastaan ja peli oli kokonaisvaltaisesti pahiten yössä mitä koko sarjan aikana. Liike, pelirytmi, kiekkokontrolli oli totaalisesti parempaa runkosarjassa kärkijoukkueita vastaan ja nyt kaikki tämä on poissa.

Pahiten tässä sarjassa kusee valitettavasti tällä hetkellä Shedden, jota Mälkiä on vienyt kaksi viimeistä peliä kuin märkää rättiä. Mutta, en lähde nyt enempää asiaa ruotimaan, koska saan kumminkin näpeilleni HIFK:n viedessä loppupelit suvereenisesti Dougin kaivaessa sudenpentujen käsikirjasta kappaleen pleijarikiekosta.

Vielä maininta siitä, että HIFK:n pelaaminen näyttää aivan toisinnolta mitä tulee runkosarjan alkuun. Lauantaina Saipa kesälomille. Adjö!
 

ptctinke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uskallanko...noh uskallan

Tämän kauden suurin yllätys kolkuttaa jo ovella. Jokerit on tietenkin oma lukunsa.
On mielenkiintoista nähdä kuinka HIFK:n valmennus toimii tilanteessa, jossa näin noviisin silmin on nähtävissä "vähän" väsymystä HIFK:n pelissä. Nyt tarvitaan muutakin kuin desibelejä tilanteen selvittämiseksi. Uskon kuitenkin, että HIFK vie sarjan.

Raipella oli vähän samanväriset posket haastattelussa kuin Karalahdella.

-PTCTINKE
 

limE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo-o, täytyy sanoa että vituttaa kun maksoin 14€ lipusta. olis saanu tolla rahalla 3-4 kaljaa jostain. Ostin jopa rantapallon.. noh.

En väitä että Henriksson ratkaisi ottelun, mutta kyllä tää kaveri on divaritason tuomari. missään vaiheessa ei ollut selkeetä linjaa. Ensimmäisessä erässä olisi pitänyt antaa 3 jäähyä Saipalle pelin loppupuolella, mutta kun ei uskalla tehdä ratkaisuja niin mikäs sitten. IFK:n parhaat oli tänään Häppölän kenttä, ja neloskenttä. White pelasi OIKEASTI hyvin tänään.

Salmelainen - jos omalla joukkueella on 5 min alivoimaa, niin miksi VITUSSA sä otat 2 min jäähyn vaan siksi kun ei oma peli toimi? Ei tollasta paskaa kukaan jaksa kattoa.

- Parsons : lähettäkää takas jenkkeihin
- Karalahti : ei ole mies kyllä kunnossa vieläkään..
- Hauhtonen : ...
- Hirschovits : miksi ei kulje?

Onneks olkoon Saipa, olitte taas parempia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Mietteitä pelistä:

- Salmelainen oli kehno. Sooloili ja koukki jatkuvasti (vaikkakin ainakin yksi jäähy oli kyseenalainen)
- Jere ohitettiin pari kertaa helposti, mutta vastaavasti pari hyvää oivallusta
- White oli ifk:n paras pelaaja 1. erässä, järjesti hyvän tilanteen muistaakseni Fagerstedille. Lisäksi rauhallista peliä kahden miehen alivoimalla (tosin oli kentällä aloituksen jälkeen vain n. 10 sek
- ifk:n pelinrakentelu huonoa, pitkä kiekko ja perään. Avaukset myös luokattomia. Tähän vaikutti Saipan aktiivinen karvaus.
- Saipa ansaitsi ehdottomasti voiton. Viitaluoma rakenteli hienosti tilanteita.
- Joko Saipan pelaaja sai Luttisen laitataklauksesta aivotärähdyksen tai näytteli raukkamaisesti tuuperrettuaan heti kun Henriksson katsoi häneen. 5 minuutin ylivoima oli täysin Saipan näytöstä - miten runkosarjan kakkonen pystyi olemaan noin pahasti tuuliajolla ja vailla tahtoa?
- Lundell pomputteli kolmannessa erässä, mutta häneen peli ei ratkennut. Koko jengi oli vain ryhmä vätyksiä.
- Saipan kannattajajoukkojen kannustushuudot kuuluivat usein paremmin vaikka istuin ifk:n hyökkäyspäädyssä
 

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa teki mitä sen piti tehdäkin. Aivan sama tuliko voitto hyvällä pelillä, tuomarin avustuksella, onnella vai peräti Kummolan käskemänä... Voitto on aina voitto!
Viitaluomalle on taidettu laittaa makea bonus ens kauden sopimuksen kylkiäisinä... "Täten lupaan, että en tee enää yhtään maalia tulevan joukkueeni verkkoon", niin ponnettomilta noi Villen ratkasuyritykset monista avopaikoista näytti.
Canalin selostaja oli muuten pahemmin puolueellinen kuin meidän Tauru. Tinke joutu jatkuvasti toppuuttelemman ukkoa... kuka lie... Koffin paita näytti olevan päällä.
Ja sit tää superidiootti Lähteenmäki... Ei vittu, mitä juttuja pelin jälkeen. Täytynee ajaa autolla sen yli ja huutaa vaan ikkunasta, että pidä pää ylhäällä neiti! Oisko Aravirta muuten Hifkin ens kauden koutsi... sen verran kommenteissa sinnepäin puhalteli.
Ja loppuun... kuulinko väärin vai naksahtiko toisen joukkueen selkäranka tämän sarjan suhteen?
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ropelli kirjoitti:
Ja loppuun... kuulinko väärin vai naksahtiko toisen joukkueen selkäranka tämän sarjan suhteen?
Kuulit väärin, se oli Eero Taurun lasit jotka menivät rikki...
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos SaiPa hienosta voitosta. Täytyy myöntää, että pessimismi iski enkä mennyt hallille, mikä oli iso virhe.

Vaikka täällä on tänään kovasti IFK:ta moitittu, niin IFK on yhä suosikki menemään jatkoon. Toivon tietysti, että SaiPa jatkaa (tai parantaa) lauantaina hyvällä pelaamisen tasolla, joten jos kaadutaan, niin kaadutaan saappaat jalassa. Lauantaiksi vaihtuu varmaan tuomari (Levoseen?) joten siinä mielessä jäähyjä varmaan tulee vähemmän kuin tänään. Kumman etu se sitten on...Sheddenin mielestä IFK:n ylivoima on ollut hevosenpaskaa koko playoff-sarjan ajan.

Toivottavasti Kisapuisto täyttyy lauantaina SaiPan faneista, jotka huudollaan ovat se kuudes kenttäpelaaja. Parempi voittakoon, myös silloin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Jokipojat
No niin

Olipa hieno voitto Saipalle ja mihin paikkaan!!

Vaikka Canalin "puolueettomat" selostajat tekivät kaikkensa Saipan dissaamiseksi, niin kuinka kävikään? Kaikki vain muistivat mainita, että Hifk ei pelaa tasollaan ja ei saa parasta tehoaan irti..............hei, voisiko se johtua siitä seikasta, että Saipa on aika kova jengi tällä hetkellä? Tosin tällä palstalla on moni Hifkin kannattaja asian maininnutkin, mutta aika vähille palstamillimetreille se on tällä kaudella mediassa jäänyt. No onhan se tietysti ymmärrettävää että Narrien rämpiminen ja Sheddenin pelikirja on tärkeimpiä uutisia, mutta lauantaina joukkueet taas lyövät yhteen.........toivottavasti Saipa hoitaa homman niin ei tarvitse ajella lappeenrantaan saakka helsinkiläisten voittoa katsomaan.............tosin siitä ei ole epäilystäkään!!!

Sarja on vahvasti kääntymässä Saipalle ja siitä koko joukkueelle, sekä Mälkiän Heikille suuret kiitokset. LISÄÄ TÄTÄ!!!!!
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Toivottavasti jokainen ymmärtää laittaa ihan sen ylimmäisenkin napin pompastaan kiinni, "tämä on nyt sitä kuuluisaa nasuria" (-Antero Mertaranta), mutta hyvin äkkiä tuo nasuri muuttuu tunteeksi, joka vastaa pienen oravan olotilaa käpykätkön ollessa jäässä. Voittoa lähdetään hyvillä mielin lauantailta hakemaan, huutakaa SaiPa voittoon te, ketkä paikalle pääsette.

Kovasti tuli asiaa urheiluohjelmissa vaan eipä tullut taklausta nähtäväksi.

Tärkeintä on, että siinä vaiheessa kun "sarja on jo taputeltu", se ei sitä vielä SaiPan joukkueen mielestä ollut, ja hieno taistelu on palkittu kahdella voitolla. Kuten joku jo sanoikin, saappaat jalassa kaadutaan jos kaadutaan, toivottavasti voitetaan. Kiitos SaiPa!
 

Rygge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jaro
Ottelusta lienee jo kaikki tarpeellinen sanottu, mutta yritetään nyt jotain.

Eniten ehkä itsellä pistää silmään se, että IFK:n avauspeli on tällä hetkellä täysin luokatonta. Jotenkin tuntuu siltä, että avauksia ei edes uskalleta yrittää, vaan tyydytään vaan roiskimaan kiekkoa päätyyn. No, mikäpä siinä, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että kulmista kiekon kanssa tulee jatkuvasti kaveri, joka kantaa keltaista pelipaitaa. Ei näin.

Viimeistään lauantaina olisi mielestäni myös aika koettaa ykkösketjuun tehdä joitakin muutoksia. Hauhtonen on tällä hetkellä niin yössä kuin mies vaan voi olla. OK, ei Salmelainenkaan ole lähelläkään omaa tasoaan, mutta mikäli Tonylla olisi rinnallaan sentteri, jolla pelihuumori olisi edes vähän enemmän kohdallaan kuin Hauhtosella, voisi jotain tulostakin vaikka syntyä.

Lauantaina tämä sarja olisi viimeistään katkaistava, seitsemännet pelit ovat aina täyttä lottoa. Mikäli esitykset jatkuvat samanlaisina, ei siitä tosin tarvitse unelmoida. SaiPa alkaa vihdoinkin kerätä kovan työn hedelmiä IFK:n tyytyessä statistin rooliin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
parempi huominen? kirjoitti:
hei, voisiko se johtua siitä seikasta, että Saipa on aika kova jengi tällä hetkellä?

Spontaani repeäminen tuolle. Ei kukaan väitä, etteikö Saipa olisi kova, fakta nyt vaan on se, että me emme ole olleet sillä tasolla mikä on todistettavasti nähty tällä kaudella. Sen asian kanssa Saipalla ei sinänsä ole mitään tekemistä.

Tuomarista sen verran, että tasaisen paska. Turha siitä on kitistä, onneksi edes tasainen.

Lauantaina jatkuu, paikalla ollaan.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Iso käsi Saipalle ja sen pelihuumorille.IFK:oon pelaajia ja valmennusta peili kutsuu hieromaan lähempää tuttavuutta.On suorastaan ihme että tolla IFK:oon pelillä ja asenteella yleensä vielä tarvii ainakin 2 peliä pelata,eikä olla jo lomilla.Nyt kannattas jo vetää lauantai riskillä ja muuttaa selkeesti kokoonpanoja.Tuskin auttaa,ellei pelaajien päässä tapahdu lampun syttymistä.Ajattelin olla kirjottamatta tästä sarjasta ennen kuin se on taputeltu,mut pakko oli,sen verran huonot vibat kulkee tällä hetkellä sisuksissa.Vielä kerran,Onnea Saipa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös