HIFK-Saipa 11.2.2003 klo 18.30

  • 15 161
  • 174

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Korak
Mitä!?, voittajalle luvassa neljä pistettä? Kyllä siellä on ihan maksimissaan kolmeen pisteen ottelu. Ja voittaja saa niistäkin vain kaksi pistettä.
;)

Jaah? Ehkä meillä sitten täällä "venäjällä" lasketaan eri tavalla? =)

Niin, eikös se neljän pisteen ottelu ole sellainen sanonta, vai olenkohan todellakin kuumeessa että hourailen...?
 

theref

Jäsen
Mitäs siitä, helvetin tärkeä pelihän tämä on molemmille.
SaiPa ei saa jäädä ilman pisteitä tässä ottelussa. Tarkoittaa siis, että yksikin piste tältä matkalta riittää.

Muutaman tunnin kuluttuahan se sitten selviää.
 

Aksu

Jäsen
Tuliaiset taitavat jäädä vähiin Helsingin reissulta. Toivottavasti matkaan kuitenkin lähtee miehekkään taistelun jälkeen edes mustelmia eikä jäädä jalkoihin mitäänsanomattomalla pelillä.

Jaahas, voitosta en uskalla edes puhua. Hifkin peli heittelee jonninverran ja meillä taasen tasapaksua koko ajan. Piste olis loistava saavutus.
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Nyt olis hyvät saumat napata pisteet petoluolasta, kun vastustajalla sivussa pari tärkeää pelimiestä, ahh vahingon ilo se paras ilo.

Sumputtakaa, estäkää, kahvatkaa, koukkikaa.. kunhan se voitto tulee sieltä. Saas nähdä innostuuko IFK taas rymistelemään, kuten edellisessä kohtaamisessa Helsingissä. Toivottavasti meidän mikkihiiret ei jää pahasti jyrän alle.

Haiskahtaa tasapeliltä.. ähh 5-2
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Salmisen veto ykköskenttään on mielestäni erinomainen ja kokeilemisen arvoinen ratkaisu. Kunhan se pelinrakentaminen jätetään ketjukavereille. Hyvä että se Kurvinen saatiin mukaan, vaikkei mies varmasti täydellä teholla tänään luistele. Kibe ja Zidin sekä tietysti Vopatin poissaolot harmittavat ja saattanevat vaikuttaa pelin kulkuun. Näillä kuitenkin mennään.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Saipalla on pitkävedossa muuten vieraspelikertoimena 3,25, eli ihan kokeilemisen arvoinen. Koska IFK:n loukkaantumistilanteen myötä, pidän Saipaa jopa hienoisena ennakkosuosikkina.

Sain juuri Joonas Vihkolta terveisiä, että mies on kyllä pelissä mukana, siinä Kurvisen paikalla, toisen ketjun laiturina.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi on sentään B3 :ssa muutakin katseltavaa kuin hirmukiekko areenalla.Eipä silti, onhan meille tarjoiltu koko kausi vajaata miehistöä mitä tulee menestymiseen,joten ei tämä nyt ihan uutta ole
cool,cool,cool.
 

pepito

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt näyttää kyllä avauskokoonpano aika huteralta...

IFK seisoo ja kaatuu Stathoksen kanssa.

Mutta pahaa pelkään että L. Vaic jälleen kerran varastaa koko shown, mies mättää sellaset 2+2 tänään. Minkä jälkeen Pena hoitaa hänet meille ensi kaudeksi, ja meillä mies on täysi floppi. Tekee ehkä maalin ekassa matsissa, sitten vaeltaa kuin yössä 15 matsia ja saa potkut. Mies valitsee HPK:n tai palaa kotinn Lapeenrantaan ja upottaa IFK:n heti ekassa kohtaamisessa.

Miksi minulla on tällainen visio? Onko tällaista kenties tapahtunut aiemmin? Siis että omat koirat purevat.

Ei vittu, ei se näin huonosti voi mennä. Toivottavasti ne nyt sen pelin hoitais! Ja jos se hävitään niin toivon näkeväni edes yleisöystävällistä kiekkoa.

Jos ei Salminen kohta onnistu niin pois vaan, ei se ainakaan mun mielestä ole tuonut mitään lisä-arvoa joukkueeseen. Eihän se ole edes omia kasvatteja.
Nyt alkaa melkein olla ikävä Simicekiä, mutta hei ei se mitään, meillähän on Treille!!! Ja Mrazek! ;-)
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tästä se alkaa...

Niin alkaa nimittäin SaiPan ylämäki. Voittoja tulee voittojen perään, ja peli kulkee jopa paremmin kuin alkukaudesta.
Machuldalle onnistumisia ja jyvä jälleen kohdalleen. Ciprusta niskasta kiinni ja ravistellaan hereille (ei liian lujaa; vanha mies...) Vaic+ 2. ja 3. kenttä jatkaa hyvää peliä ja Kermanille tulee taas tehot 2+1 ja tulokkaiden pistepörssin johto kasvaa.
Kun Bombic on poissa täytyy muiden vastata entistä lujemmin HIFK:n fyysiseen peliin. Hulkkosen johdolla Bruun terästäytyy ja jakelee niittejä aivan hurmiossa. SaiPan poliisiksi nousee ehkä hieman yllättäin järkälemäinen Matti Hana. Mies siirtelee HIFK:n maalinälkäisiä hyökkääjiä pois Juhan maalin edestä, kuin muurahaisia piknik liinalta.
Tuosta ja orastavasta tappiosta tulistuneena Vopat päättää hieman kouluttaa nuorta nöösipoikaa, vaan Hanapa näyttää Vopatille mistä se idän jätti onkaan tehty.
Tiukka peli päättyy lopulta selvään 5-4 voittoon jatkoajalla. Voittavaa joukkuetta en paljasta, mutta sen voin kertoa, että tänään Suomen kevät talven yössä ajaa bussilastillinen iloisia jättejä idästä helsingistä kohti kotia.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
panokset...

...ovat kovat kuten täällä jo on ehtimiseen toisteltu. Nyt kuitenkin jos kaikki (SaiPan kannalta) positiiviset jääkiekkojargonin helmet toteutuvat, mahdollisuudet voittoon ovat olemassa.

pistetään nyt sitten 2-3 ja. Machulda herää ja HIFK jäähyilee itsensä jälleen iltapäivälehtien otsikoihin.
 

Carlos

Jäsen
Täysin odotusten mukaan edetään, Saipa johtaa kuten oli odotettua.. Näissä lukemissa siis erätauolle, toiseen erään 1 maali lisää Saipalle, ja viimeisessä molemmat saattavat tehdä yhden.

Onnea pisteistä Saipalle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa johtaa...??? No jopas... Kerrankin näin päin. Jos nyt vielä onnistuttaisiin pitämään nämä asemat eikä lähdettäisi hötkyilemään... Ne neljä pistettä tulisi tarpeen kyllä.
 

Carlos

Jäsen
Anteeksipyyntö

Saipalle, tarkoitukseni ei ollut aliarvioida teidän maalintekotaitoja. Joka tapauksessa omani tunnen, ja voin edelleen vakuuttaa käsi sydämellä että Hifk tekee ottelussa enintään yhden maalin, joten voitte edelleen olla ihan luottavaisin mielin niiden pisteiden suhteen.

Tack och adjö.
 

Aksu

Jäsen
Peli alkoi pelottavan hyvin. Tästähän on legendaarisesti vain yksi tie eli alaspäin. No, jospa tällä kertaa kestäisi vieraissakin.
 

Pioneer

Jäsen
SaiPa on hereillä heti alussa, käsittämätöntä! Ikitaistelija Tore ja "valmis SM-liigapelaaja" Kerman löivät limpun HIFK:n byyriin ja mikäs sen hauskempaa. SaiPan oma selostajakin haukkuu Pärssistä sukeltelijaksi ja Kuokkanen loistaa.

Lainaan tähän aikamme "suurien ajattelijoiden" hokemaa kysymystä:

Oi onko tämä alku jonkun suuremman?

Edit: HIFK kavensi sitten heti viestin lähettämisen jälkeen... väännöksi menee.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Ja hyvin menee Saipalla 2-0 johdosta 2-4 tappioasemaan. Kuokkanen kypsyi ja matkasi vaihtoaition puolelle. Siitä se lähtee. Toivottavasti hikf ymmärtäisi lopettaa pelaamisen ajoissa ja antaa maakunnan miehille mahkuja.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Älkääpäs luulkokaan. Härifrån tvättas eli täältä pesee, sano Söderholm. (Toivottavasti tätä kirjoitettaessa ei tule kintuille)

Mutta nyt Söderi on ajamassa itseään väkisin MM-joukkueeseen. Kauden tavoite oli vain päästä kokeilemaan rinkiä, mutta nyt näyttää jo paremmalta.

Molemmat kun tekee yhden niin monivetokin näyttää hyvältä.
 

Vaicci#63

Jäsen
Kiitos SaiPa!
Alku näyttikin jo liian lupaavalta. Kyllä oli kiva kuunnella radiosta kun yleisö riemuitsi Hifkin johtomaaleja. Ilkka on varmaan ikionnellinen... Tästä ei nousta enää mitenkään muuten kuin siten että Hifki alkaa pelaamaan niin surkeasti, että meidänkin pitää onnistua.

Veikkaus loppupelistä.
Aigars saa taas jämämaalin ja peli päättyy 7-3.

Kyllä oli muuten energinen päivä....:)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Vaicci#63
Kiitos SaiPa!
Alku näyttikin jo liian lupaavalta. Kyllä oli kiva kuunnella radiosta kun yleisö riemuitsi Hifkin johtomaaleja. Ilkka on varmaan ikionnellinen... Tästä ei nousta enää mitenkään muuten kuin siten että Hifki alkaa pelaamaan niin surkeasti, että meidänkin pitää onnistua.

Ei nyt heitetä kirvestä kaivoon vielä. Yksi erä aikaa, eikä kaksi maalia ole vielä mahdottomuus kurottavaksi... ehkä? Pakko tässä ainakin tasapeliin uskoa, pisteitä tarvitaan ja luovuttamiseen ja syyllistämiseen ei ole aihetta.

Oliko muuten niin että Vallu sai taas jonkun vamman, ainakin Eeron höpinöistä sai jonkun sensuuntaisen mielikuvan? Osaako joku kertoa?

Maaleja SaiPa, maaleja! Neljä pistettä tarjolla!
 

Pioneer

Jäsen
No voi rotta! Ensin telotaan kultakypärä Machulda ensimmäisessä vaihdossa pihalle (hymiö) ja sitten ruvetaan tekemään maaleja ja masennetaan Kuokkanen. Ei perkele IFK! Teidän kautennehan piti olla jo ohi...

Vielä on toivoa. HIFK ei ole tällä kaudella kovin monesti onnistunut kahdessa erässä peräkkäin, joten jospa kelkka vielä kääntyisi kertaalleen ja SaiPa laskettelisi HIFK:n kiinni. Kovin alakynnessä vaikuttivat kuitenkin keltamustat olevan, joten varsin epätodennäköiseltä nousu tällä hetkellä tuntuu, mutta periksi ei silti anneta!

Moneskohan kerta tällä kaudella, kun SaiPa vaihtaa maalivahtia kesken ottelun? Vastaan itse: liian mones.

Edit: Pitkästä aikaa vähän äksöniä Helsingin Jäähallissa:

37.55
SaiPa Petri Kokko Väkivaltaisuus 2min

37.55
HIFK Timo Pärssinen Väkivaltaisuus 2min

38.09
SaiPa Matti Hana Väkivaltaisuus 2min

38.09
HIFK Ilkka Pikkarainen Väkivaltaisuus 2min

Edit2: Machuldalta revähti kylki ensimmäisessä erässä. Koitti yhden vaihdon verran toisessa erässä, muttei kyennyt jatkamaan. Toivottavasti paranee pikaisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Vaicci#63

Jäsen
Kyllähän tässä on uskottava.

Tuskin nuo omiin menneet maalit ovat maalivahdista johtuneet. Eiköhän se mene puolustuksen piikkiin. Söderholm pääsi aika vapaasti Taurun mukaan ampumaan maalin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Taas kun on duunissa joutunut ns. seuraamaan vain tekstillisesti, niin pihalla on kuin rantakeinu. Toivottavasti jotain kivaa on hallilla kuitenkin tapahtunut. Toi pirun Hjallisradiokin piruuttaan lähettää Bleg-peliä.

Statseista päätellen kerrankin toinen erä on pelattu eikä ihmetelty. Älkäkääkö nyt sitten alkakaako peruuttelemaan enää. Tulta päin, hyökkäys on paras puolustus!
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti fiftyeight
Älkäkääkö nyt sitten alkakaako peruuttelemaan enää.

Yksi kaappi lisää ja sen jälkeen hirvee kahvaaminen ja roikkuminen päälle. Sitä kutsutaan 2000-luvun puolustuspelaamiseksi SM-liigassa. Ja se tuo myös pre-pleijaripisteitä. Tuohan, tuohan ...
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut

HIFK:lle, täältä umpisurkean selostajan välityksellä peliä seuranneena kuulosti että Stathos olil hyvä ja SaiPan toinen erä kaatui jäähyihin ja yleiseen hyvänolontunteeseen.

Tiedä sitten mikä on mutta ei tunnu olevan tuuria sen enempää kuin 60 minuutin jaksamistakaan SaiPalla.

EDIT:sanavaihdos ja pientä viilailua
 

menza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo onnittelut vaan voittajalle. Kuulosti selostuksen mukaan tuo 2. erä olleen saipalta aika surkeaa peliä...

No ei saa jäädä murehtimaan, vaan torstaina Bluesin kaatoon. Silloin on uusi päivä ja toivottavasti uudet kujeet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös