HIFK pudotuspeleissä 2014

  • 10 441
  • 22

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Nyt, kun paikka Lomarengas-kierroksella on varmistunut, ajattelin avata oman ketjunsa tulevien pudotuspelien ennakointiin. Homma starttaa siis Pelicansia vastaan lauantaina joko Lahdessa tai Nordiksella. Itse toivon vieraspelialoitusta, koska kuten moni muukin on todennut, kotialoitukset ovat olleet IFK:lle todella haastavia viime vuosina.

Minkälaista kevättä voidaan siis odottaa? Säälipleijareista (sorry Liiga, jotkut asiat vaan istuvat paremmin puheeseen) on vaikea ponnistaa ja jos jatkoon mennään, tulee vastaan joko Kärpät tai Tappara. Jengi on kuitenkin mielestäni laadukas ja pelaa nyt hyvässä mielentilassa Summasen poistuttua pukukopista. Mikäli joukkue pelaa kuten eilen JYP:iä vastaan, puolustaen tiiviisti ja aktiivikarvauksella pyrkien kiekonriistoihin ja ollen vahva kaksinkamppailuissa, voi sillä olla mahdollisuuksia yllättää altavastaajana, mikäli Pelicansista selvitään. Paras kolmesta on raaka formaatti, koska yksittäisen pelin tulos ratkaisee niin paljon, mutta itselläni on luottoa, että jengi on valmis yhtenäisenä ryhmänä pelaamaan itselleen hyvän kevään.

Sillä on myös vaikutusta, minkälainen kokoonpano saadaan jalkeille. Eilen hyvin pelanneesta ryhmästä puuttuivat vielä Mäkelä, DeSantis, Kuparinen, Kurvinen ja Ramstedt. Tiettyjä koostumuksia on varmasti lyöty lukkoon jo nyt, mutta esimerkiksi kakkosketjussa Hári oli vähän kevyen oloinen ja puolustuksessa Forsberg todella hasardialtis. Sen sijaan kolmosketju Talaja-Luttinen-Partanen on hyvinkin pleijarikelpoinen koostumus sellaisenaan. Mäkelän romuluista otetta kaivataan kyllä maalinedustalla, samoin Ramstedtin taitoa ja Kuparinen olisi kyllä miellyttävä ylläri nelosen keskelle. Tämä vapauttaisi Nykoppin pelaamaan laidassa.

Torstain peli siis alta pois, toivottavasti saadaan tavallisesta poiketen hyvä kenraali. Sitten lauantaina kiekko jäähän ja kohti kevään pelejä!
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Valitettavasti joukkueesta puuttuu pleijarimenestykseen tarvittava rutiini ja tappamisen meininki. Perus-pelitapa ei ole niin syvällä selkärangassa että joukkue voisi voittaa ottelusarjoja kärkijengejä vastaan.
Ikävää, mutta näin se tänä vuonna menee.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valitettavasti joukkueesta puuttuu pleijarimenestykseen tarvittava rutiini ja tappamisen meininki. Perus-pelitapa ei ole niin syvällä selkärangassa että joukkue voisi voittaa ottelusarjoja kärkijengejä vastaan.
Ikävää, mutta näin se tänä vuonna menee.

Kyllä. Pelsuja vastaankin tekee jo tiukkaa. Heillä on ihan yhtä kova draivi päällä, joten sen osalta meno on tasan. Ara on ajanut systeemiä kauemmin sisään ja Lahteen jos saavat buumin päälle, kaikki on mahdollista.

Mikäli Pelsuista mennään eteenpäin, on Kärpät ehkä jopa mieluisampi vastus. Tappara ja Rautakorpi osaa pelata IFK:ta vastaan tarpeeksi mulkku-kiekkoa, joka on ollut myrkkyä viime kaudet. Kärpät olisi jopa näistä kahdesta enemmän horjutettavissa.

Mutta realistisesti jo Loma-kierrokselta jatkoon pääsy on voitto, puolivälieristä en odota jatkopaikkaa.
 

Jindebyne

Jäsen
Täyden päivätyön saa jengi tehdä, jos meinaavat edes Pelicansin laittaa lauluun sääleistä. Pelicans ei toki ole ollut vastustaja pahimmasta päästä HIFK:lle vuosien aikana.

Jos sääleistä mennään oikeisiin pudotuspeleihin niin ehdottomasti toivon Kärppiä vastaan mielummin kuin Rautakorven mitään joukkuetta. Kärppiä vastaan on mahdollisuudet haastaa yllättäjän roolissa, mutta Tapparaa vastaan käy kuten viime keväänä.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Jotenkin tuntuu siltä että joukkue joutuu keskittymään paketin kasassapitämiseen niin paljon että se vie kaiken huomion. Voittavalla pleijari-joukkueella tuo homma tulee rutiininomaisesti ja joukkue voi keskittyä voittamaan. HIFK vm 2014 ei ole tuolla tasolla.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varovaisen optimistisin fiiliksin lähden kohti pleijareita. Diggasin joukkueen meiningistä jo KalPa-matsissa ja eilinen peli oli vielä monta astetta parempi. Vapautuneisuus näkyy jengin otteista ja nyt kyse on lähinnä siitä, osataanko Ramin sisään ajamaa pelitapaa noudattaa tarpeeksi hyvin. Periaatteessa meillä on mahdollisuus mennä vaikka kuinka pitkälle, mikäli tähtimerkit ovat kohdallaan. Jengissä on Villen ja Söden kaltaisia johtajia, jotka tietävät mitä voittaminen vaatii. Jengissä on priimaluokan yksilötaitoa mm. Puustisen ja Pakarisen muodossa ja raskaan työn raatajia mm. Partasen ja Luttisen muodossa. Jengillä on Liigan eliittiin noussut maalivahti, joka toki on vielä katsomaton kortti pleijareiden osalta.

Jos katsotaan Pelicans-sarjasta eteenpäin, Kärpät ja Tappara saattavat olla liian kovia kantoja kaskessa. Noilla kahdella on pelitapa iskostettu selkäytimeen jo kuukausia sitten ja myös yksilötaitoa löytyy hurjasti. Toki myös IFK on treenannut pitkin kautta ja voikin olla, että se pelitapa on hyvin hallussa, mutta vasta nyt Ramin poistuttua sitä voidaan toteuttaa, kun pelaajat voivat toteuttaa itseään eikä jokaista pientä virhettä tarvitse pelätä. Tässä on se IFK:n toivo pitkän kevään suhteen. Kiva-Harri saattaa olla parasta, mitä IFK:lle on tapahtunut kevään 2011 jälkeen. Tsemppaava ja motivoiva valmentaja on tähän saumaan juuri se, mitä alistunut ja virheitä pelkäävä joukkue tarvitsee. Pelaamisen riemu on palannut ja jokainen yksittäinen pelaaja on yhtäkkiä nostanut tasoaan. Pian nähdään, mihin se lopultakin riittää.

Varovaisen optimistisesti lähden siis kohti Pelicans-sarjaa. Mulla on ihan pieni kutina, että tämän kevään IFK saattaa olla yllättävänkin timanttia kun tosipelien aika koittaa. Katsellaan.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Minä lähden ainakin ihan sillä mielellä että pussinokat hoidellaan ilman muuta ja jatkossakin annetaan kunnon vastus ja jos se ei riitä niin kaadutaan saappaat jalassa. Mitään menetettävää ei ole, pelkästään voitettavaa eikä ole minkäänlaisia ennakkosuosikin paineita, kuten esim. näädillä on koska onhan heitä nyt jo koko kauden leivottu melkein varmoiksi mestareiksi.

Kärpät ottaisin mieluummin vastaan kuin Tapparan, ihan vaan siitä syystä etten jaksa enää katsella sitä kahvara kiekkoa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kyllä mä luulen, että HIFK kaataa Pelsut. Husso on selvästi parempi veskari kuin vastustajan vastaava ja Ara ei nyt ole ihan playoffgurujen ykkönen mun kirjoissani. Paradoksaalista kyllä, olisin Pelicans-voitosta vielä varmempi, jos Summanen olisi yhä puikoissa. Hänen ultrapuolustuksensa yhdistettynä hyvään veskaan olisi tehnyt HIFK:sta todella vaikean voitettavan. Siis Pelsuille. Kivan railakas kiekko on viihdyttävää, mutta riskialtista. Eilenkin nähtiin jo muutaman kerran kuinka pakit nousivat hyökkäyksissä liian ylös. Jyp oli aivan sukka, eikä pystynyt iskemään näistä takaisin. Niinhän sitä sanotaan, että runkosarjassa voi vielä pärjätä hyökkäämällä, mutta hyvät loppusijoitukset otetaan puolustamalla.

Tästäkään huolimatta en valita valmentajan vaihtumisesta pätkääkään. Pudotaan mieluummin rytinän, viihteen ja tunteiden kera kuin mennään pelokkaasti neppaillen jatkoon. Oli koutsina kuka tahansa, seuraava kierros tulee sitten jokatapauksessa olemaan aika kovaa kyytiä. Ennustan samoja lukemia kuin viime keväänä; sääläreistä jatkoon 2-1 ja puolivälierässä pataan 1-4.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskon, että Pelicansia vastaan jatketaan puolivälieriin suoraan kahdella selkeän marginaalin voitolla. Sitten vastaan tulee joko Kärpät tai Tappara, joista itse mieluummin ottaisin vastaan oululaiset ihan sillä verukkeella, että tukka-Jukka on nyt saanut pari kautta valmistaa ryhmäänsä, jossa kaiken päämääränä on siintänyt menestys tässä keväässä. Kärppiä vastaan IFK:lla on ollut ihan hyviä matseja männä vuosina ja näen, että yhteen-kahteen ryöstöön on mahdollisuus olettaen, että Husso saa päälle Jumala-moodin. Ennen kaikkea toivoisin näkeväni samankaltaista menoa ja melskettä, kuin viime tiistaina JYP matsissa. Veikkaus, kausi jatkuu vielä HPK+kahdeksan matsia.
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kai ketään haittaa jos tässä kohtaa kerrataan vähän HIFK:n 2000-luvun pleijarihistoriaa? Omakohtaista kommentointia joten anteeksi pieni ajoittainen katkeruuden ja sarkasmin häivä...

2000:
PVE: -Tappara 3-1
VE: -TPS 1-3
(Mestari-tepsiltä käytiin ryöväämässä kättelyssä kotietu mutta pitemmälle ei pelkällä Hannes Hyvösellä jaksettu. Silti jo Tapparan kaato suuri yllätys.)

2001:
PVE: -Ilves 2-3
(Ilves jatkoi välieriin ottamaan Tapparalta turpiin niin että soi.)

2002:
(Loistokausi toi 10. tilan eikä mitään säälejä oltu onneksi vielä keksitty.)

2003:
PVE: -Jokerit 0-4
(Jokerit jatkoi häviämään välierät Kärpille.)

2004:
PVE: -Ilves 4-3
VE: -Kärpät 2-3
(Ylivoimaisen suosikin pelasti Ilveksen vaarien kanssa katastrofilta vain puolivälierien typerä venytys neljästä poikki -sarjaksi. Kärppiä vastaan johdettiin neljättä ottelua kotihallissa 2-0 hetki ennen toisen erän loppua ja hallittiin peliä koko ajan selvästi mutta sitten... Kärpät sentään ryhtyi samantien dynastiaansa rakentelemaan.)

2005:
PVE: -Lukko 1-4
(Tomas Vokoun, Olli Jokinen ja kumppanit eivät mahtaneet mitään huippukuntoiselle Lukolle, jonka tosin Kärpät murskasi välierissä helposti.)

2006:
PVE: -Saipa 4-2
VE: -HPK 2-3
(Runkosarjan kakkosta eivät niukat Saipa-voitot sentään siivittäneet kaatamaan HPK:ta, joka näin marssi puoli-ilmaiseen mestaruuteen ihmeensä jo tehneen Ässien kustannuksella.)

2007:
PVE: -HPK 1-4
(Edelliskauden mestari piti stadilaisia pilkkanaan, mutta sitten itähelsinkiläiset veivät seuraavalla kierroksella kuin kuoriämpäriä.)
 
Viimeksi muokattu:

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
2008:
Säälit: -TPS 2-0
PVE: -Blues 1-4
(IFK:n perinteinen pisteautomaatti Blööshi ei kaikkien aikojen kaudellaan antanut mitään saumaa, ja marssi samantien ihme ja kumma finaaliin asti jossa toki Kärpiltä turpiin.)

2009:
Säälit: -TPS 0-2
(Runkosarjan 10. Tepsi sai hengen päälle suurvoitostaan ja jatkoi puolivälieriin jopa haastamaan mestari-Jypiä toki lopulta häviten.)

2010:
PVE: -HPK 2-4
(Kerho haistatti IFK-"sykleille" veet ja kaatoi kuin hurmoksessa seuraavaksi suurseura Kalpankin mutta jäi finaaleissa TPS:n (runkosarjan kuudes!) jyrän alle kaikin puolin erikoisen kauden päätteeksi.
Sykli?
1974 kultaa
1980 kultaa
1986 hopeaa
1992 pronssia
1998 kultaa
2004 pronssia

Eli aina 6 vuoden välein jonkinlaista medaljonkia. Tähän asti.)

2011:
PVE: -Jokerit 4-3
VE: -Lukko 4-1
Finaalit: -Blues 4-0
(Reitti ”ihmeeseen”:
1. Oikeasti paskoista "ifki-pikkaraisista" päästiin jo/vasta keväällä 2010 eroon (tosin itse ihmettelin miksi Turo Järvinen jäi).
2. V-n tammikuu-hankinta Hyvösestä (mallia Caloun 2000) päästiin ajoissa eroon.
3. Hamilton loukkaantui just ennen pleijareita. Periaatteessa huono juttu mutta täysi kotimaisuus hengen kannalta loppupeleissä lienee aina plussaa.
4. Pelillisesti ok mutta tuloksellisesti äärimmäisen tehoton alku jokeri-sarjassa jonka kaksi säkämaalia käänsi.
5. Runkosarjan Titanic-kaksikko Vallin-Kurvinen paransi edes riittävästi.
6. Riksman torjui just sen mitä tarvittiin, Hentusen läpiajon lisäksi.

Korostaisin mestaruuden kotimaisuusastetta, muutamaa hurria (kuten ”ummikko”-Nyholmia!) ja yhtä virolaista lukuunottamatta hehe. Etenkin juuri HIFK:n ollessa kyseessä.)

2012:
PVE: -Jokerit 0-4
(Heikosta runkosarjan lopusta huolimatta media piti sarjakolmonen IFK:ta suht selkeänä suosikkina, mutta mm. vaivainen Granlund ei kyennyt estämään narrien pöllytystä ”lumisarjan” muodossa. Jokkerit piti sentään seuraavalla kierroksella tulevaa mestari-Jyppiä suht tiukoilla häviten toki.)

2013:
Säälit: -Saipa 2-1
PVE: -Tappara 1-4
(Surkimuskauden odotetunlainen päätös. Mestarisuosikki Tappara ei sitten tunnetusti kyennyt midas-Karrin johtamien hurmos-ässäläisten kaatoon.)
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Itse toivon vieraspelialoitusta, koska kuten moni muukin on todennut, kotialoitukset ovat olleet IFK:lle todella haastavia viime vuosina.

Menneisyys ei merkitse mitään, koska noissa peleissä on ollut eri pelaajat ja eri valmentajat. Niin ja eri vastustajatkin. Ainoastaan joukkueen nimi on pysynyt samana.

Tätä ei luulisi olevan niin vaikeaa tajuta.
 

Carlos

Jäsen
Menneisyys ei merkitse mitään, koska noissa peleissä on ollut eri pelaajat ja eri valmentajat. Niin ja eri vastustajatkin. Ainoastaan joukkueen nimi on pysynyt samana.

Tätä ei luulisi olevan niin vaikeaa tajuta.

Menneisyys ei merkitse mitään, mutta se muistetaan. Hifk:n tapauksessa ei kauhean ruusuisesti.

En haluaisi olla pessimisti, mutta tämän kauden Hifk ei ole esittänyt mitään semmoista millä sen "pitäisi" päästä poffeihin. Sääleistä tulee tosi vaikeat, ja pahaa (tai oikeastaan whatever) pelkään että kuokkaan tulee. Joka tapauksessa 3 ottelua veikkaan.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Menneisyys ei merkitse mitään, koska noissa peleissä on ollut eri pelaajat ja eri valmentajat. Niin ja eri vastustajatkin. Ainoastaan joukkueen nimi on pysynyt samana.

Tätä ei luulisi olevan niin vaikeaa tajuta.

Ei luulisi, mutta joku kumma tendenssi siinä on. Tietyt asiat, asennoituminen ratkaisupeleihin olkoon nyt hypoteettinen esimerkki, ovat vaan yksittäisiä valmentajia ja pelaajia syvemmällä. Jos puhun "organisaatiokulttuurista", onko se selkeämpi termi? Voihan tämä olla ihan humpuukia, mutta itse muistan aika monta tapausta lähihistoriasta, kun kotietu on kustu heti alkuunsa..
 
Viimeksi muokattu:

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
Pelicans ei ole millään lailla säväyttänyt loppukaudesta, sen perusteella me ollaan sittenkin vahvoilla tässä sarjassa. Lisäksi kaikki runkosarjakohtaamisen hoidettiin puhtaasti kotiin. Myös vieraissa. Uskon, että voitoin 2-0 mennään jatkoon tai ainakin voitoin 2-1.

Mutta sitten on hankalaa. Tappara tai Kärpät. Joskus pari kuukautta sitten olisin toivonut Kärppiä, mutta sittenkin sitä toivoisi nyt Tapparaa. Tapparan tuleminen vastustajaksi vaatii sitä, että HPK tiputtaa Jokerit, mutta se ei ole ollenkaan mahdotonta 8 pelin voittoputken joukkueelle.

Tappara on jatkuvasti ollut hankala vastustaja meille, tosin heidän loppukautensa on sujunut surkeasti ja peli-ilme ollut selvästi jopa meitä huonompi. Ihan oikeasti. Totta kai kyse on ollut siitä, että Tapparalla ollut monta kierrosta ihan turhia otteluita, kun runkosarjan toinen sija ollut selvä, mutta silti se kertoo jostain asenneongelmista. Tappara on viimeisestä viidestä pelistä voittanut vain kaksi kertaa Kalpan, ensimmäisellä kerralla hikisesti maalilla Kalpan veskarin myötävaikutuksella, toinen kerta on viime ottelu jossa voitti vielä vaivalloisemmin jatkoajalla. Saipalle Tappara hävisi 0-1 ja HPK:lle 4-1, Jokereille tappio tuli vasta jatko-ajalla. Mutta peli ollut hieman aneemista, tosin Jokerit peli näytti hyvältä. Kärpät on pelannut huippupelejä turhissakin otteluissa, mutta Tappara on löysäillyt. Jotenkin Kärpissä on sellaista mestarin otetta juuri nyt, että kirvesrintoja vastaan yllätykseen on sittenkin suuremmat mahdollisudet.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Ei vois kyl vähempää kiinnostaa koko playoffit, kylmää kyytiä tulee VIIMEISTÄÄN puolivälierissä. Ainut plussa tietty olisi jos saisi kauden tappioita vähän paikkailtua ja mentäisiin sinne puolivälieriin asti edes.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei vois kyl vähempää kiinnostaa koko playoffit, kylmää kyytiä tulee VIIMEISTÄÄN puolivälierissä. Ainut plussa tietty olisi jos saisi kauden tappioita vähän paikkailtua ja mentäisiin sinne puolivälieriin asti edes.

Runkosarja oli täys-floppi taas kerran, mutta pää ylös. Pistetään Pelsut ketoon ja sitten vaan tulta päin. Kausi ei ole ohi, ennnenkuin fattie on laulanut.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katselin tuolta toisen ketjun linkistä HIFKin runkosarjahistoriaa.

Käsittämätön seikka on se, että runkosarjassa ollaan oltu 8 kertaa sijalla 2., muttei olla voitettu koskaan. Organisaation koko ja rahat huomioiden tämä on heikko saavutus, onhan Suomi voittanut euroviisutkin....mutta HIFK ei runkosarjaa. Ehkä voittamista hankaloittaa se, että vastassa on illasta toiseen latautuneet maalaisjengit. Kärpät, niin kova kuin onkin, ei herätä vastustajissa niin isoja tunteita kuin HIFK, ja saa pisteensä "helpommalla". Pitkässä sarjassa tällä ON merkitystä, kukaan ei voita 100% motivoituneita vastustajia illasta toiseen, mutta 90%:a kylläkin.

Niin, mestaruusvuosina ollaan oltu runkosarjan jälkeen sijoilla 2, 2 ja 3. Heikon runkosarjan jälkeen ei olla menestytty, hyvän runkosarjan jälkeenkin ollaan harvoin menestytty. Ennusmerkit startata sijalta 9. ovat siis erittäin heikot, lähtö voi tulla jo sääleissä, viimeistään PVE:ssä.

Mutta joskushan sen ihmeen on tapahduttava, että POFFeissa yllätetään ja venytään uskomattomasti. HIFKillä on resursseja, kannattajia...kaikkea mitä siihen vaaditaan. Joskus sen poffi-ihmeen on tultava, todennäköisyyksienkin mukaan. 40 vuotta on mennyt, joten todennäköisyydetkin alkavat olla sen puolella. Jos kerran yllätetään 100:ssa vuodessa, miksei sitten 2014?
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pienenä lohtuna sentään mestaruussarja (=runkosarja) voitettiin aikoinaan kolmesti. Siis silloin kun minä kattelin sukkahousuissa Bonanzaa.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Katselin tuolta toisen ketjun linkistä HIFKin runkosarjahistoriaa.

Käsittämätön seikka on se, että runkosarjassa ollaan oltu 8 kertaa sijalla 2., muttei olla voitettu koskaan. Organisaation koko ja rahat huomioiden tämä on heikko saavutus, onhan Suomi voittanut euroviisutkin....mutta HIFK ei runkosarjaa. Ehkä voittamista hankaloittaa se, että vastassa on illasta toiseen latautuneet maalaisjengit. Kärpät, niin kova kuin onkin, ei herätä vastustajissa niin isoja tunteita kuin HIFK, ja saa pisteensä "helpommalla". Pitkässä sarjassa tällä ON merkitystä, kukaan ei voita 100% motivoituneita vastustajia illasta toiseen, mutta 90%:a kylläkin.

Niin, mestaruusvuosina ollaan oltu runkosarjan jälkeen sijoilla 2, 2 ja 3. Heikon runkosarjan jälkeen ei olla menestytty, hyvän runkosarjan jälkeenkin ollaan harvoin menestytty. Ennusmerkit startata sijalta 9. ovat siis erittäin heikot, lähtö voi tulla jo sääleissä, viimeistään PVE:ssä.

Täälläpäin on taas sellainen ajatusmaailma, että kunhan ollaan runkosarjassa 4-6 joukossa olen tyytyväinen. Runkosarjalla ei kuitenkaan ratkaista mitään muuta kuin paikka pudotuspeleissä. Mestaruus ratkotaan vasta näin keväällä. Suurin mielenkiintoni kohdistuukin runkosarjan aikana siihen, kuinka joukkueen pelitapa kehittyy (vai kehittyykö ollenkaan) tärkeimpiä pelejä kohti mennessä.

Tältä keväältä odotan, että sääleistä nyt edes päästäisiin jatkoon, jonka jälkeen kaikki onkin auki. Kärppiä vastaan on pelit tällä kaudella sujuneet hyvin, joten en pidä jatkoon menoa minään mahdottomuutena. Rautakorven Tapparaa vastaan jatkoon menosta en uskalla haaveilla.
 

zlyvlk1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
Rindell ei sitten kaipaa pudotuspeleissä pudotuspelikokemusta pakkipuolelle, kun jättää Mäkelän kokoonpanosta. Ihmetellä täytyy.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Rindell ei sitten kaipaa pudotuspeleissä pudotuspelikokemusta pakkipuolelle, kun jättää Mäkelän kokoonpanosta. Ihmetellä täytyy.

Joo en tiedä mistä on kyse nyt, mutta jos Mäkelä on kunnossa niin kuuluisi ehdottomasti peluuttaa poffeissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös