HIFK playoffs 2023

  • 104 872
  • 871

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Kohta saakin lähteä hallille kannustamaan HIFK voittoon!

Hymyilyttää ketjuunkin olisin voinut laittaa, sillä kivaahan tää on :)

Kahdella tehdyllä maalilla voitetaan tänään. Jos ei siihen pystytä, sitten hävitään.
Ja sitten kuuluukin hävitä.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässäpä filosofinen kysymys: olisiko vielä kaksi tappiota Lukolle kuitenkin pienempi paha kuin kohdata Tappara välierissä? Olisi ainakin nopeammin ohi.
Sen lisäksi että tottakai aina on parempi voittaa kun hävitä, mä ajattelen mahdollisia Tappara-välieriä näin: jos ja kun siinä tulisi noutaja, niin vitutus olisi ainakin itsellä aika laimea, koska Tapparalle häviämiseen on ehtinyt jo turtua ja odotukset oli muutenkin nollissa.

Mutta oikeastihan voittomahis ei ole koskaan missään tilanteessa 0%, joten joku toivonkipinä on aina. Ja jos jollain ihmeen ilveellä onnistuttaisiin porkkanakalsarit tiputtamaan, niin riemu olisi lähes rajaton.

Ns. low risk / high reward -välierä siis.
 

Cimbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
Oh, red, white and blue
You know, you know, you know
Red, white and blue!

Uskoa löytyy, tänään sarja poikki, ratkaisumaalin tekee Micke-Max Hakulisen luistimen, Mattilan pohkeen ja Greguaaaarin vasemman perskannikan kautta.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Minä olen pystynyt katsomaan tätä sarjaa hetken siltä, toisen täältä ja koska mun maalisuhde on negatiivinen, niin lupaan olla tänään katsomatta. Esim Pe&La näin kaikki Lukon maalit mutta en yhtään IFK:n maalia, joten olen pahanilmanlintu tälle sarjalle joten en riskeeraa tänään.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Hitsi kun ei uskalla avata vielä töllöä. Ne kuitenkin manaavat meille tappiota siellä… yleensä katson mielelläni alkulämpöjä vaikka tunnin, mutta tänään ei vain pysty. Töiden takia en päässyt halliinkaan… miten voi setämiestä näin jännittää.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Telkkarin perusteella kuulostais siltä että kenttäkuuluttajana ei ole Micke?
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikäli Pakarinen pelaa taas ykkösen keskellä, niin pelit jatkuvat keskiviikkona Raumalla. Kunnossa olevan Jääskän paluu taas tarkoittaisi melko varmasti sarjan katkeamista meille. Siinä yksinkertaistetut ennekkoasetelmat illan peliin:D

On se kyllä valmennuksen täydellistä osaamattomuutta, jos yhden miehen puuttumiseen kaadutaan. Lukolla kuitenkin kolme normiavauksen ukkoa sivussa.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heti alussa tolppalaukaus Lukolta ja muutama muukin hyvä paikka. Yleisökin vaikuttaa ihan lamaantuneelta. Eikä tyhjäänkään maalin saa Dyk tökättyä.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Tulee muuten tyly selkäsauna G7. Ylikävely lugulta.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Ei haluaisi edes pronssipeliä vielä miettiä mutta kumpi mieluummin, Pelicans vai KalPa?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Oli kyllä sellainen viime hetken mahtinousu HIFK:lta, että kauden konttaukset on kuitattu tällä. Mansea vastaan ei sitten enää yhtään paskajäykkänä tutisemista, vaan kaikki peliin.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Helvetin hyvä että nöyryytykseltä säästyttiin. Ehkä Tapparaa vastaankin voi pelin tai kaksi voittaa, jos Jääskä tulee takas.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt on oikeasti sitten sellainen tilanne, ettei ole mitään hävittävää. Kaikki vaan jäälle ja katsotaan mikä on lopputulos.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Jos jotain halutaan Tapparaa vastaan saada, niin kaksi ensimmäistä peliä, jotka pelataan kotona, on pakko voittaa. Sillä tavalla voi Tapparallekin saada hieman painetta luotua, mutta jos tilanne on 1-1 kotipelien jälkeen ja edessä 3 Nokia-arenan peliä, niin pahalta näyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös