HIFK peliesitykset kaudella 2012-2013

  • 936 222
  • 3 115

Mies-Olavi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, kyllä meille juotetaan aikas karvasta Soppaa tällä hetkellä. Ja sillä ei huuhdota paskanmakua suusta.

Uutta valmentajaa sisään, en uskonut että kukaan olisi paskempi kuin paskansyöjä mutta siltähän se nyt vaikuttaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ihan oikein, että tuli turpaan. Ei tommoisella paskalla muuta ansaitse. Oikein hävitty.

Kyllä vain, huomattavasti parempi joukkue voitti täysin ansaitusti. Tuollaisella pelaamisella jos jonkun voittaa, niin se on suorastaan jääkiekon raiskaamista. Sopuli pistää HIFK:n sellaiseen siltaan, ettei sitä kohta pysty kukaan oikaisemaan, onhan sekin suoritus sinänsä. Ja HIFK tippui sitten säälijoukkueeksi samalla, kuinka pitkälle pitää pudota sarjataulukossa, ennen kuin seurajohto tajuaa asian laidan, jos ei kerta kenttätapahtumat mitään kerro?
 

sumo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tää nyt ihan putkeen mene, kun neljäsosa runkosarjasta pelattu eikä saada Lukkoa vastaan aikaiseksi ainuttakaan kontrolloitua, maalipaikkaan johtavaa hyökkäystä koko matsin aikana!(?) Ei taida auttaa valmentajan vaihtokaan. Parempaan pystyisi monikin, mutta ihan heti en keksi kuka pystyisi loihtimaan tuosta sekamelskasta tosissaan mestaruudesta tavoittelevan jengin kevääseen mennessä.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä vain, huomattavasti parempi joukkue voitti täysin ansaitusti. Tuollaisella pelaamisella jos jonkun voittaa, niin se on suorastaan jääkiekon raiskaamista. Sopuli pistää HIFK:n sellaiseen siltaan, ettei sitä kohta pysty kukaan oikaisemaan, onhan sekin suoritus sinänsä. Ja HIFK tippui sitten säälijoukkueeksi samalla, kuinka pitkälle pitää pudota sarjataulukossa, ennen kuin seurajohto tajuaa asian laidan, jos ei kerta kenttätapahtumat mitään kerro?

Jos soppa olisi ollut ruorissa koko kauden, olisi HIFk varmaan sijoilla 12-14. Nythän soppa pääsi aloittamaan kauden jo valmiiksi kärjen tuntumasta, mutta valuminen alkoi heti kun herra otti ohjat. Tosiaan, saldolla 15 peliä/12 tappiota ei kannata tuuletella. Sama meno jos jatkuu, ollaan sijalla 14 joulutauolla.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä taas varmaankin katsellaan taas seuraavat 10+ vuotta. Ei naurata yhtään... Liigan kalleinta katsomista.

Vaikka tavallaan diggaan Sopasta, niin ammattimiehen tarve joukkueen peräsimeen on nyt huutava. Tällä materiaalilla ei voi yksinkertaisesti esittää äskeisen kaltaista peliä.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edellisessä Kärpät pelissä HIFK oli ihan hyvä ja viihdyttävä jääkiekkojoukkue. Sitä ei voi kiistää, mutta se oli yksi peli, jossa HIFK:lla oli kova lataus päällä. Isossa kuvassa näyttää surkealta.

Kärpät-matsi näytti joo vähän paremmalta, mutta vain latauksen ansiosta. Ei siinä pelitavallisesti mun muistaakseni juhlittu. Ero esim. tämänpäiväiseen vain latauksessa ja kaukalossa. Isossa kaukalossa jos pelitapa ei toimi, niin hyvä jengi luistelee ohi oikealta ja vasemmalta, vaikka olis millanen tsemppi päällä. Himassa taas kapeampi kaukalo antaa vähän anteeksi pelitavallisia puutteita, etenkin tällä suht hyvällä vääntövoimalla varustetulla jengillä. Meidän hitaat pelaajat ehtii himassa paremmin sinne kulmavääntöihin messiin, ja toisaalta rikkominenkin helpottuu kun tila vähenee. Ja kun viime lauantain himamatsissa jengillä oli sentään asennepuoli kondiksessa, niin se ei näyttänyt ollenkaan niin pahalta mitä se oli. Sinänsä tietty hyvä, että osattiin edes käyttää niitä vahvuuksia, eli rouhijoita ja pientä kaukaloa hyväksi edes jollain tapaa, mutta ei mun mielestä viime lauantaikaan muuten mitään kovin positiivista kuvaa jättänyt. Veikkaan aika samanlaista esitystä huomiseksi: tiukkaa kamppailua lauantaina kotiyleisön edessä, näennäisesti pelissä mukana roikkumista, mutta silti 3 pistettä jäänee haaveeksi.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Voi, voi meitä.

Jumala varjele tältä shitiltä mitä meidän jengi esittää. Ei jaksa eikä haluu alkaa analysoimaan sen tarkemmin. Nyt alkaa kyllä sytytyslanka palamaan loppuun Sopan systeemeihin. Me ollaan puhtaasti yksilöiden varassa ja kun se on ainoa mitä meillä on, ei sillä pitkälle pötkitä. Summanen kehiin, please.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Eikö kukaan muu saa taklata kuin Lennart, onko se muilta kielletty? Lukko kyllä jakoi painavia pommeja, missä oli vastaus?

Lukko-pelissä ei ollut hetkenkään epäselvää kumpi voittaa pelin. Tanskalaiset veivät meitä ja oikein huolella. Kauden flopiksi veikkaamani Luttinen(typerä jäähy) on jo nyt sitä, Eriksson on dieseleiden äiti. Eero kyllä yritti mutta olen valmis luopumaan hänestä heti. Markus kykenee kuskaamaan kiekon yli viivan mutta sitten menee sormi suuhun.

Pakko myöntää, että O´Sullivan ja Robidas olivat eilen vähemmän huonoja kuin muut. O´Sullivan on löytänyt jalkoja

Ifk:ta vastaan on tällä hetkellä kaikkein helpointa pelata, olemme helpoin voitettavissa oleva joukkue pelisysteemin puutteen takia ja taidon/pelintekemisen puutteen vuoksi
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n sarjasijoitus oli pitkään kupla. Peliesityksiin nähden oli saatu ylipisteitä (vaikka viime hetken tasoituksilla menetetty 5 pistettä/ Pelsut, Tepsi, Kärpät). Nyt alkaa väkeä tulla alta ohi kovalla vauhdilla. Ilves saattaa olla pelastus, mutta muut vahvistuvaa TPS:ää myöten vilkuttavat. Materiaali riittää, mutta mikään muu ei sitten riitäkään. Pelinopeus huono, asenne ei paras, pelisysteemi ei toimi...no maalivahtipeli kelpaa tällä hetkellä.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime kaudella syötiin paskaa, tällä kaudella ollaan sitä. Tämä todistanee sen, että olet sitä mitä syöt.

Hajosin. Viikon parhaat naurut. Kiitos.

Homma ei ole kehittynyt mihinkään nyt 15 pelin aikana, päinvastoin. Mikäli valmentajaa ei vaihdeta nopeasti, voidaan jo vuokrata osa pelaajista muihin seuroihin ja ruveta keskittymään taloudelliseen tulokseen ja liigakarsintoihin.

Joku mainitsi, ettei ole nähnyt näin huonoa IFK:ta ikinä. En ole aivan varma Alpon aikakauden peleistä, ehkä aika kullannut muistot, mutta erittäin lähellä pohjanoteerausta ollaan. Ja tuolla rosterilla. Ei tarvitse paljoa matemaattista lahjakkuutta tehdä laskutoimitukset siihen, että "kuka vastaa?!"
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole sitä kuuluisaa punaista lankaa mistä löytyisi selkeästi pää ja häntä. On vain sekaisin oleva lankakerä täynnä umpisolmuja.

Yritin pitkään uskotella itselleni että hyvä soppa tästä tulee. Ei tullut.

Summa(nen) summarum, uusi koutsi tarvitaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eikö kukaan muu saa taklata kuin Lennart, onko se muilta kielletty?

Tätä voisi kysyä Varakkaalta. Mies tekee upeita avojään pommeja, mutta tuomarit pistävät kaverin aina istumaan kakkosta ja joskus jopa pihalle, en vain ymmärrä. Tuntuu, että tää kaveri ei saa taklata ollenkaan.

O'Sullivan taklasi eileen pari kertaa kaverin katolleen. Kiva huomata, että miehestä löytyy myös kovuutta tarvittaessa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sormusen lähtölaskennan viimeinen kuulutus jäi siis ainakin toistaiseksi antamatta. HIFK:n viimeinen erä tänään oli ehkä tasapainoisinta kiekkoa koko kauden aikana. Kiekollinen peli ei vieläkään häikäissyt, mutta Pelicans ei päässyt mihinkään ja HIFK sai sitä kautta pelin haltuunsa. Kaksi erää HIFK oli kylläkin todella vaisu ja sai avausmaalinsa sen kautta, että oli Pelicansia onnekkaampi. Avausmaali olisi voinut tulla kummalle hyvänsä ja jos sen olisi tehny Pelicans, niin uskoakseni voitto olisi mennyt sinne. Johtoasemassa sitten pahimmat kipsit aukesivat ja lopulta nähtiin HIFK:lta koko kauden ensimmäiset namuttelut.

Yksilötasolla Eriksson 2+1 ja ilmeisesti kultakypärä ensi pelissä. Talaja pääsi vihdoinkin ylempiin kenttiin 0+3 ja muutenkin pirteää peliä. 15 peliä siihen menikin, että Sormunen tämän keksi. Tässäkö HIFK:n uusi ykköskenttä: Granlund-Eriksson-Talaja. Roolitusta myöden kaikki kohdallaan. Hidas klassinen playmaker, vauhdikas taitopelaaja ja raataja joka osaa myös tehdä maaleja.

Patrick O´Sullivanilta tänään sellainen peli, että ei paljon napostellut ja kun herralta YV-aika viedään, niin näkymätön on.

Sormuselle ilmeisesti siis lisäaikaa. Mitään ahaa elämystä en tästä pelistä saanut, että nyt alkaa loksahtelemaan kohdilleen. HIFK:lla oli hyvä peruspaketti ja Pelicans oli hyvin mielukuvitukseton.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Patrick O´Sullivanilta tänään sellainen peli, että ei paljon napostellut ja kun herralta YV-aika viedään, niin näkymätön on.

Tämä kyllä huolestuttaa. Miten Sopalla on varaa pitää Pate pois yv:ltä. Olisi voinut pelata vain ylivoimat. En kyllä ymmärrä miksi oli yleensä kokoonpanossa jos tarkoitus oli antaa alle 5 minuuttia peliaikaa.
Harvoin tullaan meikäläisen osalta siihen tilanteeseen, että toivoo IFK:n häviävän. Sen huomaan siitä kun IFK:n matsi ei herätä mitään tunteita. Edellisellä kerralla näin oli Baxterin aikaan ja en uskonut kokevan näitä fiiliksiä enää koskaan. Olin pahasti väärässä.
 

Slerba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Man utd, Zlatan.
Peli oli edelleen skeidaa, mutta
+ meillä on oikeesti häkkäri
+ mag kasvaa henkisesti ja fyysisesti
+ muut oppii katsellessaan robidasta (KISS=keep it simple stupid)
+ koitettiin paikoitellen pitää kiekkoa ja liikuttamaan sitä lavasta lapaan, ei lavasta ränniin
+ pikkarainen ei "pelaa" enää meillä, AAMEN
+ pakarinen, talaja ja luttinen ovat ifk:ssa
+ jengi puhaltaa yhteen hiileen vaikeista ajoista huolimatta
+ kibe pääs vedoille

Dislike
- pate meni tänään hukkaan
- kreikan kakkoshäkkäri on parempi aloittaja kuin pate
- lennusta ei saada kaikkea irti
- päättäväisyys/viimeistely(jos vedät, vedä kunnolla)


- kibe ei osu
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sormusen lähtölaskennan viimeinen kuulutus jäi siis ainakin toistaiseksi antamatta. HIFK:n viimeinen erä tänään oli ehkä tasapainoisinta kiekkoa koko kauden aikana. Kiekollinen peli ei vieläkään häikäissyt, mutta Pelicans ei päässyt mihinkään ja HIFK sai sitä kautta pelin haltuunsa. Kaksi erää HIFK oli kylläkin todella vaisu ja sai avausmaalinsa sen kautta, että oli Pelicansia onnekkaampi. Avausmaali olisi voinut tulla kummalle hyvänsä ja jos sen olisi tehny Pelicans, niin uskoakseni voitto olisi mennyt sinne. Johtoasemassa sitten pahimmat kipsit aukesivat ja lopulta nähtiin HIFK:lta koko kauden ensimmäiset namuttelut.

Eikä ollut ensimmäinen peli tällä kaudella, jossa kaksi ensimmäistä erää on nihkeätä maalinteon suhteen ja sitten viimeisessä tehdään jopa useampikin. Joo, on toki sitten myös niitä viimeisen minuutin johtoaseman menetyksiä. Mutta näin noissa useammalla maalilla voitetuissa peleissä on oikeastaan kaikissa tainnut mennä.
 

samwise

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL
Parit viivat pelistä:
Plussat
-Ortio oli hyvä. Harmi, että nollapeli meni lopussa
-Granlund-Eriksson-Talaja yhteensä 3+6 tehot
-Robidas ja Salmi erottui silmään hyvällä puolustuspelillä+Salmen hyvä pommi Pelicans hyökkääjään

Negat
-Petrell näkymätön
-O'Sullivanin peliaika
-Vituttaa Redenbachin mussutus tuomareille ja hänen tuhlaama paikka

Ei Pelicans saanut pelissä oikeen mitään aikaiseksi. Parempi voitti.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos se näyttää paskalta, haisee paskalta ja maistuu paskalta, se luultavasti on paskaa. Ja niin se oli tänäänkin. Tämä on sitä syksyisen sateisen illan antia tällä hetkellä, jota IFK tarjoaa henkilökohtaisella tasolla meikäläiselle. Hallilta lähtee lähinnä hämmentyneenä, jopa pienessä vitutuksessa. Voiton tai tappion jälkeen.

Vaikka tänään oli vuorossa voitto, se tapa, jolla se jälleen tuli oli sitä täysin samaa mitä aikaisemmin tähänkin asti. Sekalaista aivan kauheaa höntsää, jossa pisteet jäivät Nordikselle ainoastaan siksi, että kotijoukkueella oli hieman parempi päivä kuin vierasjoukkueella, vaikka molemmilla taso oli huono.

Puolustus oli jo jämäkämpää ja uhrautuvampaa, mutta edelleen paikoittain täysin pihalla mihin avaava syöttö pitäisi antaa ja yleensä tyydyttiin vain paniikki roiskaisuun, jonka Pelicans katkaisi suoraan viivalta ja käänsi pelin vaarallisesti heti maalipaikkaan HIFK päässä.

Hyökkäyspäässä mielikuvitus ja rentous loistivat poissaolollaan, hienosti taas pyörittiin kulmissa (TikuTakut) ja näennäisesti saatiin vetopaikkoja, jotka suuntautuivat lähinnä Niemen syliin tai sivurautaan.

Tunnelmakaan ei kohonnut järin kehuttavan tasolle, etenkin lauantai-peliksi. Ainoastaan Lennun pari taklausta saivat yleisön hereille ajoittain sekä tuomarien aloitus-ruletti lämmitti selvästi ihmisiä. B5-C1-kaarteessa keskityttiin ainakin ajoittain enemmän mussuttamaan tuomareista, kuin kannustamaan omia.

Tällä hetkellä ei kiinnostaisi tulla ensi viikolla Ässät-peliin, mutta luultavasti viikon aikana mieli taas kummasti muuttuu ja sitä kuitenkin paikalle laahustaa. Vain huomatakseen nämä asiat uudelleen. Jännää tämä kausikortin omistaminen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Täytyy myöntää, että kolmas erä oli HIFK:lta todella tyylikäs! Pelattiin viisaasti ja hyvin. Kolme pistettä ansaittiin tänään, vaikka kaks ekaa erää oli aika vaisuja ja jos Pelsut olisi sen ekan maalin tehneet olisi lukemat olleet varmaan toisinpäin. Tyytyväinen olen kumminkin siitä, että tänään löydettiin pari hyvää koostumusta. Makke - Jocke - Talaja kolmikon on pakko jatkaa yhdessä! Hienoa pelaamista kun koko kolmikko on samalla aaltopituudella. Myös Leinosen loukkaantumisen jälkeen kasattu Petrell - Liivik - Pakarinen on ketju joka kannattaa pitää kasassa. Luttisen siirtäisin seuraavaan peliin neloseen ja tilalle O'Sullivan, vituttaa nähdä tuommoinen määrä taitoa istumassa penkillä.

Ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella namuteltiin. Olipa maali! Ja kaikki varmasti tietävät mistä osumasta puhun.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulle tapahtui joku alitajuinen oikosulku tullessani Jatkoajan keskustelupalstalle nyt aamulla. Yleensä suuntaan hiireni samantien HIFK:n osiolle ja luen kaikki uudet viestit siltä istumalta läpi, mutta tänä aamuna menin ajatuksissani Vapaalle puolelle ja siitä sitten matka jatkui Iltalehden yms. nettisivujen selaamiseen... ja tuntia myöhemmin tajusin, etten ole edes käväissyt vielä HIFK:n keskustelupalstan puolella. Mistäkö tämä sitten mielestäni kertoo? Siitä, että HIFK ei kiinnosta tällä hetkellä kovinkaan paljoa, mikä on suht hämmentävää sillä HIFK on ollut tiivis osa elämääni niin pitkän aikaa, että mielialatkin vaihtelevat yleensä HIFK:n menestyksen mukaan. Tämä kausi on näköjään poikkeus.

Jotain pitäisi tehdä...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulle tapahtui joku alitajuinen oikosulku tullessani Jatkoajan keskustelupalstalle nyt aamulla

Yleensä tappioputken mennessä poikki tulee sellainen helpottunut olo ja se purkautuu monesti sitten tälläkin palstalla positiivisina asioina. Nythän sellaista ei ole tullut. Aivan kuin suurin osa on joko tietoisesti pettynyt, että HIFK voitti eilen tai sitten on alitajuisesti vähän pettynyt ja tämä näkyy kiinostuksen puutteena. HIFK:n kannattajat eivät pääsääntöisesti halua nähdä nykyisenkaltaisia esityksiä kentällä, vaikka se kohtalaisen sijoituksen sarjataulukossa toisikin.

Eilinen voitto oli Sormusen kannalta valtava. Nyt HIFK on sarjataulukossa sijalla 5 pisteen päässä SM-liigan kuumimman valmentajanimen Marjamäen Bluesia perässä. Tappio eilen ja sijoitus olisi nyt kymmenes ja pari joukkuetta ihan niskassa. Pelkkää sarjataulukkoa tuijottamalla HIFK on pelannut olosuhteisiin nähden siedettävän alkukauden. Esiintyminen jäällä puolestaan ei täytä modernin joukkuepelin lainalaisuuksia osaksikaan. Eilinen peli oli kahden huonosti pelaavan joukkueen koitos, jonka lopputuloksen olisi melkein voinut heittää kolikolla ja avausmaalin tekijä pelin sitten vei. Varakkaan maali oli Sormusen kannalta lähes korvaamaton ja saattoi vain pitkittää väistämätöntä.

Toki HIFK puolusti koko pelin kurinalaisesti, mutta puolustus myös jäi siinä mielessä testaamatta, että Pelicans hyökkäsi todella mielikuvituksettomasti, kuten myös HIFK muuten tekee. Hyökkäysalueella kumpikin joukkue vain ajoi suoraviivaisesti kohti maalia. Esimerkiksi Lukko sai HIFK:n oman alueen puolustuksen täysin sekaisin pelkästään sillä, että yksi mies ajoi syvälle sisään ja sitten tehtiin jättö pelaajalle, joka peilasi tämän perässä alueelle. Tämän jälkeen koko paketti HIFK:n viisikko missä sattui ja parhaissa sektoreissa oli tilaa. HIFK:han ei myöskään käytä hyökkäysalueelle pääsyn jälkeen jättösyöttöjä tai toisia aaltoja ylipäätänsä lainkaan, vaan kaikki pelaajat ajavat omilta kaistoiltaan suoraviivaisesti kohti maali. Erittäin helppo pelata pois, koska syöttölinjat ovat hyvin rajalliset ja ennalta luettavat. Se tila vain monesti tulee sinne takasektorille ja jo yhden toiseen aalton tehdyn syötön jälkeen pelaaja voi olla hyvässä maalintekopaikassa. Tosin HIFK.n kohdalla tämän puuttuminen johtuu myös siitä, että hyökkäämään päästään lähinnä satuunaisten onnistumisten kautta, jolloin rintama on repaleina, mutta tuli eilenkin hyökkäyksiä, jossa olisi yksi hyökkääjistä voinut jättäytyä takasektorille.

Itse jaoin nämä lähiaikojen pelit kahteen osioon: 1. Lukko, Pelicans, Ässät, HPK, 2. JYP, Kalpa, Jokerit, Blues. 1. osiosta HIFK tullee selviämään kohtuullisesti ja esim. ensi viikonloppuna kotipeli sekavassa tilanteessa olevia Ässiä vastaan, mutta sitten kerho vieraissa ja kaikki liigan kärkijengit tämän jälkeen putkee. Siinä ratkennee Sormusen kohtalo. Nyt nähdyllä pelaamisella tulee joka pelissä kuokkaan ja rumasti. Eilisen kaltainen hyökkäyspelaaminen ei kanna mihinkään, vaikka nyt 4 maalia tehtiin. Lisäksi oman pään pelaaminen menee todennäköisesti juoksemiseksi, kun kärkijengit pelaavat HIFK:n alueella kiekkoa myös pitkittäsi ja poikittaissuunnissa. Kunhan ensin ovat puhkoneet HIFK:n keskialueen 1-2-2:n palasiksi.
 

scholl

Jäsen
Ei vittu tätä peliä ei vaan pysty katsomaan selvinpäin! Aivan hirveetä kuraa siis aivan kauheeta paskaa oikeesti missään tekemisessä ei mitään järkeä! Ei paljoon Eeron maali lohduta nyt just.

joo tuli eilen katsottua toinen IFK:n peli tällä kaudella ja olihan se järkyttävää paskaa. Ei niin paskaa kuin Jokerit-peli, mutta paskaa. Kuka tollaista oikeasti jaksaa katsoa. Se on sellaista jatkuvaa tuskaa istua edes television ääressä.

En ymmärrä ensinnäkään sitä, ettei avopaikoista voi laittaa sisään. Talajalla taisi olla kaksi paikkaa, Redenbach laittoi ylärimaan, Granlund tolppaan ja sen lisäksi oli muutama muukin tilanne, josta maali olisi pitänyt tehdä. Samoin loppuhetken löysäily oli taas mukana, kun Petrell ja kumppanit päästivät kaventamaan 3-1. Onneksi Pelsut olivat niin huonoja, että pisteet jäivät plakkariin noistakin asioista huolimatta.

Ylivoimapelissä ihmetyttää se, että pakit ovat vastuussa pelin pyörittämisestä. En ole yhtään ylivoimaa nähnyt tällä kaudella, jossa sentterillä olisi joku käsitys, mitä pitää tehdä. Eikö tuolla ole mukamas taitavia pelaajia. Peluuttaisivat edes ylivoimalla irkkua, jos hän on taitava pelaaja. Kyllähän toki joskus maali syntyy pakinkin lämäristä tai rannarista, mutta paljon enemmän yv-maaleja tulee, jos jollain pelaajalla on pelikäsitys kohdallaan. Tulee mieleen Jokereiden yv-maali, jossa IF pääsi tuikkaamaan aivan tyhjiin muistaakseni Karlssonin loistavan syötön jälkeen. Tarvitaan nyt sellaista mikkemäisyyttä, joka saa puolustuksen ja maalivahdin sekaisin.

Oli muuten veemäistä katsoa peliä, jossa selostaja oli maalainen. En tajua, miksei Urho voi edes kotimatseihin laittaa ei-maalaista selostajaa. Se äijä hehkutti varmaan 100 krt JORMAKKA ja kommentaattorin kanssa heitti todella huonoa juttua koko ajan. Ei tollaisille lahtelaisille selostajille tarttisi antaa pääsyä Nordikselle. Ei jotenkin jaksa kuunnella sitä maalaisten hehkutusta ja tollainen murreääni on muutenkin todella rasittava.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ylivoimapelissä ihmetyttää se, että pakit ovat vastuussa pelin pyörittämisestä. En ole yhtään ylivoimaa nähnyt tällä kaudella, jossa sentterillä olisi joku käsitys, mitä pitää tehdä. Eikö tuolla ole mukamas taitavia pelaajia. Peluuttaisivat edes ylivoimalla irkkua, jos hän on taitava pelaaja.

Tästä ottelusta on kaikki jo tarpeellinen varmaan sanottu, puuduttava ja unettava peli ainakin hallissa olleille. Yleisömäärät eivät ainakaan kasva tällä pelityylillä pelatessa. HIFK:lla on ok 2.- ja 3. sentterit, mutta edelleen se ykkönen puuttuu. Puolustus huutaa vähintään yhtä peliä tekevää pakkia. Kaikkein pahin puute on tietysti pelitavan puute. Irkku taisi koskea ensimmäisessä erässä kerran kiekkoon, toisessa erässä yhdessä vaihdossa hetken pelasi kiekon kanssa ja sitten roiskaisi siniviivan tuntumasta lätyn kolmen Pelicansin pelaajan keskeltä, joka tietysti jäi vastustajalle ja vastahyökkäys. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä pelimannin pelin tasosta eilen, Sormuselta oikea ratkaisu vetää pelaaja pois pelistä. Lahtelaiset olivat myös heikkoja ja Pikkarainen ehkä se heikoista heikoin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Samoin loppuhetken löysäily oli taas mukana, kun Petrell ja kumppanit päästivät kaventamaan 3-1. Onneksi Pelsut olivat niin huonoja, että pisteet jäivät plakkariin noistakin asioista huolimatta.

Korjaataan vaan sen verran, että siinä oli joku pakeista hukannut oman miehensä. Petrell taisteli itsensä laiturina vastustajan päätyviivalta asti omalle maalille ja melkein sai Gorenin kiinni. Sen sijaan toinen pakki oli ties missä, mutta joo selvää löysäilyä taas loppuun jolla annettiin Pelsulle pieni sauma vaikka tulla tasoihin.

Ylivoimapelissä ihmetyttää se, että pakit ovat vastuussa pelin pyörittämisestä. En ole yhtään ylivoimaa nähnyt tällä kaudella, jossa sentterillä olisi joku käsitys, mitä pitää tehdä. Eikö tuolla ole mukamas taitavia pelaajia. Peluuttaisivat edes ylivoimalla irkkua, jos hän on taitava pelaaja. Kyllähän toki joskus maali syntyy pakinkin lämäristä tai rannarista, mutta paljon enemmän yv-maaleja tulee, jos jollain pelaajalla on pelikäsitys kohdallaan. Tulee mieleen Jokereiden yv-maali, jossa IF pääsi tuikkaamaan aivan tyhjiin muistaakseni Karlssonin loistavan syötön jälkeen. Tarvitaan nyt sellaista mikkemäisyyttä, joka saa puolustuksen ja maalivahdin sekaisin.

Boldaus oma. Eileen neljäs maali oli todellista taidetta. 1) Siinä tuli pitkä pakkipakki levitys viivassa ja sitten 2) pakki ( Jokela ) jatkoi kiekon suoraan lämäriharhautuksella Makelle toiseen laitaan neliön poikki ja 3) Makke jälleen poikkikentän syötöllä Jockelle ja pum häkki! Kolme pitkää kovaa ja tarkkaa syöttöä ja vastustajan AV oli rikottu näyttävästi, tuommoista pitäisi tehdä useammin. Hakea niitä avaavia syöttöjä jolla rikotaan vastustajan pakkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös