HIFK:n valmentajat kaudella 2005-2006

  • 312 574
  • 1 534

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Eikös King saanut jossain vaiheessa ainakin kenkää Saksasta? Muutenkin lähinnä tulee mieleen Kingistä se kun kaveri valmenteli Kanadaa kun kukaan NHL-valmentaja ei niin tahtonut/jaksanut tehdä aikoinaan. Muttamutta ehkä King on parempi kuin mielikuvani on. Tosin kai tuolta P-Amerikasta olisi voinut parempiakin löytyä? Toisaalta pitäähän se sanoa että Kingillä on ainakin kokemusta euroopasta ja eurooppalaisesta pelityylistä, ehkäpä tämä sitten oli riittävä plussa.

Jotkut kun väänsivät Sakesta, niin näin ulkopuolisena voin todeta kyllä saman kuin moni kirjoittaja että ei hyvä pelaaja ole automaattisesti todellakaan hyvä valmentaja. Mielestäni pelaajien pitäisi muutenkin ehkä hakea sitä valmennuskokemusta ensin vaikka junnuista, eikä suoraan hypätä liigaan.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Jermu

Jotenkin tuntuu siltä, että teki HIFK mitä tahansa, niin tietty osa kannattajista jaksaa aina kitistä. Ei pysty ymmärtämään.

Jep. Ei näitä ketjuja enää oikein ole edes mieltä lukea kuin on niin paljon näitä kitisijöitä ja negatiivisesti IFK:sta ajattelevia, että vetää jo hieman huonolle tuulelle.

Ensi kaudella yritetään varmasti taistella kärkikahinoissa. Miehiä on tulossa. Hyviä paluumuuttajia ja varmaan lisäksi pari äijää P-Amerikasta. Suupielet ylöspäin ja nautitaan taas ensi kaudesta. Uskon, että King saa Vihkon ja muut alamaissa olleet nuoret pelaajamme uuteen lentoon ja kun tämä tapahtuu, niin joukkueen runko on hyvässä kasassa. Sitten tarvitaan vain ne pari kirkkainta äijää.
 

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
Joo itse olen ihan tyytyväinen kuin King meille valmentajaksi tuli. Meinaan King on lahjakas nostamaan junioreiden tasoa ja mm. Joonas Vihko voisi hyvin kehittyä pelaajana nyt kuin meillä on vielä menestyksekäs junnu valmentaja Kuitunen kakkos valmentajana. Itse asiassa vaikka lähettäisiinkin vähän enemmän junnu poljalta mitä yleensä kauteen ollaan lähdetty niin uskoisin että King-Kuitunen kaksikko voisi saada junnut kehittymään hyvinkin nopeaa tahtia. Sillä Hifkillähän on kyllä lahjakkaita junnuja, varsinkin tuo -87 syntyneet....

Vaikka heitinkin jo pyyhkeen kehään ensi kautta koskien niin täytyy myöntää että erehdyin. Todellakaan mitään ei ole vielä menetetty, päinvastoin nyt on mahdollisuudet menestyä. Ja kun King tuo rapakon takaata meille vielä pari AHL pelaajaa, joista ainakin yhden odotan olevan jonku sortin tappelija. Ja sitten pari joukkoeen avainpelaajaa niin ei näytä ollenkaan niin synkältä mitä odotin.

Hyvällä tuurilla tässä käy mitä parhaiten, annetaan Kingille nyt edes silti mahdollisuus. Meinaan on miehellä myös meriitit. Ja minäkin tuota Saksan DEL liigaa pari peliä olen netistä ladattut ja kasonut. Taso ei ole lähelläkään SM-Liigan tasoa jopa Sami Heleniusta pidettäisiin siellä vahvistuksena :D....
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Tervetuloa mr. King!

Oma suhtautumiseni ulkomaalaisiin valmentajiin on ollut melkoisen nuiva Eavesin katastrofikauden jälkeen, mutta luottavaisin mielin odotan, mitä King saa aikaan...

Lener on varmasti kivikova pro, mutta itse toivotan tervetulleeksi IFK:n koutsiksi mielummin nimenomaan pohjois-amerikkalaisen, kuin itäblokin miehen.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Re: Re: Kyllä

Viestin lähetti kissa
Dave King saa huonon menestyksen takia kenkää ennen helmikuuta.

Lener olisi ollut liian hyvää ollakseen totta. Tietääkö joku taustoja miksi Kingiin päädyttiin?

Kerroppas nyt mitä tämä Lener on saanut urallaan aikaan ja mikä hänessä on niin erinomaista?
King on nimenä ehkä nimekkäin valmentaja joka Suomessa on valmentanut.Ainakin lännestä tulleista.Joku Jursi on samaa luokkaa.
 

Animal

Jäsen
Re: Re: Re: Kyllä

Viestin lähetti mixu
Kerroppas nyt mitä tämä Lener on saanut urallaan aikaan ja mikä hänessä on niin erinomaista?
King on nimenä ehkä nimekkäin valmentaja joka Suomessa on valmentanut. Ainakin lännestä tulleista.Joku Jursi on samaa luokkaa.

Ja Madden oli ehkä kaikkien aikojen kovin vahvistus, kuka SM-Liigassa on pelannut. Ikinä-Koskaan-Missään.

No ei vaan. Leikki leikkinä. Tervetuloa vaan Mr.King. Hienoa luettavaa miehen kommentit hifkin nettisivuilla:

-Pitää paikkansa, minä olen valmentanut kauan ja koko urani ajan olen ollut hyvin kiinnostunut siitä, miten Suomessa asioita tehdään. Voisi ehkä jopa sanoa unelmani toteutuneen. Kunnioitan HIFK:ta organisaationa, tunnen sen oikein hyvin jo ennestään. Perinnerikas seura, joka on myös menestynyt.

-Aika samankaltainen historia, kuin Montreal Canadiensilla. Itse jääkiekkoilusta haluan vielä sanoa sen verran, että liiga on täällä niin vaativa, että jo senkin kannalta oikein odotan pääseväni töihin.

Olit ehdolla myös Elitserieniin, joten oliko Suomi se ensimmäinen vaihtoehto työpaikastasi päättäessä?

-HIFK oli heti se kaikkein kiinnostavin mahdollisuus kuullessani tästä Pentti Matikaiselta jo ajat sitten. Toivoin todella tulevani valituksi, koska arvostan traditioita, kuten taisin jo aiemmin sanoakin. Koen myös tärkeänä sen, että seura on hyvin hoidettu.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti BigRedBob
Lener on varmasti kivikova pro, mutta itse toivotan tervetulleeksi IFK:n koutsiksi mielummin nimenomaan pohjois-amerikkalaisen, kuin itäblokin miehen.

Viimeksi kun asian tarkistin, Tsekki näytti kuuluvan NATOon, joka ainakin aiemmin luettiin länsiblokkiin kuuluvaksi.

Vakavasti puhuen minusta on aika naiivia olettaa pohjoisamerikkalaisen automaattisesti edustavan kovaa "HIFK:n näköistä" pelityyliä (mikäli tätä tarkoitit kommentillasi). Eivät ainakaan nuo Kingin joukkueet ole mitään erityisen fyysisiä olleet. Persoonanahan King vaikuttaa jonkinlaiselta Alpo Suhosen reinkarnaatiolla, mikä ei tietenkään välttämättä tarkoita samanlaista pelifilosofiaa.
 

Animal

Jäsen
Viestin lähetti rossoblu
Vakavasti puhuen minusta on aika naiivia olettaa pohjoisamerikkalaisen automaattisesti edustavan kovaa "HIFK:n näköistä" pelityyliä (mikäli tätä tarkoitit kommentillasi). Eivät ainakaan nuo Kingin joukkueet ole mitään erityisen fyysisiä olleet.

Jaa ei?

http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/leagues/seasons/teams/0019281978.html

Persoonanahan King vaikuttaa jonkinlaiselta Alpo Suhosen reinkarnaatiolla, mikä ei tietenkään välttämättä tarkoita samanlaista pelifilosofiaa.

Ei tuo King nyt meikäläisen mielestä nyt ihan samanlaiselta hipinretaleelta kuin Suhonen vaikuta...tosin mulla kyllä tuli noista äijän valmennuspesteistä hiukan Ape mieleen:

King:
Kanadan maajoukkue
NHL ykkös- ja kakkosvalmentaja
Eurooppa

Ape:
Suomen maajoukkue
NHL ykkös- ja kakkosvalmentaja
Eurooppa

Toivotaan parasta...
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK


Brent Gogol vaikuttaa kivalta äijältä, saisikohan sen meille pelaamaan. Tuolla kaudella 26 tehopistettä ja 465(!!!!) minuuttia jäähyjä.

Maaliin King haluaa varmasti Tim Thomlinsonin(71 pim kyseisellä kaudella!!!!), mutta hän on lopettanut joten ehkä King ei huomaa jos hänet Korvataan Tim Thomasilla. Maaliin voisi myös harkita Empty Netiä, hänestä en uratilastoja löytänyt mutta -77-78 hänen päästettyjen maalien keskiarvo oli 0.00.


Viestin lähetti Animal
Ape:
Suomen maajoukkue
NHL ykkös- ja kakkosvalmentaja
Eurooppa

Toivotaan parasta...

Tässä se pieni ero että Ape koutsasi Chicagoa puolen kauden ajan ja varmisti samalla ettei sinne koskaan enään eurooppalaista koutsia hankita. King on kuitenkin ollut valmentajana NHL:ssä vuosikymmenen ajan.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Itse liputin Lenerin puolesta,mutta ei tämä King nyt ihan huonokaan valinta ollut.Kokemusta on tosiaan isommistakin ympyröistä ympäri maailmaa,mutta jotenkin epäilyttää,onko miehen tietämys enää ajantasalla.Monia surullisia esimerkkejä löytyy näiden entisten mestarivalmentajien viimeisiltä vuosilta...En aio kuitenkaan sen enempää valinnasta mussuttaa,King on nyt valmentajana,ja hän joukkueineen saa ainakin minun puolestani keskittyä nyt rauhassa ensi kauteen.Mussutetaan sitten ajallaan,jos aihetta ilmenee.Lisäksi on tunnustettava,ettei minulla loppupeleissä ole aavistustakaan,kumpi näistä kahdesta(King,Lener) on se parempi valmentaja.Ihan mutu-tuntumalla kannatin Leneriä.

Kingin kommentteja lehdistötilaisuudessa on paljon kiitelty.Näihin kommentteihin on syytä suhtautua varauksella,sillä tuollainen lehdistötilaisuushan on lähinnä markkinointitilaisuus,jossa myydään ensi kauden tuotetta yleisölle ja yhteistyökumppaneille.Totta kai King kehuu Hifkin nuoria pelaajia,kun joukkueessa ei vielä muitakaan ole.Ja totta kai King liputtaa Hifkin perinteisen,fyysisen pelityylin puolesta,sillä kaikki muu tulkittaisiin fanien puolelta perseen näyttämiseksi kannattajille,ja "valmentajalle kenkää"-kampanja pyörähtäisi käyntiin jo ennen ensimmäistäkään tappiota.Totuuden Kingin systeemeistä näemme sitten syksyllä,kun pelit alkavat.Mutta kuten sanoin,Kingille työrauha ja luotto meikäläisen suunnalta.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
HIFK:n kokeneet valmentajat

Ottamatta kantaa muuhun skeidaan mistä täällä keskustellaan – Jere on kovin jätkä ja niin edespäin – niin HIFK:n viimeisimmät valmentaja valinnat ovat eriytyneet piristävällä tavalla muiden liigajoukkueiden valinnoista. HIFK tuntuu arvostavan kokemusta valmentaja valinnoissaan. Tietysti Sir Pentin rajaton arvostus omia kykyjään kohtaan on varmasti merkittävin tekijä nykylinjalle – jos pena paranee vanhetessaan, niin miksi ei muutkin!

Kokemuksen merkitystä valmennuksessa tunnutaan aliarvostettavan tämän maan kiekkoilussa kautta linjan, esimerkiksi ison veden takana tilanne on täysin toinen, siksi HIFK:n tapa on tällä hetkellä mielenkiintoinen. Valitettavasti tulokset ovat olleet vielä heikkoja, niihin on tosin vaikuttanut muun organisaation ammattitaidottomuus, jonka kruunun jalokivet paljastettiin tämän kevään aikana, herrojen Moberg ja Tuohimaa toimiessa päälle päsmäreinä…
 

Pununuttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, KalPa, Habs
Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Jaaha noin 87-vuotias eläkeläiskanukki penkkien taakse vetämään nuorien miesten nousua.
Vahvinpina meriitteinä se, että on varmistanut etteivät kanukit hänen johdollaan ole voittaneet mitään turnausta... ja kenkää yleensä jokaisesta edellisestä työpaikasta.
Hyvältä näyttää - IFK:ssä yleensä voittajatyyppienkin puntit alkavat tutista. Entäs jo valmiin luuserin?

Mutta itse asiaan: pääseekö Kuitu jo lokakuun lopussa päävalmentajaksi? ...ja jatkaako tammikuun lopun jälkeen vielä samalla pallilla?
Föönikö taas ruorissa, jos säälipleijareihin päästään?

.PS
Hyvin pidetty kausikorttipaikka E6:ssa vapautuu välivuodeksi... palataan katsomoon, kun on hankittu seuraavan kerran liigatason valmentaja.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Viestin lähetti Pununuttu
.PS
Hyvin pidetty kausikorttipaikka E6:ssa vapautuu välivuodeksi... palataan katsomoon, kun on hankittu seuraavan kerran liigatason valmentaja.

"liigatason valmentaja", Kingkö ei tätä ole? Äijä on valittu Hockey hall of fameen ja valmentanut Kanadan maajoukkuetta vuosikymmenen. Äijä on myös tuurilla päässyt NHL:ään päävalmentajaksi kahteen eri seuraan ja pysynyt niissäkin monta kautta, vai?

Miksi ihmiset valittavat että King on potkuja aiemmin saanut? Kyllä King jotain on oikeinkin tehnyt kun on noin hienoja pestejä kerännyt.

Kuka sitten on liigatason valmentaja jos King ei sinun kriteerejäsi täytä? Kenet IFK:n olisi pitänyt palkata?
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Re: Re: Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Viestin lähetti lintu
[BKuka sitten on liigatason valmentaja jos King ei sinun kriteerejäsi täytä? Kenet IFK:n olisi pitänyt palkata? [/B]

Kingin palkkaamista kohtaan esitetty kritiikki on kaiketi pohjimmiltaan seurausta siitä, että valmentajan rooli joidenkin fanien keskuudessa ymmärretään yksinomaan seurajohdon viestinä "pelityylistä" ja "tavoitteista". Jossain mielessä näin toki onkin, mutta kolikon toinen puoli on se, että näin myös liioitellaan valmentajan roolia koko organisaation filosofian kiteyttäjänä joukkueesta ulospäin. Toisin sanoen - haetaan syntipukkia organisaation tekemille virheille.

Logiikka on jokseenkin sama kuin politiikassa, jossa kansalaisten suurimmat intohimot suuntautuvat asiatasolla sinänsä samantekevíin presidentinvaaleihin, mutta veronmaksajien arkeen todella vaikuttaviin asioihin - siis kunnallispolitiikkaan, eli kunnallisvaaleihin - ei tunneta mielenkiintoa, koska niissä ei ole selkeästi vastakkain kahta ihmistä (Halonen/Aho, Ahtisaari/Rehn).

Harva tähänkään ketjuun kirjoittanut nimimerkki on ollut ihmeissään siitä, miksi HIFK:ssa käy kuluvan kauden päätyttyä pelaajakato. Ei voi olla vain sattumaa, että joukkueestä lähtee suuri joukko pelaajia, eikä sattumaa voi olla myöskään se, että moni pelaaja on pitkin kautta tosiasiallista osaamistaan huonommilla esityksillään oireillut siitä, että organisaatiossa kaikki ei ole kohdallaan. Olisi naurettavan helppoa kirjata tämä kaikki vain Aravirran viaksi ("Ara sitä ja tätä") - eli jälleen kerran hakea syntipukki yhdestä (valmentajan) nimestä. Kyllä sekä valmentaja(t) että pelaaja(t) heijastavat esityksissään sitä henkeä, joka organisaatiossa vallitsee, halusivat he sitä tai eivät.

Itse pidän Kingiä loistavana kaappauksena päävalmentajaksi, mutta se on vain askel joukkueen rakentamisessa, jossa aivan yhtä määrävässä roolissa on organisaation tosiasiallisten rakenteiden (usein faneille näkymätön) fiilis ja kulttuuri. Tulevan kauden onnistuminen ei ole kiinni ensisijaisesti Kingistä, joka on ammattimies, vaan siitä, kuinka HIFK:n organisaation haamut onnistuvat vapauttamaan pelaajien ja valmentajien osaamisen palvelemaan peliä. Surkein tulevaisuudennäkymä on se, että King joutuu valmentajana vuorostaan syntipukiksi organisaation osaamattomuudelle vastata nykyajan haasteisiin (esimerkiksi pelaajahankinnoissa ja yleisessä työilmapiirissä). Paras tulevaisuudennäkymä on se, että Kingin palkkaaminen antaa organisaatiolle potkua luottaa valmentajaan ja (viisaasti palkattuihin) pelaajiin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kurkoa!

Mun mielestä hifkillä on ensi kaudella tosi hyvät valmentajat. King on arvostettu ja kokenut kanadalainen, joka osaa valmentaa ja kehittää nuoria pelaajia. Hifkillä kun taitaa ensi kaudella olla aika nuori joukkue. Ja Kuitunen tuntee suurimman osan joukkueen pelaajista jo junnu ajoilta.

Elämä on laiffia. Kingi on kunkku.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos kerta hifki aikoo hankkia ykkösketjun pohjois-amerikasta niin on hyvä juttu että valmentajakin on sieltä. Mahdollisesti voi tulla sitä kautta parempia pelaajia.

Hassua on että sama nimet, Lener ja King, joita hifkin ketjuissa ollaan veikkailtu, on myös ruotsin puolella luulajassa ollut esillä. Meneeköhän Lener nyt sinne.
 

Cougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Re: Re: Re: Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Viestin lähetti Maple Leaf
Harva tähänkään ketjuun kirjoittanut nimimerkki on ollut ihmeissään siitä, miksi HIFK:ssa käy kuluvan kauden päätyttyä pelaajakato. Ei voi olla vain sattumaa, että joukkueestä lähtee suuri joukko pelaajia, eikä sattumaa voi olla myöskään se, että moni pelaaja on pitkin kautta tosiasiallista osaamistaan huonommilla esityksillään oireillut siitä, että organisaatiossa kaikki ei ole kohdallaan.
Luonnollinen tämä poistuma on mielestäni - raha puhuu tiettyjen pelaajien kohdalla ja ulkomaat kutsuvat. Mitä tulee muutamiin alisuorittajiin, niin on aivan selvää, että heillä tämä oli viimeinen kausi. Suurta palkkaa nauttineet eivät myöskään saavuttaneet sitä tasoa mitä palkka vaati ja jos ei tulosta tule niin seurauksena on se mikä on nähty. Täten en itse ainakaan ihmettele tätä katoa.

Cougar.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Re: Re: Re: Re: Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Viestin lähetti Cougar
Mitä tulee muutamiin alisuorittajiin, niin on aivan selvää, että heillä tämä oli viimeinen kausi. Suurta palkkaa nauttineet eivät myöskään saavuttaneet sitä tasoa mitä palkka vaati ja jos ei tulosta tule niin seurauksena on se mikä on nähty. Täten en itse ainakaan ihmettele tätä katoa.

Aivan. Minun pohdintani ei kuitenkaan koskenut syy-seuraus -suhteessa polkua huono suoritus -> joukkueesta poistuminen, vaan enemmänkin syy-seuraus -suhteen etsimistä sille, miksi - Sinua lainaten - "suurta palkkaa nauttineet eivät myöskään saavuttaneet sitä tasoa mitä palkka vaati".
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Pete2004
[B

Hassua on että sama nimet, Lener ja King, joita hifkin ketjuissa ollaan veikkailtu, on myös ruotsin puolella luulajassa ollut esillä. Meneeköhän Lener nyt sinne. [/B]

Tekstitv:n mukaan meni Luulajaan.
 

#76

Jäsen
Onkos kenelläkään heittää Kingin statit valmennusuran aikana?

Taisi olla Pena, kun heitti kommentin Kingin hyvistä kontakteista. Taitaa meinata, että pohjois-Amerikasta tulee ykköskentän kavereita. Ei haittaa, varsinkin, jos vihdoin löytyisi kaveri, joka osaa aloittaa.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Re: Re: Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Viestin lähetti lintu
Kingkö ei tätä ole? Äijä on valittu Hockey hall of fameen ja valmentanut Kanadan maajoukkuetta vuosikymmenen.

Kommentoimatta muuten Kingin pätevyyttä, ihmettelen mistä tuo huhu on lähtenyt liikkeelle, että King olisi valittu Hockey hall of fame:iin. Ainakaan ko. paikan omat kotisivut eivät nimittäin miestä muista.

Jos taas tarkoitetaan jotain IIHF:n hall of famea yms. höpöhöpöhallia niin se on sitten asia erikseen. Mutta eiköhän puhuta asioista niiden oikeilla nimillä. Kingiä ei siis ole Hockey Hall of Fameen valittu.

Onnea ja menestystä toivotaan kuitenkin Dave-kunkulle HIFK:n valmentajana. Oma ykkösvalintani hän ei olisi välttämättä ollut, mutta minä en valintaa tehnyt ja nyt kun mies kuuluu perheeseen, niin Kingin puolella ollaan täysillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti #76
Taitaa meinata, että pohjois-Amerikasta tulee ykköskentän kavereita. Ei haittaa, varsinkin, jos vihdoin löytyisi kaveri, joka osaa aloittaa.

Ja samalla torjuisi kiekot maalin suulla. Nää kaverit on vaan nykypäivänä niin pirun harvinaisia ettei niitä mistään tahdo löytää.

King on taidettu valita Jatkoajan Hockey Hall of fameen oikean sijaan.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Viestin lähetti Buccaneer
Kommentoimatta muuten Kingin pätevyyttä, ihmettelen mistä tuo huhu on lähtenyt liikkeelle, että King olisi valittu Hockey hall of fame:iin. Ainakaan ko. paikan omat kotisivut eivät nimittäin miestä muista.

Jos taas tarkoitetaan jotain IIHF:n hall of famea yms. höpöhöpöhallia niin se on sitten asia erikseen. Mutta eiköhän puhuta asioista niiden oikeilla nimillä. Kingiä ei siis ole Hockey Hall of Fameen valittu.

Ei ole valittu Hockey Hall of Fame:n ei, mutta IIHF:n HoF:iin ja Canadian Olympic HoF:iin kyllä.

Kanadassa muutenkin saanut kaikennäköistä prenikkaa, eli taitaa olla siellä arvostettu kaveri.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Huh huijaa .... Taavetti-kuningas saapuu

Viestin lähetti Buccaneer
Kommentoimatta muuten Kingin pätevyyttä, ihmettelen mistä tuo huhu on lähtenyt liikkeelle, että King olisi valittu Hockey hall of fame:iin. Ainakaan ko. paikan omat kotisivut eivät nimittäin miestä muista.

Juu, HIFK:n sivuilla luki: "Dave King valittiin Jääkiekon Hall of Fameen vuonna 2001." ja oletin suoraan ettö Hockey hall of fameen eikä IIHF:n vastaavaan. No, ehkä hänet sinne sitten IFK-pestin jälkeen valitaan ;-).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös