HIFK:n valmentajat kaudella 2005-2006

  • 312 755
  • 1 534

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti coolman
Ja bluussia ei lasketa näytöksi, kun siellä ei oo kukaan muukaan onnistunut eli vika on muualla kuin pelaajissa tai valmentajissa.

Paitsi se, joka teidän peräsimessä tippui Ässille suoraan kolmessa ottelussa joukkueen saadessa aikaan yhden maalin, jonka muuten teki Marwin Slowhand Hurme pehmeine käsineen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Valmentajista on muuten yllättävän hankala löytää tilastoja ja tietoa. Outoa sinänsä, ettei kukaan ole perustanut heistä samantyyppistä sivustoa kuin eurohockey.net.

Yritin tässä etsiä tietoa Rautakallion Sveitsin ajoista. Muistelen erittäin vahvasti miehen viime visiitin käkikellomaahan päättyneen potkuihin ja hain tälle varmistusta, mutta hiljaisiahan nämä tiedon valtaväylät näyttivät asian suhteen olevan. Mestaruuksia siellä ei ole ainakaan tullut, joten sinänsä esim. JHagin vertaus Aravirtaan on kyllä aika outo. Onhan se nyt toki helpompaa hyväksyä monta mestaruutta voittanut ja maajoukkuettakin menestyksellä luotsannut valmentaja, jonka pelityyli ei välttämättä ole mieluisa, kuin valmentaja, joka ei ole voittanut koskaan mitään, jonka edelliset pestit ovat järjestään päättyneet epäonnistumisiin ja jonka pelityyli on myös aika persiistä.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Svante
Mutta mikäli tuo Rautakallio tulisikin, niin miksei ottaisi Tamin samaan kyytiin kakkoseksi. Kaksi entistä Ässää IFK -taustalla varustettua kaveria.

Ihan vaan vaikka sen takia, että Tamin ego ei kestä kakkoskoutsin paikkaa, ikinä, koskaan. Ja siinä ois semmonen mies, joka pistäis teidänkin ikiroutaan valetut organisaation perustukset koetukselle. Älkää hyvät ihmiset, edes leikillänne moista puhuko.
 

peterw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bluesilla on tällä kaudella ollut sellainen pelaajamateriaali, jolla olisi ollut kaikki edellytykset menestymiseen....mutta mitä vielä, sarjasijoitus on heikoin moneen vuoteen......mikä on oikeastaan vain ja ainoastaan selitettävissä huonolla valmennuksella. Hyvä valmentaja kykenee kyllä kääntämään kurssin, vaikka tulisikin kesken kauden rinkiin...vrt Rautakorpi viime kaudella.

HIFK:lla on valmentaja, joka vuodesta toiseen johdattaa joukkueensa (ainakin sm-liigassa) mitalitaistoihin ja silti ollaan vaihtamassa hänet kaveriin, joka ei edes espoolaisille kelpaa......Helvetti vieköön!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Svante
Minä muistan (ei välttämättä oikein), että IFK olisi ollut Rockyn perässä jo vuosia sitten. Hän valitsi kuitenkin Sveitsin.
Ehkä joku voisi vahvistaa pätkiikö muistini vai ei.

Ei pätki, näin tapahtui. Ja kyllä Sveitsi todellakin on nytkin Rockya hamuamassa, mutta luullakseni hän on päätöksensä tehnyt, pysyy Suomessa. Varma ei voi olla mistään, sillä HIFKin virallinen tiedotus hoidetaan edelleen Kim Il Sungin kautta. Tämä on kehu, mitäs siitä keskeneräisistä asioista paukuttamaan julkisesti. Monihan varmaan muistaa tuskailunsa sen suhteen, kun "HIFK ei tiedota mitään NHL-miehistä ja muilla on jo Sakicia ja Recchiä ja sillee haarukassa". Ja kuinkas sitten kävikään? Oiskohan tässäkin näin, että se parhaiten nauraa, joka viimeksi tiedottaa?

Aran luokse hattu kourassa -skenaario, joka on siis ollut koko ajan olemassa, taisi kokea viimeisen kolauksen, kun Ara otti vastaan alle 20-v valmennuspestin? Mutta mitä tekee Tukka-Jukka? Eikö hänen Tappara-paikkansa olekaan varma?

Rocky-Samu-Vepu...noista se taitaa löytyä kuitenkin. Niin, ja kävin itsekin katsomassa Rockyn statseja ja taustoja. Äijähän löytyy mm. NHL Legends -sivustoilta ja jotain ihme tähdistöotteluitakin on tullut siellä mittavan uran aikana läpikäytyä. Oiskohan tolla ja kredibiliteetillä / äijämäisyydellä etc jotain tekemistä keskenään? Katsoin NHL Legends -sivustoilta myös haut ; Mälkiä Heikki , Jortikka Hannu...ihan tyhjää?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Juhaht
JHagin vertaus Aravirtaan on kyllä aika outo.

No ei kyllä varmaan ole outo tai sitten asut mun päässäni kontrolloiden ajatuksiani (on muuten helppo homma, ne kulkevat aina samaa rataa) ?? Vertasin pelkästään itseäni verrokkina käyttäen Aravirtaa ja Rockya ja totesin, että kumpikin nimi tulevana HIFKin valmentajana aiheuttaa allekirjoittaneessa enemmän positiivista kuin negatiivista tuntemusta. Ei siinä ole mitään tekemistä millään faktoilla ukkojen menneisyyteen liittyen, ei tietenkään. Ihan henk.koht fiiliksiä. Jos se niin helppoa olisi, että tunnelma olisi heti hyvä, kun valmentajatarjokas on menestynyt, niin eihän mulla olisi mitään valittamista Jortikasta tai Jursista.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Viestin lähetti JHag
Varma ei voi olla mistään, sillä HIFKin virallinen tiedotus hoidetaan edelleen Kim Il Sungin kautta. Tämä on kehu, mitäs siitä keskeneräisistä asioista paukuttamaan julkisesti.

Mutta mitä tekee Tukka-Jukka? Eikö hänen Tappara-paikkansa olekaan varma?




Kävi muuten just mielessä sama asia, eli mitä tekee Tukka-Jukka?

Kaverin ympärillä ollut aika hiljaista!?
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vaikea oli löytää tietoja valmentajista, saati Rockysta. Jotain kuitenkin. Rocky aloitti varsinaisesti valmennusuran Kiekko-Espoon junnuista 1990-luvun alussa. Oli kaudella 1990-91 myös poikien maajoukkueen kakkosvalmentajana(ykkösenä Jarmo Tolvanen), tuloksena EM-pronssia.

1993-94 Rapperswill, nousu a-liigaan
1994-95 Rapperswill
1995-96 Rapperswill
1996-97 Rapperswill
1997-98 ?
1998-99 Blues, potkut lokakuussa 1998
1999-00 SC Bern
2000-01 SC Bern
2001 marraskuussa kesken kauden Zurichiin
2002-03 Zurich
2003-04 ?
2004-05 Blues

Saavutuksista ei tarkempaa tietoa. Kuitenkin mies tuntuu kelpaavan ainakin Sveitsiin. Viime viikon Urheilulehden haastattelussa totesi jatkosuunnitelmistaan, että ainakin Sveitsin paikat on täytetty ensi kauden osalta.

Kun Rocky tuli v. 1998 eka kertaa Bluesiin, odotukset olivat korkealla. Pontta antoivat mahtava pelaajaura ja hyvin menneet Sveitsin vuodet. Seurasin Rockyn toimia syksyllä 1998 Ilmalan turnauksessa; erittäin intensiivisesti ohjeisti pelaajia otteluissa, etenkin Hannes Hyvönen oli todella Rockyn huolenpidon kohteena.

Rocky ei kaiketi kuulu Penan lähipiiriin, kuten edelliset IFK-koutsit. Mutta Apen hyvä kamu on, siitä kertoi Apen kirja. Viini-iltoja pidettiin ahkerasti ;-)))
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Balderis
Kävi muuten just mielessä sama asia, eli mitä tekee Tukka-Jukka?

Kaverin ympärillä ollut aika hiljaista!?

Huhujen mukaan hän on muuttanut Hollywoodin, käynyt monessa kauneusleikkauksessa sekä manikyyrissä ja myös kampaus on täysin uudistunut mustaksi afroksi. Rautiksen tavoitteena on jatkopaikka Model of the yearissa , vaihtoehtona kuulemma myös Idols -kisa kelpaa.
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Viestin lähetti JHag
Huhujen mukaan hän on muuttanut Hollywoodin, käynyt monessa kauneusleikkauksessa sekä manikyyrissä ja myös kampaus on täysin uudistunut mustaksi afroksi. Rautiksen tavoitteena on jatkopaikka Model of the yearissa , vaihtoehtona kuulemma myös Idols -kisa kelpaa.

YLEn mukaan mies menee kuitenkin Tapparaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Silitysrauta-Mike
YLEn mukaan mies menee kuitenkin Tapparaan.

Tapparan valmennus vastaa Idols -kisaa. Molemmissa tapauksissa suorituksia seuraa raati ja mitä hönömpi olet, sitä paremmin menestyt kummassakin. Onnea Tapparalle!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllä Rocky on väärä valinta IFK:n valmentajaksi. Pelaajana loistava pelimies, mutta valmentajana näytöt kohtalaisen heikot. En ole ainakaan mistään lukenut, että Rautakallion valmentamat joukkueet olisivat voittaneet jotain suurta. Mieluummin valmentajaksi kaksikko Surenkin - Kuitunen ensi kaudeksi ja sitten kauden 2006-200(7-8) valmentajaksi pestattaisiin Jukka Jalonen.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Rockyn palkkaus valmentajaksi ihmetyttäisi minuakin kovasti, koska mitenkään kummallisia näyttöjä herralla ei ole tarjota, edes Sveitsistä. Toisaalta taas luotto puhtaasti troikkaan Surenkin-Kuitunen-Lähteenmäki olisi sekin outoa, koska mielestäni molempien Helsingin jengien valmentajien tulisi olla vahvoilla meriiteillä varustettuja. Lähtökohtana kun on kummallakin jengillä joka kaudella mestaruus, jonka tavoittelu on aika mahdotonta jos valmentaja ei ole ns. mestaruuskalibeeria. Jokerit ottavat kovan riskin Wadessa, vaikka mies onkin viimeisen päälle oma kundi ja omaa arvovaltaa, mutta on valmentajana aika raakile. Olisi melkoinen yhteensattuma jos HIFK antaisi vastaavaa tasoitusta ensi kaudella.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olkoot valmentajana minkälainen seipään niellyt huru-ukko tahansa,mutta paljolti riippunee siitä onko pelaaja materiaali myös menneiden vuosien haikailun tasolla,vaiko saamme nauttia mikki hiiri yhdistelmistä, tämä lienee nyt kiinnostavampaa kun yksikkö,kaksikko tai kolmikko penkin takana.!
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Kaikki tuntuu pitävän Rautakallion tuloa valmentajaksi varmana. Sisääntulo biisinä voisimme alkaa soittamaan Survivor: Eye of the Tiger. Tiedätte kyllä mistä elokuvasta
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsehän lohduttaudun sillä, että mikään IFK:ta koskeva ei ole koskaan varmaa :) Ainoa vakaa ja vankkumaton on vain the Sir Pentti, hän on rautakallioni. Hups, läheltä piti ettei tullut rautakallo...
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Nurmijärvi: Jokerimusiikin lehtoko?

Missään tapauksessa ei suippoleukojen musiikkia soiteta kenellekään IFK-valmentajalle. Eräälle IFK-toimitusjohtajalle voisi tosin soittaa Paula Koivuniemen kappaletta, jossa todettiin muistaakseni "lähdetään, hullu tätä jaksaa, lähdetään jo pois!", mikäli Perusmummo/Myyrä sitäkään ymmärtäisi.

Leikki sikseen: yhtä vähän soitettuja suippoleukakappaleita kiitos kuin Tikkurilan maaleja, Rautakirjan myyntiartikkeleita tms. suippoleukasponsoreiden tuotteita. Rocky -elokuvien musiikin ohella ikuisessa boikotissa ovat J. Karjalainen ("me ollaan suippareita kaikki, kun oikein leuat väpättää") ja K. Peitsamo. Myöskään TV 1:n uutislähetyksiä ei voi kukaan kunnon ihminen seurata, kiitos aRvin.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Muutama huomio valmentajakysymykseen. HIFK:n organisaation huomion on vienyt viimeviikkoina tämän kevään joukkueen valinnat. Mm. Jokinen ja Lydman liittyivät HIFK:hon suhteellisen myöhään.

Ensikauden valmennuskaksikko on ollut vasta kartoituksen asteella. Tosin kakkosvalmentaja on ollut varma jo jonkin aikaa. Surenkin tulee olemaan HIFK:n kakkonen. Vepu on luonut valmentajauraa viimevuosina järjestelmällisesti mm. Viron maajoukkueessa ja eri kurssit käyden. Vepu on valmentaja, joka kovassa paikassa tulee käskyttämään "Doylen", "Kaikkosen" tai "Laaksosen" murjomaan vastustajan pelaaja.

Ykkösvalmentajan tilanne sen sijaan on vielä auki. Minun tietojeni mukaan esillä ovat nimet mm. Tamminen, Rautakallio, Lindfors, Haanpää.

Lähteenmäen nostaminen esille HIFK:n edustusjoukkueen yhteydessä on erikoista. Vaikka kaveri yrittää jokaisessa MTV3 Anun lähetyksessä esiintyä punapaitaisena, ei pojan artikulaatio riitä kuin Salamoiden tai naisjoukkueen peräsimeen.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Mitamitamita... onko tämä vitzi, mina ei uskoa..

Kun kausi loppu niin tulimpa vilkaisemaan mistä naapurin palstalla puhutaan ja olin pudota tuolilta.

Tuntuisi käsittämättömältä että HIFK palkkaisi Rockyn. Hienoahan se olisi joo :)

Laimea ja väritön on sanapari, joka miestä kuvaa. En usko että hänestä on juniorivalmennusta kovempaan rooliin. Purkkaa se mässyttää, mutta pelin ohjaaminen, reagoiminen ja yleensäkään minkäänlaisen hengen luominen peliin on olematonta. Harmaaksi maalattu puupatsas toimisi valmentajana varmasti yhtä hyvin.

Suosittelen lukemaan otteluketjuja Blegsun otteluista tältä kaudelta, antaa jotain kuvaa.
 

Apia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk,Koo-Vee
Rockis !

Nyt taas vaihteeksi tekee miäli kirjoittaa. Aralle kenkää ja Rockis Kallo tilalle-kuulostaa aika peräpukamaiselta uutiselta. Edelleen kuulutan sitä että ei noi nuoret sällit kunnioita vanhoja meriittejä, eikä varsinkaan halua tulla seuraan , jonka valmentajan peliajoista niillä ei ole hajuakaan - eikä varsinkaan jos ko.jätkän näytöt valmentajana eivät huokuttele vaan lähinnä säälittävät: Tässä mielessä Jursi Sr. oli ihan piristävä nimi tässä ketjussa mutta eihän se Hifkiin tule, vanha ja mukavoitunut mies jolla on Turussa talo yms. eläkepäiviksi-esillä olleista vapaista nimistä Tami kävisi, sillä on edes jotain referenssiä esittää ja vittumaisen miehen maine.Sakke aitiosta pois, on ihan väärässä roolissa eikä ollenkaan ole edes veskavalkku siinä mielessä kuin muilla joukkuiella nämä tällä nimikkeellä pyörivät tyypit ovat. Rindell saisi jatkaa jossain roolissa-on sentään saanut koulutuksen mukuloiden käsittelyyn.Perävalo-Hakkikin kävisi kakkosmiehenä jos olisi jotain annettavaa jengille ja kuppi menisi nurin. Onko Rikala vielä hengissä , jos on , niin eläkkeellä voikkaopehommista varmaan ja valkkuhomminkin aikaakin olisi, siitäpä Mulkku Valkqvist
 
Viimeksi muokattu:

TheRoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Florida Panthers
Kyllä fiilikset ovat sellaiset, että ei taida ihan helpolla suomalaista valmentajaa löytyä. Katseeni kääntyy Pohjois-Amerikkaan. Jos ja kun NHL-lockout jatkuu, olettaisi rapakon takaa löytyvän useitakin nimiä. Katsoisin myös NHL:n kakkosvalmentajia ja AHL:n parhaimmistoa suurennuslasilla. Jukka Jalonen kelpaisi kyllä, mutta sopimus on jo ensi vuodeksi. Massia pöytään ja Jalonen stadiin! Jos halutaan keskittyä showhun niin Tamminen kehiin. Henkilökohtaisesti tiedän, että kyseessä on v****mainen tyyppi: Äijä tuli raflassa viemään pöytämme ihan röyhkeästi, mitään selittämättä. Taitaisi sopia brandiin. Osaa kouluttaa!
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Viestin lähetti Q
Ykkösvalmentajan tilanne sen sijaan on vielä auki. Minun tietojeni mukaan esillä ovat nimet mm. Tamminen, Rautakallio, Lindfors, Haanpää.


Ari Haanpää ja Sakke Lindfors??? Viitisitkä valaista hieman tarkemmin mitä nuo miehet tekee tuolla listoilla. Eiköhän Ikan aika jo osoittanut millaista tulosta saa aikaiseksi hajuttomat ja värittömät äijät, ketkä eivät ole tehneet päivääkään vastuuvalmentajan tehtäviä liigassa. Ai niin, tottakai Sakke menee listoille mukaan. Hänhän on vanhoja legendojamme. Koutsin nimen spekuloiminen rupeaa täyttämään kohta jo komedian aineksia. Ilmeisesti listoille otetaan kaikki kotimaiset vapaana olevat koutsit.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Viestin lähetti ruoska
Koutsin nimen spekuloiminen rupeaa täyttämään kohta jo komedian aineksia. Ilmeisesti listoille otetaan kaikki kotimaiset vapaana olevat koutsit.
+kaikki entiset IFK tähdet. Hyvä ettei nyt ihan sentään lähdetä repimään esim. jotain Stigua ABB:ltä kehiin mukaan. Mielestäni paitansa Nordiksen kattoon ripustaneilla ei ole asiaa meidän ykköskoutsiksi tällä haavaa.

Eikä sitä enää tarvitse odotella. IFK:n valmentajarieha on ollut suurta komiikkaa jo viikkojen ajan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Nurmijärven Peto
Kaikki tuntuu pitävän Rautakallion tuloa valmentajaksi varmana. Sisääntulo biisinä voisimme alkaa soittamaan Survivor: Eye of the Tiger. Tiedätte kyllä mistä elokuvasta

Jos Rocky tulee meille, niin ehdottaisin uudeksi sisääntulobiisiksi Chris Rean "Road to hell"... sopisi hieman paremmin!
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti puna-hundi
Mielestäni paitansa Nordiksen kattoon ripustaneilla ei ole asiaa meidän ykköskoutsiksi tällä haavaa.

Ai jaa, kyllä Hexi mulle kelpaisi aivan mainiosti. Tiimiin voisi ottaa vaikka sitten The Pentin ja Kifen. Olishan siinä sellainen kolmikko, ettei ihan äkkiä ala pelaajat silmille hyppimään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös