HIFK:n uudet valmentajat?

  • 189 583
  • 628
Tila
Viestiketju on suljettu.

scholl

Jäsen
Ultra kirjoitti:
Nimimerkki 'scholl:in' kirjoitus osoittaa ettei iltapäivälehdissä ole selvästikkään ollut juttua Tapparan Rauli Uramasta, joka nousi komeetan tavoin A-junnujen valmentajan paikalta Tapparan vastuuvalmentajaksi.

Niin ennen kauden alkua taisin itse olla sitä mieltä, että Urama on se, joka saa ensimmäisenä fudut, eikä kausi todellakaan alkanut niin hyvin, että olisin ollut pyörtämättä arviota, että floppaa. Nyt Tappara on noussut maaottelutauon jälkeen kovaan vireeseen ja se on yllätys. En lue iltapäivälehtiä, joten en tiedä, mitä siellä on hänestä sanottu, enkä ala itsekään arvioimaan ko. miestä ennenkuin siellä on mitali kaulassa, mutta jos hänestä nousee menestysvalmentaja niin hyvä niin ja se saattaa olla sellainen tie, mitä täälläkin voitaisiin kokeilla, mikäli riittävän kovia potentiaalisia kykyjä olisi. Esim. Kuitunen on nyt yht'äkkiä jotenkin pudonnut nousevasta kyvystä epäonnistuneeksi valmentajaksi.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ultralta täyttä asiaa Uramasta, mutta hänet on melkein mahdotonta saada houkuteltua HIFKiin. Eikös hänellä ole monivuotinen sopimus? Sen ulos ostaminen maksaisi HIFKille rahaa, kuten maksaisi Bobinkin ulostaminen. Joten Uraman haikailu HIFKiin on todella kaukaa haettua. Uraman Tappara pelaa kuin pelaakin sm-liigan parasta lätkää, voisin jopa väittää että ylivoimaisesti parasta lätkää. Itse tosiaan toivoisin, että Uraman kiekko-opeista saataisiin nauttia HIFKinkin osalta. Mutta en usko näin tapahtuvan vielä pitkään aikaan.

Heitetäänpä vielä veikkaus lopuksi: itse luulen, että HIFK jatkaa ulkomaalaisella valmentajalla, sen verran kovia brändi-puheita Pena on viritellyt.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
pekutti kirjoitti:
Ottakaa Risto Dufva.

Just joo ja kaveriksi teiltä Rexa Ruotsalainen. Uskovainen ja hissukka. Noh saattaisihan se Dufva hissutella niitä Rexan "jeesuskokouksiakin"... Kiitos mutta EI kiitos.
Eipä silti ei HIFK:n peli nykyisestä paljon "hissukammaksi" voi enää mennä. Oikeasti.
 

Player#69

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
pekutti kirjoitti:
Ottakaa Risto Dufva.

Tuskin peli ainakaan tätä huonommaksi menisi. Ja voihan jokainen katsoa Dufvan meriittejä mestiksessä, ei välttämättä huonokaan vaihtoehto, josko edes mahdollista saada?!
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seesam kirjoitti:
Ultralta täyttä asiaa Uramasta, mutta hänet on melkein mahdotonta saada houkuteltua HIFKiin.

Käsittääkseni pointti tuossa oli, että hyviä ja lupaavia valmentajia on myös nimimiesten ulkopuolella. Jos vaan viitsii ja uskaltaa skoutata ja sitten pestata lupaavan jannun junnu- tai divaripuolelta, niin tulos saattaa hyvinkin olla jopa loistava. HIFK:n valmentajavalinnoissa on viime aikoina paistanut se, että on haluttu joko brändin näköinen jätkä tai sitten kykynsä näyttänyt nimimies. Ika Lehkonen oli viimeisin vähän ennakkoluulottomampi hankinta, ja jotain saman tyyppistä hakua voitaisiin nytkin lähteä etsimään.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä ihmettelen Kuitusen kohdalla, minkä helvetin takia Samu oli vain yhden kauden kakkoskoutsi. Kuitunen on käytännössä viettänyt meidän omista junnuista nostetuiden jätkien kanssa enemmän aikaa kuin nämä sällit mutsiensa kanssa viime vuosina. Ja nimenomaan eri ikäluokkien kanssa.

Luulisi, että tällainen herra olisi pidetty organisaatiossa hinnalla millä hyvänsä. Vaikka Bob halusi oman kakkosensa, mikä sekin on ymmärrettävää, ei seura voi niin pahasti pyllistää itselleen, ettei pysty omia ukkojaan mukaan soluttamaan. Ei kai kukaan voi odottaa kakkosvalmentajalta ykköstä parempia tuloksia, kun ykkönen kerran sanoo viimeisen sanan. Ja jos Kuitunen oli niin paska, ettei hänestä mitään hyötyä ollut, olisi pitänyt hankkia tilalle joku kotimainen osaavampi kaveri, joka olisi valmentajistossa jatkanut. Nyt siellä ei ole Saken lisäksi ketään. Ja se on ihan yhtä tyhjän kanssa. Varsinkin, kun Sakella on hommia ihan riittävästi muutenkin.
 

Syylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Kisa
On se sentään hyvä, että edes viime päivinä nämä 80-luvulla syntyneet nuoret kannattajat jaksavat vielä yrittää puhaltaa tuohon kuplaan henkeä.

Me vanhemmat kannattajat olemme olleetkin siinä määrin alkuviikosta hiljaa, joten karu totuus on alkanut paljastua ilmeisesti siellä sun täällä. Ei Francis minnekään valitettavasti taida lähteä- ei ole kerta kaikkiaan rahaa! Joku taisi heittää arvion mahdollisen kenkäisyn mukaantuomasta konkurssista- eikä tainnut olla ihan väärässäkään.

Eikä Coolenkaan minnekään lähde, koska siinäkin säästetään uuden pakollisen kakkosen palkka.

Meillä ei ole pätevää maalivahtivalmentajaa, koska sekin maksaa. Sakke hoitaa blaa-blaa ja tuo äskeisen kirjoittajan kommentti, siitä , että Sakelle olisi pian liikaa hommia menee ihan metsään. Ei ole hommia , eikä se nykyhommiaan vaativampaan rooliin pystyisikään- onpa vaan mukava ja suht halpa mies muuten kuvioihin pyörimään, joten antaa pyöriä vaan.

Penakin ansaitsisi kenkää, mutta se vasta maksaisi,joten olkoon sitten.Parempaankaan ei ole rahnaa.Tapellaan sitten pyykinpesuvaiheessa Penan kanssa pian tuumivat varmaankin päättäjät.

Vahvistuksiakin tarvittaisiin, vaan ei ole niihin rahaa ja ennenkaikkea ne tulisivat ihan puun takaa, kun ei ole asiantuntevaa Scouttia.

HIFKin futispuoli muuten putosi aikoinaan aika nopeasti mitaleilta mutasarjoihin. Oli maksettu pelaajille liikaa ja tuloksena oli se, ettei ollut enää rahaa.

Jätkät ei pelaa sydämellään- suuri osa kotimaisista täysin ylipalkattuina. Piti Penan tehdä nämäkin sopimukset, joihin meni paljon rahaa.

Annetaan junnut pois, ettei vaan tule liian isoa liigarinkiä, koska liian monta nimetöntä 3-4 kenttien miestä maksaa rahaa.

Luotetaan liikaa siihen , että saadaan sponsoreilta ikuisesti Brändin mukaisesti paljon rahaa- erityisesti Sinebrychoff maksaa meille aina paljon rahaa. Eipä vaan enää jatkossa taida sitä tehdä- tämänsuuntaiset ovat hevosmiesten TTn uutimet.

Ollaan "kovien jätkien" jengi, joka tuo myös vieraspeleissä isäntäjoukkuelle siinä määrin rahaa, että voidaan polttaa sillat liigan sisällä joka suuntaan. Siksi vaan, ettei me ketään muita tarvita, koska meillä on sitä rahaa.

Ilmoitetaan 40% liian kova pelaajabudjetti aina julkisuusuuteen, jotta näyttäisi siltä, että meillä on sitä rahaa.
------------------------------------------

Kukaan ei meille enää halua tulla 2007-> pelaamaan Penan jatkaessa, koska Penalla ei olekaan sitä rahaa.

Luotto on mennyt ja huhut kulkee- niillä ei olekaan sitä rahaa.
Mihin lie palanutkaan niin pirun paljon rahaa??

Ja lisäksi vielä mahdoton yhtälö Pena, Kife, Francis ja Coolen- kuka perskeles
enää välittää yhtään mistään. Antaa mennä ,kun on oikein todellinen alamäki nyt menossa. Jotenkin minusta jopa tuntuu ( eikä savua ihan pelkältä tunnepohjalta) että tässä vielä ennen Loppiaista tms. lävähtää vielä joku todella pahalta haiseva saakelin iso mätäpaise rakastamamme seuran taholta julkisuuteen- se olisi paljon enemmän iltapäivälehtien lööppien mieleen kuin nuo ihmeen kauan lööpeistä pois pysyneet tissutteluongelmat, joiden hysh- hysh -pitämisestä toki itse kullekin on kiitos ja hatunnosto tehtävä. Nostettakoon nyt kerrankin HIFK-mirri märkänä pöydälle seuran taholta ennenkuin sen tekee joku muu taho julkisuudessa. Se olisi todellinen suorien ja rehellisten Stadin Miesten joululahja faneille- ei tämmöinen nykytiedottamisen taso.
 
Viimeksi muokattu:

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Player#69 kirjoitti:
Tuskin peli ainakaan tätä huonommaksi menisi. Ja voihan jokainen katsoa Dufvan meriittejä mestiksessä, ei välttämättä huonokaan vaihtoehto, josko edes mahdollista saada?!

Joku roti nyt sentään. Dufvan suosimalla pelitavalla karkotetaan viimeisetkin katsojat hallista, joten ei kiitos.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Gellner kirjoitti:
Joku roti nyt sentään. Dufvan suosimalla pelitavalla karkotetaan viimeisetkin katsojat hallista, joten ei kiitos.

Samaa mieltä, uimalakki saa hakea auktoriteettia jostakin muualta kuin HIFK:n pukukopista.

Vaikka tuohon Summasen paluuseen on vaikea uskoa, niin olisihan siinä järkeä, että Pena ja Raimo yhdistäisivät voimansa Kummolan vastaiseksi liikkeeksi. Hangaround-jäseneksi voitaisiin sitten hommata tyhjänpuhuja Sihvonen, jos lupaa tuoda Toni Sihvosen mukanaan.

Itsellä on nyt sellainen fiilis, että ei kautta ole vielä taputeltu, mutta nopeaa ja oikeaa päätöstä valmennuksen suhteen tässä odotellaan, jos meinataan vielä fanit pitää hallissa tämän kauden aikana. Toisaalta suurin puute HIFK:ssa tällä hetkellä on se sentteri-tilanne. Jopa suurempi kuin valmennuksen kyvyttömyys jopa sananmukaisessa merkityksessä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Analyytikko_ kirjoitti:
Itsellä on nyt sellainen fiilis, että ei kautta ole vielä taputeltu, mutta nopeaa ja oikeaa päätöstä valmennuksen suhteen tässä odotellaan, jos meinataan vielä fanit pitää hallissa tämän kauden aikana.
Täälta naapurin suunnasta on paha edes koettaa antaa neuvoja. Oli niin kaunis ryssiminen tuo viime kausi.

Lainasin tämän "analyytikon" viestin kuitekin siksi, että eihän tuo ongelmanne ratkea millään muulla tavalla kuin koutsi uusiksi ja puhutaan asioista niiden omila nimillä:

Nämä ovat huhuja, joita olen kuullut;
- Pate totesi jo ennen loukkaantumista, että ei tuosta mitään tule, kukaan ei luota tuollaiseen koutsiin,
- Kibe puhuu koutsin kanssa, mutta molemmat ovat kielipuolia,
- Koutsi näyttää oikein huonoa esimerkkiä, Jere ei ole tehnyt väärin (juonut) mutta tehnhyt selväksi ettei tuota koutsia katsele, löi läskiksi Porin pelin
- Kibe ei sano tuohon mitään
- Pena tekee, mutta mitä ?
 

Tuamas

Jäsen
Kyllä heikosti menee Brändiporukalla, jos oikeasti joku tosissaan Tammista haluaa valmentamaan. Siinä on niin turha jannu valmentajana ja muutenkin, että jopa Juupe Pajuoja olisi yhtä mieluinen.

Täysin sama homma Tikkasen kanssa, sai potkut Frisk Askerista, eikä todellakaan saanut siellä juuri mitään aikaiseksi. En ymmärrä miten kumpikaan näistä jannuista saisi mitään positiivista aikaan Hifkissä. Ehkä Tammisen kautta joukkue saisi medianäkyvyyttä (eikö sitä muka ole jo riittävästi?) ja hyvän hengen joukkueeseen muutaman pelin ajaksi, mutta siihen Tammisen avut jäävätkin. Tikin kanssa ei todennäköisesti saavutettaisi edes tätä muutaman matsin buustia.

Vaihtoehtoja toki on kotimaisissakin valmentajissa, mutta riskit ovat todella kovat, kuten porissa nähtiin Pajuojan kanssa. Jos ei oikeasti skoutata valmentajaa viimeisen päälle kunnolla, homma kusee täysin reisille. Varsinkin kun kokemattomammat kotimaiset valkut eivät kovin usein omaa sellaista auktoriteettia jolla joukkueen saisi pelaamaan valmentajan toiveiden mukaisesti.

Eli jos Francis saa monoa, on Hifk todella pahan paikan edessä. Jo se että edes fanit toivovat Tikiä tai Tamia kertoo että uidaan todella syvällä. Raato olisi ainoa mies josta voisi varmasti sanoa että menestys todennäköisesti paranisi hänen tulonsa myötä.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuamas kirjoitti:
Jo se että edes fanit toivovat Tikiä tai Tamia kertoo että uidaan todella syvällä.
Miten olis Tami ja Tiki molemmat!
Kukaan toimittaja ei edes kerkeäisi kirjoittaa huonosta pelistä kun yrittäis tulkita tami- ja tiki-talkia painettavaan muotoon.
Olisi taktiikkaa(Tami), innostusta(Tiki) ja kokemusta(molemmat menestyneitä pelaajia).
Vähän kuin tuunattu versio Erkasta ja Ramista.

Ja kaikilla olisi kivaa!




Ainakin pari ekaa päivää...
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko mahdollista tehdä nopeita päätöksiä

no, ehkä ei! Kyllä tämä soppa on sellainen, että se vaatii vähän syvällisempää analyysiä ja monta keskustelua. En oikein jaksa uskoa, että toimistolla ei olisi helvetinmoinen kiire ja toiminta. Oikeastihan Penan pitää:

1. Selvittää pelaajien todellinen suhtautuminen ja luottamus valmennukseen.
2. Selvittää miltä osin Bobin ja Coolenin kanssa voi saada kaunis exit aikaiseksi
3. Selvittää mitä muita valmennusvaihtoehtoja on tarjolla
4. Miettiä miltä osin on mahdollista nykyisellä valmennuksella herätella jengi uuteen nousuun.
5. Selvittää mitä senttereitä on saatavissa milläkin hinnoilla ja sopimuksilla
6. Miettiä mitä trade offia on pakko tehdä. Maksaako Bobin ulos ja jäädä ilman sentteriä, vaiko pitää Bob ja ostaa pelimiehiä konkurssipesään.

Tämä on yhtälö jossa on niin monta liikkuvaa tekijää ja kombinaatiomahdollisuutta, että tämä asia vaatii monta palaveria ja pohdiskelua eri agenttien ja pelaajien kanssa. Ja sitten vielä päälle kaikki lääkärilausunnot ja tiedot joita on odotettava päätöksenteon tueksi. Onhan se ihan selvää, että jotkut asiat on vaikeita edistää, ennenkuin pohjatyö on tehty. Joten vaikka se meidän fanien mielestä tuntuu siltä, että asiat eivät etene, olen varma siitä, että kulisseissa käy kova kuhina....

Aina kun olet yhteydessä johonkin tahoon, on varmaa, että hänkin haluaa miettimisaikaa yön yli.....

Ei ole Penalla mikään kadehdittava homma sylissä. Lähes kaikki ratkaisut ovat huonoja. Tästä kun selviää kunnialla, niin voi varmasti sanoa, että Pena yllättää ja kyykyttää taas kaikki. Paska jätkä, annetaan sille siis silloin kenkää... aitoon HIFK:maisen tyylliin...:o)
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuamas kirjoitti:
Jos ei oikeasti skoutata valmentajaa viimeisen päälle kunnolla, homma kusee täysin reisille.
No tämä lause on tietenkin totta.

Mutta, melkein kenen tahansa "hyvän" tai "huippu"valmentajan valmentama joukkue on pelannut joskus huonosti, ja varmaan vielä joskus tulee pelaamaankin. Ei sille mahda mitään, aina ei vaan natsaa ja juttu ei toimi kaikkien kanssa. Hifki otti tavallaan ison riskin palkatessaan valmentajan rapakon takaa. Muun muassa minä kannatin sitä ajatusta. Viime kaudella se näytti loppujen lopuksi onnistuneen Sheddenin kanssa, vaikkakin moni faneista haukkui hänet pystyyn vielä viime syksynä. Vielä pitemmälle ajateltuna se ei kuitenkaan onnistunut, siis kun hän meni paikallisvastustajaan, mikä lie ollut syynä siihen (Pena?). Tosin tällä kaudella Francis olisi tuskin missään onnistunut, selän ja muiden mahdollisten ongelmien takia. Ennen kauden alkua hän vaikutti hyvältä valmentajalta ja erittäin onnistuneelta hankinnalta.

Helppoahan se on fanien sanoa että sen ja sen pitäisi tulla valmentamaan, ja juuri se ja se onnistuisi paljon paremmin. Tuskin monikaan fani, tai siis tänne jatkoaikaan kirjoittava, on skoutannut valmentajia enemmän tai paremmin kuin oman suosikkijoukkueensa siitä vastaava henkilö(t). Tänne keskustelupalstalle on kuitenkin helppoa kirjoittaa mitä tahansa. Mä en tiedä kuinka moni "fani" oikeasti osaisi koota menestyvän joukkueen ja samalla huolehtia kaikista muistakin tarvittavista asioista. Tuskin monikaan (tai itseasiassa kukaan), vaikkakin tietenkin juuri SINÄ joka tätä nyt luet, osaisit varmasti.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noihin Roopen kommentteihin oma käsitykseni;

- Aika tasan nolla
- Vanha kunnon 1+ vapaus eli sovitaan koutsi vapaaksi ja yksi vuosi
- helvetin vähän (en ole kuullut yhtään varteenotettavaa, Tameista on puhuttu)
- Nykyvalmennus ja herätys = 0
- 2-350 kiloa löytyy senttereitä, eri asia on kaverien motivaatio kun eivät päässeet nahilaan
- Bob ulos. Sen jälkeen miettimään mitä on tehtävissä, minä pelkään että paljon.
 

Stigu

Jäsen
Jos näissä huhuissa on vähänkään perää, että pelaajien luottamus Pellehermannikaksikkoon on mennyt, niin ainoa vaihtoehto on valmentajien kenkäisy. Lyhyellä tähtäimellähän peräsimeen voidaan ottaa kuka tahansa akselilla Tiki-Pena-Tami-Rocky, siis vaikka tämän kauden loppuun ulottuvalla pestillä. Näistähän Pena olisi halvin vahtoehto- ja sitä kautta varmasti mieluisin IFK:n hallitukselle.

Jos mietitään valmentajavalintaa edes niin pitkälle kuin ensi kauteen, IFK:lla on ainakin kolme erityistä ongelmaa valinnan suhteen:

1) mitkään Uramat, Tikkaset tai edes Rautakalliot eivät sinänsä houkuttele yhtään pelaajaa pelaamaan IFK:ssa. IFK:n valmentajalla pitää olla ammattitaidon lisäksi meriittejä, tunnettuutta sekä mediaseksikkyyttä. Esimerkiksi Urama on varmasti ammatttitaitoinen, mutta täysin tuntematon sälli ilman meriittejä ns. suuressa maailmassa (kehä III:n sisäpuolella). Tiki, Rocky ja Tami taas ovat tunnettuja ja mediaseksikkäitäkin, mutta ammattitaidoltaan ja meriiteiltään onnettomia.
2) Noita ykköskohdan kriteereitä täyttäviä valmentajia ei ole monta: J.Jalonen, Shedden, Tukka-Jukka, Summanen, Jortikka tulee ensimmäisenä mieleen.
3) IFK:n valmentajan tulisi olla ns. brändin mukainen valmentaja. Yllä olevasta listasta putoaa täten pois ainakin Jortikka, joidenkin (ei omasta) mielestä myös Tukka-Jukka ja ehkä jopa Summanen.

Noiden kriteereiden perusteella edes potentiaalisia IFK:hon sopivia valmentajia ei ole monta. Kun ottaa vielä huomioon, että tosielämässä heistä kukaan ei ole saatavissa, on tilanne aika huono.

Näin jälkeenpäin muuten on kiva muistella, mikä oli IFK:n hallituksen ensimmäinen tehtävä Bob Francikselle: Päättää , saako alkoholiongelmien kanssa painiva Jere jäädä joukkueeseen vai ei. Olisi kiva tietää,onko Bob ottanut muutaman viskilasin miettiessään päätöstä? Ja onko noissa laseissa ollut jäätä- hän ei taida hirveästi digata jäästä.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Pekka "Grogi" Rautakalliohan on tällä hetkellä vapaana, sai vaihteeksi potkut.. nyt Sveitsistä. Joukkueensa oli aivan kärjen tuntumassa mutta yhtäkkiä kamala romahdus ja joukkue häntäpäässä. Hyvissä kyttäysasemissa siis.

Rautakallion mahdollinen sopimus aiheuttanee Blues-faneissa vielä suuremmat naurunpurskahdukset kuin mitkään Hedbergien sopimukset tai vastaavat, joten peukut ylös ja toivottavasti Grogi palaa liigaan. Ja HIFK:hon.
 

karalahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
spekalaatioihin...

...Jos joku vielä pohtii tuleeko uudet valmentajat vai ei niin voin kertoa sellaisen faktan, että Penan suusta kuultuna, Kysymykseen tuleeko uusia miehiä Pena vastasi, että "Joulutauolla tarvitsemme varmuudella ainakin 2 miestä".

Tosin pienellä kännillä saattoi olla osuutta asiaan...

Jos kuvernööri ei tarkoittanut valmentajia niin minulle ainakin käy myös pari uutta pelaajaa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Nimimerkki karalahdelle kysymyksiä:

Onko Penalla aikaa olla kännissä jossain? Missä hänet oli bongattu ja minkä asian yhteydessä noin sanoi?

Suhtaudun hyvin varauksellisesti näihin "mä kuulin"-juttuihin. Minäkin olen kuullut eri puolelta paljon erilaisia skenaarioita Hifkistä viime aikoina, mutta uskon sitten kun näen.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuodaan keskusteluun mukaan yksi huippunimi: Kari "Piri " Eloranta. Mieshän on edelleen neuvottelutilanteessa Ilveksen kanssa, mutta ei tällä hetkellä sovitusti hoida päävalmentajan tehtäviä. Hän on todellinen huippunimi jota vielä vähän aikaa sitten uumoiltiin maajoukkueen vetohommiinkin! Piristä plussaa:

- lempinimi Piri
- viikset
- johdatti kerran Pelicansin lentoon
- esiintynyt maajoukkuekoutsikaavailuissa
- valtavasti potentiaalia
- peloton: uskaltaa sanoa suoraan ja vetää maton alta keneltä hyvänsä, jopa julkisuudessa
- intohimoinen suhde hifkimäiseen ns. fyysiseen peliin
- saatavilla juuri nyt
- legendaarinen pelaajaura
- valmis pitkän linjan sopimukseen (3 v)
- viikset


Minusta tämä olisi tähtiin kirjoitettu diili.
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Yläpesä kirjoitti:
Tuodaan keskusteluun mukaan yksi huippunimi: Kari "Piri " Eloranta. Mieshän on edelleen neuvottelutilanteessa Ilveksen kanssa, mutta ei tällä hetkellä sovitusti hoida päävalmentajan tehtäviä. Hän on todellinen huippunimi jota vielä vähän aikaa sitten uumoiltiin maajoukkueen vetohommiinkin! Piristä plussaa:

No ehkä Eloranta ei kuitenkaa meille sopisi. Ihan suht hyvä koutsi, mutta minkä helvetin takia ottaa valmentaja, joka on jo kertaalleen saanut monoa, siksi että joukkueenjohto ei ollut tyytyväinen tuloksiin? Väitän kuitenkin, että ei Ipankaan materiaali mikään niin surkea ole (ainakaan kovin paljon surkeampi kuin meidän).

EI Elorantaa, eikä Tammista!
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
karalahti kirjoitti:
"Joulutauolla tarvitsemme varmuudella ainakin 2 miestä".

Jep ja pakkeja molemmat. Jere ja Teemu ovat maajoukkueiden mukana, tarvitsemme joulutauoksi kaksi kovan luokan pakkia. Muuten ei saada tiistaiksi näytöstyylisiä treenejä aikaiseksi...
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yläpesä kirjoitti:
Tuodaan keskusteluun mukaan yksi huippunimi: Kari "Piri " Eloranta. Mieshän on edelleen neuvottelutilanteessa Ilveksen kanssa, mutta ei tällä hetkellä sovitusti hoida päävalmentajan tehtäviä. Hän on todellinen huippunimi jota vielä vähän aikaa sitten uumoiltiin maajoukkueen vetohommiinkin! Piristä plussaa:

- lempinimi Piri
- viikset
- johdatti kerran Pelicansin lentoon
- esiintynyt maajoukkuekoutsikaavailuissa
- valtavasti potentiaalia
- peloton: uskaltaa sanoa suoraan ja vetää maton alta keneltä hyvänsä, jopa julkisuudessa
- intohimoinen suhde hifkimäiseen ns. fyysiseen peliin
- saatavilla juuri nyt
- legendaarinen pelaajaura
- valmis pitkän linjan sopimukseen (3 v)
- viikset


Minusta tämä olisi tähtiin kirjoitettu diili.

Arvon Yläpesä, kirjoituksesi on verrattavissa romaniväestöön kuuluvan henkilön luotettavaan myyntipuheeseen "tuliterästä" Mersusta ja sen huippuominaisuuksista. ;). Ei Elorantaa eikä Tammista kiitos.
 

karalahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyynikko kirjoitti:
Nimimerkki karalahdelle kysymyksiä:

Onko Penalla aikaa olla kännissä jossain? Missä hänet oli bongattu ja minkä asian yhteydessä noin sanoi?

Suhtaudun hyvin varauksellisesti näihin "mä kuulin"-juttuihin. Minäkin olen kuullut eri puolelta paljon erilaisia skenaarioita Hifkistä viime aikoina, mutta uskon sitten kun näen.

No en nyt viitsi ihan kaikkea julkisesti levitellä, mutta sanotaan nyt näin, että ennen joulua tuppaa olemaan noita vähemmän virallisia joulujuhlia, joita pikkujouluiksikin on myös joskus leikkisästi kutsuttu. Materiaali on mielenkiintoisen keskustelun tulosta, jossa voi sanoa, että naurussakin oli välillä pidättelemistä.

Toinen käsitelty aihe oli tuleva paikallispeli, josta keltaiset lehdet saisi taas kirjoiteltavaa jos kuvernoorin puheet erään naapurin miehen pään irtoamisesta saavat katetta. Eihän voi puhua käskyttämisestä... eihän?
 

karalahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
...Ja vielä...

Kyynikko kirjoitti:
Nimimerkki karalahdelle kysymyksiä:

Onko Penalla aikaa olla kännissä jossain? Missä hänet oli bongattu ja minkä asian yhteydessä noin sanoi?

Suhtaudun hyvin varauksellisesti näihin "mä kuulin"-juttuihin. Minäkin olen kuullut eri puolelta paljon erilaisia skenaarioita Hifkistä viime aikoina, mutta uskon sitten kun näen.

Itselläni ei ole ainakaan tarvetta pönkitään omaa nimimerkkiäni, jonka voit todeta tarkastellessani miten usein olen palstalle kirjoittanut.

Näppäimistö sauhuaa vain silloin kun on jotain asiaa. UGH!

Olen puhunut - Jag har talat
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös