HIFK:n tiedotustilaisuus tänään!!

  • 13 641
  • 91

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
tsei_tsei

Luulen , että Calouniin vedotaan siksi, että hänestähän piti tulla todellinen syömähammas nimenomaan Bednarin rinnalle (ei välttämättä samaan ketjuun) . Koska ensi kaudella ei ole mitä todennäköisimmin kumpaakaan riveissä , ei mielestäni ole liioittelua odottaa vielä yhtä todellista vahvistusta joukkueeseen Kotalikin lisäksi .

Eihän HIFK-hyökkäys vaikuttanut viime ratkaisupeleissä kovinkaan vakuuttavalta, joten jos menestystä jatkossa halutaan, niin on kai pyrittävä hommaamaan entistä paremmat miehet ruotuun. Jos sen sijaan tyydytään päättyneen kauden tasoon, niin sitten homma on ok nykyporukalla . Valmentajalla on tottakai iso merkitys suunnannäyttäjänä, joten Mälkiän johdolla on tosiaankin mukavampi lähteä uuteen kauteen. Junnuissa on potentiaalia ja Mäkkärikin voisi vihdoin onnistua pääsemään HPK-aikojensa tehoihin. (toivotaan, toivotaan...)

- vaihteeksi pieni vertailu hyökkäyksen osalta:

Bednar -> Kotalik
Sihvonen -> Cipruss
Pirjetä -> Hyvönen ( oli siis puolustaja loppukauden)
Hurme -> Vauhkonen
Uusikartano -> Viitaluoma
Caloun -> Grunn

ja tuohon vielä kaupan päälle se, että Mika Nieminen tuskin enää saa 40 pinnaa kasaan , joten hyökkäys heikentynee myös siksi. Ei silti, voihan Mika tehdä Raipet ja jatkaa kohtuutehoilla vielä kauden pari ;-)

PS. HIFKin kolme tehokkainta hyökkääjää männäkaudella olivat Bednar, Nieminen, Pirjetä.
 

The Joker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minun mielestä HIFK:n joukkueesta on ainesta ensi kauden yllättääjäksi. Vaikka tulijoiden lista ei ole yhtä vakuutava kuin viime vuoden, joukkue on selvästi luotu paremmin ja kaikkilla pelaajilla on taistelutahtoa ja nuoruutta, joka saattaa yllätää monet liigajoukkueet. Odotan Jokerit-HIFK peliä mielenkiinnolla :)
 

topivl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti The Joker
Minun mielestä HIFK:n joukkueesta on ainesta ensi kauden yllättääjäksi. Vaikka tulijoiden lista ei ole yhtä vakuutava kuin viime vuoden, joukkue on selvästi luotu paremmin ja kaikkilla pelaajilla on taistelutahtoa ja nuoruutta, joka saattaa yllätää monet liigajoukkueet. Odotan Jokerit-HIFK peliä mielenkiinnolla :)

Olen jokerin kanssa täysin samaa mieltä. Viime kauden "nimekkäässä joukkueessa" oli kahta porukkaa, kalliita "tähtiä"(esim. Pubi) ja sitten varsinkin puolustuspäässä mestis tason räpeltäjiä(pahimpana Tuominen). Todellista taistelutahtoa löytyi harvalta, itselläni tulee mieleen lähinnä Kuhta (toivottavasti ensi kauden C..). En kiellä etteikö esim. Bednar olisi parhaimmillaan todella taitava kiekkoilija (Bluesia vastaan läpi kentän maali tyyliin..), mutta kyllä tuntui Jaroslaviakin vaivaavan välillä tuo tsekkiominaisuus, ailahtelevuus. Esim. Ilvestä vastaan mies oli loppupeleissä täysin valot pimeänä. Sitten nämä Pirjetät ja Niemiset... Mukamas kovia nimiä, mutta herrajumala mitä surffailua. Ainoa loppukauden valonpilke olivat nuoret pelaajat, kuten Grünn, jotka toivat taistelutahtoa ja yrittämistä, sitä mitä IFKssa ei olla nähty pariin kauteen. Ensi kaudella ei välttämättä mitaleilla olla, mutta odotan viihdyttävää ja taistelevaa petoryhmää. Paljon mieluummin maksan matsista jossa yritetään ja taklataan ja mennään lujaa, vaikka tulisikin takkiin. Ne viimekauden surffauspelit, jossa voitettiin esim. yhdellä maalilla Ässät kotona(!) olivat todellista kidutusta.
 

tsei_tsei

Jäsen
Re: tsei_tsei

Viestin lähetti WPK
Eihän HIFK-hyökkäys vaikuttanut viime ratkaisupeleissä kovinkaan vakuuttavalta, joten jos menestystä jatkossa halutaan, niin on kai pyrittävä hommaamaan entistä paremmat miehet ruotuun. Jos sen sijaan tyydytään päättyneen kauden tasoon, niin sitten homma on ok nykyporukalla . Valmentajalla on tottakai iso merkitys suunnannäyttäjänä, joten Mälkiän johdolla on tosiaankin mukavampi lähteä uuteen kauteen.

Mielestäni IFK:n hyökkäysmateriaali oli viime kaudella niin laaja, että kaikkien pelaajien pitäminen tyytyväisenä oli erittäin vaikeaa. Tämä heijastui peleihin selvästi motivaation puutteena ja alisuorittamisena. Pelaajat jotka olivat tottuneet pelaamaan yli 20 minsaa ottelussa saivatkin 10 minsaa peliaikaa ottelua kohden. Tästä voi mielestäni jo lineaarisen ajattelun mukaan olettaa, että pistesaldot puolittuvat. Todellisuudessahan monet pelaajat elävät peliajasta ja pudotus pisteissä voi olla vielä rajumpi.

Tästä johtuen pelaajamateriaalinen nimellisellä heikentämisellä voidaankin saada aikaan parempia tuloksia. IFK:n mestarijoukkueessakin oli roolit kohdallaan. Joka jätkä hoiti oman ruutunsa. Nelosessa pelasi Kari Kalto, joka ei jälkeenpäin ole mahtunut edes porukkaan mukaan. Totuus vaan on, että Tom Laaksoset ja Kari Kaltot tarvitaan siihen porukkaan mukaan.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Re: Ihmetys

Viestin lähetti Pebe
prestupy.ohf.cz tänään:

30.6.2001 F Kotalík Aleš CEB -> FIN HPK Hameenlinna

Huomasin saman eilen.

Onkohan sivustossa virhe?

Onko Matikainen myynyt Kotalikin Hämeenlinnaa, ja hankkinut
jonkun paremman pelaajan?

Vai mistä on kyse? :confused: :confused:

Valaiskaa pliis
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No johan on! Olisiko Pena myynyt miehen jo tässä vaihessa eteenpäin.
No mies jos ei Penalle kelvannut, niin HPK tekee miehestä kiinostavan tuleville kausille.
 
F

Flonaldo

prestupy kerää tuota listaansa ihmisten lähettämien sähköpostien perusteella. Ajatellaanpa ihan näin hypoteettisesti, että joku suomalainen olisi halunnut testata tuon sivuston luotettavuutta ja lähettänyt sinne huhun Kotalik => HPK, jonka tietää paikkansapitämättömäksi. No sinnepähän se on napsahtanut heti näkyviin. Eli kyseisen sivuston luotettavuus on pyöreä nolla. Hmm...kuten JanJ jo tuolla toisessa ketjussa totesikin, niin voisi testata menisikö läpi vuorostaan Jagr => HPK...
 

Rehtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa / Ilves
Samalla sivulla näyttäisi olevan Vujtekin siirto HPK:hon, joten ei välttämättä täysin varmoja juttuja sivuilla näyttäisi olevan. Huhuja ehkä...
 

breakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
tsei_tsei

kyllä matikainen lupasi tuossa vähän aikaa sitten hommata calounille korvaajan.(tiedotustilaisuus tai lehtihaastattelussa) sanoi että tilalle hankitaan varmasti samantasoinen mies.
eihän hankinnan nyt tiewtenkaan tarvitsisisi olla edes samantyylinen kuin caloun. itseäni ei kyllä tämä calounin lähtö haitannut, sillä en oikeastaan koskaan pitänyt calounista. mutta tämä , ettei pena hankikaan calounille korvaajaa niinkuin lupasi, on omiaan lisäämään fanien tyytymättömyyttä.
kyllähän tuo jengi ihan ok on (jos ne kaksi tulee),pena oli vielä jossain radiohaastattelussa hakenut sentteriä. mutta ne lippujen hinnat, ne tekevät tyytymättömiksi, niin kalliilla odottaisi saavan jotain hyvää, hinta/laatu suhde ei oikein vetele! ja ne tsekkihankinnat arveluttaa. onkohan kotalik muutaman matsin jälkeen pyytämässä lisää liksaa kun muutkin tienaa ja joukkuekaverilla sattu olemaan paremman näköinen tyttöystäväkin. ;) ja kantor tietysti alkaa nirsoilemaan joulukuun vaihteessa, iamagoalscorer,ineedmyicetaim.aiv häd better offers from sweeeden,switzerland.ai will probably gou samweer else.ai need mai aistaim. ;) mihin unohtu ne kanukit....?
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lippujen hinnoista...

Hyvinhän niillä halvoilla hinnoilla pärjättiin vielä kekäläisen aikaan, tuli kultaa ja hopeeta kahdessa vuodessa eikä paljoo tarvinnu hintoja korotella, kun oli ammattitaitonen kaveri hankkimassa pelaajia...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin pärjättiin urheillulisesti, mutta ei taloudellisesti.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Lippujen hinnoista...

Viestin lähetti redbeast
Hyvinhän niillä halvoilla hinnoilla pärjättiin vielä kekäläisen aikaan, tuli kultaa ja hopeeta kahdessa vuodessa eikä paljoo tarvinnu hintoja korotella, kun oli ammattitaitonen kaveri hankkimassa pelaajia...

Niinpäniin! Persnettoa tuli kulta kaudella noin miljuuna markkaa joten ei se sekään kyllä kuulosta järkevältä. Mitähän siitäkin oikeen tulis jos voitettas kymmenen kautta peräjälkeen mestaruus ja joka vuos tulis miljuuna kuonoon. Taidettas joutua luopumaan sarjapaikasta.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Nuoremmalle Nelsonille....

... lähettää terveisiä Wanhempi Wilson!
Eihän täällä nyt sentään KAIKKI IFK-fanit hauku hankintoja! Minulla on ollut IFK-sydän tuolta 1960-luvulta lähtien, ja väittäisin että on tuota "näkökantaa" vähän laajemmassa perspektiiviissä kuin monella nuoremmalla fanilla. Ainakin minulla on ollut kärsivällisyyttä odottaa niitä Mestaruushetkiä.
Kilpaurheiluunhan kuuluu väistämättä myös häviäminen, ja senhän JOPA Hjallis Harkimo alkaa tajuta jo vihdoinkin!
Jos nyt ensin katsottaisiin minkälaisen joukkueen Pena ja Kumppanit saavat aikaiseksi, ja ruvetaan vasta sitten itkemään jos joulutauolla IFK on sijoilla 10-13. Annetaanpas RAKENTAJILLE TYÖRAUHA!

:cool:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös