HIFK:n tiedotustilaisuus tänään!!

  • 13 644
  • 91

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KERRAN VIELÄ...

Tässä on sontaa tullut korville molemmin puolin, Pentiltä ja myös meiltä Faneilta.
Itse päätin lopettaa kitinän tähän. Pena on varmasti tehnyt paljon duunia kevään/kesän aikana. Tuloksesta voidaan tässä vaiheessa olla montaa mieltä mutta selvää on että urheilutoimenjohtajalle olisi tarve.

Katsotaan millaista viihdettä meille syksyllä tarjotaan kalliita lippuja vastaan ja annetaan sitten kuulua jos on aihetta. Uskon että hallissa ainakin tapahtuu...jos ei peli kulje niin kyllä siellä jotain muuta ohjelmaa on....

Täytynee vaihtaa auto ja uusia kuteet.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Vitkovice

Nopealla vilkaisulla Vitkovicen viime kauden tilastoihin on Kobezda ainoa joukkueessa pelannut slovakki koko kaudella. Pitipä vain kertomani.
 

Sundance

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: Tapaus kortelainen!!!

Viestin lähetti Robobob
Pelkäänpä pahoin, että Pena vetää ässän hihasta ja savustaa vielä jonkun fanien suosikin ulos, kuten Kuhta, Kölli, Mäkkäri yms.

No johan se yhden herra C:n sieltä ulos savusti.

Ja tästä syystä (plus siitä jos B lähtee) allekirjoittanut luultavasti laittaa mieluummin ensi kaudella vähäiset rahansa Bluesin matseihin . En tosin yhtään joukkueen takia, vaan sen tietyn pelaajan, jonka temppuja (hyviä ja pahoja) kiinnostaa jäällä katsoa.

Ja muuten... on se aika hauskaa, että Penalla on hommat jopa niin hyvin hanskassa, että B:n ja Z:n korvaajiksi hankitut miehet voivat hekin aivan yhtä hyvin jatkaa NHL:ssä. Kyllä sitä sitten varmaan naureskellaan syksyllä.

Jotkut ovat sanoneet, että kyllä ne hommat Penalla hanskassa on koska sopimuksia on olemassa...
miten vit**sa ne voi olla hanskassa, jos korvaajatkin voidaan menettää?!?

HEL**TTI, mitä se auttaa vaikka olis sadan pelaajan kanssa sopimus, jos he kaikki kuitenkin tod. näköisesti jatkavat NHL:ssä?!
 
Viimeksi muokattu:

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Johan täällä takit kahisevat

Viestin lähetti RightWing


No johan se yhden herra C:n sieltä ulos savusti.

Ja tästä syystä (plus siitä jos B lähtee) allekirjoittanut luultavasti laittaa mieluummin ensi kaudella vähäiset rahansa Bluesin matseihin .


Juu, siitä vaan. Eipä tule ikävä!

Rajansa nyt jo katkeruudellakin.





vi*tuili,
 

Sundance

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: Johan täällä takit kahisevat

Viestin lähetti bystander

Juu, siitä vaan. Eipä tule ikävä!

Rajansa nyt jo katkeruudellakin.

On alkanut kyllästyttämään lätkän nykytaso... tai siis se tyyli millä täällä pelataan. Vuosi vuodelta vituttaa enemmän, moni kaveri on jo lopettanut seuraamisen.

Ja johan sen jo viime kaudella huomasi kuinka matseissa kävi entistä vähemmän porukkaa.

Nykyisessä tilanteessa mua ei kiinnosta maksaa itseäni kipeäksi sellaisten pelaajien katsomisesta, jotka eivät mua kiinnosta. Ja lippujen hinnat senkun nousee. Ei oo enää edes perkele varaa mennä matseja katsomaan.

Caloun on ollut suosikkeja jo ennen ensimmäistä HIFK:hon tuloaan, joten jos muutaman matsin pystyn kaudessa katsomaan, niin kyllä ne nyt menee Calounin katsomiseen. Blues ei sen sijaan kiinnosta, mutta minkäs teet.

HIFK:n puolella sitä jatkossakin tullaan olemaan, huolimatta siitä mitä katsomassa käyn.

Tänä keväänä vitutti aivan saatanasti ne kaikki pelleilyt mitä joukkueen ympärillä oli, ja tuli ajateltua, että toivottavasti eivät pääse pleijareihin. Mutta lopulta kuitenkin toivoin jo, että Ilveksen ohi mentäisiin, ja radiosta tuli matsit kuunneltua kuunneltua.

Kaikkein parastahan olisi jos voisi käydä katsomassa HIFK-Blues otteluita, mutta matka on liian kallis (plus ne vi*un liput), ja kukaan kaveri (joka ehkä voisi lätkää lähteä katsomaan) ei ole HIFK tai Blues fani. Siksi pitää tyytyä Pelicansin kotimatseihin.

Mutta jos tämä nyt sitten on takkien kääntelyä, niin olkoon v**tu sitten. :mad:
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Siellä on nyt 27 (+2) pelaajaa sopimuksen alla, yli viisi kentällistä, ja vielä pitäisi lisää kotimaisia saada ?

Ei tuollaista äijämäärää millään pysty peluuttamaan rutinoitta, joten varautukaa kesken kautta muualle lähteviin jo nyt.

Heittäkää muuten Veikko tänne, meillä on vain 23 (- Dahlman ja Majeský) ukkoa ja HPK:ssa ilmeisesti vielä vähemmän.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Filmirulla

Viestin lähetti filmirulla


Arvon kamraterna! Satutkos muistamaan näitä keklun tarkasti skouttaamia kavereita loppujenlopuksi kovinkaan hyvi? Voin muutamia esimerkkejä mainita. Ensimmäinen esimerkki Eric Murano: Ei muuten tainnut keklu nähdä ainuttakaan peliä ko.kaverilta ja silti piti ottaa joukkueeseen. Muutaman nimen vaan tämän jälkeen tähän perään eli: tim Bergland,Jamie Baker,Joe Frederick,Scot Malone tässä vain muutama esimerkki keklun loisto hankinnoista. Montakos muuten huolisit noista kavereista tähän nykyiseen joukkueeseen. toki täytyy myöntää,että siellä oli loistaviakin hankintoja mutta kyllä oli silkkaa paskaakin.

*********************************************


Nuo kaikki pelaajat (paitsi Murano) tulivat kesken kauden try-outille. Ainoa, jota Kekäläinen ei ollut koskaan nähnyt pelihommissa, oli Murano. Siitä hän oli saanut "erinomaiset" suositukset, kuten meidän Gardiner nyt Kobezdasta ja Kantorista. Ja noista mainitsemistasi pelaajista tämän hetken kokoonpanoon ottaisin ilman mutinoita Berglandin (oli erinomainen pelimies, mutta loukkaantui muutaman pelin jälkeen, muistitko?), Bakerin, Malonen.. Frederickiä en. Totuus vain on, että Keklun kausilla IFK:n kokoonpano oli niin paljon kovempi, etteivät nuo miehet sen takia mahtuneet pelaamaan kunnolla. Bakerkin on pelannut NHL:ssä vaikka kuinka paljon..

Mutta eiköhän tämä tästä.. pelaajia en haluaisi tyrmätä ennenkuin olen heidät pelihommissa nähnyt. Ainoa johon on usko mennyt täysin, on Pentin touhut joukkueen rakennnuksessa ja varsinkin saman heraan puheet..
 

bull

Jäsen
HS 29.6

Tänään Hesarissa Pena mainitse Kantorista et on kuulemma parempi mies ku Mr Z tänne tullessaan... Toivottavasti ei Pena puhunut jälleen täyttä pas*aa...

Antaa Penan nyt koota se joukkue ja katellaan sit kauden mittaan mitä tulee. Jos menee päin p:tä ni voihan jostain löytyä äijiä kesken kauden...
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perempi kuin z???

:D :p :p :D

No enhän voi tietää, mutta kuitenkin..
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loogista ?

Ja muuten... on se aika hauskaa, että Penalla on hommat jopa niin hyvin hanskassa, että B:n ja Z:n korvaajiksi hankitut miehet voivat hekin aivan yhtä hyvin jatkaa NHL:ssä. Kyllä sitä sitten varmaan naureskellaan syksyllä.

On se ihme hommaa tämä fanien asennoituminen hankintoihin.

Matikainen haukutaan pystyyn, kun hankkii pelaajia, joilla ei ole kysyntää muualle.

Matikainen hautkutaan pystyyn, kun hankkii pelaajia, joilla on kysyntää muualle.

Lopettakaa! Pena on hankkinut kaksi erittäin lupaavaa nuorta, mutta jo kyntensäkin näyttänyttä peluria - Kantorin ja Katolikin, puolustajan ja hyökkääjän.
Lisäksi kaksi varsin pelikelpoista pakkia, pisteitä tekevän ja puolustavan.

Meillä on hyvä joukkue, joka taistelee mestaruudesta siinä kuin kuka tahansa. Piste.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Isaksson

Veit sanat suustani. Mielestäni IFK:lla on jo nyt koossa varsin hyvä ja tasapainoinen joukkue kasassa, jos vielä saataiisiin Kotlalik pidettyä, se olisi hyvä. Alkaa pikku hiljaa v* tämä vinkuminen täällä jatkoajassa IFK:ta ja Penaa ja Budhaa ja ... kohtaan. Ja sitten nämä vinkujat ovat vielä IFK:n "kannattajia", alkaa mieleen hiipimään että alkaisko näillä vinkujilla oikea osoite olemaan Espoon tai Pasilan suunnalla? Sorge vaan, ei millään pahalla ja ketään kepillä osoittamatta, sellaisen vaikutelman alkaa saamaan. Tyypeille ei mikään tunnu kelpaavan ja joukkuekkin pitäisi olla vappuna valmis, tämä nyt ei nykyaikana ole mahdollista, vaan valitettavasti NHL asettaa rajoituksia näille vaatimuksille. Heittäkää v* kausarinne vaikka hevon perseeseen, mutta lopettakaa itku ja oman seuranne mollaaminen, IFK:lla on hyvinkin kilpailukykyinen joukkue tällä hetkellä (olettaisi että Hyvönen pelaa pakkina ja tulee olemaan maan parhaita hyökkäviä pakkeja ensi kaudella).
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
"Hesarissa Pena mainitse Kantorista et on kuulemma parempi mies ku Mr Z tänne tullessaan... "
--> muistan, kun HIFK-sähköpostiryhmässä pari vuotta sitten joku kertoi, että Zidlicky olisi ollut Tsekin sarjan 5. tehokkain pakki juuri ennen Suomeen saapumistaan !? Pitääköhän paikkansa, mutta jos pitää, niin siihen nähden Pena lupaa paljon...

Mutta noin yleisesti pakistosta semmoista, että Hyvöstähän on kevään uutisointien jälkeen turha sijoittaa puolustajaksi tulevalla kaudella. Hannes sai tahtonsa läpi ja saa pelata hyökkääjänä - näin oli hänen mukaansa valmennusjohto luvannut.

Jotenka jos yrittää tarkastella tilannetta optimistisella asenteella , niin suurinpiirtein samantasoiset stuntit ollaan saamassa ulkomaalaiskolmikollemme, jos Junkka saadaan mukaan: (Zidlicky/Stepanek/Hucko --> Junkka, Kantor, Kobezda ). Sen sijaan kotimaista ,Hyvösen tasoista voimahahmoa ei olla saamassa puolustuksen turvaksi, ellei NHL:stä saada jotain maitojunamiestä kesken kauden. Kautonen, Rajala, Tuominen on "stuntattu" Levokarilla ja junnuilla.

Johtopäätökseni: vähintäänkin Hyvösen kokoinen aukko puolustuksessa ja muutenkin kokemusta löytyy paljon vähemmän viime kauteen verrattuna. Parina viime keväänä ratkaisupeleissä on jouduttu pelaamaan käytännössä kahdella pakkiparilla, kun (tasokas) materiaali on ollut kapea. Nyt viimeksikin HIFK-puolustus sinnitteli Ilvestä vastaan pitkälti loistovireen löytäneen Ari Ahosen varassa . Koska Arskaa stunttaavat nyt kaksi divarilupausta, niin jo senkin vuoksi olisin toivonut , ettei lipsuttaisi edes tämän kevään välttävä-tasoisesta puolustuskalustosta.
 

eskos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
:) :) Kiitos Hervannan näkijälle asiallisesta palautteesta meikäläisten itkijöille. Olen aiemminkin todennut sinun olevan lajiatunteva ja asiaa puhuva mies, se on hienoa, että joku osaa käyttää järkeäänkin tämän lajin asioista puhuttaessa. Sinulla on myös se harvinainen ominaisuus, että osaat olla objektiivinen, vaikka olet Ilvestä sydänjuuria myöten, se on hienoa!
Pidä lippu korkealla, minä yritän puolestani tehdä saman täällä punatautisten puolella.

Eskos.
 

breakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
kuten olen aiemminkin sanonut, niin oikeastaan ainoa syy miksi minä valitan on korkeat ja vielä nostetut lippujen hinnat. tuo jengi kävisi minulle aivan hyvin(olettaen että ne kaksi jätkää tekee sopparin), jos lipun hinnat olisivat halvemmat. mutta tällaisella lippujen kusetus hinnoilla odottaisin kuitenkin hieman tasokkaampia pelaajia.
vieläkään en ole saanut kunnon perustelua siitä, miksi jo valmiiksi kalliita lippuja piti vieläkin korottaa. viiimekauden hintojen korotusta perusteltiin nousevalla pelaajabudjetilla ja moberg sanoi ettei lippujen hinnat tuosta enää voi nousta. nousivat kuitenkin vaikka pelaajabudjetti pieneni selvästi. vaikuttaa täydelliseltä fanien kusetukselta tämä hintojen korotus/pelaajabudjetin leikkaus. miten jollain lätkästä kiinostuneella ja aktiiviseuraaja opiskelijalla/työttömällä/pienipalkkaisella/köyhällä on enää varaa käydä matseja katsomassa jos halua kuitenkin löytyy? joidenkin osakkeenomistajien voitot ei minua (fania) paskaakaan kiinnosta eivätkä ne minua mitenkään hyödytä- tosin haittaa niistä tuntuu olevan, korotetut hinnat.(-siis jos tämä on SE syy).
kuten siis jo totesin, jengi kelpaisi ja faninina pysyn, mutta näillä suomen korkeimmilla lippujen hinnoilla valitus ja kritiikki on aiheellista. tosin liiallinen itkeminen on jo lähinnä naurettavaa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hervannan suuntaan

Snickersin sivuilla olleessa haastattelussa Mälkiä tuntui olleen jonkin verran pettynyt nykyiseen pelaaja tilanteeseen eli en sitten tiedä hänen vaikutustansa tulleisiin pelaajiin.

Ja kertokaahan viisaammat että kuka se hyökkäävä pakki on kun ei Junkka ja Kantor mitään ihmeellistä ole sillä saralla esittänyt.
 
Viimeksi muokattu:

alpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Arvon kiihkoilijat. (mm. kamraterna)
Pidä nyt ihmeessä vähän lomaa tästä ruikuttamisesta. Mene vaikka rannalle.
Jos ainoat pelaajat jotka teille kelpaisivat ovat tsekin maailmanmestarijoukkueen pelaajia sekä suomalaisia ex-NHL pelaajia, voisi pieni todellisuus-tsekkaus olla paikallaan. Nyt ollaan suomen pienessä sm-liigassa erittäin rajallisin rahoin liikeellä, joten nämä faktat huomioiden, joukkue näyttää ihan kohtuulliselta. Jonkun verran on vielä pelejä jäljellä ennenkuin mitalit on jaettu.
Rajansa se on housuunsa paskomisellakin! Jumalavita!
Totesi
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin no..

Pienessä sm-liigassa ne muut vain kalastelevat samoilla tai rajallisemmilla resursseilla huippumiehiä riveihinsä.. Meillä taas nostetaan jo ennestään härskejä lipun hintoja, päästetään huiput pois ja "vittuillaan" faneille..

Mutta itkut loppu tähän paikkaan.. reilun kuukauden loma alkaa juuri :cool: ja tietokoneeseen en koske pitkällä tikullakaan ja kaikin keinoin välttelen kuulemasta / lukemasta Penan höpinöitä. Katsellaan rauhassa elokuulle ja itketään sitten udestaan jos tilanne ei näytä yhtään paremmalta ;)

Jos ei ole tullut jo toivotettua niin hyvät ja toivottavasti aurinkoiset kesät kaikille! Siirryn "viilentelemään" kuukaudeksi ;)
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikein Alpo!

Lisäksi muistuttaisin vielä IFK:n budjetista.

Huhtikuussa oli rahaa pelaajiin jäljellä 1 milj.
Sen jälkeen lähteneet, tod. näk. 4 tshekkiä Bednar, Caloun, Zidlicky ja Stepanek.
Tulleet pelaajat, Kantor, kobezda, Kotalik? ja Junkka?.

Kummankohan nelikon luulette saavan enemmän liksaa.
Eli rahaa luulisi olevan vielä käytettävänä --> tulee uusia pelaajia, kunhan vain jaksaa odottaa.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Milloin on taas seuraava..

"tiedoitustilaisuus"? Ihan hienoa on, että seurat informoivat kansaa,fanejaan ja tietenkin tiedoitusvälineitä nykyään paremmin. Tuntuu vaan siltä, että ollaan menty vanhasta "me ei kerrota mitään kenellekään" -mentaliteetista jo melkein toiseen laitaan eli pidetään tiedoitustilaisuus heti kun joukkueen hallituksen pj. heitti tikkaa 43 kesämökillä.

Tietysti onhan se hauskaa&jännittävääkin seurattavaa,kuitenkin, kun ilmoitetaan aina välillä ettei ole mitään ilmoitettavaa tai kun julkistetaan pelaajia tipoittain tai kun kerrotaan, että meillä on lähes valmiita sopimuksia/tai ainakin ihan tarjouksia vetämässä. Niin ja meinasi unohtua vielä näiden tilaisuuksien puhemiesten päästämät lapsukset. Kaikki em. kirjoitettu koskee siis vain tilanteita joissa oikein järjestetään varta vasten tiedoitustilaisuus.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Totta puhut Tuominen

Ennenhän Hjallis kunnostautui tiedottamisessa, tiedotustilaisuuksia järjestettin heti kun vain Harkimoiden kissa sattui vaikka pieraisemaan. Nykyään tämän kyseenalaisen viitan haltijaksi on nousemassa IFK. Tosin varmaan on taas faxi laulanut, kun me fanit olemme kilvan kyselleet toimistolta, että milloinkahan se Jagrin sopimus julkaistaan, vähempi meille ei riitä:) :Kaikille lomalaisille hyvät lomaa tasapuolisesti. meikä mätänee vielä pari viikkoa ennen lomia..Vaan meneehän se työpäivä näinkin...
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Re: Totta puhut Tuominen

Viestin lähetti Punalippu
Ennenhän Hjallis kunnostautui tiedottamisessa, tiedotustilaisuuksia järjestettin heti kun vain Harkimoiden kissa sattui vaikka pieraisemaan. Nykyään tämän kyseenalaisen viitan haltijaksi on nousemassa IFK. Tosin varmaan on taas faxi laulanut, kun me fanit olemme kilvan kyselleet toimistolta, että milloinkahan se Jagrin sopimus julkaistaan, vähempi meille ei riitä:) :Kaikille lomalaisille hyvät lomaa tasapuolisesti. meikä mätänee vielä pari viikkoa ennen lomia..Vaan meneehän se työpäivä näinkin...


Jeps, näin se on nähtävä...
Toivottavasti loma menee meikäläiselläkin hyvin, kuten myös kaikilla arvon "jatkoaikalaisille". Älkää hypätkö pää edellä veteen, ja muistakaa ottaa niitä rauhoittavia riittävästi jotta jaksatte taas rankan talven läpi.

Itse odotan kyllä malttamattomana ensi kautta...
Ensi kauden mahdollisia iltapäivälehti-lööppejä:

- Jan Kobezda teloi xxx:n sairaalakuntoon!
- Ismo Lehkonen hermostui - heitti erotuomria fläppitaululla!
- Jan Caloun rökitti entistä seuraansa! (toivottavasti ei...)
- Timo Tuomi pisti oikuttelevan Calounin vilttiin.
- Timo Tuomi sai potkut Bluesista.
- Raipe Helminen matkalla Salt Lake Cityyn.
- Raimo Summanen sai sakot uhkailevasta käytöksestä.
- Janne Ojanen porskutta pistepörssin keulilla.
- Suvi Lindén kävi ensimmäisessä ja todennäköisesti viimeisessä jääkiekko ottelussaan. Suvi lupaa kuitenkin jatkossakin puuttua SM-liigan sikailuun.
- Pentti Matikainen: Teimme virheitä jo kesällä. Ensi kaudella uudet kujeet.

jne....

-

Hyvää kesää kaikille HIFK -faneille, anti-HIFK:laisille, muille faneille sekä varauksella Jokeri-faneille. :)

T. tiki10
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No onhan tässä vielä aihetta valittaa...

Lupaukset:
1.Bednarin korvaaja - Kotalik
2.Stepanekille 2 korvaajaa - Junkka, Kobezda : OK
3.Zetan korvaaja - Kantor : OK
4. Calounin korvaaja - ???????????????

Pelkkää matematiikkaa, penan lupauksista uupuu yksi vahvistus...jos ei rupea kuulumaan niin saa pena haistaa mun puolesta paskat!

PS. mitäköhän FC Barcelonan fanit tekisivät jos manageri ilmoittaisi ettei fanien toiveet kiinnosta pätkääkään??
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
HIFK:n tilanne

Jos nyt lähdetään siitä perusolettamuksesta, että Ales Kotalik ja Jonas Junkka edustavat HIFK:ta ensi kaudella, niin ei tämä nyt vallan toivottomalta näytä. Kotalik lienee noista kahdesta se epävarmempi - Junkan kohdallahan kyse on nimenomaan sopimuksen irtisanomisesta, eikä jatkosopimuksen saamisesta, joten tuskin häntä väkisin farmissa pidetään.

Asiaan:

Puolustuksessa Junkka on selkeä ykkösnimi - laukoo kovaa, osaa rakentaa peliä ja pelaa varmaa puolustuspeliä. Myös fyysiset avut ovat kunnossa. Ylivoimassa hän saanee tukea ennenkaikkea Hannes Hyvöseltä, jota uskoisin käytettävän viivamiehenä pakkopelissä. Junkan ohella puolustuksen rungon muodostanevat Mikko Kurvinen, jonka epäilisin nousevan jopa kapteeniehdokkaaksi, sekä ulkomaanavut Jan Kobezda & Robert Kántor. Näistä Kántor pelannee molempiin suuntiin Kobezdan keskittyessä fyysisen maalinedusluudan rooliin.

Kolmannen parin paikoista taistelevat vahvimmin Tuomas Eskelinen, A-P Lamberg ja Teemu Kolehmainen. Näistä potentiaalisin on ilman muuta Eskelinen, mutta hänen kohdallaan loukkaantumisherkkyys askarruttaa. Lamberg on hyvin samantyylinen pelaaja kuin Kurvinen ja saattaa rauhallisuudellaan lunastaa pelipaikan. Kolehmainen on puolestaan hieman Kari Rajalan tyylinen vipeltäjä, joka kyllä sytyttää aktiivisella pelityylillään - hänen kohdallaan pelipaikan aukeaminen kuitenkin vaatisi joko fyysisten tai hyökkäyksellisten kykyjen vahvaa kehittymistä, jotta rooli löytyisi. Loput sopimuspakit ovat Pauli Levokari ja Mikko Ilkka, joiden molempien pahin vastustaja löytyy oman pään sisältä. Ilkalla on aineksia pitkällekin, Levokarista en osaa sanoa.

Hyökkäyspuolella ei ainakaan minusta ole mitään hätää. Jatkavista pelaajista ykkösnimi on viime kauden lopussa paljon vastuuta ottanut Kimmo Kuhta, jonka varaan voi laskea paljon. Hannes Hyvönen taisi vihdoin löytää paikkansa HIFK:laisena pakkina pelatessaan ja uskoisin, että myös häneltä on odotettavissa suuria ensi kaudella. Cipruss on enintään kakkosketjun mies, kun taas Mäkiaho voi olla joko tilantekijänä ykkösketjussa tai pelaavammassa roolissa kakkos-kolmosvitjoissa. Suuria kysymysmerkkejä ovat konkari-Mikat Nieminen ja Kortelainen. Heistä on oikeasti mahdotonta sanoa tässä vaiheessa mitään - veteraanit saattavat pelata ykkösketjussa, mutta voivat aivan yhtä hyvin pudota kokoonpanosta. Varsinkin Veikon kohdalla vaihtoehdot ovat täysin miehestä itsestään kiinni. Taidot ovat varmasti tallella. Kotalikista en osaa sanoa juuri mitään. Extraligan pistesaldon valossa näyttäisi enemmän köyhän miehen Calounilta kuin Bednarilta, mutta totuus valkenee vasta, kun kaverin näkee tositoimissa.

Junnuista potentiaalisimmat läpimurron tekijät ovat ilman muuta Viitaluoma, Grünn ja Pikkarainen, joista viimeksimainitusta odotan uutta HIFK-ikonia Ruutu-tyhjiötä täyttämään. Veikkaus: Piki on joulutaukoon mennessä napsinut pari pelikieltoa ja siinä sivussa lunastanut paikkansa SM-liigan vihatuimpien pelaajien joukossa. Mikään Nielikäinen part II hän ei kuitenkaan ole, siitä kertoo kova pistesaalis A-junnusarjasta. Uskon, että junnut sijoitetaan pelaamaan konkareiden kanssa yhdessä pelaamisen asemesta. Muut liigarinkiin nostetut nuoret ovat Matias Loppi, Kim Hirschovits ja Toni Häppölä. He tuskin vielä lunastavat pelipaikkaa, ellei jostakin koulita nelosketjun sentteriä. Näistä Häppölä lienee potentiaalisin kahden suunnan duunari, kun taas Loppi on parhaimmillaan syöttelijänä. Hirschovits on allekirjoittaneelle täysi mysteeri.

Ynnämuista Vauhkonen pelannee nelosketjussa ja saa paljon peliaikaa alivoimalla ja johtoasemaa varmisteltaessa. Hänelle saattaa myös langeta päällystakin rooli. Nielikäinen on roolipelaaja hänkin. Taklaajana, ärsyttäjänä ja pelotteena hänelle on käyttöä, ei juuri muuten. Itse olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että hän kuuluu joukkueeseen - pysyypähän HIFK otsikoissa.

Maalivahtitilanne on poikkeuksellinen ja tässä onkin suurin uhkakuva. Konkari Sakke Lindfors pelasi yllättävän hyvän kauden, mutta silti uskoisin, että hän on liian kaukana parhaista päivistään noustakseen ykkösmaalivahdiksi. Vaihtoehdot ovat Juuso Riksman ja Mikko Strömberg, jotka ovat aloittaneet yhteensä nolla liigaottelua. Itse pistäisin markkani likoon sen puolesta, että ykköstorjuja on Riksman, mutta tästä asiasta on oikeasti mahdoton sanoa mitään ennen kuin on saatu jotain esimakua harjoituspeleistä.

Pitää kuitenkin muistaa, että pelimerkkejä on vielä jäljellä, niinkuin nimim. matti&teppo tuossa ynnäili. Uskoisin, että NHL-kuvioiden selkiytyessä ainakin sentterivaihtoehdot tutkitaan tarkasti. Ei hyökkäyksessä hätää ole, mutta kyllä sinne yksi johtohahmo mahtuisi - varsinkin siinä tapauksessa, ettei Veikkoa todellakaan nappaa.

Ja ottaa muuten pahasti pattiin, kun juuri selvisi, että HIFK aloittaa liigakautensa kolmella todella mielenkiintoisella ottelulla allekirjoittaneen sijaitessa ulkomailla.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Niin, älköön nyt todellakaan Junkkaa haukkuko, saatatte joutua epäammattimaiseen valoon vielä... :) kaverihan on todella hyvä ylivoimassa. J oli IFK-hylky Ackerströmin ohella HPK:n viimeisen "pronssikauden" takuumiehiä, 7. pistepörssissäkin edellään Vlasak, Pärssinen, Kapanen, Hentunen, Ackerström ja Savijoki. Kyllä sitä tännekin takasin huudettiin mutta kun ei tullut.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti redbeast
No onhan tässä vielä aihetta valittaa...

Lupaukset:
1.Bednarin korvaaja - Kotalik
2.Stepanekille 2 korvaajaa - Junkka, Kobezda : OK
3.Zetan korvaaja - Kantor : OK
4. Calounin korvaaja - ???????????????

Pelkkää matematiikkaa, penan lupauksista uupuu yksi vahvistus...jos ei rupea kuulumaan niin saa pena haistaa mun puolesta paskat!

PS. mitäköhän FC Barcelonan fanit tekisivät jos manageri ilmoittaisi ettei fanien toiveet kiinnosta pätkääkään??

Calounin korvaaja? Minua ihmetyttää, että miksi helvetissä HIFK-fanit vaativat Calounille korvaajaa. Viime kaudella kaikki meni HIFK:ssa melkosen hyvin ennen kuin Caloun saapui. Siihen en ota kantaa mikä Calounin osuus heikompaan menestykseen oli, mutta käsittääkseni ennen Calounin tuloa HIFK taisi olla jopa sarjajohdossakin, tai ainakin lähellä sitä. Monien mielestä ei edes hyvällä pelillä.

Ehkä olisikin syytä keskittyä siihen, että joukkue pelaisi paremmin. Mälkiä on hyvä valmentaja, ja vaikka ensimmäinen kausi Ilveksessä oli vaisu, oli toinen kausi huomattavasti parempi.

Ja mitä tulee Barcelonan faneihin, niin sanoisinkin, että he ovat idiootteja ja pikku hiljaa alan uskoa samaa IFK-faneistakin. (okei karu yleistys, mutta tää itkeminen alkaa jo kyllästyttämään) Ilmeisesti Jokereiden yltiöpäiset hankinnat ovat sekoittaneet kaikkien päät, kun omat miehet tuntuu vaisuilta.

Tapparankin palstalla jotkut kyselivät kovien nimien perään. Mielestäni niitä saatiin, ja kovia nimiä on hankkinut mielestäni jokainen joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös