HIFK:n taloudellinen tilanne ja tulevaisuus

  • 882 250
  • 3 409

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tartun tähän markkinoinnin näkökulmaan, kun sitä on nyt niin kovin toitotettu monelta eri näppilseltä.
Millä tavalla tässä on epäonnistuttu?

Vaikka tätä ei minulta kysyttykkään, niin tuon esille silti oman näkemykseni siitä mitä nämä kritisoijat tarkoittavat. Eli ei kyse ole välttämättä pelkästään katumainonnasta, vaan ihan yleisesti mediassa esillä olosta. HIFK:n toimistolta ei ole tullut minkäänlaista viestiä koko kesän aikana, eikä koko seurasta ole kirjoitettu juuri mitään. Ainoat jutut ovat olleet pienet tiedotteet uusista pelaajista tai sitten Keräsen&Pakarisen NHL:n lähdöt, jotka varsinkin on hoidettu aika heikosti tiedotuksen osalta. Ensin Keräsen lähtiessä annetaan todella ristiriitaista tietoa miehen paluusta, ja sitten kun lehdissä kirjoitetaan miten Keränen ei olekkaan palaamassa, ei asiaa ole kommentoitu enää sanallakaan missään. Myöskään mahdollisia suunnitelmia ei ole missään oikein avattu tai edes kerrottu mitä joukkueeseen ollaan vielä hakemassa. Pakarinen lähti, mutta onko Rask nyt se korvaaja vai etsitäänkö sitä vieläkin?

Eli siis ihan yleisesti kommunikointi edes omien fanien kanssa on täysin olematonta, joka johtaa siihen, että fanit alkavat "kiukuttelemaan" kun eivät tiedä mitä tapahtuu. Enkä nyt tarkoita, että jokaisesta pelaajalle tehdystä tarjouksesta pitäisi tehdä tiedote, mutta jotain suuntaviivoja olisi varmasti kiva kuulla. Nämä faneille suunnatut tiedotteet kun päätyvät myös IS,HS ja IL, joka taas tuo sitä kaivattua medianäkyvyyttä.

Kyllähän siinä kannattajana alkaa vähän mietityttämään kun jokainen näkee suuria puutteita joukkueessa, mutta seurajohto ei anna mitään signaalia siitä, että asialle oltaisiin tekemässä jotain.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mä kyselin alkuviikosta moneltakin eri taholta, että minkä takia IFK on ollut täysin hiljaa koko kesän ja KHL-Jokerit on vallannut Helsingin kadut. Nyt kun olisi tosiaan ollut oiva tilaisuus iskeä, ollaanhan me Helsingin ainoa liigaseura tällä hetkellä.

Eihän Jokerit ole edes aloittanut mainoskampanjaa joten mitään ei ole vallattu. Pieni KHL:n maksettu mainos ripustettuna katujen varteen. Henkisesti ollaan kyllä vallattu koko kylä, sitä varmaan tarkoitit. Ja kohta markkinointikoneisto aloittaa sarjatulen.

Tsemppiä bunkkereihinne.
 

Gestapo

Jäsen
. Esim. itse (IFK- fani since 1968) menen mitä luultavimmin katsomaan Narrien KHL-matsin ennemmin kuin IFK:n ottelun.

Kommentista päätellen olet alun alkaenkin tainnut lähinnä hoitaa Nordiksella verkostoitumista muiden Hankenin poikien kanssa. Jos missään vaiheessa on ollut mitään aitoa sidettä joukkueeseen, niin tuollaista ei voisi laukoa edes viiden promillen jurrissa. Mutta jokainen tavallaan ja pidä hauskaa idässä.

Henk.koht. en ole tämän hetkisestä taloudellisesta tilanteesta niinkään huolissani, mutta mikäli jotain korjaavia toimenpiteitä ei lähitulevaisuudessa tehdä, niin nämä äipän pikku lökäpöksyt viilettää tulevina vuosikymmeninä narrien peleissä. HIFK:n ottelutapahtuma on tavan tallaajalle niin poskettoman kallis ja kun liferitkään eivät elä ikuisesti niin jostain uusiakin katsojia olisi saatava. Ja sitten palataankin taas Gardeniin. Näkisin sen olevan "must", että voidaan pitää paikka pääkaupungin ykkösinä. Stadissahan ei muita olekaan.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tuu sä hakemaan voita leipäs päälle.

Nythän Jokerit voi tarjota jokaiselle vierasjoukkueen pelaajalle lahjaksi pienen ruokapaketin kotiin vietäväksi.

Ei Jokereilla ole mitään mahdollisuuksia edes kotipeleissään, kun vierasjoukkueen pelaajat laittavat kaiken peliin palkintoina olevien voi- ja maitopakkausten takia;)

Joo, onhan HIFK nyt vähän sössinyt niin joukkueen rakentamisen kuin markkinoinninkin suhteen. Jos saadaan mielenkiintoinen ja suht menestyvä joukkue kasaan, niin katsojia kiinnostaa jatkossakin. Eikä ensi kausi tässä mitään lopullista ratkaisua tuo, löytää se yleisö hallille myöhemminkin, jos tuote saadaan kuntoon.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Samat sanat Sinullekin....

....... Esim. itse (IFK- fani since 1968) menen mitä luultavimmin katsomaan Narrien KHL-matsin ennemmin kuin IFK:n ottelun. Toivottavasti IFKn otteet kauden aikana saavat edes jonkinlaisen palon syttymään, että jaksaisi raahautua hallille.

.....arvon Stigu. Kerran suippoleuka, aina.....Kun kerran lähdet, saat lähteä ja pysyä poissa. Emme jää kaipaamaan, joten please, siirry siis samaan tahtiin suippoleukakeskusteluun. IFK-osiossa keskustellaan kotimaisesta jääkiekosta.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Tuu sä hakemaan voita leipäs päälle.

Nythän Jokerit voi tarjota jokaiselle vierasjoukkueen pelaajalle lahjaksi pienen ruokapaketin kotiin vietäväksi.

Niin, tai ruokakortteja. Niistä voi rakentaa vaikka venäläisen hampurilaisen;
Kaks leipäkorttii, välissä lihakortti.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Mainostaako Valio mahorkka-areenalla? "Meillä täällä lännessä on maitoa, voita ja vieläpä juustoakin". Taas vie hassut meitä 100-0. Kohta nimittäin virtaa sloboja pilvin pimein kattomaan lätkää, ja kotiinviemisinä 10kg:ta Oltermannia.
 

Stigu

Jäsen
.....arvon Stigu. Kerran suippoleuka, aina.....Kun kerran lähdet, saat lähteä ja pysyä poissa. Emme jää kaipaamaan, joten please, siirry siis samaan tahtiin suippoleukakeskusteluun. IFK-osiossa keskustellaan kotimaisesta jääkiekosta.

Perhana, jos legendaarinen Aurinkotuulikin on ajamassa mua pois, niin pitänee selittää hieman kannanottojani.

Itselleni jääkiekon ja IFK: n seuraamiseen on 2 syytä.

1. Tunnepuolen syyt ( about 90 % seuraamisen motiivista)
Ihastuin aikoinaan Brewerin IFKhon useasta syystä. IFK oli tuohon aikaan sarjan ainutlaatuisin, värikkäin, vihatuin, kunnioitetuin ja seuratuin joukkue. Jengi oli täynnä värikkäitä pelaajia, seuraa leimasi tietynlainen edelläkävijyys. Ja tietysti jengi pelasi sitä fyysistä lätkää. Noista ajoista on siis yli 40 vuotta, ja paljon noista ominaisuuksista on ropissut vuosien saatossa seurasta pois. Silti olen jaksanut seurata IFKta, kunhan se on herättänyt tunteita esim. taitavien pelaajien, fyysisen pelin, lupaavien junnujen, muuten vain värikkäiden pelaajien, värikkäiden valmentajien, ylilyöntien tai jopa ylipaskojen pelaajien muodossa. Pari viime kautta ovat olleet kuitenkin täysin tunteita herättämättömiä kausia. Mitä filiksiä tai muistoja jäi esim. viime kaudesta? Hirvittävät pelaajasekoilut ja voitto talviklassikossa. Mitä fiiliksiä herättää tuleva kausi? Ei mitään. Silti aion taas kerran seurata IFKta, mutta luultavasti netin välityksellä. Seuraamisen motiivina on se sama illuusio kuin aiemillakin kausilla: Mitä jos kaikesta johdon päämäärättömyydestä ja sekoilusta huolimatta kentällä nähtäisiin edes ripaus vanhaa kunnon IFKta?

2. Viihdepuolen syyt
Jokainen lätkää seuraava seuraa lätkää myös kliinisesti, ilman tunnesiteitä. Motiivina on nähdä mielenkiintoista peliä, mielenkiintoisia pelaajia ja yksilösuorituksia.

Koska itselleni tulevan kauden IFK ei aiheuta hirveästi tässä vaiheessa kautta tunteita, ajattelin keskittyä tuohon viihdepuoleen, ja seurata ainakin matsin tai pari paikan päällä Jokereiden KHL- suorituksia. Siis ihan kliinisesti, ilman tunteita.

Jos yllä oleva ei avaudu, niin yritän musiikkimaailman vertauksin. Kuvittele, että ihastuit aikoinaan esim. Nirvana-bändin erikoiseen ja valtavirrasta poikkeavaan musiikiin. Bändi on edelleen olemassa, mutta nyt siinä soittavat ja laulavat Arttu Wiskari, Robin, Neuman ja Katri Helena. Managerina on Matti Nykäsenkin managerina tunnettu Mike Sierra. Mitä teet?

A) Jatkat bändin levyjen ostamista ja keikoilla käyntejä?
B) seuraat bändin edesottamuksia, mutta et missään nimessä rahoita moisen toiminnan ja kokoonpanon jatkamista, varsinkaan kun et pysty heidän levyään kuuntelemaan selvin päin?
C) Käyt ihan mielenkinnosta katsomassa Moskovan filharmoonisen orkesterin konsertin?

Huom! Oikeita vastauksia saattaa olla 2 ( B ja C).

Toivottavasti aukeni edes hieman.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Toivottavasti aukeni edes hieman.

Ei oikeasti aukene. Kuten edellä kirjoitin niin et pysty perustelemaan ja on aivan turha edes kommenttisi jälkeen yrittää.

Olen kyllä samoilla linjoilla viihteellisyyden kanssa. Tästä olen käynyt Ifk:n johdon kanssa keskustelua. Viihdettä pitää olla.

Pitää olla jotain tähän suuntaan; Gillies, Caloun, Mäkiaho, Pekka Peltola ym. (Mistäköhän tuo Peltola tupsahti ?)

Mutta, EI IKINÄ NARREJA seuraamaan varsinkaan ennen omaa joukuetta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Stigun selitys uppoaa meikäläiselle ihan hyvin, eihän kyseessä ole mikään takinkääntö vaan pikemminkin hätähuuto kaiken sen hyvän puolesta mitä HIFK on ollut.

Mutta KHL-narreja en mene seuraamaan, ellei joku tarjoa lippuja ja juomia. En epäile etteikö peli olisi kiinnostavaa ja etteikö jengi heillä mielenkiintoinen, mutta minun lompakostani ei makseta Putinin ja kaveriensa kassaan mitään. Chamberlain sen meille opetti.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
mutta minun lompakostani ei makseta Putinin ja kaveriensa kassaan mitään. Chamberlain sen meille opetti.
Eiköhän ne suurimmat roistot kuitenkin löydy läntisestä Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Itse en ole Jokerien fani, mutta tietysti se että seura pelaa KHL:ssä lisää mielenkiintoa tuntuvasti, ja varmasti tulen seuraamaan lukuisia Jokereiden pelejä tulevalla kaudella. HIFK sen sijaan ei kiinnosta ollenkaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Miksi ihmeessä ei voisi? Suomessa on sopimusvapaus.

HEHHEH! Varmasti snaijasitkin, mutta meinasin, että Jokerit ei varmasti tekisi sellaista sopimusta Liigan (tai yhdenkään sen joukkueen) kanssa, joka kieltäisi sitä mainostamasta tuotettaan.
 

Viivapelote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti aukeni edes hieman.

Tajusin kyllä pointin mitä ajat takaa vaikka en olekaan samaa mieltä. Itseänikin KHL kiinnostaa ihan kliinisesti ajateltuna, ei niinkään Jokerit, mutta luultavasti jonkun SKA:n pelin menen Areenalle katsomaan. Itseäni hieman ihmetyttää tämä järkyttävä valitus tämän kauden jengistä. Onhan jengi paska paperilla, mutta mielestäni nyt on nähtävissä, että tehdään oikeasti jotain korjausliikkeitä. Valmentaja on pidemmällä pahvilla ja jengin ikärakenne on nuori. Joukkueen kasaaminenkaan nyt ei ole mennyt niin päin honkia, kuin yleensä. Veskarit kunnossa, puolustuskin varauksin kunnossa ja sentterit kunnossa. Eli ainoa puute on laiturit. Eli kerrankin jengin kokoaminen on tehty oikeassa järjestyksessä.

Todennäköisesti tämäkin tulee olemaan normikausi ja ollaa sijoilla 6-10, mutta nyt ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen on havaittavissa jonkinlaista jatkumoa seuraavalla kaudella. Sen takia en oikein snaijaa, että katsellaan ~10 vuotta perseilyä ja sitten, kun ollaan rakentamassa jotain uutta, niin huudellaan netissä, että minä en ainakaan katso yhtäkään peliä. Kuinka helvetin monta kertaa IFK:n materiaali on ollut vastustajaa valovuoden edellä ja silti lauluun pleijarien ekalla kierrokssella. Ymmärrän, että tämä kokoonpano nyt on varmaan ollut monelle se tikku, joka katkaisi kamelin selän, mutta fakta on kuitenkin, että tämä kausi harjoitellaan pelitapaa ja ollaan taas sijoilla 6-10 eli ei mitään uutta auringon alla. IFK ei tulevalla kaudellakaan tule olemaan liigajumbo, ja väitän, että kaudesta tulee ns. normikausi = säälipleijareihin ja viimeistään puolivälierissä tie nousee pystyyn. Tämä tulee kuitenkin olemaan välikausi, kun opetellaan Törmäsen pelitapaa. On siis parempi, että on nuori jengi "floppaamassa", kun taas oltaisiin käytetty 5M pelaajiin ja sijoitus kauden jälkeen tuttu 7.

Seuraavalle kaudelle(15-16) taistellaan jo Törmäsen näköisellä jengillä mestaruudesta. Tietysti, jos UTJ osaisi itse kasata joukkuetta ja ei tarvitsisi aina mennä valmentajan mukaan, niin ei välttämättä tarvitsi hankkia projektivalmentajia, mutta se onkin jo toinen juttu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eiköhän ne suurimmat roistot kuitenkin löydy läntisestä Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Itse en ole Jokerien fani, mutta tietysti se että seura pelaa KHL:ssä lisää mielenkiintoa tuntuvasti, ja varmasti tulen seuraamaan lukuisia Jokereiden pelejä tulevalla kaudella. HIFK sen sijaan ei kiinnosta ollenkaan.

Olipa hyvä, että jaoit tämän kanssamme.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
HIFK sen sijaan ei kiinnosta ollenkaan.
HIFK ei kiinnosta ollenkaan, mutta täällä Jatkoajan HIFK-osiossa kirjoittelet kuitenkin lähes päivittäin. Mielenkiintoista. Vähän sama kun minä menisin kirjoittamaan Vladivostokin Traktorinlypsäjien keskustelupalstalle että "Tämä teidän joukkue ei muuten kiinnosta yhtään". Mutta kun ei kiinnosta niin en mene, enkä lue. Ymmärrätkö epälogiikan?
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tiedottaminen

Masculine kirjoitti HIFK:n tiedottamisesta ja on aivan oikeassa ja kuten jotkut muutkin täällä ovat todenneet: olisi helpompaa sietää tilanne, jos kertoisivat, että
A) rahat loppuivat - ei lisää vahvistuksia
B) selkeästi haemme siihen paikkaan vielä yhtä pelaajaa
C) odotamme xx.yy. asti tietoa Keräsen mahdollisesta paluusta
D) olemme tyytyväisiä - joukkue on tässä

Saikuista ei varmaan tarvitse kertoa syytä, mutta arvioidun paluun voi kertoa.

Uusituista sopimuksista voi kertoa heti, kun muste on paperilla ja uusista samaten, kunhan kausi on loppu, eikä tarvitse kerätä isoa rypästä yhtäaikaiseen tiedottamiseen.

Kryptisyys on kuitenkin ollut pitempään päivän sana IFK:n tiedottamisessa.

Melko suurella varmuudella joukkue täydentyy ensin yhdellä, sitten toisella laiturilla (Keränen tai joku muu). Näkisin tarpeen yhteen kädelliseen sentteriin myös, mutta se jää haaveeksi!

Ja Stigu, kyllähän sen viestistäsi pystyi lukemaan, ettet ole jättämässä IFK:ta - sama turhautuminen vain vaivaa meitä kaikkia. Itse en kylläkään ole vähääkään kiinnostunut KHL:n joukkueista.
 

Gestapo

Jäsen
..ajattelin keskittyä tuohon viihdepuoleen, ja seurata ainakin matsin tai pari paikan päällä Jokereiden KHL- suorituksia. Siis ihan kliinisesti, ilman tunteita.

Onnea. Aivan vitun säälittävä selitys. Ei niin isoa rahaläjää löydy että menisin fasistiliigaa seuraamaan ja vielä siitä maksaisin. Viihdepuolella katson mieluummin teinipornoa. Terveisin vasta kaudesta -81 lusinut.

Eiköhän ne suurimmat roistot kuitenkin löydy läntisestä Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Ensinnäkin pyydän (luultavasti turhaan) tähän väittämään perustelut ja toiseksi haluaisin tietää millä helvetin tavalla tämä liittyy HIFK:n talouteen?
 

Anzi

Jäsen
Silti olen jaksanut seurata IFKta, kunhan se on herättänyt tunteita esim. taitavien pelaajien, fyysisen pelin, lupaavien junnujen, muuten vain värikkäiden pelaajien, värikkäiden valmentajien, ylilyöntien tai jopa ylipaskojen pelaajien muodossa. Pari viime kautta ovat olleet kuitenkin täysin tunteita herättämättömiä kausia. Mitä filiksiä tai muistoja jäi esim. viime kaudesta? Hirvittävät pelaajasekoilut ja voitto talviklassikossa. Mitä fiiliksiä herättää tuleva kausi? Ei mitään. Silti aion taas kerran seurata IFKta, mutta luultavasti netin välityksellä. Seuraamisen motiivina on se sama illuusio kuin aiemillakin kausilla: Mitä jos kaikesta johdon päämäärättömyydestä ja sekoilusta huolimatta kentällä nähtäisiin edes ripaus vanhaa kunnon IFKta?

Kuvittele, että ihastuit aikoinaan esim. Nirvana-bändin erikoiseen ja valtavirrasta poikkeavaan musiikiin. Bändi on edelleen olemassa, mutta nyt siinä soittavat ja laulavat Arttu Wiskari, Robin, Neuman ja Katri Helena. Managerina on Matti Nykäsenkin managerina tunnettu Mike Sierra. Mitä teet?

A) Jatkat bändin levyjen ostamista ja keikoilla käyntejä?
B) seuraat bändin edesottamuksia, mutta et missään nimessä rahoita moisen toiminnan ja kokoonpanon jatkamista, varsinkaan kun et pysty heidän levyään kuuntelemaan selvin päin?
C) Käyt ihan mielenkinnosta katsomassa Moskovan filharmoonisen orkesterin konsertin?

Jos musiikkimaailmasta haetaan vertauskuvia Julleille niin se on Kojo siinä missä Narrit on V-M Plöiri, eli HYVIN kaukana (enemmän kuin miljardien valovuosien pässä) ollaan Nirvanoista tahi mistään muusta oikeasti laadukkasta ja karismaattisesta kummankin Hesan joukkueen kohdalla.

Mutta hieman ihmetyttää tämä mielipide fyysisyyden ja värikkyyden puuttuminen parilta viime kaudelta. Esim. taisi Nordiksella käväistä joku Trevor viime kaudella ja ei nyt ihan heti tule mieleen toista yhtä "fyysistä" pelaajaa Julleissa oikeastaan koskaan. Ja ihan miten nyt näkee, niin kyllä myös Raadon MNH oli ainakin ei Julli-fanille yhtä mielenkiintoisinta härdelliä koskaan. Ja Brewerin leimaa HIFK:ssa ei kyllä sitten 80-luvun alun ole enää ollut kuin ehkä fanien haihatteluissa.

Mutta muuten mielestäni tästä lainatusta kirjoituksesta paistaa läpi gloryhuntterius. Nyt kun samassa kylässä on ainakin hetkellisesti selkeästi kovempitasoisessa sarjassa pelaava ja selkeästi pelaajamateriaaliltaan laadukkaampi kokoonpano ei se oma "kova jätkä" skootterillaan olekaan enää niin "kova jätkä" kun kavereiden "kovalla jätkällä" on jo piikki alla.

Toivottavasti näitä ei löydy lisää Julli-fanien riveistä, sillä Liiga on kuitenkin puutteistaan huolimatta suomalaisen jääkiekon peruskivi juniorituotannon ohella ja Liiga tarvitsee vahvan pääkaupungin joukkueen. Kannattamisen sekä gloryhuntteriuden ero on siinä, että ensimmäisessä Kannatetaan ja koetaan myötä- ja vastamäet, ja jälkimmäisessä vain imetään menestyksen hetkellä hetkellisesti itselle jotain mitä itseltä puuttuu.
 

Andrew

Jäsen
Mutta muuten mielestäni tästä lainatusta kirjoituksesta paistaa läpi gloryhuntterius. Nyt kun samassa kylässä on ainakin hetkellisesti selkeästi kovempitasoisessa sarjassa pelaava ja selkeästi pelaajamateriaaliltaan laadukkaampi kokoonpano ei se oma "kova jätkä" skootterillaan olekaan enää niin "kova jätkä" kun kavereiden "kovalla jätkällä" on jo piikki alla.

En kyllä ymmärrä miten tuossa olisi kysymys gloryhuntaamisesta. Jääkiekon seuraajat ovat kuluttajia siinä missä muutkin ja jos tuote on huono, eikä tarjoa elämyksiä niin miksi sinne hallille pitäisi väkisin mennä. Vapaa aikaansa ja rahansa voi käyttää johonkin muuhun mistä saa positiivista energiaa.

Lisäksi joskus jaloilla äänestäminen on paras tapa saada muutoksia, jos halli on täynnä, vaikka joukkue vuodesta toiseen rämpii niin ei seurajohdolla ole mitään suuria haluja tehdä muutoksia, kun kassaan kilisee rahaa kaikesta huolimatta.
Helppoa rahaa ja kaiken lisäksi kuka siellä seurajohdossa niitä muutoksia haluaa, kun se tarkoittaisi pahimmillaan, että oma paikka olisi vaarassa.
 

Anzi

Jäsen
En kyllä ymmärrä miten tuossa olisi kysymys gloryhuntaamisesta. Jääkiekon seuraajat ovat kuluttajia siinä missä muutkin ja jos tuote on huono, eikä tarjoa elämyksiä niin miksi sinne hallille pitäisi väkisin mennä. Vapaa aikaansa ja rahansa voi käyttää johonkin muuhun mistä saa positiivista energiaa.

Tarkoitin, että koko tuon Stigun viestin sisällön huomioonottaen kyse on pelkästä gloryhunttaamisesta. Ihan tekosyitä noi värikkyyden puutteet yms. Ja gloryhunttaaminen on viihdekäyttöä ei Kannattamista, ja sitä viihdekäyttöä tuo mainitsemasi "tuote on huono eikä kiinnosta" on.

Todelliset Kannattajat esim. ostavat lippunsa, mutta tekevät esim. näkyviä protesteja katsomossa muutoksen saamiseksi...
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
että menisin fasistiliigaa seuraamaan
Mielenkiinnosta kysyisin että onko "fasisti" tässä yhteydessä kehuminen vai halventava, viitaten nimimerkkiisi Gestapo, sikäli kun se tulee "Geheime Staatspolizeista" jonka voisi sanoa olleen ehkä hiemankin fasistinen ryhmä?
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Melko suurella varmuudella joukkue täydentyy ensin yhdellä, sitten toisella laiturilla (Keränen tai joku muu). Näkisin tarpeen yhteen kädelliseen sentteriin myös, mutta se jää haaveeksi!
Muuhun en viestissäsi ota kantaa, mutta tämä pisti silmään. Vai että sentteri tarvittaisiin? Tämä osa-alue on meillä liigan paras mutta ajattelit silti ostaa sen yhden lisää että 250k liksaa nostava Kuparinen voidaan tunkea neloskenttään? Osoittaa tämäkin jotakin joidenkin palstalla kirjoittavien henkilöiden jääkiekkotietämyksestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös