HIFK:n sairastupa ja muut poissaolot kaudella 2023–2024

  • 158 440
  • 730

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vesalaisen tarvitsisi kyllä mahdollisimman pian mukaan, joten toivottavasti ei käynyt pahasti. Tilanne oli aika harmittoman näköinen ja suht hyvältä näytti luistelu kun sen yhden vaihdon kävi vetämässä. Sitä ennen testasi mainoskatkolla jalkaa ja luistelua, joten mietin että ei kai tuo nyt kovin pahasti mennyt, kun pystyi yhden vaihdonkin vetämään mutta meidän tuurilla varmaan sattui sitten pahemminkin, kuten Sundillekin.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hei mut meillähän näitä EHT tason jätkiä riittää jonoksi asti, seuraavat suorittaa ketkä kentälle kykenee ja hoitaa homman. Jos ei muut niin "Jorgos"
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikäköhän se Sundin tilanne on?

Eihän näistä mitään infota, mutta mun arvaukseni on, että kasvoissa on murtuma ja sitä seurataan aktiivisesti. Riippuen ihan siitä, miten pelit menee, saattaa jopa ehtiä jossain vaiheessa vielä kehiin. Tai sitten ei. Tuskin kukaan osaa mitään varmaksi sanoa. Aika tekee tehtäväänsä eikä siihen varmaan voi kukaan vaikuttaa.
 

Number#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En malta odottaa miltä tämä ketju näyttää ensi kaudella. Peltosen ”pelitapa” + joukkueen keski-ikä ym ym ym sellaiset seikat. Jasu ilmeisesti jonkinlainen supermies ollut ettei paljon loukkaantuneena ole ollut? Katsotaan onkohan kauden avaus kokoonpanossa mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös