HIFK:n playoffit 2011

  • 571 265
  • 2 171

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Finaalivastustaja selvillä ja ensi viikon keskiviikkona alkaa. Keväällä isoista asioista pelatessa kaikki on pienestä kiinni. Jos vertaa HIFK:ta ja Bluesia, niin play offien aikana molemmat ovat kyenneet parantamaan selvästi peliään ja selkeää tasonnostoa on ollut havaittavissa monen pelaajan osalta. Maalivahtipeli molemmilla jengeillä ollut huippuluokkaa ja hyökkäyksessä onnistujia löytyy esimerkiksi Petrellin ja Miettisen muodossa. Molemmat jengit hallitsivat selvästi välieräsarjojaan ja uskalsivat pelata omalla tyylillään sarjan alusta loppuun. Erittäin mielenkiintoinen finaalisarja tulossa ja pari pointtia voidaan ainakin nostaa esiin:

- Kotietu. Tämä nousee yhä suurempaan rooliin, mitä kovemmat on panokset. Ai miksi? No, kaikki ketkä olivat Nordiksella Lukko-sarjassa paikalla, tietävät vastauksen.
- Käsitykseni mukaan molempien jengien kaukalot ovat suurin piirtein samankokoiset eli vauhtia ja oman pelitavan toteuttamista on helppo pitää yllä
- Pelitaktilliset yllätysmomentit eli onko valmennuksella vielä jotain 'uutuuksia hihoissaan' ja mitä jos toinen jengi toimii jossain kohtaa 'yllättävästi'- reagointivalmius ja nopeus korostuvat marginaalien ollessa pienet.
- Tuomarilinja. Kun lähtökohtaisesti luvassa on suoraviivaista 'soturikiekkoa', niin onko tuomareilla valmius viheltää pelin ehdoilla?

Tätä sarjaa lienee aika helppo markkinoida ja tehdä lajia tykö valtakunnan ostovoimaisimmalla alueella!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
- Käsitykseni mukaan molempien jengien kaukalot ovat suurin piirtein samankokoiset eli vauhtia ja oman pelitavan toteuttamista on helppo pitää yllä

Espoossa on isompi kaukalo kuin Nordiksella, ei näytä siltä, mutta leveyttä on enemmän, vetää vertoja Turun hallin kaukalolle. Joten, pelaaminen kyllä muuttuu jonkin verran ja tuo Nordiksen kapeampi kaukalo palvelee ehkä enemmän Bluesin pelitapaa. Toisaalta, mitäs väliä näillä on, jos HIFK pelaa omilla vahvuuksiillaan ja kurinailaisesti, niin mitään suuria ongelmia ei pitäisi ilmetä...
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Espoossa on isompi kaukalo kuin Nordiksella, ei näytä siltä, mutta leveyttä on enemmän, vetää vertoja Turun hallin kaukalolle.

Ok, kiitoksia faktoista - perustin kommenttini nimenomaan näköhavaintoon. Mutta onnistuttiinhan sitä Ilmassa ja Äijien Suollakin, joten miksei sitten 'henkilöstövuokraushallissakin'.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ok, kiitoksia faktoista - perustin kommenttini nimenomaan näköhavaintoon. Mutta onnistuttiinhan sitä Ilmassa ja Äijien Suollakin, joten miksei sitten 'henkilöstövuokraushallissakin'.

Tässä vielä kaukaloiden mitat, joissa HIFK tänä keväänä on pelannut/pelaa:

Hartwall Areena: 28m x 60m = 1680m2
Äijänsuo: 29 x 59 = 1711m2
Barona Areena: 30m x 60m = 1800m2
(lainattu Jani82:n viestistä Yleistä keskutelua SM-liigasta-ketjusta)

Eli, nyt viimeisessä matsissa HIFK pelaa sitten vierasottelunsa ns. lentokentällä. Ei pitäisi haitata, jos joukkue on yhtä hyvällä jalalla liikenteessä kuin aikaisemmissa ottelusarjoissa. Nordiksen kaukalon mitat ovat nuo 28m*60m.
 

R.O.C.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi kanto kaskessa

Peltosen Ville sanoi Jokerit-sarjan "kusessa ollaan -vaiheessa" Urheiluruutuun :" Ei Me olla tultu antamaan periksi, ei Me pelätä mitään". Näin se menee. Sama tahti Pelureilla ja Meillä faneilla. Ei kangistuta!
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Itsekin toivoin "pikkuveljeä" vastustajaksi, mutta vähän liian aikaisin altavastaaja selvitti itsensä läpi.Kuudes tai seitsemäs peli olisi ollut sopiva haitta niille,-ja sanktio runkosarjahölmöilyistä. Kilpikonnapuolustus ei kuitenkaan voi mestaruutta voittaa, vaikka olisi mikä Tarkki malissa? eihän? Ei jumalauta, me marssitaan läpi siitä! Go IFK!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai Blues, joka sisältää suuren osan meidän juniorimyllystä tulleita pelaajia ja meidän ensi kauden päävalmentajamme asettuu meitä vastaan sm-liigan finaaleissa. Todella mielenkiintoinen asetelma ainakin.

En ole Bluesin otteita kovinkaan tarkasti näissä playoffseisa seurannut, mitä nyt silloin tällöin katsonut pari koostetta heidän matseistaan, mutta siinä se. HIFK:n matseista taas olen nähnyt jokaisen pl. viimeisin Nordiksen ottelu, jolloin menot estivät pääsyn hallille. HIFK on/oli Lukko-sarjan päätyttyä aivan hurjassa vireessä ja Lukko oli käytännössä vain vastaantulija petolauman vyöryessä finaaleihin. Lopussa alkoi kuitenkin näkyä jo vähän pelaajien väsyminen, joten sarjan aikaisin päättyminen tapahtui HIFK:lle otolliseen aikaan ja akkujen lataamista päästiin suorittamaan.

Nyt vastaan asettuva Blues on ilmeisen kovalla tsempillä myöskin operoiva joukkue, josta puuttuu se kärkiosaaminen mikä HIFK:lla on. Puolustuksessa tosin Bluesilla on monta äijää, jotka osaavat hommansa niin puolustuspäässä, kuin hyökkäyspäässä. Maalivahteina kummallakin joukkueella on liigan tämän hetken parhaat kassarit ja en kyllä saa hirveästi eroa näiden välille. Hyökkäyspäässä taas HIFK:lla on aivan suvereeni materiaali etu ja siitä homman ei pitäisi jäädä kiinni. Villekin on nyt saanut levätä ja äijä pääsee riepottelemaan espoolaisia vähän paremmalla jalalla kuin Lukko-sarjassa.

HIFK voittaa. Ei me turhaan olla näin pitkälle tultu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Itsekin toivoin "pikkuveljeä" vastustajaksi, mutta vähän liian aikaisin altavastaaja selvitti itsensä läpi.Kuudes tai seitsemäs peli olisi ollut sopiva haitta niille,-ja sanktio runkosarjahölmöilyistä.

Itse asiassa pirun hyvä, että raivasivat tiensä jo nyt finaaleihin. Kummallakin on nyt riittävä lepoaika ja peleistä tulee kovempitasoiset. Mestaruus tiukkojen matsien jälkeen tuntuu huomattavasti makoisammalta kuin Lukko-sarjan loppujen lopuksi yksipuolinen näytös (vaikkakin finaaliin pääsy maistui sanoinkuvaamattoman ihanalta). Lisäksi jos Blues olisi katkaissut sarjan vasta kotipelissään olisi heillä - toki pienen väsymyksen ohella - parempi ottelutuntuma päällä ja IFK saattaisi olla tuolloin helpommin yllätettävissä 1. ottelussa.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Ihme himmailua täällä. HIFK ei pelkästään voita jokerita tässä sarjassa vaan se pyyhkii jäätä vikisevällä narripakalla kaukalon joka nurkassa. Jokerit herää kauden parhaaseen iskuun ensi perjantaina, mutta se ei riitä mihinkään Nordiksen twisterin kyydissä.
Narrien voittaminen ei ole juttu eikä mikään verrattuna siihen että uimalakkipäinen traktorikuski saa HIFKn otteista sellaisen paskahalvauksen että alkaa miettimään vain ja ainoastaan HIFK:n kahvaamista finaalisarjassa. Pelikirjaan lisätään uusi yllättävä luku jossa kaikille traktoristeille jaetaan kaksi mailaa jolloin he voivat tunkea mailan Villen kumpaankin kainaloon.
Semeissä spartalaiset hyödyntävät kylmästi jo finaalisarjaan keskittyvien maajussien päämäärättömän haahuilun kentällä ja kuittaavat sarjan kolmella 1-0 voitolla.

Finaalissa pikkuveli on ylpeä kun pääsee katsomaan mestaruusjuhlia aivan lähietäisyydeltä.

Tämä on siis minimitavoite.

Torpeedolle tämä ottelupari oli päivänselvä jo kuukausi sitten. Pari pientä epätarkkuutta ennustuksessa annan anteeksi itselleni.

Nyt vedän pois tuon viimeisen osion. Sparta ei todellakaan aio vain seurata vierestä HIFK:n mestaruusjuhlia tai kellahtaa selälleen kuin koiranpentu.

Kärpät, Ässät ja traktorit ovat kukin ajaneet suoraan samaan miinaan vuorollaan:"meillä on parempi materiaali ja pelitapa, me voitetaan tää sarja pitkässä juoksussa takuuvarmasti". Sparta on näyttänyt persettä tuollaiselle hokitieteelle, JOUKKUE on tullut joka ilta voittamaan juuri sitä matsia ajattelematte paskan vertaa pitkien juoksujen pelikirjoja tai materiaalia. Ei yhtä, ei kahta iltaa vaan KOKO KUUKAUDEN.

Jos ajatellaan että HIFK:lla on hyvä draivi narri-sarjasta niin miettikääpä miten hyvä draivi Bluesilla on koko keväästä.
Heillä on kolme kovaa päänahkaa vyöllään ja kukaan heistä ei ajattele että HIFK olisi yhtään kovempi joukkue kuin joku näistä heidän pieksemistään.

Ei nyt ajeta samaan miinaan mihin nämä typerykset pöndeltä. Edes fanina.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ajatellaan että HIFK:lla on hyvä draivi narri-sarjasta niin miettikääpä miten hyvä draivi Bluesilla on koko keväästä.
Heillä on kolme kovaa päänahkaa vyöllään ja kukaan heistä ei ajattele että HIFK olisi yhtään kovempi joukkue kuin joku näistä heidän pieksemistään.

Ei nyt ajeta samaan miinaan mihin nämä typerykset pöndeltä. Edes fanina.

HIFK on pudottanut jengit sijoilta 6 ja 4. Blues on pudottanut jengit sijoilta 8, 2, ja 1. Ja seuraavana sitten vastassa 3. Näissä tilastoissa HIFK ei ole sen kovempi joukkue kuin heidän jo tiputtamansa JYP ja Ässät.

IFK:lla on kauden alusta asti ollut tähtäimessä mestaruus ja kaikki tekeminen on lähtenyt siitä. En tiedä mikä Bluesilla on ollut, ehkä mitalipelit, mutta nyt heillä on aivan varmasti kulta silmissä. TPS teki saman viime kaudella tullen takaa päätyyn asti ja näen Bluesin tapauksessa todella monta yhtäläisyyttä niin pelaajiston, organisaation, valmentajan, ehkä jopa maineenkin suhteen.

Molemmilla on nyt hyvä draivi päällä. IFK:lla on jälleen vain hävittävää, Bluesilla voitettavaa. Jokerit sarjassa oli vastassa samanlainen "arkkivihollinen" ja taisteleva hyvin puolustava kurinalainen joukkue ja huippuvireinen maalivahti ja siitä vielä selvittiin Game 7nin jälkeen. Nähdäänkö tässä samanlainen kliimaksi? Huikea sarja toivottavasti ainakin tulossa.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkubroidia nekkuun?

Kokoonpanoja sekä sarjataulukkoa tarkastellessa näyttäisi selvältä peliltä. Blues on kuitenkin tiputtanut sekä Ässät että Jypin, kärkijengit, ilman seitsemänsiä pelejä. Pistää miettimään minkälaisessa hurmoksessa spartalaiset ovat. Varsinkin Jypin kaato on aika helvetin kova juttu siihen nähden että maaliero oli näiden välillä runkosarjassa jotain 17-3 tms. Jypille. Matikainen ja Blues (kimpassa) ovat myös menestyneempiä kuin Jalonen ja IFK. Runkosarjan keskinäiset olivat tiukkoja sekä fyysisiä. Muistuu mieleen runkosarjan ensimmäinen peli jossa HIFK oli ajoittain aseeton "ajokoiria" vastaan ja voitto oli pienestä kiinni. Vastassa myös maalivahti joka on vähintään samanlaisessa vireessä kuin Lasak ekalla kierroksella.

En kuitenkaan hetkeäkään usko etteikö tätä hoidettaisi, mutta helppoa se ei tule olemaan. Kaukana siitä, mutta eiköhän materiaaliero kuitenkin vie voiton. Mitä pidemmälle sarja menee sitä helpompaa on IFK:lle. Vaihtoehtona Tarkki nollaa meidän hyökkäyksen, aletaan puristamaan mailaa ja tulee vaikeuksia. Narrejakin vastaan hakattiin välillä täysin päätä seinään kun Lasak piti meidän hyökkääjiä pilkkanaan. Matikainen vaikuttaisi myös olevan kova tekijä taktikoimaan. Nähdäänkö noutoja? Uskon että nähdään. Todennäköisesti myös ensimmäinen kunnon mylly.

Tasokkaat, viimeiseen asti vääntö-finaalit tulossa aivan varmasti. On kyllä ollut hieno kausi, talviklassikko, kevätklassikko ja nyt vielä pk-seudun finaalit.

IFK ottaa mestaruuden ja nousee ryminällä takaisin liigan kermaan. Voitoin 4-2.

ps. Tuli muuten yllärinä että Espoossa on melkoinen lentokenttä. Mielenkiintoinen lisämomentti pohdiskelussa minkälaisia pelejä on luvassa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Itse asiassa pirun hyvä, että raivasivat tiensä jo nyt finaaleihin. Kummallakin on nyt riittävä lepoaika ja peleistä tulee kovempitasoiset. Mestaruus tiukkojen matsien jälkeen tuntuu huomattavasti makoisammalta kuin Lukko-sarjan loppujen lopuksi yksipuolinen näytös (vaikkakin finaaliin pääsy maistui sanoinkuvaamattoman ihanalta). Lisäksi jos Blues olisi katkaissut sarjan vasta kotipelissään olisi heillä - toki pienen väsymyksen ohella - parempi ottelutuntuma päällä ja IFK saattaisi olla tuolloin helpommin yllätettävissä 1. ottelussa.

Täsmälleen samaa mieltä, ja nyt kun itse ollaan oltu koko ajan tällä mahdollisesti hyötyvällä puolella, niin voi ottaa puheeksikin ilman, että joku tulee huutelemaan itkemisestä;)

Olen aina ollut sitä mieltä, että 2-3 päivän huili pitäisi aina olla pudotuspelikierrosten välissä. Jos nyt Jyp-Blues olisi venynyt game seveniin, niin hyvin paljon mahdollista, että HIFK olisi ottanut avaustuplakierroksella puhtaasti paremman energian turvin 2-0 johdon, ja tämä olisi ollut aika syvältä, vaikka tokihan siitäkin olisin osannut nauttia. Joku vuosi tämä perseily vielä kolahtaa liigan nilkkaan, ja näemme täydelliset vitsiloppuottelut. Toki jos molemmat välierät menevät nopeasti, niin välipäiviä voi tulla liikaakin, mutta voisiko tuossa tilanteessa taas otteluohjelma joustaa? Aloitettaisiin aiemmin. Juu tiedän, tv- sopparit, hallivaraukset sun muut, mutta ymmärtääkseni näinkin jossain toimitaan.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pleijareiden viimeiset matsit edessä. Finaalit! Onnenkyynel silmäkulmassa, toiveet katossa, ja kylmät väreet fanikatsomon jyrähtäessä käyntiin.

Noita kaipasin, mutta ilman jäin. Perkuleen Lippukioski oli niin tukossa, että 12:03 oli kaikki jo myyty lauantain kolmanteen koitokseen. Yritin tykitellä epäuskoani ja pettymystä vielä käytöskympin verran, mutta ilman jäin. Kiitos, ja päälle jäi aurinkoinen v***tus. Nyt sitten ilmoitellaan, että liput olisikin myyty loppuun vasta 15 minuutin jälkeen. Elämä on, ja nykyisen tahdin jatkuessa, niin joskus 13 vuoden päästä on sitten seuraava mahdollisuus. Edellisen mestaruuden todistin legendaarisen Bar54:n katsomossa. Tämäkään ei onnistunut, niin seuraava sitten jostain.. Missä, ja mistä lie?

2011, ja lupa voittaa!
 

KIBE#9#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pleijareiden viimeiset matsit edessä. Finaalit! Onnenkyynel silmäkulmassa, toiveet katossa, ja kylmät väreet fanikatsomon jyrähtäessä käyntiin.

Noita kaipasin, mutta ilman jäin. Perkuleen Lippukioski oli niin tukossa, että 12:03 oli kaikki jo myyty lauantain kolmanteen koitokseen. Yritin tykitellä epäuskoani ja pettymystä vielä käytöskympin verran, mutta ilman jäin. Kiitos, ja päälle jäi aurinkoinen v***tus. Nyt sitten ilmoitellaan, että liput olisikin myyty loppuun vasta 15 minuutin jälkeen. Elämä on, ja nykyisen tahdin jatkuessa, niin joskus 13 vuoden päästä on sitten seuraava mahdollisuus. Edellisen mestaruuden todistin legendaarisen Bar54:n katsomossa. Tämäkään ei onnistunut, niin seuraava sitten jostain.. Missä, ja mistä lie?

2011, ja lupa voittaa!

Samma här,itsekin jäin ilman kahta vaivaista lippua edes johonkin noista neljästä ekasta matsista mutta liian kauan koitin hakea netin kautta enkä sit lopulta enää saanut yhtään ;-(

Harmi kun se kartta toimi kun on liikaa päivitystä niin on vaikea nähdä missä katsomoissa olisi tilaa.Lippukauppaan nyt ei päässyt edes läpi.

No,ehkä niitä vielä vapautuu,nythän ne on vasta toistaiseksi täyteen varattuja,todennäköisesti paskatrokareiden toimesta.

Toivon ettei kukaan ostaisi lippuja niiltä mulkeroilta.

13 vuotta tätä odotettu ja olisi kiva edes yhteen finaalimatsiin päästä.Olisi pitänyt vaan uskoa tarpeeksi jengiin ja ostaa se kausari...ens kaudella sitten.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maikkarin(mtv3.fi) mukaan Lennu ilmeisesti loukannut polvensa treeneissä ja joutunut magneettikuvauksiin. Nyt pitää vain toivoa, että kyseessä ei ole mitään vakavaa!
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On varmaan jo moneen kertaan todettu, mutta teksti tv:ssä Sakke toteaa, että huhu Petrellin loukkaantumisesta ei pidä paikkaansa. Toisaalta, mitä muutakaan kannattaa sanoa, oli asiat miten päin hyvänsä. Toivotaan parasta.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Lennulta jää finaalit väliin, harmi hänen kannaltaan. Nyt sitten Hamilton vaan sisään tuttuun 2. ketjuun Kuhdan kanssa tekemään tuhoa. Fyysisyyttä lähtee mutta kova laukaus tulee tilalle. Keskiviikkona ollaan viisaampia kun kokoonpanot julkistetaan.
 

R.O.C.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Finaalit 2011

Taisi "Narri-Sarja" olla vasta Helvetin Esikartano. Kaksi hyvin runkosarjan lopun sekoillutta omaan tekemiseensä uskovaa joukkuetta on sitten jäljellä. Kommentit mallia Bluesilta ennen Heidän Kärppä - sarjaa, että "olemme hyvässä vaiheessa" ja Villen kommentti haudankaivuuvaiheessa hupihattuja vastaan: " Ei Me pelätä mitään tai ketään".

Tahtojen taistelu on tulossa. Keskiviikko on paha. Lauantai on hyvä päivä. Torstai siinä välissä on toivoa täynnä. 16.4. näyttää suuntaa. Koko Helsinki pukeutukoon punaiseen, mitä sitä muutakaan voi toivoa. Ei näitä finaaleja Suosikillemme ihan suokuokalla tule.

Olikohan tässäkään kirjoituksessa taas mitään järkeä? Mutta kun jännittää. Ei sille mahda mitään.
 

Carlos

Jäsen
Jos Lennulta jää finaalit väliin, harmi hänen kannaltaan. Nyt sitten Hamilton vaan sisään tuttuun 2. ketjuun Kuhdan kanssa tekemään tuhoa. Fyysisyyttä lähtee mutta kova laukaus tulee tilalle. Keskiviikkona ollaan viisaampia kun kokoonpanot julkistetaan.

Mietin tätä, ja jos näin käy niin ei välttämättä ole edes huono asia. Lennuhan on enemmän maalille ajava jyrä (ja helvetin hyvä sellainen), mutta jos Blues vetää maalinedustan kiinni totaalisesti sumputtamalla, niin vaikea sinne on ajaa edes höyryjyrällä.

Siinä vaihessa tuleekin yllättäen tarve viivasta lähtevälle, kovalle mutta tarkalle laukaukselle. Eli jos Böllsin maalille ei vaan pääse, niin pommitetaan sitten kauempaa. Kibe ja Hamiltoni saavat molemmat suoraan syötöstä melkoisia pommeja aikaan, ja kun esim. he + Järventie pyörittävät peliä B-pisteiden ja siniviivan välisessä kolmiossa, niin eiköhän sieltä häkkejäkin heilahtele.

Eli todellakin, jos Hifk ei pääse Bluesin maalin eteen, tarvitaan Hamiltonin vetoa.

Varmasti jännä ja kovatasoinen sarja edessä. Vastakkainasettelua löytyy joukkueiden välillä enemmän kuin tarpeeksi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lennu on kiistatta tärkeä, mutta hänen mahdollinen poissaolonsa ei ole tämän kauden HIFK:lle maailmanloppu. Taitoero ja materiaalin leveys verrattuna Bluesiin ovat selvästi HIFK:n eduksi. Enkä todellakaan kaipaa sitä, että nyt alettaisiin itkeä poissaoloista. Edes Dufva ei sortunut tähän Vatasen tapauksessa. Nyt ei ole se aika, jolloin Stiga-ukkoja järjestellään hysteerisesti uusiin koostumuksiin kun yksi kaatuu. Se aika oli tuossa syyskauden alussa. Nyt katsotaan kokonaiskuvaa ja ollaan äärimmäisen tyytyväisiä ja vaikuttuneita HIFK:n kokonaissuoritustasosta. Jos joukkue ei tarvinnut Villeä (hieman karu vertaus, sorry, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan) kaataakseen Lukon, niin ei HIFK kaipaa Lennuakaan Bluesin kaatoon. Mutta Villen pitää tehdä comeback, kuten uskonkin.

Tamin teeseistä nostan esiin aivan ensimmäisen, koska se on tärkein:

Jos toisen joukkueen mv-peli on selvästi huonompaa, tämä joukkue häviää sarjan siitä riippumatta mitä kentällä muuten tapahtuu

Tuossa on pelottavaa viisautta. Kahden playoffien parhaan maalivahdin joukkueet kohtaavat nyt finaalissa. Nyt vaan jäitä hattuun. On pomminvarmaa, että kumpikin maalivahti tulee näissä paineissa päästämään jokusen helpon maalin. Niitä voidaan sitten videoclippailla. Mutta kysymys on kokonaistasosta pitkässä sarjassa ja siitä, kuinka mv nousee huonojen hetkiensä jälkeen. Kumpikaan ei ole koskaan voittanut finaalisarjaa.
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika harvinaista herkkua ! En muista koska olis viimeeksi käynyt näin; vaihdoin kesärenkaat ja HIFKIN pelit viellä jatkuu !!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Aika harvinaista herkkua ! En muista koska olis viimeeksi käynyt näin; vaihdoin kesärenkaat ja HIFKIN pelit viellä jatkuu !!

Joo, mutta eikös kesärenkaat voi vaihtaa jo maaliskuussa lainpuitteissa, joten silloin kun vaihdat, niin HIFK on vielä varmasti peleissä mukana. ;) Ei tule sitten tällaisia yllätyksiäkään eteen. :)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kesägumeilla maaliskuussa voi tulla kyllä muunlaisia yllätyksiä eteen...

Totta tuokin, mutta siis lainpuitteissa vaihto sallittu, järjenkäyttö siinä ohessa on myös sallittua, ei pakollista.

Itse asiaan, ylihuomena alkaisi sitten taisto ja on todella harmillista, jos Lennu on pois kokoonpanosta. Mutta, ei sota yhtä miestä kaipaa, nyt jonkun muun pelaajan pitää nostaa tasoaan, hyvin yksinkertaista. Finaalit ratkaistaan kuitenkin pääsääntöisesti maalivahtipelissä, sitten tulee puolustus ja viimeiseksi hyökkäys. Petrell jättää melkeinpä suurimman aukon alivoimapelaamisessa, siinä häntä on vaikea korvata.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kesägumeilla maaliskuussa voi tulla kyllä muunlaisia yllätyksiä eteen...

Aito HIFK-henkinen ihminen vetää talvenkin kesärenkailla. Talvirenkaat = pitkät kalsarit!

Yksi asia on lohduttava: jos HIFK häviää keskiviikkona, ei ole mitään syytä huoleen. Aina on hävitty eka himamatsi playoffeissa. Tällä kaudella on silti voitettu molemmat sarjat, joten pitäisikö nyt vaan noudattaa tätä perinnettä ja ottaa ensin ns. löysät pois? Vittu, kaikenlaiseen miettimiseen sitä onkin nyt aikaa. Alkaisi jo!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös