HIFK:n peliesitykset

  • 1 153 124
  • 4 653
Tila
Viestiketju on suljettu.
Tullaanpas tännekin päin kertoilemaan omia fiiliksiä HIFK:n pelin suunnasta. HIFK oli tunnetun huono Jyrki Louhen maaliin asti, Louhi on tunnetusti hyvä sytyttämään joukkueita ja tänään onnistuikin sytyttämään HIFK:n maalillaan aivan loistavasti.

Aloitetaan maalin suulta ja puolustuksesta, Pitkämäki oli tänään eleettömän.. noh, kyllä se hyvän puolelle kääntyy. Ensimmäinen maali saattaa mennä osittain Pitkämäen piikkiin, mutta tilanne ei ollut todellakaan niin yksinkertainen, että maali voitaisiin laittaa Pitkämäen piikkiin. Sen sijaan kaksi seuraavaa maalia olivat huikeita taidonnäytteitä HIFK:n puolustukselta, ensimmäisessä meidän huippu oman pään peruspuolustajamme oli jälleen kerran myöhässä ja omaa miestään jäljessä ja kyseessähän on liigan miinuskunkku Kankaanperä. Toisessa Lintu vei kyllä meidän Miliisiä, kuin litran mittaa ja lopputuloksena Keräsen hävitessä oma kaksinkamppailunsa oli maali. Muutenkin ensimmäisessä erässä, kellon näyttäessä suunnilleen 8 minuuttia, Jokereilla oli ollut jo 3-4 todella hyvää maalintekopaikkaa ja tilanne olisi voinut olla jopa 4-0 ja siinä vaiheessa olisi peli ollut pelattu. Puolustuksessa jo toisessa ottelussa peräkkäin meikäläisen listoilla lähtökohtiin verrattuna parhaan esityksen antoi Joni Haverinen, Have jatkaa siitä, mihin Allu viime kaudella jäi, hyvä Joni. Hankillä oli sen sijaan niin huono ensimmäinen 10-minuuttinen, että edes kypärätemppu ei olisi pelastanut tänään, ainoastaan Jokereiden luokaton viimeistely pelasti Hankin täydelliseltä epäonnistumiselta.

Hyökkäyksessä nousi tänään uusia pelaajia hienosti esiin, mutta silti haluan nostaa (muistakaa värilasit) esiin Kibe Kuhdan, Kibe on noussut joukkueen pelilliseksi johtajaksi, se on asia, mitä Kibe ei ole ikinä ennen välttämättä ollut. Hän on ollut tällä kaudella se pelaaja, jolta voi odottaa ratkaisua joka ilta, pelaaja jolta sitä ratkaisua odotetaan eniten. Kimi keskellä on ollut suhteellisen yössä, jolloin Kibe on ottanut juuri sen tarvittavan askeleen otteluiden ratkaisijaksi, väitän Kiben olleen tällä kaudella jopa palkkansa arvoinen pelaaja.

Toinen pelaaja, jonka haluan nostaa esille, on paljon parjattu pelaaja, jonka arvosteluun olen itsekin ryhtynyt, Kip "playmaker" Brennan. Kip on joukkueessa tuomassa muille pelirauhaa ja nostamassa muiden suoritusten tasoa, tänään se onnistui. Tämänpäiväinen esitys on kuin kirjasta "näin saan hyödyn irti goonista sm-liigassa". Kip oli tänään joukkueelle hyödyksi myös pelillisesti, nämä on ne otteet, joita Kipiltä ennen kauden alkua sanoin odottavani, varsinkin molemmat maalit, toisessa Kip näki saavansa kovan taklauksen, muttei hätäillyt, vaan vei kiekkoa niin pitkälle, kuin pystyi ja sen jälkeen otti töötin vastaan ja laittoi kiekon eteenpäin. Toisessa maalissa meni kulmaan ja jo olemuksellaan sai varmasti muutaman ylimääräisen sentin tilaa ja juuri tämä maali kuvastaa sitä, miten kiekosta ajatellaan Kanadassa, kiekko voidaan toimittaa maalille tilanteessa kuin tilanteessa ja oletetaan jonkun hakevan paikkaa maalin edestä. Maalin edestä on helpompi tehdä, kuin maalin takaa.

Muutenkin hyökkäyksessä vahva esitys jokaiselta ketjulta, jokainen neljästä ketjustamme sai luotua useampia maalipaikkoja. Tänään tehtiin myös monta kaunista maalia, kahdesti Keränen pääsi tälläämään paikasta, jossa onnistuminen oli todennäköisempää kuin epäonnistuminen, yhden maalin Kibe pelasi Haveriselle tyhjään maaliin ja toisen Kibe pelasi Kankaanperälle paikkaan, jossa oli täysin vapaa väylä nousta maalille. Hienoa jätkät, tästä on hyvä jatkaa!
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka tosta nyt jäi se eräs kärppäpeli väliin, niin kompensoidaan sitä tämäniltaisella juhlamalla Jokereita vastaan.
Elikkä kiitettävä- on nykykunto. Go IFK!
Jotenkin on pieni pelko persiissä nyt, kun on otettu 2 kovaa päänahkaa putkeen, että perjantaina Tapparaa vastaan luistelee jäälle ihanan ylimielinen HIFK. Lähtökohtahan on mitä herkullisin: perjantai-illan peli, jolloin hallissa on yleensä hyvä tunnelma, alla pari hyvää peliä, joissa aika-ajoin jopa riemastuttavan hyviä otteita ja vastus kuuluu siihen porukkaan, joilta on pakko hoitaa täydet pisteet kotihallissa. Todennäköinen lopputulos on siis se, että HIFK hallitsee peliä näennäisesti, vastustajan maalivahti pelaa huippuottelun, Pitkis imaisee 1-2 ja Tamppura vie tylysti vieraspisteet lukemin 1-3.

Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy, vaan kotipeli hoidetaan kunnialla, jolloin tappio Lukolle Raumalla ei olisi mikään katastrofi.
 

scholl

Jäsen
Ensimmäinen erä surkeaa peliä. Sen jälkeen huikea muutos. Kolmas erä varmaan paras erä IFK:lta mitä olen ikinä nähnyt. Joku 6-8 maalia ei olisi ollut vääryys.

Keränen, Wärn, Brennan, Kankaanperä (hyökkäyspäässä) ja kumppanit suuria onnistujia. Tällä kaudella käy niinkuin JHag ennusti eli ei tule yhtä kärkeä pistepörssiin, vaan leveällä rintamalla semitehomiehiä.

Mahtava fiilis tulee tuollaisesta voitosta. Toivottavasti putki jatkuu ja ihmiset innostuvat. Tässähän on orastavan buumin makua.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Kiekkokontrolli

Aattelin pistää tuohon tollasen teeman ku kiekkokontrolli, joka oli täydellisesti HiFKin kaksi viimeistä erää. En tiedä mitä mieltä muut on, mutta minusta 1 erässä valkoset ei uskaltaneet pitää kiekkoa, ja silloin ku uskalsivat, niin monesti tuli ihan hazardi syöttöketjunpäätös. Mitä pidemmälle peli meni sen enemmän jätkät uskals pitää kiekkoa ja juoksuttaa narreja. Täysin ansaittu ja loistavasti suunniteltu ja toteutettu peli HiFKiltä. Glenmedeiros ei varmaan ens viikollakaan tajua miten pahasti sitä pantiin peppuun koko viisikon juoksutuksella eka ja toka erässä niin että jokereilta loppu kunto ja sen myötä pää. 74 jokerin ryntäyksessä näki, että niitä jo vitutti juosta pitkin pengertä valkosten perässä. Jos sama itseluottamus omaan kiekolliseen peliin säilyy pelistä toiseen, niin ei oo kärkipaikka kevään pistetaulukossa kaukana.
Vakuuttavaa.

Ootteko muutki huomannu, että käsiä alkaa pikkuhiljaa löytymään. Kunhan niitä vaan _uskaltaa_ja_kannustetaan_ käyttämään.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
jokereilta loppu kunto ja sen myötä pää.

Joo ja IFK vaikuttaa erittäin kovakuntoiselta jengiltä. Ennen on hyydytty 3. erässä, mutta nyt on jo kaksi peliä putkeen ollut erittäin hyvä ote loppuun saakka. Kellään ei ole varmaan valittamista, kun peli on suhteellisen fyysistä, taklauksiakin nähdään, ei oteta liikaa jäähyjä ja pyyhitään vastustajalla lattiaa maalien muodossa.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Jotenkin on pieni pelko persiissä nyt, kun on otettu 2 kovaa päänahkaa putkeen, että perjantaina Tapparaa vastaan luistelee jäälle ihanan ylimielinen HIFK....Pitkis imaisee 1-2 ja Tamppura vie tylysti vieraspisteet lukemin 1-3.

Miksi turhaan iloita stadin herruudesta jos voi piehtaroida seuraavan pelin mahdollisessa konttaamisessa?
:-)
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
...että HIFK hallitsee peliä näennäisesti, vastustajan maalivahti pelaa huippuottelun, Pitkis imaisee 1-2 ja Tamppura vie tylysti vieraspisteet lukemin 1-3.

Ja kuorrutuksen mustaan makkaraan tuo se, että noi Tamppuran kolme byyriä tekee The Lasse "Z" Korhoska.
The Lasse "Z" Korhoska näyttää, rankaisee, vie IFK:n pökkelöitä, kuin Kankkunen ennenvanhaan Celicaa...
Luulen, että Nenä näyttää ihan eri suuntaan, kuitenkin. Ei näillä pojoilla kannata vielä alkaa brassaileen, tänään jos olis tullu takkiin, niin useita vaadittaisiin eroamaan. Siis välittömästi, joten eipä tässä voida puhua varauksettomasta luotosta. Pientä valoa tunnelinpäässä vain. En tiedä, että johtuuko se patterien loppumisesta, vai sumeesta fikkarin lasista!
 

Stadista

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse paikan päällä olleena, pari huomiota pelistä. Eka erä todella huono. Narrit pelasi loistavasti. Hirmu vauhti ja taklauksia niin, ettei ehditty tehdä juuri mitään. Jos ei Pitkämäki olisi ollut mies paikallaan, oltaisi hävitty tää peli. Huono erä koko jengiltä, paitsi mielestäni Kibe:lle ja Pitkämäelle puhtaat paperit. Ehkä myös kulmaväännöistä Lennulle. Toka erä selkeästi meidän. Narrit lopetti luistelun ( miksi ihmeessä? ). Kolmannessa selkäranka katkesi ja loppu oli pelailua. Kolmannen erän eka puolisko oli hienoa taitokiekkoa, mutta taklauksia ei mielestäni kuitenkaan ollut. Loppuun asti pelaamista taidokkaasti. Ei siis ehkä niin brändin näköistä, mutta todella kaunista. Jermulle kaksi tähteä. Mistä ihmeestä? Keränen kakkosen keskelle. Wärn oli hyvä. Melko nopea ja melko taitava. Lisää peliaikaa vaan. Ahtolalta heikko peli. Ei saanut mitään aikaseksi. Brennan +- nolla. Oli ilmeisesti kielletty ottamasta yhteen Helgen kanssa. Walsh ei mitään erikoista, mutta uskon että pelisilmää löytyy kun saa lisää pelejä alle. Tosin ei niin kova, että tulisi olemaan uusi "Rafalski". Liivik tahtopelaaja. Hyvä peli. Piku on kyllä vaikea pideltävä maalin edessä. Iso ja vahva. Sopii todella Hirson ja Kiben ketjuun kuin nyrkki silmään. Hirso on kyllä taitava, mutta jos ei kilpailua pelipaikasta saada ennen kuin Loppi parantuu, niin pelkäänpä, että ylimielisyys saatta kostautua. Toivottavasti ei.
Kibe on loistava. Ei kaipaa muuta kommenttia. Lennun kaksinkamppailut on ihailtavaa katsottavaa, mutta tuo ketju pyörii vaan kulmissa, eikä pääse maalin eteen. Kuten edellä ehdotin, Keränen siihen keskelle tai sitten ei. Sentteriä kuitenkin kaipaa. Kangelta hyvä peli molemmissa päissä. Pitkämäki loistava. Kolmas maali olisi ehkä ollut otettavissa, mutta ei voi syyttää.
Hank oli mielestäni hiukan ylimielisen oloinen ja saisi tehdä ryhtiliikkeen.
Taklauksia ei tosiaan mielestäni paljoa näkynyt, mutta viihdyttävää peliä kyllä. Hyökkäyksiin lähdöt on esim viime vuoteen verrattuna parantuneet huomattavasti. Että näin.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Joo ja IFK vaikuttaa erittäin kovakuntoiselta jengiltä.

Syyttäkäämme tästä kuntovalmentaja Harri Hakkaraista. Olen täysin saman asian nimittäin huomannut; Vaikka HIFK pelaa kuinka fyysistä peliä vain, ei kunto lopu kesken.

Tosin kummallisia "mustia" eriä HIFK:lla tulee jatkuvasti. Tänään malliesimerkkinä eka erä. Tiedä sitten, ehkä lauantaimatsin väliinjääminen ja turha matkustelu kuittaa hieman tuota, mutta silti.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aattelin pistää tuohon tollasen teeman ku kiekkokontrolli, joka oli täydellisesti HiFKin kaksi viimeistä erää. En tiedä mitä mieltä muut on, mutta minusta 1 erässä valkoset ei uskaltaneet pitää kiekkoa, ja silloin ku uskalsivat, niin monesti tuli ihan hazardisyöttöketjun päätös.

Itse näen niin, että ensimmäisessä erässä IFK ei kerennyt pitämään kiekkoa ja kädettömimmät peruspuolustajamme joutuivat sitten hätiköityihin ratkaisuihin.
Oltiin alussa pari polkaisua jäljessä. Loppu peliin sitten löytyikin jo jalat ja pelitapaa päästiin noudattamaan ja painamaan hyökkäyksiä Jokeripäätyyn. Oli kyllä hienoa nähdä, että joukkueen fyysinen kunto ja tilanne mahdollistaa tuollaisen nousujohteen, joka tänään huipentui kaikin puolin vahvaan päätöserään, jossa heikkoa hetkeä ei päässyt syntymäänkään, kun pelaajien kunto ja luisteluvoima olivat niin korkealla tasolla.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Itse näen niin, että ensimmäisessä erässä IFK ei kerennyt pitämään kiekkoa ja kädettömimmät peruspuolustajamme joutuivat sitten hätiköityihin ratkaisuihin.

Paremmin sen sanoit. Ja nousujohteiselta touhu vaikuttaa. Pidän HiFKin nykyisestä pelitavasta huomattavasti enemmän kuin muiden vuosien ylipainotetusta ykköskentän peluutuksesta. Toisaalta toi kojon pelitapa on helppo hyväksyä, kun se alkaa pikkuhiljaa askel askeleelta muistuttaa Kärppädynastian pelitapaa ;)
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Siim Liivik. Uskallan jopa väittää, että Liivik on tällä hetkellä yksi IFK:n tärkeimmistä pelaajista. Viimeaikaiset otteet ovat kertakaikkiaan huikeita. Fyysinen peli on jo nyt todella kypsää. Puhtaita, oikea-aikaisia taklauksia jokaisessa matsissa lukuisia. Kaverin taistelutahto on jotain käsittämätöntä, en ole moista moneen vuoteen nähnyt IFK:ssa kenenkään muun toimesta. Kädetkin toimii kohtalaisesti ja pisteitä tulee hyvällä sykkeellä.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Siim Liivik.

Itse uskon, että kaverista tulee olemaan vielä paljon iloa. Jotkin merkit viittaavat siihen, että miehestä saattaa kehittyä aika pitkälle samankaltanen pelaaja, mitä Lennu on nykyään; Fyysinen, taklaava, kohtuu kädet omaava "erikoisen" nimen omaava laituri.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Mitäs mieltä olitte Washin esityksestä? Ei kyllä pelannut paljoa ja näytti muutenkin aika testaamiselta vasta. Sanokaa joku enemmän, jolla on enemmän sanottavaa.
 

Töölö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomen kansa vuosina 1939-1945
Paikalla oltiin tätä namua todistamassa ja päällimäiset havainnot:

+ Pitkämäki pelasi voittavasti ja piti varsinkin ekan erän myllytyksessä lukemat kohtuullisina
+ Porthenin kenttä sai paineen joka kerta narripäätyyn. Siitä pisteet siis myös Jermulle vaikka yleensä kehut kerää Lennu ja Arttu
+ 2 erää suvereenia hallintaa tappioasemasta noustua
+ Kibe oli selkeästi asenne ja jalka kohdallaan
+ onnistumisia laajalla rintamalla
+ meillä on sata kertaa parempi koutsi kun Ilmalassa

MUTTA

- Hank on yliarvostettu ylimielinen flegu
- Heikkinenkin ehkä vielä hakee
- Hirsokin hakee
- narrit oli niin paskoja 2 erää että ei käy mistään mittarista joten ylimielisyyteen ei todellakaan ole varaa
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loppuun asti pelaamista taidokkaasti. Ei siis ehkä niin brändin näköistä, mutta todella kaunista.
Tämähän on nimenomaan sitä alkuperäistä brandya, joka näiltä tutinaa&tötinää -pomoilta pääsi unohtumaan vuosien saatossa - taidokasta ja voittavaa lätkää, johon taklauspeli sisältyy siinä määrin, kuin se edistää voittamista. Sitten, jos peli menee kovaksi, niin joukkueessa on todella laajalla rintamalla telaketjumiehiä, jolloin taka-askelia ei tarvitse ottaa.

Miksi turhaan iloita stadin herruudesta jos voi piehtaroida seuraavan pelin mahdollisessa konttaamisessa?
:-)
Voipahan sitten perjantain pelin jälkeen tulla toteamaan, "mitä mä sanoin", jos niikseen tulee. ;) Romahduksia tulee varmasti vielä syksyn aikana, kun joukkue hakee kuvioitaan ja eiköhän täälläkin vielä ehditä antaa kaikille kenkää.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Mitäs mieltä olitte Washin esityksestä? Ei kyllä pelannut paljoa ja näytti muutenkin aika testaamiselta vasta. Sanokaa joku enemmän, jolla on enemmän sanottavaa.

Mielestäni(huom!) pakkipari Walsh-Turunen oli tänään vierasjoukkueen paras pakkipari. En ikinä uskonut kirjoittavani sanaa Turunen ja Walsh samaan lauseeseen. Nyt sekin ihme tuli nähtyä. Eivät saaneet tolkuttomasti peliaikaa mutta hoitivat hommansa virheettömämmin kuin asennevammaiset Hank ja Bono tai Markus "metrin myöhässä" Kankaanperä. Kanki kyllä pelasti oman nahkansa kahdella tärkeällä ja komealla maalilla.
Uskon, toivon ja luulen, että Walsh tulee olemaan ihan pätevä jannu kauden mittaan. Ehkä on parempi tehdä analyyseja vasta muutaman pelin jälkeen.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs mieltä olitte Washin esityksestä? Ei kyllä pelannut paljoa ja näytti muutenkin aika testaamiselta vasta. Sanokaa joku enemmän, jolla on enemmän sanottavaa.

Hän pelasi hyvää peruspeliä ja Turusen hyvä peli auttoi varmasti Walshiakin. Joukkueen löydettyä liikkeen pääsi Walshkin peliin mukaan ja antoi aina hyvän ensimmäisen syötön. Mielestäni on tuollaisen loukkaantumisen jälkeen ja vielä paikallispelissä vain ja ainoastaan positiivista, että puolustuspään pelaaja ei sen erityisemmin jäänyt mieleen toki odotukset ovat kovat ja vaatimustaso nousee tulevissa peleissä. Taisi päästä pelaamaan ylivoimaakin ja lopussa hän selvästi haki jo sellaisia "vapauttavia" pitkiä syöttöjä.
 

bonzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, DETROIT RED WINGS
Hifk,Stadin kingit!

Jokereiden ja hifk väliset matsit 85-86! HIFK; STADIN KINGIT!!! Hienoa!!!
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Syyttäkäämme tästä kuntovalmentaja Harri Hakkaraista. Olen täysin saman asian nimittäin huomannut; Vaikka HIFK pelaa kuinka fyysistä peliä vain, ei kunto lopu kesken.

Tosin kummallisia "mustia" eriä HIFK:lla tulee jatkuvasti. Tänään malliesimerkkinä eka erä. Tiedä sitten, ehkä lauantaimatsin väliinjääminen ja turha matkustelu kuittaa hieman tuota, mutta silti.

Kannattaa muistella vaikkapa Kärpästen viime kautta: Kuinka monta kertaa oululaiset pelasivat huonon 1. erän ja/tai 2. erän ja tulivat sitten rinnalle ja lopulta ohi, mukaanlukien IFK:n "juhlapeli", jota IFK ehti johtaa puolivälissä jo 3-0? 7 krt? 9 krt? Joka tapauksessa IFK pelasi tänään juuri samalla tavalla kuin Kärpät vuosi sitten alkukaudesta: Pelataan ehkä osa pelistä heikommin, mutta niin, että homma pysyy kuitenkin lapasessa. Ja sitten ratkaistaan peli, kun itselle niin sopii. Väitän, että tämänpäiväisen Ilmalan reissun jäljiltä IFK:lle jäi vielä mukavasti virtaa perjantaita varten. Lupaan olla pelästymättä, jos 1. ja/tai 2. erässä IFK pelaa kehnosti. Jos Pitkämäki pelaa samanlaisen perusvarman pelin kuin tänään, pisteet jäävät Nordikselle.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ihan nopeesti listattuna pari positiivista huomiota:

- HIFK pystyi huonon ensimmäisen erän jälkeen nousemaan aivan uudelle tasolle

... mikä tuntuu erityisen hyvältä nyt, kun viime kaudella sai tottua siihen, että vaikka johdettaisiin 2-0, niin toiseen (ja kolmanteen) erään tullaan päät painuksissa ja muutenkin sen näköisinä, että on hävitty jo valmiiksi ja turpaanhan tässä kuitenkin otetaan.

Hitto että tuntuu hyvältä, hieno peli. Näitä lisää!

Mitäs mieltä olitte Washin esityksestä? Ei kyllä pelannut paljoa ja näytti muutenkin aika testaamiselta vasta.

Ainahan se testailemiseksi menee, kun on uudessa joukkueessa ja heti alkuun tulee pidempi toipilasjakso. Loppua kohden näytti siltä, että luistin alkoi liikkua vähän liukkaammin ja juonen pää alkoi löytyä - tai sitten oma fiilis on vaan niin hyvä, että kurakin näyttää kivalta. Hymiö.
 
Viimeksi muokattu:

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Hitto että tuntuu hyvältä, hieno peli. Näitä lisää!

Nyt täytyy kyllä pyytää anteeksi omiakin pahoja puheita, helkkari soikoon siellähän pelataan taas lätkää. Pakko on kehua kyllä näitä kahta viimeistä peliä, 5 erää juuri sitä IFK:ta mitä kaikki täälläkin haluavat nähdä. Jos tällä asenteella jatketaan, nyt kun näyttää siltä, että liike alkaa löytyä ihan eri tasolle kuin edelliskausina (Tästä malliesimerkkinä Kibe, jumankauta ku jätkällä putki kulkee, kannattaa katsoa Kibeä karvaushommissa, kaveri sanoi eilen osuvasti "Toihan näyttää ihan Pärssiseltä kultapotassaan") ja KJ on saanut joukkueen peliin järkeä niin helkkari soikoon. Hyvällä liikkeellä päästään iholle ja kulmiin koko ajan ja siellä sitten on vastustajan Koivistot ihmeissään, kun lennut, pikut, artut, brennanit, wärnit puskee väkisin kulmista maalipaikkoihin. Me likes!

Walsh ei vielä paljoa esittänyt mutta vaikuttaa kiekolliselta pakilta. Yleensä kun sai kiekon lapaan niin otteista paistoi rauhallisuus ja sen jälkeen oivaltavia syöttöjä. Nyt ei vielä natsannut kohilleen mutta lupauksia herätti.
 

HouseCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappara peli

Jotenkin on pieni pelko persiissä nyt, kun on otettu 2 kovaa päänahkaa putkeen, että perjantaina Tapparaa vastaan luistelee jäälle ihanan ylimielinen HIFK. Lähtökohtahan on mitä herkullisin: perjantai-illan peli, jolloin hallissa on yleensä hyvä tunnelma, alla pari hyvää peliä, joissa aika-ajoin jopa riemastuttavan hyviä otteita ja vastus kuuluu siihen porukkaan, joilta on pakko hoitaa täydet pisteet kotihallissa. Todennäköinen lopputulos on siis se, että HIFK hallitsee peliä näennäisesti, vastustajan maalivahti pelaa huippuottelun, Pitkis imaisee 1-2 ja Tamppura vie tylysti vieraspisteet lukemin 1-3.

Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy, vaan kotipeli hoidetaan kunnialla, jolloin tappio Lukolle Raumalla ei olisi mikään katastrofi.

EI ole pelkoa, Tappara kaatuu ja miehekkäästi, samoin Lukko jolloin meillä 10 peliä takana kuten kärkijoukkueilla ja pääsemme näin neljän joukkoon. Siitä on sitten hyvä paikka lähteä tavoittelemaan Bluesia ja Joulutauolla viimeistään olemme piikkipaikalla joten ei tässä mitään hätää ole kunhan vain pelivire pysyy päällä.
 

Latenight

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo ja IFK vaikuttaa erittäin kovakuntoiselta jengiltä. Ennen on hyydytty 3. erässä, mutta nyt on jo kaksi peliä putkeen ollut erittäin hyvä ote loppuun saakka. Kellään ei ole varmaan valittamista, kun peli on suhteellisen fyysistä, taklauksiakin nähdään, ei oteta liikaa jäähyjä ja pyyhitään vastustajalla lattiaa maalien muodossa.

Kovakuntoisuudesta muuten hyvänä esimerkkinä Kibe. Jätkä on näyttänyt viime peleissä siltä, että fysiikka on paremmassa tikissä kuin mitä itse muistan koskaan nähneeni.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vahva näyttö nuoriso-osastolta eilen. Pesosen paluun jälkeen 4. ketju ennallaan ja Pessi Ahtolan tilalle kolmoseen. Wärnissä ja Keräsessä (+Pöystissä) on kuitenkin potentiaalia ihan eri tavalla Ahtolaan nähden. Tämähän nähtiin jo viime kauden pleijareissa, joissa Wärn-Keränen-Pöysti esiintyi todella pirteästi, vaikka jäivätkin ilman maaleja. Etenkin Keräsen onnistuminen oli hieno asia, sillä ollut jostain syystä huomattavasti vaisumpi kuin viime kaudella.

Tuli tuossa Kärppä-matsin jälkeen täällä palstallakin ihmeteltyä, mitä Holmbergille on tapahtunut, kun pelaa aivan eri tavalla kuin viime keväänä. No selitys taisi tulla siihenkin, eiköhän vaisut otteet ja fyysisyyden puuttuminen ole johtunut selkävaivoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös