HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 116 809
  • 22 268
Suosikkijoukkue
HIFK
Kausi alkoi ja loppui täysin samalla tavalla, jos verrataan tämän illan matsis siihen tapparaa vastaan pelattuun avaukseen. Eli kehitys täysi 0. Mielenkiinnolla katson millaisia muutoksia ennen syksyä tapahtuu. Hyvää kesää kaikille!
Erona oli se, että IFK pelasi varmaan kauden parhaan pelinsä siihen ensimmäiseen peliin ja vei sitä noin 55min.

Tänään oltiin kauden isoimmassa pelissä selviytymässä ja sekin melkein riitti.
 

Kariala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
ESIKAUPUNKI!!. Sori oli pakko mut oli hyvä sarja ja kiitos teille hyvästä vastuksesta.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä kaksi kautta tätä peruuttelua. Odotukset ensi kauteen täysin nollissa. Ensi kauden jengi on (tietenkin) rakennettu Peltosen peruuttelukiekolle. Ei oikeastaan edes vituta, kun se sana on kuitenkin jotenkin aktiivinen sana kuvaamaan harmitusta. Masentaa. Tätä HIFK:n hallitus on tilannut ja üllatys: sitä on saatu.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK on kyllä sellanen pettymysten kehto, ettei paremmasta väliä. Pitkästä aikaan jotain heitinkin kun peli loppu. Tuoli sai vähän kyytiä.
Vähän tarjottiin, mutta se oli jo aivan liikaa, siis oikeasti. Ei se pelityyli käänny napista vääntämällä. Nää voittopelit oli selviytymiskiekkoa, eikö se sit kantanut.

Virheitä opettelivat taas välttämään yhden kauden ajan, sitä omaksumatta. Koska sitä ei voi oppia. Jos sä pelkäät, sä saat pelätä loppuelämäsi.

Ei harmittanut kuin snadisti, innosti kevyesti. Mitään en uskonut eikä sit mitään annetukaan.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Sommartiden hej hej sommartiden
Näihin väsyneisiin vieraisiin pöytiin trollailuihin kauden surkeimmalla hetkellä voisi soveltaa sellaista pelikieltoa joka alkaa vastaa seuraavan kauden kynnyksellä. Eipä se viikon parin kirjoittelukielto paljoa kesälomilla harmita.

Ihan vaan modeille vinkiksi.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
HIFK oli läpi kauden aivan sysipaska. Ja ei, siihen ei tee muutosta se, että pelattiin ehkä 5-10 peliä ihan hyvin. Kautta pelattiin 67 peliä ja nyt jos koskaan meille syötettiin paskaa, kun konvehteja tilattiin.

Ei jumalauta, tää kausi oli kaikkien aikojen alisuoritus ja floppi.

Ainoastaan Hovisen takia saatiin se mitä saatiin, eli päästiin seiska peliin. Sanoin kaverillekin kesken matsin, että olisihan se ihan absurdi juttu, jos näin paskaa lätkää pelaamalla voitettaisiin tämä sarja.

No ei voitettu. Ei ansaittu. Vituttaa!!!

Mä luotin niin paljon, että kyllä tää vielä jossain vaiheessa tällä kaudella kääntyy. Ei kääntynyt. Päinvastoin. Jos mahdollista, niin huonompaan suuntaan se vaan meni. Ja tää POFF sarja oli oikein paskanmarja sen kakun päällä.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
ESIKAUPUNKI!!. Sori oli pakko mut oli hyvä sarja ja kiitos teille hyvästä vastuksesta.
Ei ollut pakko. Minunkaan ei ole pakko kutsua sinua jyväjemmarihuoraksi.

Kiitos hyvistä paineista. Oli ihan paska sarja, jos katsoi kylmästi jääkiekkoa. Miksi molempien annettiin roikkua, repiä, painia ja purra? Pelit päättyivät parin maalin jälkeen.

Paskaa. Jee. Lopuksi Dressmann-äänellä: ”Paljon onnea, Lahti.”
 

Kariala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikä vitun pakko? Arvostus nolla tämmösille ja ei ole tällaiset fanit hienon seuransa arvoisia.
Älä ota tunteisii. Edelleen iso arvostus stadin kingejä kohtaa. Mut voittoa pitää juhlia ja vastustajille pieni kuittailu kuuluu asiaan.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
ESIKAUPUNKI!!. Sori oli pakko mut oli hyvä sarja ja kiitos teille hyvästä vastuksesta.
Sun kaltaisia teinejä tää palsta juuri kaipaa lisää.
3 kuukauden jäsenyys ja heti näin terävää lahelaista dialogia. Hienoa!
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Siis tää ”taistelupari” oli todella huono. Jopa niin huono, että HIFK meinasi voittaa sen. Pelsuilla on kuitenkin vielä mahdollisuus parantaa.

HIFKillä jatkuu tämä sama herkku vielä ainakin pari vuotta.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Ei jaksa edes suuremmin vituttaa, kun tietää, että tästä vapautuu taas energiaa niin moneen muuhun juttuun. Lisäksi tähän on jotenkin turtunut, kun 80-luvulta asti surannut tätä puuhastelua. Tapola saanee potkut Bernistä - just saying;)
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos meillä olisi ollut valmentajana se SaiPan Ville, niin kuinka paljon huonompi tulos olisi saatu?

Olen edelleen sitä mieltä, että kuka tahansa palstalaisista olisi peitonnut Villen "saavutukset". Ja paljon halvemmalla, itse tyytyisin nimelliseen sataantonniin kaudesta.

Ja tehtaan takuulla ainakin yks voitto Nokia-areenalta 14:lla yrityksellä olis tullut. Jos ei muuta, niin antaa Tilkasen hoitaa vaikka 10 peliä siellä. (Pääseekö Ville vielä yrittämään Nokian valloitusta, olisihan se hienoa nähdä voittaako se joskus, vai jääkö ikuisiksi ajoiksi voitoitta?)
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Kaudessa oli paljon syitä miksi kaikki meni niinkuin meni. Yksi mikä pisti paljon merkille, niin meillä aina vuorollaan oli joku näistä tähdistä super kova ja muut ihan yössä. Esimerkkinä nyt vaikka Jääskä. Ihan kauhea runkosarjan loppu, mutta nyt pudotuspeleissä tosi kova. Samoin vaikka Nättinen. Oli jossain vaiheessa hetkensä. Vesalainen syksyllä liekeissä. Mutta ei kyllä ollut sellaista hetkeä, että useampi olisi ollut vireessä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Sommartiden hej hej sommartiden
Ei voi olla kukaan muu kuin joku narrijuntti, joka luulee siteeraavansa vanhaa naapurimaan pop-kappaletta eikä tiedä edes sen sanoja. Se on muuten Sommartider - ei sommartiden. Sen tietää vähänkin musiikkia kuunnellut ja ruotsia osaava. Hej, hej!
Ei taida tekoäly ihan korvata oikeata älyä.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämäniltaisen esityksen perusteella oikea jengi meni jatkoon vaikka tulos tietty vituttaa. En usko että tuollaisella pelillä on mitään jakoa Kärppiä vastaan.
Enkä usko että peli olisi kovin paljon tuosta kehittynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös