HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 989 479
  • 17 673

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kaskimäkeä voi alkaa pikkuhiljaa piirtämään ensi kauden vakiokokoonpanon. Ehjä kesä alle niin voi olla yllättävänkin kova.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Uskallan sanoa, että muuttaisi. Lehterällä on Liigan paras peliäly ylivoimalla. Jätkä on tavallaan kaksi sekuntia muita edellä pelissä tietää mitä tehdä milloinkin. Tähän vielä se syöttötaito joka Lehterällä on, niin...
Ensi kaudellahan tuo nähdään. Minä sanon, että samaa paskaa se on myös silloin mikäli valmennusjohdossa ei tapahdu muutoksia.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tasoitus vaatii hurjia hurjia temppuja. Vaatiihan se Antero ihan yhden maalin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Bugugobbimaali. Nothing is over.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Oliko päähän kohdistunut taklaus Virralta Kaskimäkeen vähän ennen kuin Kaskimäki teki kavennuksen?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Niin sanoin että Lehterä sitä ns. valmentaa. Lisäksi sanoin sen olevan monen tekijän summa, kuten siniviivan ykköspakki. Eli jätin siihen auki vielä muitakin tekijöitä. Ensi kaudellahan tuo nähdään. Väitän Lehterän roolin tuossa olevan iso, mutta ei se kaikkea ole.
Käsittääkseni Lehterä on pelaaja, ei valmentaja. Ensi kaudella tuo tosiaan nähdään ja kun huomioi kuinka saatanan mielikuvituksetonta tuo erikoistilannepelaaminen on ollut koko kauden, eikä sitä ole tuona aikana saatu edes auttavasti paremmalle tolalle, niin en jaksa uskoa, että yksi Lehterä sitä mihinkään muuttaisi. Tarvitaan osaamista myös penkin taakse, jota Tapparalta löytyy.

Itse näen, että hyvät erikoistilannepelaajat tukevat pelikirjan toteuttamista erikoistilannepelaamiseen liittyen, mutta jos tuo pelikirja puuttuu tai se on 90-luvulta, niin hyöty jää vähäiseksi.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Mukana ollaan vielä. Nyt vaan ennakkoluulottomasti nuoria ukkoja kentälle.
Ja sitten ennakkoluulottomasti kiekkoa maalille ja vetoja Heljangolle. Heti rupesi pomppimaan, kun 2-1 helähti selän taakse. Vesalaisen veto tipahti lähes suoraan Pakarisen lapaan ja siinä oli tasoitus lähellä.

Salinin noususta maalin takaa tuli mieleen muuan Marek Zidlicky. Rantakarin paikan kokoonpanosta voi antaa ensi kaudella tälle kaverille.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Nousiko Tapparalla vaan vähän jalka kaasulta… kyllähän se jonkin verran vituttaa, jos vikassa erässä ei saadakaaan oikein minkäänlaisia kunnon maalipaikkoja. Sen Tappara nimittäin osaa ihan hemmetin hyvin, pitää vastustajan pois oikeilta paikoilta.

Mutta usko (ja toivo) on vielä olemassa siihen, että tää matsi on mahdollista kääntää voitoksi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös