HIFK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 732 273
  • 2 229

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Harmi että HPK;lle tuli suvantovaihe ja jäivät HIFK;sta sen verta jälkeen ettei taida sääleihin päästä. HIFK;n organisaatiolle olisi tehnyt oikein hyvää jäädä sääleistäkin pihalle. Olisi tullut taloudellisestikin pikkaisen miinusta. Sitten olisi ollut helppoa aloittaa YT;t toimistolla ja potkia vittuun mm Nybari jolla UTJ;n ominaisuudessa vastuu tästä vessakamasta.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tässä tulee vielä käymään kylmät ja jengi tippuu ulos poffeista. HPK ottaa joka kierroksella meitä kiinni. IFK:lla vielä viimeiset vastustajat sangen vittumaisia, mukaanlukien juuri HPK ja siinä ottelussa voi olla kovat panokset.

Ipa ryöstää ainakin torstaina satavarmasti pojot Nordikselta.

E: Jos IFK häviää, ero HPK:hon on enää 7 pojoa. Vähän aikaa sitten se oli reippaasti päälle 10p.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Upea taistelupiste jo KalPalta taskussa! Kaikki hyvin, Everi ottaa vain kopioita viime kesän "anteeksi, tämä ei tule toistumaan"-kirjeistä ja kausarilaskuun mukaan. Hintoihin maltillinen viiden pinnan korotus ja Sport matsit perii Jokeri-lisän.

Kuka heitää broilerin/vaipat kentälle seuraavassa kotiottelussa? On suorastaan loukkous Mäki-Kokkiloita ja muita 90-luvun sotureita kohtaan, ettei ole vielä lentänyt.
 

Stigu

Jäsen
Älä nyt noin pahasti sano! Mehän voitettiin stadikalla!! Sillä eletään monta vuotta, vähän niinkuin -98 mestaruudella.
Joo, voin vain kuvitella kuinka Valtanen & Everi masinoi ensi kaudeksi hienoja markkinointikampanjoita tyyliin: "IFK-stadin kingi", " talouspuolelle ei stikkaa snögee" , " we once were soldiers", jne.

Voikohan enää alemmaksi vajota? Nokan aikakaudelta on vajottu kausi kaudelta alemmaksi ja alemmaksi..
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tulkaa joku jengi, ihan mikä vaan ja päästäkää tää porukka pois jääkiekon parista. Äkkiä, mahdollisimman pian.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voikohan enää alemmaksi vajota? Nokan aikakaudelta on vajottu kausi kaudelta alemmaksi ja alemmaksi..

Sinäänsä melko huvittavaa. Meinaan vaan kun Petun aikana jo huudettiin, että tästä alemmas ei voi enää vajota. Sitten tuli Sormunen ja mentiin entistä syvemälle vaan, sen jälkeen Rami ja kuvittelin että näin syvälle ei voi enää edes päästä. Vieläköhän huononee?
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Nöyrin pyyntöni teille kaikille, vastoin suomalaisia perinteitä: antakaa se palaute ja pettymys myös toimiston tietoon. Älkää narisko kotona, maksako turhasta ja tukeko tätä kaudesta toiseen jatkuvaa alennustilaa. Aika nousta ja taistella vastaan!
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Eteenpäin on menty. Summasella olisi hävitty jo varsinaisella, nyt saatiin kolmen junnuketjun sarjajumbolta sentään piste!
 

Arminius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ai kun oli huikea matsi! Mahtavaa katsoa energistä ja taidokasta joukkuetta, jolla on selkeä peli-idea ja huikea boogie. Njet.

Loukkaantumislista on pitkä ja pitenee edelleen. Fernholm, Nykopp ja Mäkelä lisättäköön uusimpina mukaan joukkoon.

Talviklassikko oli nautinnollista katsoa, mutta kyllähän se pelkällä fiilisboostilla hoidettiin. Peli-iloa ehkä tullut enemmän, mutta Summasen hajoittava vaikutus näkyy edelleen, kaipa mothernaturen jälkitiloja. Pelaajien sijoittumiset ihan metsissä ja luistelulinjat risteää aivan liian usein. Avauspelaaminen aivan persiillään ja kiekkoa pudotellaan vain alaspäin kun ei ole mitään toimivaa ratkaisua sen nostamiseen keskialueen läpi.

Jos jotain hyvää on sanottava, niin Ramstedt alkaa mun mielestä pikkuhiljaa heräilemään. Leinonen - Elkins - Puustinen -kenttä saa aikaan parhaat maalipaikat ja Pakarinen - Ramstedt - Hari on tasapainoinen kakkoskenttä. Peltosen ja Söden puuttuminen näkyy kyllä pahasti, mutta toivotaan kipparin/kippareiden tervehtymistä niin saadaan edes säälipaikka jollain ilveellä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Illan ottelu oli, viime viikkojen esityksen huomioidet, ihan asiallinen esitys. Harmi vaan että kaksi virhettä esti HIFK:ta ottamasta kolmea pistettä. Maalivahtipelissä annettiin alussa tasoitusta ja ottelun menemisen jatkoajalle ratkaisi aivan käsittämätön tuomarivirhe. Mutta sellaista se välillä on. Joka tapauksessa HIFK:n liike oli parempaa, taklauksia oli paljon enemmän ja yksilötasolla rohkaistuttiin tekemään aktiivisemmin ratkaisuja ja maalipaikkoja oli runsaasti. Harmi, että pistesarakkeeseen tuli vain yksi piste.

Muutamia havaintoja yksittäisistä pelaajista. Ihailen Tepon ja Nyquistin otteita, molemmat pelasivat hyvällä itseluottamuksella ja kummallakin on mielestäni hyvä pelikäsitys. Yksi asia on kuitenkin koko puolustuksen osalta saatava nopeasti kuntoon - siniviiva pitää pystyä pitämään kiekollisena, tänään taas reilut 5 sellaista tilannetta jossa täysin paineettomana kiekko sohlataan siniviivan väärälle puolelle. Jos ei muuta, suoraan vaan kiekko ränniin tai vaikka silmät kiinni maalille asti menevä laukaus.

Toivottavasti piakkoin saadaan tervehtyneitä miehiä kokoonpanoon - Fernholm, Mäkelä ja Nykopp putosivat tänään kokoonpanosta pois ja puolustukseen on pakko saada jostain täydennystä. Pakarista ei voi peluuttaa, hyökkäyksen tilanne huomioiden, enää puolustajana.

Torstaina sitten Ilvekseltä kolme pistettä - sama aktiivisuus ja yritys heti alusta alkaen päälle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK-hattutemppu: voita kolme Stadionpeliä kolmesta, vie Stadin herruus ja häviä sitten suunnilleen kaikki vitun muut matsit, mitä eteen tulee. Tällä kaudella IFK on erikoistunut ottamaan nenään jengeiltä, jotka ovat lyöneet käytännössä hanskat tiskiin, myyneet parhaat pelaajansa ja peluuttavat loppukaudesta nimettömiä, junnupitoisia miehistöjä.

Jälleen kerran: haistapa IFK pitkä paska.

Sitten olisi ollut helppoa aloittaa YT;t toimistolla ja potkia vittuun mm Nybari jolla UTJ;n ominaisuudessa vastuu tästä vessakamasta.
Jessus, että säkin jaksat tuota iänikuista Nybari-mantraasi toistella papukaijan tavoin.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Tepsiltä turpaa, Ässiltä turpaa ja nyt KalPalta turpaan. Suhteellisen tärkeät pinnat sössitty. Ihan snadisti eri panokset olisi näihin viimeisiin peleihin. Tosin on nytkin, meinaan kerho tulee lujaa rinnalle.

Noh tämän kauden "mestaruus" oli klassikon voitto. Säälittävää että enempää ei tule. Mut hei, tää on IFK.
 

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
Paha sanoa mitään, kun en poikkeuksellisesti nähnyt peliä... Silti täytyy kommentoida, ettei muutama asia unohdu. Joka tapauksessa IFK:lle poikkeuksellinen nousu 0-2 tappioasemasta ja sentään piste. Kalpa oli erittäin hyvä viikonloppuna Tapparaa vastaan, pyöritti aika vahvasti yhtä mestarisuosikeista, olisi ansainnut vähintään pisteen, mutta maalivahtipeli ratkaisi voiton Tapparalle. Tiedossa oli, ettei Kalpa ole helppo vastus, silloin voittoputkenkin aikana Kalpa vei pelin jatkoajalle ja oli pitkään kiinni suorassa voitossa. Nyt melkein vähän harmittaa, että Ore vaihtui Lundströmiin.

Kunhan Söde ja Ville kuntoutuu, tästä voi tulla vielä jotain...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No voi vittu mikä matsi. Tottakai pakko sanoa, että tuohon 0-2 tilanteeseen ei olisi jouduttu ilman Joken sulamista alkuun, mutta jokatapauksessa kaukana oli HIFK hyvästä pelaamisesta ja tärkeitä pisteitä meni sivu suun.

Ilves, JYP ja HPK vielä noi olisi parempi myös hoitaa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tepsiltä turpaa, Ässiltä turpaa ja nyt KalPalta turpaan. Suhteellisen tärkeät pinnat sössitty. Ihan snadisti eri panokset olisi näihin viimeisiin peleihin. Tosin on nytkin, meinaan kerho tulee lujaa rinnalle.

Niin uskomattomalta kuin se vaikuttaakin niin totta kirjoitat. Mikäli IFK olisi pystynyt ottamaan TPS-, Ässät- ja KalPa-otteluista täydet pisteet, joukkue taistelisi tällä hetkellä, ei pelkästään suorasta puolivälieräpaikasta, vaan samalla myös puolivälierien kotiedusta! Joo joo, on siellä ne 27 muutakin tappioon päättynyttä ottelua, mutta eihän noita kolmea viime viikkojen konttausta voi olla nostamatta esiin kun sarjataulukkoa katsoo.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovin on negatiivista täällä. Minä henkilökohtaisesti viihdyin hallilla paremmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, sillä nyt pelissä oli tunnetta ja välillä järki jäi sen tunteen alle. Katselen sata kertaa mieluummin repivää, raastavaa, taklaavaa ja tsemppaavaa IFK:ta kuin Ramin aikaista virkamiespaskaa, jossa taklaaminen oli ilmeisesti kielletty eikä kukaan saanut yrittää näyttäviä ratkaisuja. Ja tämä siis täysin pro-Rami -miehen suusta. Tämä kausi todennäköisesti päättyy puolivälieriin, sillä jo tuolla Talviklassikko-tason tsempillä ja Puustisen, Elkinsin, Pakarisen, Husson, (Peltosen) ja (Söderholmin) tasoisilla yksilöillä klaarataan säälit. Puolivälierissä tulee Tappara tai Kärpät vastaan, ja silloin ei enää pelkkä taistelu riitä. Joka tapauksessa kaadutaan saappaat jalassa.

Tänään IFK esitti enemmän taklauksia ja ylipäänsä fyysistä peliä kuin missään vaiheessa koko kauden aikana. Pakarisen niitti ensimmäisessä erässä oli kauden komeimpia pommeja, joustokaukalo antoi periksi varmaan metrin ja yleisö taputti seisaallaan. Vastakkain oli kaksi paskaa joukkuetta, joista IFK oli vähemmän paska mutta heikon alun ja järkyttävän tuomarivirheen ansiosta käteen jäi tasan yksi piste. Pelisysteemiä on tässä vaiheessa jo myöhäistä rakentaa alusta, mutta kunhan jengi antaa jatkossakin kaikkensa kaukalossa, viihdyn katsomossa ja seison joukkueen takana viimeiseen asti. Tunne on se tärkein, se vietiin meiltä pitkäksi aikaa mutta nyt se vaikuttaa palanneen edes hetkellisesti. Tämän (ja viime) kauden sekoilujen jälkeen olen tyytyväinen, mikäli joukkue kaatuu saappaat jalassa ja kaikkensa antaneena. Ensi kaudelle lähdetään sitten aivan eri lähtökohdista ja menestys on taas ehdoton ykkösjuttu.

Kiitos IFK tästä illasta ja ennen kaikkea Talviklassikosta.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
Minä henkilökohtaisesti viihdyin hallilla paremmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, sillä nyt pelissä oli tunnetta ja välillä järki jäi sen tunteen alle.
...

Kun kerran toimisto heitti pyyhkeen kehään, niin näkyyhän se joukkueessakin. Rennossa ilmapiirissä on mukava höntsätä ja katsomossa viihtyy.
 

Brenahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lennu
Tunnetta ja taklauksia oli kyllä hyvin, siitä minäkin pidin, mitä ehdin 2.Erää katselemaan. Ottelu olisi pitänyt ratkoa toisessa erässä jo. Oli läpiajoa pariin otteeseen alivoimalla jne.

Ylivoima on ollut kyllä järkyttävää niin pitkään, mitä Söde ollut poissa. Viivaa ei pystytä pitämään, tai jos saadaan pidettyä niin tilanne puuroutuu totaalisesti ja aika kuluu liiaksi. Laukaukset viivasta on myös todella ennalta arvattavia tällä hetkellä, sekä Eklundin toimesta heikkotasoisia.

Tällä ottelulla varmistettiin, että säälejen kautta lähdetään liikenteeseen. Ellei kerho saa hurmosta todenteolla päälle ja me taas sukellettaisiin rankalla kädellä. Ilves ei ole vakuuttanut nordiksella ja toivon mukaan saadaan siihen ainakin Peltonen mukaan. Jypin touhu on todella sekaisin myös, vaikka sarjasijoitus onkin hyvä. Viimeinen peli on todella paha Hämeenlinnassa, tunnetusti IFK ei ole esittänyt siellä parastaan usein.

Lasaretin puolelta olisi kiva saada hieman täydennyksiä miehistöön, mutta ei hyvältä näytä. Tänään vielä putosi ukkoa lisää.

Pitää vielä samaan viestiin moittia Thangia. Ukko on ollut todella paska, ei tee mitään paremmin kun Block. Laukaus on parempi, mutta milloin viimeksi saanut sen maalille asti?
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun kerran toimisto heitti pyyhkeen kehään, niin näkyyhän se joukkueessakin. Rennossa ilmapiirissä on mukava höntsätä ja katsomossa viihtyy.
Juuri se vapautuneisuus näkyy jengin otteista. Kivempi kai se on pelata, kun sulle ei huudeta pää punaisena jokaisen virheen jälkeen eikä tarvitse pelätä, että tiput koirankoppiin jos erehdyt esimerkiksi pelaamaan miestä kiekon sijaan. Pyyhe voi olla toimistolla heitetty kehään, mutta pelaajista kukaan tuskin ajattelee niin. Vaikea kuvitella esimerkiksi Ville Peltosta tai Toni Söderholmia luovuttamassa yhtään mitään tässä vaiheessa kautta, eikä kumpikaan noista edes pelannut. Pelaajat varmasti kuitenkin tiedostavat realiteetit, nyt mennään vaan peli kerrallaan ja katsotaan mihin se riittää. Loppuun asti varmasti kuitenkin taistellaan ja viimeisen pelin päätteeksi jokainen jätkä on antanut kaikkensa jäälle. Se riittää mulle tässä vaiheessa.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovin on negatiivista täällä. Minä henkilökohtaisesti viihdyin hallilla paremmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, sillä nyt pelissä oli tunnetta ja välillä järki jäi sen tunteen alle. Katselen sata kertaa mieluummin repivää, raastavaa, taklaavaa ja tsemppaavaa IFK:ta kuin Ramin aikaista virkamiespaskaa, jossa taklaaminen oli ilmeisesti kielletty eikä kukaan saanut yrittää näyttäviä ratkaisuja....

Tänään IFK esitti enemmän taklauksia ja ylipäänsä fyysistä peliä kuin missään vaiheessa koko kauden aikana. Pakarisen niitti ensimmäisessä erässä oli kauden komeimpia pommeja, joustokaukalo antoi periksi varmaan metrin ja yleisö taputti seisaallaan...

Kiitos IFK tästä illasta ja ennen kaikkea Talviklassikosta.
Nämä kappaleet voisi olla suoraan mun näppikseltä. Kalpalle häviäminen on perseestä, siitä ei kahta sanaa. Siitä huolimatta ensimmäisen erän fleguilua lukuunottamatta peliä oli kiva katsoa ja ei koko ajan tullut mietittyä onkohan parkkipaikalta ulos paha ruuhka. Taklauksia oli varmaan enemmän kuin alkukaudella yhteensä(vaikka ei niitä vieläkään tarpeeksi ollut) ja pelistä paistoi yritys. Appiukkokin joka harvoin peleissä käy ihmetteli että miten nuo laidat noin ryskää..;)

Ensimmäisen erän karvaus aiheutti ihmetystä. Yksikään HIFK:n pelaaja ei mennyt b-pisteitä korkeammalle, ja puollustajat jotenkin kummallisesti liukuivat selkä kohti vastustajan maalia. Onko tuo joku Rindellin tapa karvata? Kamalan näköistä.

Säälipleijarijoukkueiden kohtalo on kova, vaikka sarjan hoitaisikin niin vastaan tulee Kärpät tai Tappara. Niitä ei neljää kertaa voita sellainen joukkue joka on sijoittunut sijoille 7-10. Minun tavoite tälle kaudelle olisi tiputtaa Blues sääleistä ja tehdä kunnolla kiusaa jommalle kummalle kärkikaksikosta samalla viihdyttävää ja TAISTELEVAA peliä esittäen. Sen enempää ei kait realistisesti ole järkevää odottaa.

edit: Ei kun mä muutin tavoitetta, tahdon tiputtaa sääleissä Jokerit niin että kolmas matsi pelataan Nordiksella. Muuten samat.
 
Mitä helvettiä jengi oikein kuvitteli? Että HIFK vielä voisi nousta tuosta suosta, oli puikoissa kuka tahansa? Uskoiko joku oikeasti siihen vielä Ramin lähdön jälkeen? Mulle on ollut kolmisen viikkoa selviö, että HIFK:n kausi loppuu ennen mitalipelejä ja sääleistä jatkoon meneminen ja putoaminen on mulle aivan se ja sama.

Mä viihdyin about ensimmäistä kertaa tällä kaudella nordiksella eilen. Jengi taklasi (Pakariselle 152 pistettä ja kuusi papukaijamerkkiä), tökki maalin edustalla, hieroi kaverin naamaa ja yritti olla vähän luovakin. Koska kauden lopulla ei ole mitään merkitystä, on kliffaa että hallilla on kliffaa. Keskenään törmäily oli myös ihan huvittavaa.

Mikähän insideläppä oli, että Elkins hyökkäsi todennäköisesti enemmän takaperin luistellen, kuin etuperin. Hyvin se kyllä sujui niinkin.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä helvettiä jengi oikein kuvitteli? Että HIFK vielä voisi nousta tuosta suosta, oli puikoissa kuka tahansa? Uskoiko joku oikeasti siihen vielä Ramin lähdön jälkeen? Mulle on ollut kolmisen viikkoa selviö, että HIFK:n kausi loppuu ennen mitalipelejä ja sääleistä jatkoon meneminen ja putoaminen on mulle aivan se ja sama.

Näin juuri. Kausi ollaan hävitty jo hyvän aikaa sitten ja enää on pelastettavissa se vähäinen määrä kasvoista mitä nyt vain on tarjolla. HIFK:n kauden loppuottelu käytiin Jokereita vastaan Stadikalla ja se onnistuttiin luojan kiitos voittamaan, ja kauden viimeisiin peleihin on tärkeää saada se samanlainen ''hyvä ilme'', mikä oli juurikin tuossa Jokerit-ottelussa.

Korostan nyt vielä: voitosta ei enää tänä kautena kamppailla, vaan nyt pelataan kunniasta ja itsekunnioituksesta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
IFK:n peliesitykset on kyllä naapurin näkövinkkelistä menneet aivan toivottua vastoin. Olisin toivonut vahvaa punanuttua, joka häviää Talviklassikon. Vielä mitä...
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Nöyrin pyyntöni teille kaikille, vastoin suomalaisia perinteitä: antakaa se palaute ja pettymys myös toimiston tietoon. Älkää narisko kotona, maksako turhasta ja tukeko tätä kaudesta toiseen jatkuvaa alennustilaa. Aika nousta ja taistella vastaan!

On kirjoitettu, sekä Everille että Valtaselle. Ihan sama kirjoittako vaiko ei, ei hallituksen hemppoja kiinnosta tavallisen pulliaisen ihmettelyt! Elävät jossain omissa maailmoissaan. Taloudellinen dyykkaus on ainoa asia joka pistäisi äijiä miettimään asioita uusiksi, mutta sellaista ei taida olla näköpiirissä.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Kuka todellakin uskoi että on pelkästään ramin vikaa tämä konttaaminen. Kyllä siellä on jengi kesälomafiiliksissä ollut jo kauan. Ei auttanut että hommattiin sentteri, Pipari pelasi paljon paremmin kuin tämä maajoukkuetasoinen hemmo. Ja turha taas selitellä että hei ei ne muutkaan ole onnistunut. Hyvää kesälomaa vaan edarille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös