HIFK:n pelaajat?

  • 42 545
  • 248

JPL

Jäsen
Re: Vaikeaa on kapteenin valinta

tuli jo....
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Vaikeaa on kapteenin valinta

Viestin lähetti Rebel
Saatiin heti hyvää aikaan, kirjoitusvirhe se vaan on kesälomalta palanneille sivunpäivittäjille. Turhaa kränää aiheuttivat. Onneksi. :D Nyt on nimittäin nimi lisätty listaan.
Huh. Ehdin jo vähän säikähtää. :p
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Snickersin sivuille Uuge kertoilee IFK:n ja Tapparan kentällisistä tulevissa treenipeleissä. IFK:n osalta koostumukset ovat kovin junnupitoista luettavaa.

HIFK:
*Kuhta-Cipruss-Kortelainen* *Grünn-Loppi-Mäkiaho*
*Passi-Häppölä-Vihko* *Vauhkonen-Viitaluoma-Pikkarainen*

Eihän tässä mitään hätää ole, kun paras mahdollinen kokoonpano on jäällä, niin sitten...

Hetkinen. Noista ketjuistahan puuttuvat vain Salminen, Nielikäinen ja Hirschovits. ÄITI!
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
APUA

Nähtyäni IFK ketjut en voinut itselleni mitään. Järkytyin taas.

Taitaa olla parempi, ettei katsele IFK:n pelaajaluetteloa.
Toivottavasti Mälkiä on taikuri tai vähintään poppamies.

Ehkä olen väärässä, mutta yhteenkään loukkaantumiseen
(Mäkkärillä reidet paukkuu, Nielikäinen pelikiellossa, Cipruss
taklattu rikki, Kuhta flunssassa...) ei ole varaa.

Sakke maalissa ykkösenä kruunaa tämän Penan keiton.

Tsemppiä junnut.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Sitä vaan ihmettelen

Että mitä H*ttiä Jussi Passi kokoonpanossa tekee. Junnut ymmärrän mutta nämä Salmiset, Passit ym täytemiehet menee yli hilseen. Meinaataanko kaudelle kasata kaksi joukkuetta, yksi junnut+muut ja sitten toisen jengin muodostavat nämä divarijyrät? Prk*
 

MaV

Jäsen
Re: Sitä vaan ihmettelen

Viestin lähetti Punalippu
Että mitä H*ttiä Jussi Passi kokoonpanossa tekee. Junnut ymmärrän mutta nämä Salmiset, Passit ym täytemiehet menee yli hilseen. Meinaataanko kaudelle kasata kaksi joukkuetta, yksi junnut+muut ja sitten toisen jengin muodostavat nämä divarijyrät? Prk*

Kenet sinä laittaisit kokoonpanoon Pasiin tilalle?

Hirschovits on Lake Placidissa nuorten maajoukkueen mukana. "Penkiltä" löytyvät Nielikäinen ja Salminen.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Punalippu

Passi, Salminen ym. "divarijyrät" ovat mukana olosuhteiden pakosta. Eihän sekään käy, että liigajoukkueeseen revitään mukaan kaikki kynnelle kykenevät junnut B-nuorista lähtien. Tämän hetkisessä tilanteessa on ainoastaan hyvä asia, että edes divarijyriä löytyy kun liigajyristä saati sitten liigatähdistä ei ole tietoakaan.

Hyökkäysmateriaali tuntuu äärettömän kapealta. Divarijyrät ovat tällä hetkellä ainoa tapa leventää materiaalia. A-junnujen joukkue on jo tyhjennetty täysimääräisesti liigajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Ajatelkaapa, jos joku ykköskentän kavereista loukkaantuu.

Jos keväällä olisi saatu hankittua kunnon pelaajia, ei nyt olisi pakko haravoida divarista pelimiehiä tai testata muiden ylijäämiä. Nyt ei ole muuta vaihtoehtoa.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Tarkoitin lähinnä

Että toivottavasti Passilla ei ole sopimusta, vaan on edelleen kokeella. Ja toivon ettei näitä keskinkertaisuuksia enempää kerätä. Pelatkoon Passi aivan rauhassa Umeåssa, eikä tarkoitus ollut suoranaisesti Passia vastaan hyökätä, tarkoitin vain että näitä keskinkertaisuuksia on joukkueessa jo aivan tarpeeksi.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kun viime kaudella syötiin tämän kauden rahat tavoiteltaessa Mobergille mestaruutta tulos on tämä. Ja se on mielestäni teille "Caloun takaisin" -stadin retkuille ihan oikein. Ja sitäpaitsi on nautinnollista nähdä kuinka te itkette nyt, kun ihanalla IFK:lla ei ole varaa laittaa ylimääräisiä pennejä likoon enemmän kuin muilla. Odotelkaa nyt niitä maitojunamiehiä vaan, kyllä Pena osaa!

Sanoisin että KEUKEU!!! :D
 

Joda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
musta kyy tulee syödyksi

Nautiikaa nyt vielä kun voitte. kauden alkaessa nähdään ketä viedään ja kuka vie. Rahoista puheenollen niin ifklla on aina ollut
ja tulee aina olemaan täppiä runsain mitoin enemmän kuin esim
hämeenlinnan ritareilla. Talous on aina hoidettu ja tullaan aina hoitamaan kunnolla.

Perinteitä vaalien
Joda
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Musta_Kyy
Kun viime kaudella syötiin tämän kauden rahat tavoiteltaessa Mobergille mestaruutta tulos on tämä.

Häh? Mikä tulos? Ai että jotkut itkevät? Vai mikä??


Ja se on mielestäni teille "Caloun takaisin" -stadin retkuille ihan oikein. Ja sitäpaitsi on nautinnollista nähdä kuinka te itkette nyt, kun ihanalla IFK:lla ei ole varaa laittaa ylimääräisiä pennejä likoon enemmän kuin muilla. Odotelkaa nyt niitä maitojunamiehiä vaan, kyllä Pena osaa!

Mistäs sä oot nyt tommosen rahattomuuden yht´äkkiä löytänyt?? Kyllä rahaa on laittaa, mutta pelaajia ei. IFK:n talous on erittäin hyvässä kunnossa. Kannataisi kirjoittaa jotain järkevääkin, jotain ei vain provosoinniksi tarkoitettua, asiallista kritiikkiä, kuten Mosabacka otetaan mielellään vastaan. Sun koko kirjoituksessa ei ollut mitään järkeä eikä totuutta.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarkennusta..

Siis vielä tarkennus rebelin kirjoitukseen..

Rahaa on, pelaajia ON (ainakin oli vielä keväällä).. mutta, mutta..

Meillä ON Pentti niitä soppareita vääntämässä ja pelaajia skouttaamassa..
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusikartano ja Rajamäki

Minkähän takia nämä pelaajat eivät HIFKlle enää kelvanneet vai lähtivätkö omasta tahdostaan? Mielestäni molemmat ovat harjoitusotteluissa pelanneet erinomaisesti ja tuntuisivat olevan ihan asiallisia vahvistuksia nykyiseen HIFK-hyökkäykseen.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Veikko!!!

Kyllä kun kattoo noi vitjat läpi niin ihmetyttää miksi Veikko laitettiin pihalle. Noista vitjoista herra olisi mahtunut aivan varmasti kahteen ekaan. Joukkueessa ei muutenkaan ole liikaa kokemusta, joten Veikko olisi ollut hyvä mies tähänkin rooliin. Nytten jengissä on sitten yksi liigatason sentteri ja kolme junnusentteriä. Kahdella hyvällä liigatason sentterillä tilanne olisi toinen. Täytyy vaan toivoa ettei latvian poika loukkaannu.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mistäköhän syystä IFK on hankkiutunut jollakin tavoin eroon mm. Calounista ja Niemisestä? Ovatko jääkiekkojoukkueet aina kertoneet absoluuttisen totuuden ilmoittaessaan sopimusneuvotteluista, sopimuksien pituuksista, valmentajan työrauhasta, budjeteista, lipunmyynnistä ja TALOUDELLISESTA TILANTEESTA?

Mielestäni te IFK fanit kaadatte nyt kaiken Penan niskaan, joka ei kyllä mitenkään huippuammattilainen mielestäni olekaan, mutta onko kellekään tullut mieleen, onko hän ehkä samassa asemassa kuin Risto Jalo aikanaan, ja siis vetämässä pelastusoperaatiota Mälkiän kanssa?

(Teidän kannaltanne valitettavasti Penan ammattitaito ei ole verrattavissa Ripan taitoihin edes samana päivänä.)
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Ketä jengissä voisi olla...

jos asiat olisi hoidettu toisin:
1. Jan Caloun
2. Mika Nieminen
3. Toni Sihvonen
4. Lasse Pirjetä
5. Martin Stepanek
6. Aki Uusikartano

jne. jne.

Mutta onhan meillä stuntit:
1. Passi
2. Salminen
3. ???

Todettakoon, että en sinänsä kaipaa Sihvosta, Pirjetää tai Uusikartanoa, mutta tämän hetken tilanteeseen hekin taitaisivat käydä mainiosti, kun ei oo ketään hankittu tilalle.

Voihan Purkka!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Musta_Kyy siis sinä oletat että IFK:n rahat ovat loppu?
No ne eivät ole.
Ehkäpä hieman toisenlainen ajattelumalli olisi paikallaan, Matikainen on varovainen siirtomarkkinoilla siitä syystä että hän vastaa sekä hankinnoista että TALOUDESTA. Hän on ensimmäistä vuotta TJinä ja haluaa sekä TALOUDELLISEN että urheilullisen tuloksen.( Tommyn ei tarvitse lainata tätä kappaletta ja jauhaa jotain paskaa IFK:n ensi kauden joukkueesta)
Jos IFK on niin käsittämättömissä veloissa niin kerro minulle arvon hämeenlinnalainen IFK spesialisti miksi IFK kartoitaa mahdollisuutta hankkia VIDEOSCREENIÄ OMILLA RAHOILLAAN. Tämä on juuri tätä roska juttua joka kohtaa elää omaa elämäänsä kaiken mailman sm-liihahuhut.com sivuilla, IFK on konkursissa minä tiedän kuulin inside juttuja hämeenlinnan essolla.

Kun viellä aloitat todella nerokkaan viestisi kysymyksellä miksi IFk on hankiutunut eroon Calounista niin minun on pakko kysyä sinulta: Etkö todellekaan pysty itse päättelemään miksi?

Vastaus vaihtoehdot:

A: IFK on konkursissa ja ei voi maksaa palkkaa.

B: Tommy pyysi että Caloun sirtyy esposeen

vai

C: Caloun on kiukutteleva miljoonapalkalla pelaava pelaaja joka ei kuulu enää IFK:n johdon tulevaisuuden suunitelmiin.

Itse vastaisin C vaihtoehdon mukaan mutta sinä varmaan tiedät paremmin.

PS: kyseenalaistat Matikaisen ammattitaidon, siihen sinulla on täysi oikeus MUTTA samalla höpiset viestissäsi absoluutisen totuuden kertomatta jättämisestä. Koska tunnen IFK:n paremmin kuin sinä voin kertoa sinulle että Matikainen on tehnyt vastaavan liikkeen ollessaan IFK:n valmentaja 80 ja 90 luvun taitteessa. IFK on viime vuosina ollut joukkue jossa ei ole ollut selvää runkoa ja tämän lisäksi seuralla on hyvin lupaavia junioreita. Olisiko mahdollista että kyseessä on hieman pitempi projekti, jonka tavoitteena on rakentaa menestyvä runko tuleviksi vuosiksi. Lienee päivänselvää että IFK ei voi sanoa rakentavansa tulevaa mestarijoukuetta, Hämeenlinnassa se lienee mahdollista mutta ei Helsingissä.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Musta Kyy

Tietää itsekkin, että IFK:n taloustilanne on parhaita liigaseuroista. Antaa kyyn provosoida, nimimerkki kylläkin muistuttaa hämmästyttävän toista hämeenlinnan urhoa Ervatsaloa,lienee hänen veljensä/siskonsa? Mitä tulee IFK:n pelaajatilanteeseen, minä en kylläkään ole kuulunut näihin "itkijöihin". Caloun ja Nieminen eivät sovi IFK:n projektiin rakentaa jääkiekkoJOUKKUE. Sitä vain toivoisin ettei Passin kaltaisille divarijyrille tehtäisi vuoden sopimuksia (kuten ei ilmeisesti ole tehtykään), vaan Passi antaa "näyttöjä". Rinki on jo muutenkin IFK:lla laaja, joten sinne ei mielestäni enää näitä keskinkertaisuuksia tarvita.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Arvon Nuorempi Nelson,

miksi IFK tarvitsee uuden videoscreenin? Siksikö, että tämän kauden otteluissa Sakari Lindfors saadaan usein lähikuvaan? Vai siksi, että kahden kolmen vuoden päästä IFK:n omista nuorista pelaajista rakennettu mestariyhdistelmä saadaan paremmin lähikuviin? Epäilen molempia, ensimmäistä siksi, että screeniä ei ainakaan täksi kaudeksi ole käsittääkseni mahdollista saada ja toista siksi, että mikäli nuoret lunastavat suuret odotukset, he ovat silloin, kun heidän pitäisi se mestarijoukkueen runko muodostaa, ympäri Pohjois-Amerikkaa.

Arvasin, että tapaus Calounin mainittuani saan kirpeitä ja katkeria kommentteja. Uskon itsekin, että IFK:lle oli parasta luopua hänestä (Olitko muuten arvon Nuorempi Nelson vaatimassa Calounia kesken viime kauden takaisin? ). ;)
Kuitenkin kun vertaan listaa 1 listaan 2,

1)
- SIHVONEN Toni/ kh; AIK SWE
- UUSIKARTANO Aki/ kh; Lukko
- BEDNAR Jaroslav/ lh; Los Angeles NHL
- CALOUN Jan/ lh; Blues
- HURME Markku/ lh; Blues
- HYVÖNEN Hannes/ lh; San Jose NHL
- NIEMINEN Mika/ lh; Ilves
- PIRJETÄ Lasse/ lh; Kärpät
- RAJAMÄKI Erkki/ lh; HPK
2)
+ CIPRUSS Aigars/ kh; Jokerit
+ SALMINEN Kimmo/ lh; Kärpät
+ VAUHKONEN Jonni/ lh; Lukko

voin väittää, että jos rahaa on niin "ammattimies" Matikainen kyllä näkee, että listaa 2 on täydennettävä muillakin, kuin lupaavilla junioreilla. Ja, että listan 1 pelaajat ovat hieman kalliimpia kuin listan 2 + juniorit. Siis, tämä kaikki, jos halutaan antaa yleisölle vastinetta ja pyritään edes jotenkin menestymään ensi kaudellakin.

Minulla ei siis ole lähipiirin tietoja IFK:sta, enkä perusta juttujani kavereilta kuultuihin juttuihin. En myöskään väitä, että IFK olisi konkurssin partaalla, mutta uskon, että pelaajiin panostettu rahamäärä on IFK:ssa pienempi tänä vuonna siksi, että viime vuonna kulutettiin järjetön määrä fyffee turhaan. Perustan väitökseni ainoastaan eri mediosta havaitsemiini seikkoihin ja puhtaaseen maalaisjärkeen.



Niin ja lopuksi, tulihan ne sieltä:
1) Mitä sää landepaukku Essolla funtsit, kyllä mä stadis tiedän
2) Sisäpiirin tietoo mulla, sä maalaistollo kuullu kavereilta
:p
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK ei tarvitse videoscreeniä mihinkään, totesin vain että tuskinpa calounista luovuttiin taloudellisista syistä jos tälläistä suunitellaan.
olinko vaatimassa takaisin, halusin puolustajan olin kuitenkin ilonen kun caloun tuli, entä sitten?

Hän on hyvä pelaaja, onko niin ihmeelistä jos häntä on vaadittu takaisin? Viime kevät kuitenkin avasi lopullisesti silmäni mitä Calouniin tulee, enkä enää halua että hän pelaa IFK:ssa? Mitä te haluatte että me/minä myönnän että hän on huono? Ei hän ei ole huono hän on helvetin hyvä varmasti parempi kun yksikään Kerhon pelaaja, MUTTA hän on myös riski joukkueelle.

Öööö ja noi vikat jutut mainitsin esson siksi että aina kun käyn jossain STADILAISESSA Esso kahvilassa teinit spekuloi äänekkäästi lätkää ja jos sua lohduttaa minulla ei oo sisäpiiritietoa, ei näköjään sinullakaan, eikä kovin monella muullakaan (paitsi Mike ja Isaksson josta15 % on totta) mutta kuitenkin tällä typerällä termillä selitettään ja levitetään huonoja huhuja.

Minua ei kiinosta stadi/lande systeemi, se on 15
vuotiaiden juttu.

Syy miksi vastasin viestiisi on yksinkertainen:
MINÄ VASTUSTAN SITÄ ETTÄ SINÄ LEVITÄT OMASSA PÄÄSSÄ KONSTRUOIMAASI TODELLISUUTTA (IFK:N VELKA) VAIKKA TODELISESSA ELÄMÄSSÄ IFK:LLA EI OLE TALOUSONGELMIA.
Tämä johtaa siihen että kaikenmailman foorumeilla idiootit levittävät sinun "toiveajatteluasi" totuutena joka voi pahimassa tapauksessa jopa vahingoittaa IFK:ta.

En usko että olisit hirveän iloinen jos alkaisin keksiä jotain paikkaansapitämättömiä juttuja Kerhosta ja kirjoittelisin tänne.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sanaa VELKA en ole missään tilanteessa maininnut. Taloudellisella tilanteella tarkoitin sitä, että jostain syystä näyttää siltä, ettei HIFK:lla ole tälle kaudelle rahaa käyttää pelaajien hankintaan samaa määrää kuin niin monina edelliskausina.
Syitä tähän voi vaan spekuloida: oppiminen viime kaudesta (liian paljon tähtiä), nykyinen joukkueiden osakeyhtiömuoto (tarkan markan politiikka) jne...

Ja mitä tulee Ervatsaloon, en tunne miestä tai ainakaan yhdistä naamaa ja nimierkkiä. Toki voin sanoa, että Ervatsalolla on fiksuja juttujakin, mikäli ne löytää huumorin seasta. Sen myönnän, että molemmilla meillä on tapana ottaa kirjoituksiimme mukaan hiukan huumoria (minulla vähemmän) sekä kärjistää asioita. Oma mielipiteeni Ervatsalosta = hyvä mies hyvällä asialla, leimattu kylähulluksi omasta tahdostaan.
 

Milo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maple Leafs, DIF, Liverpool
Mielipiteitä

Ennsinnäkin mitä mainittuun listaan tulee, niin viime kaudella itkettiin puolusajien perään, nyt niitä tuli. Itkettiin myös että mitä Jan, Veikko ja lasika-Lasse tekee joukkueessa muuta kun nostaa kovaa liksaa. No, nyt ne on poistettu ja puolustus koventunu nii silti mielestänne mättää. Viisi vuotta ollaan huudettu junnujen perään, nyt tuli ja ei kelpaa! Omat mielipiteeni listasta:

1. Jan Caloun (tarvitseeko mainita)
2. Mika Nieminen (Ylipainoinen alkkis)
3. Toni Sihvonen (Halusi nähdä maailmaa, oli sitäpaitsi kallis tehohin verrattuna)
4. Lasse Pirjetä (Yks sana: LAISKA)
5. Martin Stepanek (Odotettu johtaja, olikin hiiri)
6. Aki Uusikartano (Ikan paras kaveri, ei pidetty joukkuessa)
7. Rajamäki (Taisteli, mutta täysin turha viime kautena, yks Pasi riittää)
jne. jne.

Mutta onhan meillä stuntit:
1. Passi (Ei sopparia, jos saa niin on ansainnu)
2. Salminen (No komments)
3. ??? (K&K, Junkka ja junnut hyökkäykseen)

Itse uskon että Bednarin tilalle tulee vielä joku, ja slovakki lähtee, niinkun olen todennut aikaisemmin ketjussa. Uskokaa omiin junnuihin, itse esim. Espoon Turekin nähtyäni totesin että ei Loppi, Häppölä paljoo huonompii oo. Trust, my friends.

Punalipulta tuli hyvä kommentti, Nelsonin ja kyyn kinaan turha osallistua, molemmilla on pointtinsa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Musta Kyy ja monet IFK fanit

Yleinen mielipide on että P.M ei ole panostanut, en ole aivan samaa mieltä. Puolustus on nyt tod.näk kunnossa paras sitten westerlundin valmentaja ajan. Maalissa on kysymysmerkki sen myönnän mutta kyseessä lienee harkittu riski..lue Riksman.

Hyökkäys, Tommyn naurun aihe ja monen muun. Ei ole mikään salaisuus että tällä hyökkäyksellä ei maaleilla mässäillä. MUTTA
tilanne voi olla aika erilainen jos esim Viitaluoma tekee nopean nousun liigan tähdistöön ja pari muuta junnua nousee rivimieheksi. Kun tähän yhtälöön lisätään se tosiasia että rahaa on olemassa ja pelajia likkuu viellä joulunakin niin IFK voi yks kaks olla ihan varteenotettava vastus kenelle vain. Jokainen joka osaa ajatella ymmärtää sen että puolustuksella ne mestaruudet voitetaan, pitää vain katsoa esim J*****N ja TPS:in moninkertaisia mestaruus joukkueita. Ne ovat täynnä hyviä puolustajia.

Zidlicky...Junkka...Kantor...Jos Kantor on niin hyvä kun P.M lupaa niin hyvältä näyttää.

Kun siihen lisätään.. Kurvinen (jos terve) ja Kobejoku ja hän onnistuu niin IFK:lla on valmiudet hyvän maalivahdin kanssa menestyä.

Lisäksi olen vahvasti sitä mieltä että puolustus tekee hyökkäyksestä hyvän tai huonon, kuten esim. IFK:ssa viime vuonna.
Tästä käyttäisin esimerkkinä vaikka Kimmo Salmista, jos puolustaja avaa hänet täyteen vauhtiin kiekon kanssa kerran erässä hän voi olla aika tehokas, jos hän saa kiekkoja V-P Kautoselta seisovin jaloin omalla sinisellä hänestä ei ole hyötyä.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Musta Kyy ja monet IFK fanit

Viestin lähetti Nuorempi Nelson

Lisäksi olen vahvasti sitä mieltä että puolustus tekee hyökkäyksestä hyvän tai huonon, kuten esim. IFK:ssa viime vuonna.
Tästä käyttäisin esimerkkinä vaikka Kimmo Salmista, jos puolustaja avaa hänet täyteen vauhtiin kiekon kanssa kerran erässä hän voi olla aika tehokas, jos hän saa kiekkoja V-P Kautoselta seisovin jaloin omalla sinisellä hänestä ei ole hyötyä.

Toi on täysin totta. Allekirjoitan. Niin monta monituista kertaa tuskailin viime kaudella, että miehiä olisi menossa hyvässä vauhdissa, mutta ei ole Brianeja ja Jerejä syöttämässä kiekkoa lapaan. No, eipä ole nytkään, mutta on taatusti laadukkaampia pakkeja kuin viime kaudella.

Ei IFK:lla mun mielestä mitään suurta hätää ole. Pakisto on ok, hyökkäyksessä on paljon nuorta, nälkäistä voimaa. Yksi täysillä yrittävä junnu on enemmän kuin laiskat Nieminen ja Pirjetä yhteensä. Ja pelaajia tosiaan liikkuu vielä koko pitkän syksyn ajan, aina ensi vuoden puolelle saakka. Ei siihen tartte kuin pari onnistunutta hankintaa kauden aikana...koskaan ei tiedä millä oksalla se piru istuu.

Sitäpaitsi. Älkää unohtako, että pitkästä aikaa meidän jengillä on Valmentaja.

Ja muuten Salmisesta. Juhani Tamminen kirjoittaa äijästä kirjassaan Aurinkokuningas käsitellessään Kärppien nousijajoukkueen kokoamista: "Valtakunnan nopeimpiin laitureihin kuuluva Salminen....tiesin pelaajan huikeat taidot ja hienon luonteen. Salmisen sopimuksen varmistuttua tunsin, että hyökkäyspään menetykset oli paikattu."

Tiedä onko oman egon kohottamista kykyjenhaistajana, mutta tuskin täysin tuulesta temmattua kuitenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös